Banca Naționala a României
Foto: Hotnews

Precizări BNR după angajarea Vioricăi Dăncilă: E unul din consultanții unui departament care se ocupă de trecerea la Euro. Se pregătește Ioan Mircea Pașcu

de DP HotNews.ro
Dăncilă nu e consiliera Guvernatorului, ci unul din consultanții din Departamentul Energie Verde, unul din cele 5 departamente care formează Comitetul de trecere la Euro. La Departamentul de Geopolitică va fi adus Ioan Mircea Pașcu, fost vicepreședinte al Parlamentului European, a spus marți pentru HotNews.ro Adrian Vasilescu, consilier de strategie în BNR.
Decizie a CJUE
Foto: Torsten Sukrow/SULUPRESS.DE / AFP / Profimedia

Hotărâre a Curții de Justiție a Uniunii Europene cu miză uriașă pentru justiție: Decizia MCV are caracter obligatoriu pentru România

de I.H. HotNews.ro
Decizia din decembrie 2006 a Comisiei Europene de stabilire a unui mecanism de cooperare și de verificare (MCV) a progresului realizat de România în domeniul reformei sistemului judiciar și al luptei împotriva corupției are caracter obligatoriu, a hotărât marți Curtea de Justiție a Uniunii Europene. Decizia este una cu miză uriașă pentru România și a fost pronunțată în procesele deschise de mai multe instanțe din România.
Dancila
Foto: Inquam Photos via Digi24.ro

Viorica Dăncilă, angajată consilier pe probleme de strategie a lui Isărescu

de DP HotNews.ro
Începând de ieri, fostul premier Viorica Dăncilă este noua consilieră pe probleme de strategie a Guvernatorului BNR Mugur Isărescu, au confirmat pentru HotNews apropiați ai băncii centrale. Purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, nu a dorit să facă comentarii pe această temă. De altfel, mai mulți politicieni și-au găsit locul în BNR după ce mandatele de om politic li s-au terminat, Dăncilă nefiind primul asemenea caz. Mandatul Guvernatorului BNR se încheie în toamna lui 2024, când acesta va avea 75 de ani.

Centru de vaccinare
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea / Digi24

Un bărbat din Botoșani s-a vaccinat cu a 3-a doză de vaccin Pfizer și își dorea să o primească și pe a 4-a. Valeriu Gheorghiță: Oamenii să înțeleagă că furnizarea corectă a istoricului medical este în beneficiul lor

de Alina Neagu HotNews.ro
Un bărbat din Botoșani s-a prezentat la un centru de vaccinare și a primit cea de-a treia doză de vaccin Pfizer, chiar dacă era deja vaccinat cu două doze. Bărbatul și-ar fi dorit să primească chiar și a patra doză de vaccin. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a explicat că în acest caz nu a fost scanată cartea de identitate a bărbatului, iar personalul din centrul de vaccinare a crezut spusele acestuia, care a susținut că nu este vaccinat. Valeriu Gheorghiță a precizat că este primul caz de acest fel înregistrat în România.
Elevii se intorc la scoala
Foto: Agerpres

Elevii din București se pot întoarce toți în bănci miercuri, însă sunt și mulți părinți care preferă să-și țină copiii acasă. Cazul punctual de la Școala Centrală

de Iulia Rosca HotNews.ro
Cu o lună înainte de vacanța de vară, elevii de gimnaziu și liceu din București care nu sunt în clasele terminale se pot întoarce fizic în bănci după o lungă perioadă de școală online, începând de miercuri, după ce rata de infectare în Capitală a scăzut sub 1 la mie. Există însă cazuri în care părinții preferă să nu trimită copiii la școală și să rămână în online. Un caz concret este cel de la Colegiul Național „Școala Centrală”, unde conducerea școlii a trimis luni părinților un formular prin care să precizeze dacă doresc să trimită copiii la școală sau să rămână în online.
Valeriu Gheorghita
Foto: AGERPRES

Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca până la finalul lunii mai, vaccinul Pfizer să fie autorizat și pentru copiii cu vârsta de peste 12 ani

de Alina Neagu HotNews.ro
"Ne așteptăm ca până la finalul lunii mai, Agenția Europeană a Medicamentului să autorizeze vaccinul Pfizer și pentru copiii cu vârsta de peste 12 ani", a anunțat marți Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.
Declaratie beneficiar real
Foto: ONRC

Declarația beneficiarului real pe 2021: riști sau nu amendă după anunțul de amânare a termenului

de Ovidiu Popica HotNews.ro

Noul termen pentru depunerea declarației beneficiarului real ar urma să fie 1 octombrie 2021, potrivit unui proiect de ordonanță de urgență aflat în dezbatere publică. Ce se întâmplă însă dacă depui situațiile financiare până la intrarea în vigoare a ordonanței de urgență?

scoala
Foto: Max Fischer/ pexels.com

DOCUMENT De miercuri, toți elevii din București se întorc în bănci

de I.H. HotNews.ro
Începând de miercuri, toți elevii din Capitală vor reveni în bănci, după ce Comitetul pentru Situații de Urgență București a decis marți punerea în aplicare a ordinului miniștrilor Educației și Sănătății de redeschidere în totalitate a școlilor.


