Certificat verde COVID
Foto: Mathieu Thomasset / AFP / Profimedia Images

PSD pune pe masa Coaliției propria lege a certificatului COVID-19. Cum se aplică și când se renunță la document la locul de muncă

de Luminita Pîrvu HotNews.ro
Liderii PSD-PNL-UDMR urmează să decidă în cursul acestei săptămâni ce reguli vor impune pentru ca certificatul COVID să fie introdus la locul de muncă în România. Social-democrații au lucrat deja la o variantă proprie pe care vor să o prezinte partenerilor de Coaliție. Potrivit surselor HotNews.ro, va exista un nou proiect de lege care va fi depus în Parlament și care va cuprinde așa cum anunța ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, un mecanism flexibil de prezentare a certificatului COVID la locul de muncă, în functie de rata de incidență.
Carabinieri
Foto: pixabay.com

Prima persoană amendată la Roma pentru că nu avea "super certificatul verde" în autobuz este un român

de Redactia HotNews.ro
Un român în vârstă de 50 de ani este prima persoană amendată la Roma pentru lipsa certificatului verde în autobuz, scrie ANSA. De luni, în Italia a intrat în vigoare "super-certificatul verde", eliberat celor vaccinați cu schema completă și celor care au avut COVID, iar documentul este obligatoriu inclusiv în mijloacele de transport în comun.
Tulpina Omicron
Foto: Dreamstime.com

Sportivul echipei de rugby Știința Baia Mare, "foarte probabil" infectat cu varianta Omicron a coronavirusului

de Alina Neagu HotNews.ro
Sportivul echipei de rugby CSM Știința Baia Mare, repatriat săptămâna trecută din Africa de Sud, este "foarte probabil" infectat cu varianta Omicron a coronavirusului, similară cu cele identificate la alți doi pasageri din cursa din Africa de Sud, deja confirmați cu noua tulpină - o femeie în vârstă de 48 de ani din județul Brașov și un bărbat în vârstă de 59 de ani din județul Vaslui - anunță Ministerul Sănătății. În cazul în care va fi confirmat, acesta va fi al treilea caz de infectare cu varianta Omicron în România.
Bani
Foto: MoiraM / Alamy / Alamy / Profimedia

Ce scumpiri îi așteaptă pe bucureșteni în 2022 - taxa pentru parcarea de reședință crește de peste 7 ori, iar prețul la încălzire cu 70% / În Sectorul 2, sistem diferit de taxare pentru ridicarea gunoiului

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Anul 2022 nu aduce vești bune bucureștenilor. Taxa pentru parcarea de reședință crește de la 84 lei/an până la 600 lei pentru bucureștenii care locuiesc în centru (de peste 7 ori) și de la 37 lei/an la 300 pentru cei care locuiesc la periferie (adică de peste 8 ori). Cei racordați la sistemul centralizat de încălzire ar putea plăti cu circa 70% în plus pentru gigacalorie, astfel că factura la încălzire aproape că se dublează. Locuitorii Sectorului 2 au obligația să încheie contracte individuale cu operatorul de salubrizare - firma Supercom, în caz contrar vor plăti o taxă de 21,27 lei/lună, dublu față de cât au plătit în 2021. Dacă fac contracte și colectează selectiv, scapă mai ieftin, cam la jumătate.
Deputat leton arestat
Foto: Captura video

VIDEO Un deputat din Letonia a fost arestat după ce a pornit o campanie anti-vaccinare. Momentul în care e ridicat de poliție dintr-o benzinărie

de Redactia HotNews.ro
Un membru al parlamentului leton, Aldis Gobzems, care s-a remarcat în ultima vreme prin manifestațiile organizate împotriva vaccinării anti-COVID-19, a fost arestat luni după ce și-a pus în practică intenția de a începe o astfel de campanie de protest la nivel național, relatează agenția EFE.
Referendum TVR
Foto: TVR

REFERENDUM TVR: Susțineți ideea creării Statelor Unite ale Europei? - azi, de la 21.00, pe TVR 1

de Redactia HotNews.ro
​Pe bătrânul continent, se discută tot mai mult despre unificarea politică a Europei într-un stat federal, după modelul SUA. Întrebarea lansată de Mihai Rădulescu ne este adresată tuturor, la „Referendum” la TVR 1 luni, de la 21.00. Emisiunea este realizată în parteneriat cu HotNews.ro.
  • Susțineți ideea creării Statelor Unite ale Europei? La această întrebare sunt invitați să răspundă cititorii HotNews.ro. în cadrul unui sondaj odată cu începerea emisiunii. De asemenea, își pot spune părerea folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului.


New York
Foto: Rafael Ben-Ari / Alamy / Profimedia Images

Primarul din New York anunță că toți angajații din sectorul privat vor fi obligați să se vaccineze anti-COVID, începând cu 27 decembrie

de D.D. HotNews.ro
Bill de Blasio, primarul orașului New York, a anunțat luni că toți angajații din sectorul privat vor fi vizați de obligativitatea de a se vaccina împotriva noului coronavirus începând din 27 decembrie, informează AFP.
Test de saliva
Foto: Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia Images

Haosul testării elevilor și copiilor de grădiniță cu testele cumpărate de stat, ziua 1 / Unele teste au ajuns la vânzare pe OLX

de Iulia Rosca HotNews.ro
Luni a fost prima zi în care elevii și copiii de grădiniță a trebuit să facă testele COVID pe bază de salivă cumpărate de guvern. Nefiind o procedură unitară, fiecare școală și-a făcut propria regulă - cele mai multe au trimis părinților testele pentru a le face copiilor acasă, iar unele au ales ca părinții să le comunice rezultatul doar dacă testul este pozitiv. În tot acest haos, pe internet au început să apară anunțuri de vânzare a kiturilor cu teste cu salivă.
Cum ajută soluțiile de telematica companiile de transport in perioada Covid și după?
Foto: VIASAT SYSTEMS
Articol susținut de Viasat Systems​

Cum ajută soluțiile de telematica companiile de transport in perioada Covid și după?

