Arhiva pentru data 12.04.2018


101 - 120 din 127 rezultate
101.Cod galben de cea����, valabil pentru jude��ele Ialomi��a, C��l��ra��i, Constan��a ��i Tulcea pân�� la ora 09:00 Agen��ia Na��ionala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting Cod galben de cea����, valabil pentru jude��ele Ialomi��a, C��l��ra��i, Constan��a ��i Tulcea pân�� la ora 09:00.
102.Prima ��edin���� a Comisiei Na��ionale pentru trecerea la moneda euro are loc miercuri Prima ��edin���� a Comisiei na��ionale pentru trecerea la moneda euro va avea loc joi, iar subiectul central de pe ordinea de zi va fi "diagnoza criteriilor de convergen���� pentru adoptarea monedei unice europene". Conducerea comisiei s-a reunit în 4 aprilie, la ��edin����, la care au participat ��i premierul Viorica D��ncil�� ��i guvernatorul BNR, Mugur Is��rescu, fiind stabilite Regulamentul de organizare ��i func��ionare, precum ��i ordinea de zi a primei ��edin��e a comisiei, potrivit news.ro.
103.Criza din Siria: SUA afirm�� c�� "toate op��iunile se afl�� pe mas��"/ Consiliul de Securitate Na��ional�� al SUA se va întruni ast��zi, Theresa May a convocat o reuniune a cabinetului Statele Unite afirm�� c�� "toate op��iunile se afl�� pe mas��", ca r��spuns la atacul cu arme chimice din Siria, iar liderii occidentali continu�� s�� cânt��reasc�� op��iunile militare, relateaz�� BBC.
104.Cazul Skripal: Iulia Skripal nu dore��te niciun fel de ajutor de la Ambasada Rus�� Iulia Skripal, care a fost otravit�� luna trecut�� cu agentul neurotoxic Noviciok, a declarat c�� nu este interesat�� de oferta care i-a fost f��cut�� de Ambasada Rusiei la Londra, se arat�� într-o declara��ie emis�� în numele s��u de c��tre Poli��ia Metropolitan��, informeaz�� The Guardian.
105.Trafic rutier restric��ionat pe Calea Victoriei, în perioada desf����ur��rii Festivalului Spotlight Traficul rutier va fi restric��ionat pe Calea Victoriei, de joi pân�� duminic��, între orele 20,00 - 23,00, ca urmare a desf����ur��rii Festivalului Spotlight, informeaz�� Agerpres.
106.Horia Georgescu este audiat ast��zi în Comisia SRI, pentru c�� ar fi neconcordan��e între declara��iile sale ��i cele ale lui George Maior Fostul ��ef al Agen��iei Na��ionale de Integritate (ANI) Horia Georgescu va fi audiat din nou în Comisia SRI, ast��zi, de la ora 11.00. Acesta a fost invitat la comisie pentru c�� ar fi neconcordan��e între declara��iile sale ��i cele ale lui George Maior, scrie news.ro.
107.Bancul zilei: Warcraft de Paste... plus alte n��zbâtii Doi obseda��i de Warcraft în zilele Pa��telui: – Hristos a înviat ! – Ce...
108.Brexitul zguduie cei 20 de ani de pace din Irlanda Le Monde si Le Figaro trateaza cu mult interes situa��ia tensionat�� pe care o va genera brexitul intre Marea Britanie si Irlanda. Acordul de la Belfast din 1998 le permite tuturor locuitorilor insulei s�� ob��in�� un pa��aport din partea Republicii Irlanda ��i, prin urmare ��i nord-irlandezilor s�� dobândeasc�� dubl�� cet����enie: britanic�� ��i irlandez��. Ei î��i vor p��stra acest drept dup�� Brexit? Nimeni nu ��tie.
