Sedinta de Guvern
Foto: Guvern

Noua lege privind carantina și izolarea, discutată astăzi în Guvern. Proiectul trebuie să treacă și de votul Parlamentului

de Redactia HotNews.ro
Guvernul se reunește în ședință luni, începând cu ora 12,00, pe ordinea de zi urmând să se afle și proiectul de lege care pune în acord cu recomandările Curții Constituționale textele normative referitoare la carantină, izolare și internarea obligatorie, scrie Agerpres.
Coronavirus în lume
Foto: Jesus Merida/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

După șase luni de coronavirus: 5 întrebări la care oamenii de știință încă nu au răspunsul

de C.V. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Oamenii de știință încă încearcă să afle, la șase luni de la izbucnirea pandemiei, o serie de specificități ale coronavirusului și ale bolii pe care o provoacă, pentru a răspunde la o serie de întrebări privind imunitatea și rolul factorilor genetici, notează revista Nature. Reacțiile diferite la virus ale oamenilor, mutațiile virusului, cât de mult durează imunitatea, va fi un vaccin disponibil curând - sunt doar câteva din întrebările-cheie la care oamenii de știință încă lucrează.
Business report
Foto: Colaj foto

​Business report: Grecii pot modifica oricând condițiile de intrare. Sute de români au aflat la aeroport că au zborurile anulate. Compania: „Nu avem cum să plătim acum”. Investiția în acțiuni Wirecard: Întrebări fără răspuns

de Dan Popa HotNews.ro
Grecii pot modifica oricând, fără preaviz, condițiile de intrare pe teritoriul lor ● Guda: România poate face rost de 100 de miliarde de euro dacă reduce numărul bugetarilor și colectează mai mult ● 8 județe nu au raportat cazuri noi de covid în ultimele 24 de ore ● Sute de români au aflat la aeroport că au zborurile Blue Air anulate. Compania: „Nu avem cum să plătim acum” ● Cazul NN Pensii/Pilonul II - investiția în acțiuni Wirecard: Întrebări fără răspuns ● Investigație The Times: Cel mai apropiat strămoș al COVID 19 a fost găsit în urmă cu șapte ani, într-o mină infestată cu lilieci; China l-a ținut ascuns într-un laborator din Wuhan ● Calculele relansării de 100 mld.E / Guvernul va putea finanța marele plan foarte simplu: respectând legea ● Coronavirusul a pus la pământ sezonul de nunți. Românii nu mai au voie să danseze în horă sau blues dacă nu sunt din aceeași familie.
Coronavirus, imagine generică
Foto: Profimedia Images

OMS subestimează riscul răspândirii coronavirusului prin aer, avertizează unii cercetători

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Posibilitatea transmiterii bolii Covid-19 prin faptul că virusul persistă în aer este subestimată de către Organizația Mondială a Sănătății, avertizează un grup de cercetători, potrivit The Guardian.
Testare coronavirus
Foto: Xinhua / Zuma Press / Profimedia
Articol actualizat

Cazul incredibil al unei familii cu un confirmat COVID. Când au început să se simtă rău, fiica și bunica au fost plimbate între spitale si apoi trimise acasă „că nu se mai fac teste”

de Florin Bărbuță HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
E îngrozitor să te simți rău în weekend, mai ales să fii suspect de coronavirus. O familie nu știe ce să facă în situația de mai jos. O persoană este internată cu coronavirus. Alte două se simt rău, de ieri, și au fost plimbate aseară cu ambulanța degeaba. Li s-a spus că testul se va face, dar în final că nu se poate “că nu se mai fac teste”.

UPDATE 16:22 - După ce HotNews.ro a publicat povestea, cei trei membri au familiei, adică soțul, fiica sa și mama Angelei, au fost introduși pe lista de recoltare de astăzi. În urmă cu câteva minute au ajuns din nou la Victor Babeș și li s-au recoltat probe. De asemenea, vor fi cu toții în același salon.


Ludovic Orban, cu masca de protecție
Foto: Guvernul Romaniei

Cameră: Ludovic Orban - la ”Ora prim-ministrului”; dezbateri pe tema achizițiilor de la Unifarm

de DP HotNews.ro
Premierul Ludovic Orban va fi prezent luni, la Camera Deputaților, la ''Ora prim-ministrului'', la dezbaterea pe tema achizițiilor făcute de Unifarm în contextul pandemiei de COVID-19, scrie Agerpres. Camera Deputaților i-a adresat săptămâna trecută invitația premierului de a participa la ''Ora prim-ministrului''.Dezbaterile au loc la solicitarea Grupului parlamentar al PSD, iar tema este: "Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de către Guvernul PNL cu scopul de a se face achiziții directe de măști de la Unifarm la prețuri astronomice". Camera lucrează în sesiune extraordinară.
Biserica drive-in
Foto: Matt Smith| Sursă: WHYY/Keystone Crossroads
Lumea în schimbare

Cum a transformat pandemia COVID-19 religia și la ce schimbări ne-am mai putea aștepta

de Dan Popa HotNews.ro
Vineri, 3 Iul 2020 Lumea in schimbare
Livia Neagu avea acest ritual pe care îl îndeplinea în fiecare an: în fiecare primăvară făcea un pelerinaj la Mănăstirea Prislop, acolo unde e înmormântat părintele Arsenie Boca. Rugăciunile pe care le spun acolo îmi umplu sufletul pentru un an, le spunea ea cunoscuților. Și prețul, o nimica toată: nici 100 de lei. Numai că anul acesta, pelerinajul a fost anulat. A fost unul din modurile în care religiile lumii au fost afectate de pandemie. Slujbele religioase s-au mutat în online, iar bisericile, sinagogile, moscheile și templele au oferit închinare doar prin transmisiuni video pe Internet.
Rezultate bacalaureat
Foto: AGERPRES

