Rezultate Prezidentiale 2019 vs 2014
Foto: Hotnews

​INTERACTIV Cum s-a schimbat votul românilor în ultimii cini ani? Rezultatele din fiecare oraș și comună: Prezidențiale 2019 vs Prezidențiale 2014 vs Parlamentare 2016

de Victor Cozmei HotNews.ro
În 2014, la după turul I al alegerilor prezidențiale, Victor Ponta, candidatul PSD, obținea victoria în nu mai puțin de 2.265 de orașe și comune din țară, Klaus Iohannis reușind să se impună doar în 707. Cinci ani mai târziu, Klaus Iohannis reușea să câștige în peste 1.800 de localități, cu Viorica Dăncilă (PSD) învingătoare în aproape 1.100 de orașe și comune din toată țara. Schimbarea de culoare a localităților din țară după votul majoritar se vede la fel de bine și dacă sunt comparate rezultatele de la prezidențialele de acum cu cele de la parlamentarele din 2016, când PSD-ul lui Liviu Dragnea învingea în peste 2.300 de comune și orașe.
Iohannis, după anunțarea rezultatelor exit-poll
Foto: Facebook

VIDEO Klaus Iohannis: Nu pot să legitimez comportamentul mizerabil al PSD acceptând o dezbatere cu Viorica Dăncilă / Despre desemnarea lui Dăncilă ca premier: Ca rezultat final, pot să spun că îmi pare rău

de C.D. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Politic
Președintele Klaus Iohannis a reafirmat miercuri că nu va participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, Viorica Dăncilă, invocând ca principal argument faptul că fostul premier a fost parte activă a tuturor mârlăniilor PSD-iste” și a „sprijinit activ încercările de acaparare a Justiției”.
Virgil Popescu
Foto: Facebook

Virgil Popescu: „Termoenegetica va fi noul Radet, dar cu aceleași probleme"

de S.J. HotNews.ro
Ministrul Economiei, Energiei și al Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat miercuri seara la Realitatea TV că Radet va fi înlocuit de noua firmă Termoenergetica, dar care se va confrunta cu aceleași probleme. „Va fi noul Radet, dar cu aceleași probleme”, a spus ministrul.
Iohannis, conferința PNL
Foto: Hotnews

​Fake news PSD: Iohannis a avut cască la conferință / Imaginile demonstrează însă contrariul. FOTO

de C.D. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Politic
O nouă linie de atac a pesediștilor pe Facebook unde lideri ai partidului, între care Gabriela Firea, au distribuit un colaj foto susținând că președintele Klaus Iohannis purta cască în ureche la conferința de presă de la sediul PNL. O imagine surprinsă la fața locului demonstrează însă contrariul, că șeful statului nu purta cască.

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, după ce Gabriela Firea l-a acuzat pe Klaus Iohannis că a purtat o cască în timpul unei conferințe de presă, că PSD face o campanie bazată pe fake-news și manipulare, fiind vizibil faptul că șeful statului nu purta cască, relatează Mediafax.


Ludovic Orban
Foto: Agerpres

Ludovic Orban, la Digi 24: Președintele Casei de Pensii a intrat în concediu medical. Iresponsabil! Sunt întârzieri la calcularea pensiilor

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Revista Presei | Radio TV
Premierul Ludovic Orban a acuzat, miercuri seară, la Digi24, noile piedici puse de PSD, dând ca exemplu cazul președintelui Casei Naționale de Pensii, care a intrat în concediu medical, și astfel nu pot fi calculate pensiile oamenilor care se pensionează.
Viorica Dancila
Foto: Facebook

Dăncilă, după refuzul dur al lui Iohannis de a participa la dezbatere: Un moment de o aroganță monstruoasă

de C.D. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Politic
Refuzul președintelui de a participa la o dezbatere pentru turul II a fost calificat de Viorica Dăncilă drept „un moment de o aroganță monstruoasă”. Candidata PSD a spus că totuși are răbdare și speră ca președintele să „găsească înțelepciunea și curajul” de a accepta invitația la dezbatere, propunând chiar ca aceasta să se desfășoare duminică, la TVR.
Ludovic Orban
Foto: gov.ro

Ludovic Orban: „Vom da ordin de începere a lucrărilor pe drumul expres Craiova-Pitești”

de S.J. HotNews.ro
Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că va fi dat ordinul de începere a lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești, susținând că este o investiție la care din 2008 până acum nu s-a făcut nimic, potrivit Mediafax.
Mihai Miron & Irina Anghel-Enescu
Foto: Campioni in Business

[P] Campioni în Business: clubul antreprenorilor care doresc să schimbe viitorul: 5 firme au fost premiate la Cluj

de Smile Media
De la companii bazate pe producția de lactate și brânzeturi, la soluții de securitate ce utilizează inteligența artificială, zona Transilvaniei se laudă cu antreprenori care au reușit să se remarce la nivel național cu afaceri inovatoare de succes. Aceștia au fost premiați în cadrul evenimentului Campioni în Business ce a avut loc pe 7 noiembrie la Cluj.
Bogdan Florea
Foto: Hotnews
​Medicii schimbării

VIDEO Dr. Bogdan Florea, inițiatorul "Telemedicina în Epilepsie" din România: Epilepsia n-are chip, până când cineva drag o pățește. Cum se poate? În neamul nostru, în familia noastră, vai, cum? Atunci devii sensibil

de A.R. HotNews.ro
Marți, 12 Nov 2019 Medicii schimbarii
Foarte multe boli par a fi la limita imaginarului, departe de noi, inexistente, iar printre acestea se numără și epilepsia. Totul devine cât se poate de real atunci când această afecțiune are chipul nostru sau al unei persoane dragi nouă. Cât de frecventă este epilepsia în România? Ce se întâmplă în creier în timpul unei crize? Cât de puternică este discriminarea acestor pacienți? Cum putem ajuta un om în timpul unei crize de epilepsie? La aceste întrebări ne răspunde dr. Bogdan Florea.
Armand Gosu
Foto: Hotnews

