Arhiva pentru data 20.06.2018


101 - 120 din 128 rezultate
101.Avioanele de lupt�� israeliene au lovit 30 de ��inte Hamas dup�� rachete ��i focuri de mortiere trase din Fâ��ia Gaza Israelul a lovit, în primele ore ale zilei de miercuri, 25 de ��inte Hamas în Fâ��ia Gaza, dup�� ce militan��ii lansaser�� rachete ��i lovituri de mortiere c��tre teritoriul israelian, transmite Reuters.
102.Premierul Viorica D��ncil�� va prezenta ast��zi în Parlament stadiul preg��tirilor pentru pre��edin��ia Consiliului UE Premierul Viorica D��ncil�� va prezenta, ast��zi, de la ora 13.00, în plenul reunit al Parlamentului stadiul preg��tirilor pentru preluarea pre��edin��iei Consiliului Uniunii Europene de c��tre România în primul semestru al anului 2019, conform News.ro.
103.Aplicarea „d��rii în plat��” la programul „Prima cas��” ar fi total neinspirat��. O solu��ie alternativ�� Se pare c�� tirul îndreptat asupra b��ncilor de c��tre a��a-zi��ii protectori ai debitorilor persoane fizice nu este lipsit de muni��ie. De la o zi la alta, inventivitatea unor ini��iatori de propuneri legislative „pro”-debitori dep����e��te orice bariere! Ultima g��selni���� este propunerea f��cut�� cu privirea la aplicarea „d��rii în plat��” ��i asupra creditelor de tip „Prima cas��”. Îns�� acest fapt ar putea aduce dezavantaje tuturor actorilor implica��i: atât b��ncilor ��i statului – parteneri în acest program, cât ��i debitorilor - atât celor poten��iali beneficiari ai programului, dar ��i celor cu credite în sold. În final, propunem ��i o posibil�� solu��ie care ar putea fi în mod real în favoarea consumatorilor.
104.SUA: Unul dintre consilierii apropia��i lui Donald Trump, Joe Hagin, p��r��se��te Casa Alb�� Secretarul general adjunct al Casei Albe, Joe Hagin, care a condus preg��tirile pentru întâlnirea dintre pre��edintele american, Donald Trump, ��i omologul s��u nord-coreean, Kim Jong-un, p��r��se��te Casa Alb��, au declarat mar��i oficialii Casei Albe pentru Reuters.
105.Instan��a suprem�� ar putea da azi decizia definitiv�� în dosarul CET Govora. DNA a cerut 9 ani de închisoare pentru Dan ��ova ���Instan��a suprem�� este a��teptat�� s�� pronun��e, miercuri, o solu��ie definitiv�� în dosarul CET Govora, în care fostul senator Dan ��ova este acuzat de trafic de influen����. La ultimul termen, DNA a cerut, pentru Dan ��ova, o pedeaps�� de nou�� ani de închisoare cu executare, transmite Mediafax.
106.Canada legalizeaz�� consumul de cannabis în scopuri recrea��ionale Consumul de cannabis în scopuri recrea��ionale a devenit legal în Canada, dup�� ce Senatul a aprobat legisla��ia conform c��reia o persoan�� poate avea asupra sa pân�� la 30 de grame, informeaz�� The Guardian.
107.Phenianul ar putea restitui în curând r��m����i��ele p��mânte��ti ale unor solda��i americani Coreea de Nord ar putea restitui în curând un prim grup din 200 de loturi de r��m����i��e p��mânte��ti ale solda��ilor americani, uci��i în timpul R��zboiului Coreei, conform unui acord încheiat acum o s��pt��mân�� de pre��edintele american Donald Trump ��i liderul nord-coreean Kim Jong-Un, informeaz�� miercuri AFP, citând un responsabil de la Washington, potrivit Agerpres.
