Arhiva pentru data 04.07.2018


61 - 80 din 112 rezultate
61.Tudorel Toader: S��pt��mânal vom prezenta câte un penitenciar, s��-i cunoa��tem starea Ministrul Justi��iei, Tudorel Toader, anun����, pe pagina lui de Facebook, c�� va prezenta s��pt��mânal câte un penitenciar, ”s��-i cunoa��tem starea, s��-i cunoa��tem stadiul de aducere la standardele CEDO”.
62.Rezultate BAC 2018 Rata de promovare a bacalaureatului este de 67,7%, cu 5,2 puncte procentuale mai mic�� decât anul trecut Rata de promovare a bacalaureatului 2018 este de 67,7%, a anun��at Ministerul Educa��iei. Acestea sunt rezultatele înainte de solu��ionarea contesta��iilor. Spre compara��ie, anul trecut promovabilitatea la BAC a fost de 72,9%. Ministerul Educa��iei a publicat ast��zi rezultatele ob��inute de elevi la examenele de Bacalaureat ��i a anun��at c�� 117 candida��i au fost da��i afar�� din BAC pentru fraud�� sau tentativ�� de fraud��. Ace��tia nu se vor putea înscrie la urm��toarele dou�� sesiuni ale Bacalaureatului. Jude��ele cu cele mai ridicate procente de promovare sunt Cluj (81,14%), Ia��i (80,27%) ��i Br��ila (77,13%). În Bucure��ti, rata de promovare este de 72,86%.
63.Pre��edintele CJ Mure��, amendat cu 43.000 de lei pentru c�� nu a dat jos steagul secuiesc de pe prim��ria din Sovata Curtea de Apel din Târgu Mure�� a decis amendarea pre��edintelui Consiliului Jude��ean (CJ) Mure��, Péter Ferenc, cu 42.642 de lei pentru c�� nu a îndep��rtat steagul secuiesc de pe cl��direa prim��riei din Sovata, pe vremea când era primar al ora��ului, transmite Agerpres.
64.[P] ��apte m��ri, o singur�� companie: Fincantieri. Candidat calificat în licita��ia pentru construc��ia de corvete în România În România, Grupul Fincantieri a fost selectat candidat calificat în programul corvetelor, având o propunere solid��, bazat�� pe solu��ii testate – 7 unit����i au fost deja livrate, la timp ��i în bugetul stabilit, c��tre for��e navale din toat�� lumea. Este o propunere solid�� din toate punctele de vedere: performan��e, buget, transfer de know-how, împreun�� cu perspective excelente pentru viitor – mentenan���� într-un centru care va fi creat în România, la Marea Neagr��, ��i care va fi sus��inut pentru orice nevoie posibil�� de ��antierele Fincantieri din Br��ila ��i Tulcea.
65.Rezultate BAC 2018 Cine sunt cei 104 elevi cu media 10 la Bacalaureat ��i ce licee au terminat Listele cu notele de la bacalaureat au adus 104 elevi cu medii de 10. Este vorba despre absolven��i care au luat nota maxim�� la toate examenele de BAC. În Bucure��ti, 17 absolven��i de liceu au luat media 10 la BAC: cele mai multe medii maxime în Capital�� sunt la Colegiul Na��ional "Gheorghe Laz��r” ��i la Colegiul Na��ional ”Mihai Viteazul”. Preciz��m c�� acestea sunt primele rezultate de la BAC, înainte de solu��ionarea contesta��iilor. Spre compara��ie, anul trecut au fost 126 de elevi care au luat media 10 la Bacalaureat. Vezi în articol cine sunt elevii de 10 la BAC ��i cum a evoluat num��rul elevilor cu medie maxim�� la bacalaureat în ultimii 15 ani
66.Consilieri locali cu salariul de 10.000 de lei cer decontarea transportului, pentru care pl��tesc 8 lei Consilierii locali dintr-o comun�� din jude��ul Arge�� au cerut primarului s�� le deconteze deplasarea dintr-un sat în altul, pentru ��edin����.
