Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS
Foto: Fabrice COFFRINI/ AFP/Profimedia Images

SUA confirmă că și-au anunțat retragerea din Organizația Mondială a Sănătății / Cum este finanțată OMS

de I.B. HotNews.ro
Statele Unite au confirmat marți că au notificat oficial Organizația Națiunilor Unite despre retragerea americană de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), acuzată de Washington că a întârziat să reacționeze la pandemia coronavirusului, potrivit AFP.
Business report
Foto: Colaj foto

​Business report: Cât costă o asigurare contra Covid-19. Discounturi de peste 45% pe litoralul Bulgariei. Chiar dacă se redeschid restaurantele, acestea pierd bani vara. Hotelierii greci nu au mărit tari­fele din cauza pandemiei

de Dan Popa HotNews.ro
​În timp ce DNA le audiază oamenii în țară, Cristi Burci și Cătălin Hideg spun din Emirate că vor face 10.000 de teste COVID pe zi! ● Cât costă o asigurare contra Covid-19 pentru angajații unei companii ●Alin Burcea, Paralela 45: Turiștii încă sunt tentați să plece în vacanțe în străinătate ● Discounturi de peste 45% pe litoralul Bulgariei: "Hotelurile de 5 stele au acum preturi de 3 stele" ● Chiar dacă se redeschid restaurantele, acestea pierd bani vara. Unii proprietari vor alege să redeschidă în septembrie ● De ce intră în colaps sistemul românesc de sănătate și cum sunt finanțate serviciile medicale în alte state europene ● Arenele BNR trebuie răscumpărate de stat, consideră ministrul Stroe ● Schimbări esențiale în structura de formare a PIB: Comerțul trece în fața industriei ● Guvernul împrumută 3,3 miliarde de dolari, un nou record, pe perioade de 10 și 30 de ani.
Fara cursuri
Foto: frwl/ Wikimedia Commons

Se vor redeschide școlile din septembrie? Cele 3 scenarii pe care Federația de părinți le-a pus pe masă la discuțiile de la minister. „Ar trebui să își asume toată lumea riscul”

de I.H., C.I. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Educatie
Institutul Național de Sănătate Publică ar urma să eleborez săptămâna viitoare un set de reguli și recomandări pentru începerea noului an școlar. Până atunci, Federația Națională a Asociațiilor de Părinți a prezentat autorităților 3 scenarii, considerând că sunt fezabile două dintre ele - prezența fizică 100% la școală și 50% la școală și 50% online. Președintele federației, Iulian Cristache, spune că decizia ar trebui luată la nivelul fiecărei școli și că toată lumea, inclusiv familia care își trimite copilul la școală, ar trebui să își asume riscul infectării, pentru că la întoarcerea la școală nu există risc zero.
Virusuri imprastiate de stranut
Foto: Pixabay.com

OMS recunoaște că există „dovezi emergente” despre răspândirea noului coronavirus prin aer

de V.M. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a recunoscut marți că există „dovezi emergente” despre răspândirea noului coronavirus prin aer, după ce mai mulți oameni de știință au cerut acestei organizații să își actualizeze recomandările și comunicările oficiale despre felul în care maladia respiratorie COVID-19 se transmite în comunitățile umane.
plen Camera Deputaților
Foto: AGERPRES

Proiectul privind data alegerilor locale - dezbătut miercuri de Camera Deputaților

de DP HotNews.ro
Proiectul privind stabilirea datei alegerilor locale în 27 septembrie va intra miercuri în dezbaterea Camerei Deputaților, potrivit Agerpres. Biroul permanent al Camerei a stabilit, marți, că plenul se va întruni miercuri, de la ora 11,00, pentru a discuta acest proiect și pentru votul final.


Militar român în timpul pandemiei de coronavirus
Foto: MApN
Lumea în schimbare

Criza de apărare și securitate ce ne așteaptă după pandemie: Butoiul fierbinte din Marea Neagră, bugetele tăiate drastic și „prioritizarea la sânge” a investițiilor militare

de Victor Cozmei HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Lumea in schimbare
Pandemia de coronavirus nu a eliminat, ci a amplificat riscurile de securitate deja existente - avertismentul vine direct de la vârful alianței nord atlantice, în timp ce foști comandanți supremi ai forțelor NATO în Europa sunt și mai vehemenți: Rusia e deja în război cu alianța, iar Marea Neagră e un butoi cu pulbere, „cel mai probabil viitorul teatru de conflict”. În același timp, pandemia lasă în urmă un impact uriaș în plan economic și strategic și va forța statele occidentale să ia decizii dificile în viitor.
Gabriela Firea
Foto: PMB

Firea: Nu mai candidez dacă Ponta sau Negoiță sunt peste mine în sondaje

de I.B. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Revista Presei | Radio TV
Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat, marți seara, că nu mai candidează pentru al doilea mandat dacă cei care ar putea-o concura pe partea de centru-stânga, respectiv Robert Negoiță sau Victor Ponta, s-ar situa peste ea în sondaje, potrivit Mediafax.
Madonna
Foto: Wikimedia Commons

Personalitățile care au fost infectate sau au decedat de Covid-19

de I.B. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Politicieni, sportivi, artiști: iată o imagine de ansamblu asupra principalelor figuri infectate cu noul coronavirus, precum președintele brazilian Jair Bolsonaro, care a anunțat marți că a fost testat pozitiv, potrivit AFP.
TIR plin cu tigari de contrabanda
Foto: Politia de Frontiera

