Arhiva pentru data 20.06.2018


21 - 40 din 130 rezultate
21.Ghid ANAF pentru casele de marcat cu jurnal electronic: Cum se ia num��rul unic de identificare. Cum e la taxi. Descarc�� PDF Firmele care vor fi obligate s�� foloseasc�� noile case de marcat cu jurnal electronic au acum la dispozi��ie un ghid realizat de Agen��ia Na��ional�� de Administrare Fiscal�� (ANAF), în care se arat��, printre altele, pa��ii prin care se ob��ine num��rul unic de identificare, inclusiv pentru taxiuri.
22.VIDEO Protest în Bucure��ti: 4.000 de manifestan��i au protestat în Pia��a Victoriei / Un jurnalist german a fost ridicat de jandarmi ��i b��gat în dub�� In jur de 4.000 de persoane au protestat miercuri seara în Pia��a Victoriei din Bucure��ti. Ace��tia sunt nemul��umi��i de modificarea Codului de procedur�� penal��. Numero��i jandarmi, unii echipa��i de interven��ie, au fost mobiliza��i în zon��. Mai mul��i manifestan��i au fost ridica��i de for��ele de ordine, printre ace��tia ��i un jurnalist german care a realizat un documentar despre Liviu Dragnea, în Teleorman (Vezi în articol imagini cu momentul în care jandarmii îl ridic�� pe ziaristul german, chiar dac�� acesta are la gât, la vedere, legitima��ia de pres��). Proteste au avut loc ��i în alte ora��e din ��ar��, cum ar fi Cluj, Sibiu, Ia��i, Timi��oara, Bac��u sau Constan��a.
23.VIDEO Protest la Chi��in��u, dup�� ce justi��ia nu a validat mandatului lui Andrei N��stase Sute de oameni s-au adunat miercuri în fa��a Prim��riei din Chi��in��u, în semn de protest fa���� de decizia de mar��i noapte a magistra��ilor Judec��toriei Centru, prin care a fost anulat rezultatul alegerilor din 3 iunie ��i nu a validat mandatul primarului ales, Andrei N��stase, scrie cotidianul.md.
24.Ungaria a aprobat legea "Stop Soros", care interzice ajutorul pentru migran��i Parlamentul Ungariei a aprobat ast��zi legea supranumit�� "Stop Soros", care îi incrimineaz�� pe avoca��ii ��i activi��tii ce ofer�� ajutor refugia��ilor în c��utare de azil, relateaz�� Mediafax citând BBC.
25.Legea privind opera��iunile petroliere offshore: Documente ale Ministerului Energiei arat�� c�� dou�� dintre articole încalc�� legisla��ia european�� ��i ar putea duce la infringement Legea privind derularea opera��iunilor petroliere pe mare (offshore), aflat�� acum pe ultima sut�� de metri în Parlament, con��ine dou�� articole controversate, care ar putea duce la declan��area unor proceduri de infringement din partea Comisiei Europene, fapt subliniat în dou�� adrese trimise de Ministerul Energiei c��tre comisia de industrii din Camera Deputa��ilor. Potrivit celor dou�� adrese ob��inute de HotNews.ro, cele dou�� articole "constituie un obstacol în calea liberei circula��ii a m��rfurilor ��i un mijloc de constrângere arbitrar�� în privin��a select��rii angaja��ilor necesari derul��rii acordurilor petroliere offshore". Cu toate acestea, pre��edintele comisiei, Iulian Iancu, insist�� ca prevederile acestor articole s�� fie impuse, într-un fel sau altul, companiilor petroliere care opereaz�� în Marea Neagr��.
26.Gabriela Firea anun���� c�� zeci de cutii cu otrav�� pentru ��obolani au fost vandalizate ��i împr����tiate în parcurile din Capital��: A fost mân�� de om, politia a deschis o anchet��. Au fost cur����ate zonele, dar ��i cet����enii s�� fie aten��i Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anun��at miercuri c�� în parcurile Regele Mihai (fost Her��str��u), Ci��migiu, Kiseleff, Regina Maria ��i Crânga��i au fost vandalizate 30 de cutii cu otrav�� pentru roz��toare, iar gr��un��ele au fost împr����tiate.