Bacalaureat, etapa specială: 140 de candidați susțin proba la Limba și literatura română

de Redactia HotNews.ro
Etapa specială a Bacalaureatului începe luni, fiind înscriși să susțină examenul peste 140 de candidați. Luni are loc proba scrisă la Limba și literatura română, marți se desfășoară proba obligatorie a profilului, iar miercuri - proba la alegere a profilului și specializării.
Mercurialul lunii iunie
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Anunțuri de București: Record de CV-uri depuse în luna iunie

de Smile Media
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic - ce s-a vândut, cumpărat, închiriat, angajat, căutat în Iunie 2020. 152.831 anunțuri au fost publicate în iunie în Anunțul Telefonic, lună în care și ziarul și-a reluat apariția, după o pauză de două luni în care a funcționat numai site-ul. Este o cifră record, mai mare decât în februarie 2020, înainte de începerea pandemiei (113.717 anunțuri) și chiar față de iunie 2019 (103.000 anunțuri). Imobiliarele (vânzări și închirieri) au ajuns în iunie la 15.160 de anunțuri, o cifră normală pentru perioada asta a anului, de parcă nici n-ar mai exista rețineri privitoare la Covid.
Adrian Sandru
Foto: act | Botezatu Estrade Partners
Dosare Juridice - Legislație

Cine ar trebui sa fie îngrijorat de înființarea Parchetului European?

de Adrian Sandru act | Botezatu Estrade Partners
Peste doar câteva luni (data oficială este noiembrie 2020) va fi operațional Parchetul European. Noua instituție a Uniunii Europene are ca scop declarat combaterea eficientă a infracțiunilor împotriva intereselor financiare ale Uniunii și a infracțiunilor indisolubil legate de acestea. Într-un raport recent al GRECO (Grupul Statelor împotriva Corupției) a fost preluat un articol al procurorului șef european, Laura Codruța Kovesi, care a declarat că Parchetul European are potențialul de a schimba complet paradigma în domeniul justiției penale, fiind o instituție orientată spre rezultate.
Iuteala maxima
Foto: Hotnews
Articol susținut de grupul Grampet

Românii și primele trenuri, acum peste 150 de ani - Complicatul drum al căilor ferate către teritoriile noastre

de Vlad Barza HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Economie | Industrie Feroviara
Primul tren a plecat din București la 32 de ani după primul tren din Viena și la 25 de ani după Varșovia. Trenul București - Giurgiu a devenit realitate la 27 de ani de la prima propunere pentru construirea unei căi ferate în Principatele Române, iar anii au fost grei. Au existat certuri despre cine să plătească și despre rutele alese, s-au purtat negocieri grele cu imperiile din jur, iar românii nu au fost pe poziții de forță. În articol puteți citi și despre primele căi ferate din Transilvania și Banat și despre cum erau primele trenuri și cu ce viteze rulau.
Brasovul vazut de pe Tampa
Foto: Vlad Barza / HotNews.ro

Cum era viața în Brașovul de acum câteva sute de ani - De la ciumă, foc și execuții, până la cărți valoroase și mirodenii aduse din depărtări

de Vlad Barza HotNews.ro
Sâmbătă, 4 Iul 2020 Science - Arheologie
Brașovul era acum 500 de ani cel mai mare oraș din Transilvania, chiar dacă nu avea nici 15.000 de locuitori, iar viața combina lucrurile bune cu cele rele. Existau farmacii și hanuri, negustorii aduceau mirodenii din Orient, s-au înființat școli, iar după 1550 s-au tipărit multe cărți. Același oraș trăia însă vremuri instabile și era lovit de câteva ori pe secol de catastrofe care făceau multe victime, fie că este vorba de epidemii de ciumă, incendii, cutremure sau invazii armate. Nu lipseau nici execuțiile publice și exista și un ”deal al spânzurătorilor”. În articol puteți citi despre cum era viața în Brașovul de acum 400 - 500 de ani, de la părțile ei cele mai dure, până la cele mai rafinate.
Nokia 1.3
Foto: Hotnews

REVIEW Nokia 1.3 - Cât de ok poate fi un telefon de sub 90 de euro?

de Victor Cozmei HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Economie | Gadget
Un telefon super-ieftin aduce cu sine o serie de compromisuri. La circa sub 100 de euro cât costă noul Nokia 1.3 nu poți avea pretenția la specificații de top și nici așteptări de viteză. Chiar și-așa, Nokia 1.3 are un as în mânecă: Android Go, o variantă de Android 10 la zi cu actualizări și care încearcă să compenseze lipsurile tehnice printr-o versiune light, stabilă, dar fără briz-brizuri și alte elemente care ar îngreuna inutil un dispozitiv low-cost. Cât de mult reușește Nokia 1.3 să convingă la acest nivel, citiți în review-ul realizat de HotNews.ro.

China emite alertă pentru ciuma bubonică și interzice consumul unor animale considerate riscante

de DP HotNews.ro
Autoritățile chineze au emis un avertisment cu privire la ciuma bubonică și au interzis consumul anumitor animale după ce un caz suspect a fost raportat într-un spital dintr-o regiune nordică, scrie The New Daily, potrivit Mediafax. Cunoscută sub numele de Moartea Neagră a Evului Mediu, boala este foarte infecțioasă și deseori răspândită de purici. Alerta vine la o zi după ce un spital a raportat cazul unui pacient care a testat pozitiv pentru această boală.
Coronavirus Australia
Foto: Profimedia Images/Paul Lovelace/Alamy

Coronavirus în lume: Australia își închide granițele dintre două state pentru prima oară în 100 de ani

de Redactia HotNews.ro
Autoritățile australiene închid granițele între două dintre cele mai populate state începând de marți, pentru o perioadă nedefinită, în încercarea de a combate răspândirea noului coronavirus care a lovit orașul Melbourne.
Lucian Romascanu
Foto: Agerpres
Preluare PeBloguri