Internetul de mâine
Foto: Kevin Ku, Fotis Fotopoulos, Arif Riyanto / Unsplash
​Articol susținut de Huawei România

Generația care va schimba lumea de mâine are nevoie să stea pe internet încă de azi

de Răzvan Băltărețu HotNews.ro
În tehnologie, când dezvolți un produs nou, pornești de la o eventuală cerere sau nevoie din piață. În cazul de față nevoia există: acces la dispozitive și internet. Situația din ultimul an a făcut-o mai importantă ca niciodată mai ales pentru ce înseamnă în cazul generației de mâine.
​Academia de Studii Economice din București
Foto: ASE
 documente
Articol susținut de ASE

Întâlnirea Consorțiului „Universitaria” din 14 mai 2021

de HotNews.ro
Luni, 17 Mai 2021 Actualitate | Educatie
Consorțiul Universitaria, alcătuit din Academia de Studii Economice din București, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj- Napoca, Universitatea din București, Universitatea de Vest din Timișoara, s-a reunit în format online, în data de 14 mai 2021, cu o agendă structurată pe 10 paneluri cu teme actuale care vizează politicile educaționale din învățământul superior.
Casa Stravos din 2 Mai
Foto: Casa Stravos

[P] Casa Stavros din 2 Mai dă startul sezonului estival 2021 cu oferte speciale într-un veritabil colț de rai!

de Smile Media
Luni, 17 Mai 2021 Actualitate | Esențial
Pentru cei care iubesc marea, liniștea și își doresc să evadeze într-un colț de rai, Casa Stavros - 2 Mai și-a redeschis porțile și își așteaptă turiștii! Situat în centrul stațiunii 2 Mai, la 5 minute de plajă, locația te așteaptă cu 50 de camere gata pregătite pentru a-și primi oaspeții!
Alexandra Smedoiu
Foto: Deloitte Romania
​Dosare Juridice - Studiu

Studiu Deloitte: implementarea tehnologiei 5G, furnizarea de servicii integrate și dezvoltarea biroului virtual, printre tendințele anului 2021 în imobiliare la nivel global

de Deloitte Romania
Piața imobiliară globală se află într-un permanent proces de adaptare la evoluțiile din economie, la cadrul de reglementare în schimbare și la mediul tehnologic aflat în plină expansiune. Implementarea tehnologiei 5G, adoptarea unui nou model de afaceri, care presupune transformarea companiilor din domeniu din furnizori de spații în furnizori de servicii, și dezvoltarea biroului virtual sunt doar câteva din predicțiile desprinse din studiul Deloitte Real Estate Predictions 2021, realizat pe baza informațiilor colectate din mai mult de zece țări din întreaga lume. Conform studiului, care prezintă un set de 13 previziuni pentru piața de profil, digitalizarea nu mai poate fi evitată, iar investitorii în domeniul imobiliar sau managerii de fonduri, active, proprietăți fie o implementează, fie riscă să fie marginalizați de piață.
Valentin Ceafalau, Razvan Avram
Foto: Captura YouTube
Articol susținut de Paharnicul.ro

TRAVEL VLOG Soarele de pe Dealul Vifor, țestoasele din vie și o degustare de vin cu două Nuduri | Wine Travel & Food Destinations - seria 1, episodul 1​

de Răzvan Avram Smile Media
Un periplu printre vinurile și gastronomia din Dobrogea. O zi petrecută la Crama Rasova, încheiată cu o memorabilă degustare de vin. Ghidul acestei zile de poveste: Valentin Ceafalău - Brand Ambassador, Crama Rasova.
Sorin Drăghici
Foto: GTS Telecom
Articol susținut de GTS

INTERVIU GTS Telecom: România rămâne în top viteză de acces la internet și codașă la utilizarea tehnologiei informației în activitățile curente

de HotNews.ro
Unul dintre termenii cel mai des folosit în mediul de business și nu numai în 2020 a fost „digitalizare”. Companii și instituții au anunțat o serie amplă de proiecte prin care oferă beneficiarilor produse, servicii sau platforme de interacțiune în mod exclusiv online. Am vorbit despre școli online, telemedicină, ghișeu electronic. De puțin timp avem și un Minister al Digitalizării. Această transformare rapidă a fost posibilă și datorită celebrului internet de mare viteză cu care ne lăudăm în fața turiștilor. Rămâne totuși întrebarea: de ce a avansat atât de lent digitalizarea în România?
Viorica Dancila
Foto: Hotnews
​PERSPEKTIVĂ

Viorica Dăncilă la BNR. Firesc, în România zboară porcul

de Eugen Istodor HotNews.ro
Analfabetă funcțional ca milioane de analfabeți. Manipulabilă ca milioane de manipulați. Fără vreo competență reală ca milioane de incompetenți. Setoasă de Putere ca milioane de oportuniști. Omul care și-a luat concediu când eram masacrați în Piața Victoriei, ca orice laș. Dăncilă e la fel ca milioane de fete și băieți din țara asta. Și cum e firesc, binemerită Viorica Dăncilă să fie cocoțată de Mugur Isărescu în fruntea bucatelor de consilieră BNR, a lui Mugur Isărescu. Asta chiar e grav. Normal că spumeg. E cu mult mai grav decât un Isărescu care bea vin și ciugulește din măreția Leului. Numirea sapă credibilitatea Băncii Naționale a României. Numirea aceasta este o jignire, o înjurătură la adresa noastră a tuturor.
Bill Gates s-a retras din fruntea Microsoft dupa ce o angajata a dezvaluit ca a avut o aventura cu acesta
Foto: Ray Tang-LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Imaginea de tocilar și filantrop benevol cultivată de Bill Gates a fost ruinată de ultimele dezvăluiri legate de divorțul său

de S.J. HotNews.ro
Timp de decenii Bill Gates și-a cultivat o imagine publică de tocilar și filantropist plăcut și de încredere, în contrast cu mai controversații șefi ai Tesla și Twitter, Elon Musk, respectiv Jack Dorsey, scrie Business Insider. ​
Discount Elis Pavaje
Foto: Elis Pavaje