Contrabanda și contrafacerea, tablou general - Cât de mare este fenomenul, ce produse cuprinde și ce s-a schimbat din cauza crizei Covid-19 (I)

de Vlad Barză HotNews.ro
De la coletele confiscate în port și mașinile cu compartimente mascate descoperite la vamă, până la tricoul ”fake” cumpărat din piață sau parfumul ”piratat” cumpărat la colțul străzii, contrabanda și contrafacerea sunt fenomene extrem de răspândite. Estimarea este că peste 15% dintre produsele din piață sunt contrafăcute sau de contrabandă, iar din cauza aceasta pierd toate părțile: consumatorii, firmele corecte, dar și statul. În articol puteți citi pe larg despre comerțul ilicit, cât de mare este valoarea sa, care sunt produsele falsificate cel mai des și cum s-au adaptat infractorii la noile realități de după izbucnirea crizei Covid-19.
Kodru Mansour
Foto: PeliPartners
Dosare Juridice - Dispute

Mijloace alternative de soluționare a disputelor în contextul supraaglomerării instanțelor

de Kodru Mansour PeliPartners
Reluarea activității de judecată după încetarea stării de urgență a adus cu sine o supraaglomerare a instanțelor, acestea având de judecat atât cauzele ce fuseseră suspendate pe durata stării de urgență, cât și pe cele nou-înregistrate, dintre care nu puține s-au născut în legătură cu măsurile adoptate în contextul pandemiei.
Jean-Marc Cambien, Emanuel Băncilă
Foto: EY România
Articol susținut de EY România ​

EY România, împreună cu avocații de la Radu și Asociații SPRL, a obținut o nouă decizie importantă pronunțată de Curtea de Justiție a Uniunii Europene

de EY România
Decizia CJUE confirmă faptul că legislația națională încalcă legislația europeană în materia dreptului nerezidenților de a obține rambursarea TVA. Aceasta este a doua cauză favorabilă pronunțată ca urmare a demersurilor EY România, după C-441/16, SMS Group. Chep Equipment Pooling NV a fost asistat în procedurile în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) de către echipa de avocați a Radu și Asociații SPRL condusă de Emanuel Băncilă, împreună cu departamentul de taxe indirecte al EY România, condus de Jean-Marc Cambien.

Daniel Zamfir
Foto: Agerpres

CCR - așteptată să se pronunțe pe sesizarea în cazul legii privind protecția consumatorilor împotriva dobânzilor excesive

de DP HotNews.ro
Curtea Constituțională a României (CCR) ar putea pronunța, miercuri, o soluție pe sesizarea asupra legii privind protecția consumatorilor împotriva dobânzilor excesive, scrie Agerpres. Sesizarea a fost formulată și transmisă Curții Constituționale de către grupul parlamentar al Partidului Național Liberal. Pe 6 mai, plenul Camerei Deputaților a dat vot favorabil proiectului de lege privind protecția consumatorilor împotriva dobânzilor excesive, în scopul menținerii echilibrului contractual și al asigurării integrității pieței financiar-bancare interne.
Donald Trump
Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

The Lincoln Project: Republicanii care se unesc pentru ca Donald Trump să piardă alegerile prezidențiale

de I.B. HotNews.ro
Pe Twitter, terenul de joc preferat al lui Donald Trump, un grup de Republicani se unește pentru a-l discredita pe președintele Statelor Unite, potrivit La Libre, citat de Rador. "Misiunea noastră: să-l învingem pe președintele Trump și trumpismul la urne”, asta este deviza mișcării "The Lincoln Project".
Bacalaureat 2020
Foto: Profimedia Images

Bacalaureat - etapa specială/Miercuri - proba la alegere a profilului și specializării

de DP HotNews.ro
Etapa specială a Bacalaureatului continuă miercuri cu proba la alegere a profilului și specializării, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației și Cercetării, scrie Agerpres. Elevii din partea minorităților naționale vor susține joi probă scrisă - cea la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate vineri, până la ora 12,00. Contestațiile se pot depune tot vineri, între orele 14,00 - 19,00. Duminică vor fi anunțate rezultatele finale.
Jair Bolsonaro
Foto: Flickr

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, depistat pozitiv la testul COVID-19

de D.D. HotNews.ro
Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost depistat pozitiv pentru COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de el într-un mesaj televizat. „Toată lumea știa că va ajunge la o parte considerabilă a populației mai devreme sau mai târziu. Pentru mine a fost pozitiv", a spus Bolsonaro, referindu-se la testul COVID-19 pe care l-a făcut luni.
Lucian Romascanu
Foto: Agerpres
Sponsorizare PeBloguri

PeBloguri: Lucian Romașcanu: "De la marea alianță de dreapta am ajuns la războiul pe viață și pe moarte între USR și PNL"

de PeBloguri
De la marea alianță de dreapta am ajuns la războiul pe viață și pe moarte între USR și PNL. Singurul personaj politic ce-și dorește alianța în mod real este Nicușor Dan. Acesta știe că fără sprijinul PNL și USR nu are nicio șansă la câștigarea PMB.
Secventa Frida Kahlo
Foto: Hotnews

Izolarea a dat cel mai mare maraton cultural mondial. Românii s-au făcut că participă

de Dana Cristescu HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | PERSPEKTIVA
Da, nu am avut timp pe vremea asta de COVID. Am trăit, nu numai eu, cea mai efervescentă perioadă culturală. Un festin, sau mai degrabă, o orgie. Dacă te ținea fizicul, practic, puteai urmări 24/7 creații artistice, de la bune la geniale, pe care le-a dat omenirea în ultimii 60-70 de ani în artele spectacolului. Teatru, operă, concerte muzică clasică, balet, musical, pop, apoi, tururi virtuale în cele mai mari muzee de artă și colecții, etc, la care s-au adăugat evenimente create ad-hoc și transmise live/înregistrate sau cursuri de balet, canto, actorie susținute de nume grele. Ceva la care nu ar fi visat nimeni, niciodată. Oricine a profitat de dar, a ieșit din pandemie cu cel puțin 10% mai deștept. Și asta pe 0 LEI!
Instanta de judecata
Foto: pixabay.com