PeBloguri: Lucian Romașcanu: "Experții în economie s-au grăbit să sancționeze programul lansat de Orban la iarbă verde"

de PeBloguri
Ludovic Orban a lăsat atât de mult timp să se scurgă până la apariția programului de relansare economică a României, încât toate industriile amplu lovite de criză se așteptau la o adevărată revoluție fiscală și financiară. Majoritatea experților așteptau un program agresiv de investiții și infuzie de capital pe 2-4 ani, pe modelul Germaniei sau al Franței, mai ales în contextul apetitului lui Cîțu pentru împrumuturi și a deciziei cancelariilor europene de a relaxa țintele de deficit.
Platforma server care ajută afacerile să se dezvolte eficient
Foto: AMD EPYC

[P] Platforma server care ajută afacerile să se dezvolte eficient

de Smile Media
Miercuri, 1 Iul 2020 Actualitate | Esențial
Pentru multă vreme soluția aleasa de business-urile mici și mijlocii în ceea ce privește digitalizarea au fost PC-urile desktop performante, care însă nu oferă o optimizare specifică cerințelor unui departament IT eficient. Sistemele PC cu un cost peste medie, unele dintre ele chiar dezvoltate pentru gaming, au fost un substitut pentru cei care căutau performanța necesară unui workflow constant și susținut.
Expoziția de Valori Tradiționale la Palatul Cesianu-Racoviță
Foto: Artmark
Articol susținut de A10 by Artmark

Icoane din vremea lui Mihai Viteazul și Matei Basarab, scoase la vânzare

de Smile Media
„Sângele apă nu se face”, întrucât credința a reprezentat, de-a lungul istoriei, liantul care a păstrat unit poporul român, iar simbolul acesteia au fost icoanele. O moștenire valoroasă, în licitație, este reprezentată de icoanele din colecția artistei Cecilia Cuțescu- Storck, prima femeie din Europa care avea să predea la o catedră de arte decorative, în cadrul Academiei de Arte Frumoase din București, dar și o importantă activistă pentru drepturile femeilor din România. Colecția de 7 icoane pe glajă a fost realizată în ateliere transilvănene în sec. XIX-XX, având prețuri de pornire între 150 și 500 de euro.
Termometru coronavirus
Foto: Carlos Tischler / Shutterstock Editorial / Profimedia
Articol actualizat

Coronavirus în lume: Spania reintroduce carantina pentru 70.000 de locuitori / Trump susține că 99% din cazurile de coronavirus sunt „total inofensive”

de Redacția. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Recep Erdogan
Foto: Aristidis Vafeiadakis / Alamy / Profimedia Images

Mediastandard.ro: Erdogan vrea control absolut asupra rețelelor de socializare, după ce fiica acestuia a fost jignită

de Mediastandard.ro
Președintele Turciei, Tayyip Recep Erdogan, a anunțat recent că vrea introducerea unei legislații care să permită controlul rețelelor de socializare. În fața membrilor partidului său, liderul de la Ankara și-a afirmat intenția de a obține putere de decizie asupra conținutului distribuit pe social media.
obiceiuri-mici-schimbari-mari
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Obiceiuri mici, schimbari mari

de A,V, HotNews.ro
„Fogg explica structura micilor obiceiuri care ne definesc identitatea. Intelegerea acestor microcomportamente este esentiala pentru reusita, fie ca vrei sa slabesti, fie ca vrei sa intemeiezi o companie." — TONY FADELL, inventator al iPod-ului si coinventator al iPhone-ului
Dezinfectant
Foto: Pixabay

Nu păstrați în mașină dezinfectantul de mâini. Alcoolul din el este inflamabil/Când hainele se ating de husa scaunului, electricitatea statică poate declanșa focul (presă)

de DP HotNews.ro
Secretarul de stat pentru strategie în Ministerul ungar al Inovării și Tehnologiei, Tamás Schanda, a atras atenția în pagina sa de Facebook asupra dezinfectanților de mâini care în momentul în care încep să se evapore este suficientă o mică scânteie pentru a provoca inflamarea vaporilor. Motiv pentru care secretarul de stat a cerut locuitorilor Ungariei să nu lase în mașină soluțiile dezinfectante de mâini care conțin alcool pe timpul zilei când temperaturile atmosferice sunt foarte ridicate. Potrivit unui comunicat al Ministerului Inovării și Tehnologiei, remis Agenției ungare de Presă MTI și preluat de agenția Rador, alcoolul, substanța activă a dezinfectanților de mâini, este un agent inflamabil și începe să se evapore la aproximativ 20 de grade Celsius, iar odată cu creșterea temperaturii se accelerează și procesul.
in-slujba-razboiului-alianta-secreta-dintre-astrofizica-si-armata
Foto: Hotnews

In slujba razboiului. Alianta secreta dintre astrofizica si armata

de A.V. HotNews.ro
Extrem de provocator si bine documentat, volumul de fata studiaza aceasta simbioza de la primele incercari de navigatie celesta si pana la tehnicile de recunoastere militara prin satelit din prezent, dezvaluind legatura stransa dintre stiinta, tehnologie, industrie si puterea politica.
Soho la redeschiderea barurilor
Foto: Captura Twitter

VIDEO Cum a fost redeschiderea barurilor în Anglia. ”Limpede precum cristalul”, oamenii beți nu pot păstra distanța fizică, spune șeful poliției

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Internațional
Oamenii beți nu pot menține în mod corespunzător distanța fizică, a spus șeful Federației Poliției din Anglia, în timp ce barurile s-au redeschis în Anglia pentru prima dată de la introducerea carantinei, relatează The Guardian. John Apter a spus că este ”limpede precum cristalul” că petrecăreții nu vor ține cont de regula de distanțare fizică de cel puțin un metru, în timp ce restricțiile au fost relaxate sâmbătă.
sursa-deschide-ti-mintea-schimba-ti-viata
Foto: Hotnews
Recomandare de lectura

Daca ti-ai putea alege de la viata orice lucruri iti doresti, care ar fi acestea?

