Arhiva pentru data 09.10.2018


21 - 40 din 131 rezultate
21.DEZBATERE PUBLIC�� Trei blocuri cu patru etaje ar putea ap��rea pe Aleea Modrogan, în parcul vilei Filipescu-Brâncoveanu. Cum a disp��rut spa��iul verde din acte Trei blocuri cu patru etaje ar putea ap��rea pe Aleea Modrogan 1 A, în parcul vilei Filipescu-Brâncoveanu, monument istoric. Este vorba de zona în care se afl�� sediul central al PNL, lâng�� Bulevardul Aviatorilor, una dintre cele mai scumpe zone din Bucure��ti. Proiectul  a primit deja aviz de oportunitate, semnat de arhitectul ��ef, ��tefan Dumitra��cu, ��i se afl�� în dezbatere public�� pe site-ul Prim��riei Capitalei, fiind în faza de avizare a documenta��iei de urbanism. În Planul Urbanistic al zonei protejate Filipescu, aprobat tot de Prim��ria Capitalei, casa apare cu grad maxim de protec��ie, la fel ��i parcul pe care urmeaz�� s�� se edifice construc��iile, conservarea fiind obligatorie. Numai c�� în certificatul de urbanism care st�� la baza ini��ierii proiectului func��ionarii din Prim��ria Capitalei nu precizeaz�� nimic despre aceste reglement��ri.
22.Nicola Sturgeon: Singura solu��ie a Sco��iei la Brexit este ca aceasta s�� devin�� ��ar�� independent�� Ie��irea Marii Britanii din Uniunea European�� este o problem�� serioas�� pentru Sco��ia pentru care singura solu��ie este independen��a acesteia fa���� de Regatul Unit, a spus mar��i Nicola Sturgeon c��tre Partidul Na��ional Sco��ian, relateaz�� Reuters.
23.VIDEO Sebastian Dobrincu, tân��rul care d�� lec��ii de afaceri americanilor. Firma lui face peste un milion de dolari anual ��i caut�� noi startup-uri în care s�� investeasc�� La 17 ani, Sebastian Dobrincu î��i lansa primul s��u startup în Statele Unite, care în mai pu��in de un an a ajuns s�� fac�� vânz��ri de peste 1 milion de dolari. Firma lui lucreaz�� cu vedete precum Justin Bieber, sau companii precum McDonalds. Doi ani mai târziu, a trecut la urm��torul nivel, cel de investitor ��i caut�� noi startup-uri pe care s�� le finan��eze.
24.Butunoi: Comisia SPP se va pune de acord asupra audierii lui D��ncil�� ��i Dragnea Pre��edintele comisiei parlamentare de anchet�� privind SPP, Daniel Butunoi, a declarat mar��i c�� nu refuz�� audierea premierului Viorica D��ncil�� ��i a pre��edintelui PSD, Liviu Dragnea, dar c�� „timpul” ��i „oportunitatea” urmeaz�� s�� fie stabilite în forul parlamentar, relateaz�� Mediafax.
25.Cineastul Oleg Sen��ov, militantul marocan Zefzafi ��i un ONG, finali��ti ai premiului Saharov 2018  Regizorul ucrainean Oleg Sen��ov, aflat într-o închisoare din Rusia, activistul marocan încarcerat Nasser Zefzafi ��i un grup de ONG-uri care salveaz�� migran��i în Marea Mediteran�� sunt cei trei finali��ti ai premiului Saharov 2018, a anun��at mar��i Parlamentul European, relateaz�� AFP.
26.UPDATE Ambasadoarea SUA la ONU, Nikki Haley, ��i-a dat demisia ��i urmeaz�� s�� p��r��seasc�� postul la sfâr��itul anului Pre��edintele american Donald Trump a acceptat demisia lui Nikki Haley, ambasadoarea american�� la ONU. Aceasta urmeaz�� s�� p��r��seasc�� postul la sfâr��itul anului, scrie Reuters.
