Arhiva pentru data 15.11.2018


1 - 20 din 145 rezultate
1.B��sescu, despre D��ncil��: O s�� spun�� Bruxelles - "r��mâi m��mic�� suveran��, dar nu ne mai c��uta" "Tot ce fac Dragnea, T��riceanu, D��ncil�� este diletantism. Diletantism a fost ��i declara��ia doamnei D��ncil�� în Parlamentul European ��i cea de azi (joi - n.r.). O s�� spun�� Bruxelles <<r��mâi m��mic�� suveran��, dar nu ne mai c��uta>>", a afirmat fostul pre��edinte, Traian B��sescu, joi sear�� la România TV.
2.Wall Street Journal: Cel mai bun acord prost pe tema Brexit-ului. Acordul dnei May e groaznic dar este singurul Majoritatea detaliilor nu sunt controversate. Printre ele se num��r�� prevederile vizând statutul cet����enilor din UE în Marea Britanie ��i cel al britanicilor care locuiesc în UE, precum ��i banii cu care Marea Britanie va contribui la bugetul UE în conformitate cu angajamentele asumate înaintea referendumului pe tema Brexit-ului din 2016. Principala îngrijorare e legat�� de acordul comercial pe o perioad�� nedefinit�� cerut de Bruxelles, scrie Wall Street Journal, citat de Rador. Presa in diagonal��: "Brexs*it", "O na��iune divizat��": revista presei britanice dup�� anun��area Brexit
3."Armata european��", nou�� prioritate a cuplului franco-german. Ce este aceast�� ”armat�� european��” ��i de ce stârne��te ea furia SUA Dup�� ce mult�� vreme a fost considerat un fel de "��arpe de mare", dosarul Europei Ap��r��rii a revenit în actualitate dup�� alegerea lui Donald Trump. Ideea a provocat o r��cire serioas�� a rela��iei particulare dintre cei doi lideri. "Nu vreau ca ����rile europene s��-��i creasc�� bugetul de ap��rare pentru a cump��ra arme americane sau alte arme sau materiale din industria d-voastr��. Dac�� ne m��rim bugetul, o facem pentru a ne construi autonomia", a declarat Emmanuel Macron.
4.Statele Unite retrag militari din Africa pentru a se concentra pe contracararea Chinei ��i Rusiei Statele Unite vor retrage, în urm��torii ani, sute de militari implica��i în opera��iuni antiteroriste în Africa, pentru a sus��ine planul Pentagonului de contracarare a amenin����rilor generate de China ��i Rusia, afirm�� un oficial american citat de site-ul agen��iei Reuters.
5.Educa��ia r��mâne f��r�� ministru - Mandatul Rovanei Plumb expir�� vineri. Care sunt scenariile Mandatul de ministru interimar al Educa��iei, Rovana Plumb, se încheie vineri, dup�� ce au expirat cele 45 de zile în care poate exercita aceast�� func��ie. Pre��edintele Klaus Iohannis a primit o propunere de ministru plin, pe Ecaterina Andronescu, îns�� a decis s�� amâne decizia, pân�� se l��mure��te, potrivit Mediafax.
6.Stirile ProTV: Un crater uria�� descoperit în Groenlanda pune pe jar comunitatea ��tiin��ific��. De ce trebuie luate m��suri urgente Un crater uria��, provocat de c��derea unui asteroid, descoperit sub ghea��a groas�� din Groenlanda, pune pe jar comunitatea ��tiin��ific��. Speciali��tii cred c�� ar trebui s�� lu��m m��suri urgente pentru depistarea cât mai rapid�� a obiectelor care ar putea lovi Terra.
7.Stirile ProTV: Diplome pe band�� rulant�� pentru asisten��i medicali români care NU au fost prezen��i la cursuri Televiziunea public�� din Suedia a prezentat o anchet�� despre cum asisten��i medicali care lucreaz�� acolo au venit cu diplome eliberate de ��coli române��ti f��r�� s�� fi mers la cursuri.