Caz rejudecat, după o decizie a CEDO, privind un bărbat din Hunedoara care a agresat sexual o fetiță. Sentința definitivă: tot trei ani de închisoare

de V.M. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Esențial
Curtea de Apel (CA) Alba Iulia, instanță care a rejudecat, în urma unei decizii CEDO, dosarul în care un bărbat din județul Hunedoara a primit inițial, în urmă cu un deceniu, o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, în cazul de față cu o fetiță de nici 12 ani, a decis ca inculpatul, de 53 de ani la data comiterii faptelor, în 2008, să fie condamnat tot la trei ani, dar pentru viol în formă continuată.
deputatii PSD Adrian Solomon și Irinel Stativă
Foto: cdep.ro

VIDEO Imaginile cu scandalul provocat de cei doi deputați PSD care s-au certat cu polițiștii într-un fast-food din Capitală / Au fost amendați cu 4000 de lei și pentru nepurtarea măștii

de I.H. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Cei doi deputați PSD - Adrian Solomon și Irinel Stativă - care au refuzat să poarte mască într-un fast-food din sectorul 3 și s-au certat cu polițiștii au fost amendați și pentru că nu au purtat masca de protecție, conform legii privind starea de alertă. Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei, care precizează că între timp au fost vizionate imaginile suprinse de camerele video din local. Inițial, parlamentarii au fost amendați pentru că au provocat scandal.
Lucian Mindruta
Foto: Digi 24

Edițiadedimineață.ro: Interviu cu Lucian Mîndruță/ ”Eu și pe iaht mănânc roșii cu pâine și cu brânză. 250.000 de followeri la Facebook nu e mult”

de editiadedimineata.ro
Îl vezi la TV sau pe stradă, îi vezi numele pe Net, chiar nu contează unde, este Mîndruță, tipul ăla, jurnalistul de televiziune și influencerul, îl recunoști din prima. Este controversat, din calcul sau așa îi vine, natural, a provocat de câteva ori. Dar de numele lui va rămâne cu siguranță legată amintirea celor mai frumoși ani postdecembriști: ai speranței.
obiceiuri-mici-schimbari-mari
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Obiceiuri mici, schimbari mari

de A,V, HotNews.ro
„Fogg explica structura micilor obiceiuri care ne definesc identitatea. Intelegerea acestor microcomportamente este esentiala pentru reusita, fie ca vrei sa slabesti, fie ca vrei sa intemeiezi o companie." — TONY FADELL, inventator al iPod-ului si coinventator al iPhone-ului
SNSPA
Foto: Think Digital
Articol susținut de Universitatea Sheffield – biroul de reprezentare București și SNSPA

Te preocupă cariera ta în marcom sau management? Înscrie-te vara asta la un masterat cu dublă diplomă

de Smile Media
Când vremurile sunt schimbătoare, cea mai bună investiție pe care o putem face este în educația noastră. Dacă vrei să avansezi pe drumul profesional pe care l-ai ales și simți că ai nevoie de mai multe cunoștințe, dacă vrei să descoperi mai multe despre domeniul care te pasionează și să-ți dezvolți rețeaua profesională, dacă vrei să îți schimbi ruta în carieră, dacă vrei să îți crești șansele de angajare, dacă vrei să te specializezi într-un domeniu și ți-ar plăcea să urmezi mai târziu un doctorat, atunci una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua este să te înscrii vara aceasta la un program de masterat cu dublă diplomă, cu durata de patru semestre.
in-slujba-razboiului-alianta-secreta-dintre-astrofizica-si-armata
Foto: Hotnews

In slujba razboiului. Alianta secreta dintre astrofizica si armata

de A.V. HotNews.ro
Extrem de provocator si bine documentat, volumul de fata studiaza aceasta simbioza de la primele incercari de navigatie celesta si pana la tehnicile de recunoastere militara prin satelit din prezent, dezvaluind legatura stransa dintre stiinta, tehnologie, industrie si puterea politica.
China, reprezentant in Hong Kong
Foto: Twitter China News

China a deschis în Hong Kong o agenție de securitate națională

de DP HotNews.ro
China a inaugurat miercuri într-un hotel din Hong Kong birouri care vor permite agenților săi de securitate să acționeze deschis pentru prima dată în fosta colonie britanică, relatează AFP, citată de Agerpres. "Organul de securitate națională al guvernului central în regiunea administrativă specială Hong Kong a fost inaugurat miercuri dimineață", a indicat agenția oficială chineză de presă China Nouă. Birourile acestei agenții sunt situate într-un hotel, Metropark Hotel. Un drapel chinezesc a fost arborat în afara clădirii și a fost instalată o placă având emblema Chinei.
sursa-deschide-ti-mintea-schimba-ti-viata
Foto: Hotnews
Recomandare de lectura

Daca ti-ai putea alege de la viata orice lucruri iti doresti, care ar fi acestea?

de A.V. HotNews.ro
Creierul tau are peste 86 de miliarde de neuroni, fiecare dintre acestia fiind pregatit sa poarte raspunsurile tale catre lumea inconjuratoare. Dar oare mintea ta se concentreaza pe cele mai profunde dorinte si valori proprii sau functioneaza pe pilot automat?
Autostrada Comarnic-Brasov, un proiect care bate pasul pe loc
Foto: Hotnews

Bode: Traseul autostrăzii Comarnic trecea prin curtea Palatului Cantacuzino și prin etajul 6 al unor clădiri

de I.B. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Revista Presei | Radio TV
Ministrul Lucian Bodea a declarat marți seară, la Digi 24, că proiectul autostrăzii Comarnic-Brașov este cel mai bun exemplu de ”cum să-ți bați joc tu stat român de un proiect important de infrastructură”. ”Întâmplător”, s-au construit foarte multe vile pe traseul acestei autostrăzi, s-au dat foarte multe autorizații de construcție care nu trebuiau date. Traseul autostrăzii Comarnic trecea prin curtea Palatului Cantacuzino”, spune Bode.
Insula Creta
Foto: maxpixel.net