27.WTA Hong Kong: Ana Bogdan, în optimi dup�� ce a salvat trei mingi de meci - Duel cu Garbine Muguruza Ana Bogdan, locul 78 WTA, a învins-o, mar��i, cu scorul de 6-7 (2), 6-3, 7-5, pe juc��toarea american�� Caroline Dolehide, locul 131 WTA, prezent�� pe tabloul principal ca lucky loser, în turul I al turneului de categorie WTA International de la Hong Kong. Dolehide a ratat trei mingi de meci, dou�� la scorul de 5-2, pe propriul serviciu (dou�� duble gre��eli), ��i una la 5-3, în decisiv.
28.Foarte multe dintre afacerile independente din România nu au site sau cont pe re��elele de socializare. Clien��ii ajung greu la produsele lor - studiu Un procent covâr��itor de 69% dintre români se confrunt�� cu dificult����i în accesarea afacerilor independente. Acest lucru este cauzat de lipsa de vizibilitate: 79% dintre consumatori au declarat c�� nu sunt expu��i la destule reclame ale afacerilor independente, în timp ce 74% dintre responden��i afirm�� c�� afacerile independente nu au prezen���� online, arat�� un studiu realizat de METRO.
29.���FedCup: Cehia vs România se va disputa la Ostrava Cehia a anun��at locul unde va avea loc partida cu România din sferturile FedCup, ora��ul Ostrava urmând s�� g��zduiasc�� întâlnirea pe 9 ��i 10 februarie 2019. Confuntarea va avea loc în Ostravar Arena, cu o capacitate de 9.779 de locuri.
30.Po��ta Român�� anun���� un nou serviciu inovativ: Clien��ii î��i pot pune propriile imagini pe plicurile de coresponden���� Po��ta Român�� a lansat mar��i, cu ocazia Zilei Mondiale a Po��tei, un nou serviciu, MyLetter, prin care clien��ii pot s��-��i personalizeze, cu propriile imagini, plicuri de coresponden����. Comanda ��i plata se fac online, dar este necesar s�� comanzi minim 10 plicuri, al c��ror pre�� este de 21,8 lei, care vor fi livrate în maxim 3 zile. „Dup�� nou�� luni de munc�� în echip��, pot spune c�� Po��ta Român�� este pe drumul cel bun în ceea ce prive��te modernizarea ��i recredibilizarea celui mai mare operator de servicii po��tale din ��ara noastr��", a precizat ministrul Comunica��iilor, Petru Cojocaru.
31.Marea Britanie: Posibilitatea unui atac chimic sau biologic este din ce în ce mai aproape Probabilitatea unui atac terorist care s�� implice arme chimice sau biologice se apropie, a avertizat, luni, secretarul de stat britanic pentru Securitate ��i combaterea infrac��ionalit����ii economice, Ben Wallace, relateaz�� Reuters.
32.Biserica Ortodox�� dezaprob�� „ferm” legalizarea parteneriatelor civile: Primul pas spre legalizarea c��s��toriilor dintre persoane de acela��i sex Purt��torul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile B��nescu, a declarat mar��i, într-o interven��ie telefonic�� la Antena 3, c�� Biserica Ortodox�� dezaprob�� „ferm” o eventual�� legalizare a parteneriatului civil, la o zi dup�� ce ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a anun��at c�� s��pt��mâna viitoare va fi depus la Parlament un proiect de lege în acest sens.Care sunt în viziunea Bisericii cauzele care au dus la participarea slab�� la referendum: Întrebarea neclar�� ��i „asocierea cu un anumit personaj politic”, Liviu Dragnea
33.Turcan: Dragnea urm��re��te, prin sesizarea CCR de conflict între Parlament ��i Ministerul Public, albirea condamn��rii în prima instan��a Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat mar��i c�� Parlamentul României a fost folosit pentru "persoana fizic�� Liviu Dragnea" prin sesizarea depus�� la CCR de conflict constitu��ional între Parlament ��i Ministerul Public, prin care, potrivit lui Turcan, liderul PSD urm��re��te "albirea condamn��rii" sale.
