Barbatul in alb din Piata Victoriei
Foto: Facebook - Nck Stavre

Cum povestește ”bărbatul în alb”, colonelul Cătălin Paraschiv, agresarea jurnalistului HotNews.ro și cum răspunde la acuzatia că i-a luat telefonul: ”Dacă i l-am spart, de unde are imaginile?!”

de Ionut Baias HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Esenţial
Colonelul Cătălin Paraschiv, șeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, bănuit a fi „omul în alb” care a condus represiunea violentă din Piața Victoriei de vineri seară, a acordat marți un interviu pentru Kamikaze. Colonelul recunoaște că el a care acoordonat intervenția, dar spune că nu ”oamenii lui” au lovit persoane nevinovate și jurnaliști. Referitor la agresarea reporterului HotNews.ro Robert Mihăilescu, căruia i-a smuls telefonul și i l-a dat unui jandarm care l-a spart de caldarâm, colonelul face adevărate piruete spunând că nu își amintește, dar că e posibil, însă se întreabă cum de există imagini cu el din moment ce ar fi spart telefonul?!
Îi răspundem simplu domnului colonel: Reportul HotNews.ro transmitea live pe pagina de Facebook a ziarului.
Echipamente de reprimare a revoltelor: 1.100 de spray-uri iritant lacrimogene
Foto: SICAP
 documente
(14 Aug 2018) PDF, 2MB

Val de achiziții făcute de Jandarmerie înainte de protestul din 10 august: Pulverizatoare de mare capacitate, mii de spray-uri iritant lacrimogene și cătușe textile de unică folosință / Jandarmeria: Nu ne-am pregătit în mod special pentru acest miting

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Esenţial
Datele din Sistemul electronic de achiziții publice arată un val de achiziții directe făcute de Jandarmerie în lunile iunie și iulie din acest an pentru tot felul de spray-uri iritant lacrimogene și de reprimare a revoltelor. Astfel, luna trecută, Jandarmeria Română a cumpărat în regim de urgență 25 de veste antiglonț și 25 de căști antiglonț, în timp ce, în luna iunie, Directia Generală de Jandarmi a Municipiului București a cumpărat pulverizatoare de capacitate maximă cu soluție iritant lacrimogenă, mii de spray-uri iritant lacrimogene și peste o mie de cătușe textile de unică folosință.
Subiectele zilei in presa occidentala
Foto: sxc.hu

​Financial review. Îngrijorările marilor ziare străine de miercuri: accidentul teribil de lângă Genova, lupta metropolelor cu Airbnb, dizidența mediului de afaceri față dei Erdogan, furturile de nisip de pe plajele Sardiniei

de Dan Popa HotNews.ro
Presa europeană deschide miercuri în general cu subiecte legate de criza Turciei, creșterea ușoară a economiei europene în ansamblu, groaznicul accident din Italia, unde un pod s-a prăbușit provocând moartea a peste 35 de oameni-  aceastea sunt îngrijorările principale, urmate de subiecte proprii fiecărei țări. Francezii mai scriu despre cele 3 instituții de învățământ superior care se mențin în topul mondial, nemții despre metropolele europene care se luptă cu Airbnb, elvețienii despre accidentul din Genova... Dar mai pe larg, în rândurile de mai jos. Ziarele monitorizate: Wall Street Journal, Financial Times, Handelsblatt, Le Temps (Elveția), Les Echos, The Hindu, Washington Post și altele.
Eugen Teodorovici
Foto: Captura Antena 3

Teodorovici: Amnistia fiscală nu va mai viza ștergerea principalului din datoriile companiilor

de I.B. HotNews.ro
Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a declarat marți, la Antena 3, că aministia fiscală va viza companiile de stat și companiile private, nemaifiind plănuită, însă, o ștergere a datoriilor principale ale companiilor. În cazul persoanelor fizice, acestea nu ar urma să beneficieze de o amnistie fiscală, ci de un stimul menit să încurajeze plata datoriilor la timp.
Colonel Catalin Razvan Paraschiv
Foto: Jandarmeria Romana

Ce a determinat evacuarea Pieței Victoriei? Explicațiile colonelului Paraschiv: Nu e adevărat că am avut ordin de evacuare. Brigada specială a intervenit doar după ce ni s-a transmis clar că jandarmii deplasați la Springtime erau călcați în picioare și sunt doi morți

de Ionut Baias HotNews.ro
Colonelul Cătălin Paraschiv, șeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, susține într-un interviu acordat Kamikaze că nu e adevărat că s-a dat vreun ordin anterior de evacuare a Pieței Victoriei și că ordinul a venit în urma unei confunzii, a informațiilor eronate venite de la structurile de cercetare din Piață și simultan de la dispecerat care au cerut intervenția Brigăzii Speciale susținând că doua detașamente de jandarmi, care fuseseră trimise anterior la fast-food-ul Springtime să ajute un echipaj de poliție, au fost atacate de protestatari, iar jandarmii sunt ”călcați în picioare și omorâți”.

Armand Gosu
Foto: Hotnews

Liviu Dragnea și deraierea României de pe ecartamentul european

de Armand Gosu Contributors.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Opinii
Scenele de coșmar petrecute aproape de miezul nopții de vineri spre sâmbătă, 10/11 august, în centrul Bucureștiului, amintesc de raidurile violente ale trupelor speciale din Kiev împotriva Euro-Maidanului, din decembrie 2013-ianuarie 2014 sau, mai recent, ale poliției de la Moscova împotriva tinerilor mobilizați de Aleksei Navalnîi. Aproape 500 de răniți, dintre care 70 au fost internați în spital, reprezintă bilanțul operațiunii Jandarmeriei împotriva manifestanților.
Vlad Boeriu
Foto: Deloitte Romania
Dosare Juridice - Fiscalitate 

Practica fiscului între formă și fond. Se impune revizuirea legislației și a abordării la controale 

de Vlad Boeriu Deloitte Romania
Formalismul excesiv al echipelor de control fiscal în materie de TVA are toate premisele să fie din nou sancționat de o decizie a Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) care urmează să se pronunțe într-un caz privind o societate din România, în care avocatul general și-a exprimat deja opinia. Previzibil, dacă luăm în considerare jurisprudența europeană anterioară în care Curtea a tranșat în favoarea prevalenței fondului asupra formei, avocatul general consideră că reglementările naționale care impun prezentarea unor documente specifice vin în contradicție cu prevederile directivei de TVA.
Oisteanu
Foto: Hotnews
Articol susținut de Durex