67.UPDATE Cauza decesului so��ului ministrului Carmen Dan, insuficien���� cardio-respiratorie / Cine a descoperit cadavrul Cauza decesului so��ului ministrului Carmen Dan, stabilit�� în urma autopsiei, este insuficien���� cardio-respiratorie acut�� ca urmare a unui edem pulmonar ��i infarct miocardic acut, au informat miercuri reprezentan��ii Inspectoratului de Poli��ie Jude��ean (IPJ) Teleorman, potrivit Agerpres.
68.Wimbledon: David Goffin ��i Jack Sock, elimina��i în primul tur la Londra; Dominic Thiem a abandonat Ziua de mar��i de la Wimbledon a furnizat alte surprize pe tabloul de simplu masculin, ��ase favori��i p��r��sind competi��ia înc�� din primul tur. Dominic Thiem (cap de serie num��rul 7), finalist la Roland Garros, a abandonat în setul al treilea al meciului cu Marcos Baghdatis (95 ATP). Au mai fost elimina��i, printre al��ii, David Goffin (10), Jack Sock (18), Pablo Carreno Busta (20), Marco Cecchinato (29) sau Fernando Verdasco (30).
69.Protec��ia m��rcilor înainte de na��tere. În cazul unei înc��lc��ri, titularul cererii de înregistrare a unei m��rci poate ob��ine desp��gubiri? Ave��i o marc�� în curs de înregistrare? A��i constatat c��, în activitatea sa comercial��, o alt�� persoan�� folose��te un semn identic sau similar cu marca pe care urmeaz�� s�� o înregistra��i? Atât legisla��ia na��ional��, cât ��i cea european��, a c��ror interpretare este ghidat�� de Curtea de Justi��ie a Uniunii Europene (CJUE), ofer�� solu��ii pentru protec��ia titularilor cererilor de înregistrare a m��rcilor în caz de înc��lc��ri ale ter��ilor.
70.���HARTA Rezultate BAC 2018 Au fost afi��ate rezultatele la bacalaureat pe edu.ro. Vezi listele complete cu notele de la examene Rezultatele la bacalaureat au fost afi��ate la avizierele liceelor ��i pe bacalaureat.edu.ro. Listele cu notele de la examene pot fi v��zute ��i în articol. Absolven��ii de liceu care sunt nemul��umi��i de notele la BAC pot s�� depun�� contesta��ii, tot ast��zi, între orele 12:00 ��i 16:00. Rezultatele finale de la BAC 2018, dup�� solu��ionarea contesta��iilor, vor fi afi��ate pe 9 iulie 2018. Vezi în articol Listele complete cu note la BAC 2018 înainte de contesta��ii, rezultatele la BAC din ultimii 14 ani ��i care este procedura de solu��ionare a contesta��iilor
71.Codul penal a fost ADOPTAT - vot la limit�� / PSD ��i ALDE au primit voturile cruciale de la minorit����i / USR: "De ast��zi România nu mai este stat de drept, este stat de Dragnea" / PNL: "Acesta a fost adev��ratul program de guvernare al PSD" Plenul Camerei Deputa��ilor a adoptat miercuri, în calitate de camer�� decizional��, proiectul de lege PSD-ALDE de modificare a Codului Penal, dup�� o procedur�� accelerat�� în Parlament. Votul a fost unul la limit�� ��i cu emo��ii pentru cei de la PSD, având în vedere c�� absentau 9 deputa��i de la PSD ��i ALDE, iar cei de la UDMR s-au ab��inut, nefiind de acord cu abrogarea neglijen��ei în serviciu ��i cu forma articolului privind abuzul în serviciu. Au fost 167 voturi "pentru", iar necesare erau 165. Proiectul merge la promulgare la pre��edinte, îns�� opozi��ia a anun��at deja c�� il va contesta la Curtea Constitu��ional��.
72.FOTOGALERIE Uimitorul complex de la Wimbledon - Imaginile zilei Cu o istorie de 141 de ani, Wimbledon-ul uime��te prin frumuse��e la fiecare edi��ie. Este cazul ��i în 2018, iar fotografiile realizate în complexul de la "All England Lawn Tennis and Croquet Club" stau m��rturie în acest sens. Intr�� în material pentru a vedea cele mai reu��ite imagini surprinse mar��i în "marele verde" londonez.