34.Antreprenorii semneaz�� peti��ia împotriva “shaormiz��rii” programului Start-up Nation Aproape 500 de persoane au semnat peti��ia online care critic�� modific��rile aduse programului Start-up Na��ion 2018. Potrivit ini��iatorilor, modific��rile aduse programului de stat încurajeaz�� mai degrab�� afacerile de genul: restaurante, shaormerii, pizzerii, servicii de închiriere echipamente, servicii de înfrumuse��are, sp��l��torii — în detrimentul domeniilor legate de produc��ie ��i industriilor creative.
35.Iohannis, prima ie��ire public�� dup�� referendum: România apar��ine tuturor românilor. De��i diferi��i, suntem to��i români ��i vrem s�� mergem mai departe împreun�� În prima ie��ire public�� dup�� referendum, cu ocazia ceremoniei de decorare a unor supravie��uitori ai Holocaustului, pre��edintele Klaus Iohannis a sus��inut c�� pacea social�� a fost pus�� în pericol în România, dând exemplul referendumul pentru familie. „România apar��ine tuturor românilor. De��i diferi��i, suntem to��i români ��i vrem s�� mergem mai departe împreun��”, a spus ��eful statului.
36.Prima reac��ie a Gabrielei Firea dup�� e��ecul referendumului: Poporul are întodeauna dreptate Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, mar��i, c�� î��i va spune p��rerea despre rezultatul referendumului în Comitetului Executiv al PSD. Întrebat�� dac�� este mul��umit�� de rezultat, Firea a precizat c�� „poporul are întodeauna dreptate”, scrie Mediafax.
37.[P] "România Recicleaz��" ajunge din nou în Cluj: Locuitorii din C��m��ra��u recicleaz�� pe 10 octombrie Asocia��ia Environ în parteneriat cu Asocia��ia Sistemul Na��ional de Reciclare a Bateriilor (SNRB) ��i Prim��ria C��m��ra��u organizeaz��, miercuri, 10 octombrie o campanie de colectare a de��eurilor de echipamente electrice ��i electronice (DEEE) ��i a bateriilor uzate. Programul "România Recicleaz��" va ajunge pentru a doua oar�� în acest an în comuna C��m��ra��u.
38.Liga 1: Alexandru Pelici, demis de la AFC Hermannstadt - Vasile Miriu����, noul antrenor AFC Hermannstadt a anun��at plecarea antrenorului Alexandru Pelici de la conducerea tehnic�� a echipei. De preg��tirea forma��iei din Liga 1 se va ocupa Vasile Miriu����, acesta fiind noul tehnician al grup��rii.
39.SONDAJ Dintre sus��in��torii referendumului, cine poart�� responsabilitatea e��ecului? Aproape dou�� zile au trecut de la e��ecul referendumului privind schimbarea defini��iei familiei în Constitu��ie ��i se caut�� înc�� vinova��i. Coali��ia pentru Familie ��i BOR dau vina pe politic sau pe „un personaj politic”, PSD pe cine apuc��, inclusiv pe sus��in��tori, Liviu Dragnea a disp��rut, deputatul C��t��lin R��dulescu e "sup��rat pe poporul român", PNL învinov����e��te PSD, CpF pe politicieni.Sondaj HotNews.ro: Dintre sus��in��torii referendumului, cine crezi c�� poart�� responsabilitatea e��ecului?
40.Sec��ia pentru procurori a CSM respinge ac��iunea disciplinar�� a IJ pe numele Elenei R��descu Sec��ia pentru procurori a CSM a respins, mar��i, ac��iunea disciplinar�� formulat�� de Inspec��ia Judiciar�� fa���� de procurorul Elena R��descu, cea care a condus echipa de inspectori desemnat�� s�� efectueze controlul la DNA. R��descu a fost acuzat�� c�� a vorbit cu Kovesi f��r�� s�� se consulte cu colegii, relateaz�� Mediafax.
1 2 3 4 5 6 7 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by