Arhiva pentru data 21.05.2018


81 - 100 din 131 rezultate
81.INTERVIU Bugge Wesseltof, pianist: Când e nevoie, arti��tii trebuie categoric s�� fie în strad�� ��i s�� lupte împotriva nedrept����ilor de orice fel Ast��zi de la ora 20:00 ne revedem în Control cu reputatul pianist norvegian, Bugge Wesseltoft, al��turi de bateristul american Christian Prommer. Un concert în care îl avem pe de o parte pe Bugge Wesseltoft, cu o muzic�� plin�� de lirism inspirat�� de Bill Evans sau Herbie Hancock, dar ��i de melancolia scandinav��, ��i de cealalt�� avem energia ��i groove-ul unui baterist, DJ ��i produc��tor de anvergur��, Christian Prommer.
82.Afacere cu recenzii false pentru restaurante pe TripAdvisor, în era fake news O agen��ie de marketing din Rusia ��i-a deschis un serviu prin care restaurantele pot primi recenzii false pe site-ul TripAdvisor, pentru a atrage clien��ii care vin la meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018, scrie Reuters.
83.Ciolo�� despre Pilonul II de pensii: ”Pare tot mai clar c�� bugetul ajunge pe drojdii. Iresponsabililor, nu mai cheltui��i ce nu ave��i!” Fostul premier Dacian Ciolo�� critic�� dur coali��ia PSD-ALDE pe tema propunerii privind Pilonul II de pensii, afirmând c�� guvernan��ii vor s�� deturneze banii cet����enilor pentru c�� nu mai sunt fonduri la buget, din cauza iresponsabilit����ii Executivului.
84.RBL cere autorit����ilor s�� creasc�� la 6% contribu��iile pentru Pilonul II de pensii Romanian Business Leaders (RBL) cere autorit����ilor s�� creasc�� la 6% contribu��iile pentru Pilonul II de pensii, economia fiind vulnerabil�� în fa��a unei crize.
85.Câte restric��ii de vitez�� sunt în re��eaua CFR ��i care este viteza medie a trenurilor În re��eaua gestionat�� de CN CFR sunt peste 440 de restric��ii de vitez�� ��i, din cauza lor, viteza medie comercial�� a trenurilor Regio este de 39 km/h, în timp ce la InterRegio media este de 55 km/h. Datele trimise de CFR c��tre HotNews.ro indic�� faptul c�� pe magistralele Bucure��ti-Oradea ��i Bucure����i - Timi��oara sunt cele mai multe restric��ii. Intr�� în articol pentru a vedea câte restric��ii vrea CFR Infrastructur�� s�� elimine în acest an ��i cât dureaz�� c��l��toria cu trenul între câteva ora��e mari.
86.Ministerul Educa��iei modific�� pe ��est materiile ��i num��rul de ore din înv������mântul primar, dar profesorii trimit proiecte de manuale conforme actualului plan-cadru Ministerul Educa��iei schimb�� planul-cadru de acum 5 ani de la clasa preg��titoare-clasa a IV-a, f��r�� s�� spun�� ce nu este bine acum ��i care e filosofia pe care o urm��resc noile planuri. Ministerul a f��cut o comisie care s�� revizuiasc�� documentul cu materiile ��i num��rul de ore din înv������mântul primar, chiar în timp ce profesorii trimit manuscrise conforme actualelor planuri-cadru pentru ca ele s�� devin�� manuale. Potrivit surselor HotNews.ro, scopul modific��rilor nu are nimic de-a face cu interesul copiilor, ci cu afacerea manualelor: a��a autorit����ile pot schimba toate manualele ��colare noi de la clasele I-IV, unele care nu au nici m��car 2 ani de când sunt pe b��ncile ��colii. Vezi în articol cine face parte din comisia care schimb�� planurile-cadru de la înv������mântul primar 
87.Florin Iordache: PSD poate organiza oricând un miting de sus��inere a premierului. Demersul lui Orban este ru��inos ��i în afara jocului politic PSD ar da un semnal de instabilitate dac�� l-ar suspenda pe pre��edintele Klaus Iohannis, declar�� la RFI deputatul social-democrat Florin Iordache. El mai spune c�� plângerea penal�� depus�� de pre��edintele PNL, Ludovic Orban, împotriva Vioric��i D��ncil�� ��i a lui Liviu Dragnea este un demers ru��inos, iar partidul s��u poate organiza oricând un miting de sus��inere a premierului.
