Arhiva pentru data 12.07.2018


21 - 40 din 101 rezultate
21.CCR a respins sesizarea lui Iohannis pe Legea 304 privind Organizarea judiciar�� ca "neîntemeiat��" Curtea Constitu��ional�� a respins joi, cu majoritate de voturi, ca neîntemeiat��, sesizarea pre��edintelui Klaus Iohannis pe Legea 304/2004 privind Organizarea judiciar��. Practic, pentru aceast�� lege nu mai exist�� în prezent c��i de atac, dup�� ce a fost contestat�� în mai multe rânduri la CCR, iar parlamentul a respins luna trecut�� cererea de reexaminare.
22.Croa��ia: Mini��trii, în tricoul echipei na��ionale de fotbal, la ��edin��a de Guvern, dup�� victoria împotriva Angliei Membrii guvernului croat au venit îmbr��ca��i cu tricourile echipei na��ionale de fotbal la ��edin��a de guvern de joi, dup�� calificarea Croa��iei în finala campionatului mondial 2018, pe care ��i-o va disputa duminic�� cu Fran��a, scrie AFP.
23.Cutremurul din Mexic din 2017 a dezv��luit un templu aztec amplasat în interiorul unei piramide Cutremurul care a devastat Mexicul pe 19 septembrie anul trecut a dus la descoperirea vestigiilor unui templu dedicat zeului Tlaloc, zeul ploii la azteci, în interiorul piramidei Teopanzolco, relateaz�� AFP.
24.Patru indicatori care ne plaseaz�� la limitele inferioare ale economiilor europene sau chiar în afara acestora / Viitoarea  recesiune ar putea lovi România cel mai probabil în 2020 Deficitul bugetar, cheltuielile cu salariile (ca pondere în PIB), investi��iile publice ��i veniturile la buget (tot ca pondere în PIB) ne plaseaz�� fie la coada UE, fie înafara ei, potrivit datelor prezentate joi la o conferin���� a OTP Asset Management. România are de departe cele mai mari cheltuieli cu salariile în PIB, iar acest lucru se va vedea în deteriorarea altor indicatori. ”Nu d��m salarii foarte mari, dar problema noastr�� este c�� veniturile bugetare ne permit foarte greu s�� pl��tim acest nivel al salariilor. Iar cum pia��a muncii e într-o situa��ie foarte favorabil��, nu e loc de foarte multe op��iuni”, explic�� Csaba Balint, macroeconomist al OTP Bank. Potrivit scenariului de baz�� cu care lucreaz�� OTP, o posibil�� recesiune ar putea urma cel mai probabil în 2020. Acest scenariu este similar celor cu care lucreaz�� ��i alte b��nci, calculele indicând faptul c�� România ar mai avea doar doi ani de cre��tere economic��.
25.Interim head Jurma takes over at helm of Romania's anti-graft body, top prosecutor promises continuation of fight against corruption Romania's prosecutor general Augustin Lazar said on Thursday that the fight against corruption in the country would continue in a strong manner as an interim head took over at the helm at the main body involved in fighting graft, the National Anti-Corruption Directorate (DNA). New DNA head Anca Jurma took over following the departure of Laura Codruta Kovesi, who was dismissed by the president as a result of political struggles earlier this week. Kovesi would not leave far, however, as she was poised to take another DNA-related job.
26.Romania President Iohannis says Romania had "good results" at NATO summit, President Trump "called things by their name" Romania reported results in three major objectives it had at the NATO summit this week, President Iohannis said as the Brussels summit ended on Thursday: a command center, upgrading a multinational brigade and a whole session on Black Sea issues. Iohannis also said President Trump did not initiate a conflict but "called things by their name" at the summit.
