Arhiva pentru data 30.05.2018


41 - 60 din 161 rezultate
41.În primele 5 luni din 2018 Centrul de Solu��ionare Alternativ�� a Litigiilor din domeniul Bancar (CSALB) a finalizat 139 de dosare, cât toate dosarele din anul 2017 ”În primele 5 luni din 2018 la Centrul de Solu��ionare Alternativ�� a Litigiilor din domeniul Bancar (CSALB) au fost finalizate 139 de dosare, cât toate dosarele din anul 2017”, a spus miercuri Vladimir Fenoghen, directorul institu��iei. Acesta a admis c�� în cazul în care b��ncile au cesionat crean��ele unor companii off-shore, legea nu îi permite s�� intervin��, dar clien��ii au posibilitatea de a se adresa institu��iilor similare din ��ara în care e înregistrat off-shore-ul. ”Dar intervenim în cazul contractelor cesionate firmelor de recuper��ri ��i chiar am avut cazuri în care de��i era pornit�� executarea silit��, am convins p��r��ile s�� ajung�� la o în��elegere favorabil�� clientului”, mai spune ��eful CSALB.
42.R��sturnare de situa��ie în Ucraina: Ziaristul rus Babchenko, declarat mort mar��i, este în via���� / Autorit����ile spun c�� au înscenat moartea sa pentru a dejuca o crim�� pus�� la cale de Rusia Ziaristul rus Arkady Babchenko, a c��rui moarte fusese anun��at�� în urm�� cu o zi de autorit����ile ucrainene, este în realitate în via���� ��i a ap��rut miercuri în fa��a presei, Kievul explicând c�� a înscenat moartea sa pentru a dejuca un asasinat comandat de Rusia, scrie AFP.
43.������SONDAJ Iohannis, obligat de Curtea Constitu��ional�� s�� o demit�� pe Kovesi. Ce va face pre��edintele? Curtea Constitu��ional�� a stabilit c�� pre��edintele Klaus Iohannis trebuie s�� o demit�� pe ��efa DNA, Laura Codru��a Kovesi. Iohannis „urmeaz�� s�� emit�� decretul de revocare din func��ie a procurorului-��ef al Direc��iei Na��ionale Anticorup��ie, doamna Laura Codru��a Kövesi”, a stabilit Curtea, cu o majoritate de 6 la 3.Sondaj HotNews.ro: Ce crede��i c�� va face Klaus Iohannis?
44.B��sescu, despre decizia Cur��ii Constitu��ionale privind revocarea lui Kovesi: O decizie de rar�� tic��lo��ie Traian B��sescu a scris miercuri pe Facebook c�� decizia Cur��ii Constitu��ional�� a României de a constata conflictul juridic între Pre��edin��ie ��i Guvern în cazul respingerii revoc��rii ��efei DNA este o ”decizie de rar�� tic��lo��ie”. Potrivit acestuia, ”practic, de azi, procurorii marilor parchete sunt subordona��i guvernului politic, prin Ministrul Justi��iei”.
45.115 români mor zilnic din cauza fumatului. Unul din trei tineri români cu vârsta de peste 15 ani este fum��tor 115 români mor zilnic din cauza fumatului ��i aproape unul din trei români cu vârsta de peste 15 ani este fum��tor. ��ara noastr�� se afl�� pe locul al cincilea în Europa la num��rul adolescen��ilor de 15-16 ani care au fumat în ultima lun��, iar procentul fum��torilor foarte tineri este de 5 ori mai mare în ��ara noastr�� decât în Statele Unite, arat�� Societatea Român�� de Cardiologie, Societatea Român�� de Pneumologie ��i Funda��ia Român�� a Inimii, cu ocazia Zilei Mondiale f��r�� Tutun (31 mai).