88.Premiu de 100.000 euro pentru firme cu proiecte de nutri��ie Nutrition Greenhouse este un program de incubare a afacerilor sus��inut de compania Pepsico, unde startup-uri cu proiecte în domeniul nutri��iei se pot înscrie pentru granturi de 20.000 euro, iar unul dintre proiectele înscrise va primi o finan��are de 100.000 de euro.
89.webPR Campania ECOTIC „Ora��e Curate” face o oprire în Bucure��ti Ora��e Curate, campania itinerant�� ECOTIC, dedicat�� colect��rii echipamentelor electrice ��i electronice uzate din mediul urban, face o nou�� oprire în Bucure��ti.
90.Legisla��ia forestier��: Între împiedicarea t��ierilor ilegale ��i blocarea unei industrii Legisla��ia din sectorul silvic s-a schimbat constant în ultimii 18 ani, cu fiecare nou�� schimbare de putere. Dup�� anii '90, când am avut de-a face cu o serie de legi de retrocedare confuze ��i lipsite de viziune, ce au facilitat t��ierile de p��duri, România a f��cut p����i importan��i pentru a asigura circula��ia controlat�� a lemnului, un efort ce ar trebui s�� se concretizeze în reducerea t��ierilor ilegale. Legea nu este îns�� perfect��, ��i atât organiza��iile de mediu cât ��i asocia��iile din domeniul forestier cer ameliorarea ei.
91.Florin Cî��u (PNL): Dac�� guvernul na��ionalizeaz�� Pilonul II de pensii, voi depune plângere penal�� Pre��edintele Comisiei economice, senatorul PNL Florin Cî��u, spune c��, dac�� Guvernul decide s�� na��ionalizeze Pilonul II de pensii, va depune plângere penal��.
92.VIDEO Hochei pe ghea����: Suedia, campioan�� mondial�� pentru al doilea an consecutiv Echipa Suediei ��i-a p��strat, cu emo��ii, titlul de campioan�� a lumii la hochei pe ghea����, învingând cu scorul de 3-2 dup�� loviturile de departajare echipa Elve��iei, în finala Campionatului Mondial desf����urat�� duminic�� seara la Copenhaga.
93.Cum a ajuns suspendarea contribu��iilor la Pilonul II în programul Guvernului. ��eful Comisiei de Prognoz��: E o eroare material�� ��i am demarat o anchet�� Pre��edintele Comisiei Na��ionale de Strategie ��i Prognoz��, Ion Ghizdeanu a declarat luni diminea��a pentru HotNews.ro c�� se fac mai multe analize referitoare la Pilonul II de pensii, dar ��i c�� în proiectul transmis a fost o eroare material��, nefiind vorba de suspendare, ci de o perioad�� în care s�� po��i opta pentru Pilonul II.
94.��eful Comisiei de prognoz�� sus��ine c�� propunerea privind Pilonul II de pensii a fost introdus�� din ”gre��eal��” în programul guvernului Pre��edintele Comisiei de Prognoz��, Ion Ghizdeanu, sus��ine c�� propunerea privind suspendarea contribu��iilor la Pilonul II de pensii a fost trecut�� din gre��eal�� în programul legislativ al guvernului pentru perioada mai-decembrie, potrivit Digi 24.
95.VIDEO Inter, victorie dramatic�� pe terenul lui Lazio (scor 3-2) - Echipa lui Spaletti va juca în Champions League Internazionale Milano a ob��inut la ultima strigare calificarea în sezonul urm��tor de Champions League, dup�� o victorie dramatic�� reu��it�� duminic��, pe terenul lui Lazio, scor 3-2. Gra��ie acestui succes, Inter a încheiat campionatul pe locul al patrulea, ultimul care duce în cea mai important�� competi��ie de pe "B��trânul continent".
