Arhiva pentru data 15.05.2018


101 - 120 din 164 rezultate
101.Cloud mai ieftin de la Google sub un nou brand Google va oferi op��iuni mai ieftine pentru stocarea în cloud sub un nou brand — Google One, iar Google Drive r��mâne în continuare activ pentru versiunea gratuit��.
102.ASEMER se convierte en Camara de Comercio Oficial de España La Asociación de Empresas Españolas en Rumanía (ASEMER) fue reconocida hace unos dias como Cámara de Comercio Oficial de España en Rumanía. El Ministerio de Economía, Industria y Competitividad ha aprobado los estatutos reformados de ASEMER, lo que supone el reconocimiento como Cámara Oficial de Comercio de España en Rumanía, informó el Instituto Español de Comercio Exterior (ICEX).
103.Boto��ani: Amendat dup�� ce a sunat la 112 ��i a min��it c�� ��i-a ucis tat��l Un b��rbat din municipiul Boto��ani a fost sanc��ionat de poli��i��ti dup�� ce a sunat la num��rul unic de urgen���� 112 pentru a anun��a c�� ��i-a ucis tat��l la locuin��a sa, a declarat, mar��i, purt��torul de cuvânt al Inspectoratului de Poli��ie Jude��ean, Maria Carp, citat�� de Agerpres.
104.���VIDEO Drago�� P��traru, audiat la Comisia de cultur�� din Camera Deputa��ilor: Controlul editorial exercitat de noua conducere a TVR este total ��i insuportabil pentru jurnali��ti Realizatorul TVR Drago�� P��traru a fost audiat mar��i, timp de o or��, în comisia de cultur�� de la Camera Deputa��ilor, în contextul scandalului înregistr��rilor în care pre��edintele-director general al Societ����ii Române de Televiziune (SRTv), Doina Gradea, jigne��te un jurnalist al SRTv. Vezi principalele declara��ii în articol ��i o înregistrare video
105.Gelu Voican Voiculescu, audiat la Parchetul General în dosarul Revolu��iei Gelu Voican Voiculescu s-a prezentat mar��i la Parchetul General, fiind citat în dosarul Revolu��iei, anun���� Agerpres.
106.Sorin Grindeanu: Arbitrul telecom de��ine o sum�� considerabil�� de bani ��i nu vreau ca prin ace��ti bani s�� se fac�� centura la Br��ila, ci s�� se întoarc�� la industrie /Sper ca în toamn�� s�� avem o strategie na��ional�� pentru tehnologia 5G Arbitrul telecom (ANCOM) este una dintre institu��iile care de��ine o sum�� considerabil�� de bani din industrie. Nu-mi doresc ca prin banii ANCOM s�� se fac�� centura la Br��ila, ci s�� fie întor��i în industrie. De aceea ne gândim împreun�� cu Ministerul Comunica��iilor la un cadru legal pentru a putea finan��a cu o parte important�� din ace��ti bani proiecte care s�� creasca accesibilitatea ��i calitatea serviciilor, a declarat mar��i Sorin Grindeanu, pre��edintele ANCOM, la Ziua Comunica��iilor. Tot în parteneriat cu Ministerul, Grindeanu a anun��at c�� se lucreaz�� la o strategie na��ional�� pentru tehnologia 5G, care ar putea fi adoptat�� de Guvern în toamna acestui an.
107.Los precios de la vivienda en Rumania desde hace un decenio La evolución del precio de la vivienda desde 2008 hasta 2018 es uniforme, las ciudades del oeste de Rumanía se recuperan mucho mejor tras la caída experimentada durante la recesión. Según un informe reciente realizado por Analize Imobiliare, plataforma lanzada y sostenida por Imobiliare.ro, en algunas ciudades, capitales de provincia, los apartamentos tienen precios mayores que antes de la recesión. Cluj-Napoca es la ciudad que ha tenido el ritmo de crecimiento más rápido de los precios en los últimos años. El primer trimestre de 2018, el valor medio listado para los apartamentos de esta ciudad de Transilvania llego a los 1.480 euros por metro cuadrado útil, frente a los 1.280 euros por metro cuadrado alcanzados en el mismo periodo de hace 10 años 2008, cuenta Jun Morales en su blog Real Estate Romania. 
108.Ucraina: Perchezi��ii la sediile Ria Novosti ��i Russia Today Serviciul ucrainean de securitate (SBU) a anun��at mar��i c�� a perchezi��ionat sediile Russia Today ��i Ria Novosti din Kiev, un ziarist fiind re��inut, scrie AFP.