46.Opera��i un magazin (online sau offline)? Iat�� câteva ���lucruri esen��iale de care trebuie s�� ��ine��i cont în rela��ia cu clien��ii Prin natura meseriei, cump��r periodic c��r��i sau reviste de specialitate. Unele din ��ar��, altele din str��in��tate. Rareori am fost informat cu privire la drepturile pe care le am în calitate de consumator, cum ar fi de pild�� dreptul de retragere din contract sau dreptul de solu��ionare al eventualelor litigii. Ba îmi mai amintesc c�� am achitat ni��te cauciucuri de iarn�� pentru ma��in�� cu plata la livrare, iar curierul mi-a mai luat (pe chitan����, desigur), ni��te bani care nu fuseser�� trecu��i pe factur�� ��i nici nu fusesem avertizat c�� voi mai avea de achitat ni��te  bani. Miercuri, am participat al��turi de circa 20 de reprezentan��i ai unorIMM, la primul curs de formatori din cadrul programului Consumer Law Ready – Preg��tit pentru protec��ia consumatorilor. Recunosc c�� mi-a fost util, drepr pentru care redau principalele concluzii de dup�� întâlnire.
47.Dan Barna (USR): Curtea Constitu��ional�� nu mai este a României, ci a PSD Curtea Constitu��ional�� a României nu mai este a ����rii, ci a Partidului Social Democrat, prin decizia referioare la obliga��ia pre��edintelui de a accepta revocarea ��efei DNA, consider�� pre��edintele USR, deputatul Dan Barna.
48.Iohannis va primi sâmb��t��, în Germania, premiul ,,Franz Josef Strauss-2018”. ��eful statului va dona banii Funda��iei „Un copil, o speran����” Pre��edintele Klaus Iohannis va efectua, în perioada în perioada 1-2 iunie, o vizit�� la München, unde va fi premiat de funda��ie german�� ,,Hanns Seidel” cu Premiului ,,Franz Josef Strauss-2018”. Distinc��ia ,,Franz Josef Strauss” este înso��it�� ��i de un premiu în valoare de 10.000 de euro, pe care Pre��edintele Klaus Iohannis a decis s�� îl doneze Funda��iei „Un copil, o speran����”.
49.Ursache (ASF): Se va face un studiu de impact în ceea ce prive��te op��ionalitatea Pilonului II de pensii Autoritatea de Supraveghere Financiar�� (ASF) va face un studiu de impact cu privire la op��ionalitatea Pilonului II de pensii asupra bursei române��ti, a declarat Mircea Ursache, vicepre��edinte ASF, responsabil cu pia��a de capital.
50.Aten��ionare CERT-RO dup�� intrarea în vigoare a GDPR: Verifica��i mereu sursa mesajelor sau e-mailurilor primite! Infractorii cibernetici v�� pot fura date personale sau bancare Utilizatorii sunt inunda��i cu numeroase cereri de acceptare a noilor politici de confiden��ialitate ��i de ob��inere a consim����mântului cu privire la procesarea datelor, dup�� intrarea în vigoare a noului Regulament european privind protec��ia datelor (GDPR), o ac��iune necesar��, legat�� de interac��iunea viitoare cu aceste companii, dar ��i o oportunitate pentru infractorii cibernetici, avertizeaz�� miercuri Centrul Na��ional de R��spuns la Incidente de Securitate Cibernetic�� (CERT-RO). Ace��tia pot copia identitatea vizual�� ��i pot simula transmiterea unui mail legitim c��tre dvs., pentru a v�� determina s�� le oferi��i date personale ��i/sau bancare.
51.În România pl����ile întârzie, în medie, 36 de zile ��i sunt o piedic�� pentru noile angaj��ri. Cum stau celelalte ����ri europene la acest capitol Media termenelor de plat�� în România este de 36 de zile, iar pentru companiile afectate de pl����ile întârziate acest lucru reprezint�� rezint�� o piedic�� în angajarea de personal, arat�� un studiu arat�� studiul unei firme de recuperare datorii, citat de Mediafax.
52.
OFICIAL ���Ce prevede decizia Cur��ii Constitu��ionale: Klaus Iohannis trebuie s�� o revoce pe Laura Codru��a Kovesi
Pre��edintele Klaus Iohannis „urmeaz�� s�� emit�� decretul de revocare din func��ie a procurorului-��ef al Direc��iei Na��ionale Anticorup��ie, doamna Laura Codru��a Kövesi”, se arat�� în comunicatul CCR.
53.Votul în cazul deciziei Cur��ii Constitu��ionale: 6 judec��tori ”pentru" ��i 3 ”împotriv��”. Livia Stanciu, Daniel Morar ��i ��tefan Minea s-au opus deciziei  Votul judec��torilor Cur��ii Constitu��ionale în cazul deciziei privind refuzul revoc��rii ��efei DNA, Laura Codru��a Kovesi, a fost de 6 la 3, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. S-au opus deciziei judec��torii Livia Stanciu, Daniel Morar ��i ��tefan Minea.