de A.V. HotNews.ro
Creierul tau are peste 86 de miliarde de neuroni, fiecare dintre acestia fiind pregatit sa poarte raspunsurile tale catre lumea inconjuratoare. Dar oare mintea ta se concentreaza pe cele mai profunde dorinte si valori proprii sau functioneaza pe pilot automat?
Nelu Tataru
Foto: Agerpres

Tătaru: Proiectul de lege privind cerințele CCR legate de carantinare și izolare este gata / Mâine îl punem pe ordinea de zi a Guvernului

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat duminică, faptul că proiectul de lege pentru punerea în concordanță a cerințelor Curții Constituționale privind carantinarea și izolarea persoanelor cu COVID-19 este gata, acesta urmând să fie pus, luni, pe ordinea de zi a ședinței de Guvern, relatează Agerpres.
Marcel Ciolacu
Foto: Facebook

Marcel Ciolacu: Vom depune o moțiune de cenzură care va trece 100% / Demisia lui Orban ar fi cea mai potrivită

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Politic
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat duminică seara că social-democrații vor depune o moțiune de cenzură care "100% va trece" de votul Parlamentului. De asemenea, Ciolacu a spus că președintele României, Klaus Iohannis, ar trebui să îi ceară demisia lui Ludovic Orban din funcția de premier, pentru că liberalii ”au făcut din această pandemie un joc politic”.
Barbatul care a bruiat conferinta de presa a PNL Bucuresti
Foto: Captura video

VIDEO Pensionarul care a bruiat conferința de presă a Violetei Alexandru a fost amendat: Poliția a fost sesizată prin 112 că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea publică

de C.V. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Esențial
Pensionarul care a bruiat conferința de presă a Violetei Alexandru a fost amendat. Poliția Capitalei anunță că a fost sesizată prin 112 că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea și liniștea publică și că nu l-a găsit pe acesta la fața locului, dar l-a identificat ulterior.
Donald Trump
Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Trump spune că va realiza un parc al statuilor ”eroilor americani”. Ce personalități ar urma să fie reprezentate

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Internațional
Președintele Donald Trump a ordonat, vineri, guvernului federal să proiecteze și să construiască un parc al statuilor ”eroilor americani”, ca răspuns la ceea ce el a numit mișcarea revoluționară de stânga care ”ne va șterge valorile”, potrivit New York Times. Ideea lansată de Trump, într-o Americă profund divizată, nu pare să fie destinată să potolească pasiunile, potrivit AFP.
Elevi cu masca
Foto: Jean-Christophe Milhet / AFP / Profimedia

Bacalaureat 2020: rata de promovare finală a crescut la aproape 65% după contestații

de C.V. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Educatie
Rata de promovare (absolvenți din promoția curentă și din promoțiile anterioare), înregistrată la sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului național de Bacalaureat, fără etapa specială, după soluționarea contestațiilor, este de 64.5%, comparativ cu 62,9% înainte de contestații. Pentru promoția curentă, rata de promovare este de 72.9%, iar pentru promoțiile anterioare de 27.7%, anunță Ministerul Educației.
Pacienti bolnavi de Covid
Foto: Profimedia Images / Blondet Eliot/ABACA

Coronavirus în România: 391 cazuri noi în ultimele 24 de ore / 19 decese raportate / Bilanțul urcă la 28.973 / Situația pe județe

de Victor Cozmei HotNews.ro
Alte 391 de cazuri noi de coronavirus în România au fost anunțate sâmbătă de către Grupul de Comunicare Strategică. Bilanțul total al celor infectați până acum cu Sars-Cov-2 urcă la 28.973 . În ultima zi, au fost raportate 19 de decese noi. Numărul de teste zilnice anunțat este de 7.831.
canicula
Foto: Getty Images / Digi 24

Digi24: Expert meteorolog, despre canicula care lovește România: Orele cu stres termic s-au înmulțit, iar organismul uman nu poate face față

de Digi24 Digi24.ro
Asistăm la o intensificare a fenomenelor extreme - și caniculă extremă dar și furtuni severe - spune expertul meteorolog Bogdan Antonescu. Mai mult decât atât, numărul de ore din timpul anului cu stres termic generat de căldură a crescut foarte mult în ultimele decenii - „în momentul în care avem stres termic pentru organism, organismul nu mai face față prin a ajunge la un echilibru termic natural”, a spus Bogdan Antonescu la Digi24.
Bernie Ecclestone
Foto: Getty Images / Digisport.ro

DigiSport: Secretul tinereții pentru miliardarul care a devenit tată la 89 de ani și mai vrea copii: ”Soția îmi dă niște tablete!”

de DigiSport Digisport.ro
Bernie Ecclestone (89 de ani) a fost ”omul săptămânii”, după ce a devenit tatăl unui băiețel pe nume Ace. Fostul șef din Formula 1 nu vrea să se oprească aici și plănuiește să mai aibă un copil cu soția sa, Fabiana Flosi (43 de ani).
Steag Croatia
Foto: pixabay.com

Alegeri parlamentare Croația: Partidul de centru-dreapta, al premierului, a obținut cele mai multe mandate

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Internațional
Partidul de centru-dreapta a Croației, Uniunea Democrată, a câștigat majoritatea mandatelor în cadrul alegerilor parlamentare organizate duminică, arată exit-pollul televiziunii de stat, relatează Reuters.
balcanii-nationalism-razboi-si-marile-puteri-18042012
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Balcanii. Nationalism, razboi si Marile Puteri 1804–2012

de A.V. HotNews.ro
Nicio alta carte nu acopera atat de exhaustiv intreaga regiune, nu ofera perspective atat de profunde asupra surselor violentelor locale si nu explica atat de graitor originile aparitiei statelor moderne din zona: Serbia, Croatia, Bosnia, Grecia, Bulgaria si Romania. Totodata, lucrarea exploreaza relatia, adesea dezastruoasa, dintre Balcani si Marile Puteri, ridicand ingrijoratoare semne de intrebare cu privire la interventiile occidentale, mai vechi sau mai noi.seducatorul-domn-nae-viata-lui-nae-ionescu
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Seducatorul domn Nae. Viata lui Nae Ionescu

de A.V. HotNews.ro
Este deopotriva venerat si detestat: un seducator al mintilor si al inimilor, pentru care Maria Cantacuzino (Maruca), prietena reginei Maria, e gata sa se sinucida, Cu inteligenta, umorul si farmecul lui aparte isi conduce discipolii pe carari politice periculoase.
Politie Hong Kong
Foto: Captura video

