Arhiva pentru data 20.06.2018


61 - 80 din 130 rezultate
61.Cine este femeia arestat�� în Rusia pentru spionaj în favoarea României. Leg��tura Karinei ��urcan cu cercul lui Vladimir Putin Karina ��urcan, o femeie originar�� din Republica Moldova, a fost arestat�� în Rusia, fiind acuzat�� de spionaj în favoarea României, aceasta riscând pân�� la 20 de ani în închisoare dac�� va fi g��sit�� vinovat��. Ministrul român de Externe, Teodor Mele��canu, a declarat miercuri c�� femeia are ��i cet����enia român��, pe lâng�� cea moldoveneasc�� ��i rus��. Potrivit RBC, Karina ��urcan este membru în Consiliul de Administra��ie al Inter RAO, una dintre cele mai mari companii de stat în energie din Rusia. Aceasta este condus�� de Boris Kovalciuk, fiul lui Iuri Kovalciuk, principalul ac��ionar al Rossia Bank ��i un apropiat al lui Vladimir Putin.UPDATE Karina ��urcan nu mai are cet����enia modoveneasc�� din 2016, potrivit unui decret semnat de pre��edintele de atunci al Moldovei, Nicolae Timofti. Decretul poate fi consultat pe site-ul ambasadei Moldovei din Germania
62.������SONDAJ E Liviu Dragnea lider iliberal dup�� tiparul polonezului Kaczynski? ���Politico.eu îl compar�� pe pre��edintele PSD Liviu Dragnea cu Jaroslaw Kaczynski din Polonia, într-un articol în care prezint�� România drept urm��toarea durere de cap "iliberal��" a Bruxellesului. Drangea nu crede c�� ar fi vreo asem��nare între el ��i liderul polonez. Ce crezi? Particip�� la sondajul HotNews.ro
63.Europa League: FC Viitorul, duel cu Racing Union din Luxemburg în primul tur preliminar FC Viitorul va juca în primul tur preliminar al Europa League contra forma��iei Racing Union FC, câ��tig��toarea Cupei Luxemburgului, conform tragerii la sor��i care a avut loc miercuri la Nyon (Elve��ia).
64.VIDEO Secretul turnului din Pisa. Cum a rezistat la cele mai mari cutremure De��i n-ar trebui s�� stea în picioare deloc, turnul înclinat din Pisa a rezistat mai multor cutremure mari de-a lungul istoriei sale seculare.
65.Senatul a adoptat legea care permite ale��ilor locali s��-��i men��in�� mandatele dac�� partidul pentru care au candidat fuzioneaz��. Traian B��sescu: "Asta este l��comie de tip PSD" Senatul a adoptat miercuri proiectul de lege care permite primarilor ��i consilierilor s��-��i p��streze mandatele chiar dac�� partidele pe lista c��rora au fost ale��i fuzioneaz�� ��i s�� devin�� independen��i. Proiectul a trecut cu 77 de voturi " pentru" ��i 34 de voturi "împotriv��". Proiectul a fost ini��iat de PSD ��i ALDE. La dezbaterile din Senat, Traian B��sescu i-a acuzat pe social-democra��i c�� au f��cut proiectul de lege pentru a recupera consilierii UNPR care au devenit independen��i dup�� fuziunea PMP - UNPR.
66.Editorial Charlie Hebdo: România, care ne-a dat totu��i mari comici precum hazliul Mircea Eliade sau m��sc��riciul Cioran, s-a sup��rat pe Fran��a din cauza unui desen cu juc��toarea care tocmai câ��tigase Roland-Garros Laurent Sourisseau, supranumit Riss, directorul ��i redactorul-��ef al Charlie Hebdo, a scris în editorialul s��u din ultimul num��r al revistei franceze, c�� românii, ca to��i europenii, nu au umor, dup�� ce s-au sup��rat pe Fran��a, în urma caricaturii ce o ironiza pe Simona Halep. Editorialul din ultimul num��r al revistei a fost tradus ��i postat pe blogul s��u de jurnalistul ��i scriitorul Dan Alexe, cel care a prezentat pe re��elele de socializare ��i caricatura ce o ironiza pe Simona Halep publicat�� de Charlie Hebdo, s��pt��mâna trecut��, noteaz�� news.ro.