[P] Ofertă aniversară Elis Pavaje: 30% discount la 30 de ani

de Smile Media
Luni, 17 Mai 2021 Economie | Companii
Este firesc să se acorde aceeași atenție amenajării exterioare ca arhitecturii casei sau amenajării interioare. Se pășește mereu pe pavelele montate, avându-le în raza vizuală de la primul pas pe poarta casei. Aleile și curtea reprezintă, am putea spune, cartea de vizită a căminului. De aceea, pe lângă planul de amenajare, contează să se folosească produse de calitate, certificate, care să reziste traficului și intemperiilor și să arate bine chiar și după mulți ani de utilizare.
sapte scurte lectii de fizica
Foto: Hotnews
Recomandare de lectură

Șapte scurte lecții de fizică

de A.V. HotNews.ro
Aceste lectii au fost scrise pentru cei care stiu putin sau nu stiu nimic despre stiinta moderna. Impreuna, ele ofera o privire de ansamblu concentrata asupra celor mai fascinante aspecte ale marii revolutii savarsite in fizica in secolul XX si ale intrebarilor si misterelor pe care aceasta revolutie le-a adus la lumina.
umilul pi O comedie a erorilor matematice
Foto: Hotnews
Recomandare de lectură

Ce se intâmplă când matematica e folosita greșit in lumea reală?

de A.V. HotNews.ro
Un pod se bațâie, deși nu s-a intenționat acest lucru. Miliarde de dolari se duc in mod misterios pe apa sâmbetei. O cladire se leagănă când intră in rezonanță cu o clasă de fitness care țopăie in ritmul hitului din 1990 al trupei Snap „I've Got the Power”. Cum e posibil așa ceva? Răspunsul este matematica. Sau, ca sa fim mai preciși, matematica, dar când e folosita greșit in lumea reală.
Alice în Țara Minunilor - Salvador Dali
Foto: Artmark
Articol susținut de A10 by Artmark

Operele lui Dali și Warhol, mâine, în licitație

de HotNews.ro
Luni, 17 Mai 2021 Economie | Consumator
Cei doi celebri artiști se întâlnesc mâine, în "Mirajul Suprarealismului", licitație de artă online, care va avea loc de la 18:30. Pe de o parte, maestrul catalan Salvador Dali cu 4 piese de grafică (ce au un preț insignificant de pornire, de 250 de euro fiecare), dar și o monumentală celebră sculptură din bronz; pe de alta, Andy Warhol, reprezentantul de vază al curentului Pop Art, în premieră pentru piața românească de artă, cu acuarela "Flower in Hand", alături de câteva piese seriale de grafică în care este ilustrat liderul comunist chinez Mao Zedong.
Cosmin Prelipceanu
Foto: editiadedimineata.ro

Edițiadedimineață.ro: Cosmin Prelipceanu, jurnalist: "În epoca dezinformării trebuie să existe jurnaliști organizați care să respecte reguli"

de editiadedimineata.ro
Cosmin Prelipceanu este gazda Jurnalului de seară, la Digi24, emisiunea din prime time. Deși nu și-a dorit să fie vedetă, îl știe toată lumea. A intrat în presă acum 25 de ani, când a fost vrăjit de vocea unei fete, la o emisiune de noapte, la Radio Contact. Fata este acum soția lui, se numește Magda Prelipceanu, iar momentul a însemnat decizia lui de a vira complet dintre științele economice, pentru care părea destinat, așa cum întreaga familie îl pregătise, către lumea palpitantă a jurnalismului.
Venus Williams
Foto: DPPI/Oscar Barroso/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

VIDEO Nu mai bate pe nimeni, dar a oferit replica zilei: Ce i-a transmis Venus Williams arbitrului de scaun

de A.I. HotNews.ro
Va împlini 41 de ani pe 17 iunie, iar la turneul de la Parma a fost acceptată pe tabloul principal pe baza unui wild-card. Venus Williams a oferit replica zilei după ce a primit un avertisment din partea arbitrului de scaun pentru că a depășit timpul alocat serviciului.
Masti de protectie
Foto: freepik.com

Peste 11 milioane de măști achiziționate pentru persoanele defavorizate nu au fost distribuite / Tătaru: Era responsabilitatea autorităților locale

de G.S. HotNews.ro
Peste 11 milioane de măști de protecție cumpărtate de stastul român pentru persoanele defevorizate, în baza unei OUG din starea de urgență, au rămas nedistribuite, potrivit News.ro.
Testare RT-PCR
Foto: Hotnews

Coronavirus în România: 681 de cazuri COVID-19 raportate în ultimele 24 de ore

de Redactia HotNews.ro
681 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul COVID-19 ajungând la 1.072.972, din care pacienți vindecați 1.027.412. Potrivit datelor publicate marți de Grupul de Comunicare Strategică, în ultima zi au fost efectuate 20.634 de teste RT-PCR și 11.517 teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au murit 91 de pacienți diagnosticați cu COVID-19.
imparatese regine printese si povestile lor scandaloase
Foto: Hotnews
Recomandare de lectură

Impărătese, regine, prințese și poveștile lor scandaloase

de A.V. HotNews.ro
Nesocotind valori fundamentale precum virtutea, blandetea, ascultarea – specifice educatiei feminine traditionale –, ele au ajuns de-a lungul vremii sa conduca popoare, sa infranga mentalitati si sa-si influenteze contemporanii. Prin felul de a-si duce viata, au starnit polemici si scandaluri, au ingrozit in aceeasi masura in care au fascinat.
Valeriu Gheorghita
Foto: Agerpres