de Smile Media
Într-un sondaj realizat la nivel internațional, în plină criză COVID, cu privire la motivele ce i-ar determina pe proprietarii parcurilor de mașini să recurgă la un serviciu de management al flotei, majoritatea persoanelor întrebate au indicat 4 răspunsuri: 35% au spus că ar alege o asemenea soluție pentru reducerea consumului de combustibil; 27% pentru economia de timp generată; 26% pentru creșterea profitabilității; 25% pentru scăderea numărului de kilometri parcurși.
Anuntul lunii noiembrie 2021
Foto: Anuntul Telefonic
Articol susținut de Anunțul.ro

Se calmează chiriile, cresc salariile, se caută colindători curajoși, part time

de Smile Media
Mercurialul vieții în Capitală, oferit lunar de Anunțul Telefonic, neîntrerupt de 31 de ani încoace. 225.626 anunțuri au fost publicate în noiembrie 2021 pe www.anuntul.ro și în ziarul Anunțul Telefonic, prima publicație de anunțuri din București. Închirieri - 22.546 anunțuri, mai puține față de noiembrie 2020 (30.823 anunțuri), dar similar cu noiembrie 2019, înainte de pandemie, ceea ce înseamnă că criza chiriilor începe să se calmeze. Locuri de muncă - 28.394 de anunțuri, mai multe față de noiembrie anul trecut (19.782 de anunțuri), dar încă nu au ajuns la nivelul de dinainte de pandemie.
OPPO Reno6 5G
Foto: OPPO

[P] 6 trucuri pentru filmări artistice cu efect de Bokeh

de Smile Media
Vrei să postezi un clip cool în social media sau, dimpotrivă, trebuie sa înregistrezi o prezentare video pentru muncă, care să arate profesionist? Știm că poate fi o adevărată provocare să transformi o filmare banală într-un clip atrăgător vizual și, tocmai de aceea, ți-am pregătit 6 trucuri care să te ajute să surprinzi materiale video cu efect bokeh cât mai creative!
Soluția viitorului de la Uni Systems și Genesys
Foto: Uni Systems
Articol susținut de Uni Systems​

Succesul în business și interacțiunea cu clienții. Centrele de contact ale viitorului sunt disponibile acum și pentru companiile românești

de Smile Media
Centrele de contact reprezintă însăși esența comunicării dintre companii și clienții lor. Centrele de contact fiabile și robuste, cu agenți care să fie mereu disponibili pentru a răspunde solicitărilor, indiferent de canale și circumstanțe, sunt de o importanță majoră pentru companiile care trebuie să gestioneze un volum mare de interacțiuni cu clienții. Trecerea de la un centru de contact clasic la unul flexibil, extrem de fiabil și sigur, bazat pe tehnologia Cloud, este crucială pentru a ține pasul cu transformarea digitală. Uni Systems și Genesys și-au unit forțele pentru a pune la dispoziția companiilor românești o platformă pentru centrele de contact ale viitorului, care sunt concepute pentru a profita din plin de strategiile și tehnologiile moderne în Cloud.
Smart city
Foto: freepik.com
Articol susținut de Huawei România

Cea mai mare transformare prin care trebuie să treacă și orașele din România

de HotNews.ro
E foarte posibil ca atunci când cineva zice „oraș inteligent” să ai în minte un scenariu similar acțiunii din filmul „Al cincilea element”. Și nu-i greșit, e posibil să ajungem cândva acolo, dar vor mai fi necesari ani buni de dezvoltare. Un oraș inteligent nu-i doar un oraș hipertehnologizat de dragul tehnologie, ba din contră. E un oraș tot mai tehnologizat ca cei care îl locuiesc să simtă că trăiesc mai bine în el. Cu soluții în zona asta se lucrează de ceva ani.
Arhitectul Șerban Țigănaș, despre concursul internațional de arhitectură organizat la Iași:
Foto: Iulius Grup
Articol susținut de Iulius Grup

Arhitectul Șerban Țigănaș, despre concursul internațional de arhitectură organizat la Iași: „Un oraș poate fi vechi, dar nu poate să nu aibă elementele prezentului, pentru că se muzeifică, ori viața oamenilor este construită pe trecut, dar proiectată spre viitor”

de Smile Media
Recent, la Iași s-a anunțat organizarea unui concurs internațional de arhitectură cu invitați. Rareori se vorbește despre remodelarea urbanistică drept un proces deliberativ, cu atât mai mult ca fiind asumat de o companie privată, în cazul acesta IULIUS. Concursul a fost inițiat pentru o zonă centrală a orașului Iași, fiind potențat de provocări ancorate în caracterul cultural protejat al zonei și de prezența în proximitate a unor obiective istorice emblematice pentru oraș.
Pivnițele Rhein & CIE Azuga 1892
Foto: Alexandrion Group

[P] Pivnițele Rhein CIE Azuga 1892 vor avea un nou concept, care va onora memoria fondatorilor – Regele Carol I și Familia Rhein – și producția neȋntreruptă de vinuri spumante, de peste un secol

de Smile Media
Pivnițele Rhein CIE Azuga 1892, deținute de The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group, vor avea un nou concept care va ilustra spiritul regal și va reflecta longevitatea și istoria de aproape 130 de ani a locației. Conceptul va reda farmecul și rafinamentul pe care acest complex, dezvoltat de către familia Rhein la solicitarea Regelui Carol I, proprietarul moșiei Azuga- Predeal, îl avea la finalul secolului al XIX-lea - începutul secolului al XX-lea, punând în valoare moștenirea sa culturală și istorică și conexiunea puternică și îndelungată cu Casa Regală a României.
Echipa Reff & Asociatii - tranzactie Frigotehnica
Foto: Deloitte Romania

webPR: Reff & Asociații | Deloitte Legal a asistat ROCA Investments și Emerging Europe Refrigeration & Services în vânzarea Frigotehnica, lider în soluții de refrigerare, către VINCI Energies

de Deloitte Romania
Reff & Asociații | Deloitte Legal a asistat ROCA Investments și compania Emerging Europe Refrigeration & Services (EERS) în vânzarea Frigotehnica, lider național în producția de soluții de refrigerare, către VINCI Energies, parte a grupului VINCI, lider mondial în concesiuni, construcții și energie. Tranzacția a fost semnată în luna iulie și finalizată pe 26 noiembrie 2021, după ce a primit aprobarea Consiliului Concurenței.
Gala Premiilor pentru un Mediu Curat își premiază câștigătorii
Foto: ecotic
Articol susținut de ECOTIC