Interviu cu analistul Armand Goșu despre încurcatele ițe politice din Moldova. De ce a picat guvernul Maia Sandu?

de Contributors.ro
S-a creat impresia, mai ales printre ziariștii și comentatorii de la Chișinău, că Maia Sandu a dorit să părăsescă guvernarea. Destul de răspândită suspiciunea asta, care cred că se bazează mai degrabă pe atitudinea unor miniștri în parlament, decât pe probe solide. Suntem în zona speculațiilor unor ziariști, nimic mai mult, spune Armand Gosu intr-un interviu Contributors.ro
Catalin Radulescu
Foto: Digi 24

Deputatul Cătălin Rădulescu, scandal în Capitală când a fost oprit după ce a trecut pe roșu

de S.J. HotNews.ro
Deputatul Cătălin Rădulescu a făcut scandal, miercuri seara, după ce a fost prins trecând cu mașina pe roșu, în Capitală. Polițiștii au pus o autospecială în fața lui, însă Rădulescu a continuat scandalul. Politicianul a negat incidentul și a spus că polițiștii îi sunt prieteni.
Raed Arafat
Foto: AGERPRES

Președintele Iohannis întrebat dacă Raed Arafat va fi menținut în funcție: „Premierul și echipa vor face o analiză”

de S.J. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Esențial
Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seară, că premierul Ludovic Orban și echipa sa vor face o analiză a activității lui Raed Arafat la Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) și vor decide dacă trebuie sau nu menținut în aparatul guvernamental, informează Mediafax.
Banca Nationala a Romaniei
Foto: Agerpres

BNR, fotografia la 9 luni a economiei: Contul curent- deficit de peste 8 miliarde euro, investiții străine directe în scădere ușoară și o datorie externă totală mai mare cu peste 8 miliarde euro

de HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Economie | Finanțe & Bănci
Contul curent al balanței de plăți a înregistrat pe primele 9 luni un deficit de 8,1 miliarde euro, comparativ cu 6,79 miliarde euro în perioada ianuarie - septembrie 2018 arată datele publicate miercuri de BNR. Investițiile directe ale nerezidenților în România au însumat 4,23 miliarde euro (comparativ cu 4,5 mld. euro în perioada ianuarie - septembrie 2018). De asemenea, datoria externă totală a crescut cu 8,39 miliarde euro în primele 9 luni, creșterea provenind în principal din emisiunile de euroobligațiuni ale Ministerului Finanțelor Publice.
povesti-corecte-politic-de-adormit-copiii
Foto: Hotnews
Recomandare de lectura

Povesti corecte politic de adormit copiii

de A.V. HotNews.ro
Corectitudinea politica este, pentru James Finn Garner si pentru cei care gandesc mai departe cu mintea lor, un amestec de ingustime vinovata si precautie lasa. Si chiar daca tenorii de pe aceasta scena vor canta mai departe, pulmonar si imperativ, „Aria sanselor egale“, publicul le va sesiza falsetul. Impotriva acestui moft devenit flagel, James Finn Garner isi ia un aliat de pret: umorul.
cafea
Foto: Pixabay

Planul Elveției de a renunța la proviziile de cafea, adunate pentru situații de urgență, respins de cetățeni

de A.Z. HotNews.ro
Elvețienii sunt mereu bine pregătiți, trăind într-o țară în care există un bunker nuclear pentru fiecare familie, care testează sirenele de raid aerian în fiecare an și care, deși este una dintre cele mai bogate țări din lume, adună mii de tone de produse ca provizii, în caz de urgență - inclusiv cafea, scrie BBC.
Dark Cockpit. Cum să comunici, să conduci și să fii în control tot timpul, ca un comandant de aeronavă
Foto: Hotnews

Dark Cockpit. Cum să comunici, să conduci și să fii în control tot timpul, ca un comandant de aeronavă

de A.V. HotNews.ro
Luni, 11 Nov 2019 Actualitate | Cultură
Cititorii au ocazia foarte rară și fascinantă de a intra în cabina de pilotaj, de a afla mai multe decât știu de regulă pasagerii și de a înțelege mecanismele, termenii și procedurile care fac din industria aviației cea mai sigură și mai rapidă modalitate de a ajunge dintr-un punct în altul de pe glob, precum și o referință pentru multe alte industrii. Ghizi le vor fi comandantul Emil Dobrovolschi și cunoscutul trainer Octavian Pantiș, autorii carții Dark Cockpit, publicată de editura Publica.
Cires japonez
Foto: commons.wikimedia.org

Prim ministrul Japoniei anulează festivitatea de privire a florilor, din cauza unui scandal legat de cheltuirea nejustificată a banilor publici

de A.Z. HotNews.ro
Prim ministrul Japoniei a anulat festivitatea de privire a florilor de anul viitor, pentru a evita un scandal privind cheltuirea în mod extravagant a banilor cetățenilor, scrie The Guardian.
Conferința ASPES
Foto: Admedia Consult

webPR: Piața de gaz natural autohton ar putea avea un rol semnificativ în dezvoltarea economiei naționale

de Smile Media
Luni, 11 Nov 2019 Economie | Consumator
Valorificarea superioară a resurselor naturale ale României reprezintă o șansă reală pentru dezvoltarea pe termen lung a economiei naționale. Aceasta a fost concluzia conferintei Modelul economic românesc: România – orizont 2040- rolul resurselor naturale, dedicată pieței de gaze naturale autohtone și rolului pe care această piață îl joacă în dezvoltarea economiei naționale, organizata de ASPES si Romania Durabila si gazduita de Banca Nationala a Romaniei.
Vaci
Foto: Wikipedia

Vaci luate de curenți în timpul uraganului Dorian, găsite în viață în Carolina de Nord

de A.Z. HotNews.ro
Trei vaci luate de ape de pe o insulă din Carolina de Nord, în timpul uraganului Dorian, au fost găsite în viață, după ce ar fi înotat mai multe mile, scrie BBC.
Vot
Foto: editiadedimineata.ro