​LIVEVIDEO Valeriu Gheorghiță: România se apropie de 4 milioane de persoane vaccinate / Peste 67% dintre persoanele care se vaccinează cu prima doză merg direct la centru, fără programare

de Alina Neagu HotNews.ro
România se apropie de 4 milioane de persoane vaccinate - de la debutul campaniei de vaccinare au fost vaccinate în total 3.963.176 de persoane, dintre care 2.871.560 de persoane cu ambele doze - a anunțat marți medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare. Cea mai mare rată de acoperire vaccinală este în București, unde 35,7% dintre locuitori s-au vaccinat. Pe listele de așteptare pentru prima doză sunt circa 7.200 de persoane, însă în acest moment nu mai este relevant numărul persoanelor aflate pe lista de așteptare, având în vedere faptul că peste 67% dintre persoanele care se vaccinează cu prima doză fac acest lucru prin prezentare directă la centrele de vaccinare, spune Valeriu Ggehorghiță.
PSD si legile justitiei
Foto: Hotnews

De ce este importantă decizia Curții de Justiție a Uniunii Europene în procesele deschise de instanțe din România privind modificările aduse de PSD legilor justiției

de I.H. HotNews.ro
Curtea de Justiție a Uniunii Europene a pronunțat marți hotărârea în procesele reunite deschise de magistrații din România vizând cele mai importante modificări aduse de PSD-ALDE în justiție, care au scos în stradă zeci de mii de oameni. Capul de afiș al deciziei CJUE îl reprezintă caracterul obligatoriu al Deciziei de instituire a MCV, care a prefațat și condiționat intrarea României în Uniunea Europeană, spune judecătorul Horațius Dumbravă, fost președinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Ministerul Sanatatii
Foto: AGERPRES

Comitetul de la Sănătate care a încurcat decesele COVID e condus de același funcționar care a uitat să trimită o hârtie la Finanțe, lăsând neplătit personalul din centrele de vaccinare

de Clarice Dinu HotNews.ro
Comitetul făcut responsabil de Ministrul Sănătății pentru scandalul deceselor COVID-19 este condus de același funcționar din minister care a uitat, la începutul anului, să trimită o hârtie la Ministerul de Finanțe, lăsând astfel neplătit personalul din centrele de vaccinare.
noua copilarie
Foto: Hotnews
Ghid Practic

Cum sa ne crestem copiii in lumea digitala

de A.V. HotNews.ro
Jocurile video sunt noile povesti de adormit copiii, noile basme, noua mitologie, poate chiar si noua Scriptura. Sunt cea mai proaspata forma de comunicare scrisa si inregistrata.
Lamborghini Aventador
Foto: Lamborghini

Lamborghini va lansa mai întâi modele hibride, iar primul supercar full-electric va veni aproape de 2030

de Vlad Barza HotNews.ro
Lamborghini va investi 1,5 miliarde euro pentru a avea în gamă doar modele hibride în 2024, iar un model complet electric va veni spre finalul acestui deceniu, spune compania. În Europa s-au vândut anul trecut aproape 2.000 de mașini ale mărcii, iar cel mai bun an a fost 2019. În România sunt înmatriculate 105 mașini Lamborghini.
Sofer de tir
Foto: Gulliver / Getty Images / Digi 24

Digi24: VIDEO Coșmarul șoferilor de TIR, deveniți ținta hoților și a imigranților: „Suntem singuri, nu ne ajută nimeni, autoritățile nu fac nimic”

de Digi24 Digi24.ro
Comunitatea șoferilor români de camioane care fac transporturi internaționale este zguduită de două incidente violente care s-au petrecut zilele acestea, însă pentru ei, din păcate, nu sunt evenimente excepționale, ci aproape o obișnuință.
Zinedine Zidane
Foto: Profimedia

Digisport: Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Zidane! Florentino Perez a făcut deja prima ofertă

de Digisport Digisport.ro
Incertitudinea continuă la Real Madrid, după zvonurile potrivit cărora Zinedine Zidane va părăsi banca tehnică a ”galacticilor”.
buddha-si-nonconformistul-arta-spirituala-secreta-a-reusitei-in-munca
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Buddha si nonconformistul. Arta spirituală secretă a reușitei profesionale

de A.V. HotNews.ro
Ai observat vreodata ca exista oameni care au parte de tot norocul din lume la serviciu? Produc idei din mers si ii atrag ca un magnet pe oamenii de care au nevoie. Obtin avansarile si maririle de salariu dorite. Creeaza legaturi puternice cu echipele lor si cu toti cei din jur. Cand trec la treaba, castiga. Si par sa aiba un noroc remarcabil. Totul le merge din plin.
Incidenta coronavirus 18 mai
Foto: GCS

GRAFIC Rata de infectare cu coronavirus, peste 1 la mie în doar două județe / Situația din București și din toată țara

de G.S. HotNews.ro
Rata de infectare cu coronavirus din România a coborât marți la 0,74 față de media națională de 0,76 de luni, iar cea mai mare incidență este în județul Cluj - 1,18, potrivit datelor oficiale.
Decese cauzate de COVID-19 in Brazilia
Foto: Dario Oliveira / Zuma Press / Profimedia

Copiii infectați cu COVID-19 mor într-un ritm alarmant în Brazilia: „Nu am mai văzut asta nicăieri altundeva în lume”

de S.J. HotNews.ro
Copiii infectați cu coronavirusul în Brazilia mor într-un ritm alarmant comparativ cu alte țări, provocând îngrijorări că tulpina de SARS-CoV-2 descoperită în țara sud-americană ar putea afecta mai grav copiii, relatează Insider.
campania anilor 1916-1918
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Istoria României fără fard: Campania anilor 1916–1918

de A.V HotNews.ro
Aceste marturii, lipsite de emfaza relatarilor de dupa 1 decembrie 1918 si de tentatia glorificarii, au ramas practic necunoscute publicului larg timp de o suta de ani. Cele trei volume de razboi, reunite sub titlul Campania anilor 1916–1918, nu au, de aceea, nimic in comun cu retorica eroizanta cu care ne-a obisnuit de un secol bibliografia Marelui Razboi.
Scoala online
Foto: Profimedia Images / Annette Riedl / AFP

