Arhiva pentru data 03.07.2018


41 - 60 din 122 rezultate
41.VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Suedia vs Elve��ia 1-0 / Victoria norocoas�� a nordicilor ��i calificarea în sferturi - Akanji a deviat în poart�� ��utul lui Forsberg Partida dintre Suedia ��i Elve��ia aproape c�� i-a adormit pe suporterii prezen��i pe arena din Sankt Petersburg. Dou�� echipe prudente, un joc modest ��i f��r�� prea multe ocazii de a marca. Doar o sclipire a vreunui juc��tor sau o gre��eal�� putea s�� deblocheze tabela. Norocul le-a surâs nordicilor în minutul 66, la un ��ut în for���� a lui Forsberg de la marginea careului de 16 metri. Akanji a deviat nefericit, iar mingea a ajuns în poarta lui Sommer. Elve��ia a avut o mare ��ans�� de a egala în prelungiri, dar Olsen a intervenit salvator, iar Suedia a încheiat înving��toare ��i merge în sferturile competi��iei din Rusia.
42.UPDATE. So��ul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit. Procurorii au deschis dosar de moarte suspect�� Corneliu Daniel Dan, so��ul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit mar��i, anun���� Mediafax, care citeaz�� reprezentan��i ai Ministerului de Interne.Dosar de moarte suspect�� în cazul so��ului ministrului de Interne, Carmen Dan. „Vecinii au anun��at faptul c�� nu l-au mai v��zut de o vreme pe b��rbatul de 57 de ani”
43.Wimbledon: Ana Bogdan, eliminare la <photo finish> / 8-6 în decisiv pentru Lara Arruabarrena Ana Bogdan ��i Lara Arruabarrena s-au duelat cu toate armele din dotare timp de dou�� ore ��i ��ase minute, diferen��a dintre cele dou�� f��cându-se la doar câteva puncte. Iberica a avut nervii mai tari ��i s-a impus cu 8-6 în decisiv, meciul având o important�� înc��rcare emo��ional��. Ana p��r��se��te Wimbledon-ul în runda inaugural�� dup�� o înfrângere la photo finish (1-6, 6-3, 6-8).
44.��u��uianu propune ca Parlamentul s�� adopte o declara��ie prin care s�� cear�� pre��edintelui s�� respecte deciziile CCR Senatorul PSD Adrian ��u��uianu a declarat mar��i c�� Parlamentul ar putea s�� adopte în ��edin���� comun�� o declara��ie prin care s�� cear�� pre��edintelui Klaus Iohannis s�� respecte deciziile Cur��ii Constitu��ionale, ca "mijloc intermediar pân�� la suspendare", precizând c�� este vorba de o opinie personal��, relateaz�� Agerpres.
45.UPDATE Legea privind opera��iunile petroliere offshore: Deputa��ii nu au reu��it s�� decid�� cum trebuie taxat�� produc��ia de gaze din Marea Neagr��/ Dezbaterile continu�� ��i s��pt��mâna viitoare Deputa��ii nu au reu��it s�� ajung�� mar��i la o decizie pe legea privind derularea opera��iunilor petroliere pe mare (offshore). Pân�� vineri, deputa��ii din trei comisii vor trebui s�� depun�� noi amendamente, iar luni vor fi reluate dezbaterile într-o ��edin���� comun�� a Comisiei de industrii, Comisia de administra��ie ��i Comisiei de buget finan��e. Discu��iile s-au impotmolit la capitolul fiscalitate. Înc�� nu este clar cum ar trebui taxat�� produc��ia de gaze din Marea Neagr��, astfel încât s�� aib�� de câ��tigat ��i statul român ��i investitorii, în condi��iile în care acordurile petroliere se întind pe zeci de ani. Vezi în text care sunt cele mai mari controverse pe zona de fiscalitate.
46.China a realizat o arm�� laser portabil�� Chinezii au adus filmele SF la via���� dup�� ce au realizat o arm�� laser portabil�� cu o raz�� de ac��iune de 800 de metri, scrie South Cina Morning Post. Potrivit cercet��torilor care au lucrat la proiect, arma cânt��re��te aproximativ trei kilograme, cât un AK-47, ��i este gata pentru produc��ia în serie.