Mediastandard.ro: Spune-mi câți ani ai, ca să îți spun cu cine ai votat. Profilul votanților la alegerile prezidențiale 2019

de Mediastandard.ro Mediastandard.ro
Rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale au impresionat, cu siguranță, pe toată lumea. Se știa de la început că președintele în funcție, Klaus Iohannis, pleacă din start de pe prima poziție, iar cărțile erau pe jumătate făcute.
Evo Morales
Foto: Captura YouTube

O persoană a murit în urma confruntărilor dintre Poliție și simpatizanții lui Evo Morales​

de A.Z. HotNews.ro
Cel puțin un om a murit miercuri în Bolivia în urma unor confruntări între Poliție și simpatizanți ai fostului președinte al țării, Evo Morales, scrie Mediafax, citând Le Figaro.
Subiectele zilei
Foto: Colaj foto

Subiectele zilei: Cum îți poți schimba sexul în România. Doi dintre cei care au făcut asta în ultima vreme sunt elevi de liceu; Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale

de Gabriela Florea HotNews.ro
Ce salariu avea Nicolae Ceaușescu pentru funcția de președinte al României: ”Fotbaliștii de la Steaua și Dinamo câștigau de trei ori mai mult”...

Salariu de șef la firmele PMB: 3.600 de euro, fără sporuri, la Consolidări. Laurențiu Ioan Moater, directorul general, și-a angajat fiul. La doar 21 de ani, tânărul câștigă...
Business
Foto: Colaj foto

​Business report: Amenzi uriașe pentru vânzarea sau oferirea de alcool minorilor. Sancțiunea merge până la suspendarea activității comerciantului; Cât câștigă un director general în România

de Gabriela Florea HotNews.ro
Tehnici de falsificare a deficitului bugetar: Cum a funcționat mecanismul întârzierii la rambursarea de TVA timp de 3 ani. Noul guvern a recunoscut că...

Acțiunile europene, în declin pe fondul reaprinderii tensiunilor comerciale. Acțiunile europene scad miercuri după ce președintele american Donald Trump a avertizat că...
Sedinta guvern Orban
Foto: Guvernul Romaniei

Un nou val de demiteri la Guvern: De data aceasta a venit rândul consilierilor de stat și al secretarilor generali

de CP HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Esențial
Mai multe decizii de eliberări din funcții ale consilierilor fostului premier Viorica Dăncilă,printre care și Olguța Vasilescu, au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial. De asemenea, au fost publicate și decizii de încetare a exercitării unor funcții de secretari generali. O altă demitere este cea a secretarului de stat în Ministerul Energiei, Doru Vișan.
mileniali
Foto: Flickr

Cât de adevărată este afirmația „tinerii din România nu votează”?

de Vlad Popovici HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Politic
După primul tur al alegerilor prezidențiale, mulți comentatori au afirmat că tinerii din România au ieșit în număr mic la vot iar acest lucru a influențat într-o mare măsură rezultatele obținute de candidați (în special, Dan Barna). Am încercat să vedem cât adevăr este în această afirmație.
Erling Haaland
Foto: Digisport.ro

Digisport: “Sunt iubitele mele, dorm cu toate cinci!” Erling Haaland oferă declarația zilei

de Redactia HotNews.ro
Noul puști-minune, Erling Haaland (19 ani), jucătorul lui Salzburg și internațional norvegian, face spectacol în acest sezon.
Granita
Foto: Stirile ProTV

Știrile ProTV: Controale la graniță între 2 țări Schengen. Nu mai fac față bandelor și traficului de arme

de Redactia HotNews.ro
Decizia Danemarcei de a introduce controale la frontiera cu Suedia a intrat oficial în vigoare marți.
CTP
Foto: Digi24.ro

Digi24: CTP a analizat conferința de presă a lui Klaus Iohannis: „Bine măcar că n-a mințit acolo”

de Digi24 Digi24.ro
Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat conferința de presă ținută de președintele Klaus Iohannis, miercuri seară, și a spus că șeful statului s-a schimbat de la preluarea mandatului, în 2014.
einstein-viata-si-universul-sau
Foto: Hotnews

Einstein. Viata si universul sau

de A.V. HotNews.ro
Cum a functionat mintea sa? Ce a facut ca el sa fie un geniu? Biografia lui Isaacson ne arata modul in care imaginatia lui stiintifica a izvorat din natura rebela a personalitatii sale. Fascinanta sa poveste este o dovada a legaturii dintre creativitate si libertate.
Georg Kovacs,Managing Director EOS KSI Romania
Foto: Hotnews

Ce te faci când ai datorii și ajungi la mâna recuperatorilor de creanțe? Comportamentul de plată al românilor. Vezi ce spun avocații, executorii și recuperatorii

de Dan Popa HotNews.ro
Există mai mult de 8 milioane de români care au probleme cu datoriile. La bănci, la firmele de telefonie, la diverse alte companii. Există de asemenea foarte multe companii care nu-și încasează banii de la clienți sau care nu-și plătesc furnizorii cu lunile. De cele mai multe ori, aceștia ajung la mâna recuperatorilor de creanțe. De regulă, când se întâmplă asta e prea târziu pentru ei.
Colectarea veniturilor
Foto: Pixabay

De la gigolo financiar și rujatul porcului, la peticeli. Povestea de la Finanțe în câteva expresii din jargonul de afaceri american

de Florin Barbuta HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Economie | Finanțe & Bănci
Situația de la finanțe nu arată roz. Acest lucru s-a văzut în datele la 9 luni, cu un deficit de 2,62% din PIB, iar până să confirme Orban, surse din finanțe spuneau că de vină ar fi fost aprobarea unor plăți pentru PNDL. Pe deoparte, putem da vina și pe fostul ministru Eugen Teodorovici, dacă luăm în considerare că a fost, ceea ce jargonul de afaceri american numește, „Financial Gigolo”, tradus ca gigolo financiar, adică marionetă.
Ludovic Orban
Foto: Agerpres