Gala Premiilor pentru un Mediu Curat își premiază câștigătorii

de Smile Media
ECOTIC va premia pe 15 decembrie câștigătorii celei de-a XIII-a ediții a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat. Evenimentul online va fi transmis LIVE, începând cu ora 15:00, pe platformele de social media Hotnews, www.hotnews.ro, precum și pe pagina de Facebook Organizatia ECOTIC.
Restaurant
Foto: Dreamstime.com

Patronii de restaurante cer Guvernului să prelungească funcționarea localurilor în București

de CZ HotNews.ro
Patronii de restaurante membri ai organizației HORA solicită, „de urgență”, Guvernului Ciucă, ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, și prefectului Capitalei, Georgiana Văcaru, să permită prelungirea funcționării localurilor din București în luna decembrie, considerată „cea mai bună lună” pentru sectorul HoReCa, „o gură de aer pentru industria cea mai încercată și afectată financiar”.
Joe Biden
Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Update: Este de așteptat ca administrația Biden să anunțe în această săptămână un boicot diplomatic al Jocurilor Olimpice de la Beijing

de A.Th.C. HotNews.ro
Conform mai multor surse, administrația Biden va anunța în această săptămână că niciun oficial guvernamental american nu va asista la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, ceea ce va reprezenta un boicot diplomatic, informează CNN.
o istorie data naibii
Foto: Hotnews

O istorie dată naibii. 111 povești pe care ar fi trebuit să le afli la școală

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Oamenii din trecut au fost fix ca noi, așa că învață de la cei mai mari ratați și calcă pe urmele șmecherilor. Capitanul iți arată cum să faci asta. El aduce la viața istoria în această colecție amuzantă, inteligentă, brutal de onestă si directă de evenimente care s-au petrecut cu mult înainte ca vreunul dintre noi să se fi născut.
Copil abuzat
Foto: Artit Oubkaew / Alamy / Profimedia Images

Salvați Copiii: 46% dintre copiii din România spun că sunt bătuți sau loviți în familie / Câți părinți privesc favorabil pedepsele corporale

de I.R. HotNews.ro
Din răspunsurile primite de la copii în cadrul unui studiu al Salvați Copiii România rezultă o incidență mult mai mare a aplicării pedepselor fizice în famile - 46%, în comparație cu cea recunoscută de părinți - 28%. Aproximativ 3% dintre părinți afirmă că, în ultimul an, copilul lor a fost victimă a abuzului sexual, în aproape două treimi dintre cazuri agresorul fiind o persoană necunoscută, iar 2,9% dintre adolescenți au declarat că au fost obligați să întrețină relații sexuale împotriva voinței lor, situație care confirmă nivelul acut de subraportare a abuzurilor sexuale comise asupra copiilor.
Autostrada Transilvania, tronsonul Târgu Mureş-Ungheni
Foto: Facebook Sorin Grindeanu

VIDEO A fost deschisă circulația pe încă un ciot de autostradă - tronsonul Târgu Mureș-Ungheni din Autostrada Transilvania

de Redactia HotNews.ro
Luni după-amiază a fost deschisă circulație pe încă un lot de autostradă - tronsonul de la Târgu Mureș la Ungheni (aeroport) din Autostrada Transilvania. Este un ciot de doar puțin peste 9 km - 4,5 km de autostradă și 4,7 km de drum de legătură cu patru benzi - însă vine în continuarea a 33 de kilometri de autostradă deja dați în trafic și permite șoferilor să intre pe autostradă mult mai aproape de Târgu Mureș.
omul care a rezolvat piata
Foto: Hotnews

Secretele celebrei Renaissance Capital: Omul care a rezolvat piața

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Povestea captivanta a lui Jim Simons, un matematician de clasa mondiala si fost spargator de coduri care a reusit sa fie mai tare decat piata. Cand Jim Simons a angajat fizicieni, matematicieni si informaticieni ca sa infiinteze un fond speculativ de investitii pe piata de capital, expertii l-au luat in deradere. Dar acesti oameni aveau sa ajunga sa se numere printre cei mai bogati din lume, adunand munti de date si construind algoritmi care urmau sa dezvaluie tiparele de evolutie ascunse in adancurile pietelor globale.
mafia bombardierelor
Foto: Hotnews

Mafia bombardierelor

de Adrian Vasilache HotNews.ro
In Mafia bombardierelor, Malcolm Gladwell impleteste mai multe povesti — a unui olandez genial si computerul sau conceput in casa, a unor frati din centrul Alabamei, a unui psihopat britanic si a unor chimisti piromani de la Harvard —, pentru a analiza una dintre cele mai importante provocari morale din istoria americana moderna.
\sah online
Foto: Hotnews

Curs de sah online pentru copii

de redactia HotNews.ro
Sâmbătă, 25 Apr 2020 Sport | Alte sporturi
Invata sah online prin metoda fascinatiei cu "Profu' de Sah"
Curs rapid de sah pentru copii. Incepatori si avansati.
Cursurile pot fi organizate si in scoli si gradinite sau individual.
Aflat de 16 ani la conducerea SPP, Lucian Pahonțu a ajuns să câștige sute de mii de lei pe an
Foto: fanatik.ro

fanatik.ro: Ce avere are șeful SPP, aflat de 16 ani în fruntea instituției. Lucian Pahonțu încasează sute de mii de lei anual

de fanatik.ro
Lucian-Silvian Pahonțu conduce de 16 ani Serviciul de Protecție și Pază, funcție în care a fost numit pe 7 decembrie 2005. General de brigadă (cu o stea) la 1 decembrie 2003, Pahonțu a fost înaintat la gradul de general-maior (cu 2 stele) și la cel de general-locotenent (cu 3 stele), pe 25 aprilie 2008. Pahonțu a absolvit Școala Militară de ofițeri activi, profilul transmisiuni (1987), urmând apoi cursurile Facultății de Arme Întrunite din cadrul Universității Naționale de Apărare din București (1994). Potrivit CV-ului oficial, șeful SPP a făcut și cursuri pentru cadrele de conducere ale Jandarmeriei (1992 și 1998).
armata spionaj si economie in romania1945-1991
Foto: Hotnews