Andrei Oişteanu şi riscurile meseriei. Despre narcotice, sexualitate şi alte tabu-uri în cultura română. VIDEOinterviul Campaniei Love Story Education - prima parte

de Eugen Istodor HotNews.ro
Sexualitatea românului? - uite cât de riscant este s-o cercetezi. Înjurături, lipsa cercetărilor academice, "căderea" în tabloidizare. Andrei Oișteanu a riscat ca cercetător al tabu-urilor românilor. Și riscă din nou în interviul campaniei LOVE STORY EDUCATION. Astăzi citiți prima parte a acestui interviu. O analiză a comportamentului tău sexual, ca om, ca român: de la abstinență la orgie. Despre creierul tău - adevăratul sex și despre imaginația ta - eternul afrodisiac. Oișteanu a trăit hippie în România comunistă. De aceea, ne arată ce-i libertatea. Cum de românii au avut la 2 Mai și Vama veche primele plaje cu nudiști. Înaintea Franței și Americii. Cum era să fii spirit rebel, narcoticul să-ți dea vertijul creativ, să călătorești în Orient, să intri în conflict cu părinții, cu regimul politic. În 2018, Oișteanu riscă să se lovească de aceleași mentalități dintotdeauna. Așa este?
Pod prabusit in Italia
Foto: Captura Twitter

VIDEO Tragedie în Italia: O porțiune a unui pod al autostrăzii A10 s-a prăbușit, la Genova / Bilanț provizoriu: Cel puțin 35 de persoane au murit, printre care și un român UPDATE  

de R.M. HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Internaţional
O porțiune a unui pod al autostrăzii A10 s-a prăbușit marți la Genova, au anunțat pompierii, care cred că mai multe mașini au căzut în gol, scrie AFP. Cel puțin 35 de persoane și-au pierdut viața, însă numărul morților ar putea crește, potrivit La Repubblica.Un român a fost identificat printre persoanele decedate, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE).
-------------
01:00: MAE: Un român a murit după prăbuşirea segmentului de autostradă în Italia, în apropiere de Genova Bilanțul persoanelor decedate a urcat la 35
Violente ale jandarmilor
Foto: Stirile ProTV

Cum au denaturat adevărul Jandarmeria Română și ministrul de interne

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Reprezentanții Jandarmeriei Române și ministrul de interne Carmen Dan nu au reușit să justifice până acum actele de violență exercitate vineri împotriva protestatarilor pașnici și asupra jurnaliștilor. Multe dintre explicațiile oferite începând de sâmbătă au fost dezmințite ulterior. Există numeroase probe video și mărturii care demonstrează clar că dispozitivele Jandarmeriei Române nu au fost "eminamente defensive", că femeia jandarm nu a rămas "paralizată pe viață" și că Parchetul militar nu a delegat un procuror care să supravegheze intervențiile "de la începerea activităţii până la finalitatea ei".
Sebastian Cucos
Foto: Captura video

Prima reacție a șefului Jandarmeriei, după intervenția brutală din Piața Victoriei: „Colegii mei și-au făcut datoria. Oamenii în uniformă își merită respectul nostru”

de C.D. HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Esenţial
Șeful Jandarmeriei, Sebastian Cucoș, a declarat, în prima ieșire publică după intervenția brutală din Piața Victoriei, că jandarmii și-au făcut datoria și că „oamenii în uniformă își merită respectul nostru”. „Jandarmii ăștia care au umplut tot netul acum sunt aceeași pe care i-ați văzut la inundații, care au scos oameni din zăpadă”, a spus Cucoș. „Dacă cineva se face vinovat de ceva, indiferent dacă e în uniformă sau civil, va fi tras la răspundere”, a adăugat el.
anatomia-ciclismului-ghidul-ilustrat-pentru-cresterea-fortei-vitezei-si-rezistentei-in-ciclism
Foto: Hotnews

Anatomia ciclismului. Ghidul ilustrat pentru cresterea fortei, vitezei si rezistentei in ciclism

de A.V. HotNews.ro
Cartea prezinta 74 dintre cele mai eficiente exercitii de ciclism, insotite de descrieri clare, pas cu pas, si ilustratii anatomice color care scot in evidenta muschii aflati in actiune. Ilustratiile muschilor activi implicati in viraje, catarari, coborari si sprinturi prezinta modul in care exercitiile sunt legate fundamental de performanta in ciclism.
Ecaterina Andronescu
Foto: Agerpres

Ecaterina Andronescu cere, într-o scrisoare deschisă, demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD și schimbarea Guvernului Dăncilă

de N.O. HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Esenţial
Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a cerut, marți, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea să se retragă din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea. De asemenea, Andronescu susține că Guvernul Dăncilă trebuie schimbat. „Se poate compara acest guvern cu guvernele anterioare ale PSD-ului? Se poate compara acest guvern cu guvernele Văcăroiu, Năstase sau Ponta? Nu, în niciun caz”, scrie senatoarea PSD.
Luminite proteste
Foto: Captura Digi 24

Deutsche Welle solicită autorităților române investigarea agresării corespondentului DW

de I.B. HotNews.ro
Purtătorul de cuvânt al DW, Christoph Jumpelt, a cerut României să aducă în fața justiției responsabilii pentru agresarea corespondentului lor, vineri seară la protestele din Piața Victoriei. Mai mulți jurnaliști, inclusiv un corespondent DW, au fost atacați de jandarmi în timpul protestelor împotriva corupției de la București.
saga-dinastiei-de-windsor
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Saga dinastiei de Windsor

de A.v. HotNews.ro
Windsor! Este cea mai mare fortareata din lume locuita inca si astazi si – totodata – numele dinastic ales de regele George al V-lea in 1917, in plina valtoare a Primului Razboi Mondial, pentru a sterge rezonanta germanica a suveranilor de Saxa-Coburg si Gotha intr-un moment in care Regatul Unit se confrunta cu Imperiul German.
Momentul incidentului
Foto: captura facebook