96.Clasamentul ATP - Afacere în doi: Rafael Nadal revine pe locul întâi, dup�� ce l-a detronat pe Roger Federer Locul întâi din clasamentul ATP a devenit în ultima perioad�� o afacere între vechii rivali Roger Federer ��i Rafael Nadal, cei doi succedându-se în acest an la ��efia ierarhiei. Dup�� victoria de la Roma (titlul cu num��rul opt) a venit rândul lui Rafa s��-l detroneze pe Roger. Lucrurile s-ar putea îns�� schimba din nou dup�� încheierea Roland Garros-ului (27 mai - 10 iunie).
97.În primele 3 luni din acest an am avut peste 58.000 de joburi neocupate în economie. Vezi în ce domenii vor ap��rea joburi noi ��i unde vor disp��rea în urm��torii 10 ani (studiu) Num��rul mediu al locurilor de munc�� vacante din primele 3 luni ale acestui an a fost de 58.400 (cu circa 3700 mai multe decât în trimestrul anterior), au transmis luni reprezentan��ii Institutului Na��ional de Statistic��. Un job vacant apare fie atunci când te pensionezi, iar angajatorul t��u î��i caut�� un om care s�� te înlocuiasc��, fie când î��i dai demisia (sau e��ti concediat) sau când firma la care lucrezi se dezvolt�� ��i are nevoie de noi salaria��i. Crearea de locuri de munc�� poate fi privit�� ca num��rul total de locuri de munc�� generate de firme (private sau de Stat), la care adun��m cele ap��rute în administra��ia public�� ��i pe cele ad��ugate de noile firme intrate in pia����.
98.Proiect: Tinerii f��r�� un loc de munc�� ar putea accesa credite garantate de stat Tinerii f��r�� un loc de munc�� ar putea accesa un credit de pân�� în 40.000 de lei, cu dobânda subven��ionat�� de stat ��i garantat în propor��ie de 80% de Fondul de Garantare al statului, potrivit unui proiect de lege din programul legislativ al guvernului, perioada mai – decembrie, relateaz�� news.ro.
99.Lionel Messi a câ��tigat pentru a cincea oar�� Gheata de Aur Lionel Messi a jucat doar 25 de minute în ultimul meci al Barcelonei din La Liga (1-0 cu Real Sociedad), f��r�� s�� marcheze, dar ��i-a mai trecut în palmares înc�� un trofeu. Argentinianul a câ��tigat pentru a cincea oar�� în carier�� trofeul Gheata de Aur (un record), atribuit celui mai bun marcator din fotbalul european în actualul sezon - 34 de goluri.
100.���FOTO Competi��ia de 2.1 miliarde de euro pentru sistemele de ap��rare aerian�� pe raz�� scurt�� ��i foarte scurt��. Care sunt marile companii interesate ��i ce rachete pun la b��taie pentru România Dup�� achizi��ia sistemului de rachete Patriot de ap��rare sol-aer cu b��taie lung��, România va demara procesul de achizi��ie a unor noi sisteme antiaeriene cu rachete pentru raz�� scurt�� ��i foarte scurt�� - VSHORAD/SHORAD dup�� denumirea în englez��. Parlamentul a aprobat înc�� din 2017 programul de circa 2.1 miliarde de euro, dar procedurile urmeaz�� a fi lansate abia în viitorul apropiat. „Lupta” pentru sistemele VSHORAD/SHORAD se anun���� înc�� de pe acum una foarte strâns��, cu nume mari din domeniul ap��r��rii ce s-au ar��tat interesate s�� propun�� României diferite de rachete ��i sisteme ��i s�� propun�� diferite tipuri de colabor��ri cu industria local��. Vezi în articol detalii legate de program, de ce ar avea România nevoie de el ��i ce oferte aduc pe mas�� companiile interesate.
1 2 3 4 5 6 7 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by