Arhiva pentru data 05.06.2018


21 - 40 din 135 rezultate
21.Aproape 7 din 10 americani se declar�� epuiza��i de volumul de ��tiri Aproape 7 din 10 americani se declar�� "epuiza��i" de volumul de ��tiri care ajung zilnic la ei, potrivit unui studiu publicat mar��i de organiza��ia independent�� Pew Research Center ��i citat de AFP.
22.Toader, despre declara��ia lui Iohannis privind independen��a procurorilor: Ce spune pre��edintele nu face parte din Biblie!  Ministrul Justi��iei, Tudorel Toader, a declarat mar��i c�� preocuparea privind pierderea independen��ei procurorilor, dup�� decizia Cur��ii Constitu��ionale cu privire la revocarea procurorului ��ef al Direc��iei Na��ionale Anticorup��ie (DNA), ”nu are nicio acoperire” ��i precizeaz�� c�� ”dezbaterea public�� este bun��”. ”În��eleg românii ce înseamn�� independen��a procurorului – de a ancheta, de a face urm��rire penal��, de a administra probe. Ce înseamn�� administrarea justi��iei, este treaba ministrului”, a explicat Toader. Referindu-se la declara��iile pre��edintelui Klaus Iohannis pe acest subiect, a spus c�� ce spune pre��editele "nu face parte din Biblie" ��i c�� nimeni nu se pricepe la toate, relateaz�� News.ro.
23.Adrian Coman & Robert Claibourn Hamilton in love. Ce-i scris omului, în lege e pus
Ce te doare cel mai tare? Culmea, nimic. Pe bune, doi b��rba��i pot s�� stea împreun�� în casa lor, în România. F��r�� birocra��ie inutil��. Asta zice sentin��a în cauza C-673/16 de ast��zi. CLICK ��i cite��te aici.
24.Daria Kasatkina ��i pasivitatea care doare - Sloane Stephens, lucrurile simple ��i calificarea în semifinale Daria Kasatkina a încercat mar��i, pe Chatrier, s�� le fac�� pe toate: spectacol pentru tribune, s�� g��seasc�� unghiuri care mai de care mai ascu��ite, a c��utat în permanen���� s�� complice lucrurile. Sloane Stephens a realizat fix opusul, a jucat la siguran���� ��i a for��at loviturile c����tig��toare doar când a fost sigur�� pe ea. Americanca a tras lozul norocos, tactica ducând-o în semifinalele de la Roland Garros (6-3, 6-1, dup�� o or�� ��i zece minute).
25.Tribunal de Rumania confirma la condena a seis años a Elena Udrea La Alta Corte de Casación y Justicia de Rumanía confirmó hoy la condena a seis años de cárcel por abuso de poder y recibir soborno a Elena Udrea, la excéntrica exministra de Desarrollo Regional que ha pedido recientemente el asilo político en Costa Rica. "Se trata de una sentencia injusta y absolutamente injustificada, carente de pruebas obtenidas legalmente", declaró a la cadena de televisión Digi24 el abogado de Udrea, Veronel Dumitrescu tras conocer el veredicto.
26.VIDEO Cum am acceptat c�� fiul meu este homosexual? Tat��l românului care s-a b��tut la CJUE pentru dreptul so��ului s��u de a sta în România: „La început, nu a fost o explozie de bucurie” "Ast��zi a câ��tigat demnitatea uman��. Acum putem privi în ochii oric��rui func��ionar public din România ��i din Uniunea Europeana cu certitudinea ca suntem o familie'', spune Adrian Coman, primul homosexual român care a câ��tigat dreptul de a locui în România cu so��ul s��u. România, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Lituania si Letonia vor fi obligate s�� acorde dreptul de ��edere ��i familiilor formate din persoane de acela��i sex, conform Curtii de Justi��ie a Uniunii Europene (CJUE). Tat��l lui Adrian a fost al��turi de el la aflarea decizie CJUE ��i vorbe��te despre cât de dificil este ca p��rinte s�� accep��i c�� fiul t��u este diferit ��i c�� doar iubirea te ajut�� în acest proces. ”Nu a fost explozie de fericire, dar asta este menirea noastr��, pân�� la urm��, a p��rin��ilor, s�� ne iubim copiii pân�� la cap��t”, spune el.