54.T��riceanu: Decizia Cur��ii Constitu��ionale marcheaz�� revenirea la normalitate. Pre��edintele trebuie s�� dea curs cererii de revocare a ��efei DNA Pre��edintele Senatului, C��lin Popescu T��riceanu, a sus��inut miercuri c�� decizia Cur��ii Constitu��ionale a României privind revocarea ��efei DNA marcheaz�� revenirea la ”normalitate”, pentru c�� procurorii func��ioneaz�� în subordinea ministrului Justi��iei, iar ��eful statului nu are decât un ”rol solemn” în procedura de numire ��i revocarea a acestora.
55.B��rbatul care a incendiat doi oameni ai str��zii în 2016, în Gala��i, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare B��rbatul din Gala��i care a incendiat doi oameni ai str��zii, în anul 2016, ace��tia decedând ulterior la spital, a fost condamnat de magistra��ii Cur��ii de Apel la 22 de ani de închisoare, relateaz�� News.ro. Decizia este defintiv��.
56.Ghinea (USR): Decizia Cur��ii Constitu��ionale privind revocarea ��efei DNA este absurd�� ��i desfiin��eaz�� autoritatea pre��edintelui. Solu��ia este depolitizarea CCR Deputatul USR Cristian Ghinea spune c�� decizia Cur��ii Constitu��ionale a României privind revocarea ��efei DNA este absurd�� pentru c�� desfiin��eaz�� autoritatea pre��edintelui. El mai spune c�� s-a ajuns la aceast�� situa��ie din cauza politiz��rii Cur��ii, singura solu��ie fiind înlocuirea judec��torilor cu exper��i care nu au fost membri de partid în ultimii nou�� ani.
57.Simona Halep, despre pauza de vestiar care a schimbat cursul jocului: "Am sim��it nevoia s�� merg ��i s�� m�� sp��l un pic cu ap�� rece. Am vorbit cu mine" Cu toate c�� în general nu obi��nuie��te s�� fac�� acest lucru, Simona Halep a luat o pauz�� de vestiar dup�� ce a cedat primul set al partidei cu Alison Riske (6-2). A fost practic momentul care a schimbat desf����urarea meciului de pe Philippe Chatrier, liderul mondial câ��tigând urm��toarele dou�� man��e (6-1, 6-1). "Am sim��it nevoia s�� merg ��i s�� m�� sp��l un pic cu ap�� rece. Am vorbit un pic cu mine", a spus Simona la conferin��a de pres��.
58.VIDEO FOTO Peste 2.000 de oameni au protestat în Pia��a Victoriei dup�� decizia CCR privind revocarea ��efei DNA / Îmbrânceli între jandarmi ��i protestatari Peste 2.000 de oameni au protestat, miercuri sear��, în Pia��a Victoriei, dup�� ce Curtea Constitu��ional�� a României a stabilit c�� exist�� conflict între Pre��edinte ��i Guvern în cazul respingerii revoc��rii ��efei DNA, Laura Codru��a Kovesi. Apelul la protest a fost f��cut de comunit����ile Corup��ia Ucide, Rezistenta, Insist��m ��i Asocia��ia Civic�� ProFest pe pagina de Facebook ”Nuced��m!Ap��r��m Democra��ia!”HotNews.ro a transmis livetext protestul
59.Klaus Iohannis: Cei care folosesc cu cea mai mare dificultate chiar limba matern�� se g��sesc de multe ori în spa��iul politic  Klaus Iohannis a spus miercuri, dup�� deschiderea Bookfest, c�� ”cei care folosesc cu cea mai mare dificultate chiar limba matern��, limba român��, se g��sesc de multe ori în spa��iul politic ��i este foarte regretabil”.
60.Un bebelu�� de 3 luni a murit din cauza rujeolei. Num��rul deceselor a urcat la 55 Un bebelu�� în vârst�� de 3 luni, din jude��ul Ia��i, este cea de-a 55-a victim�� a epidemiei de rujeol��. Num��rul total al cazurilor de îmboln��vire confirmate pân�� acum în România, de la debutul epidemiei, este de 13.563, potrivit Centrului Na��ional de Supraveghere ��i Control al Bolilor Transmisibile.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by