ADMINISTRATIE LOCALA
Fertilizare in vitro
Foto: pixabay.com

București: Aproape 170 de cupluri s-au înscris în prima zi a programului privind acordarea de vouchere pentru proceduri de fertilizare în vitro

de G.S. HotNews.ro
În prima zi a programului “O şansă pentru cuplurile infertile”, care vizează acordarea de vouchere pentru proceduri de fertilizare în vitro, s-au înscris 167 de cupluri, anunţă vineri reprezentanţii Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), potrivit news.ro.
Masini in Bucuresti
Foto: Hotnews

Șoferii vor plăti și 10 lei pe o oră de parcare în centrul Capitalei

de N.O. HotNews.ro
Parcarea mașinii în centrul Capitalei ar putea costa 10 lei pe oră, potrivit noilor tarife aprobate joi de Consiliul General al Municipiului București. În prezent, pentru o oră de parcare se plătește 1,5 lei.
Sedinta CGMB
Foto: Hotnews

Familiile bucureștene care împlinesc 25 de ani de căsătorie primesc de la Primărie 1.000 de lei

de R.M. HotNews.ro
Familiile care împlinesc 25 de ani de căsătorie vor primi o diplomă de onoare şi un premiu de valoare de 1.000 de lei, conform unui proiect de hotărâre care a fost adoptat în şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), anunță Agerpres.
Denivelare A2 Bucuresti - Constanta
Foto: Facebook

CNAIR: Au fost finalizate reparaţiile la kilometrul 22 pe Autostrada Soarelui; restricţiile de circulaţie se menţin

de I.B, HotNews.ro
Suprafaţa carosabilă a fost readusă la nivel şi asfaltată, la mai putin de şase ore de la începerea intervenţiei pentru remedierea deformării care a apărut la kilometrul 22 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Problema a constat în dilatarea a două plăci de beton în zona rosturilor de dilataţie, potrivit news.ro.
Tomnita Florescu
Foto: Hotnews

Tomnița Florescu, viceprimar al Bucureștiului, despre noile autobuze Otokar: Am aflat din întâmplare că în momentul în care contractezi autobuze, compania nu le are pe stoc și nu le poate livra imediat

de Vlad Barza HotNews.ro
Tomnița Florescu, viceprimar al Capitalei, s-a declarat surprinsă că, dacă faci o comandă de câteva sute de autobuze, compania nu le are în stoc și nu ți le livrează imediat. ”Noi toți ne-am imaginat că în clipa în care contractezi 200 de autobuze, de pildă, tu le ai în trei luni de zile. Nici poveste, iar asta am aflat-o întîmplător”, a spus ea, la un forum pe teme auto. Reamintim că turcii de la Otokar vor livra 400 de autobuze pentru București, primele urmând a ajunge aici în octombrie și ultimele, la final de 2019. Trebuie precizat că niciun constructor de autobuze nu lucrează pe stoc, ci produce după ce primește comenzi ferme, fiindcă altfel activitatea nu ar fi viabilă economic.
Tramvaiul 1
Foto: Facebook/RATB

Tramvaiele din București, în continuare fără aer condiționat, după ce RATB a anulat  din nou licitația

de R.M. HotNews.ro
RATB a anulat din nou o licitație de 13 de milioane de euro pentru echiparea a 199 de tramvaie cu aer condiționat, anunță Digi 24.
Trafic pe bulevardul Magheru
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Primăria Capitalei răspunde "declarațiilor tendențioase" care critică lipsa măsurilor pentru fluidizarea traficului: Situația s-a agravat din cauza înmulțirii mașinilor

de V.M. HotNews.ro
Reprezentanții Primăriei București au spus, marți, că în spațiul public circulă declarații tendențioase cu privire la traficul din Capitală și precizează că traficul s-a agravat, în ultima perioadă, din cauza înmulțirii autovehiculelor.
Parcari Emil Garleanu 6
Foto: Hotnews

​FOTO Primăria Sectorului 3 vrea să amenajeze parcări și trotuare pe o parte din parcul Emil Gârleanu, proaspăt salvat de la betonare