Ludovic Orban, la Digi 24: La ANSVSA suntem într-o situație de risc major / Comisia poate interzice exportul cărnii de porc

de I.B. HotNews.ro
Premierul Ludovic Orban a acuzat, miercuri seară, la Digi24, noile piedici puse de PSD, susținând că trebuie demiși toți cei care au fost puși de PSD și care sunt responsabili de situația critică în care ne găsim. ”La ANSVSA suntem într-o situație de risc major, pentru că există riscul la nivelul Comisiei Europene să se ia decizia de interdicția privitor la exportul cărnii de porc și a produselor de carne de porc”, a declarat Orban.
Monica Anisie
Foto: Hotnews

Ministrul Educației anunță primele schimbări din învățământ: Vom regândi planurile cadru. Nu e vorba de tăiat ore, ci de tăiat discipline

de C.D. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Educatie
Ministrul Educației, Monica Anisie, susține că planurile cadru vor fi regândite, iar unele discipline vor dispărea din orarul elevilor.
Avion
Foto: Pexels

Bulgaria și alte 8 țări propun ca Uniunea Europeană să introducă o „taxă pentru aviație”

de S.J. HotNews.ro
Bulgaria și alte opt țări propun ca UE să introducă o „taxă pentru aviație” ca măsură împotriva emisiilor nocive generate de aeronave. Miniștrii de finanțe din Olanda, Germania, Franța, Suedia, Italia, Belgia, Luxemburg, Danemarca și Bulgaria au prezentat o declarație politică comună, săptămâna trecută, la Bruxelles, prin care au făcut apel la UE să ia măsuri în ceea ce privește formarea prețurilor în sectorul aviației.


Donald Tusk
Foto: Twitter @EUCouncil

Donald Tusk: Brexitul va transforma Marea Britanie într-un „jucător de mâna a doua”

de Sebastian Jucan HotNews.ro
Marea Britanie va deveni după Brexit un „jucător de mâna a doua”, incapabilă să concureze cu puteri ca Statele Unite, China sau Uniunea Europeană, a afirmat miercuri Președintele Consiliului European, Donald Tusk.
Coperta
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Ambiții politice, spionaj industrial, amatorism și competență în economia romaneasca. O istorie fascinantă a industrializării comuniste

de A.V. HotNews.ro
Istoricul Petre Opris face o treaba extraordinara in aceasta carte: scoate la lumina istoria economiei romanesti din vremea comunismului, publica documente de arhiva (din Romania si din Statele Unite) extrem de interesante si arata cum se luau deciziile in organizatiile de partid si de stat. Veti gasi aici texte despre industria aeronautica, despre datoriile externe ale Romaniei sau despre industria de aparare, foarte relevante pentru vremea respectiva.

Noul CA al BNR
Foto: Hotnews

Minuta primei ședințe al noului CA al BNR: Cele 6 îngrijorări ale lui Isărescu

de DP HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Economie | Finanțe & Bănci
Minuta primei ședințe a membrilor noului Consiliu de Administrație al Băncii Centrale arată principalele îngrijorări ale ”corifeilor” politicii monetare. Temerile echipei lui Isărescu țin de creșterile salariale, încetinirea economiei, noul indice IRCC, investiții ș.a. Am citit minuta discuțiilor CA al BNR și am ”decupat” 6 lucruri care provoacă îngrijorare bancherilor centrali.
Virgil Popescu
Foto: Hotnews

Ministrul Economiei va participa la AGA Electrica pentru a discuta bonusurile conducerii

de S.J. HotNews.ro
Ministrul Economiei Virgil Popescu va participa joi la Adunarea Generală a Acționarilor de la Electrica în care se discută o serie de clauze și bonusuri pentru administratori.
Virgil Popescu
Foto: Camera Deputatilor

Ministrul Economiei: Industria de apărare va fi restructurată

de S.J. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Esențial
Industria de apărare va fi restructurată, Romarm urmând să devină o companie separată, iar celelate companii vor fi libere să lucreze, a declarat miercuri Virgil Popescu, ministrul Economiei, la Realitatea Plus.
Sediul exxonMobil din Houston, SUA
Foto: Wikimedia Commons

Virgil Popescu: Așteptăm decizia Exxon cu privire la exploatarea gazelor din Marea Neagră

de S.J. HotNews.ro
Ministerul Economiei așteaptă decizia companiei americane Exxon în privința exploatării gazelor în Marea Neagră, a declarat miercuri ministrul de resort Virgil Popescu la Realitatea Plus.
Stefanos Tsitsipas
Foto: atp/ twitter

​Turneul Campionilor: Stefanos Tsitsipas s-a calificat în semifinale / Victorie categorică în fața lui Alexander Zverev

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Stefanos Tsitsipas s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor, după ce l-a învins în două seturi pe Alexander Zverev, scor 6-3, 6-2. Grecul, aflat la prima participare, este singurul jucător care încă nu a pierdut vreun set la competiția din Londra, după două meciuri disputate.
Dezbatere Geoana-Basescu în 2009
Foto: Screenshot via Youtube

Ce-am avea de câștigat sau de pierdut dintr-o dezbatere Iohannis-Dăncilă

de Sebastian Jucan HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Politic
Este foarte posibil ca această campanie electorală pentru prezidențiale să se încheie fără nicio dezbatere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Facebook-ul vuiește acum că e lașitate să refuzi să te întâlnești cu Dăncilă. Dar totuși, cât de importante sunt dezbaterile între candidați, ținând cont de mesajele transmise dinspre spațiul public în ultimele zile?
Gara centrala din Varsovia
Foto: Vlad Barza / HotNews.ro

Cum ar fi fost trenurile și căile ferate din România dacă domeniul nu ar fi fost neglijat în ultimii 30 de ani

de Vlad Barza HotNews.ro
Dacă România ar fi investit decent în calea ferată, drumul București - Arad ar fi durat 5-6 ore și nu peste 10, iar de la Iași la Timișoara călătoria ar fi durat 7-9 ore, nu 15-18 ore. Dacă am fi trăit într-o țară unde infrastructura ar fi fost o prioritate s-ar fi cumpărat și în ultimii 10 ani vagoane și trenuri electrice noi și am fi avut de ani buni legătură feroviară la Otopeni, iar trenuri regio-urbane ar fi legat marile orașe din țară de comunele și satele din jur. Dacă am fi trăit într-o țară serioasă, podul de la Grădiștea ar fi fost refăcut în maxim un an și Gara de Nord ar fi arătat acum precum un mall.
Donald Trump
Foto: Flickr/ The White House