27.Jandarmeria spune c�� protestatarul care l-a bruscat pe deputatul Bacalba��a a fost dus la Poli��ie: Nu vom tolera acte sau gesturi care pun în pericol siguran��a persoanelor Protestatarul care l-a agresat pe deputatul PSD Nicolae Bacalba��a, la plecarea din Parlament, a fost identificat ��i dus la Poli��ie "pentru a fi luate m��surile legale", anun���� Jandarmeria Bucure��ti. Institu��ia precizeaz�� c�� jandarmii au obliga��ia de a supraveghea intr��rile situate în perimetrul exterior ��i de a asigura ordinea public�� în spa��iul dintre perimetrul exterior ��i cl��direa Palatului Parlamentului, iar pentru zonele care nu sunt in competen��a direct�� a Jandarmeriei Române, institu��ia poate interveni doar la solicitare.
28.Cu cine vrea PSD sa fac�� revolu��ie în educa��ie: Cristian Socol, R��zvan Theodorescu, Vasile Dâncu ��i Ioan Aurel Pop, al��turi de exper��i str��ini Ministerul Educa��iei anun���� c�� a creat un Consiliu Consultativ care s�� realizeze o nou�� lege a educa��iei. "Ministerul Educa��iei Na��ionale demareaz�� astfel un amplu proces de revizuire a legisla��iei în domeniul educa��iei. Mai precis, este vizat�� o nou�� Lege a Educa��iei Na��ionale", anun���� institu��ia, printr-un comunicat de pres��. Din acest Consiliu fac parte, pe lâng�� exper��i români ��i personalit����i din str��in��tate, ��i nume ca Ioan-Aurel Pop, Vasile Dîncu, Cristian Socol sau R��zvan Theodorescu. În Consiliu, Ministerul spune c�� sunt ��i urm��torii: Jim McDonald, Pre��edinte al Conferin��ei ��colilor Europene pentru Educa��ie, François Weil, Consilier de Stat, fost Rector al Academiei din Paris, Eric Maurincomme, Pre��edinte al Grupului Institutul Na��ional de ��tiin��e Aplicate din Fran��a, Director al INSA Lyon, Jukka Mönkkönen, Rector al Universit����ii Finlandei de Est, Olli-Pekka Heinonen, Director General Agen��ia Na��ional�� Finlandez�� pentru Educa��ie ��i Jamil Salmi, Coordonator pentru Înv������mântul Ter��iar Global, Banca Mondial��.
29.Animale ucise cu Carbofuran într-o localitate din jude��ul Gala��i; poli��i��tii au deschis un dosar penal ��apte animale - ��ase câini ��i o pisic�� - au fost ucise cu Carbofuran în localitatea g��l����ean�� Brani��tea, poli��i��tii deschizând în acest caz un dosar de cercetare penal�� pentru ucidere cu inten��ie ��i f��r�� drept a animalelor, relateaz�� News.ro.
30.C��lin Popescu T��riceanu despre protestul din Parlament: "Am retr��it contramanifesta��ia organizat�� de FSN cu muncitori de la IMGB" Pre��edintele Senatului, C��lin Popescu T��riceanu a criticat miercuri protestul de pe holurile din Parlament. "Am retr��it pentru câteva minute ziua de 28 ianuarie 1990 când la ini��iativa partidelor istorice PNL ��i PNTCD solicitasem s�� avem o întâlnire cu reprezentan��ii noii puteri de la Bucure��ti, adic�� a FSN-ului.
31.Salvamonti��tii din Bu��teni intervin în Valea Cerbului pentru salvarea unui turist ceh Salvamonti��tii din Bu��teni intervin miercuri dup��-amiaz�� în Valea Cerbului pentru salvarea unui turist ceh, în vârst�� de 38 de ani, care prezint�� probleme medicale, transmite Agerpres.
32.PSD-istul Bacalba��a, dup�� contactul cu protestatarii: „E o form�� soft de terorism urban. Azi pe holurile Parlamentului erau unii ca maimu��ele” Urm��rit ��i huiduit de protestatari prin Parcul Izvor, deputatul PSD Nicolae Bacalba��a a afirmat c�� asemenea gesturi reprezint�� „o form�� soft de terorism urban organizat�� de profesioni��ti”. Cât îi prive��te pe protestatarii de pe holurile Parlamentului, Bacalba��a i-a numit „maimu��e”.Adrian ��u��uianu: Agresiunea asupra deputatului Bacalba��a pune înc�� un semnal de alarm�� în dreptul grup��rii #rezist. #Nazism pur sânge.
