Arhiva pentru data 05.09.2018


21 - 40 din 123 rezultate
21.Ce provoc��ri o a��teapt�� pe Roxana Maracineanu, noul ministru al Sporturilor din Fran��a (AFP) Noul ministru francez al Sporturilor, Roxana Maracineanu, n��scut�� în România, preia portofoliul într-un context delicat ��i mo��tene��te mai multe dosare sensibile: o baz�� de selec��ie îngrijor��toare, o mi��care sportiv�� care revendic�� mijloace financiare, dar un buget în sc��dere, scrie AFP.
22.De joi se depun proiectele big data ��i open data de aproape 24 milioane Euro Autorit����ile publice vor putea depune  începând de joi proiecte de big data ��i open data, pentru fonduri nerambursabile în valoare total�� de aproape 24 de milioane de euro prin Poliica de coeziune a UE. Finan��area reprezint�� o oportunitate pentru firmele private de IT ��i comunica��ii, care pot ob��ine contracte de achizi��ii publice în aceste proiecte.
23.Guvernul a majorat suma acordat�� prin programul ”Bani de liceu” de la 180 la 250 de lei pe lun�� Elevii care beneficiaz�� de programul Bani de liceu vor primi, începând cu noul an ��colar, pe toata durata cursurilor, suma de 250 lei/lunar, fa���� de 180 lei/lunar cât primea pân�� în prezent, arat�� un comunicat al Ministerului Educa��iei. De asemenea, Guvernul a majorat plafonul maxim de acordare a bursei pe membru de familie de la 150 lei la 500 lei.
24.BAC 2018 Rezultate finale, sesiunea a II-a: Rata de promovare este 29,7% Rezultatele finale înregistrate în sesiunea august-septembrie a examenului na��ional de Bacalaureat 2018, dup�� solu��ionarea contesta��iilor, indic�� o rat�� de promovare de 29,7%, cu 2,8% mai mult fa���� de rezultatele ini��iale ��i cu 1, 4% mai mult în raport cu procentul final din sesiunea a II-a de anul trecut (28,3%), informeaz�� Ministerul Educa��iei.
25.Ministrul danez de Finan��e s-a oferit s�� joace pentru na��ionala ����rii sale ���Ministrul danez de Finan��e, Kristian Jensen, s-a oferit s�� joace pentru selec��ionata de fotbal a ����rii sale, care va trimite o echip�� improvizat�� în urm��toarele dou�� meciuri, amicalul de miercuri (ast��zi) cu Slovacia ��i întâlnirea de sâmb��t�� cu ��ara Galilor, din Liga Na��iunilor, informeaz�� Reuters, potrivit Agerpres.
26.Guvernul a aprobat proiectul de OUG privind conducerea interimar�� a Inspec��iei Judiciare Guvernul a aprobat, în ��edin��a de miercuri, o ordonan���� de urgen���� care reglementeaz�� modul în care se stabile��te conducerea interimar�� a Inspec��iei Judiciare, au declarat surse guvernamentale. "În situa��ia vacant��rii func��iei de inspector-��ef sau, dup�� caz, de inspector-��ef adjunct al Inspec��iei Judiciare, ca urmare a expir��rii mandatului, interimatul func��iei se asigur�� de inspectorul-��ef sau, dup�� caz, de inspectorul-��ef adjunct ale c��ror mandate au expirat, pân�� la data ocup��rii acestor func��ii în condi��iile legii", se arat�� în proiectul de OUG, potrivit Agerpres.
27.Renate Weber, dup�� ce Oettinger a spus c�� România sl��be��te proiectul european: Este un obi��nuit al declara��iilor alarmiste ��i f��r�� niciun fundament Europarlamentarul ALDE Renate Weber l-a criticat miercuri pe comisarul pentru Buget Günther Oettinger, potrivit c��ruia România, Ungaria, Polonia ��i o parte din guvernul Italiei vor s�� sl��beasc�� ��i s�� distrug�� proiectul european, spunând c�� acesta este obisnuit al declaratiilor controversate, alarmiste si fara niciun fundament. Weber sus��ine c�� este sigur�� c�� ”domnul comisar nu ar fi avut niciun raspuns concret”, dac�� ar fi fost întrebat ”cum anume sl��be��te România proiectul european”.
