Arhiva pentru data 30.05.2018


61 - 80 din 161 rezultate
61.Iohannis, obligat s�� o revoce pe Kovesi ca urmare a deciziei Cur��ii Constitu��ionale (surse) Judec��torii Cur��ii Constitu��ionale au stabilit, în dispozitivul deciziei prin care au constatat conflict între puteri, c�� pre��edintele urmeaz�� s�� emit�� decretul de revocare a ��efei DNA, au precizat miercuri, pentru Agerpres, surse judiciare.
62.Via��a lui Arsenie Boca Cine este acest om care d�� sens ��i speran���� atâtor vie��i dezn��d��jduite? Este cultul lui o vast�� opera��iune de marketing religios ��i-atât? Are via��a lui datele recognoscibile ale vie��ilor de sfin��i ai cre��tin��t����ii? Cum se face ca un om preocupat de profunde c��utari intelectuale ��i care s-a declarat în repetate rânduri împotriva «minunismului» a ajuns s�� fie asociat atât de insistent cu miracolul?Comand�� cartea la GiftBooks.ro! Po��i ob��ine transport GRATUIT!Nu ratati alte c��r��i interesante pentru toate vârstele!
63.Nicolicea, dup�� decizia Cur��ii Constitu��ionale: Pre��edintele poate fi obligat s�� o revoce pe Kove��i sau s�� fie ref��cut�� motivarea refuzului Deputatul PSD Eugen Nicolicea sus��ine c��, dup�� anun��ul Cur��ii Constitu��ionale privind conflictul între Guvern ��i Pre��edinte pe tema revoc��rii ��efei DNA, pre��edintele ar putea fi obligat s�� o revoce sau s�� fie ref��cut�� motivarea refuzului.
64.Jaguar + Rimac = parteneriatul auto interesant despre care nu vorbe��te nimeni De marca premium britanic�� Jaguar a auzit toat�� lumea, îns�� nu ��i de Rimac – produc��torul de ma��ini sport electrice din Croa��ia. Mai interesant�� este îns�� colaborarea dintre cele dou�� m��rci. Pe cât de important��, pe atât de ignorat��. Nunta Regal�� a anului 2018, dintre Prin��ul Harry ��i Meghan Markle, a scos îns�� (din nou) la iveal�� bijuteria numit�� Jaguar E-Type Zero – o ma��in�� electric�� unicat, creat�� de Jaguar în parteneriat cu Rimac Automobili.
65.Tudorel Toader, dup�� decizia Cur��ii Constitu��ionale: Pre��edintele nu are nici o abilitare legal�� pentru evaluarea competen��elor procurorilor de rang înalt Ministrul Justi��iei, Tudorel Toader, a scris miercuri pe contul s��u de Facebook c�� decizia Cur��ii Constitu��ionale potrivit c��reia exist�� conflict juridic de natur�� constitu��ional�� între Pre��edin��ie ��i Guvern în cazul respingerii revoc��rii ��efei DNA, Laura Codru��a Kovesi, „valorific�� principiul constitu��ional potrivit c��ruia procurorii î��i desf����oar�� activitatea sub autoritatea ministrului justi��iei”.
66.Taxify, rivalul lui Uber în Bucure��ti, a primit o investi��ie de 175 milioane de dolari ��i a devenit „unicorn” Startupul estonian Taxify, principalul concurent al lui Uber pe segmentul de transport în sistem de ridesharing în România, a primit o nou�� investi��ie, de 175 de milioane de dolari, a scris mar��i TechCrunch.com. Astfel, firma estonian�� a ajuns s�� fie evaluat�� la 1 miliard de dolari, ceea ce o propulseaz�� în clubul restrâns al „unicornilor” europeni.
67.Curtea Constitu��ional�� a respins sesizarea pre��edintelui referitoare la Legea 304/2004 privind organizarea judiciar�� Curtea Constitu��ional�� a României a respins ca inadmisibil�� sesizarea pre��edintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciar��, a anun��at miercuri pre��edintele CCR, Valer Dorneanu, potrivit Agerpres.
68.Roland Garros: Final de drum - Alexandra Dulgheru, eliminat�� în turul doi Juc��toarea român�� de tenis Alexandra Dulgheru a fost învins�� de estoniana Anett Kontaveit, cap de serie num��rul 25, cu 7-5, 6-2, miercuri, în runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.