47.Mama lui Bogdan Gigin�� despre revenirea lui Gabriel Oprea: ”Tu nu în��elegi c�� e��ti un criminal, c�� ai distrus vie��i, c�� locul t��u nu mai poate fi între oameni?” Mama poli��istului Bogdan Gigin�� comeneteaz��, într-o postare pe pagina sa de Facebook, revenirea în politic�� a fostului vicepremier Gabriel Oprea, numindu-l criminal ��i „distrug��torul unui minister l��sat în haos”, relateaz�� news.ro.
48.Platform�� online dedicat�� monitoriza��rii s��i prevenirii crizelor de medicamente, lansat�� mar��i: "Autorit����ile au la dispozi��ie toate instrumentele pentru a preveni crizele de medicamente, dar nu le folosesc eficient" Platforma online Medicamente la Risc, dedicat�� monitoriza��rii s��i prevenirii crizelor de medicamente din România, a fost lansat�� mar��i de Asocia��ia D��ruie��te Via���� în parteneriat cu Observatorul Român de S��n��tate. Potrivit ini��iatorilor platformei Medicamente la Risc, autorit����ile au la dispozi��ie, în prezent, toate instrumentele care le permit s�� monitorizeze stocurile de medicamente din România ��i s�� previn�� posibilele crize, îns�� nu le folosesc eficient.
49.E oficial: Gazeta Sporturilor trece de la Intact la Ringier. Surse: Tranzac��ia este de 2 milioane de euro E oficial: trusturile media Intact ��i Ringier au ajuns la un acord prin care publica��ia Gazeta Sporturilor va fi preluata de grupul elve��ian de pres��, în joint venture cu grupul bulgar sportal.bg. Potrivit informa��iilor HotNews.ro, valoarea tranzac��iei, neanun��at�� oficial, se ridic�� la 2 milioane de euro.UPDATE C��t��lin Tolontan scrie pe blogul s��u c�� Ringier "��i-a luat o belea pe cap" cump��rând titlul ��i redac��ia GSP
50.Polonia: Conflictul dintre politic ��i judec��tori se apropie de punctul culminant / ��efa Cur��ii Supreme reafirm�� c�� nu iese la pensie Pre��edinta Cur��ii Supreme poloneze, Malgorzata Gersdorf, a reafirmat mar��i c�� refuz�� decizia de pensionare pe care pre��edintele Andrzej Duda ar urma s�� o semneze în aceast�� dup��-amiaz��, scrie AFP.
51.Ponta spune c�� adoptarea codurilor penale este o perdea de fum: ”Guvernul D��ncil�� rezolv�� problemele lui Dragnea prin ordonan��e de urgen����” Deputatul Victor Ponta spune c�� sesiunea extraordinar�� pentru modificarea codurilor penale este o ”perdea de fum” ��i c��, în timp ce jurnali��tii alearg�� prin Parlament, Guvernul D��ncil�� rezolv�� toate problemele lui Liviu Dragnea prin ordonan��e de urgen����. Ponta precizeaz�� îns�� c�� va vota împotriva modific��rii legisla��iei penale b��gate cu for��a de liderul PSD pe agenda forului legislativ.
52.Codul penal, în mare vitez��. Comisia Iordache a dat al doilea raport pe Codul penal, imediat dup�� adoptarea de c��tre Senat / Propunerea UDMR la abuz în serviciu, diferit�� de a PSD-ALDE, respins�� în comisie / Miercuri intr�� la plenul Camerei Deputa��ilor Comisia special�� parlamentar�� condus�� de deputatul PSD Florin Iordache a dat mar��i dupa-amiaz�� un nou raport pe proiectul de modificare a Codului Penal, la mai pu��in de dou�� ore dup�� ce proiectul de lege al PSD-ALDE a fost adoptat de Senat, în calitate de prim�� camer�� sesizat��. Miercuri, adic�� mâine, proiectul va fi dezb��tut în plen, iar joi se va da votul final la Camera Deputa��ilor. Vezi în text cum propune UDMR s�� se modifice art. 297 privind abuzul în serviciuCum îi va afecta pe antreprenori redefinirea abuzului în serviciu : De la controale fiscale la licita��ii publiceMinisterul Public: Restrângerea domeniului de aplicabilitate a infrac��iunii de abuz în serviciu va duce la clasarea mai multor dosare / Prejudiciul ar fi de peste 4 miliarde de lei
53.D��ianu: "Sectorul umbr�� se extinde", iar cum vorbim despre "shadow banking", am putea discuta de "pie��e de capital paralele" Sistemele financiare din lume r��mân fragile, „pie��ele paralele” trebuie s�� fie reglementate ��i este necesar s�� se schimbe cultura institu��ional�� a industriei financiare, a sus��inut Daniel D��ianu, membru în Consiliul de Administra��ie al B��ncii Na��ionale a României (BNR), la reuniunea Institutului Francofon pentru Reglementare Financiar�� (IFRFI).