UPDATE LIVEVIDEO Au început audierile în cazul punerii sub acuzare a președintelui american, pentru prima oară în 20 de ani. Diplomat american: Donald Trump, mai interesat de anchetarea lui Joe Biden decât de relația cu Ucraina

de DG HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Esențial
Donald Trump ”a fost mai interesat” de deschiderea unei anchete asupra fiului rivalului Joe Biden în Ucraina decât situația în această țară, a spus un diplomat în cadrul audierilor din Congresul american, în cadrul procedurii de destituire care îi vizează pe Trump, potrivit AFP. Camera Reprezentanților a început astfel primele audieri publice, televizate, din ultimii 20 de ani, în cadrul procedurii de punere sub acuzare a președintelui Donald Trump în ”Scandalul Ucraina”. Este pentru prima oară în ultimele două decenii, după ancheta împotriva democratului Bill Clinton, și, în același timp, este doar a treia oară când au loc astfel de audieri în istoria modernă a președinției americane.
Viorica Dăncilă
Foto: Captura video

Acuzată că n-a declarat un ceas care costă cât 119 pensii, Dăncilă se apără: E un cadou de la soțul meu

de C.D. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Politic
Acuzată de liderul deputaților PNL, Florin Roman, că poartă un ceas al cărui cost e echivalent a 119 pensii, Viorica Dăncilă spune că este vorba de un cadou de la sotul său și în niciun caz nu costă atât.
Viorica Dancila
Foto: Captura video

Dăncilă spune că știe, dar nu vorbește în engleză „din teama de a nu face o anumită greșeală”

de C.D. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Politic
Viorica Dăncilă susține că înțelege și vorbește limbla engleză însă nu foarte bine, acesta fiind motivul pentru care a preferat româna, ca să nu facă vreo greșeală.
Iohannis și Ponta
Foto: Captura video

Iohannis: În comparație cu dna Dăncilă, Ponta a fost chiar un politician rezonabil / Ce spune despre „marțea neagră”

de C.D. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Politic
Candidat în turul doi la prezidențiale și în 2014, și în 2019, Klaus Iohannis își evaluează contracandidații. Pe Viorica Dăncilă o refuză acum la o dezbatere, pe Victor Ponta îl acuza, în urmă cu cinci ani, de aroganță pentru că nu vrea să vină la o discuție față în față.
Cancer
Foto: Pixabay

Virusul HPV poate fi depistat în premieră printr-un test făcut acasă. România, țara UE cu cea mai mare mortalitate cauzată de cancerul de col uterin

de Alina Neagu HotNews.ro
Virusul HPV, care poate declanșa câteva tipuri de cancer, inclusiv cancerul de col uterin, poate fi depistat, în premieră, printr-un test făcut acasă: Easy HPV este un test cu autorecoltare de probe la domiciliu, care poate să identifice prezența virusului papiloma uman (HPV) cu o precizie de aproape 100%, înainte ca acesta să provoace orice leziuni. Testul a fost lansat recent în România.
Iohannis la schi
Foto: Facebook/ Ionut Dumitriu

Iohannis: În ultimii doi ani nu am mai avut vacanțe deloc pentru că am stat să păzesc România de PSD

de C.D. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Politic
Klaus Iohannis susține că în timpul mandatului de președinte a avut trei vacanțe, în care însă a lucrat, iar în ultimii doi ani nu a mai avut niciuna din cauza PSD.
Facebook
Foto: Pixabay

Facebook spune că a eliminat 5,4 miliarde de conturi false de la începutul anului

de N.O. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Economie | IT
Facebook a spus miercuri că a eliminat 5, 4 miliarde de conturi false de la începutul anului, în timp ce anul trecut în aceeași perioadă a anului trecut a eliminat 2, 1 miliarde de conturi, relatează afp.
Igor Dodon
Foto: Facebook

Igor Dodon l-a desemnat prim-ministru pe consilierul său prezidențial Ion Chicu

de N.O. HotNews.ro
Fostul ministru al Finanțelor în guvernul Filip, Ion Chicu, a fost desemnat miercuri premier al Republicii Moldova de către președintele Igor Dodon, după ce marți guvernul Maia Sandu a fost demis, după cinci luni de la învestire.
Fabrica din Podari
Foto: Clariant

Bloomberg: Înghețul economic global frânează expansiunea în aripa estică a UE

de S.J. HotNews.ro
Încetinirea economică globală începe să împovăreze estul UE. Regiunea, aflată în centrul atenției la aniversarea căderii comunismului, ca urmare a dezvoltării ei rapide în ultimele trei decenii, s-a ținut bine chiar dacă destinații de export cruciale precum Germania au dificultăți. Însă date care vor fi publicate joi vor dezvălui probabil că slăbiciunea din vecinătate se răspândește.
Rezultatele alegerilor prezidentiale pe UAT
Foto: Hotnews

​HARTĂ INTERACTIVĂ Cum au votat românii în fiecare oraș și comună din țară. Unde au câștigat Iohannis și Dăncilă și unde au învins Diaconu, Paleologu, Kelemen sau Cumpănașu

de Victor Cozmei HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Politic
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au căștigat bătălia electorală de la primul tur al prezidențialelor în majoritatea din cele peste 3.100 de unități administrative - comune și orașe - din țară. Chiar și-așa, în câteva locuri învingători au fost Mircea Diaconu și Theodor Paleologu, în timp ce Alexandru Cumpănașu a strâns cele mai multe voturi într-una dintre localități. În schimb, candidatul de pe locul trei la general, Dan Barna, nu s-a clasat pe primul loc în niciun UAT, dar a adunat multe voturi în special în orașele mari. HotNews.ro a centralizat rezultatele de la AEP pentru fiecare dintre cei 14 candidați și le-a transpus peste o hartă în detaliu, cu fiecare UAT din România.
Rachete trase in Israel din Fasia Gaza
Foto: Captura YouTube