27.Wimbledon: Regina s-a întors - Serena Williams, în final�� la All England Club (Victorie scurt�� cu Julia Goerges) Pe durata Roland Garros-ului, în Paris puteau fi v��zute afi��e ale celor de la Nike cu "The queen is back". Putem spune cu adev��rat c�� "regina" Serena Williams este înapoi în circuit la un nivel înalt, americanca reu��ind s�� se califice joi în finala de la Wimbledon (6-2, 6-4 cu Julia Goerges, dup�� o or�� ��i zece minute).
28.Google face schimb��ri majore pentru Hotel Ads – instrumentul prin care hotelierii î��i promoveaz�� afacerile Google Hotel Ads, un instrument de promovare a hotelurilor ��i a altor afaceri din turism, care func��ioneaz�� în peste 150 de ����ri, va fi inclus în serviciul de publicitate Google Ads, devenind o parte a acestei platforme.
29.În vizit�� la ��coala Gimnazial�� ��tefe��ti: ''În prima or�� cu tabletele efectul a fost uimitor. Elevii m-au întrebat dac�� pot s�� mai r��mân�� o or��'' Într-o comunitate afectat�� de plec��rile masive în str��in��tate, localnicii r��ma��i s-au unit în jurul ��colii ��i împreun�� depun toate demersurile pentru a le oferi celor mici ��anse de cre��tere ��i dezvoltare în România.
30.Alina Gorghiu: PNL trebuie s�� colaboreze cu UDMR, ALDE ��i inclusiv cu Victor Ponta Senatorul PNL, Alina Gorghiu a declarat joi c�� PNL trebuie s��-��i fac�� o strategie pentru toamn��. Fostul pre��edinte PNL sus��ine c�� este necesar ca liberalii s�� încep�� discu��ii ��i negocieri cu mai multe forma��iuni politice cum ar fi UDMR, ALDE sau Pro România, partidul condus de Victor Ponta.
31.Pod din Columbia d��râmat înainte de inaugurare. Ce s-a descoperit în proiect Autorit����ile din Columbia au reu��it performan��a s�� demoleze un pod a c��rui construc��ie nici nu fusese terminat��.
32.UPDATE VIDEO Incendiul izbucnit la Por��ile de Fier 1 a fost lichidat Incendiul care a izbucnit, joi, la unul dintre transformatoarele hidrocentralei Por��ile de Fier 1 din Drobeta-Turnu Severin a fost lichidat. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru stingerea incendiului. Potrivit ISU Mehedin��i, nu sunt victime.
33.Cum s-a încheiat summitul NATO 2018: Donald Trump ob��ine angajamentul alia��ilor de a cheltui mai  mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaz�� întâlnirea cu Theresa May ��i Vladimir Putin Donald Trump a ob��inut joi angajamentul alia��ilor Statelor Unite s�� accelereze caden��a pentru majorarea cheltuielilor militare, declarându-se „foarte mul��umit” de rezultatele ob��inute dup�� cele dou�� zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. "Au acceptat s�� pl��teasc�� ��i s�� pl��teasc�� mai rapid", a anun��at Trump, într-o conferin���� de pres�� neprogramat��, înainte de a p��r��si capitala belgian�� cu destina��ia Londra.
34.Prezen��a militar�� sporit�� a României în Afganistan, de anul viitor Num��rul militarilor, jandarmilor ��i a personalului civil român în Afganistan va cre��te pân�� la 950 anul viitor, a anun��at pre��edintele Klaus Iohannis, la finalul summit-ului NATO de la Bruxelles.
35.O aplica��ie, f��cut�� de psihologii de la Universitatea Babe��-Boylai, ce ajut�� utilizatorii s��-��i controleze emo��iile, în topul celor mai vândute aplica��ii iOS de lifestyle, în România Aplica��ia PsyPills, creat�� de de psihologii Departamentului de Psihologie Clinic�� ��i Psihoterapie din Universitatea Babe��-Boylai, vizeaz�� autocontrolul ��i reglarea emo��ional��. Platforma a fost inclus�� în topul pe România al celor mai bine vândute aplica��ii dedicate stilului de via���� (Mobile App Ranking).