Armată, spionaj și economie în România (1945-1991). Ediție specială Giftbooks cu mesajul și autograful autorului!

de A.V. HotNews.ro
Luni, 22 Nov 2021 Actualitate | Cultură
Aceasta este poate cea mai spectaculoasă carte de pană acum a istoricului Petre Opriș. Când începi să analizezi industria din perioada comunistă, inevitabil trebuie să intri în zona spionajului industrial și a proiectelor militare. Spionajul, mai ales pe vremea lui Ceaușescu, a fost un element esențial al dezvoltării industriei românești. Și astfel începi să înțelegi cum luau Ceaușescu sau diverși ministri decizii. - Lucian Popescu, editor Contributors.ro
Ediție specială, exclusiv pentru GiftBooks, cartonată și cu mesaj din partea autorului și autograf! Număr limitat de exemplare!
Steagul Rusiei
Foto: pixabay.com

Mediastandard.ro: Tot ce ar trebui să știi despre prezența rusă la granița Ucrainei și cât de mare este posibilitatea unei invazii

de Mediastandard.ro
Presa din întreaga lume, inclusiv România, vorbește cu îngrijorare despre posibilitatea unei invazii ruse în Ucraina, pe fondul rapoartelor americane privind prezența masivă a armatei Moscovei la frontiera estică a Ucrainei. Sentimentul este de înțeles: perspectiva unui act agresiv din partea Kremlinului împotriva Kievului ar însemna adâncirea tensiunilor dintre Rusia și Occident. În funcție de gradul editorial de senzaționalism, publicațiile online din România au tratat și ele subiectul: unele relatând imparțial despre informațiile date pe surse de serviciile de intelligence americane, altele vorbind deja despre invazia rusă care n-a avut loc.
Liga 1, logo
Foto: lpf.ro

VIDEO Liga 1: Gaz Metan Mediaș, victorie obținută la ultima fază (2-1 vs FC Argeș)

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Gaz Metan Mediaș s-a impus in extremis pe terenul celor de la FC Argeș. Raul Șteau a marcat primul său gol în Liga I în minutul 90+4 al confruntării din etapa a 18-a..
Vaccinuri Pfizer, Moderna, Astrazeneca si Janssen
Foto: Marc Bruxelle / Alamy / Alamy / Profimedia

Slovenia: Vaccinarea obligatorie antiCOVID-19 a angajaților din sectorul public, neconstituțională

de Redactia HotNews.ro
Curtea Constituțională a Sloveniei a decis luni că o măsură de a impune vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19 a angajaților din sectorul public, dacă aceștia nu pot face dovada trecerii prin boală, nu este constituțională, transmite Reuters.
Diana Sosoaca cu botnita
Foto: Captura video

​VIDEO Diana Șoșoacă și-a pus botniță în timp ce vorbea la tribuna Parlamentului

de D.D. HotNews.ro
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost protagonista unui nou episod controversat în plenul Parlamentului. În discursul din timpul ședinței solemne dedicată Constituției, senatoarea a acuzat clasa politică în ansamblu că a călcat în picioare legea fundamentală. La final, Șoșoacă a scos dintr-o trăistuță o botniță pe care și-a pus-o în semn de protest că drepturile și libertățile „au fost anulate” în ultimii doi ani.
Roverul chinez Yutu 2
Foto: Digi 24

Digi24: ​Roverul chinez Yutu 2 a descoperit o „cabană misterioasă” pe Lună

de Digi 24 Digi 24
Oamenii de știință din China au fost puși pe jar de o descoperire făcută de roverul Yutu 2 care explorează Luna și care, potrivit unei publicații chineze de știință afiliată CNSA (Programul Spațial Național din China), a găsit o „cabană misterioasă” pe fața îndepărtată a Lunii.
Chateau Louis XIV
Foto: Digi 24

Digisport: Cum arată ”cea mai scumpă casă din lume”, castelul de 270 de milioane de euro cumpărat de patronul lui Newcastle

de Digisport.ro Digisport.ro
Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, a devenit cel mai bogat patron de club din lume, cu o avere de peste 250 de miliarde de euro, după ce a preluat-o pe Newcastle.
Adrian Miutescu
Foto: Facebook

Prima cerere DNA votată în Parlament după formarea noii majorități. Aviz pentru percheziția informatică în cazul deputatului Miuțescu

de D.D HotNews.ro
Camera Deputaților a aprobat, luni, cererea privind percheziția informatică în cazul deputatului Adrian Miuțescu, ex-PNL. S-au înregistrat 227 voturi pentru, 23 împotrivă și 9 abțineri.
Absorbante
Foto: Wikimedia Commons

România ar putea da absorbante gratuite fetelor în școli, din toamna anului 2022. Propunerea de lege USR-PLUS, avizată favorabil

de I.R. HotNews.ro
Proiectul de lege „Împreună pentru fete”, care prevede acordarea unor tichete sociale pentru procurarea de absorbante și tampoane fetelor din medii defavorizate, a primit raport și avize favorabile în Camera Deputaților, anunță într-un comunicat deputata USR-PLUS Oana Țoiu, inițiatoarea proiectului.
Coada la medic
Foto: AGERPRES
 documente
(06 Dec 2021) PDF, 670KB

Barometrul de sănătate publică: Un sfert dintre români consideră că nu are rost să mergi la medic dacă nu te doare nimic / 18% se declară complet împotriva vaccinării

de Alina Neagu HotNews.ro
60% dintre români susțin că sursa principală de informații medicale o reprezintă medicul de familie, în timp ce 25% se informează de pe internet, un sfert dintre români cred că nu are rost să mergi la medic dacă nu te doare nimic, iar 18% se declară complet împotriva vaccinării, arată datele Barometrului de Sănătate Publică pe anul 2021.
lista horeca
Foto: Hotnews

​Rezultate la schema HoReCa: Lista firmelor cu ajutoarele de stat aprobate

de CZ HotNews.ro
Ministerul Economiei a publicat lista dosarelor aprobate în Schema HoReCa, fiind detaliate și ajutoarele de stat pe care le vor primi beneficiarii. Lista cuprinde 8369 de firme, cărora ministerul le-a trimis deja contractele de finanțare.
Catalin Drula
Foto: Facebook