8.Black Friday 2018 Oferte ��i reduceri la cele mai cunoscute magazine. Cea mai mare comand�� a fost de 129.000 lei ��i a constat în 720 grame de lingouri de aur. Mai multe magazine au b��tut recordurile de vânz��ri. Black Friday 2018 a început la unii comercian��i la 1 noiembrie, la al��ii miercuri ��i joi, iar la eMAG promo��iile au început înainte de ora 7.00 diminea��a. Toate magazinele au promis reduceri maxime de peste 80%, dar media a fost pe undeva pe la 25-35%. În articol: reduceri ��i oferte de Black Friday 2018 la magazine precum eMAG, Altex, Flanco sau EvoMAG. UPDATE Doar cei foarte rapizi au prins cele mai bune oferte: 500 de smartphone-uri Samsung Galaxy S8 s-au vândut în 64 de secunde ��i 501 telefoane iPhone X în 43 de secunde. Datele PayU arat�� c�� au fost f��cute comenzi ��i din afara ����rii, din Marea Britanie, Ungaria, Fran��a, Italia dar ��i din locuri îndep��rtate precum Costa Rica.HotNews.ro a transmis LIVE TEXT cele mai interesante anun��uri din cursul zilei de vineri.
9.Cine vrea s�� ajung�� la Prim��ria Capitalei din partea PNL: Florin Cî��u, Ionel Danc�� ��i Ciprian Ciucu s-au înscris în cursa intern�� Florin Cî��u - liderul senatorilor PNL ��i vicepre��edinte al partidului, Ionel Danc�� - purt��ror de cuvânt PNL ��i Ciprian Ciucu - consilier general PNL s-au înscris în cursa intern�� din PNL pentru a ajunge candidatul partidului la alegerile de la Prim��ria Capitalei din 2020, au declarat surse liberale pentru Hotnews.ro.
10.Pres��: Merkel i-a cerut lui Iohannis s�� blocheze planul Guvernului de mutare a ambasadei la Ierusalim Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a cerut pre��edintelui României, Klaus Iohannis, s�� blocheze planul Guvernului de la Bucure��ti de a transfera sediul Ambasadei în Israel din ora��ul Tel Aviv la Ierusalim, afirm�� surse occidentale citate de presa israelian��.
11.Digi 24 CTP: In��ii ����tia vor s�� scoat�� UE din România. Îl vede��i înmormântat pe T��riceanu la Str��ule��ti? Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus, la emisiunea Jurnalul de sear��, c�� puterea actual�� vrea s�� scoat�� UE ��i Occidentul din România, dup�� criticile virulente aduse la adresa autorit����ilor de la Bruxelles din cauza raportului MCV. El a ad��ugat c�� cei afla��i la putere au fost sub comunism ��i sunt ��i acum consumatori de produse ��i educa��ie occidentale, dar vor ca restul românilor s�� nu fie informa��i pentru c�� ei nu pot conduce decât români pro��ti.
12.PSD Spania cere demisia Gabrielei Firea dup�� vizita de la Madrid: A tratat cu total�� indiferen���� comunitatea de români social-democra��i PSD Spania cere demisia Gabrielei Firea din structurile de conducere, exprimându-��i dezam��girea c�� primarul general al Capitalei nu a putut fi contactat ”înainte, în timpul, chiar ��i dup�� finalizarea vizitei” de la Madrid ��i c�� a tratat comunitatea de românilor social-democra��i din Spania cu "total�� indiferen����".
13.Tricolorii under 21 au remizat cu Belgia, scor 3-3, revenind în ultimele minute de la 1-3 Reprezentativa under 21 a României a terminat la egalitate, scor 3-3, partida amical�� disputat�� la Cluj-Napoca, joi, în compania na��ionalei similare a Belgiei, meci la care a revenit pe final de la 1-3.
14.Victor Negrescu, despre demisia din Guvern: Am sim��it c�� nu îmi mai pot exercita mandatul la acela��i nivel Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a spus joi sear�� la Digi 24 c�� ��i-a pus demisia la dispozi��ia primului-ministru pentru c�� a sim��it c�� nu î��i mai poate exercita mandatul la acela��i nivel.