Cărțile activiștilor pro-democrație din Hong Kong dispar din biblioteci

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Internațional
Cărțile scrise de către principalii activiști pro-democrație din Hong Kong au început să dispară din biblioteci, la câteva zile după ce Beijingul a impus o nouă lege a securității naționale, relatează The Guardian.
Caldura
Foto: Pixabay

ANM: Iulie, cea mai călduroasă lună a anului

de Redactia HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Mediu
Luna iulie este cea mai călduroasă lună a anului, temperatura aerului fiind mai mare față de iunie, în timp ce gradul de instabilitate este mai redus în majoritatea zonelor țării, conform caracterizării climatice a acestei luni, publicate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).
Liga 1
Foto: lpf.ro

​Liga 1, play-off: CFR Cluj a fost egalată de Astra, după ce a condus cu 2-0

de Red. Sport HotNews.ro
​CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au condus cu 2-0 și, în urma egalului, au rămas pe locul al doilea în clasament.
Gabriela Scutea
Foto: AGERPRES

Gabriela Scutea, de Ziua Justiției: Corupția din Sănătate poate fi considerată că afectează siguranța națională

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Esențial
Procurorii au fost expuși ani la rând unor atacuri sistematice și directe, menite să aducă atingere independenței lor, dar acum este momentul pentru reconstrucție și dezvoltare în Ministerul Public, a declarat procurorul general, Gabriela Scutea, într-un mesaj transmis duminică de Ziua Justiției. ”Când vorbim de corupția din Sănătate, apreciez că ea poate fi considerată că afectează siguranța națională”, a subliniat Scutea.
Incendiu la cetatea Rasnov
Foto: Captura video
ULTIMA ORĂ

VIDEO Incendiu la cetatea Râșnov

de C.V. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Esențial
Un incendiu a izbucnit duminică după-amiază la acoperișul cetății Râșnov. Din imaginile postate pe rețelele de socializare se observă cum o parte din acoperiș dintr-o laterală a cetății a luat foc. Tot din imaginile video se văd pompierii care intervin și par că au stins mare parte din flăcările izbucnite.
Liga 1
Foto: lpf.ro

​Liga 1: Dinamo a obținut prima sa victorie în play-out (3-1 vs Clinceni) / Straton a apărat două penaltiuri

de Red. Sport HotNews.ro
FC Dinamo a obținut, duminică, prima victorie în play-out, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), pe Academica Clinceni, în etapa a VIII-a. Straton (Dinamo) a apărat două penaltiuri la scorul de 1-0, iar Andrei Bani a marcat, la vârsta de 17 ani, primul său gol în Liga I, la al cincilea meci disputat în tricoul dinamoviștilor.
Politie Austria
Foto: Wikimedia Commons

Un critic al guvernului cecen, omorât în Austria. Doi ruși au fost arestați

de N.O. HotNews.ro
Disidentul cecen a fost găsit mort, sâmbătă, în apropiere de Viena. Poliția austriacă a arestat doi ruși din Cecenia cu privire împușcarea criticului gruvernului cecen, relatează The Guardian.
Coronavirus Grecia
Foto: Profimedia Images

Coronavirus: Grecia își închide frontiera pentru sârbi, care se confruntă cu o revenire a epidemiei de COVID-19

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Grecia a anunțat, duminică, că își închide frontiera pentru cetățenii din Serbia până la 15 iulie, din cauza unui focar de COVID-19 în această țară, potrivit France Presse, scrie Agerpres.
Satul Sarichioi, Dobrogea
Foto: Mircea-Bezergheanu via Facebook

5 sate fermecătoare din România pe care să le descoperi în această vacanță

de Iulia Hau HotNews.ro
Sâmbătă, 4 Iul 2020 Life | Calatorii
Turismul rural capătă din ce în ce mai mult sens în lumea pe care o trăim astăzi. Confundându-se pe alocuri cu ecoturismul, ba considerate chiar o ramură a acestuia, călătoriile prin sate, în sunet nestingherit de codru, la mal pustiu de apă, în compania oamenilor pentru care viața nu a fost niciodată o cursă și cu liniuțe cât mai goale la semnalul telefonului, toate acestea ispitesc din ce în ce mai mulți oameni.
Valtteri Bottas
Foto: Formula 1 / Twitter

​Formula 1: Valtteri Bottas (Mercedes) a câștigat Marele Premiu al Austriei / Lewis Hamilton a ratat podiumul

de Red. Sport HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Sport | Motor
Valtteri Bottas a câștigat prima cursă a noului sezon de Formula 1, pe circuitul Red Bull Ring de la Spielberg (Austria). Pilotul finlandez al celor de la Mercedes, plecat din pole position, a fost urmat de Charles Leclerc (Ferrari) și de Lando Norris (McLaren, aflat la primul podium din carieră). Lewis Hamilton, sextuplul campion mondial, a terminat pe poziția a patra.
Vlad Voiculescu
Foto: AGERPRES