​VIDEO O nouă înregistrare cu momentul în care se vede clar cum bărbatul în alb din Piața Victoriei îi ia telefonul reporterului HotNews, iar jandarmii îl bruschează

de Clarice Dinu HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Esenţial
Au apărut noi imagini cu momentul în care bărbatul în alb care ar fi aplicat în teren ordinele de evacuare a Pieței Victoria îi ia telefonul reporterului HotNews.ro, iar jandarmii care-l însoțeau îl bruschează pe acesta.
cand-parintii-se-enerveaza-o-noua-abordare-pentru-a-intelege-si-solutiona-conflictele-din-familie
Foto: Hotnews

Cand parintii se enerveaza. O noua abordare pentru a intelege si solutiona conflictele din familie

de A.V. HotNews.ro
Copilul tau nu mai vrea in ultimele seri sa se dezlipeasca de televizor? Adolescenta ta s-a intors acasa mult prea tarziu dupa o petrecere? Baiatul cel mare isi loveste cu rautate fratiorul? In astfel de momente, vezi rosu in fata ochilor. Incepi sa tipi si sa ameninti; ti se pare ca nicio regula nu mai functioneaza, ca odrasla ta a scapat de sub control.
Subiectele zilei
Foto: Colaj foto

Subiectele zilei: Medic rezident, atac la adresa protestatarilor: „Sper să vă omoare jandarmii. Sper să beţi cu paiul câte zile mizerabile mai aveţi de trăit“; „Granzii“ bucureșteni vor să controleze parcările din Iași. Au mirosit oportunitatea; Când dialogul e numai de formă

de Crăița Ciobotaru HotNews.ro
Chirica dă cu șutul în PSD: Nu are nici cea mai mică legătură cu istoria acestui popor. Imaginea României este grav afectată după incidentele de vineri seara, din Piaţa Victoriei de la Bucureşti, consideră primarul Iaşiului, Mihai Chiria, el afirmând totodată că PSD riscă să fie considerat a fi "succesorul de drept al fostului partid comunist"...

Începe pelerinajul de la Nicula: zeci de mii de pelerini așteptați la mănăstirea din Cluj. Se anunță pelerinaj de amploare mâine la Cluj, la mănăstirea Nicula, unde în fiecare an în 15 august zeci de mii de pelerini vin de la distanțe mari ca să se închine la icoana mănăstirii, despre care spun că e făcătoare de minuni...
Proteste
Foto: Stirile ProTV
Citeste pe Stirile Pro TV

Un ziar american cere sancţiuni împotriva politicienilor corupţi din România şi sugerează că ar fi sub influenţa lui Putin

de Stirile Pro TV Stirile ProTV
Tom Rogan, unul dintre cei mai cunoscuţi analişti de orientare conservatoare din Statele Unite, sugerează că România ar trebui sancţionată, la fel ca Rusia, din cauza politicienilor corupţi.  Tom Rogan, care a fost analist pentru BBC, Sky News, CNN şi Guardian, printre altele, susţine în cel mai recent editorial al său publicat în săptămânalul conservator Washington Examiner că SUA ar trebui să aplice sancţiuni României. “Time to clean up Romania with sanctions (and hurt Putin’s influence, too)”, este titlul ales de jurnalistul american - “E vremea să face curat în România cu sancţiuni (şi să lovim şi în influenţa unui Putin)”
Business Report
Foto: Colaj foto

Business report: Autostrăzile la raport: Tirrena, Astaldi şi Strabag, constructorii care au avansat cel mai mult în ultima lună; Consiliul Fiscal: Ce pensii au adâncit gaura din buget. Cu cât au crescut şi cine beneficiază de pensiile speciale; Ministerul Transporturilor interzice omologarea mașinilor cu volan pe dreapta din afara Uniunii Europene

de Crăița Ciobotaru HotNews.ro
Fără precedent : Sute de mii de români vor fi verificaţi de Fisc. Vezi dacă te numeri printre ei. Sute de mii de români care nu și-au declarat veniturile obținute în ultimii doi ani urmează să primească decizii de impunere de la Fisc.Peste 250.000 de români vor fi amendaţi în perioada următoare de Fisc...

Concurenţa de la pompă. Benzinăriile Rompetrol au avut cea mai mare creştere a vânzărilor în primul semestru din 2018. Grupul Rompetrol a înregistrat cea mai mare creştere a vânzărilor de carburanţi pe segmentul retail în România, în termen de volum, în primul semestru al acestui an, pe o piaţă în creştere anemică...
Politic Show
Foto: Colaj foto

Politic show: Ministrul Carmen Dan a numit un nou şef interimar la Jandarmeria Română - Ionuţ Sindile, prim-adjunct al inspectorului general; Dragnea şi Tăriceanu, ameninţaţi cu excluderea. Decizia va fi luată pe 7 septembrie; Teodorovici: Un guvern nu mai trebuie schimbat altfel decât prin vot

de Crăița Ciobotaru HotNews.ro
Ungureanu se bate cu Goțiu pentru șefia USR Cluj. Cine l-a îndepărtat pe Elek? USR Cluj nu-l mai are președinte pe Elek Levente. Lider interimar a fost numit vicepreședintele Christian Schuster – un anonim absolut pe scena politică locală. Încă de la înființare, USR Cluj nu a reușit să se consolideze...

DNA, solicitată de IPP să investigheze posibilele abuzuri ale conducerii Ministerului de Interne. Institutul pentru Politici Publice (IPP) cere DNA să investigheze informațiile apărute în ultimele 72 de ore despre potențialele abuzuri săvârşite de Conducerea politică a Ministerului Afacerilor Interne precum și de o serie de comandanţi ai IGPR...
Mark Rutte CP Tariceanu, Hans van Baalen
Foto: Facebook

Bizarul caz al liberalilor europeni: Au susținut modificările din justiție și pe Tăriceanu, în timp ce un mare lider de la ei ține România la poarta Schengen din cauza corupției

de Claudiu Zamfir HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Politic
Partidul Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE Party), familia politică europeană pe care se bizuiesc Călin Popescu Tăriceanu și partidul său pe continent, pare că se confruntă cu o criză de identitate și de decizie din cauza României.
Jandarm în studioul Antenei 3
Foto: captura Antena 3

Antena 3 a adus în platou un jandarm cu arcada cusută. Cu lacrimi în ochi, acesta spune: A fost ceva copleșitor... / Or fi făcut ei ceva de au fost bătuți. Cine i-a pus să ridice mâinile?!