Cătălin Drulă a câștigat procesul pe care i l-a intentat sindicatul de la metrou condus de Ion Rădoi / Reacția fostului ministru al Transporturilor

de Redactia HotNews.ro
Fostul ministru USR al Transporturilor Cătălin Drulă a câștigat procesul pe care i l-a intentat sindicatul angajaților de la metrou condus de Ion Rădoi. Decizia instanței nu este însă definitivă. Procesul a fost deschis de Rădoi pentru defăimare, după ce Drulă a comparat sindicatul de la metrou cu mafia.
Simona Halep
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

WTA - Lista turneelor din primele șase luni ale lui 2022 - Când vor avea loc Australian Open, Roland Garros și Wimbledon

de A.I. HotNews.ro
WTA a anunțat pe siteul oficial lista turneelor care vor avea loc în primele șase luni ale lui 2022. Noul sezon competițional va debuta la Adelaide, în perioada 3-9 ianuarie.
Vreme rece
Foto: pixabay.com

Vremea se răcește în următoarele zile, dar spre finalul săptămânii temperaturile urcă până la 14 grade. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

de Redactia HotNews.ro
Vremea va intra într-un proces de răcire în următoarele zile în toată țara, dar de la sfârșitul săptămânii se va încălzi treptat, iar temperaturile vor urca până la 14 grade în unele zone, conform meteorologilor.
Abecedar de colorat
Foto: Hotnews
Recomandare prescolari

Abecedar de Colorat si Abecedar Poveste

de A.V. HotNews.ro
Abecedarul poveste reprezintă fericita întâlnire a textului izbutit cu imaginile atent elaborate și sugestive. Copiii vor adora cartea și datorită galeriei diverse de personaje simpatice și hazlii ce aduc o încărcătură proaspătă de culoare și dinamism.
Abecedarul de Colorat conține diversele activități distractive ce îi vor ajuta pe cei mici să se obișnuiască cu fiecare literă în parte, într-un format perfect adaptat copiilor ce îi va sprijini să-și dezvolte spiritul de atenție, creativitatea și inteligența.
Metroul din Dubai
Foto: Shyjith, Dreamstime.com

Emiratele Arabe vor investi 13 miliarde dolari în dezvoltarea rețelei feroviare. Trenurile de pasageri vor rula cu 200 km/h

de Vlad Barza HotNews.ro
Emiratele Arabe Unite au anunțat etapele următoare pentru dezvoltarea unei rețele feroviare care să cuprindă aproape tot teritoriul țării și să ajungă la 1.200 km. Planurile sunt ca în 2030 să se ajungă la peste 35 de milioane de călătorii făcute anual, s-a construit deja o linie pentru trenurile de marfă și vor urma și linii pentru pasageri.
Licee modernizate România
Foto: Primării din țară

FOTOGALERIE Cum poate să arate o școală de stat în România: de la băncile de lemn rupte și terenul de fotbal plin de gropi, la un campus educațional modern

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Cum arată o școală de stat? Când aud această întrebare, majoritatea românilor se gândesc la școlile de stat construite în perioada comunistă, cu bănci de lemn rupte, terenul de sport plin de gropi din spatele școlii, un loc anost. În multe orașe aceasta este în continuare realitatea. Dar se poate și altfel. Primăria Sectorului 4 a investit circa 10 milioane de euro, în bună parte fonduri europene, în modernizarea Liceului Tehnologic Dacia, care era în parganină, acesta fiind transformat într-un campus educațional modern. La Cluj-Napoca, Primăria a investit 5 milioane de euro în reabilitarea Colegiul Tehnic „Ana Aslan” și 6 milioane de euro pentru modernizarea Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”, în ambele cazuri bani europeni.
Dr. Alexandru Popescu, medic psihiatru
Foto: Hotnews

INTERVIU ​Dr. Alexandru Popescu, psihiatru Oxford, despre impactul pandemiei asupra copiilor cu autism și ADHD: Anumite cazuri au devenit chiar mai abordabile în online / Efectele anxietății nu s-au încheiat

de Ionut Baias HotNews.ro
Duminică, 5 Dec 2021 Actualitate | Sanatate
Pandemia de COVID-19 poate fi secvențiată pe un început al ei, în care în special copiii cu autism, dar și cei cu tulburări de atenție, cumva paradoxal, au evoluat foarte bine, pentru că le-a plăcut educația online. După aceea, a urmat o perioadă în care, într-o formă insidioasă, s-a instalat o formă de anxietate cauzată de toate discuțiile din presă, familie, din toate mediile comunitare, care se refereau la numărul de bolnavi de COVID, la numărul de morți, spune psihiatrul Alexandru Popescu.
Teste de saliva
Foto: Facebook

Cîmpeanu: Primul caz pozitiv COVID-19 la testul cu salivă, la Liceul "Caragiale" din Capitală / Doar în 216 școli testarea este asigurată în unitatea de învățământ

de Iulia Rosca HotNews.ro
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, luni, că primul caz pozitiv cu Covid-19 la testul pe bază de salivă a fost raportat la Liceul "I.L. Caragiale" din Capitală, transmite Agerpres. Potrivit lui Cîmpeanu, doar în 216 școli se fac testele chiar în unitatea de învățământ, iar în 467 se fac în sistem mixt.
Ray Dalio
Foto: Wang Ying / Xinhua News / Profimedia

Cum se justifică un cunoscut miliardar american după ce a comparat dispariția disidenților în China cu comportamentul unui „părinte strict”

de S.J. HotNews.ro
Miliardarul american Ray Dalio, fondatorul celui mai mare fond de investiții din lume, a devenit ultimul mare nume de pe Wall Street implicat într-un scandal din cauza comentariilor sale despre China după ce a afirmat că Beijingul se comportă ca un „părinte strict” când face persoane din această țară să dispară, relatează BBC.
LUNA Magic Tree by UNTOLD, la festivalul Brazilor de Crăciun în acest an
Foto: UNTOLD
Parteneriat media