Voiculescu îi răspunde lui Orban pe tema candidaților la sectoare: „Înțelepciune nu înseamnă să pretinzi că poți câștiga alegerile singur când nu ai depășit niciodată 15%”

de C.V. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Politic
Președintele USR București, Claudiu Năsui, s-a declarat optimist că alianța USR PLUS va reuși să aibă candidați comuni la primăriile bucureștene cu PNL, singura condiție ca acest lucru să se întâmple fiind aceea ca acești candidați să fie "anti-PSD". Într-o replică dată liderului PNL Ludovic Orban, care spunea că nu e înțelept ca USR-PLUS să-și prezinte proprii candidați la sectoare în timp ce se poartă negocieri pentru candidați comuni, președintele Plus București Vlad Voiculescu a declarat că „înțelepciune înseamnă să oferim bucureștenilor o alternativă”.
Libia - harta
Foto: Google Maps

„Avioane neidentificate” au atacat o bază militară din Libia unde Turcia s-ar fi pregătit să se instaleze

de C.V. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Internațional
Mai multe avioane de vânătoare neidentificate au atacat în cursul nopții trecut baza aeriană Al-Watiya care fuseze capturată recent de forțele afiliate guvernului recunoscut internațional de la Tripoli. Surse militare spun că în acea bază urmau să se instaleze forțele turcești care susțin guvernul Libian de Acord Național, recunoscut de ONU.
Barbatul cu masca de aur
Foto: Captura YouTube

VIDEO Un bărbat din India și-a comandat o mască de aur pentru a se proteja de coronavirus

de N.O. HotNews.ro
Un indian a spus că a cheltuit în jur de 4.000 de dolari (3.556 de euro) pentru o mască de aur, făcută la măsură, care se presupune că l-ar proteja în fața epidemiei de coronavirus care a lovit țara, relatează AFP.
Declaratie beneficiar real
Foto: ONRC

Sute de mii de patroni, scutiți de birocrația „ONRC-spălarea bnilor”. Legea a fost promulgată

de CZ HotNews.ro
Sute de mii de firme private din România, care au ca patroni sau asociați doar persoane fizice, vor fi scutite de obligația birocratică de a depune decarația anuală privind beneficiarul real la Registrul Comerțului, potrivit unei legi promulgate de președintele Iohannis.
Cluj Napoca
Foto: Primaria Cluj-Napoca

La protestul anti-COVID în centrul Clujului nu a participat nimeni!

de I.B. HotNews.ro
Frontul Civic Unit (FCU) a făcut apel la un protest anti-COVID în două orașe din România: Cluj-Napoca și București. La Cluj, absolut nimeni nu a ieșit în stradă, locația stabilită fiind Piața Unirii, potrivit Cluj24.ro
Alexandru Baluta
Foto: Instagram

Alexandru Băluță s-a despărțit de Slovan Liberec

de Red. Sport HotNews.ro
​Mijlocașul Alexandru Băluță și-a anunțat plecarea de la Slovan Liberec, printr-un mesaj postat pe Instagram, în care le-a mulțumit coechipierilor, antrenorilor și fanilor pentru modul în care l-au tratat.
Coronavirus Spania
Foto: Profimedia Images

Coronavirus: Spania impune a doua carantină locală în două zile

de N.O. HotNews.ro
Regiunea Galicia din nord-vestul Spaniei a impus restricții pentru 70.000 de persoane duminică din cauza unui focar de Covid-19, la o zi după ce Catalonia a introdus o carantină locală pentru a limita răspândirea coronavirusului, relatează Reuters.
Control la terase
Foto: Politia Capitalei

VIDEO Controale la barurile, restaurantele și terasele din București: Poliția a dat amenzi de peste un sfert de milion de lei într-o singură zi

de C.V. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Esențial
Polițiștii din București au luat la control cluburile și restaurantele din Capitală și a dat 65 de amenzi în valoare totală de aproape un sfert de milion de lei. Acțiunea vine după ce vineri Poliția din Capitală a mai dat alte câteva zeci de amenzi în piețe, terase și cluburi din București.
Sergio Ramos
Foto: Twitter - Real Madrid

​VIDEO Athletic Bilbao vs Real Madrid 0-1 / Sergio Ramos aduce din nou victoria din penalti

de Red. Sport HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Sport | Fotbal
Real Madrid a obținut a treia victorie consecutivă la limită (1-0 vs Athletic Bilbao) și s-a distanțat la șapte puncte în fruntea clasamentului.
Rezultate bacalaureat
Foto: AGERPRES

Rezultate finale BAC 2020: Ministerul Educației a publicat notele după rezolvarea contestațiilor / 307 medii de 10

de I.B. HotNews.ro
Rezultatele finale la examenul de Bacalaureat 2020 au fost afișate duminică. Ministerul Educației a publicat pe site-ul propriu bacalaureat.edu.ro și la avizierele liceelor notele finale după rezolvarea contestațiilor. După rezolvarea contestațiilor numărul mediilor de 10 a crescut de la 232 la 307.
someri
Foto: sxc.hu

5 mituri legate de șomajul la români

de Dan Popa HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Economie | Finanțe & Bănci
Recent, Institutul National de Statistică a publicat un set complex de date privind șomajul și șomerii din România. Potrivit cifrelor publicate, o serie de locuri comune care circulă, se dovedesc incorecte. Cum ar fi acela de pildă, că atunci când înaintezi în vârstă și nu ai de lucru, disperarea te face să accepți orice job. Sau acela că cel mai important motiv de refuz al unui job e cel legat fie de salariul mic, fie de schimbarea domiciliului. Sau că muncitorii imigranți ”fură” locurile de muncă ale românilor și coboară media salarială. Am adunat 5 asemenea locuri comune și ne-am uitat atent la cifre.
Quito, Ecuador
Foto: Getty Images / Digisport.ro

Un trib amazonian a răpit șase persoane ca să obțină cadavrul șefului răpus de Covid

de I.B. HotNews.ro
Membrii unui trib amazonian din Ecuador au eliberat șase persoane pe care le-au răpit pentru a cere restituirea rămășițelor liderului lor, care a murit de coronovirus, a declarat sâmbătă guvernul, potrivit AFP.
Încredere in romi
Foto: IRES