54.Marea Britanie: O asistent�� medical��, arestat�� dup�� ce a fost acuzat�� c�� a omorât opt bebelu��i O asistent�� medical�� din Marea Britanie a fost arestat�� fiind suspectat�� c�� a ucis opt bebelu��i ��i c�� a încercat s�� omoare al��i ��ase dup�� o investiga��ie la o sec��ie de neonatologie din nordul Angliei, a spus poli��ia mar��i, relateaz�� Reuters.
55.Liderul studen��ilor: Pierderile CFR nu sunt cauzate de gratuit����ile pentru studen��i; acestea sunt decontate de Ministerul Transporturilor c��tre operatorii de transport Pierderile pe care le înregistreaz�� CFR C��l��tori nu sunt cauzate de gratuit����ile acordate studen��ilor, ci mai degrab�� de cre��terea salariilor în domeniul public, spune Marius Deaconu, pre��edintele Alian��ei Organiza��iilor Studen��e��ti. Liderul studen��ilor îi r��spunde astfel senatorului liberal Florin Cî��u, care a sus��inut c�� CFR a bugetat pentru 2018 o pierdere de 367 de milioane de lei dup�� ce guvernan��ii au decis s�� ofere gratuitate pentru studen��i.
56.��coal�� de var��: Cursuri de programare pentru copii Academia Micilor Developeri lanseaz�� programul “Saptamâna Inteligent��”, cursuri de var�� destinate copiilor cu vârste între 8 ��i 15 ani în cadrul c��rora vor înv����a timp de cinci zile s�� programeze ��i s�� transforme cu ajutorul pl��cu��ei BBC Micro Bit (micro:bit) obiecte obi��nuite în obiecte inteligente.
57.Nicolai Jorgensen, amenin��at cu moartea dup�� ce a ratat la loviturile de departajare în meciul cu Croa��ia; Federa��ia danez�� a alertat poli��ia Atacantul Nicolai Jorgensen a primit amenin����ri cu moartea pe re��elele de socializare, dup�� ce a ratat una dintre loviturile de departajare, în meciul Croa��ia - Danemarca, din optimile de final�� ale Cupei Mondiale, informeaz�� Reuters, potrivit News.ro.
58.Harghita: Copil de 6 ani, disp��rut de luni sear�� Un copil de 6 ani din B��lan, jude��ul Harghita, este c��utat de poli��i��ti, dup�� ce luni seara a disp��rut în timp ce se juca al��turi de mai mul��i prieteni în apropierea casei, relateaz�� Mediafax.
59.Ia��i: O femeie îns��rcinat�� a avortat dup�� ce a fost trimis�� pe jos de la un spital pe altul. Familia acuz�� medicii de neglijen���� O femeie din Ia��i cu o sarcin�� de 22 de s��pt��mâni a avortat, dup�� ce a a fost trimis�� pe jos de la Maternitatea Cuza Vod�� din Ia��i la un alt spital, întrucât la prima unitate medical�� nu exista linie de gard��. Familia ei acuz�� de medicii de neglijen����, iar conducerea Maternit����ii Cuza Vod�� a demarat o anchet��.
60.Posturile Intact au iesit din must-carry. Cablistii trebuie s�� pl��teasc�� pentru a le redifuza CNA a luat act de cererea Antena Group si Antena 3 S.A. referitoare la ie��irea acestor posturi din lista must carry, a televiziunilor libere la retransmisie. Lista must carry, actualizat�� pe site-ul CNA, men��ioneaz�� c�� cele dou�� companii au notificat forul audiovizual în leg��tur�� cu deciziile lor de a scoate Antenele din rândul posturilor pe care cabli��tii sunt obliga��i s�� retransmit��, începând cu data de 1 iulie 2018.
1 2 3 4 5 6 7 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by