Românca depistată cu Covid-19 în Grecia s-a plimbat 72 de ore în Creta, ca să nu-și strice vacanța (presa elenă)

de V.M. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Românca depistată cu noul coronavirus în Grecia a ignorat protocoalele de siguranță și a călătorit timp de 72 de ore în jurul insulei Creta. Ea le-a spus autorităților că nu a vrut să își strice vacanța, relatează Mediafax citând portalul greekreporter.com.
Traian Basescu
Foto: Facebook

Traian Băsescu, despre candidatura la primăria Capitalei: Nu mă voi da în lături și nu-mi voi lăsa partidul. ”Bucureștiul e de stânga, Clujul e de dreapta”

de I.B. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Revista Presei | Radio TV
Fostul președinte Traian Băsescu a declarat marți seară, la Digi 24, că ia în calcul să candideze la primăria Capitalei dacă PNL și USR nu vor include și PMP în negocieri. ”Ar fi o veste extraordinară candidatura lui Ponta fiindcă ar rupe votanți de la PSD. Țineti minte că Bucureștiul a fost mereu de stânga”, atrage atenția Băsescu.
Coronavirus in India
Foto: Biplov Bhuyan/Hindustan Times / Shutterstock Editorial / Profimedia
Articol actualizat

Coronavirus în lume: Peste 200.000 de decese în Europa / Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, testat pozitiv cu COVID-19 / Orașul Melbourne, plasat din nou în carantină, peste 5 milioane de persoane în izolare la domiciliu

de Redactia HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Pandemia cauzată de coronavirus a ucis peste 200.000 de persoane în Europa, două treimi dintre decese fiind înregistrate în Regatul Unit, Italia, Franța și Spania. Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. SUA au depășit marți pragul de 3 milioane de îmbolnăviri de Covid-19. Peste 5 milioane de persoane au primit marți ordin de la autoritățile locale de a rămâne în izolare la domiciliu la Melbourne, al doilea cel mai mare oraș al Australiei.
Testare coronavirus
Foto: Utrecht Robin/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Pacienții care au simptome de Covid-19 de peste 14 zile au cele mai mari șanse să aibă anticorpi specifici - studiu

de V.M. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
MedLife a anunțat primele concluzii ale studiului realizat în parteneriat cu Institutul Matei Balș și Spitalul Clinic Colentina din București, privind anticorpii dobândiți de pacienții diagnosticați cu Covid-19 și validarea unor teste de diagnostic. Potrivit MedLife, una dintre concluzii este că pacienții care prezintă simptome timp de mai mult de 14 zile au cele mai mari șanse să aibă anticorpi IgG specifici pentru Covid-19.
Kanye West
Foto: Flickr/ David Shankbone

SUA: Împrumuturile pentru salvarea IMM-urilor au finanțat și miliardari, inclusiv pe Kanye West

de I.B. HotNews.ro
Kanye West, care și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale ale SUA din noiembrie, a beneficiat de fondurile de ajutorare de la guvern pentru brandul său de adidași, Yeezy, dezvoltat împreună cu Adidas, potrivit AFP. Un alt beneficiar este artistul american Jeff Koons, unul dintre cei mai apreciați artiști din lume.
Tortura
Foto: Captura video Politie.nl

Digi24: VIDEO. Poliția olandeză a făcut o descoperire înfiorătoare: containere maritime transformate în celule și o cameră de tortură complet echipată

de Digi24 Digi24.ro
Poliția olandeză a descoperit în cadrul unei operațiuni mai multe containere maritime care fuseseră transformate în celule improvizate, precum și o cameră de tortură izolată fonic, dotată cu scaun de dentist și instrumente de tortură.
Proteste dupa moartea lui George Floyd
Foto: Getty Images / Digisport.ro

DigiSport: Manifestul lui Juninho: „Sunt mii de George Floyd aici, cum e posibil ca un copil de 8 ani să fie împușcat de poliție?”

de Digisport Digisport.ro
„Sunt mii de George Floyd în Brazilia”, a declarat fostul mare fotbalist Juninho Pernambucano, discutând problema rasismului din țara sa într-un interviu pentru cotidianul britanic The Guardian.
Ivan Safronov
Foto: Russian Federal Security Service / TASS / Profimedia

Trădări, vânzări de avioane și spionaj, misterele din spatele arestării consilierului Roscosmos, Ivan Safronov

de I.B. HotNews.ro
Consilierul prezidențial al Roscosmos, Ivan Safronov, a fost arestat marți dimineață fiind acuzat de înaltă trădare. Știrea a fost dată chiar de biroul de presă al societății ruse, specificând, după cum relatează Agenzia Nova, că, arestarea nu privește funcția actuală a fostului jurnalist de la Vedomosti și Kommersant și că Roscosmos va ajuta autoritățile în anchetă, potrivit Il Giornale, citat de Rador.
balcanii-nationalism-razboi-si-marile-puteri-18042012
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Balcanii. Nationalism, razboi si Marile Puteri 1804–2012

de A.V. HotNews.ro
Nicio alta carte nu acopera atat de exhaustiv intreaga regiune, nu ofera perspective atat de profunde asupra surselor violentelor locale si nu explica atat de graitor originile aparitiei statelor moderne din zona: Serbia, Croatia, Bosnia, Grecia, Bulgaria si Romania. Totodata, lucrarea exploreaza relatia, adesea dezastruoasa, dintre Balcani si Marile Puteri, ridicand ingrijoratoare semne de intrebare cu privire la interventiile occidentale, mai vechi sau mai noi.seducatorul-domn-nae-viata-lui-nae-ionescu
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Seducatorul domn Nae. Viata lui Nae Ionescu

de A.V. HotNews.ro
Este deopotriva venerat si detestat: un seducator al mintilor si al inimilor, pentru care Maria Cantacuzino (Maruca), prietena reginei Maria, e gata sa se sinucida, Cu inteligenta, umorul si farmecul lui aparte isi conduce discipolii pe carari politice periculoase.
Angela Merkel
Foto: Michael Kappeler / AFP / Profimedia