Ministrul Educației: Teama excesivă de boală este o vulnerabilitate, elevul poate rămâne să învețe online

de Redactia HotNews.ro
De miercuri, toți elevii din București și din alte localități unde rata de infectare a acăzut sub 1 la mie vor putea merge fizic la școală. Pot cere să facă în continuare ore online copiii care au contraindicații medicale pentru prezență fizică, au "vulnerabilități" și prezintă certificat medical. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că teama excesivă de boală din partea părintelui sau a copilului poate fi trecută în categoria "vulnerabilități”, astfel că acei copii pot rămâne în continuare acasă, să învețe online, iar școala este obligată să îi asigure accesul la educație.
Tunel de metrou în București
Foto: Asociatia Pro Infrastructura

O firmă din Rusia și una din Turcia ar putea construi magistrala M6 de metrou până la Băneasa

de Victor Cozmei HotNews.ro
Asocierea de firme Esta Construction LLC(Rusia) – Doğuș İnșaat ve Ticaret A.Ș(Turcia) ar fi câștigat licitația Metrorex pentru proiectarea și execuția structurilor de rezistență pe viitoarea Magistrală M6 de metrou, de la 1 Mai la Complex Comercial Băneasa, informează Economica.net. La licitație au mai depus oferte asocieri de firme din Turcia, China, Italia sau Spania, înainte ca legea achizițiilor să se modifice în sensul interzicerii unor state precum China sau Rusia la astfel de proceduri.
Optimism al analistilor privind situatia macroeconomica
Foto: pixabay.com

Economia a crescut în primul trimestru cu 2,8%, mult peste așteptările economiștilor

de DP HotNews.ro
Institutul Național de Statistică a transmis marți primele date (semnal) cu privire la evoluția economiei pe primele 3 luni din an. Potrivit estimărilor, PIB-ul României a crescut în primul trimestru din 2021 cu 2,8% față de trimestrul anterior, dar a scăzut față de primul trimestru din 2020 cu 0,2%. Economiștii cu care HotNews a discutat se așteptau la o creștere de cel mult 1% față de trimestrul anterior și la o contracție mai mare față de primul trimestru din 2020.
Abecedar de colorat
Foto: Hotnews
Recomandare prescolari

Abecedar de Colorat si Abecedar Poveste

de A.V. HotNews.ro
Abecedarul poveste reprezintă fericita întâlnire a textului izbutit cu imaginile atent elaborate și sugestive. Copiii vor adora cartea și datorită galeriei diverse de personaje simpatice și hazlii ce aduc o încărcătură proaspătă de culoare și dinamism.
Abecedarul de Colorat conține diversele activități distractive ce îi vor ajuta pe cei mici să se obișnuiască cu fiecare literă în parte, într-un format perfect adaptat copiilor ce îi va sprijini să-și dezvolte spiritul de atenție, creativitatea și inteligența.
Spania a desfasurat armata la granita dintre Ceuta si Maroc
Foto: Antonio Sempere / AFP / Profimedia Images

VIDEO Mii de migranți au forțat granița Spaniei cu Marocul / Madridul a trimis armata la frontieră

de S.J. HotNews.ro
Spania a trimis trupe în Ceuta pentru a patrula la granița cu Marocul după ce mii de migranți au forțat frontiera enclavei din nordul Africii, a anunțat marți ministrul de interne spaniol Fernando Grande-Marlaska, citat de Reuters și BBC.
alegerea-accepta-cu-bucurie-posibilul
Foto: Hotnews

Alegerea. Ce esti dispus sa faci pentru a supravietui?

de A.V. HotNews.ro
La 16 ani, Edith Eger a fost trimisa la Auschwitz. La cateva ore dupa ce parintii ei au fost gazati, ofiterul nazist dr. Josef Mengele a fortat-o pe Edie sa danseze si a lasat-o in viata ca sa-l distreze. A petrecut decenii chinuita de vinovatia proprie, hotarata sa taca si sa se ascunda de trecut. Cartea exploreaza modul in care putem fi incarcerati in propria minte si ne arata cum sa ne eliberam.
o-istorie-a-bibliei-povestea-celei-mai-importante-carti-a-lumii
Foto: Hotnews
Recomandare de lectura

O istorie a Bibliei. Povestea celei mai importante carti a lumii

de A.V. HotNews.ro
Ce este Biblia? Cum a aparut? Cum a fost citita de evrei si de crestini? Cartea lui John Barton ne ofera raspunsurile, condensand munti de informatie intr-o lucrare foarte accesibila chiar si pentru cei care nu stiu nimic despre toate acestea.
Gheorghe Stan si Adina Florea
Foto: Captura Antena 3

Curtea de Justiție a Uniunii Europene lasă autoritățile din România să decidă ce fac cu Secția specială

de I.H. HotNews.ro
Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) a pronunțat marți decizia în procesele deschise de asociații de magistrați din România privind înființarea controversatei Secții speciale de anchetare a magistraților. CJUE a lăsat la latitudinea instanțelor naționale "să verifice dacă reforma care a condus în România la înființarea unei secții specializate însărcinate cu anchetarea judecătorilor și a procurorilor nu este de natură să facă secția permeabilă la influențe exterioare".
Coronavirus in Romania
Foto: Cristian Cristel / Xinhua News / Profimedia

UPDATE Rata de infectare în București a scăzut sub 0,90 la mia de locuitori

de I.H. HotNews.ro
Rata de infectare în București continuă să scadă și a ajuns marți la 0,89, conform datelor publicate de Direcția de Sănătate Publică. Comitetul pentru Situații de Urgență București se va întruni de la ora 11.30 pentru a decide revenirea la școală, cu prezență fizică, a tuturor elevilor, începând de miercuri.
cernobil
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Cernobîl. Istoria unei catastrofe nucleare

de A.V. HotNews.ro
Serhii Plokhy ne aduce istoria definitiva a dezastrului de la Cernobil si a consecintelor acestuia, abordand cu indemanare toate unghiurile, inclusiv povestea stiintifica, costurile umanitare si economice ale operatiunilor de decontaminare, modul in care explozia l-a fortat pe Gorbaciov sa grabeasca lansarea reformelor perestroikai si revirimentul nationalismului ucrainean.
Valentin Tataru_macroeconomist sef ING Bank
Foto: Hotnews