UNTOLD participă la festivalul brazilor de Crăciun și scoate la licitație un brad creat de designerii din echipa festivalului

de HotNews.ro
15:56 Untold
Pe 9 decembrie, în Capitală, la Muzeul Național de Artă al României are loc Festivalul Brazilor de Crăciun, ajuns la cea de-a 21-a ediție. Creații unice de Crăciun, ce-și spun povestea binelui ce trece de la unul la altul, prin empatie și solidaritate sunt gata să strălucească la Gala organizată de Organizația Salvați Copiii România în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României.
Daria Gavrilova
Foto: Captura Instagram

VIDEO Daria Gavrilova, fostă 20 WTA, s-a căsătorit - Surprinzătorul moment al verighetelor

de I.A. HotNews.ro
Daria Gavrilova, fostă ocupantă a locului 20 WTA, s-a căsătorit, iar sportiva care reprezintă Australia a postat imagini de la fericitul eveniment pe contul personal de Instagram.
Bitcoin-ethereum-criptomonede
Foto: dreamstime.com

Prețul unui grup de criptomonede a crescut cu 37.000% de la începutul anului, făcând bitcoin să pară din categoria pană

de S.J. HotNews.ro
Criptomonedele din metavers au înregistrat o creștere incredibilă de 37.000% anul acesta, depășind cu mult câștigurile înregistrate de bitcoin și alte monede digitale mai cunoscute, relatează Markets Insider.
Azomures Targu Mures
Foto: E.ON Romania

Efectul creșterii prețului la energie: Azomureș începe pregătirile pentru oprirea producției

de DP HotNews.ro
Azomureș Târgu Mureș, cel mai important producător de îngrășăminte utilizate de agricultura și industria românească, anunță că se confruntă cu o situație excepțională din cauza prețului foarte mare la energie, gaz natural și energie electrică. Acest lucru determină începerea pregătirilor pentru oprirea temporară a activităților de producție, potrivit unui anunț făcut luni de conducerea companiei.
Marcel Ciolacu si Florin Citu
Foto: AGERPRES

Ciolacu vrea revizuirea Constituției și limitarea atribuțiilor președintelui în desemnarea premierului / Cîțu face trimitere la aplicarea referendumului pe justiție

de Redactia HotNews.ro
Președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, în cadrul ședinței dedicate împlinirii a 30 de ani de la adoptarea Constituției României, că ”trebuie să avem curajul să vorbim deschis despre necesitatea unei reforme constituționale”. Liderul PSD susține limitarea atribuțiilor președintelui în desemnarea premierului atunci când guvernul este demis prin moțiune de cenzură. Ciolacu a vorbit despre adoptarea modelului german care prevede că majoritatea parlamentară care retrage încrederea premierului propune și succesorul acestuia, în cadrul moțiunii.
Ion Tiriac
Foto: JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia

Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid - Nu va mai fi patron la Caja Magica

de A.I. HotNews.ro
Una dintre cele mai importante tranzacții din lumea tenisului a fost anunțată marți: Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid (de la Caja Magica) către compania IMG.
Sondaj avangarde
Foto: Avangarde

Sondaj Avangarde: PSD a intrat la guvernare cu o cotă electorală de 40% / PNL își continuă scăderea

de D.D. HotNews.ro
În săptămâna în care se întorcea oficial la Palatul Victoria, PSD era creditat cu o intenție de vot de 40%, potrivit unui sondaj Avangarde, realizat între 16 și 24 noiembrie, la comanda social-democraților. Partidul lui Marcel Ciolacu se află pe un „platou”, după o creștere susținută din iulie încoace.
Dacian Ciolos in Parlament
Foto: AGERPRES

​VIDEO Cioloș cere liderilor coaliției eliminarea pensiilor speciale pentru aleșii locali: ”România nu-și mai permite o nouă castă de privilegiați”

de Redactia HotNews.ro
Liderul USR PLUS, Dacian Cioloș, a cerut luni liderilor coaliției PNL-PSD-UDMR să abroge intrarea în plată de la 1 ianuarie a pensiilor speciale pentru aleșii locali, arătând că România nu-și mai permite ”o nouă castă de privilegiați”.
Mont Blanc
Foto: Wikimedia Commons

Un alpinist a predat o comoară de bijuterii indiene pe care le-a descoperit la 50 de ani după prăbușirea unui avion pe Mont Blanc

de S.J. HotNews.ro
O comoară de smaralde, rubine și safire îngropată timp de decenii într-un ghețar de pe muntele Mont Blanc din Franța a fost predată autorităților locale de către alpinistul care a descoperit-o, la 8 ani după ce a găsit pietrele prețioase, relatează The Guardian.
Lockdown
Foto: Borislav Stefanov / Alamy / Profimedia Images

Ar putea economia rezista unui al doilea lockdown? Depinde pe cine întrebi...

de DP HotNews.ro
Nu este clar cum va evolua pandemia- dacă vor apărea tulpini noi, cât de agresive vor fi acestea și cât va mai dura această stare de neliniște socială. Pe fondul unui grad încă precar de responsabilizare individuală se suprapun problemele cronice ale economiei noastre și efectele perturbatoare ale economiei lumii. Inflație ridicată, probleme în lanțurile de aprovizionare, criza chipurilor care a devastat industria auto șamd. Deși acum puțin probabil, impunerea unui lockdown (care ar presupune cheltuieli consistente de susținere a economiei din partea Statului) ar putea constitui o problemă. Ar rezista economia la un al doilea lockdown? Am discutat despre asta cu 7 economiști.
vaccinarea anti-COVID
Foto: comitetul de coordonare a vaccinarii

Coronavirus în România ​94% dintre decese aparțin cazurilor nevaccinate / 881 români internați la ATI

de DP HotNews.ro
În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 803 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), potrivit datelor detaliate transmise luni de autorități. În același interval au fost raportate de către INSP 54 de decese (28 bărbați și 26 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, dintre aceștia 51 fiind nevaccinați. Dintre cele 54 de decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, 2 la categoria de vârstă 40-49 ani, 1 la categoria de vârstă 50-59 ani, 14 la categoria de vârstă 60-69 ani, 16 la categoria de vârstă 70-79 ani și 20 la categoria de vârstă peste 80 ani.
Vaccinare împotriva COVID-19
Foto: CNCAV

GRAFIC Doar județul Arad mai trece de 2 la mie rata de infectare / Topul județelor

de DP HotNews.ro
Județul Arad este singurul care are incidența mai mare de 2 la mie (2,55), celelalte fiind sub acest prag, potrivit datelor transmise luni de autorități. Media națională a coborât la 1,25 la mie de la 1,30 cât fusese duminică. Cel mai bine stau județele Suceava, Vaslui, Gorj și Vrancea, unde incidența e sub 0,5 la mia de locuitori.