NYT: Cum s-a îndrăgostit din nou Germania de Angela Merkel

de I.B. HotNews.ro
Cancelarul Angela Merkel este pe cale să se retragă. După aproape 15 ani în funcție, se pare că pandemia este ultima sa mare problemă cu care se confruntă. Ea i-ar putea pecetlui totodată și moștenirea pe care o lasă: virusul a reconciliat Germania cu cancelarul ei, scrie New York Times.
Testare Covid-19
Foto: pixabay.com

Aproape 100 de români din Linz, infectați cu coronavirus

de I.H. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Aproape 100 de români din orașul austriac Linz sunt infectați cu coronavirus, anunță Ministerul român de Externe, care precizează că niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizată.
Donald Trump
Foto: Captura YouTube

Peste o mie de lideri religioși americani îi cer lui Trump să renunțe la execuțiile federale

de I.B. HotNews.ro
Peste o mie de lideri religioși americani i-au solicitat marți președintelui Donald Trump să renunțe la reluarea execuțiilor federale, programată săptămâna viitoare după 17 ani de întrerupere, potrivit AFP.
Stampila vot
Foto: AGERPRES

Alegeri locale 2020: Candidaturile se depun până în 18 august. Campania electorală începe în 28 august / Deciziile Autorității Electorale

de I.H. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Politic
Candidaturile pentru alegerile locale pot fi depuse până în 18 august, iar campania electorală începe în 28 august, a anunțat Autoritatea Electorală Permanentă, după ce Senatul a adoptat, marți, proiectul de lege inițiat de UDMR care stabilește ca alegerile locale să se desfășoare pe 27 septembrie.
Richard Quest
Foto: Russell Moore / Alamy / Profimedia Images

Mărturia jurnalistului CNN Richard Quest infectat cu coronavirus: Virusul a trecut, dar simptomele au rămas

de S.J. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Tusea s-a întors, fără avertisment și aparent fără motiv; la fel a făcut-o și oboseala. E adevărat că niciuna nu este la fel de debilitantă ca și când am fost infectat cu virusul, dar s-au întors. Ca mulți alții am ajuns să îmi dau seama că trăiesc cu și sufăr din cauza lungii cozi a COVID-19, relatează Richard Quest, business editor pentru CNN.
Lucian Bode
Foto: Facebook/ Lucian Bode

Ministrul Bode, despre centura Capitalei: În 30 de luni ar trebui să circulăm pe segmentul de Sud

de I.B. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Revista Presei | Radio TV
Ministrul Lucian Bode susține că Ministerul Dezvoltării va avea 2% din PIB începînd cu anul 2021, echivalentul a 4 miliarde de euro. Ministrul spune ca pentru acest an a avut la dispoziție 0,6% din PIB și explică de ce ministerul nu ar fi putut investi o sumă mai mare.

Grecia
Foto: HotNews / C.P.

Autoritățile grecești au anunțat că turiștii care nu au completat înaintea intrării în țară Passenger Locator Form vor fi amendați - tour-operator

de Redactia HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Esențial
Autoritățile grecești intenționează ca de marți să aplice amenzi turiștilor care vor intra pe teritoriul elen fără a fi completat în prealabil formularul special cu datele personale și cele de ședere pe perioada sejurului, în urma căruia ar trebui să primească un QR Code, a declarat Alin Burcea, CEO al tour-operatorului Paralela 45, potrivit Agerpres.
Drumul expres Tisita - Albita
Foto: Hotnews

Drum expres de la Tișița (Focșani) la vama Albița spre Republica Moldova - A fost semnat contractul pentru studiul de fezabilitate

de Victor Cozmei HotNews.ro
Circa 160 de km de la Tișița (la nord de Foșani) și până la Vama Albița va avea viitorul drum expres pentru care Compania de Autostrăzi a semnat marți contractul de realizare a studiului de fezabilitate. Contractul de SF pentru noua șosea de mare viteză, care practic va completa legătura rutieră între București și Chișinău, are o valoare de 11 milioane de lei și un termen de realizare de 26 de luni.
Ofeq
Foto: SpaceAlliance

Israelul lanseaza un nou satelit de spionaj

de I.B. HotNews.ro
La 4 ani distanta de la ultima misiune de acest fel, Israelul a plasat luni pe orbita un nou satelit din seria Ofeq, potrivit Space Alliance. Ofeq 16, noul satelit lansat ieri, este anuntat tot ca o platforma optica, cu rezolutie la sol de sub 1m.
Cimitir coronavirus
Foto: Profimedia Images/LaPresse/ddp USA

Coronavirus: Europa a depășit 200.000 de decese cauzate de COVID-19

de S.J. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Pandemia cauzată de coronavirus a ucis peste 200.000 de persoane în Europa, două treimi dintre decese fiind înregistrate în Regatul Unit, Italia, Franța și Spania, potrivit unui raport redactat de AFP marți după-masa pe baza cifrelor oficiale.
Ovidiu Covaciu
Foto: Arhiva personala

INTERVIU Coronavirusul și teoriile conspirației, disecate de românul care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: Informațiile false se împrăștie ușor. Până se demonstrează adevărul, minciuna a făcut deja înconjurul lumii

de Alina Neagu HotNews.ro
"Coronavirusul nu există", "nu cunosc pe nimeni bolnav de COVID-19", "tehnologia 5G răspândește virusul", "nu trebuie să port mască", "vom fi vaccinați cu forța". Sunt doar câteva dintre teoriile conspirației, dezinformările și fake news-urile din jurul virusului care ține cu sufletul la gură întreaga planetă de o jumătate de an. Am stat de vorbă și le-am disecat pe fiecare în parte împreună cu Ovidiu Covaciu, românul care se luptă zilnic cu dezinformările pe teme de sănătate în mediul online și care a fondat, în urmă cu 7 ani, ceea ce avea să devină cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet.
Registrul femeilor din cybersecurity
Foto: Pixabay