Organizația Jihadul Islamic pune condiții pentru încetarea atacurilor cu rachete

de S.J. HotNews.ro
​Organizația Jihadul Islamic în Palestina a prezentat miercuri mai multe condiții pe care Israelul ar trebui să le respecte înaintea unei eventuale încetări a focului în Fâșia Gaza.
Uiguri din China
Foto: Wikimedia Commons

China, bănuită că a utilizat fonduri ale Băncii Mondiale pentru a-i persecuta pe uiguri

de S.J. HotNews.ro
Acuzată de parlamentarii americani că a finanțat în mod indirect politica de oprimare a minorității musulmane, instituția a anunțat că va revizui în scădere programele de finanțare a școlilor profesionale din provincia Xinjiang, potrivit Les Echos, citat de Rador.
Microbuz scolar
Foto: Agerpres (editat)

Cazul elevei căreia primarul i-a interzis să urce în microbuzul școlar, după ce fata a trântit ușa. Ministerul Educației: Reacțiile șoferului și primarului, justificate, eleva a avut un comportament neadecvat / Goțiu: Revoltător

de N.O. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Educatie
Inspectoratul Școlar Județean Ilfov a constatat că eleva de 13 ani, care ar fi fost făcută ”cioară” și ”țigancă jegoasă” de către șoferul unui microbuz școlar și căreia primarul comunei Petrăchioaia i-a interzis să mai urce în mașină, după ce fata a trântit ușa autovehiculului, a avut un comportament neadecvat, iar gestul șoferului de a da copila jos din mașină și reacția edilului au fost justificate. Senatorul USR Mihai Goțiu susține că verdictul Ministerului Educației este revoltător, pentru că tot ”victima e de vină”.
Trupele speciale la stadion
Foto: Captura Gsp

VIDEO Marius Baciu, antrenor Turris Turnu Măgurele, reținut de trupele speciale direct de la stadion

de A.I. HotNews.ro
Marius Baciu (antrenor al celor de la Turris Turnu Măgurele) a fost reținut, miercuri, direct de la stadion de trupele speciale DIAS. Baciu a fost ridicat imediat după finalul partidei dintre FC Snagov și teleormăneni (scor 2-3) din Liga 2 la fotbal.
Start-Up Nation
Foto: Hotnews

Start-Up Nation: Blocaje la plată

de CZ HotNews.ro
Firmele calificate la finanțare în programul Start-Up Nation 2018-2019 se confruntă cu blocaje la plata fondurilor nerambursabile de către stat, a anunțat, miercuri, Ministerul Economiei, care dă asigurări că va aloca la rectificarea bugetară sumele necesare plăților până la finalul anului 2019, însă pentru restul necesarului din program se vor aloca bani până la finalul anului 2020.
Victor Costache
Foto: Facebook

Spitalele regionale: Ministrul Sănătății promite că până în toamna viitoare vor fi semnate contractele de finanțare și proiectare, apoi "va urma faza de execuție"

de Alina Neagu HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Sanatate
Contractele de finanțare pentru cele 3 spitale regionale - Cluj, Iași și Craiova - ar urma să fie semnate până cel târziu în luna februarie a anului viitor, iar până în septembrie 2020 ar urma să fie semnate toate cele 3 contracte de proiectare, a anunțat miercuri, în deschiderea ședinței de Guvern, ministrul Sănătății, Victor Costache. După semnarea acestor contracte "va urma faza a doua, de execuție", afirmă Victor Costache.
Viorel Mocanu
Foto: Antena 3

Ministrul de Externe retrage observațiile în favoarea lui Liviu Dragnea depuse la CEDO de fostul agent guvernamental Viorel Mocanu: Erau în detrimentul intereselor statului român

de MH HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Esențial
Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a dispus retragerea observațiilor transmise către Curtea Europeană a Drepturilor Omului de către fostul agent guvernamental pentru CEDO, Viorel Mocanu, în cauza Liviu Dragnea împotriva României și în cauzele având obiect similar, anunță Ministerul Afacerilor Externe. Instituția precizează că observațiile erau formulate "în detrimentul intereselor statului român". HotNews.ro a relatat pe larg că Liviu Dragnea ar fi putut scăpa printr-o posibilă soluție favorabilă la CEDO de condamnarea la 2 ani de închisoare cu suspendare din dosarul Fraude la referendum, după ce premierul Viorica Dăncilă a demis agentul guvernamental care pledase împotriva șefului PSD și a numit un nou agent - Viorel Mocanu - care a răsturnat practic argumentele de până atunci ale României.
Ursula von der Leyen
Foto: Parlamentul European

Ursula von der Leyen schimbă denumirea portofoliului „Protejarea modului nostru de viață european", la presiunile stângii, ecologiștilor și liberalilor din Renew

de R.M. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Internațional
Președinta viitoarei Comisii Europene, Ursula von der Leyen, a modificat numele portofoliului comisarului însărcinat cu migrația, care devine "Promovarea modului nostru de viață european" din "Protejarea" acestui mod de viață, a anunțat miercuri un purtător de cuvânt, citat de AFP.
hn_6299796818150564761
Foto: Reuters

Isărescu: ​​Bank of China preconizează să desfășoare operațiuni în Romania din luna decembrie a acestui an

de DP HotNews.ro
Bank of China își va începe operațiunile din România în decembrie, a anunțat Guvernatorul BNR Mugur Isărescu în timpul unui discurs ținut cu ocazia aniversării a 70 de ani de relații bilaterale România - Republica Populară Chineză. ”Înființarea pe teritoriul României de către Bank of China a unei sucursale, ce preconizează să desfășoare operațiuni din luna decembrie a acestui an este rezultatul firesc al acestor evoluții pozitive. Doresc să remarc prezența domnului Guo Lixin, director general al acestei sucursale, căruia îi urez succes în activitate”, a spus Isărescu.
Bolt
Foto:

Fondatorul Bolt: Transportul cu trotinete electrice nu este o afacere minunată de una singură

de CZ HotNews.ro
Antreprenorul estonian Markus Villig (25 de ani), fondatorul aplicației Bolt (fosta Taxify), de transport cu autoturismul în sistem ridesharing, care activează și în România, spune că serviciul de mobilitate urbană cu trotinete electrice de închiriat „nu este o afacere minunată”.
smartphone Android
Foto: maxpixel.net

Google: 3 moduri în care să-ți protejezi datele pe Android

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Protejarea datelor și a confidențialității este o prioritate în Android, iar sistemul are o serie de funcționalități care să asigure aceste obiective și să ofere control utilizatorului. Mai ales în perioade de „febră” a cumpărăturilor, cum sunt Black Friday și sărbătorile de iarnă, este bine să li se acorde o atenție specială. Este o perioadă în care cresc atacurile cibernetice, iar vigilența utilizatorilor poate fi redusă de goana după reduceri, când site-uri sau aplicații „dubioase” te pot atrage cu chilipiruri, de exemplu. Iată câteva moduri în care poți să fii în siguranță pe Android.Alte titluri din Actualitate:

Șeful UDMR îl votează pe Iohannis în turul II / ​Kelemen: Dincolo de supărările mele, voi susține candidatul PPE, cu ștampila în mână. Nu voi face campanie pentru el
Ministrul de Interne anunță: Dosarul din 10 august ar putea fi desecretizat chiar miercuri
Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguța Vasilescu din funcția de consilier al premierului
Atribuțiile vicepremierului Raluca Turcan: Va coordona mai multe domenii, precum educația, sănătatea și justiția
Dăncilă: „Klaus Iohannis a încălcat Constituția”
FOTO VIDEO Veneția devastată de a doua cea mai mare maree din istorie / Bazilica Sfântul Marcu, zeci de apartamente și bărci distruse / Două persoane au murit
Numiri în Guvern: Un consilier județean de la PMP pe funcția de secretar general adjunct și un profesor de la SNSPA în funcția de consilier de stat
Trump și Erdogan califică drept „inacceptabile” declarațiile lui Emmanuel Macron privind NATO
Băsescu, despre refuzul lui Iohannis de a merge la dezbatere cu Dăncilă: Ar putea genera o reținere a multor oameni de a merge la vot
Al treilea mare contract licitat înainte de alegeri în Sectorul 5: Peste 14 milioane de lei pentru tipărirea și expedierea "Scrisorii Primarului" și a altor decizii și somații
Holograma prințesei Leia din ”Star Wars” aproape de a deveni realitate: Cercetătorii au dezvoltat o tehnologie prin care hologramele pot fi ”atinse”
Viorica Dăncilă, declarații după ședința CEX a PSD. Ana Birchall și Cozmin Gușă, excluși din PSD / Ceartă între Dăncilă și Manda: Să spuneți că pierdeți alegerile că mergeți cu o proastă nu va face cinste (surse)
Listele cu angajații din Ministerul Muncii aflați în diverse consilii de administrație, publicate de noul ministru/ Despre consilierii care nu au renunțat la funcții: Am rezolvat eu lucrurile


ECONOMIE

Cos minim de consum pentru un trai decent
Foto: Pixabay

Coșul minim de consum pentru un trai decent a crescut. De câți bani are nevoie acum o familie

de F.B. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Economie | Finanțe & Bănci
Valoarea coșului minim de consum pentru un trai decent pentru o familie de doi adulți și doi copii pentru luna septembrie 2019 a urcat la 6.954 lei pe lună, de la 6.762 lei, cât era anul trecut, se arată într-un comunicat al Fundației Friedrich Ebert Stifung, referindu-se la datele unui studiu Syndex, Institutul de Cercetare a Calității Vieții realizat anul trecut, dar pentru care acum s-au actualizat datele.
Piata Victoriei 10 august 3
Foto: Hotnews

Câți bani trimit în țară românii din străinătate

de CZ HotNews.ro
Marți, 12 Nov 2019 Economie | EuROfonduri
România a depășit Polonia în privința sumelor trimise acasă de cetățenii din diaspora, în anul 2018, potrivit datelor publicate, marți, de Eurostat.
Piata gazelor naturale
Foto: Freepik.com

Întâlnire foarte importantă a transportatorilor de gaze din România, Moldova și Ucraina cu rușii de la Gazprom/ Subiectul: Tranzitul de gaze pe trei ani- Surse

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Marți, 12 Nov 2019 Economie | Energie
Reprezentanții transportatorilor de gaze din România, Republica Moldova și Ucraina ar avea astăzi o întâlnire la Isaccea cu oficiali ai gigantului rus Gazprom, potrivit unor surse HotNews.ro. Întâlnirea este foarte importantă în condițiile în care este pus sub semnul întrebării tranzitul de gaze rusești prin Ucraina spre Europa.
Sebastian Burduja
Foto: AGERPRES

Noul SGG a început să-și pună oamenii pe funcții: La Transelectrica sunt aduși membri ai PNL București, printre care și Sebastian Burduja

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Luni, 11 Nov 2019 Economie | Energie
La doar două zile după ce a devenit acționar majoritar al Transelectrica, Secretariatul General al Guvernului a început operațiunea de numire a unor membri PNL sau persoane apropiate partidului pe funcții de conducere a companiei. Mai exact, SGG propune noi persoane pentru funcția de membri ai Consiliului de Supraveghere. Una dintre propuneri este Sebastian Burduja, șeful PNL Sector 1. Printre acestea se află și o persoană incompatibilă cu această funcție, dacă nu va fi schimbată din cea pe care o deține în acest moment.