109.AmCham Romania solicit�� autorit����ilor men��inerea Pilonului II de pensii private: O eventual�� stopare a contribu��iilor va avea efecte negative semnificative Camera de Comer�� American�� în România (AmCham România) î��i exprim�� sus��inerea pentru men��inerea actualului model de func��ionare a sistemului de pensii administrate privat, "fiind un sistem de asigur��ri cu o sustenabilitate dovedit�� pe termen lung, ��i o premiz�� fundamental�� pentru îmbun��t����irea calit����ii vie��ii viitorilor pensionari români". Astfel, Camera de Comer�� American�� se arat�� îngrijorat�� cu privire la orice m��suri ��i politici care ar putea afecta bun��starea angaja��ilor atât în perioada vie��ii active, cât ��i ulterior, la pensie, ��i ar reduce în acela��i timp poten��ialul de dezvoltare a pie��ei financiare române��ti.
110.Datoria - un cuvânt la fel de urât precum lunea din s��pt��mâna lucr��toare Defini��ia cuvântului datorie, conform DEX-ului, este una simpl��: sum�� de bani sau orice alt bun datorat cuiva. Dar dincolo de o defini��ie seac��, datoria este un cuvânt care transmite de cele mai multe ori o stare negativ��. “Am o datorie” - ��tii c�� trebuie s�� dai ceva înapoi, o obliga��ie care trebuie s�� fie îndeplinit��. Fie c�� ai o datorie la un prieten, la o banc�� sau la furnizorul de utilit����i, datoria apare ca urmare a unei nevoi într-un anumit moment, iar veniturile nu î��i permit s�� acoperi acea nevoie. Solu��ia cea mai la îndemân�� pare a fi împrumutul. Dar este oare chiar cea mai bun�� solu��ie?
111.Patronatele din turism anun���� lansarea programului ”Litoralul pentru to��i” / Pre��urile sunt între 159 ��i 605 lei pentru o s��pt��mân�� de cazare Federa��ia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a lansat programul "Litoralul pentru to��i" prin care turi��tii beneficiaz�� de cazare la mare pl��tind între 159 ��i 605 de lei pentru o s��pt��mân�� de cazare în perioada 14 mai - 14 iunie. Tarifele practicate in programul special ‘’Litoralul pentru to��i" sunt mai mici cu pân�� la 70% fa���� de cele din vârf de sezon, potrivit FPTR.
112.Consumul WLTP. Ce este ��i cum afecteaz�� industria auto. Adio NEDC M��surarea consumului, emisiilor ��i eficien��ei autovehiculelor trece printr-o transformare fundamental�� odat�� cu adoptarea standardului WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure), menit s�� ofere clien��ilor de autovehicule informa��ii mai aproape de adev��r când vine vorba despre consum, emisii ��i eficien����. Standardul WLTP înlocuie��te standardul NEDC (New European Driving Cycle) care nu mai e atât de nou, el datând din anii ’80.
113.UPDATE D��ncil�� ��i Mele��canu, la Palatul Cotroceni pentru discu��ia cu Iohannis / La întâlnire a participat ��i Birchall Premierul Viorica D��ncil�� ��i ministrul Teodor Mele��cau au ajuns mar��i diminea����, aproape de ora 11.00, la Palatul Cotroceni pentru întâlnirea care a fost convocat�� de Klaus Iohannis, în condi��iile în care pre��edintele este în conflict cu alian��a de la guvernare pe tema mut��rii ambasadei la Ierusalim, ��eful statuli cerând ��i demisia premierului în câteva rânduri.UPDATE 12.31 La discu��ii a participat ��i vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, potrivit news.ro. UPDATE 12.01 D��ncil�� ��i Mele��canu au plecat de la sediul Administra��iei Preziden��iale.
114.Doi români ��i un bosniac, prin��i când f��ceau contraband�� cu motorin�� pe Dun��re G��rda de Coast�� a prins în flagrant doi cet����eni români care înc��rcau, cu sprijinul unui marinar bosniac, de pe o nav�� de la malul Dun��rii, 1.500 litri produs petrolier, probabil motorin��, informeaz�� Poli��ia de Frontier��.