27.Udrea, dup�� condamnarea definitiv��: Sunt înc�� judec��tori ��i procurori care execut�� ordinele ��i comenzile generalilor SRI / Doamne, ajut�� tuturor! Elena Udrea a scris mar��i pe Facebook, dup�� ce Curtea Suprem�� a condamnat-o definitiv la ��ase ani de închisoare în Gala Bute, c�� ”protocoalele ��i culoarele din justi��ie sunt în continuare eficiente, sunt înc�� judec��tori ��i procurori care execut�� ordinele ��i comenzile generalilor SRI” ��i c�� pân�� nu decide ce va face în continuare nu va da nicio declara��ie.
28.Miss America renun���� la proba de costume de baie: Nu mai suntem un concurs de frumuse��e Concursul Miss America nu va mai lua în calcul criterii legate de aparen��a fizic�� ��i va desfiin��a prezentarea candidatelor în costume de baie, a anun��at mar��i pre��edinta sa, în opinia c��reia evenimentul nu mai este un "concurs de frumuse��e" ci o "competi��ie", scrie AFP.
29.Primarul Gabriela Firea a semnat contractul pentru achizi��ia celor 400 de autobuze cu Otokar. Primele 100 de unit����i, livrate pân�� la finalul anului Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat mar��i contractul pentru achizi��ia celor 400 de autobuze Euro 6 cu asocierea Otokar Europe SAS – Otokar Otomotiv Ve Savunma Sanayi A.S, câ��tig��toarea licita��iei. Valoarea contractului este de 458.100.826 lei f��r�� TVA. Primele autobuze vor fi livrate începând cu luna octombrie, pân�� la finalul anului urmând s�� ajung�� la Bucure��ti 100 de unita��i. Pân�� la finalul anului 2019 vor fi livrate toate cele 400 autobuze, a declarat primarul Gabriela Firea.
30.75.000 de angaja��i ��i-ar putea pierde locurile de munc�� în Germania, din cauza cre��terii produc��iei de ma��ini electrice - studiu Aproximativ 75.000 de angaja��i ��i-ar putea pierde locurile de munc�� în industria auto german�� pân�� în 2030 dac�� se vor îndeplini previziunile care arat�� c�� atunci, în parcul auto german ma��inile electrice vor reprezenta 25%, iar cele hibride 15%, arat�� un studiu al Institutului Frauenhofer, citat de AFP. Un motor electric are nevoie de un num��r de piese cu 20% mai mic decât unul pe benzin��, iar pentru produc��ia aceluia��i num��r de motoare, cele electrice au nevoie de mai pu��in de jum��tate din num��rul de angaja��i.
31.Cursuri gratuite de la Google pentru cei care î��i caut�� job Udacity, platforma global�� de instruire online, a anun��at un nou parteneriat cu Google, prin care vor lansa o serie de cursuri gratuite menite s�� sporeasc�� ��ansele celor afla��i în c��utarea unui loc de munc��. Utilizatorii vor putea înv����a cum s�� realizeze un CV ��i cum s�� treac�� de un interviu de angajare.
32.Rudel Obreja, dup�� sentin��a în dosarul „Gala Bute”: „O felicit pe doamna Udrea c�� a reu��it s�� nu fie în închisoare. Este o mizerie ce se întâmpl��” F���ostul pre��edinte al Federa��iei Române de Box, Rudel Obreja, condamnat definitiv la cinci de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, a declarat mar��i c�� o felicit�� pe Elena Udrea pentru c�� a reu��it s�� nu fie în închis��, aceasta fiind condamnat�� la ��ase ani de pu��c��rie în acela��i dosar.
33.Traian B��sescu a vorbit cu Elena Udrea: Îi recomand s�� se apere pentru c�� poate cere revizuirea deciziei de condamnare. Nu-i într-o stare bun��. Îmi pare r��u pentru ea Fostul pre��edinte Traian B��sescu spune c�� a vorbit deja cu Elena Udrea, aflat�� în Costa Rica, ��i îi recomand�� s�� cear�� revizuirea deciziei de condamnare la ��ase ani de închisoare cu executare pentru corup��ie. El a mai spus c�� starea fostului ministru al Dezvolt��rii nu este una bun��.