15.Un român care plecase la munc�� în Marea Britanie a murit dup�� ce a fost c��lcat de o ma��in�� / B��rbatul fusese în ��ar�� în 10 august, la protestul din Pia��a Victoriei Marius Cristian Dumitru plecase din nou în Marea Britanie acum o lun��, în c��utarea unei vie��i mai bune, dar sâmb��t�� a fost lovit de o ma��in�� în Maidstone ��i a murit. Dumitru s-a num��rat printre cei care au protestat în Pia��a Victoriei.
16.VIDEO A început demolarea unui bloc construit ilegal pe un spa��iu verde din sectorul 5 al Capitalei, dup�� ce vecinii au câ��tigat procesul Un bloc de patru etaje ridicat ilegal pe un spa��iu verde de pe Intrarea Giurgiului 23, Sector 5, este demolat dup�� ce vecinii au ob��inut în instan���� anularea autoriza��iei de construire si demolarea pe cheltuiala investitorului care l-a ridicat. Aceasta este o premier�� în Bucure��ti. De��i exist�� mai multe cl��diri ridicate ilegal, pân�� acum niciuna nu a fost demolat��.
17.Prim��ria Sectorului 1 a pl��tit o jum��tate de milion de lei pentru 76 de afi��e, printre care cele cu von Mackensen ��i generalul Koch. Plus o controvers�� legat�� de drepturile de autor pentru o fotografie cu Reginei Maria Prim��ria Sectorului 1 a pl��tit 500.000 de lei plus TVA pentru proiectul Povestea Centenar, care cuprinde 76 de afi��e expuse pe o suprafa���� de 1.200 de metri p��tra��i ��i pe trei autobuze care au fost colantate integral. Fotografiile reprezint�� personaje istorice precum Regina Maria, Regele Carol, Regele Ferdinand, dar ��i generali ai ocupa��iei germane, printre care feldmare��alul Anton Ludwig August von Mackensen ��i generalul Koch, dup�� cum a scris Hotnews.ro.
18.Digi Sport: Acuze grave la adresa lui Firea! Unde s-ar fi dus 6 milioane de euro din bugetul Prim��riei Gabriela Firea a anun��at c�� va închide Arena Na��ional��, iar reac��iile continu�� s�� apar��. UTI, firma care a de��inut contractul de mentenan���� anterior pentru cel mai mare stadion al ����rii, a trimis o scrisoare deschis��, prin pre��edintele CA, Radu Petrescu.
19.Premierul britanic Theresa May jur�� c�� va lupta pentru proiectul de acord privind Brexit: Este cel mai bun pentru ��ara mea Premierul britanic Theresa May ��i-a ap��rat joi sear�� proiectul de acord pentru divor��ul de Bruxelles, spunând c�� acesta va asigura un viitor bun pentru Marea Britanie ��i c�� este în cele mai bune interese ale aleg��torilor, relateaz�� Reuters. Asta în contextul în care mai mul��i parlamentari ��i-au dat demisia azi, nemul��umi��i de proiectul de Brexit.
20.Articol actualizat Cum îl las�� „statul paralel” f��r�� minister pe Andru��c��: Un proiect de organigram�� trece Ministerul Economiei în directa subordine a directorului de cabinet, fost ��ef la Doi ��i-un sfert Organigrama Ministerului Economiei va fi modificat�� drastic, în a��a fel încât cele mai importante structuri vor fi subordonate direct directorului de cabinet al ministrului economiei, D��nu�� Andru��c��. Ministrul nu va mai avea în subordine ministerul, fiind, practic, izolat. Din mai 2018, ��eful s��u de cabinet este Dorin Ionu�� Grosu, care, potrivit CV-ului oficial, este colonel în rezerv��, specializarea servicii secrete. UPDATE Modific��ri asupra organigramei au mai fost efectuate de la începutul lui 2017 pân�� în prezent. Ultima modificare, valabil�� din ianuarie 2018, arat�� c�� ��i acum ministrul este izolat, direc��iile fiind subordonate direct ��efului de cabinet, îns�� acum va fi f��cut�� în a��a fel încât acesta s�� aib�� control direct asupra serviciilor, birourilor ��i compartimentelor, f��r�� a mai avea filtrul direc��iilor.
1 2 3 4 5 6 7 8 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by