108.Consiliul legislativ a dat aviz negativ ini��iativei senatorului Zamfir de modificare a Statutului B��ncii Na��ionale Consiliul legislativ a avizat negativ ini��iativa senatorului ALDE Daniel Zamfir prin care acesta propunea modificarea Statutului BNR, în sensul abrog��rii a dou�� alineate ale art. 25, cele care exonereaz�� de r��spundere civil�� ��i penal�� membrii Consiliului de administra��ie al B��ncii Na��ionale a României ��i personalul acesteia, îns��rcinat s�� exercite atribu��ii de supraveghere pruden��ial��. În motivarea avizului, Consiliul legislativ arat�� c�� propunerea senatorului român încalc�� Principiile de baz�� pentru  o supraveghere bancar�� eficienta, emise de Comitetul de la Basel ��i c�� orice modificare adus�� Statutului BNR presupune obligatoriu derularea procedurii de consultare prealabil�� a B��ncii Centrale Europene.
109.Protest anun��at ast��zi, în fa��a Parlamentului, sub sloganul "Ultimatum pentru Dragnea”. Sunt programate proteste ��i în alte ora��e Un protest este anun��at s�� aib�� loc miercuri, în fa��a Parlamentului, sub sloganul "Ultimatum pentru Dragnea”, manifesta��ia fiind anun��at�� pe Facebook dup�� ce în spa��iul public au ap��rut informa��ii c�� ar putea fi început�� procedura de suspendare a pre��edintelui, potrivit News.ro. Tot miercuri, dup�� ora 18.00, sunt programate proteste în mai multe ora��e, dup�� ce Camera Deputa��ilor a adoptat proiectul de modificare a Codului de Procedur�� Penal��.
110.Bancul zilei: Noroc in dragoste Rashela se duce la Rabbi: - Rabbi, înva����-m�� ce s�� fac, I��ic ��i ��trul sunt îndr��gosti��i de mine, iar eu nu ��tiu pe care s��-l aleg. Care s�� fie cel ales? - Cred c�� te vei c��s��tori cu I��ic...
111.Liberalii depun mo��iunea de cenzur�� împotriva Guvernului D��ncil��. „Cine nu va sus��ine mo��iunea nu este altceva decât un lacheu al lui Dragnea” PNL urmeaz�� s�� depun�� miercuri, în Parlament, mo��iunea de cenzur�� împotriva Guvernului condus de Viorica D��ncil��, scrie Agerpres. Pre��edintele PNL, Ludovic Orban, a anun��at luni c�� mo��iunea de cenzur�� împotriva Guvernului va fi depus�� pe 20 iunie, ad��ugând c�� orice parlamentar care nu va sus��ine acest demers "nu este altceva decât un lacheu al lui Dragnea".
112.Subiectele zilei: Acte cu preturi: Cum a p��c��lit Firea opinia public�� în cazul contractului dat cadou lui Becali; Cui apar��ine limuzina în care s-au l��f��it ierarhii BOR chema��i s�� sfin��easc�� o biseric��; Interviu. Jocul lui Vladimir Putin în Occident Cum a p��c��lit Firea opinia public�� în cazul contractului dat cadou lui Becali. În r��spunsul c��tre bucure��teni, primarul-general continu�� s�� mint��. Exact a��a cum a încercat s�� inverseze realitatea în cazul Simonei Halep, Gabi Firea...Statul de drept ��i anticorup��ia, absente din declara��ia comun�� România – SUA. În urm�� cu doi ani erau la loc de frunte. Vizita în România a lui Wess Mitchell...
113.În ciuda polemicilor provocate de decizia sa, Roberto Salvini nu renun���� la ideea recens��mântului romilor din Italia ''Recens��mântul romilor ��i controlarea banilor publici cheltui��i. Dac�� partidele de stânga vin cu aceast�� propunere e bine, dar dac�� propunerea o fac eu, este rasism. Nu renun�� ��i voi merge înainte. Înainte de tot ��i de toate sunt italienii ��i siguran��a lor'' scrie pe Twitter ministrul de interne, Matteo Salvini. Iar pe Facebook posteaz�� o fotografie care ilustreaz�� d��râmarea unei case abuzive în care locuia o familie de sinti, la Carmagnola, în apropiere de Torino, potrivit La Repubblica, citat de Rador.