de Ionut Baias HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Revista Presei | Radio TV
​Antena 3 a adus în platou un jandarm care este rănit la arcadă. Cu o mină abătută și cu lacrimi în ochi, acesta spune că a fost foarte speriat de evenimente și că nu a mai trăit așa ceva. Când a fost însă întrebat ”de ce s-a dat cu gaze la Antipa” sau ”sunteți acuzați că ați bătut oameni nevinovați” răspunsurile au fost mormăite astfel încât să nu se înțeleagă nimic. Cheia emisiunii este axată pe ideea că mitingul a fost neautorizat.
UPDATE: Întrebat de ce pe imagini se văd oameni care stau pe jos și ridică mâinile și sunt luați la bătaie, jandarmul răspune: Or fi făcut ei ceva. Cine le-a zis să ridice mâinile sus?! Le-au zis jandarmii?!
Proteste
Foto: Wikipedia

Washington Examiner: Este timpul să curățăm România prin intermediul sancțiunilor și să slăbim și nfluența lui Putin

de Crăița Ciobotaru HotNews.ro
Recunoscând criza în creștere a României cu privire la domnia legii, SUA ar trebui să sancționeze politicienii români despre care se știe că sunt corupți, scrie Tom Rogan, unul dintre cei mai cunoscuţi analişti de orientare conservatoare din Statele Unite, în editorialul său din washingtonexaminer.com.
Black Hat 2018
Foto: Hotnews

Tehnologie mortală - Dispozitive medicale implantate, precum stimulatoarele cardiace sau pompele de insulină, pot fi atacate cu ușurință de hackeri

de Vlad Barza HotNews.ro
Diversele dispozitive medicale implantate folosite de milioane de pacienți sunt vulnerabile la atacurile hackerilor, iar comportamentul acestor dispozitive poate fi modificat. Hackerii pot controla de la distanță dispozitivele, din cauza că producătorii nu criptează procedurile de actualizare de soft, spun doi cercetători care și-au prezentat descoperirile la evenimentul de tehnologie Black Hat. Ei au arătat că hackerii pot acționa și asupra pompelor de insulină.
La scoala
Foto: Agerpres

Elevii din Constanța au dat în judecată 20 de primării, pentru refuzul de a le transmite informații de interes public despre școli și educație

de R.P. HotNews.ro
Asociația Elevilor din Constanța anunță că a dat în judecată 20 de primării, “pentru că refuză să transmită informații de interes public cu privire la educația de la firul ierbii”. Elevii spun că realizează un studiu, numit ”Indexul accesului la educație”, cu obiectivul de a le arăta oamenilor dacă autoritățile își fac treaba în domeniul educației. 
Daria Giorgiana
Foto: Hotnews

Anunț umanitar: Han Daria Giorgiana este o fetiță de 12 ani care se luptă cu boală cruntă: amiotrofie spinală de tip 2

de Ionut Baias HotNews.ro
Luni, 13 Aug 2018 Actualitate | Esenţial
Han Daria Giorgiana este o fetiță de 12 ani care se lupta de la vârsta de 1 an cu o boală cruntă: Amiotrofie spinală tip 2. Este o boală degenerativă care afectează mușchii și oasele. Vestea bună este că anul tecut a apărut un tratament pentru această boală cruntă. Medicii consideră că este nevoie de un an de zile de tratament pentru a opri evoluția bolii iar în acest timp va fi necesară o operație grea pe coloana vertebrală.
Viktor Orban
Foto: Agerpres/EPA

Presa maghiară: Orban începe să devină cel mai important lider al Europei

de I.B. HotNews.ro
În Europa, nici un premier nu vorbeşte - nici măcar cu aproximaţie - aşa cum vorbeşte Viktor Orbán. Prin declaraţiile sale, premierul Ungariei demontează toate consensurile unanim acceptate pe acest continent, scrie istoricul american Daniel Pipes, într-un articol publicat de ziarul de dreapta The Washington Times și citat de Magyar Televizio.
\iubita-mea-mercedes
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectură

Iubita mea Mercedes. O carte despre cum e să fii străin în țara altora și cum devii străin de țara ta

de A.V. HotNews.ro
Ideea carții mi-a venit pe când spălam mașina la o benzinarie din Germania. Așteptând să intru pe linia de spălare, mi-am amintit vorbele cuiva, care spunea, râzând: „Mulți bărbați, în Germania, își iubesc mai mult Mercedesul, sau BMW-ul, decât propria soție". Din  întâmplările mele și ale altor personaje, am încercat să arăt cum e să fii strain în țara altora și cum devii, treptat, străin de țara ta. Iubita mea Mercedes este o carte-document a emigrației românești după Revoluție și „o lecție despre libertate".
Robert Mihailescu agresat de jandarmi
Foto: Captura video

EFJ şi IFJ au alertat Consiliul Europei cu privire la agresiunile jandarmilor asupra jurnaliştilor din România

de N.O. HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Esenţial
Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor şi Federaţia Europeană a Jurnaliştilor au sesizat Platforma pentru Protecţia Jurnalismului din cadrul Consiliul Europei cu privire la agresiunile jandarmilor la adresa jurnaliştilor, din data de 10 august 2018, relatează Agerpres.
ROBOR
Foto: pixabay.com

ROBOR la 3 luni scade ușor, restul categoriilor stagnează

de DG HotNews.ro
Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a scăzut marți la valoarea de 3,26%, de la 3,28%, cât înregistra luni, informează Banca Naţională a României, potrivit Mediafax.
Tinder Logo
Foto: Wikimedia Commons

Fondatorii Tinder împreună cu fostul șef al companiei i-au dat în judecată pe deținătorii aplicației

de Crăița Ciobotaru HotNews.ro
Companiile mamă ale aplicației Tinder au fost acuzate că au subevaluat aplicația, înșelând executivii cu sume de miliarde de dolari în acțiuni. Un grup de 10 foști dar și actuali executivi, incluzând co-fondatorii firmei și fostu șef al acesteia au înaintat acuzația într-un proces înregistrat la New York. Aceștia doresc cel puțin 2 miliarde de dolari daune de la firmele mamă IAC și Match Group, conform bbc.com


Urziceni-biserica
Foto: Facebook

Urziceniul. De ce-i 5 lei kilogramul de piersici și 7 de fasole țucără? - Reportaj

de Eugen Istodor HotNews.ro
Luni, 13 Aug 2018 Actualitate | PERSPEKTIVA
Duminică, dimineață, ora 7 patruzecișișase. Sunt după un chef de Sfântă Marie, făcut în avans. Rămas peste noapte în Urziceni, descopăr locul. Mă-nvârt în 20 de minute, în cerc, din gară până-n centru, din centru până-n capul Urziceniului și din cap, iar, până-n gară. În mână cu un pet de lapte bătut, luat de la țărani, cu 5 lei. Trec prin orașul matinal. Și enigmele lui se agață de mine. Caut și eu răspunsuri. De ce-i, în piață, 5 lei kilogramul de piersici și 7 de fasole țucără? Să-mi cumpăr sau nu toaletă regală? De ce m-a costat 7,20 biletul la Loto? De ce-i Bucureștiul considerat orașul țeparilor?