34.Cronic�� de la fa��a locului: Buz��rnescu, Bara ��i visul frânt - Asiaticele ��i plasa care a f��cut diferen��a Departe de zgomotul arenelor importante ale complexului de la Paris (Chatrier ��i Lenglen), Irina ��i Mihaela au jucat cu ambi��ie ��i au crezut pân�� la cap��t în ��ansa lor de a ajunge într-o semifinal�� de Grand Slam. Mai active la "plas��", experimentatele Chan ��i Yang (favorite opt) au speculat unele nesincroniz��ri din jocul fetelor noastre ��i au <deblocat> u��a care le deschide larg participarea în semifinalele de la Roland Garros.
35.Bilan��ul opozi��iei din Bucure��ti la doi ani de mandat: Roxana Wring (USR), C��t��lin Deaconescu (PNL) ��i Nicu��or Dan (independent) - invita��i în studioul HotNews Ce a f��cut opozi��ia din Bucure��ti - PNL ��i USR - în cei doi ani de mandat de la alegerile locale? Ce proiecte au propus pentru bucure��teni? Cum s-au opus proiectelor controversate propuse de Gabriela Firea? Ce a f��cut Nicu��or Dan în calitate de deputat? Care este strategia pentru alegerile locale din 2020? Cine va candida din partea celor dou�� partide? Mai candideaz�� Nicu��or Dan la Prim��ria Capitalei? Roxana Wring (USR), C��t��lin Deaconescu (PNL) ��i Nicu��or Dan (deputat independent) sunt invita��i miercuri, începând cu ora 12.00, în studioul HotNews.ro pentru a r��spunde acestor întreb��ri. Cititorii pot pune întreb��ri folosind formularul de la finalul articolului.
36.Roland Garros: Madison Keys, calificat�� în premier�� în semifinalele Grand Slam-ului de la Paris Americanca Madison Keys, locul 13 WTA ��i cap de serie num��rul 13, s-a calificat mar��i pentru prima dat�� în semifinalele turneului de la Roland Garros, dup�� ce a învins-o cu scorul de 7-6 (), 6-4 pe Yulia Putintseva din Kazahstan, locul 98 WTA.
37.Cod galben de ploi ��i grindin�� în Capital�� ��i mai multe jude��e din ��ar�� / Cod portocaliu în Constan��a ��i Tulcea Meteorologii au emis mar��i Cod galben de grindin�� de dimensiuni mici, averse, intensific��ri de scurt�� durat�� ale vântului ��i desc��rc��ri electrice în Capital�� ��i mai multe jude��e din ��ar��. De asemenea, în Tulcea ��i Constan��a este avertizare de Cod portocaliu.
38.Deputa��ii se gr��besc s�� voteze infiin��area fondului mamut format din companiile profitabile ale statului, f��r�� prea multe dezbateri ��i f��r�� aviz din partea Eurostat Comisiile din Camera Deputa��ilor s-au gr��bit mar��i s�� avizeze ini��iativa legislativ�� privind înfiin��area Fondului Suveran de Dezvoltare ��i Investi��ii (FSDI), urmând ca miercuri s�� fie aprobat�� în plen. Chiar dac�� este un proiect foarte important având în vedere c�� fondul va fi format din cele mai importante companii ale statului, nu au existat dezbateri ample asupra lui. Mai mult, este votat pe repede, înainte ca Eurostat s�� trimit�� un aviz esen��ial. Ini��iativa legislativ�� a fost aprobat�� de Senat în luna aprilie, iar acum se afl�� în camera decizional��.
39.Avocatul Elenei Udrea: O situa��ie ��ocant�� ��i total nedreapt��. Vom utiliza toate c��ile de atac prev��zute de lege  Veronel Dumitrescu, avocatul Elena Udrea, a calificat drept nedreapt��, absolut nejustificat�� ��i nelegal�� decizia instan��ei supreme de condamnare definitiv�� a fostului ministru la ��ase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.
40.MRP: Românii din afara grani��elor nu vor avea de suferit prin Legea de raportare a sumelor mai mari de 2000 euro transferate în ��ar�� Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) precizeaz�� c�� niciun român care are activit����i lucrative în afara grani��elor nu va avea de suferit ca urmare a implement��rii proiectului de Lege privind raportarea sumelor mai mari de 2000 de euro transferate în ��ar�� prin intermediul sistemelor de transfer rapid de fonduri.
1 2 3 4 5 6 7 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by