33.Autorit����ile germane afirm�� c�� au dejucat un atentat cu bomb�� biologic��, o premier�� în aceast�� ��ar�� Autorit����ile germane au anun��at miercuri c�� au dejucat un atentat cu "bomb�� biologic��" în urma arest��rii recente a unui tunisian, o tentativ�� f��r�� precedent în Germania, scrie AFP.
34.Protest ��i în fa��a Palatului Parlamentului: "PSD, ciuma ro��ie!" / "Penalii, penalii!" / "Parlament de ho��i ��i de mafio��i!" Aproximativ 100 de persoane au protestat fa���� de coali��ia de guvernare, miercuri, în fa��a Palatului Parlamentului, în zona Parcului izvor, relateaz�� Agerpres. Oamenii au purtat steaguri tricolore ��i vuvuzele ��i au scandat de la o sta��ie de amplificare: "PSD, ciuma ro��ie!", "DNA s�� vin�� s�� v�� ia!", "Demisia!", "Penalii!", "Parlament de ho��i ��i de mafio��i!".VIDEO Urm��rit de protestatari, deputatul PSD Nicolae Bacalba��a a fost escortat de jandarmi pân�� la sta��ia de metrou
35.���VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Cristiano Ronaldo, peste legendarul Ferenc Puskas (Portugalia - Maroc 1-0) Lui Cristiano Ronaldo îi place de minune s�� apar�� pe tabela de marcaj. A facut-o ��i miercuri, iar Portugalia a trecut cu 1-0 de Maroc (CM de fotbal, Grupa B). Reu��ita atacantului a fost a 85-a pentru na��ionala t��rii sale, performan���� cu care l-a depa��it pe legendarul Ferenc Puskas (a devenit cel mai bun marcator al unei prime reprezentative din Europa).
36.Yemen, a opta zi a ofensivei pentru portul Hudaydah: For��ele proguvernamentale au cucerit aeroportul For��ele proguvernamentale yemenite au anun��at miercuri c�� au preluat total controlul asupra aeroportului din Hudaydah, dup�� o s��pt��mân�� de ofensiv�� care vizeaz�� alungarea rebelilor Houthis din acest ora�� portuar strategic pentru evolu��ia conflictului din Yemen, scrie AFP.
37.Rompetrol anun���� investi��ii în extinderea re��elei de benzin��rii ��i construc��ia unei centrale energetice pe platforma Petromidia Pre��edintele directoratului KazMunayGas, Sauat Mynbayev, s-a întâlnit mar��i, la Bucure��ti, cu ministrul energiei, Anton Anton. KazMunayGas (KMG) este unicul ac��ionar al KMG International (KMGI), fostul Rompetrol Group. Cu aceast�� ocazie, reprezentan��ii KMGI anun���� c�� au identificat deja cel pu��in dou�� proiecte majore care pot fi dezvoltate în perioada urm��toare în România. Acestea se refer�� la extinderea re��elei de benzin��rii pe pia��a local�� ��i construc��ia unei centrale de cogenerare pe platforma Petromidia, se arat�� într-un comunicat al KMGI.
38.Cu cine vor juca FCSB ��i Viitorul în turul doi preliminar al Ligii Europa FCSB va întâlni Rudar Velenje din Slovenia sau pe înving��toarea din turul preliminar dintre Tre Fiori (San Marino) ��i Bala Town (��ara Galilor), în turul al doilea preliminar al Ligii Europa, s-a stabilit miercuri, în urma tragerii la sor��i de la Nyon, transmite news.ro.
39.Iulia Timo��enko anun���� c�� va candida la pre��edin��ia Ucrainei Lidera opozi��iei din Ucraina, Iulia Timo��enko, a anun��at miercuri c�� va candida la alegerile preziden��iale de anul viitor, transmite Reuters.
40.���DOCUMENT România risc�� s�� piard�� 100 de milioane de euro, în urma unor nereguli la fondurile UE pentru agricultur��, taxate de Comisia European�� România risc�� s�� piard�� peste 100 de milioane de euro din cauza unor nereguli în cheltuirea fondurilor europene pentru agricultur�� ��i dezvoltarea satelor, potrivit unei recente decizii a Comisiei Europene, de excludere de la finan��are.
1 2 3 4 5 6 7 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by