Raport ​ING, banca la care actualul premier fusese economist-șef: Economia a revenit la nivelurile pre-pandemice, dispunând de un nivel remarcabil de rezistență la șocuri

de DP HotNews.ro
Primul trimestru al anului 2021 a venit cu un factor wow: PIB-ul a avansat cu 2,8% față de trimestrul anterior, ducând economia la niveluri pre-pandemice, arată un raport al ING destinat investitorilor. Nu există prea multe de comentat în privința datelor transmise astăzi, deoarece detaliile despre motoarele creșterii vor fi disponibile abia pe 8 iunie. Cu toate acestea, indiferent de detalii, un lucru este sigur: economia este deja peste nivelurile pre-pandemice! Acest lucru deschide calea pentru o rată de creștere a PIB în 2021 care ar depăși chiar și prognozele noastre optimiste de 5,5%, mai arată raportul.
Recep Erdogan
Foto: Adem ALTAN / AFP / Profimedia

Atac violent al lui Erdogan: „Israelienii sug sânge pentru a-și potoli setea” / Biden are „mâinile însângerate”

de S.J. HotNews.ro
Președintele turc Recep Tayyip Erdogan l-a acuzat pe omologul său american, Joe Biden, că are mâinile pătate de sânge din cauza susținerii atacurilor aeriene ale Israelului în Fâșia Gaza, relatează AFP și Barrons, potrivit News.ro. ​
Serena Williams
Foto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Serena Williams oferă răspunsul: Cine este cel mai mare jucător din toate timpurile

de A.I. HotNews.ro
Tenisul trăiește o perioadă fantastică în care "Next Gen" este reprezentată de <tinerii și neliniștiții> Roger Federer (aproape 40 de ani), Rafael Nadal (aproape 35) și Novak Djokovic (aproape 34). Chestionată pe marginea unui subiect atât de dezbătut în ultimii ani (cine este cel mai mare jucător din toate timpurile), Serena Williams a oferit răspunsul fără nicio urmă de îndoială.
Fanii echipei Rapid Bucuresti
Foto: Facebook - FC Rapid 1923

Rapid București în Liga 1. COVID s-a terminat/Rapid a promovat!

de Eugen Istodor HotNews.ro
Luni, 17 Mai 2021 Actualitate | PERSPEKTIVA
​Ăsta-i Rapidul. Nu-ți dă pic de liniște. Te trezești că pierde când e sigur. Te trezești că învinge când e nasol. Rapid - Delir. Infarct. Comoție. Nu avem, domle, și noi parte de o victorie cu-minte. Dă-o dracului, jucăm numai pasional. Imprevizibilul este fan Giulești. Nu merge cu călduțul, nu cu "merge și așa". Nu. Rapidul te distruge. Te fanatizează. Te orbește. Și peste toate, șefii de club, de obicei, se ceartă ca corbii. Orgolii mici uneori dau îngropăciuni fastuoase. Dar mereu, mereu, există ceva, nenumit, neștiut care ne scoate din rahat. Hai Rapiduuuul!
Adrian Gheorghe
Foto: AGERPRES

Cine sunt cei 5 din 33 de candidați care au luat concursul pentru funcțiile de directori ai Caselor județene de asigurări de sănătate

de Alina Neagu HotNews.ro
Cele 5 Case județene de asigurări de sănătate unde posturile vacante de directori generali au fost ocupate în urma concursului organizat recent de Casa Națională de Asigurări de Sănătate sunt CAS Maramureș (Carmen Eleonora Prodan), CAS Iași (Gheorghe Radu Țibichi), CAS Cluj (Lucia Luminița Brustur Chirilă), CAS Tulcea (Eugenia Vasile) și CAS Bistrița Năsăud (Vilhelm Szekely).
Razvan Lucescu
Foto: Twitter

Le dă speranțe fanilor: Ce spune Răzvan Lucescu despre o revenire la Rapid

de L.V.A. HotNews.ro
Răzvan Lucescu a fost prezent la derbiul Ligii 2 dintre Rapid și U Craiova 1948 și a fost luat la întrebări de jurnaliști la plecare despre o posibilă revenire la Rapid. Lucescu Jr. a lăsat loc de multe interpretări cu răspunsul oferit.
Harry Kane
Foto: Uefa.com

Lovitură pentru Tottenham: Vedeta echipei vrea să plece - Motivul invocat

de L.V.A. HotNews.ro
Unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Tottenham Hotspur, Harry Kane, a anunțat că vrea să părăsească gruparea londoneză în căutare de trofee.
Atac Ransomware
Foto: Nawadoln Siributr / Alamy / Profimedia Images

Povestea bizară a biologului educat la Harvard care a inventat atacurile ransomware: „Nici măcar astăzi nimeni nu știe de ce a făcut asta”

de S.J. HotNews.ro
Eddy Willems lucra la o companie de asigurări din Belgia în decembrie 1989 când a introdus o dischetă floppy în computerul său fără a ști că urmează să devină una dintre primele victime ale unui atac ransomware din istorie, relatează CNN.
padure
Foto: Facebook