SONDAJ IRES. 7 din 10 români nu au încredere în romi și doar unul din zece i-ar accepta în familie

de D.D. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Esențial
Romii și imigranții sunt grupurile în care românii au cea mai mică îndredere, potrivit unui sondaj IRES, realizat la comanda Agenției Împreună. Conform datelor din 2020, 70% dintre români au foarte puțină încredere sau deloc în romi. În 2018, un alt sudiu IRES comandat de CNCD, reliefa faptul că 72% dintre români nu au încredere în romi.
Liga 1
Foto: lpf.ro

​Liga 1, play-out: Poli Iași vs Sepsi 3-1 / Puncte importante pentru echipa lui Mircea Rednic

de Red. Sport HotNews.ro
​Formația Poli Iași a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a VIII-a a play-out-ului Ligii I.
Pensionar nervos
Foto: Captura video

​VIDEO Conferință PNL la care participa ministrul Muncii, bruiată de un pensionar nervos. „Mărește-mi pensia! Eu te omor cu mâna mea” / Alexandru: Nu vă lăsați manipulați de PSD

de C.D. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Esențial
Conferința de presă a candidatului PNL la primăria sectorului 6, Ciprian Ciucu, la care participa Violeta Alexandru, a fost bruiată de un pensionar care a început să urle la ministrul Muncii. „Criminalilor! Mărește-mi pensia! Mărește-mi pensia!”, se agita el prin fața pupitrului de la care vorbea Violeta Alexandru.
Grecia
Foto: HotNews / C.P.

Drumul către Grecia: Fluxul în punctul de frontieră Kulata – Promachonas se desfășoară normal

de C.V. HotNews.ro
Fluxul în punctul de frontieră dintre Bulgaria și Republica Elenă (Kulata – Promachonas) se desfășoară normal, fără coloană de autoturisme în așteptare. Accesul autoturismelor se realizează pe patru benzi, fiind operaționale și trei puncte de testare pentru infecția cu COVID-19, anunță MAE.
Statuia lui Columb, distrusă
Foto: youtube.com

VIDEO ​SUA: O statuie a lui Cristofor Columb, distrusă în Baltimore

de I.B. HotNews.ro
Protestatarii au dărâmat sâmbătă o statuie a lui Cristofor Columb la Baltimore, pe coasta de est a Statelor Unite, în cel mai recent atac la monumente sau statui ale unor figuri istorice legate de sclavie sau colonizare, potrivit AFP.
Lucian Romascanu
Foto: Agerpres

Premierul Orban este chemat luni să dea explicații în Parlament privind achizițiile de la Unifarm / Romașcanu (PSD): „PNL va face toate eforturile să saboteze dezbaterea”

de C.V. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Politic
Premierul Ludovic Orban este chemat luni să dea explicații în fața Parlamentului privind achizițiile de la Unifarm. „PNL va face toate eforturile să saboteze această dezbatere deschisă", a declarat duminică purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.
Donald Trump
Foto: Captura YouTube

Donald Trump susține că 99% din cazurile de coronavirus sunt „total inofensive”

de I.B. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Președintele american Donald Trump insistă că strategia sa de combatere a COVID-19 funcționează, în ciuda faptului că mai multe state au raportat cifre record în ceea ce privește numărul de îmbolnăviri, scrie CNN.
Mircea Abrudean
Foto: Facebook

Prefectul de Cluj Mircea Abrudean și familia, testați pozitiv cu cornavirus

de I.B. HotNews.ro
Prefectul de Cluj Mircea Abrudean și familia, inclusiv băiețelul de 9 luni au fost testați pozitiv cu cornavirus, a informat oficialul, duminică, potrivit Mediafax.
Alexandru Arjoca
Foto: Arhiva personala

Efectele deciziei CCR nr. 458 din 25 iunie 2020 asupra internării obligatorii și carantinării în contextul pandemiei COVID 19

de Alexandru Arjoca Contributors.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Opinii
Lipsa de reacție a legiuitorului după data de 2 iulie 2020, când a fost publicată decizia CCR nr. 458 din 25 iunie 2020, permite cazului confirmat pozitiv cu virusul SARS Cov 2 să refuze internarea obligatorie ori carantinarea, respectiv să solicite, în anumite condiții externarea. Totodată, pasivitatea legiuitorului are consecințe directe asupra (i) legislației secundare dispuse în materie combaterii răspândirii virusului SARS Cov 2, emisă în temeiul unor texte de lege declarate neconstituționale...
Kanye West
Foto: Flickr/ David Shankbone

Rapperul Kanye West își anunță candidatura la funcția de președinte al Statelor Unite

de I.B. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Life | Showbiz
Rapperul și producătorul Kanye West și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale americane din noiembrie. "Acum trebuie să îndeplinim promisiunea Americii prin a avea încredere în Dumnezeu, a ne uni viziunile și a ne construi viitorul. Eu candidez pentru președinția Statelor Unite! # 2020VISION", a declarat Kanye West, potrivit AFP.
Transport public Berlin
Foto: BRITTA PEDERSEN / AFP / Profimedia

Compania de transport public din Berlin, soluție pentru purtatul măștii: nu folosiți deodorant

de I.B. HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Actualitate | Internațional
Compania de transport public în comun din Berlin îi încurajează pe cetățeni să nu mai folosească deodorant, astfel încât călătorii vor fi obligați să poarte masca în mod corespunzător, pentru a se apăra de mirosuri, dacă de coronavirus nu le este așa teamă, potrivit Mediafax.Alte titluri din Actualitate:

VIDEO Cum arată tronsonul din autostrada Transilvania care ar trebui deschis vara aceasta / Se lucrează intens la eliminarea unui blocaj care ar transforma tronsonul într-unul „muzeu”
SUA: Președintele Trump susține că va proteja modul de viață american început odată cu Columb
Premierul Jean Castex: o criză economică și socială începe în Franța
VIDEO O persoană a murit, după ce un vehicul a lovit un grup de protestatari, în SUA
Reglementarea și concurența în piețele digitale
Japonia: Cel puțin 20 de morți și 200.000 de sinistrați în urma ploilor torențiale
Ploi torențiale și vijelii în cea mai mare parte a țării, până marți dimineața; disconfort termic în regiunile sud-estice
Subiectele săptămânii: Planul de relansare economică: Show me the money; Anchetele Rise Project: În bârlogul traficanților de măști; Propaganda rusă și chineză


ECONOMIE

Control in trafic
Foto: AGERPRES

Atenție la polițele RCA emise electronic: Poliția le vrea pe suport de hârtie, în original, iar amenzile pot ajunge la mii de lei

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Sâmbătă, 4 Iul 2020 Economie | Asigurari
În epoca internetului, polița RCA emisă în format electronic și transmisă pe e-mail nu este suficientă în cazul unui control în trafic. Un cititor HotNews.ro a aflat asta pe propria piele, când polițistul i-a cerut să-i prezinte polița RCA pe suport de hârtie, în original. În Parlament, un deputat semnalează un alt aspect: polițele RCA emise online nu au ștampile și semnături în original, acestea fiind imprimate electronic. Pot fi probleme în cazul unui control al polițiștilor? Vezi în articol ce spune ASF, dar și răspunsurile furnizate de Poliția Română la solicitarea HotNews.ro.
Masini
Foto: Hotnews

Piața mașinilor noi a scăzut cu 27% în iunie

de Vlad Barza HotNews.ro
Sâmbătă, 4 Iul 2020 Economie | Auto
​Înmatriculările de autoturisme noi în România au scăzut în iunie cu 27% față de iunie 2019, atingând un volum de 10.161 unități. Astfel, pe primele șase luni din 2020, numărul autoturismelor noi înscrise în circulație a ajuns la 49.616, în scădere cu 30% față de perioada similară din 2019, se arată într-un comunicat ACAROM. A fost a doua cea mai bună lună din an, după ianuarie.
Sediul Daimler din Stuttgart
Foto: Wikimedia Commons

Daimler vrea să-și vândă fabrica din Franța, în cadrul planului de reducere a costurilor

de I.B. HotNews.ro
Grupul auto Daimler AG a anunțat că intenționează să vândă fabrica sa din Hambach, Franța, ca parte a revizuirii generale a sistemului său de producție, ceea ce va avea ca rezultat costuri legate de restructurare de 500 de milioane de euro în trimestrul doi din 2020, transmit Reuters și Bloomberg.


0-100.hotnews.ro

Volkswagen we drive proud
Foto: Volkswagen

Volkswagen Group, cu toate mărcile sale, boicotează Facebook și Instagram din cauza regulilor neclare privind instigarea la ură

de Adrian Mitrea 0-100.ro
Joi, 2 Iul 2020 Economie | Auto
Volkswagen Group, cu toate mărcile sale – dintre care cele mai reprezentative ca vânzări sunt Volkswagen, Skoda, SEAT și Audi – boicotează Facebook și Instagram din cauza regulilor neclare ale acestor rețele sociale privind instigarea la ură. Concret, Volkswagen Group a oprit orice campanie plătită pe Facebook și Instagram, începând cu 1 Iulie 2020, timp de o lună, au declarat pentru 0-100.ro surse din cadrul companiei. Acțiunea este luată la nivel global de către Volkswagen Group.


SPORT

Vanderlei Luxemburgo
Foto: Twitter

Un fost selecționer al Braziliei a fost testat pozitiv pentru coronavirus

de Red. Sport HotNews.ro
Vanderlei Luxemburgo, fost selecționer al Braziliei și actual antrenor al echipei Palmeiras, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.
Bayern Munchen a castigat Cupa Germaniei
Foto: Twitter - Bayern Munchen

​VIDEO Bayern Munchen a câștigat Cupa Germaniei pentru a 20-a oară (4-2 vs Leverkusen)

de Red. Sport HotNews.ro
​Formația Bayern Munchen a câștigat, sâmbătă seară, pentru a 20-a oară Cupa Germaniei, a doua oară consecutiv. Bavarezii, care au câștigat în acest an și titlul național, au reușit și eventul a doua oară consecutiv.
Chelsea Londra
Foto: Twitter - Chelsea FC
Premier League

VIDEO Chelsea a revenit pe locul al patrulea (3-0 vs Watford)

de Red. Sport HotNews.ro
Chelsea s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în fața echipei Watford, în etapa a 33-a din Premier League. În urma acestui rezultat, formația lui Frank Lampard a revenit pe locul al patrulea în clasament.
Victorie pentru AC Milan
Foto: Twitter - AC Milan
Serie A

VIDEO Lazio și-a luat adio de la titlul de campioană (0-3 vs AC Milan)

de Red. Sport HotNews.ro
Lazio Roma a fost învinsă categoric de AC Milan, scor 3-0, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 30-a din Serie A. În urma acestui rezultat, echipa lui Simone Inzaghi rămâne la șapte puncte în spatele liderului Juventus.


Bancul zilei

Bancul zilei: Sfaturi pentru o viață sănătoasă la birou

de I.B. HotNews.ro
- Rodica, ar trebui sa inchizi fereastra cand intri in biroul directorului.

- De ce?

- Presupun ca acolo e..


ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Sfaturi pentru o viață sănătoasă la birou
- Rodica, ar trebui sa inchizi fereastra cand intri in biroul directorului. - De ce? - Presupun ca acolo e..
Bancul zilei: Cum dispare rapid durerea de cap
– Alo , Ioane hai la o bere la barul din colt. – Pai cand te-am sunat eu acum o jumatate de ora ai zis ca ai o durere ingrozitoare de cap....
Bancul zilei: Reversul aventurilor de o noapte
Doi prieteni povesteau: - Stai să vezi ce aventură beton am avut aseară și cum s-a sfărșit. Am ajuns la spital cu o...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by