109.��� Olgu��a Vasilescu: Sunt multe cifre de la INS care nu bat cu ce avem noi la minister; ei lucreaz�� cu metoda sondajului Cifrele prezentate de Institutul Na��ional de Statistic�� de multe ori nu corespund cu cele de la Ministerul Muncii, deoarece INS lucreaz�� cu metoda sondajului, a declarat miercuri seara ministrul de resort, Olgu��a Vasilescu, la postul public de televiziune, potrivit Agerpres. ”Sunt foarte multe cifre la INS care nu bat cu ceea ce avem noi în minister. Ei lucreaz�� dup�� metoda Eurostat, prin sondaj, noi lucr��m cu cifre foarte exacte. De exemplu, azi ��omajul este sub 4%, este 3,91%. INS spune c�� este peste 4%. Am v��zut ��i luni în care îl d��dea la 5,1%. INS calculeaz�� dup�� metoda sondajului, noi calcul��m dup�� cifrele exacte”, a explicat Olgu��a Vasilescu.
110.Subiectele zilei: Cambridge Analytica, monstrul n��scut dintr-o firm�� de propagand�� militar��; Guvernul D��ncil�� rupe România de avangarda cercet��rii; Reac��ia primarului Firea dup�� ce un vatman a l��sat un copil singur în sta��ie O parte din clinicile private nu vor mai putea încheia contracte de spitalizare de o zi, începând cu 2019. Spitalele ��i clincile care nu vor oferi ��i servicii medicale de spitalizare continu��...Un milion de b��trâni tr��iesc în s��racie crunt��. Chiar dac�� punctul de pensie a fost majorat în repetate rânduri în ultimii doi ani, ceea ce a adâncit deficitul bugetului de stat ��i a creat un „butoi cu pulbere”..
111.Pe scurt: Principalele subiecte economice: Diferen��a dintre cifrele guvernului si cele ale INS/ Ce risc�� România Câ��tigul salarial mediu net a sc��zut în s��n��tate ��i asisten���� social�� (-2,1%) comparativ cu luna precedent��, arat�� datele INS. Ministrul Muncii, Lia Olgu��a Vasilescu, a declarat miercuri c�� sc��derile salariale din domeniul s��n��t����ii ��i asisten��ei sociale din luna februarie sunt normale, în condi��iile în care în februarie au fost virate salariile din luna ianuarie, când au fost 11 zile nelucr��toare. Numai c�� salariile comunicate miercuri de Institutul Na��ional de Statistica privind castigul salarial mediu brut si net din luna februarie NU se refera la ianuarie, ci chiar la februarie.
112.Business report: Cati bani ar putea castiga Romania din organizarea Euro 2020; Semne de nervozitate in relatia Bucuresti - Bruxelles; UniCredit: Cresterea taxelor locale, impozit pe profit si impozitare progresiva Cati bani ar putea castiga Romania din organizarea Euro 2020 Romania va gazdui patru meciuri ale campionatului european de fotbal din 2020, iar autoritatile de la Bucuresti estimeaza ca turistii straini vor lasa in...Firma care vrea impreuna cu Bene o felie din cel mai scump parking face pasajele rutiere anuntate de Boc pentru calmarea traficului Anduro Impex a primit doua contracte de 930.000 lei primite de la...
113.Caru' cu vedete: Mariah Carey a vorbit despre lupta ei cu tulburarea bipolara; Cum se simte Kamara dupa operatia suferita. "Am continuat sa joc asa"; Printesa Lia: secrete din trecutul tumultos al sotiei Printului Paul de Romania Mariah Carey a vorbit despre lupta ei cu tulburarea bipolara Artista a marturisit ca a luat decizia de a apela la terapie si tratament pentru tulburarea bipolara de tip II dupa multi ani de suferinta in...Tataee de la B.U.G. Mafia a renuntat la Romania Tataee de la B.U.G. Mafia, pe numele sau real Vlad Irimia (41 de ani), a renuntat la Romania. Rapperul si-a implinit marele vis de a se muta peste...