0-100.hotnews.ro

Tesla Model 3
Foto: Tesla Motors

Elon Musk a anunțat unde va fi prima fabrică europeană a Tesla

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Economie | Auto
Elon Musk a anunțat în Germania că prima fabrică europeană a companiei va fi construită lângă Berlin. De câțiva ani se vorbește de acestă fabrică, s-a vehiculat și Slovacia, iar pe plan local au fost oameni care au sperat că România ar putea fi aleasă. Fabrica va construi noul SUV Model Y, dar și baterii pentru mașinile electrice. Tesla a reușit în două trimestre din acest an să livreze peste 90.000 de unități, iar în ultimul an a livrat peste 340.000 de mașini.
Ford Puma
Foto: Ford

Ford Puma de Craiova se lansează de la 16.500 Euro. Mai târziu prețul ar putea fi modificat

de Adrian Mitrea 0-100.ro
Marți, 12 Nov 2019 Economie | Auto
Modelul Ford Puma, produs exclusiv în Craiova, se lansează pe piața din România de la 16.500 Euro cu TVA (13.865 Euro fără TVA), însă ulterior va deveni mai scump, conform listei de prețuri și ofertelor transmise presei, dealerilor și clienților de către Ford România. Acest preț s-ar putea modifica după ce oferta de lansare va expira, configurația în cauză având un preț de listă de 20.250 Euro cu TVA (17.016 Euro fără TVA), cu aproape 23% mai mult. Versiunea de echipare ST Line va fi disponibilă din Februarie 2020, iar cutia de viteze automată cu 7 trepte din Mai 2020.


SPORT

Rafael Nadal
Foto: atp/ twitter

VIDEO Turneul Campionilor: Rafael Nadal îl învinge pe Daniil Medvedev deși a fost condus cu 5-1 în decisiv

de A.I. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Sport | Tenis
Rafael Nadal era cu un picior și jumătate în afara Turneului Campionilor, ibericul fiind la un moment dat condus cu 5-1 în setul decisiv de Daniil Medvedev. Pas cu pas, minge cu minge, Rafa a luptat și a revenit incredibil în partidă, liderul mondial reușind să se impună dramatic în tiebreak (7-4). De două ore și 47 de minute a avut nevoie Nadal pentru a se impune: 6-7(3), 6-3, 7-6(4).
Jucatorii echipei de handbal Dinamo Bucuresti
Foto: Facebook - Dinamo Bucuresti Handbal Club

Liga Campionilor (handbal m): Kristianstad vs Dinamo București 29-29 / "Dulăii", tot mai aproape de câștigarea Grupei D

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Dinamo București a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, cu formația suedeză Kristianstad, scor 29-29, în etapa a opta a Grupei D din Liga Campionilor la handbal masculin. În urma acestui rezultat, "dulăii" și-au asigurat prezența în play-off-ul competiției și își pot "securiza" prima poziție după meciul din etapa următoare (cu Chekhovskie Medvedi).
Arsene Wenger
Foto: arsenal.com

Refuzat de Bayern Munchen, Arsene Wenger a fost numit de FIFA în fruntea departamentului de dezvoltare globală

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Antrenorul francez Arsene Wenger (70 de ani), liber de contract din 2018, a fost numit de FIFA, miercuri, în fruntea departamentului de dezvoltare globală a forului mondial.
Liga 1
Foto: lpf.ro

​Liga 1: Programul etapelor 18, 19 și 20 - Meciuri grele pentru Astra Giurgiu

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, miercuri, programul etapelor 18, 19 și 20 din Liga 1. Etapa 18 se va disputa în perioada 29 noiembrie-2 decembrie, în timp ce runda a 19-a, una intermediară, va avea loc în intervalul 3-5 decembrie. De asemenea, etapa cu numărul 20 este programată în perioada 6-9 decembrie. Astra Giurgiu va avea parte de adversare dificile: Gaz Metan Mediaș, FC Viitoul și CSU Craiova.


REVISTA PRESEI

Bancul Zilei: Cu cortul la munte

de Sebastian Jucan HotNews.ro
Doi tineri proaspăt căsătoriți merg la munte.
Vedete
Foto: Colaj foto

Caru' cu vedete: Owen Wilson nu și-a văzut niciodată copilul în vârstă de un an. Actorul refuză să-și cunoască fiica; Posibilă reuniune «Friends» pentru platforma HBO Max

de Gabriela Florea HotNews.ro
Elton John: "Am fost furios pe Lady Diana!". Ce dezvăluiri face artistul în autobiografia sa? Cântărețul britanic Elton John (72) și-a lansat în luna octombrie...

Irina Rimes, primele declarații după ce a cântat la un eveniment cu Adrian Minune: „El e un muzician excelent”. „Eu respect orice fel de manifestare muzicală...
Faze tari
Foto: Colaj foto

Faze tari: Un motan a fost dus la „carceră” de angajații unui adăpost, pentru că le ajuta pe celelalte pisici să evadeze; Un bărbat din Brăila le-a cerut polițistilor să-l aresteze fără ca el să fi comis vreo infracțiune

de Gabriela Florea HotNews.ro
Un motan a fost dus la „carceră” de angajații unui adăpost, pentru că le ajuta pe celelalte pisici să evadeze. Un motan de 6 ani a devenit cea mai nouă senzație a...

Bărbații sunt mai amuzanți decât femeile - studiu. O cercetare recentă pare să ridice la un alt nivel războiul sexelor, concluzionând că bărbații sunt, în general, mai...
Utile
Foto: Colaj foto

Utile: Cea mai puternică rețetă naturistă pentru creșterea și regenerarea părului; 10 mituri despre diabet. Tot ce trebuie să știi despre boala care afectează peste 800.000 de români

de Gabriela Florea HotNews.ro
De ce apar durerile de genunchi în timpul mersului și cum pot fi ameliorate. Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, bolile articulare afecteaza peste...

S-a constatat că paracetamolul diminuează teama de moarte. Popularul paracetamol, medicament folosit pe scară largă de mii de pacienți în lume, e administrat pentru...


ESRI

Intalniri on-line

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul Zilei: Cu cortul la munte
Doi tineri proaspăt căsătoriți merg la munte.
Bancul zilei: Masa în oraș
- Ospătar, fii amabil, spune clientul, am comandat...
Bancul zilei: Mândria mamelor
Trei mame evreice discută despre fiii lor...
Bancul Zilei: Bucureștenii și RADET-ul
Doi bucureșteni discută despre situația de la RADET
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by