Româncele din Registrul european al expertelor în securitate cibernetică

de CZ HotNews.ro
Firmele care au nevoie de specialiști în securitate cibernetică pot accesa acum un registru online al femeilor europene care activează în cybersecurity, în care se regăsesc și românce.
CCR
Foto: Facebook

CCR a decis că este neconstituțional dreptul Secției speciale de a retrage apelurile în diferite dosare / Procurorul-șef al Secției nu poate fi considerat procuror ierarhic superior

de I.H. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Esențial
Secția de investigare a infracțiunilor în justiție (SIIJ) nu poate retrage căile de atac formulate în instanță, iar procurorul-șef al Secției speciale nu poate fi considerat întotdeauna procuror ierarhic superior, a decis marți Curtea Constituțională. Sesizările judecate de CCR au fost formulate de instanța supremă și au vizat operaționalizarea și atribuțiile SIIJ, stabilite prin ordonanțe de urgență emise de Guvernul Dăncilă, în mandatul lui Tudorel Toader de ministru al Justiției.
Gérald Darmanin (sursa foto- Facebook)
Foto: Hotnews

Franța: Noul ministrul de Interne, puternic contestat de feministe care îl acuză de viol

de I.B. HotNews.ro
Numit luni seara ministrul francez de Interne, Gérald Darmanin a trăit marți o primă zi plină de evenimente cu mai multe manifestații ale activistelor feministe care solicită demisia sa din cauza acuzațiilor de viol fornulate împotriva sa, potrivit AFP.
Noua bancnota de 100 de dolari
Foto: FED

Fonduri de până la 100.000 dolari pentru startup-uri de blockchain, de la UNICEF

de CZ HotNews.ro
Startup-urile IT din România și Republica Moldova care dezvoltă tehnologii blockchain pot obține fonduri nerambursabile de până la 100.000 de dolari fiecare, printr-o oportunitate de finanțare lansată de UNICEF, unul dintre principalele organisme ale Organizației Națiunilor Unite (ONU).
Sedinta Senat
Foto: Hotnews

Senat: Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie

de L.P. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Politic
Senatorii au adoptat, marți, proiectul de lege inițiat de UDMR care stabilește ca alegerile locale să se desfășoare pe 27 septembrie. Comisia Juridică a decis în cursul dimineții să respingă proiectul inițiat de Guvern care prevedea același lucru și să-l promoveze pe cel al UDMR cu noi amendamente.
Alexandru Lazescu
Foto: Arhiva personala

Jurnalism în cheia „clarității morale”

de Alexandru Lazescu Contributors.ro
Aproape peste tot în Occident asistăm la un abandon general al pozițiilor moderate, de centru, în favoarea extremelor. De stînga sau de dreapta. Multe voci acuză influența „nefastă” a Rețelelor Sociale însă ar fi simplist să le facem doar pe ele responsabile. Există destui alți actori și destule motive justificate care au adus lucrurile în acest punct. După cum există și o evidentă asimetrie în ceea ce privește influența. Stînga are un ascendent semnificativ în raport cu cealaltă parte.
Xi Jinping
Foto: David Himbert / AFP / Profimedia

Australia își avertizează cetățenii că ar putea fi supuși „detenției arbitrare” în China

de S.J. HotNews.ro
Australia și-a avertizat marți cetățenii că ar putea fi victime ale „detenției arbitrare” în China, acesta fiind ultimul semn al tensiunii în creștere între cele două țări, relatează AFP și The Guardian.
Marius Budai
Foto: Hotnews

Ce a înțeles PSD după amendarea deputaților care i-au înjurat pe polițiști. Budăi vede un caz de „poliție politică”

de D.D. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Esențial
Deputatul PSD Marius Budăi a declarat marți că, până la clarificarea situației legate de cei doi deputați care au fost amendați pentru că ar fi refuzat să poarte mască de protecție într-un fast-food, totul pare "o dublă măsură" și a afirmat că Poliția nu a avut aceeași reacție în cazul "chefului lui Orban" sau a altor liberali.
Aglomeratie metrou Paris
Foto: Romuald Meigneux / Sipa Press / Profimedia

Coronavirus Franța: Mortalitatea din cauza Covid-19, mai mare în rândul populației imigrante

de V.M. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Creșterea indicelui de mortalitate în Franța în lunile martie și aprilie, cele mai grave din perioada crizei provocate de noul coronavirus, a fost mai pronunțată în rândul populației imigrante, mai ales a celor originari din Africa și Asia.
Bogdan Vintila
Foto: Facebook/ FCSB

Final de drum: FCSB se va despărți de Bogdan Vintilă - Cine sunt variantele surpriză pentru a-l înlocui

de A.I. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Sport | Fotbal
Cu o singură victorie în play-off-ul Ligii 1 la fotbal, FCSB se află pe un dezamăgitor loc 4 în clasament. În aceste condiții, soarta antrenorului Bogdan Vintilă a fost stabilită, tehnicianul urmând să fie îndepărtat de la formația bucureșteană.
Coronavirus Serbia
Foto: Koca Sulejmanovic / Alamy / Profimedia

Coronavirus: Serbia se teme de un al doilea val, după ce a înregistrat marți 13 decese

de V.M. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
Serbia a raportat marți 13 decese din cauza Covid-19, cel mai mare bilanț pentru o singură zi de când a început pandemia, în contextul în care țara depune mari eforturi pentru a face față numărului în creștere de pacienți, relatează DPA, citată de Agerpres.
Sediul DNA
Foto: Hotnews