28.OUG privind amnistia ��i gra��ierea, în stand by /  Textul este redactat, dar r��mâne problema asum��rii la nivel guvernamental (surse) Ordonan��a de urgen���� privind amnistia ��i gra��ierea este deja redactat�� dar exist�� în continuare problema cu asumarea acesteia la nivel guvernamental, au declarat pentru Hotnews.ro surse politice. Mai exact, în momentul de fa���� nimeni nu dore��te s��-��i pun�� semn��tura ca ini��iator pe textul ordonan��ei.
29.UPDATE Un avion care a sosit în New York din Dubai a fost pus sub carantin�� dup�� ce aproximativ 100 de persoane s-au plâns c�� li s-a f��cut r��u în timpul zborului Un avion al companiei aeriene Emirates care a zburat de la Dubai la New York a fost pus sub carantin��, miercuri diminea����, în momentul în care a ajuns pe aeroportul interna��ional John F. Kennedy , dup�� ce mai multor pasageri li s-a f��cut r��u în timpul zborului, relateaz�� Reuters citând compania aerian�� ��i agen��iile media ale celui mai popular ora�� din SUA.
30.Povestea unui e��ec: Theranos – startup care voia sa revolu��ioneze analizele de sange se inchide O firm�� de testare a sângelui, ce anun��a o tehnologie revolu��ionar�� ��i care ajunsese s�� valoreze peste 9 miliarde de dolari în apogeul ei, lansat�� în urm�� cu 15 ani de o tân��r�� antreprenoare comparat�� la momentul respectiv cu Steve Jobs, se închide, potrivit The Wall Street Journal. Ce a dus-o în faliment.
31.Comisarul european Günther Oettinger: România, Ungaria, Polonia ��i o parte din guvernul Italiei vor s�� distrug�� proiectul european Comisarul european pentru buget Günther Oettinger a spus c�� România, Ungaria, Polonia ��i o parte din guvernul Italiei vor s�� sl��beasc�� ��i s�� distrug�� proiectul european, într-un discurs în care a subliniat c�� proiectul se afl�� în pericol mortal din cauza unor oponen��i din afar�� ��i din interior, relateaz�� Politico.eu.
32.Deputatul PSD R��zvan Rotaru crede c�� liderul partidului, Liviu Dragnea, ar trebui s�� fac�� un pas în spate Deputatul social-democrat R��zvan Rotaru consider�� c�� pre��edintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, ar trebui s�� fac�� un pas în spate ��i se declar�� nemul��umit c�� în calitate de parlamentar nu a fost niciodat�� consultat cu privire la deciziile politice, relateaz�� Agerpres.
33.Eugen Teodorovici ��i Tudorel Toader vor merge joi la Palatul Cotroceni / Teodorovici: Un aviz este obligatoriu de solicitat, dar nu trebuie s�� a��tep��i Ministrul Finan��elor Publice, Eugen Teodorovici, sus��ine, în continuare, c�� nu era nevoie de a��teptarea unui aviz din partea Cosiliului Suprem de Ap��rare a ����rii (CSAT) pentru adoptarea rectific��rii bugetare de c��tre Guvern, invocând trei decizii ale Cur��ii Constitu��ionale.
34.Avarie la sistemul de aer condi��ionat de la Institutul Fundeni. Managerul spitalului: "Niciun pacient nu a avut de suferit" Niciun pacient nu a avut de suferit în perioada în care instala��ia de aer condi��ionat care deservea blocul operator ��i sec��iile de terapie intensiv�� ale Institutului Clinic Fundeni a fost defect��, în prezent fiind montat un nou aparat, a declarat managerul spitalului, medicul Carmen Orban.