Florin Roman
Foto: Agerpres

Moment de sinceritate al ministrului Digitalizării. Florin Roman: E un avantaj că nu am legătură cu domeniul. Mai bine să ai un ministru fără tangență în acea zonă

de D.D. HotNews.ro
Ajuns ministru al Digitalizării, Florin Roman (PNL) susține că faptul că n-are nicio tangență cu domeniul este un avantaj și nu poate fi acuzat că are interese.
Tenisul de masa in China
Foto: Captura Facebook

VIDEO Chinezii și tenisul de masă - De ce sunt cei mai buni din lume: Imagini virale

de Red. Sport HotNews.ro
Pentru a putea înțelege de ce este China o forță în tenisul de masă este suficient să observăm cum se antrenează și cum lovesc mingea copiii din această țară.
Volodimir Zelenski
Foto: Genya Savilov / AFP / Profimedia Images

Ucraina sărbătorește Ziua Armatei etalând echipamente militare americane

de Redactia HotNews.ro
Forțele armate ale Ucrainei sunt capabile să respingă orice atac din partea Rusiei, a declarat luni președintele ucrainean Volodimir Zelenski, cu prilejul marcării Zilei Forțelor Armate, printr-o desfășurare de vehicule blindate americane și de nave de patrulare, transmite Reuters citată de Agerpres.
Cabinetul lui Olaf Scholz
Foto: Michael Kappeler / AFP / Profimedia

Viitorul guvern german va avea în premieră un număr egal de femei și bărbați

de S.J. HotNews.ro
Noul guvern german condus de Olaf Scholz, va avea pentru prima dată tot atâtea femei cât și bărbați, portofolii cheie precum Internele sau Apărarea urmând să fie preluate de acestea, a anunțat luni viitorul cancelar social-democrat, citat de AFP și Deutsche Welle.
Capsula Sarco
Foto: Exit International

VIDEO Capsulele de sinucidere asistată sunt acum legale în Elveția: „Ele nu au nevoie de un medic și medicamente”, afirmă creatorul lor

de S.J. HotNews.ro
Aparatele „Sarco”, capsule printate 3D proiectate pentru a fi folosite în sinuciderea asistată, au trecut de o revizuire legală și pot acum să fie folosite în Elveția, relatează Business Insider.
Encanto
Foto: Walt Disney Pictures / AFP / Profimedia Images

VIDEO „Encanto”, liderul surprinzător al box office-ului american / Filmele care completează clasamentul

de S.J. HotNews.ro
13:57
Noul film de animație Disney Encanto se menține pe prima poziție a box-office-ului nord-american, acumulând în acest weekend aproximativ 12,7 milioane de dolari, relatează Deadline și Agerpres.
Business report
Foto: Colaj foto

​Business report Cum se fură combustibil de la o bază militară a SUA. Taxă de solidaritate, pentru companiile mari. Cum e să fii survivalist în România. Coloana vertebrală a unei economii. Musculoșii. Monopolul unui fiu de primar PNL

de DP HotNews.ro
Cum a fost furat combustibil de 2 milioane de euro din baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu ● Monopolul unui fiu de primar PNL pe tot cadastrul din județ: 78 de contracte, milioane de lei ● Ciolacu: Pensiile cresc cu 10% de la 1 ianuarie. Taxă de solidaritate, pentru companiile mari ● Cum e să fii survivalist în România: „Fiul meu are șase ani și are cuțit de la trei ani” ● Harta celor mai mari zece fabrici din fiecare județ ● Coloana vertebrală a unei economii ● Cum vei putea intra în visul altcuiva ● Musculoșii ● Esecul evitarii incalzirii globale – adevaruri incomode ● Dr. Marinescu avertizează: Omicron se extinde. În 2022 vom trece la etapa de conviețuire cu virusul ● Limitele minime de despăgubire pentru polițele RCA vor fi majorate ● Aurul din Apuseni: Un ONG a cumpărat terenuri pentru a bloca exploatarea de la Rovina ● Bogdan Ivănel: Poți schimba doar lucrurile pe care le înțelegi ● Noile Herculane: de la „cea mai frumoasă stațiune din Europa” la „ghost town” și retur.
Coronavirusul Covid-19
Foto: HotNews.ro

Avertismentul unei cercetătoare britanice care a lucrat la vaccinul Oxford-AstraZeneca: Viitoarele pandemii ar putea fi și mai letale decât Covid-19

de R.P. HotNews.ro
Viitoarele pandemii ar putea fi și mai letale decât actuala criză sanitară provocată de Covid-19, a avertizat cercetătoarea Sarah Glibert, care a făcut parte din echipa care a creat vaccinul antiCovid Oxford-AstraZeneca, relatează BBC.
Nicolae Ciuca in Parlament
Foto: Facebook Gabriela Firea

Bugetul de stat ar urma să fie prezentat Parlamentului până la 20 decembrie

de Redactia HotNews.ro
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe a declarat, luni, după ședința Biroului Executiv al PNL, că premierul Nicolae Ciucă a dat asigurări că până pe data de 20 decembrie legea bugetuui de stat pe 2022 va fi prezentată în Parlamentul României pentru dezbatere și vot.
Gabriela Firea la guvern
Foto: Facebook Guvern

Gabriela Firea, în căutare de sediu pentru noul minister al Familiei pe care îl conduce: Deocamdată, sunt singurul angajat

de Redactia HotNews.ro
Gabriela Firea, ministru în Guvernul PNL-PSD-UDMR, spune că, deocamdată, este singurul angajat al noului minister al Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse pe care îl conduce, dar că se "organizează" împreună cu doi-trei colaboratori, neangajați deocamdată.
ninsoare
Foto: USER UPLOADED