Un fost consilier în Ministerul Mediului a recunoscut că a primit mită aproape 1,3 milioane de lei

de I.H. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Esențial
Gheorghe Tuluc, fost consultant și apoi consilier superior la Serviciul Finanțări Investiții din Ministerul Mediului, a recunoscut trei fapte de luare de mită, al primind aproape 1,3 milioane de lei, potrivit DNA, care a anunțat trimiterea în judecată în acest caz.
Testare Covid-19
Foto: pixabay.com

Coronavirus în România: 397 de noi cazuri confirmate în ultimele 24 de ore. Bilanțul ajunge la 29.620

de Redactia HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Coronavirus
397 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând la 29.620, potrivit datelor publicate marți de Grupul de Comunicare Strategică.
Mileniali americani la plajă
Foto: Michele Eve Sandberg/ Profimedia Images

La ce vârstă trebuie să începi să te gândești la pensie? Ghid de pensionare pentru milenialii români

de Răzvan Băltărețu HotNews.ro
Luni, 6 Iul 2020 Actualitate | Esențial
Vechimea în muncă și pensia, cel puțin în familia mea, au fost mereu în alb și negru, mai degrabă spre negru, fără nicio urmă de gri. Dată fiind natura mediului în care lucrez, de multe ori primesc bani printr-un contract pe drepturi de autor. Mă apropii de primul deceniu ca experiență, dar încă nu știu ce înseamnă asta pentru pensie sau vechime. Așa că am căutat să aflu cum sunt calculate cele două.
Politia
Foto: Stirile ProTV

UPDATE Doi deputați PSD, amendați după ce au refuzat să poarte mască într-un fast-food și au făcut scandal / Le-ar fi spus polițiștilor că ei le plătesc salariile și că nu sunt demni de haina pe care o poartă

de I.H. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Politic
Doi deputați PSD - Adrian Solomon și Irinel Stativă - au fost amendați de polițiști cu 2.600 de lei, după ce au refuzat să poarte mască într-un fast-food din sectorul 3 și au făcut scandal. Poliția a fost chemată de patronul localului, iar cei doi au continuat scandalul și după sosirea poliției.
Service auto
Foto: pixabay.com

Conflict în piața RCA: Mai multe service-uri auto, acuzate că ar practica prețuri umflate la reparații, cer falimentul Euroins pentru datorii neachitate

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Economie | Asigurari
Service-urile auto AutoCar, controlate de Florin Pandele, au anunțat marți că se alătură demersului altor 7 service-uri, doua dintre acestea fiind reprezentante BMW și Mercedes, în solicitarea falimentului Euroins, pentru o datorie de 1,5 milioane lei. În replică, Euroins, asigurătorul cu cele mai multe reclamații din piață la nivelul anului trecut, acuză service-urile că ar practica prețuri umflate la reparații, și de peste 5 ori peste media pieței, motiv pentru care le-a făcut sute de plângeri penale și le-a deschis și procese în instanțe. UPDATE (19:05) Vezi în articol ce a declarat pentru HotNews.ro Florin Pandele, general manager Autocar Grup, față de acuzațiile legate de tarifele mari la reparațiile auto.
Trotuar Piata Unirii 6
Foto: Hotnews

​​FOTO Cum arată trotuarul din Piața Unirii la un an de la reabilitare: dalele s-au desprins, o parte sunt crăpate sau lipsesc

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Trotuarul din Piata Unirii arată din ce în ce mai rau la nici un an de la finalizarea lucrărilor de reabilitare. O parte dintre dalele de granit s-au desprins, altele s-au crăpat, iar câteva deja lipsesc. Primăria Capitalei, prin Administrația Străzilor, a refăcut pavajul vara trecută, și doar pentru dalele de granit municipalitatea a plătit firmei Titan Mar 358.000 lei.
Adrian Solomon
Foto: Captura video

Prima reacție a deputatului Solomon (PSD), care a intrat în conflict cu Poliția pentru că nu a purtat mască: Totul e un abuz al unor polițiști mult prea puțin școliți

de L.P. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Actualitate | Politic
Deputatul PSD Adrian Solomon, care alături de colegul său parlamentar Irinel Stativă a intrat în conflict cu polițiștii chemați de angajații unui fast-food pentru că cei doi au refuzat să poarte mască, susține că "totul este un abuz al unor polițiști mult prea puțin școliți".
Simona Halep
Foto: wta/ twitter

Jucătoare de top la turneul la care ar urma să participe și Simona Halep - Cine s-a înscris la competiția de la Palermo

de A.I. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Sport | Tenis
Circuitul WTA va porni la drum la începutul lunii august, primul turneu fiind cel de la Palermo (categorie International). Simona Halep și-a anunțat intenția de a participa, iar lista sportivelor care vor juca în Italia cuprinde nume importante (cinci sportive din TOP 20 și două câștigătoare de Grand Slam).Alte titluri din Actualitate:

ONU: Atacurile aeriene ale Rusiei în Siria sunt echivalente cu crime de război
Demisie la vârful USR. Sefa filialei Sibiu pleacă din partid, susținând că are „pe bună dreptate, eticheta de partid neomarxist”
VIDEO Moțiunea împotriva ministrului Dezvoltării - Ion Ștefan, către PSD: De când am preluat mandatul nu mai puteți fura. V-aș bănui de sevraj / Bâlbâieli când și-a citit discursul de pe foaie
Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului va fi extinsă cu 60 de stații noi și 50 de senzori/ Licitația, lansată până la finalul săptămânii
Director ANM: Record de avertizări Cod roșu de vreme severă emise în lunile iunie-iulie
Președintele ungar cere României și Ucrainei să nu mai polueze râurile care trec prin Ungaria / „Grămezile de gunoaie vin în cantități de neoprit”
Un sfert dintre mamele sub 18 ani din Uniunea Europeana trăiesc în România - ​Salvați Copiii
Un consilier local PSD a distribuit pe Facebook poza unei actrițe din filme pentru adulți, prezentată ca elevă de 10 la BAC
Coronavirus Australia: Orașul Melbourne, plasat din nou în carantină / Peste 5 milioane de persoane au primit ordin de izolare la domiciliu
FOTO Proiectul imobiliar care prevede construirea unui bloc de 6 etaje vizavi de Banca Națională, în Centrul Istoric, a primit avizul Primăriei Capitalei
Niculae Havrileț, despre alegerea furnizorilor de gaze: I-am sfătuit pe prieteni să aleagă oferta cu prețul cel mai mic