115.Bloomberg: Apogeul cre��terii economiei în România, Ungaria, Polonia ��i Cehia s-a încheiat. Politicile monetare se în��spresc pe fondul infla��iei Avansul economiei în Europa Central�� ��i de Est (CEE) a încetinit probabil în primul trimestru din 2018, deoarece majorarea cheltuielilor, stimulat�� de cre��terea salariilor, nu a reu��it s�� compenseze produc��ia industrial�� mai redus��, se arat�� într-o analiz�� publicat�� mar��i de Bloomberg, scrie Agerpres. Dintre cele ��ase state care vor publica mar��i datele privind PIB-ul, Cehia, Ungaria, România ��i Polonia vor raporta probabil o cre��tere mai redus�� decât în trimestrul patru din 2017, în timp ce expansiunea în Bulgaria ��i Slovacia a accelerat, arat�� rezultatele unui studiu realizat de Bloomberg în rândul economi��tilor.
116.Europa De Est – marea câ��tig��toare a Festivalului Interna��ional de film de la Cannes 2018 ���În aceast�� perioad�� se desf����oar�� Festivalul Interna��ional de Film de la Cannes 2018. De��i competi��ia este înc�� în plin�� desf����urare din punct de vedere artistic, pe plan financiar, adev��ra��ii câ��tig��tori sunt cunoscu��i demult. Sunt ����ri precum Ungaria, Cehia, Estonia, Georgia, dar ��i altele din Europa Central�� ��i de Est, care au g��zduit ��i sus��inut în ultimii ani numeroase produc��ii europene sau hollywoodiene, beneficiind de bugetele lor impresionante, dar ��i de ��ansa unei recunoa��teri ��i a unei publicit����i nesperate. Care este secretul acestor victorii de necontestat? Mai mult decât peisaje frumoase ��i actori sau tehnicieni talenta��i, o în��elegere profund�� a produc��iei de film ca business ��i ca industrie fanion ce poate atrage nenum��rate beneficii conexe.
117.Banca Na��ional�� ��i cursul de schimb al leului BNR s-a înscris în ultima decad�� în consensul interna��ional cu privire la faptul c�� politica monetar�� a unei ����ri trebuie s�� urm��reasc�� în primul rând stabilitatea pre��urilor, f��r�� s��-��i propun�� s�� controleze cursul de schimb. Dup�� amintitele încerc��ri nereu��ite din anii ’90 de a men��ine cursul fix al leului, cel pu��in conducerea ��i speciali��tii BNR au în��eles c�� este pur ��i simplu imposibil s�� fixezi în acela��i timp cursul de schimb ��i condi��iile monetare na��ionale (i.e. rata dobânzii pe termen scurt).
118.Serena Williams va participa la Roland Garros, asigur�� Patrick Mouratoglou Cu toate c�� nu a luat parte la niciunul din turneele sezonului de zgur��, Serena Williams va evolua la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al sezonului, informa��ia fiind confirmat�� de Patrick Mouratoglou, antrenorul fostului lider al ierarhiei WTA. "Va juca la Paris pentru a c�tiga turneul", ne asigur�� cel care se ocup�� de preg��tirea Serenei (36 de ani).
119.VIDEO Incendiu în Prahova, fl��c��rile au cuprins 50 de tone de materiale plastice de la un depozit de profil Un incendiul violent s-a rodus, mar��i, la un depozit de materiale plastice din localitatea Bucov, jude��ul Prahova, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Au fost cuprinse de foc aproximativ 50 de tone de materiale plastice din totalul de trei sute de tone depozitate, transmite news.ro.
120.Palestinienii au comemorat mar��i Ziua Catastrofei. Funeralii în Gaza pentru cele peste 50 de persoane ucise luni / Înc�� un palestinian a fost ucis Palestinienii au participat mar��i în num��r mare la funeraliile zecilor de persoane ucise de solda��ii israelieni dup�� protestele la grani��a cu Fâ��ia Gaza. Pân�� la prânz, se mai temperaser�� temerile c�� manifesta��iile palestinienilor vor fi ��i mai ample, mai ales c�� ace��tia comemoreaz�� mar��i ”Nakba” (Ziua Catastrofei). Pentru palestinieni, Ziua Catastrofei marcheaz�� momentul din 1948 când sute de mii dintre ei au fost obliga��i s��-��i p��r��seasc�� locuin��ele sau au fugit de luptele ap��rute la crearea statului Israel. Un b��rbat r��nit de solda��ii israelieni ��i un bebelu�� de opt luni afectat de gazele lacrimogene ce au decedat peste noapte au ridicat num��rul celor uci��i la 60. La îndemnul lui Mahmoud Abbas, în Fâ��ia Gaza este mar��i grev�� general��.16:54 Un palestinian a fost ucis de tiruri israeliene la grani��a - ministerul palestinian al S��n��t����ii, citat de AFP
1 2 3 4 5 6 7 8 9 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by