Dorian Marin - directorul Gip Est
Foto: Hotnews
​Antreprenor de succes: Episodul XIII: Gip Est

(P) ​VIDEO Cum sa faci un business de succes pe o piata aflata in cadere libera

de Smile Media
Joi, 5 Dec 2013 Antreprenor in Romania
"Construiesc afaceri de 18-19 ani. Cred ca ar trebui scris o carte. Nu e usor si simt asa ca mi-am depasit kilometrajul, raportat la varsta pe care o am", asa incepe interviul Dorian Marin, un antreprenor in Romania care incearca sa demonstreze ca se poate face business de succes chiar si in contextul anilor de tranzitie din Romania.
(Antreprenor de succes este o campanie sustinuta de EximBank)
Corneliu Bodea, Adrian Bodea
Foto: Hotnews
​Antreprenor de succes: Episodul XII: Adrem Invest

(P) ​VIDEO Ceea ce a inceput ca un vis nebunesc s-a transformat intr-un business de peste 50 de milioane de euro

de Smile Media
Marți, 17 Sept 2013 Antreprenor in Romania
Adrem Invest, o companie specializata in inginerie tehnologica, cu o experienta de piata de peste 20 de ani, a ajuns in momentul de fata sa fie exemplul unui business de succes. Ceea ce la inceput era doar un vis s-a transformat in realitate, iar cifrele vorbesc de la sine. Adrem Invest inseamna astazi circa 1.000 de angajati, o cifra de afaceri de peste 50 de milioane de euro, birouri in peste 20 de orase din Romania si pe 4 continente, Australia fiind singurul continent unde nu este prezenta compania infiintata de fratii Bodea, Adrian si Corneliu. (Antreprenor de succes este o campanie sustinuta de EximBank)
Zoltan Prosszer, directorul general Romcab
Foto: Hotnews
​​Antreprenor de succes: Episodul XI: Romcab

(P) VIDEO​ Exemplul unui business romanesc de succes

de Smile Media
Vineri, 2 Aug 2013 Antreprenor in Romania
Romcab este un producator de cabluri din Romania care are o istorie de peste 60 de ani. Dupa privatizarea care s-a incheiat cu succes in 1999, Romcab a trebuit sa investeasca pentru dezvoltarea portofoliul de produse pentru a multumi o piata in permanenta schimbare. Zoltan Prosszer, directorul general al Romcab, sustine ca investitiile in aceste conditii sunt o obligatie, o responsabilitate pentru orice producator sau prestator de servicii. (Antreprenor de succes este o campanie sustinuta de EximBank)
Robert Arsene, directorul general al grupului Agricover, si Robert Rekkers, directorul general al Agricover Credit IFN
Foto: Hotnews
Antreprenor de succes: Episodul X: Agricover

(P) VIDEO In agricultura este mult loc de crestere

de Smile Media
Vineri, 12 Iul 2013 Antreprenor in Romania
Agricultura are un potential enorm de dezvoltare in Romania, iar antreprenorii din domeniul agribusiness-ului incearca sa depaseasca criza financiara care a afectat toate domeniile economice. Robert Arsene, directorul general al grupului Agricover, sieximbankRobert Rekkers, directorul general al Agricover Credit IFN, spun ca grupul a gasit solutiile pentru a creste an de an, in ciuda conditiilor economice mai putin prielnice. (Antreprenor de succes este o campanie sustinuta de EximBank)

Cleonia Copaci
Foto: Smile Media
​Antreprenor de succes: Episodul IX: SEVERNAV

(P) VIDEO Daca iti faci business-ul tau trebuie sa nu fii lacom, sa lasi lucrurile sa curga

de G.G. & R.P. Smile Media
Marți, 12 Iun 2012 Antreprenor in Romania
Timpul petrecut pe un santier naval este nelimitat. Un raspuns care vine prea tarziu, o intarziere de orice face poate pune in pericol viata companiei. Cu alte cuvinte, se intampla frecvent ca limitele programului sa fie depasite, iar familia sa ajunga pe locul doi. Asta nu scrie in nici un manual, este viata pe care Cleonia Copaci, director general SEVERNAV, a ales sa o traiasca. In Drobeta Turnu Severin, industria grea este condusa de mana usoara a unei doamne. (Antreprenor de succes este o campanie sustinuta de EximBank)
John Istrate
Foto: Smile Media
Antreprenor de succes: Episodul VIII: JohnBalon

(P) VIDEO In orice afacere e nevoie de pasiune si de oameni dedicati, alaturi de care sa lupti pentru o idee

de G.G. & R.P. Smile Media
Miercuri, 30 Mai 2012 Antreprenor in Romania
O pasiune descoperita total intamplator a devenit un mod de viata si o sursa de venit. Traieste din ceea ce ii place sa faca si cum ar spune John Istrate: "Sunt un fericit al sortii". (Antreprenor de succes este o campanie sustinuta de EximBank)
Ioana si Mihai Epure
Foto: Smile Media
​Antreprenor de succes: Episodul VII: Uncle Jeb Studio

(P) VIDEO Motto-ul antreprenorilor la 20 de ani: "Muncim pentru noi!"