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Primăria Sectorului 3 vrea să facă locuri de parcare și să betoneze o parte din Parcul Emil Gârleanu, retrocedat în 2009 și proaspăt răscumpărat de Primăria Capitalei, după zeci de proteste ale locuitorilor din zonă. Riveranii spun că au suficiente locuri de parcare și cer primarului Robert Negoiță să renunțe la planul de a amenaja parcări.
Stalpisorii si parcarile de pe Magheru (1)
Foto: Hotnews

Primăria Capitalei vrea să stabilească noi tarife pentru parcare. În centru, va fi 10 lei pe oră

de N.O. HotNews.ro
Primăria Capitalei vrea să stabilească noi tarife pentru folosirea parcărilor din oraș, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a Consiliului General. Dacă în prezent, pentru o oră de parcare se plătește 1,5 lei pe oră, tariful ar putea ajunge la 10 lei în centru, relatează Mediafax.
Gabriela Firea
Foto: Facebook

Gabriela Firea: Cred că vom face faţă evenimentelor de sâmbătă. E un test pentru noi, dacă nu ne descurcăm sâmbătă cu 14 evenimente, ce o să facem la UEFA în 2020?

de V.M. HotNews.ro
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că cele 14 evenimente care vor avea loc sâmbătă, inclusiv mitingul PSD, reprezintă un test pentru autorităţi, în condiţiile în care în 2020 Bucureştiul va fi gazda Campionatului European de Fotbal şi trebuie să arate că este ca orice altă capitală europeană în care pot avea loc mute evenimente cu număr foarte mare de participanţi. Firea a mai precizat că în cererea de autorizare pentru mitingul PSD a fost estimat un număr de 220.000 - 250.000 de persoane.
Deszapezire Transfagarasan
Foto: Facebook

Sibiu: Drumarii au deszăpezit o bandă până la Bâlea Lac, însă Transfăgărăşanul rămâne închis circulaţiei

de V.M. HotNews.ro
Drumarii sibieni au reuşit să deszăpezească o bandă până la Bâlea Lac, însă Transfăgărăşanul rămâne închis circulaţiei până la finalul lunii, între Piscu Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu), potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, citează Agerpres.
Pelerinaj Voluntari
Foto: Primaria Voluntari

Primăria Voluntari va cheltui circa 100.000 de euro pentru organizarea pelerinajului la "Cinstitul Brâu al Maicii Domnului": „Mândri să fim voluntăreni”

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Primăria Voluntari va cheltui circa 100.000 de euro pentru organizarea pelerinajului la "Cinstitul Brâu al Maicii Domnului", eveniment ce va avea loc la Catedrala din Voluntari în perioada 7 - 11 iunie, potrivit informațiilor publicate în sistemul electronic de achiziții publice. Achizițiile au fost făcute prin Direcția Educație Cultural-Sportivă și Comunitară Voluntari, iar procedura a fost cumpărare directă.
Anda Ioana Negoita
Foto: Facebook
 documente

Anda Ioana Negoiță, administratorul paginii PSD Bucuresti, a fost numită în consiliul de administrație al unei companii a Primăriei Sector 3

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Anda Ioana Negoiță, administratorul paginilor PSD Bucuresti, PSD Sector 3 și TSD Sector 3, potrivit informațiilor publicate de aceasta pe pagina de Facebook, este în consiliul de administrație al companiei Primăriei Sector 3, Internet și Tehnologie S3 SRL, proaspăt înființată de primarul Robert Negoiță. Reamintim că la această companie este administrator Cristina Arghir, sora fostei soții a primarului Robert Negoiță.
Gabriela Firea
Foto: Facebook - Gabriela Firea

Primarul Gabriela Firea anunţă construirea a 3 săli de sport multifuncţionale de mari dimensiuni în Bucureşti

de I.B. HotNews.ro
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, miercuri seara, construirea a trei săli de sport multifuncţionale de mari dimensiuni în Bucureşti care vor purta numele foştilor sportivi români Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, potrivit Agerpres. Firea nu a menţionat unde vor fi amplasate cele trei săli din Bucureşti şi nici dacă printre acestea se află şi sala polivalentă pe care autorităţile locale încearcă să o construiască de peste 4 ani.
Gabriela Firea
Foto: Facebook - Gabriela Firea

Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piața Victoriei. Nu se specifică numărul de participanți

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piața Victoriei, ce va avea loc pe 9 iunie, între orele 20.00-22.00. Municipalitatea a autorizat și Marsul LGBT și Marșul Normalității care vor avea loc în aceeași zi. Dacă la ultimele două evenimente, Primăria a precizat numărul de persoane, în privința evenimentului PSD, această informație lipsește, deși trebuie precizată la autorizare.
Parcul Kiseleff
Foto: Evenimentul Zilei

Doi consilieri USR Sector 1 cer în justiție anularea hotărârii prin care s-au alocat peste 260.000 de euro pentru amplasarea statuii "La fluturi" în Parcul Kiseleff / Monumentul costă 5,4 milioane lei plus TVA

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Doi consilieri USR Sector 1, Ilinca Macarie și Cristian Bulfon, au cerut în instanță anularea Hotărârii Consiliului Local Sector 1 prin care s-au alocat, în 2017, 263.000 euro pentru amplasarea statuii "La fluturi" în parcul Kiseleff și amenajarea spațiului din jurul său. Separat, pentru statuie, ADP Sector 1 plătește sculptorului Ioan Nemțoi 5.456.000 lei plus TVA.
Gunoi
Foto: Pixabay

Tribunalul București a anulat hotărârile prin care s-a majorat taxa de salubrizare în Sectorul 4. Sentința poate fi atacată cu recurs

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Tribunalul București a admis cererea de chemare în judecată a consilierilor PNL Sector 4 și a dispus anularea majorării taxei de salubrizare stabilită prin Hotărârile Consiliului Local Sector 4 nr. 347/2018 și 2/2018, a declarat Răzvan Sava, consilier PNL Sector 4, pentru HotNews.ro.  Încasarea taxei este suspendată până la rămânerea definitivă a hotărârii, potrivit sursei citate.
George Ivascu
Foto: Teatrul Metropolis

Ministrul Culturii, George Ivașcu, a semnat contractul pentru realizarea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, un proiect de circa 10 milioane lei

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Ministrul Culturii, George Ivașcu, a semnat miercuri contractul pentru realizarea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, al sculptorului Mihai Buculei. Monumentul va avea o înălțime de 22 de metri, o greutate de 1.350 de tone și va costa 10.209.700 lei, TVA inclus.
Gabriela Firea la semnarea contractului pentru cele 400 de autobuze
Foto: Facebook

Primarul Gabriela Firea a semnat contractul pentru achiziția celor 400 de autobuze cu Otokar. Primele 100 de unități, livrate până la finalul anului

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat marți contractul pentru achiziția celor 400 de autobuze Euro 6 cu asocierea Otokar Europe SAS – Otokar Otomotiv Ve Savunma Sanayi A.S, câștigătoarea licitației. Valoarea contractului este de 458.100.826 lei fără TVA. Primele autobuze vor fi livrate începând cu luna octombrie, până la finalul anului urmând să ajungă la București 100 de unitați. Până la finalul anului 2019 vor fi livrate toate cele 400 autobuze, a declarat primarul Gabriela Firea.
Nicusor Dan, Catalin Deaconescu, Roxana Wring
Foto: Facebook
Întâlnire Live HotNews.ro

Bilanțul opoziției din București la doi ani de mandat: Roxana Wring (USR), Cătălin Deaconescu (PNL) și Nicușor Dan (independent) - invitați în studioul HotNews

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Ce a făcut opoziția din București - PNL și USR - în cei doi ani de mandat de la alegerile locale? Ce proiecte au propus pentru bucureșteni? Cum s-au opus proiectelor controversate propuse de Gabriela Firea? Ce a făcut Nicușor Dan în calitate de deputat? Care este strategia pentru alegerile locale din 2020? Cine va candida din partea celor două partide? Mai candidează Nicușor Dan la Primăria Capitalei? Roxana Wring (USR), Cătălin Deaconescu (PNL) și Nicușor Dan (deputat independent) sunt invitați miercuri, începând cu ora 12.00, în studioul HotNews.ro pentru a răspunde acestor întrebări. Cititorii pot pune întrebări folosind formularul de la finalul articolului.

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...


Dosare blocate la tribunalHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version