67.Declara��ia de avere a lui Klaus Iohannis: Bani mai pu��ini din salariu, venituri mai mari din chirii Veniturile salariale ale pre��edintele Klaus Iohannis ��i ale so��iei sale au sc��zut, în timp ce încas��rile din chirii ale celor doi au crescut, potrivit declara��iei de avere a ��efului statului, citat�� de Agerpres.
68.DOCUMENT Opozi��ia a depus miercuri mo��iunea de cenzur�� "Demiterea guvernului Dragnea - D��ncil��, o urgen���� na��ional��!", cu o zi înainte de sentin��a lui Dragnea. Pe ce voturi mizeaz�� Liderii parlamentarilor PNL, USR ��i PMP au depus miercuri, la Camera Deputa��ilor, mo��iunea de cenzur�� împotriva guvernului PSD-ALDE condus de Viorica D��ncil��, cu titlul "Demiterea guvernului Dragnea - D��ncil��, o urgen���� na��ional��!" Depunerea are loc cu o zi înainte de ziua sentin��ei de la Înalta Curte de Casa��ie ��i Justi��ie, în prima instan����, în dosarul "angaj��rilor fictive" în care este inculpat Liviu Dragnea.
69.Cum a ajuns Bra��ov pe primul loc în topul municipiilor cu cei mai mul��i proprietari care ��i-au asigurat obligatoriu locuin��ele Doar 19,10% din totalul de peste 8,9 milioane de locuin��e din România sunt asigurate obligatoriu împotriva cutremurelor, alunec��rilor de teren ��i a inunda��iilor, de la lansarea acestui sistem în urm�� cu 8 ani. În lipsa poli��ei, primarii pot amenda proprietarii cu sume cuprinse între 100 ��i 500 de lei, dar nimeni nu a aplicat pân�� acum o astfel de m��sur��, recurgând la alte metode. Ocolit de astfel de dezastre naturale, Bra��ov-ul a urcat recent pe primul loc în topul celor mai asigurate municipii, dup�� ce prim��ria a transmis mesaje în mass-media ��i 100.765 de în��tiin����ri în care proprietarii sunt aten��iona��i c�� pot primi amenzi.
70.Procurorii CSM au amânat pronun��area în cazul Laurei Codru��a Kovesi pentru 27 iunie Sec��ia pentru procurori a decis, miercuri, s�� amâne pentru 27 iunie pronun��area privind ac��iunea disciplinar�� exercitat�� de Inspec��ia Judiciar�� împotriva Laurei Codru��a Kovesi, transmite Mediafax. ��efa DNA este cercetat�� pentru c�� a refuzat s�� se prezinte la Comisia special�� de anchet�� a Parlamentului.
71.Dup�� GDPR, o nou�� lege european�� privind drepturile de autor amenin���� internetul a��a cum îl ��tim ast��zi Ast��zi, un comitet al Parlamentului European va vota o propunere privind drepturile de autor despre care unii spun c�� va distruge internetul a��a cum îl ��tim în prezent. Acest lucru poate p��rea destul de hiperbolic, dar peste 70 de exper��i — inclusiv inventatorul World Wide Web, Tim Berners-Lee ��i fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales — au criticat propunerea, spunând c�� va transforma internetul într-un "instrument de supraveghere ��i control automatizat al utilizatorilor s��i“.
72.���VIDEO IBM a prezentat un computer care dezbate diverse teme în discu��ii cu oamenii IBM a prezentat un nou experiment în domeniul inteligen��ei artificiale, Project Debater, un computer care poate dezbate cu oamenii pe diverse teme, dup�� ce se informeaz�� singur ��i apoi î��i argumenteaz�� opiniile. IBM vrea s�� arate c��, în viitor, computerele vor putea în��elege tot ce spun oamenii ��i vor fi capabile s�� poarte o discu��ie normal��, ca de la om la om.