35.Europarlamentarul C��t��lin Ivan, despre conflictul din PSD: Firea a fost complice cu actuala conducere a PSD / Grav este r��ul imens f��cut României, nu partidului Europarlamentarul C��t��lin Ivan spune c�� luarea de pozi��ie a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, este tardiv�� ��i c�� ea este complice cu actuala conducere a partidului care a f��cut un r��u imens României. El acuz�� la��itatea, oportunismul ��i servilismul liderilor PSD care nu au curajul s�� ia atitudine.
36.���US Open: Dominic Thiem, dup�� partida epic�� din sferturi cu Rafael Nadal: "Sper ca el s�� câstige turneul" Dominic Thiem a vorbit despre partida epic�� disputat�� în sferturile de final�� de la US Open împotriva lui Rafael Nadal ��i a spus c�� î��i dore��te ca acesta s�� câstige turneul, chiar dac��, râzând, a comentat c�� spaniolului nu îi pare cu adev��rat r��u c�� l-a eliminat.
37.VIDEO Volvo prezint�� un concept de ma��in�� autonom�� care poate fi dormitor, birou sau sufragerie Volvo a prezentat un concept de ma��in�� autonom�� care nu are nici volan ��i nici obi��nuitele scaune clasice, ci se poate transforma în dormitor, birou, spa��iu de socializare sau de distrac��ie. Compania spune c�� o astfel de ma��in�� poate deveni o alternativ�� mai bun�� decât un zbor aerian mai scurt de 300 km. Conceptul se nume��te 360c.
38.Iohannis condamn�� „ferm” adoptarea rectific��rii bugetare f��r�� avizul CSAT: Guvernul for��eaz�� limitele Constitu��iei / Solicit public Avocatului Poporului s�� sesizeze Curtea Constitu��ional�� Pre��edintele Klaus Iohannis a condamnat „ferm” adoptarea proiectului rectific��rii bugetare f��r�� avizul Consiliului Suprem de Ap��rare a ����rii, caracterizând abordarea Guvernului D��ncil�� drept „inadmisibil��”, în condi��iile în care, spune ��eful statului, avizul CSAT este obligatoriu atunci când sunt afectate bugetele institu��iilor din domeniul securit����ii na��ionale. Iohannis cere Avocatului Poporului s�� sesizeze Curtea Constitu��ional�� a României în leg��tur�� cu OUG privind rectificarea.
39.Sorina Pintea anun���� lansarea draftului studiului de fezabilitate pentru Spitalul Regional Craiova Ministrul S��n��t����ii, Sorina Pintea, a anun��at, miercuri, dup�� o întâlnire cu autorit����ile jude��ene ��i locale, c�� a fost lansat draftul de studiu de fezabilitate pentru Spitalul Regional din Craiova, care va avea 821 de paturi, iar cererea de finan��are pentru construc��ie va fi depus�� la Bruxelles pân�� la finele acestui an, odat�� cu cererile de finan��are pentru spitalele regionale din Ia��i ��i Cluj-Napoca.
40.VIDEO Rise Moldova: Unde sunt localizate propriet����ile din str��in��tate ale oligarhului Plahotniuc / Politicianul de��ine o vil�� ��i în Pipera Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc de��ine mai multe propriet����i în str��in��tate, care îns�� nu figureaz�� în declara��iile lui de avere, printre acestea se num��r�� ��i una în Bucure��ti, în Pipera, relateaz�� Rise Moldova, care a identificat patru dintre vilele care fac parte din imperiul imobiliar al politicianului. În��iruite pe axa Geneva – Sciez – Les Houches – Bucure��ti, vilele valoreaz�� peste 30 de milioane de euro, adic�� peste jum��tate de miliard de lei.
1 2 3 4 5 6 7 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by