73.Pre��edinta Cur��ii Supreme din Polonia sfideaz�� puterea ��i noua lege ce o for��eaz�� s�� se pensioneze de azi ��i s-a prezentat la serviciu: ”Sunt aici ca s�� protejez domnia legii” Judec��toarea polonez�� Malgorzata Gersdorf a fost v��zut�� intrând miercuri în sediul Cur��ii Supreme din Var��ovia, ea sfidând astfel legisla��ia introdus�� de guvern ce o for��eaz�� s�� se pensioneze din postul de pre��edinte al Cur��ii, scrie Reuters.
74.Selec��ionerul Columbiei, nemul��umit de arbitrajul de la meciul cu Anglia: "Am fost cei care au avut de pierdut. A fost prea evident" Columbia a ratat calificarea în sferturile Campionatului Mondial, dup�� ce a fost învins�� de Anglia la loviturile de departajare, scor 4-3 (a fost 1-1 dup�� 120 de minute). Selec��ionerul Columbiei, Jose Pekerman, s-a declarat nemul��umit de arbitraj, acuzând c�� americanul Mark Geiger a fragmentat prea mult jocul: "Ast��zi am fost cei care au avut de pierdut, dar sper c�� nu se va mai întâmpla. A fost evident, prea evident", a spus Pekerman.
75.Fiul Tinei Turner s-a sinucis Craig Raymond Turner, fiul în vârst�� de 59 de ani al Tinei Turner, a murit mar��i, dup�� ce s-a împu��cat, potrivit The Hollywood Reporter, citat de news.ro.
76.FOTO Val de indignare dup�� ce o americanc�� s-a l��udat c�� a ucis o rar�� giraf�� neagr�� în Africa de Sud Tess Thompson Talley, o femeie de 37 de ani din statul american Kentucky, a stârnit un val de critici dup�� ce a ucis o rar�� giraf�� neagr�� într-o excursie de vân��toare în Africa de Sud.
77.Wimbledon: Cad favoritele pe capete - Maria Sharapova, Caroline Garcia ��i Petra Kvitova au p��r��sit deja competi��ia Terenul 2 din complexul de la Wimbledon a fost mar��i martorul unui meci maraton de trei ore ��i opt minute. S-au întâlnit dou�� rusoaice, iar în mod surprinz��tor cea care a pierdut a fost Maria Sharapova. Favorit�� 24, Masha a plecat învins�� din runda inaugural�� de Vitalia Diatcenko (132 WTA). V��zut�� de speciali��ti una din marile favorite la câ��tigarea competi��iei (mai reu��ise acest lucru în 2011 ��i 2014), Petra Kvitova a pierdut cu 6-0 decisivul cu Aliaksandra Sasnovich. Intr�� în material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei de pe tabloul feminin de simplu.
78.Gareth Southgate dup�� calificarea Angliei în sferturile CM: "Acum m�� gândesc la Suedia. I-am subestimat de-a lungul anilor" Anglia s-a calificat cu emo��ii în sferturile Campionatului Mondial, având nevoie de lovituri de de partajare pentru a trece de Columbia. Selec��ionerul Angliei, Gareth Southgate, se gânde��te deja la meciul urm��tor, în care va da peste na��ionala Suediei. "Acum m�� gândesc la Suedia, alt�� echip�� împotriva c��reia avem un palmares slab. I-am subestimat de-a lungul anilor", a spus Southgate.
79.Grefier�� de la Tribunalul Ia��i, obligat�� s�� pl��teasc�� daune morale de 20.000 de euro unui b��rbat condamnat la 18 ani de închisoare pentru crim�� ��i eliberat cu întârziere O grefier�� din cadrul Tribunalului Ia��i a fost obligat�� de judec��tori s�� achite daune morale de 20.000 de euro unui fost condamnat, care ��i-a ucis cumnatul cu o secure ��i apoi l-a aruncat într-un WC, transmite Mediafax. Decizia nu este definitiv��.
80.Ce le va spune Trump liderilor NATO s��pt��mâna viitoare: Statele Unite nu mai vor s�� fie pu��culi��a lumii Donald Trump le va spune ����rilor NATO, la summitul de s��pt��mâna viitoare, c�� Statele Unite nu mai pot fi ”pu��culi��a lumii”, a declarat Hogan Gidley, purt��torul de cuvânt al Casei Albe, potrivit Reuters.
1 2 3 4 5 6 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by