73.Cine este judec��toarea care a anulat alegerile din Chi��in��u: Doi ani de experien����, dintre care unul în concediu de maternitate Rodica Berdilo, magistrata Judec��toriei Centru care a declarat, mar��i noaptea, invalide alegerile locale din Chi��in��u, are o experien���� de pu��in peste 2 ani, o bun�� parte din acest timp fiind petrecut în concediul de maternitate, scrie cotidianul.md.
74.Reexaminarea cerut�� de Iohannis la Legea 304 privind Organizarea judiciar��, respins�� de Senat. Merge la promulgare Plenul Senatului a votat respingerea cererii de reexaminare a pre��edintelui Klaus Iohannis pentru legea de modificare a Legii 304/2004 privind Organizarea judiciar��, la doar dou�� zile dup�� votul similar dat de Camera Deputa��ilor. Senatul este camer�� decizional��, astfel c�� va ajunge la promulgare în forma trimis�� ini��ial, pe data de 30 martie.
75.Gala��i: Pistol descoperit de poli��i��ti dup�� o descindere la un joc de barbut Grupa de interven��ie rapid�� din cadrul Poli��iei Locale Gala��i a descoperit asupra unui b��rbat din localitate un pistol cu ��ase cartu��e, în urma unei descinderi la un joc de barbut, se arat�� într-un comunicat transmis miercuri de reprezentan��ii institu��iei, potrivit Agerpres.
76.���Formula 1: Final de parteneriat între RedBull ��i Renault - Honda va furniza motoarele echipei din Austria din 2019 RedBull ��i Renault o vor lua pe drumuri diferite la finalul acestui sezon din Formula 1, dup�� o colaborare de 12 ani, informeaz�� motorsport.com. Honda va motoriza monoposturile echipei din Austria începând din 2019.
77.Politico.eu: Liviu Dragnea, urm��toarea durere de cap ”iliberal��” a Bruxellesului Liviu Dragnea, pre��edintele PSD conduce ��ara f��r�� s�� fie premier, la fel ca Jaros��aw Kaczy��ski în Polonia, scrie Politico.eu. Iar în România ��i la Bruxelles se amplific�� temerile c�� duce ��ara în aceea��i direc��ie ”iliberal��” ca Polonia sau ca Ungaria lui Viktor Orban, noteaz�� publica��ia citat��.
78.Înalta Curte amân�� sentin��a în dosarul fostului pre��edinte al Consiliului Jude��ean Arge�� Constantin Nicolescu Înalta Curte de Casa��ie ��i Justi��ie a amânat pentru 27 iunie pronun��area sentin��ei în dosarul în care sunt judeca��i pentru fapte de corup��ie deputatul Mircea Dr��ghici, fostul pre��edinte al Consiliului Jude��ean Arge�� Constantin Nicolescu, 38 de primari ��i viceprimari de comune, un fost director executiv al Agen��iei de Implementare a Proiectelor Arge�� ��i dou�� angajate ale unei firme de consultan����, anun���� Agerpres.
79.Autovehiculele electrice BYD intr�� oficial pe pia��a româneasc�� Autovehiculele electrice chineze��ti marca BYD intr�� oficial pe pia��a româneasc�� prin compania New Kopel Car Import, parte a SIXT Group România. BYD este cel mai mare produc��tor ��i vânz��tor de autovehicule ��i autobuze electrice din întreaga lume, cu peste 100.000 de unit����i electrice vândute anual. BYD a livrat peste 40.000 de autobuze electrice în întreaga lume, se arat�� într-un comunicat de pres��.
80.Dosar penal pentru v��t��mare corporal�� din culp�� pentru fiul cel mic al lui Tudorel Toader Poli��i��tii ie��eni au întocmit un dosar penal în cazul accidentului rutier în care a fost implicat fiul cel mic al lui Tudorel Toader. Acesta le-a interzis medicilor s�� ofere detalii despre starea sa de s��n��tate, îns�� se pare c�� va trebui operat, transmite Mediafax.
1 2 3 4 5 6 7 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by