de G.G. & R.P. Smile Media
Marți, 15 Mai 2012 Antreprenor in Romania
Au 20 si un pic de ani si sunt antreprenori. Au clienti, platesc rate si chirii, si au un optimism molipsitor care vine din constiinta lucrului bine facut. "Noi suntem o generatie cu un viitor foarte nesigur si suntem obligati sa ne adaptam non stop la o piata a muncii care se tot schimba. In tot vacarmul asta noi trebuie sa ne gasim propriul drum", spun Ioana si Mihai Epure, proprieterii studioului foto Uncle Jeb Studio. (Antreprenor de succes este o campanie sustinuta de EximBank)
Ana si Irina Wagner
Foto: Smile Media
​Antreprenor de succes: Episodul VI: Wagnerarte

(P) VIDEO Povestea de succes dintr-o ceasca de portelan

de G.G. & R.P. SmileMedia
Miercuri, 18 Apr 2012 Antreprenor in Romania
Good design is good business - un motto al celebrei case de bijuterii Tiffany a devenit modelul de afacere al surorilor Ana si Irina Wagner. Creativul si omul de marketing au inventat un univers special inconjurat de arte frumoase si povesti. Ana picteaza pe portelan, Irina este cea care gandeste matematic afacerea. Impreuna se completeaza, au discutii in contradictoriu, evolueaza.
Baranyi Gabor si Barbara Zoltan
Foto: Smile Media
​Antreprenor de succes: Episodul V: Solarex

(P) VIDEO Optimismul vine din credinta unui business bine gandit

de G.G., R.P. Smile Media
Luni, 2 Apr 2012 Antreprenor in Romania
Nu au inventat apa calda. Au descoperit in schimb cateva resurse de apa termala si s-au hotarat sa-si incerce abilitatile de antreprenori cu un parc acvatic unicat la Satu Mare. Au gandit si dezvoltat proiectul SunAqua, au accesat fonduri europene, au primit si finanatare de la o banca, iar acum construiesc. Isi doresc o investitie care sa nu mai scoata banii turistilor romani din tara.
Bogdan Boeru
Foto: Hotnews
​Antreprenor de succes Episodul IV: TNT Brothers

(P) VIDEO "Lumea are nevoie de adrenalina!" Motto-ul perfect pentru o afacere la inaltime

de G.G , R.P. HotNews.ro
Duminică, 4 Sept 2011 Antreprenor in Romania
Au vazut cu ochii lor ca Pamantul este rotund. Cam asa se vede Terra cand te arunci in gol de la 4.000 de metri, cu peste 250km/h. Le-a placut sentimentul, asa ca au facut o afacere din parasutism. Sunt tineri, au curaj si vorbesc despre antreprenoriat ca despre un lucru firesc. Sunt Bogdan si Dragos Boeru, adica TNT Brothers.
Nicoleta si Claudiu Puchin
Foto: Hotnews
​Antreprenor de succes Episodul III: Rom Paper

(P) VIDEO Intr-o afacere de familie munca inseamna acasa, acasa inseamna munca, dar merita

de G.G. , R.P. HotNews.ro
Luni, 29 Aug 2011 Antreprenor in Romania
Au inceput afacerea de la zero, si-au spus doar ca trebuie sa faca de care lumea are nevoie. Au facut tot ce le-a stat in putinta sa arunce carpa de bucatarie la gunoi si au reusit. Astazi sunt lideri pe piata servetelelor si a prosoapelor de bucatarie din Romania. Sunt Nicoleta si
Claudiu Puchin, si au creat Rom Paper.
Alma Rusu - MioBio
Foto: Hotnews
Antreprenor de succes Episodul II: MioBio

(P) VIDEO Schimb corporatie cu antreprenoriat sau cum sa faci o afacere dintr-o pasiune

de G.G. , R.P. HotNews.ro
Luni, 22 Aug 2011 Antreprenor in Romania
Alma Rusu este antreprenor. Desi a lucrat ani buni intr-o corporatie, si-a dat la un moment dat seama ca e timpul sa faca ceva nou, asa ca si-a luat un an sabatic. Cum a ajuns sa fie antreprenor...probabil ca pasiunea pentru produsele bio a impins-o sa lansese MioBio. (Antreprenor de succes este o campanie sustinuta de Eximbank)
Vlad Telibasa
Foto: Hotnews
​Antreprenor de succes Episodul I: Edulce.ro

(P) VIDEO Servicii made in Romania: Ne surprindem mereu clientii. In locul unui tort de 2 kg livram unul de 2.1 kg

de G.G., B.B. HotNews.ro
Luni, 15 Aug 2011 Antreprenor in Romania
Nu investeste la bursa, nu joaca la ruleta si nici nu pariaza la cursele cu cai pentru ca nu crede in noroc. Este un jurnalist care s-a apucat de antreprenoriat. edulce.ro s-a lansat in luna decembrie a anului trecut - un moment propice pentru un business specializat in livrarea de torturi si prajituri la domiciliu. Vanzarile bune din preajma Craciunului le-au dat celor doi actionari optimismul de a continua. (Antreprenor de succes este o campanie sustinuta de Eximbank)

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by