114.Politic show: Un vicepresedinte ALDE critica dur raportul GRECO: Aduce o grava atingere suveranitatii Romaniei; Ce strategie pregatesc PSD si ALDE daca Iohannis nu o va revoca pe sefa DNA, Laura Kovesi Ipocrizie si inertie In timp ce puterile militare occidentale isi calibrau extrem de laborios reactia la barbariile chimice si minciunile pe banda rulanta ale Rusiei si acolitilor ei din Siria si aiurea, perplexitatea a continuat si...Dancila, despre colaborarea cu Iohannis: "Nu vreau sa-mi pierd increderea" Intrebata daca a fost surprinsa de comunicatul facut public de Presedintie dupa intrevederea sa cu Klaus Iohannis, Viorica Dancila a...
115.VIDEO LC: Real -Juve 1-3/ A fost sau nu a fost corect acordat penalti-ul care a decis calificarea? Italienii au condus cu 3-0, astfel c�� ar fi putut s�� r��stoarne situa��ia din tur. A urmat insa faza controversat�� din prelungirile partidei când arbitrul englez Michael Oliver a dictat lovitura de pedeapsa. Buffon a fost eliminat pentru proteste, iar Ronaldo a transformat penalti-ul si Real s-a calificat. Internetul, dar si speciali��tii au p��reri imp��r��ite asupra fazei. (vezi vide)
116.Nepszava: "Ne cheam�� libertatea" - Sâmb��t��, la Budapesta, vor protesta zeci de mii de oameni De��teapt��-te, maghiare! Ne cheam�� libertatea! - cu acest slogan va fi organizat un protest, sâmb��t�� dup��-amiaz��, la Budapesta, ca urmare a ob��inerii de c��tre FIDESZ unei noi majorit����i de dou�� treimi. Peste 21 de mii de oameni au semnalat deja participarea lor la protest ��i înc�� aproximativ 58 de mii s-au interesat de aceast�� ac��iune, potrivit informa��iilor privind acest eveniment, postat pe pagina de socializare Facebook, potrivit Rador, care citeaza Nepszava.
117.Utile: O dieta pentru reducerea tensiunii arteriale poate ajuta si la combaterea depresie; Trucul prin care reduci dependenta de telefon; Cum poti evita 3 chimicale din apropierea ta O dieta pentru reducerea tensiunii arteriale poate ajuta si la combaterea depresiei. ''Trebuie sa vedem hrana ca pe un medicament'' Un studiu recent al cercetatorilor americani de la Rush University...Cum pui parola aplicatiilor pe Android si sporesti securitatea datelor Daca ai o serie de informatii personale in aplicatiile de pe mobil, ar fi bine sa inveti cum pui parola la aplicatii pe Android. Cele mai importante...
118.AFP: ��inte, riscuri ��i mijloace în atacuri occidentale contra regimului sirian Atacuri occidentale contra regimului sirian, în urma unui presupus atac chimic sunt iminente, scrie AFP, care noteaz�� îns�� c�� exist�� în continuare întreb��ri cu privire la poten��iale ��inte, riscurile pe care aceste atacuri le reprezint�� la adresa Statelor Unite ��i mijloacele pe care Washingtonul le care la dispozi��ie, potrivit AFP, citat�� de news.ro.
119.Faze tari: NASA proiecteaza un avion ce va sparge bariera sunetului fara sa provoace un boom sonic; In Sfantu Gheorghe, oamenii au donat sange intr-un autobuz; Dacia 2000, masina din care Ceausescu a condus Romania Un grup de cercetatori a gasit un set de unelte din lemn vechi de 90.000 de ani. Descoperirea, aparent banala, s-a dovedit a fi mult mai spectaculoasa O misiune arheologica din nordul Spaniei a scos la iveala ca...NASA proiecteaza un avion ce va sparge bariera sunetului fara sa provoace un boom sonic Un avion supersonic ce are capacitatea de a sparge bariera sunetului...
120.Erdogan l-a sunat pe Trump ca s�� discute de Siria Pre��edintele turc Recep Tayyip Erdogan ��i omologul s��u american Donald Trump au vorbit, miercuri sear��, intr-o convorbire telefonic��, de spre criza din Siria, a declarat o surs�� apropiat�� pre��edin��iei turce, potrivit AFP.
1 2 3 4 5 6 7 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by