Agenția ariilor protejate din Bihor este condusă de un fost pădurar condamnat pentru tăieri ilegale de arbori și cercetat și pentru braconaj - Bihoreanul

de Redactia HotNews.ro
Un fost pădurar, dat afară și condamnat pentru furt de arbori din pădurea pe care o avea în grijă, conduce Serviciul Teritorial Bihor al Agenției pentru Arii Naturale Protejate, scrie Bihoreanul. De asemenea, șeful Agenției ariilor protejate din Bihor, Remus Raț, este cercetat și pentru braconaj.
Lucrari feroviare
Foto: CFR Infrastructura

CFR Infrastructură a început lucrări de reparații capitale pe 14 km de pe magistrala unde vitezele au scăzut cel mai dur în ultimii 25 de ani

de Vlad Barza HotNews.ro
​CFR SA a anunțat lucrări de reparații capitale pe 14 km din zona Caransebeș de pe magistrala 900 București - Timișoara, linie pe care vitezele au scăzut dramatic față de 1995. Astfel, dacă atunci erau și trenuri IC care făceau sub 6 ore și jumătate pe cei 533 km, acum trenurile fac peste 9 ore și jumătate. Lucrările pe cei 14 km vor duce la creșterea vitezei maxime de la 70 km/h, la 100 km/h și valoarea este de 42 milioane lei.
HoReCa
Foto: myPOS

​​Zece lucruri pe care le cere HoReCa de la Guvern: de la copierea facilității din construcții, la reducerea cu cel puțin 50% a tuturor taxelor și impozitelor locale

de F.B. HotNews.ro
Industria ospitalității spune că măsurile de relaxare prezentate de autorități lasă loc doar de presupuneri și speranțe. Aceasta cere deconectarea HoReCa de la rata incidenței de orice fel de la 1 iunie 2021. Printre altele, mai dorește copierea facilității din construcții, adică fără impozit pe venit – contribuții la sănătate - Pilonul II (concomitent cu creșterea salariului minim), reducerea taxelor și impozitelor locale, precum și reducerea TVA pentru livrarea preparatelor alimentare, de la 9% la 5%.
StepFWD-2021
Foto: Hotnews

Înscrieri online: Mentorat și workshop-uri pentru antreprenorii tech din România

de Redactia HotNews.ro
Antreprenorii români cu startup-uri de tehnologie se pot înscrie la programul de pre-accelerare StepFWD, organizat de TechHub Bucharest, în parteneriat cu Google for Startups și Orange România.
Daniel Funeriu
Foto: Arhiva personala

Resilience through Excellence

de Daniel Funeriu Contributors.ro
Mulți cetățeni europeni au senzația că Uniunea Europeană risipește multă energie în discuții despre sexul îngerilor – și nu numai – eludând chestiuni esențiale. Uităm prea repede victoriile uniunii, uităm prea repede ceea ce ne-a permis să câștigăm luptele trecutului, prea mult filosofăm și prea puțin facem. Economic suntem amenințați de competitori și propriile erori, de ex. renunțarea la energia atomică, politic suntem amenințați de patru pericole: anarhia, pe care fenomenul vestelor galbene ne-o servește în Paris, iliberalismul, ale cărui tentații se arată la fiecare rând de alegeri, teocrația...
Recensamantul populatiei si locuintelor
Foto: INS

​Recensământul populației și locuințelor începe anul viitor. Calendarul acțiunii - DOCUMENT

de F.B. HotNews.ro
Pandemia a decalat recensământul populației și locuințelor, astfel că se dorește începerea acestuia anul viitor. Momentul de referință al acestuia va fi ora „0” din 1 decembrie 2021, potrivit unui proiect. Anterior era 1 mai 2021. Scopul este de a oferi date esențiale și de calitate pentru politicile guvernamentale în domeniul social.
Roger Federer
Foto: Samer Al-Rejjal / AFP / Profimedia

Ziua marii reveniri: Unde poate fi urmărit la tv meciul de debut al lui Roger Federer la Geneva

de A.I. HotNews.ro
Nu a mai jucat de la Doha, iar săptămânile de așteptare au luat sfârșit pentru fanii lui Roger Federer. Marele campion elvețian va putea fi văzut la turneul de la Geneva. Revenirea va avea loc marți, împotriva ibericului Pablo Andujar (75 ATP).
Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania
Foto: Vodafone Romania

Vodafone atenționează autoritățile: Inițiativele legislative recente pot perturba serviciile în următorii ani și genera costuri de sute de milioane euro

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Vodafone, al doilea mare operator local de comunicații mobile, a atenționat marți autoritățile centrale asupra inițiativelor legislative recente, cel mai probabil Legea 5G, care ar putea trage înapoi industria de telecomunicații. "Inițiativele legislative recente din România pot duce la perturbări ale serviciilor mobile și fixe pentru clienți în următorii ani, pot crea o incertitudine semnificativă și costuri suplimentare neprevăzute pentru economie în valoare de sute de milioane de euro', a spus Murielle Lorilloux, CEO-ul Vodafone.
Logo Apple
Foto: Michael Vi, Dreamstime.com

Cenzură, supraveghere și cedare în fața guvernului - Ce compromisuri face Apple pentru a fi prezentă pe piața din China

de Vlad Barza HotNews.ro
Apple a vândut în ultimul an de aproape 50 miliarde dolari în China, dar compania face o mulțime de compromisuri pentru a fi prezentă pe acestă piață unde guvernul dictează regulile. O anchetă a New York Times arată modurile în care Apple face pe plac autorităților și modul în care ajută imensul sistem de cenzură.
Renate Weber
Foto: Facebook

Lista scurtă a Coaliției pentru Avocatul Poporului. Cu cine vor PNL și UDMR s-o înlocuiască pe Renate Weber

de L.P. HotNews.ro
Luni, 17 Mai 2021 Actualitate | Politic
Liderii Coaliției au discutat, luni, despre propunerile pentru funcția de Avocatului Poporului. PNL și UDMR au propus doi profesori universitari pentru fotoliul deținut în prezent de Renate Weber.
Replica Titanicului construita de chinezi
Foto: Captura video