Mai bine de jumătate de țară, sub cod galben de ninsori și vânt puternic, până miercuri seară. HARTA zonelor afectate

de Redactia HotNews.ro
De luni seară și până miercuri seară vor fi precipitații în toată țara - lapoviță și ninsoare, dar și ploi, spun meteorologii. Pentru 24 de județe a fost emisă avertizare cod galben de ninsori și vânt puternic.
Coronavirus Danemarca
Foto: Francis Joseph Dean-Deanpictures / Alamy / Profimedia Images

Numărul de infecții cu varianta Omicron a crescut de 10 ori în Danemarca

de S.J. HotNews.ro
Danemarca a raportat duminică un număr îngrijorător de 183 de infecții confirmate cu varianta Omicron a coronavirusului, de 10 ori mai mare decât numărul de cazuri identificate anterior, relatează Euronews.
Pisici
Foto: Alexander Kautz, Dreamstime.com

100 de cadavre de pisici, descoperite în casa unui octogenar din Franța

de Redactia HotNews.ro
O sută de cadavre de pisici precum și aproximativ douăzeci de feline vii au fost descoperite duminică în casa unui octogenar din sudul Franței, relatează luni AFP, care citează o asociație pentru protecția animalelor. Pensionarul suferea de sindromul lui Noe, o tulburare psihică ce constă în adoptarea mai multor animale decât pot fi adăpostite sau hrănite în mod corect.
Varianta Omicron a coronavirusului
Foto: Freepik

Unii experți afirmă că varianta Omicron ar putea fi tratată ca gripa / Noi date din Africa de Sud sugerează că ea este într-adevăr mai puțin severă

de S.J. HotNews.ro
Noi date publicate weekendul acesta au confirmat și alte date preliminare care sugerează că varianta Omicron a coronavirusului este mai infecțioasă dar mai puțin periculoasă, afirmă prof. Dror Mevorach, doctor la Centrul Medical al Universității Ebraice Hadssah din Israel, citat de Jerusalem Post.Alte titluri din Actualitate:

Cîțu va prelua PNL Sector 3, Alina Gorghiu PNL Argeș. Liberalii au un nou purtător de cuvânt
Care este motivația lui Lukașenko în declanșarea unui război hibrid cu Polonia?
Renault a anunțat un nou SUV compact: Austral va înlocui Kadjar
Poate rezista economia unui al doilea lockdown? ​Lucian Croitoru: Pandemia și metoda capitalistă / Probabilitatea unui lockdown crește foarte mult dacă sunt ignorate regulile personale de igienă și protecție
Ce nu știm până acum despre originea variantei Omicron a coronavirusului
Medicul Adrian Marinescu: Noua variantă Omicron se va extinde probabil cam peste tot, e clar că avem și cazuri pe lângă cele diagnosticate / În 2022 vom trece la etapa de conviețuire cu virusul
Povestea tragică a ultimei persoane care a murit din cauza variolei și a cercetătorului care s-a sinucis după ce virusul a scăpat din laboratorul său
Fostul principe Nicolae și soția sa așteaptă cel de-al doilea copil
Viral pe TikTok: Roma antică n-a existat cu adevărat / Astronomii vor încerca să afle dacă ne-am putea muta în Alfa Centauri / Ce spune Keanu Reeves despre noul film Matrix


ECONOMIE

Capitalul uman si investitia in abilitati
Foto: DreamsTime

De ce unele persoane câștigă mai mulți bani decât altele, deși au același job. Ce înseamnă de fapt investiția în capital uman, de la Bill Gates, la cei care trăiesc în case din chirpici

de Florin Barbuta HotNews.ro
Sâmbătă, 4 Dec 2021 Economie | Finanțe & Bănci
Într-o companie, de exemplu, pe aceeași poziție unele persoane pot câștiga mai mult decât altele. Asta vine din investiția în capital uman. Bine, mai sunt excepții de persoane care știu „să se vândă bine” să pară că sunt mai pregătite de cât ar fi, dar în multe cazuri ține de ceea ce am scris. Economiștii studiază sărăcia și inegalitatea veniturilor. Ei caută să înțeleagă cine sunt săraci, de ce sunt săraci și ce se poate face pentru asta. În acest text încercăm să aflăm și de ce este multă sărăcie în România (în partea a doua a textului pentru că situațiile sunt legate).


SPORT

Ian Nepomniachtchi a pierdut cu Magnus Carlsen (dreapta)
Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP / Profimedia

VIDEO Partidă record la Campionatul Mondial de Șah, câștigată de Magnus Carlsen: : M-am gândit să lungesc meciul, să fim cât mai obosiți când va veni momentul critic

de G.S. HotNews.ro
Marele maestru Magnus Carlsen l-a învins pe Marele maestru Ian Nepomniachtchi într-o partidă a șasea cu un record de 136 de mutări și a obținut prima victorie din cadrul Campionatului Mondial de Șah FIDE 2021, scrie Chess.com.


0-100.hotnews.ro

Ford F-150 Lightning
Foto: Ford.com

Ford Motor anticipează că va deveni al doilea mare producător de vehicule electrice în doi ani, cu o capacitate de producție anuală de 600.000 de unități

de V.M. HotNews.ro
Sâmbătă, 4 Dec 2021 Economie | Auto
Ford Motor anticipează că va deveni al doilea mare producător de vehicule electrice în doi ani, cu o capacitate de producție anuală de 600.000 de unități, a declarat vineri un director al grupului american. Optimismul producătorului de automobile provine din creșterea cererii pentru noul său vehicul electric.


LIFE

Netflix iarna
Foto: Raquelsfranca / Dreamstime

Moș Nicolae pe Netflix: Toate serialele și filmele care apar în decembrie

de S.J. HotNews.ro
Duminică, 5 Dec 2021
Cadoul acesta n-are fundă și nici nu încape în ghete, dar se potrivește perfect cu lucrurile pe care le poți face alături de cei dragi! Pune de-un vin fiert, trage farfuria cu cozonac mai aproape și pregătește-te de o lună decembrie plină de producții noi pe Netflix.

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Câteva motive suplimentare pentru vaccinare
Doi bețivi pe o bancă: - M-am vaccinat Gogule! - Eu nu!- Prostule....
Bancul zilei: Medicul ideal în viziunea soțului
Soțul vine de la un control medical și-i spune soției: -Draga mea, mi-a recomandat medicul striptease și sex oral...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by