114.SUA interzice vânzarea unor dispozitive militare c��tre Turcia Senatul SUA a aprobat un proiect de lege care prevede blocarea vânz��rii c��tre Turcia a avioanelor de lupt�� F-35, a sistemelor de ap��rare aerian�� Patriot, a elicopterelor de transport greu Chinook, a elicopterelor AH-1 Cobra, a elicopterelor H-60 Black Hawk ��i a avioanelor F-16, potrivit Hurriyet, citata de Rador. "În conformitate cu care legi ne impune��i sanc��iuni? Pe 21 va avea loc ceremonia. Nu se poate ''eu am vrut ��i am anulat'', a reactionat Ministrul de externe, Mevlüt Çavu��o��lu, potrivit Milliyet.
115.UE analizeaz�� crearea unor centre pentru migran��i în afara Europei Uniunea European�� are în plan crearea unor centre pentru migran��i (hotspots) în afara Europei, dup�� cum rezult�� dintr-un proiect de hot��râre elaborat în perspectiva summitului liderilor UE din 28-29 iunie. Potrivit proiectului, citat de Reuters, liderii europeni vor conveni s�� examineze ideea cre��rii unor "centre regionale de debarcare", potrivit Proto Thema, citat de Rador.
116.SUA s-au retras oficial din Consiliul Drepturilor Omului al ONU Statele Unite ��i-au anun��at mar��i retragerea din Consiliul Drepturilor Omului al ONU, un organism interna��ional pe care administra��ia pre��edintelui Donald Trump l-a criticat aspru, acuzându-l de prejudecat�� împotriva Israelului ��i c�� serve��te drept platform�� unor ����ri precum China, Venezuela ��i Cuba, relateaz�� agen��ia EFE.
117.Business report: Negocierile privind legea opera��iunilor petroliere offshore s-au împotmolit în Comisia de industrii. Din nou; Spa��iul cibernetic s-a al��turat domeniilor militare clasice precum aerul, marea ��i p��mântul; Solu��ie pentru revigorarea Oltchim: gaz în loc de petrol ca materie prim�� România produselor contraf��cute: Industria farmaceutic��, în topul pierderilor Anual, produsele contraf��cute las�� un gol de peste 1,6 miliarde de euro în economia na��ional��. Mai mult, aceast��...”Vulnerabilitatea aparte” a României la aprovizionarea cu gaze: investi��iile în interconectarea regional�� stau la gradul de în��elegere ��i competen���� ale autorit����ilor Ritmul actual al...
118.Un nou cutremur în jude��ul Buz��u; seismul a avut magnitudinea 3,7 Un cutremur cu magnitudinea 3,7 s-a produs în noaptea de mar��i spre miercuri în jude��ul Buz��u, fiind al treilea seism înregistrat în mai pu��in de 12 ore.
119.Caru' cu vedete: Fiul lui Tudorel Toader, implicat într-un accident rutier; Heather Locklear a incercat s��-��i omoare mama; XXXTentacion ��i-a ”prezis” moartea pe Instagram. Mesajul publicat de rapper Fiica Adrianei Iliescu nu a reu��it s�� ia peste nota 5 la matematic�� la Evaluarea Na��ional�� Fiica celei mai b��trâne mame din România nu a reu��it s�� ia o not�� peste 5 la...Cine este noul iubit al Bianc��i Dr��gu��anu. Reac��ia lui Victor Slav la aflarea ve��tii Au trecut doar câteva zile de când Bianca Dr��gu��anu ��i Victor Slav ��i-au spus, din nou...
120.Faze tari: A fost inventat programul ce poate ''vedea'' câteva minute din viitor; Arestat�� în Rusia pentru spionaj în favoarea României. Cine este Carina ��urcan; Cum au ajuns calculatoarele s�� poat�� s�� se certe cu tine Persoanele religioase tr��iesc mai mult, conform unui nou studiu Un nou studiu al cercet��torilor americani a ajuns la concluzia c�� religiozitatea poate veni laolalt�� cu...Boxele inteligente de la Google dezv��luie loca��ia ta r��uf��c��torilor În cazul în care e��ti mândru posesor al unor boxe inteligente de la Google sau al unor...
1 2 3 4 5 6 7 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by