Plângere pentru șeful Filarmonicii Oltenia după ce a spus de mamele de la protest că merită „glonț în cap”

de N.O. HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Esenţial
Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a depus, marți, o plangere la Poliția Dolj împotriva directorului Filarmonicii Oltenia, Gabriel Zamfir, după ce acesta a scris pe facebook că mamele care au fost cu copiii la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei ar merita „măcar un glonţ în cap”.
Sageata Albastra in gara la Radauti
Foto: Valentin Florin Stoica

Eveniment rar: o știre pozitivă în domeniul feroviar românesc - Trenurile încep să circule după șase ani pe 39 km de cale ferată din Bucovina

de Vlad Barza HotNews.ro
Când este vorba de trenuri românești se țin lanț știrile negative, fie că se ”rup” poduri sau că aglomerația este îngrozitoare în puținele vagoane. În acest context este foarte rar cazul în care trenurile revin pe linii unde au circulat în trecut, iar marți acest lucru se întâmplă între Dornești și Putna, în Bucovina, după șase ani de pauza. Revenirea trenurilor pe cei 39 km ai liniei 515 este o dovadă că atunci când se vrea, chiar se poate. Au fost renovate gările de pe traseu, în special Rădăuți și au fost adăugate patru stații noi.
Ghenosu
Foto: Stirile ProTV

Interlopul Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmărite persoane din România, a fost arestat la Londra

de N.O. HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Esenţial
Temutul interlop Ghinea Florin Nicolae, zis “Ghenosu”, dat în urmărire generală, a fost arestat luni după-amiază, în Hertfordshire, de către poliția britanică, au declarat surse din cadrul Poliției pentru Mediafax.
Transgaz
Foto: Transgaz

Profitul Transgaz a scăzut cu 30%, în primul semestru

de Florin Barbuta HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Economie | Energie
Transgaz a înregistrat un profit net în scădere cu 30%, în primul semestru din acest an, în raport cu perioada similară din 2017, la 279,6 milioane lei, reiese dintr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori București (BVB). Totuși, compania precizează că cifra este mai mare cu 105% față de cea programată.
Fonduri europene
Foto: MorgueFile.com

Fonduri europene de aproape 30 de milioane de euro pentru laboratoare de cercetare. Descarcă Ghidul solictantului

de CZ HotNews.ro
Universitățile și institutele de cercetare din România vor putea obține fonduri europene pentru realizarea și dotarea de laboratoare pentru domenii ca IT, energie sau mediu, printr-o linie de finanțare în valoare totală de 29,4 milioane de euro, susținută prin Politica de coeziune a Uniunii Europene. Apelul de proiecte se va lansa în august, iar firmele din România vor avea astfel oportunitatea de a câștiga contracte de achiziții publice pentru lucrări sau furnizare de echipamente.
Postare Robert Negoita 1
Foto: Facebook

POZA ZILEI Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a postat pe Facebook un mesaj despre amenajarea unui spațiu verde în care apare o mașină cu celebrul mesaj anti-PSD

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a postat pe pagina de Facebook un mesaj despre amenajarea unui spațiu verde în care apare o mașină cu celebrul mesaj ”M...E PSD”. Este vorba despre o postare despre amenajarea scuarului central de pe Bulevardul Liviu Rebreanu. Reamintim că Robert Negoiță este vicepreședinte PSD.
Biserica catolica, acuzata
Foto: Captura NBC

Un nou raport detaliază abuzurile sexuale realizate de peste 300 de preoți catolici din Pennsylvania

de Crăița Ciobotaru HotNews.ro
Într-un nou raport al Înaltului Juriu din SUA este afirmat faptul că există documente interne de la 6 biserici Catolice din Pennsylvania care arată că mai mult de 300 de preoți catolici au fost acuzați că ar fi abuzat sexual peste 1000 de copii, conform cnn.com
Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui
Foto: Agerpres

Prima reacție a unui lider PSD la scrisoarea lui Andronescu: Am crezut că e pe mare și lansează mesaje SOS / Încearcă însă să scufunde barca PSD și se pune în slujba adversarilor

de DG HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Esenţial
Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat marți, pentru Mediafax, că senatorul social-democrat Ecaterina Andronescu s-a pus "în slujba adversarilor consacrați ai PSD" prin faptul că a cerut într-o scrisoare deschisă retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.
Augustin Lazar
Foto: Agerpres

UPDATE Parchetul General preia ancheta în cazul violențelor din Piața Victoriei

de DG HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Esenţial
Parchetul general a confirmat, marți, preluarea dosarului privind violențele din 10 august din Piața Victoriei de la Parchetul Militar, pentru cercetarea unitară a evenimentelor, după ce au fost depuse plângeri penale împotriva ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, prefectului municipiului Bucureşti, Speranța Cliseru, conducerii Jandarmeriei Române şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. La data de 11 august 2018, s-a dispus începerea urmăririi penale în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuzivă, abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu, arată Parchetul.
Uniunea Europeana, in criza existentiala
Foto: pixabay.com

FT: Europa trebuie să ia partea Canadei - altfel își va pune în pericol propriile valori

de I.B. HotNews.ro
Europa trebuie să ia partea Canadei - altfel își va pune în pericol propriile valori În răspunsul ei la cearta dintre Ottawa și Arabia Saudită, UE repetă greșeli pe care le-a mai făcut, scrie Financial Times, citat de Rador.
Fraser Anning
Foto: Captura Twitter