69.Medici de familie din Bucure��ti acuz�� Direc��ia de S��n��tate Public�� de restan��e la plata pentru vaccinurile din 2016 ��i chiar 2015: "Cum s�� î��i zic�� 'nu primim facturile, veni��i alt��dat��'?" O parte dintre medicii de familie din Bucure��ti acuz�� faptul c�� au de recuperat bani de la Direc��ia de S��n��tate Public�� pentru vaccinuri din anul 2016 ��i chiar din 2015. Un medic de familie bucure��tean a declarat pentru HotNews.ro c�� are de recuperat ��i acum banii pentru vaccinurile pe 5 luni din anul 2015, în timp ce al��i medici spun c�� exist�� restan��e din 2016 ��i 2017. HotNews.ro a solicitat, pe data de 4 mai, Direc��iei de S��n��tate Public�� din Bucure��ti s�� comunice dac�� sunt facturi ale medicilor de familie neachitate din urm�� cu 2-3 ani, câte astfel de facturi exist�� ��i care este valoarea lor, îns�� institu��ia nu a oferit niciun r��spuns.
70.UPDATE Curtea Constitu��ional��: Exist�� conflict între puteri în cazul respingerii revoc��rii ��efei DNA Curtea Constitu��ional�� a României a constatat miercuri, cu majoritate de voturi, c�� exist�� conflict juridic de natur�� constitu��ional�� între Pre��edin��ie ��i Guvern în cazul respingerii revoc��rii ��efei DNA, Laura Codru��a Kovesi.
71.Comisia Iordache, dezbateri pe Codul de procedur�� penal��. Florin Iordache: "Au existat abuzuri, oameni nevinova��i s-au dus la pu��c��rie. Ne-am propus ca pân�� plec��m în vacan���� s�� scoatem aceste legi" Comisia special�� parlamentar�� condus�� de deputatul PSD Florin Iordache a început miercuri dezbaterile la proiectul de modificare a Codului de procedur�� penal�� (CPP), singurul r��mas nedezb��tut pe articole ��i amendamente. Nu s-a dat niciun vot pe articole sau amendamente, urmând s�� se întâmple acest lucru abia s��pt��mâna viitoare. ��edin��a vine în contextul în care, s��pt��mâna trecut��, Comisia European�� a declan��at procedura de infringement împotriva României pe Directiva privind prezum��ia de nevinov����ie, pe care ��ara nostr�� trebuia s�� o transpun�� în legisla��ie pân�� în luna aprilie. Directiva este unul dintre pretextele modific��rii CPP, al��turi de punerea în acord a unor articole declarate neconstitu��ionale cu deciziile CCR.
72.Înalta Curte amân�� pe 20 iunie sentin��a în dosarul deputatului Mircea Dr��ghici ��i fostului pre��edinte al CJ Arge�� Constantin Nicolescu Înalta Curte de Casa��ie ��i Justi��ie (ÎCCJ) a amânat miercuri, pentru 20 iunie, pronun��area unei prime sentin��e în dosarul în care sunt judeca��i pentru fapte de corup��ie deputatul Mircea Dr��ghici, fostul pre��edinte al Consiliului Jude��ean Arge��, Constantin Nicolescu, 38 de inculpa��i care la data faptelor erau primari ��i viceprimari de comune, un fost director executiv al Agen��iei de Implementare a Proiectelor Arge�� ��i dou�� angajate ale unei firme de consultan����, relateaz�� Agerpres.
73.Simona Halep, trasul cu arcul ��i reg��sirea Cu bagajele aproape f��cute dup�� un prim set în care a tras cu arcul f��r�� s��ge��i (2-6), Simona s-a trezit la timp, ��i-a adus aminte c�� are meci pe Chatrier ��i s-a comportat ca una dintre marile favorite la câ��tigarea trofeului de la Roland Garros. Halep este în turul doi la Paris, competi��ie unde a disputat de-a lungul timpului dou�� finale (2014, 2017).
74.Evaluarea Na��ional�� 2018 Luni încep înscrierile la examenul de final de clasa a VIII-a. Care sunt regulile evalu��rii ��i modele de subiecte Evaluarea Na��ional�� 2018 începe, în mai pu��in de dou�� s��pt��mâni, cu examenul de Limba ��i literatura român�� programat pe 11 iunie. Îns��, înainte s�� termine cursurile, elevii de clasa a VIII-a trebuie s�� se înscrie la sus��inerea Evalu��rii Na��ionale. Concret, în perioada 4-8 iunie to��i absolven��ii de gimnaziu trebuie s�� depun�� la secretariatul ��colii o cerere. Vezi în articol care sunt regulile pe care elevii trebuie s�� le respecte în timpul examenelor de Limb�� român�� ��i Matematic��, ce trebuie s�� fac�� dac�� au gre��it ��i vor s�� corecteze în lucrare.