36.���SONDAJ Cine a câ��tigat cel mai mult la summitul NATO? Unul dintre cele mai tensionate summituri NATO din istoria recenta s-a încheiat cu acorduri în multe zone de interes, înclusiv în privin��a M��rii Negre, dar ��i cu dispute majore pe seama banilor, îndeosebi între SUA ��i Germania, tensiuni ce au putut fi aplanate doar prin angajamente de ultim�� clip�� ale unor ����ri membre, c�� vor m��ri bugetele de ap��rare. Cine crezi c�� a avut cel mai mult de câ��tigat de pe seama acestui summit, desf����urat cu un ochi spre Rusia lui Putin, calificat de pre��edintele Trump drept "competitor", nu inamic sau prieten?Particip�� la sondajul HotNews.ro
37.Primarul din Ogrezeni î��i retrage demisia depus�� dup�� o condamnare: "Lacrimile, triste��ea voastr�� purtat�� în t��cere ��i dorin��a de a r��mâne al��turi au creat un climat de natur�� sufleteasc�� ��i psihologic�� favorabil revenirii" Primarul PSD al localit����ii Ogrezeni din jude��ul Giurgiu, Jean Jipa, î��i d��duse demisia de onoare în urm�� cu trei zile, dup�� ce a fost condamnat, pe 29 iunie, la 3 de ani închisoare cu suspendare pentru "s��vâr��irea infrac��iunilor de delapidare, fals intelectual ��i abuz în serviciu", în prim�� instan����. Joi sear�� îns��, acesta a revenit asupra deciziei, lucru pe care l-a anun��at pe Facebook printr-un comunicat "pentru cet����enii comunei Ogrezeni" în care explic�� cum lacrimile acestora, triste��ea lor ��i cuvintele pe care i le-au adresat, atât pe strad�� cât ��i "la domiciliu", au creat "un climat de natur�� sufleteasc�� ��i psihologic��, favorabil revenirii asupra demisiei de onoare".
38.Iohannis îi r��spunde lui Dragnea: Nu sunt implicat în condamnarea sa. Omul ��i-a luat o p��l��rie prea mare, nu face fa���� / Suspendarea, o obsesie  Pre��edintele Klaus Iohannis a r��spuns atacurilor ��efului PSD, afirmând c�� nu este implicat în condamnarea lui Liviu Dragnea, a��a cum a sus��inut acesta din urm��. ��eful statului a comentat c�� este îngrijor��tor comportamentul lui Dragnea care conduce Parlamentul ��i Guvernul prin interpu��i. Despre suspendare, Iohannis a spus c�� are un singur cuvânt de spus: „Obsesie”.
39.���Wimbledon: Lec��ia tactic�� a lui Angelique Kerber - Nem��oaica merge în final��; Jelena Ostapenko, victima propriilor erori Jelena Ostapenko a jucat din nou la totul sau nimic, îns�� aceast�� strategie s-a dovedit falimentar�� împotriva unei juc��toare cu atâta experien���� precum Angelique Keber. De��i a dominat categoric la capitolul lovituri câ��tig��toare (30-10), letona a fost învins�� de o adversar�� care a ��tiut cum s�� profite de erorile fostei câ��tig��toare de la Roland Garros (35 de erori nefor��ate a avut Jelena). Kerber este în final�� la Wimbledon dup�� un meci de doar o or�� ��i ��apte minute (6-3, 6-3).
40.UPDATE Guvernul a decis prelungirea termenului pentru depunerea Declara��iei unice, pân�� pe 31 iulie Guvernul a adoptat, în ��edin��a de joi, o ordonan���� de urgen���� prin care a fost prelungit, pân�� pe 31 iulie, termenul de depunere a declara��iei unice de c��tre contribuabili, a anun��at purt��torul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.
1 2 3 4 5 6 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by