Un senator australian cere ”soluția finală” privind problema imigrației

de N.O. HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Internaţional
Un senator australian a invocat termenul ”soluția finală” într-un discurs instigator prin care a cerut un plebiscit prin care alegătorii să spună dacă vor să pună capăt imigrației musulmanilor și non-vorbitorilor de engleză ”din lumea a treia”, relatează The Guardian.
Fernando Alonso
Foto: Facebook

Fernando Alonso se retrage din Formula 1 la finalul sezonului

de Diana Ene HotNews.ro
Fernando Alonso (37 de ani), pilotul echipei McLaren-Renault şi dublu campion mondial (în 2005 şi 2006 cu Renault), a anunţat, marţi, că se retrage din Formula 1 la finalul acestui sezon. După o carieră de 17 ani, spaniolul îşi va lua rămas bun de la circuit în 25 noiembrie, la Yas Marina (Abu Dhabi).
Adrian Luca
Foto: Arhiva personala

Frumoasă lovitura guvernului de (de)tensionare a investitorilor, dar cum rămâne cu … ceteris paribus?

de Adrian Luca Contributors.ro
De când Finanțele ne-au dat de înțeles că se discută de eliminarea salariului minim pe economie, cel puțin pe partea privată, mă macină o întrebare – dacă acum o jumătate de an ar fi fost valabilă măsura, atunci, ceteris paribus (restul condițiilor rămând neschimbate), ar fi ales Mercedes să facă noua investiție de 1 miliard de euro în România și nu în Ungaria? Răspunsul e ușor de intuit, având în vedere că Mercedes alegea Ungaria și în 2008, chiar dacă la noi salariul minim era sub 150 de euro.
Catalin Ivan
Foto: Facebook

Cătălin Ivan va cere excluderea PSD din grupul socialiștilor europeni: Am decis să mă angajez total în blocarea acestei structuri mafiote

de R.M. HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Politic
Europarlamentarul Cătălin Ivan va cere excluderea PSD din Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, la începutul sesiunii de toamnă a Parlamentului European.
Klaus Iohannis
Foto: Presidency.ro

Președintele așteaptă finalizarea anchetei pentru numirea unui șef al Jandarmeriei/ În ceea ce privește interimatul, șeful statului și CSAT nu au atribuții 

de DG HotNews.ro
Administrația Prezidențială precizează marți că problema numirii actualului interimar al Jandarmeriei, Sebastian Cucoș, ca șef plin al instituției ar putea fi discutată în CSAT doar după finalizarea anchetei care a fost declanșată după violențele de la protestele de vineri. În condițiile în care interimatul acestuia expiră, Președinția transmite că nu are niciun fel de atribuții în acest sens, singura care decide cine asigură conducerea Jandarmeriei până la numirea unui inspector general fiind Carmen Dan, în calitatea ei de ministru al Afacerilor Interne.
Proteste
Foto: Captura video

UPDATE Procesul verbal al procurorului militar prezent în Piața Victoriei, făcut public de Jandarmerie. Bogdan Pîrlog: „Nu avem ce căuta în a coordona și nici nu am făcut așa ceva”

de C.D. HotNews.ro
Jandarmeria Română a pus la dispoziția presei procesul verbal de sesizare din oficiu a procurorului militar Bogdan Pîrlog, potrivit căruia acesta s-a prezentat la mitingul din Piața Victoriei după ce a văzut imaginile din spațiul public și existând „suspiciunea posibilei comiteri a unor fapte de natură penală de către cadrele militare din dispozitivul de asigurare a ordinii publice”. Pîrlog Bogdan. Acesta susține însă într-o declarație, pentru Libertatea, că nu a coordonat intervenția.
Jandarmi
Foto: Hotnews

Jandarmeria anunță cine este procurorul militar care a fost în Piața Victoriei: Pîrlog Bogdan a fost prezent atât în punctul de comandă înaintat, cât și în zona dispozitivelor / Acesta s-a autosesizat cu privire la evenimente 

de C.D. HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Esenţial
Jandarmeria precizează că la protestul din 10 august a fost prezent locotenent colonel Bogdan Pîrlog de la Parchetul Militar, între orele 17:00-04:00, care s-a autosesizat cu privire la evenimentele de la miting. Precizarea vine în contextul în care procurorul militar Ionel Corbu a susținut că niciun coleg nu a participat la centrul de comandă mobilă în timpul intervenției din Piața Victoriei.
Femeia jandarm a iesit din spital
Foto: Captura video

VIDEO Femeia jandarm, lovită în timpul protestelor, a fost externată. A folosit ieșirea din spate, plecând în fugă, și nu a dat declarații

de N.O. HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Actualitate | Esenţial
Femeia jandarm care a fost lovită de mai mulți protestatari la mitingul din 10 august a fost externată, marți, de către medicii Spitalului Floreasca, ea folosind ieșirea din spate, fără a da declarații jurnaliștilor prezenți la unitatea spitalicească, relatează Mediafax.Alte titluri din Actualitate:

UPDATE Ambasadorul SUA și mai mulți congresmeni americani au discutat cu Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria 
PNL, USR şi PMP au depus solicitarea de convocare a Camerei Deputaţilor în sesiune extraordinară, după violențele de la protestul de vineri
Comisia Europeană: Protestele pașnice din România s-au soldat cu violență. Violența nu poate fi niciodată o soluție în politică
PSD Suceava, după ce Ecaterina Andronescu a cerut schimbarea Guvernului Dăncilă: Intervenția demonstrează frustrarea că nu a putut face parte din acest executiv 
CSM face apel la autoritățile publice să se manifeste ”echidistant” față de dosarul violențelor din Piața Victoriei din 10 august pentru evitarea presiunilor
Şoferul maşinii cu număr anti-PSD a sesizat Avocatul Poporului şi va depune o plângere la CNCD, anunţă avocatul acestuia
Efectele gazelor lacrimogene asupra adulților, copiilor, bătrânilor. Pierderi de sarcină, pneumonie, cancer
Conducerea Jandarmeriei, sub semnul întrebării: Interimatul actualului șef expiră. Se așteaptă avizul CSAT / Carmen Dan: Nu am vorbit cu președintele pe acest subiect 
Parchetul Militar o contrazice pe Carmen Dan. „Nu a fost niciun procuror care să facă parte din centrul mobil de comandă” pentru intervenția din Piața Victoriei / PLUS Jandarmeria nu a transmis încă documentele  solicitate
Miron Cozma, angajat fictiv la o companie de apă a lui Pandele (presă) 
VIDEO Alertă la Londra: O mașină a intrat în bariera de securitate de la Parlament. Doi răniți au ajuns la spital/ Șoferul a fost arestat, incidentul este considerat atentat terorist
Carmen Dan, după intervenția brutală a Jandarmeriei în Piața Victoriei: Nu am ce să-mi reproșez. Am făcut ce trebuia să facă un ministru responsabil / Jandarmii au acționat sub supravegherea unui procuror militar
UPDATE Procurorul care se ocupă de dosarul violențelor jandarmilor: „Activitatea trenează, întrucât s-a întrerupt curentul electric. Paradoxal, numai imobilul nostru”
​Libertatea: Momentul în care jandarmerița bătută este scoasă din mulțime de colegi și merge singură. ”Fraților, unde dracu’ m-ați dus!” VIDEO
VIDEO Turiști israelieni, scoși din taxi și loviți de jandarmi în timpul intervenției din Piața Victoriei. Ambasada Israelului: „Considerăm acest incident ca fiind inacceptabil și extrem de serios”
Model de plângere penală privind evenimentele din 10 august 2018
ECONOMIE

S-a publicat procedura privind stabilirea din oficiu a impozitului anual
Foto: sxc.hu

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre procedura privind stabilirea din oficiu a impozitului anual pe venit/ Lista celor pentru care nu sunt informații suficiente va fi avută în vedere pentru posibile inspecții fiscale

de Dan Popa HotNews.ro
​Recent, a fost publicat Ordinul Președintelui ANAF care aprobă Procedura privind stabilirea din oficiu a impozitului anual pe veniturile persoanelor fizice. Procedura se referă exclusiv pentru veniturile din anii 2016- și 2017, Autoritatea fiscală urmând să stabilească din oficiu impozitul pe venit datorat de aceste persoane. În termen de 15 zile de la termenul legal de depunere al declarației (15 august 2018) prin intermediul aplicației electronice se va întocmi „lista persoanelor care nu au depus declarația de impunere”.
Subiectele zilei in presa occidentala
Foto: sxc.hu

​Financial review. Îngrijorările marilor ziare străine de marți. De la situația din Turcia care se propagă și pe alte piețe, la starea învățămîntului, delistarea Tesla, obiceiurile alimentare în schimbare ale tinerilor francezi

de Dan Popa HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Economie | Finanţe & Bănci
Presa europeană deschide marți în general cu subiecte legate de criza Turciei- aceasta e îngrijorarea principală, urmată de subiecte proprii fiecărei țări. Francezii scriu despre Parcoursup (noua lege privind înscrierea în învățământul superior), germanii despre implicațiile locale ale scandalului Monsanto, indienii au respins o propunere a Regatului Unit de a utiliza probe ADN pentru a stabili naționalitatea migranților ilegali care trăiesc în UK. Elvețienii sunt preocupați de ”fronda” intelectualilor chinezi care denunță cultul personalității lui Xi Jinping, care s-ar fi aflat la originea războiului comercial cu SUA. Dar mai pe larg, în rândurile de mai jos. Ziarele monitorizate: WallStreet Journal, Financial Times, Handelsblatt, Le Temps (Elveția), Les Echos, The Hindu, Washington Post și altele
Mihai Marcu
Foto: MedLife

MedLife a finalizat achiziția platformei medicale SfatulMedicului.ro

de DP HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Economie | Companii
Operatorul de servicii medicale MedLife a anunțat marți că a finalizat achiziția platformei sfatulmedicului.ro, hub de informații medicale, scrie Mediafax. Valoarea tranzacției nu a fost anunțată. Înființat în urmă cu 15 ani, sfatulmedicului.ro înregistrează o medie lunară de peste 3,2 milioane de utilizatori unici, respectiv peste 12 milioane de afisări. Adițional serviciului de informare, utilizatorii accesează pe această platformă serviciul de autoevaluare medicală și interpretarea online a analizelor.
Daniel Daianu
Foto: Agerpres

Daniel Dăianu:  Conduita politicii monetare și gestionarea lichidității

de DP HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Economie | Finanţe & Bănci
 Cine citește documente ale BNR, inclusiv minutele ședințelor de politică monetară, constată referiri la gestionarea lichidității, scrie profesorul Daniel Dăianu într-un text transmis marți, HotNews.ro. Aceasta din urmă este parte din modul în care o bancă centrală își formulează și aplică politica monetară. Sunt opinii care fac legătura între injecții de lichiditate ale băncii centrale și mersul inflației în ultimii ani, la noi sugerându-se legături cvasimecanice. Sunt și opinii care reproșează BNR că lăsat rate de dobândă pe piața monetară (inter-bancară) să ajungă la peste 3%, cât sunt în prezent. Merită de aceea să evidențiem aspecte privind relația între cantitatea de monedă de bază (emisă de bancă centrală) și condițiile monetare în economie, dinamica inflației, echilibrele externe și conduita BNR.


SPORT

Mario Mandzukic
Foto: Twitter

Mario Mandzukic s-a retras din naționala Croației: "Am dat tot ce am avut mai bun pentru cel mai mare succes din istoria fotbalului croat"

de Diana Ene HotNews.ro
La o lună distanță după ce a disputat finala Campionatului Mondial, Mario Mandzukic și-a anunțat retragerea din naționala Croației. Atacantul lui Juventus a pus capăt carierei internaționale la vârsta de 32 de ani.
Simona Halep, la Montreal
Foto: Twitter - Coupe Rogers

Simona Halep a fost la un pas să se retragă de la Rogers Cup: "După meciul cu Pavlyuchenkova, am vorbit cu Darren şi i-am spus că nu mai pot"

de Diana Ene HotNews.ro
Marţi, 14 Aug 2018 Sport | Tenis
Simona Halep a vorbit, într-un interviu pentru WTA Insider, despre performanța sa de la Rogers Cup, acolo unde a cucerit duminică al 18-lea titlu din carieră. Liderul mondial a avut parte de o partidă maraton la debutul de la Montreal, iar la câteva ore distanță a fost nevoită să intre din nou pe teren pentru duelul din optimi, după ce programul meciurilor a fost dat peste cap de ploaie. "După ce am jucat trei ore şi jumătate cu Pavlyuchenkova, am vorbit cu Darren şi i-am spus că nu mai pot. Am crezut că mă voi retrage", a spus Halep.
Simona Halep, la Montreal
Foto: rogerscup.com