75.Iohannis, despre posibilitatea ca Pilonul II de pensii s�� devin�� op��ional: E începutul sfâr��itului pentru acest sistem Pre��edintele Klaus Iohannis crede c�� oferirea posibilit����ii ca Pilonul II de pensii s�� devin�� op��ional reprezint�� „începutul sfâr��itului” pentru acest sistem, pe un model care a mai fost v��zut în „vecin��tatea” României, o referin���� la Ungaria.
76.Iohannis despre mitingul PSD: Astfel de manifest��ri f��ceau doar comuni��tii. Mi se pare ciudat ��i pu��in caraghios Pre��edintele Klaus Iohannis a spus miercuri c�� mitingul anun��at de PSD-ALDE pentru 9 iunie îi aduce aminte de manifest��rile partidului comunist ��i a comentat c�� i se pare ciudat ca puterea s�� organizeze astfel de manifest��ri de sus��inere a propriei guvern��ri. ”Mi se pare ciudat ��i pu��in caraghios”, a comentat el.
77.Senatul a aprobat proiectul de lege prin care arenele BNR vor fi transferate Guvernului/Reprezentan��ii B��ncii Centrale spun c�� proiectul încalc�� atât legisla��ia na��ional�� cât ��i pe cea european�� Senatul a aprobat mar��i proiectul de lege prin care arenele sportive de��inute de Banca Na��ional�� a României în Parcul Cotroceni din Capital�� vor fi transferate Guvernului, urmând ca acesta s�� decid�� prin ce institu��ie le va administra ulterior. Disputa cu privire la Arenele BNR dureaz�� de câteva luni, Banca Central�� sus��inând c�� de��ine dreptul de proprietate al Arenelor (vezi aici detalii), în vreme ce senatorul Daniel Zamfir spune c�� Protocolul în baza c��ruia BNR a primit acel complex este nul de drept. Reprezentan��ii B��ncii Centrale au exprimat într-un punct de vedere de 21 de pagini transmis de la cabinetul primului viceguvernator, Florin Georgescu, c�� proiectul de lege nu are sus��inerea BNR, din motive ce ��in de înc��lcarea legisla��iei na��ionale ��i a celei europene.
78.���DOCUMENT Fondurile de pensii aveau investi��ii de 7,3 miliarde de lei în ac��iunile companiilor listate la Bursa de Valori Bucure��ti, la finele anului trecut Fondurile de pensii din Pilonul II aveau la sfâr��itul anului trecut investi��ii în valoare de peste 6,95 miliarde de lei în ac��iunile companiilor listate la Bursa de Valori Bucure��ti, iar fondurile din pilonul III aveau de��ineri de peste 337,9 milioane lei, potrivit datelor Asocia��iei de Pensii Administrate Privat (APAPR) furnizate la solicitarea HotNews.ro. Cumulat investi��iile reprezentau practic 4,4% din capitalizarea bursei. Fondurile din Pilonul II de��ineau ac��iuni de peste 1,06 miliarde lei la Banca Transilvania, de peste 1,02 miliarde lei la Fondul Proprietatea, de peste 906,6 milioane lei la Romgaz ��i de peste 872 milioane lei la OMV Petrom.
79.Iohannis: Indiferent ce va decide Curtea Constitu��ional��, voi ac��iona în consecin���� Pre��edintele Klaus Iohannis a declarat miercuri c��, indiferent de decizia Cur��ii Constitu��ionale pe tema conflictului între puteri în cazul respingerii revoc��rii ��efei DNA, Laura Codru��a Kovesi, va a��tepta motivarea ��i va „ac��iona în consecin����”.
80.Mihaela Buz��rnescu s-a calificat în turul trei la Roland Garros - Duel cu Elina Svitolina Mihaela Buz��rnescu, locul 33 WTA ��i cap de serie num��rul 31, s-a calificat miercuri în turul trei la Roland Garros, al doilea turneul de Grand Slam al anului, relateaz�� News.ro.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by