ECONOMIE

Sediul BCE
Foto: Martti Kainulainen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Comisia Europeană estimează o recesiune mai adâncă și o revenire mai lentă pentru Zona Euro decât prognozase anterior

de S.J. HotNews.ro
Economia Zonei Euro va intra într-o recesiune mai adâncă în acest an și își va reveni mai lent în 2021 decât se credea înainte, arată prognoza Comisiei Europene publicată marți, Franța, Italia și Spania fiind statele cele mai afectate de criza economică cauzată de pandemia de COVID-190, relatează Reuters.
Tinerii români prefera sa se angajeze in comert si agricultura
Foto: Pixabay

În plin secol digital, un tânăr român din trei se angajează în agricultură. Al doilea sector preferat e comerțul. Expert: Nu contează ce calificări ai, dacă nu poți ocupa un job care să solicite acele calificări

de Dan Popa HotNews.ro
Unul din trei tineri români de sub 25 de ani preferă să lucreze în agricultură. Următoarea profesie pentru care au optat e comerțul și pe locul al treilea, industria prelucrătoare, arată datele pe 2019 ale Institutului Național de Statistică, consultate de HotNews. Asta este vestea proastă. Cea și mai proastă este că, potrivit proiecțiilor Comisiei Europene, aceste activități ar putea fi cele care vor angaja cel mai mult și în următorii 10 ani. Vezi în text care sunt domeniile care vor genera noi locuri de muncă și ce spun experții pe piața muncii despre această anomalie.
Business report
Foto: Colaj foto

​Business report: Prima Casă repornește în două săptămâni. Românii care vor să schimbe furnizorul de electricitate, amenințați chiar de marile companii. Kovesi, interviu la Euronews. Decizia privind redeschiderea restaurantelor, așteptată miercuri

de Dan Popa HotNews.ro
Programul Prima Casă repornește în două săptămâni. Cum va fi numit și ce schimbări aduce ● Cum sunt amenințați românii care vor să schimbe furnizorul de electricitate chiar de marile companii. Mărturiile oamenilor. ● Împrumuturile României, de la criză la criză. Deja –vu? ● Kovesi, interviu la Euronews: Sunt sigură că vor urma atacuri ● Proprietarul City Grill: “Sperăm ca miercuri să se ia o decizie privind redeschiderea restaurantelor. În cel mai bun caz, deschidem vineri, pe 10 iulie” ● Ministrul Energiei: Mă aștept ca și al doilea mare furnizor din piața gazelor să anunțe scăderi de preț ● Numărul companiilor chineze listate în lume a crescut.
Nokia 1.3
Foto: Hotnews

REVIEW Nokia 1.3 - Cât de ok poate fi un telefon de sub 90 de euro?

de Victor Cozmei HotNews.ro
Duminică, 5 Iul 2020 Economie | Gadget
Un telefon super-ieftin aduce cu sine o serie de compromisuri. La circa sub 100 de euro cât costă noul Nokia 1.3 nu poți avea pretenția la specificații de top și nici așteptări de viteză. Chiar și-așa, Nokia 1.3 are un as în mânecă: Android Go, o variantă de Android 10 la zi cu actualizări și care încearcă să compenseze lipsurile tehnice printr-o versiune light, stabilă, dar fără briz-brizuri și alte elemente care ar îngreuna inutil un dispozitiv low-cost. Cât de mult reușește Nokia 1.3 să convingă la acest nivel, citiți în review-ul realizat de HotNews.ro.


0-100.hotnews.roSPORT

Centralul de la Arenele BNR
Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Ce ar trebui să se întâmple cu Arenele BNR și cum ar putea deveni Bucureștiul "un mic Roland Garros"

de A.I. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Sport | Tenis
Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că statul ar trebui să răscumpere Arenele BNR de la banca națională, pentru a putea fi readuse în circuitul sportiv.
​Nick Kyrgios
Foto: Digisport.ro

Nick Kyrgios ține din nou capul de afiș din tenis cu o declarație: Pe cine consideră cel mai bun din toate timpurile

de A.I. HotNews.ro
Marți, 7 Iul 2020 Sport | Tenis
A ținut capul de afiș al ultimelor săptămâni pentru comentariile critice făcute la adresa lui Novak Djokovic (pentru organizarea Adria Tour) și Alexander Zverev (nu a respectat cele 14 zile de izolare), iar acum a ieșit în evidență după ce și-a spus părerea în legătură cu numele celui pe care îl consideră cel mai mare jucător din toate timpurile. Nick Kyrgios este personajul zilei din tenisul mondial.


Bancul zileiESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Cum poți să scoți din sărite un polițist
Un polițist stă într-o intersecție din Capitală. Apare un șofer și trece pe roșu. Polițistul nimic. Acelasi șofer parchează lângă el neregulamentar. Polițistul nimic. Șoferul se dă jos din mașină și scuipă în direcția polițistului. Nimic...
Bancul zilei: Sfaturi pentru o viață sănătoasă la birou
- Rodica, ar trebui sa inchizi fereastra cand intri in biroul directorului. - De ce? - Presupun ca acolo e..
Bancul zilei: Cum dispare rapid durerea de cap
– Alo , Ioane hai la o bere la barul din colt. – Pai cand te-am sunat eu acum o jumatate de ora ai zis ca ai o durere ingrozitoare de cap....
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by