VIDEO Simona Halep, deranjată de fanii care au scandat în timpul finalei de la Montreal: "Data viitoare când veniţi pe un teren de tenis, vă rog să respectaţi această încăpere"

de Diana Ene HotNews.ro
Luni, 13 Aug 2018 Sport | Tenis
Mai mulţi fani din tribunele terenului central de la Montreal au scandat anti-PSD în timpul finalei Rogers Cup, pe care Simona Halep a câştigat-o, duminică, împotriva americancei Sloane Stephens. Numărul 1 mondial s-a arătat deranjată de aceste scandări şi a transmis un mesaj în limba română celor care au scandat, la festivitatea de premiere.


Bancul zilei

Bancul zilei: PR-ul e totul

de I.B. HotNews.ro
Doua tipe seara tarziu pe strada. O patrula de jandarmi le opreste. Seful patrulei zice:
– Buna seara, actele la control, va rog!
Una dintre tipe raspunde:
– Sunt stewardesa, tocmai ce am sosit dintr-un voiaj si acum merg repede spre casa sa fac un dus, sa ma schimb, pentru ca tocmai am fost anuntata ca trebuie sa plec imediat

Bancul zilei: Când femeile își ascund vârsta

de I.B. HotNews.ro
Uneori femeile sunt atât de secretoase pe site-urile de socializare. De exemplu la ce mă uit acum:
"Prenume: Elena. Nume: ascuns. Data naşterii: ascuns...


REVISTA PRESEI

Caru cu vedete
Foto: Colaj foto

Caru' cu vedete: Tatăl lui Meghan Markle: „Nu mă aştept să o mai văd sau să mai discut cu ea”; Ce gest emoţionant au făcut Beyonce şi Jay-Z pentru Aretha Franklin; Dana Rogoz, declaratie acida pentru femeia care a batut-o si a scuipat-o pe strada. Ce a patit vedeta

de Crăița Ciobotaru HotNews.ro
O cunoscuta prezentatoare TV se retrage din televiziune dupa 13 ani. Care sunt motivele. O cunoscuta prezentatoare TV de la noi s-a decis sa renunte la pupitrul stirilor dupa 13 ani in care a aparut pe micile ecrane si a adus in casele romanilor cele mai importante stiri din tara, dar si din strainatate...

Shakira a vorbit despre problemele de sănătate în urma cărora era să-şi piardă vocea: „A fost un miracol. Am crezut că nu voi mai cânta vreodată“. Cântăreaţa columbiancă Shakira (41 de ani) a făcut primele declaraţii despre problemele de sănătate din 2017, care au forţat-o să-şi anuleze mai multe concerte şi să ia o pauză vocală...
Faze tari
Foto: Colaj foto

Faze tari: Mesaje de Sf Maria. Cele mai frumose, originale, inspirate şi amuzante mesaje, SMS-uri şi felicitări de Sfânta Maria; Michael Caine încearcă să explice finalul ciudat din Inception; Cea mai scumpă supă din lume costă 2.014 $

de Crăița Ciobotaru HotNews.ro
Ai da 565$ pe blugii cu două funduri? Obrazul subţire cu cheltuială se ţine! Compania de modă R13 a lansat colecţia de vară pentru femei. Blugii cu două perechi de funduri se vând cu 565 de dolari şi, culmea, au un succes de răsunet în rândul tinerelor...

Șarpe boa, descoperit sub capota unei mașini. Cum a fost îndepărtat. Un şarpe boa, lung de un metru, şi-a găsit adăpost sub capota unei maşini, în Statele Unite. Somnul liniştit i-a fost întrerupt însă de proprietar, căruia îi place să-şi inspecteze autoturismul în detaliu, la final de săptămână...
Utile
Foto: Colaj foto

Utile: Pericolul țigărilor electronice este mai mare decât te-ai fi gândit; Imaginile care pot salva orice căsnicie. Ce au descoperit cercetătorii după au studiat 144 de cupluri căsătorite de mai puţin de cinci ani; Ce să mănânci ca să ai o vedere bună.

de Crăița Ciobotaru HotNews.ro
Cum se prepară băutura care echilibrează glicemia şi vă ajută să slăbiţi până la 5 kilograme. Borşul este un produs obţinut prin fermentarea naturală a tărâţelor de grâu. Este bogat în enzime active şi vitamine, în special B-uri, dar şi minerale (seleniu, crom) şi aminoacizi esenţiali...

Pepenele galben, slab caloric şi bun detoxifiant. Datorită conţinutului mare de apă, pepenele galben este un bun detoxifiant, având proprietăţi diuretice şi revigorante. De asemenea, stimulează digestia şi apetitul. Prin acţiunea diuretică, laxativă şi detoxifiantă, este recomandat în caz de anemie, constipaţie, gută, reumatism, calculi renali, probleme ale vezicii urinare şi boli de piele...


Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Intalniri on-line

Top 5 articole cele mai ...


De la zestre la videochat
Când pregatirea pentru maritiș dura ani de zile
Cum isi reprimă oamenii prejudecățile
Tolerant și totuși cu prejudecati
Sexismul nu este doar nedrept, ci imbolnaveste femeile
Ce efecte are sexismul asupra sănătății oamenilor?
citeste mai multe articole din SmartWoman
Life
Bancul zilei: PR-ul e totul
Doua tipe seara tarziu pe strada. O patrula de jandarmi le opreste. Seful patrulei zice: – Buna seara, actele la control, va rog! Una dintre tipe raspunde: – Sunt stewardesa, tocmai ce am sosit dintr-un voiaj si acum merg repede spre casa sa fac un dus, sa ma schimb, pentru ca tocmai am fost anuntata ca trebuie sa plec imediat
Bancul zilei: Când femeile își ascund vârsta
Uneori femeile sunt atât de secretoase pe site-urile de socializare. De exemplu la ce mă uit acum: "Prenume: Elena. Nume: ascuns. Data naşterii: ascuns...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version