​VIDEO Chinezii construiesc o replică în mărime naturală a Titanicului. Cum arată vaporul la care se lucrează de 6 ani și care costă peste 1 miliard de euro

de Redactia HotNews.ro
10:18 Magazin
​Nu se va scufunda și nu va ajunge niciodată pe mare: o replică în mărime naturală a Titanicului a ieșit la suprafață pe un câmp din China, într-un parc tematic dedicat legendarului pachebot, scrie RFI.
Siegfried Mureșan
Foto: Facebook

Parlamentul European va adopta astăzi Fondul Tranziției Juste cu fonduri de 1,95 miliarde de euro pentru România

de S.J. HotNews.ro
Parlamentul European va adopta astăzi Fondul Tranziției Juste care va sprijini cu 1,95 miliarde de euro tranziția spre o economie verde în România, anunță eurodeputatul Siegried Mureșan.​
Tudorel Toader
Foto: Facebook

Ce spune Tudorel Toader, coordonatorul tezei de doctorat a lui Codruț Olaru, despre ”plagiatul grosier” din lucrare: ”Nu aveam programe pentru depistarea plagiatului”

de G.S. HotNews.ro
Tudorel Toader, rectorul Universității Alexandru Iona Cuza și coordonator al doctoratului lui Codruț Olaru, susține că nu a putut să-și dea seama că lucrarea fostului șef DIICOT era plagiată pentru că la acel moment nu avea softuri care să detecteze pasajele copiate.
Cosmin Gabriel Pacuraru
Foto: Arhiva personala

De la gargara cu hidrogen la hidrogenul sulfurat

de Cosmin Gabriel Pacuraru Contributors.ro
Sunt entuziasmat că hidrogenul este prezent pe agenda decidenților și agenda publică. Nu putem să avem pretenția ca publicul să se priceapă la tehnică și tehnologie, dar este obligatoriu ca decidenții să priceapă măcar. Guvernanții “lucrează” la mult și de mult promisa Strategie romanească a hidrogenului. (De ce înainte de Strategia Energetică?) Dar în afară de “Halânga și hidrogen în conducte nu am auzit altceva” zice un cunoscut. …
Peniteciarul Bishopville din Carolina de Sud
Foto: Logan Cyrus / AFP / Profimedia

SUA: Plutonul de execuție, introdus ca opțiune de aplicare a pedepsei cu moartea în Carolina de Sud

de G.S. HotNews.ro
Plutonul de execuție a fost introdus în Carolina de Sud pentru a aplica pedeapsa capitală condamnaților la moarte, care pot alege și scaunul electric, a anunțat luni guvernatorul acestui stat din sudul Statelor Unite, Henry McMaster, potrivit AFP și Agerpres.
Adrian Gheorghe in sudioul HotNews
Foto: Hotnews

​VIDEO "S-a terminat plafonul" - Președintele CNAS explică de ce ai dreptul la analize decontate, dar le plătești din buzunar: Finanțarea ar trebui să fie net superioară, iar reducerea pachetului de bază este o temă sensibilă

de Alina Neagu HotNews.ro
Luni, 17 Mai 2021 Actualitate | Sanatate
"S-a terminat plafonul". Propoziția pe care am auzit-o cei mai mulți dintre noi, atunci când am avut nevoie de analize sau investigații medicale decontate. Pe care, de multe ori, am sfârșit prin a le plăti din buzunar. "Aici mai e mult de lucrat și dacă am încerca să facem un calcul de finanțare pentru tot ce este inclus în pachet, am ieși cu un necesar net superior față de ce este alocat în acest moment. Pe de altă parte, reducerea pachetului este o temă sensibilă", a explicat luni președintele CNAS, Adrian Gheorghe, la Interviurile HotNews LIVE.Alte titluri din Actualitate:

Cercetătorii au descoperit cauzele sindromului rar cauzat de COVID-19 în rândul copiilor
VIDEO Drumul expres din beton către podul Giurgiu-Ruse: „Sperăm ca proiectul să ne arate că porțiunea de beton de pe A2 a fost doar un "accident nefericit", iar astfel de șosele pot fi o soluție în România”
SUA și UE au ajuns la un armistițiu parțial în conflictul comercial / Cele două părți se vor alia contra practicilor Chinei
UPDATE Liviu Dragnea, trimis în judecată în dosarul vizitei în SUA / Cine este Gheorghe Dimitrescu, cel care i-ar fi intermediat întâlnirile din Statele Unite
Astronomii au descoperit în premieră unele din cele mai misterioase fenomene din Univers și în Calea Lactee
Confruntarea Israelului cu terorismul islamic și cu propaganda globală a stângii radicale


ECONOMIE

Folosirea tehnologiei 5G
Foto: Ericsson

Schimbările 5G printre utilizatorii de smartphone-uri din 26 de țări, inclusiv România: Unul din cinci utilizatori folosește mai puțin Wi-Fi acasă - studiu

de A.V. HotNews.ro
Luni, 17 Mai 2021 Economie | Telecom
Utilizatorii 5G dedică mai mult timp cloud gaming-ului și aplicațiilor de AR (Realitate Augmentată), în timp ce 20% dintre ei utilizează mai puțin conexiunile Wi-Fi, la domiciliu sau în alte locații, ca urmare a trecerii la serviciile 5G, potrivit unui raport realizat de Ericsson în 26 de piețe - inclusiv SUA, China, Coreea de Sud și România. 23% dintre respondenții din România au declarat că au un telefon compatibil 5G, dar numai 1 din 10 au și un abonament pentru astfel de servicii.
Masuratori radiatii
Foto: ANCOM

VIDEO Măsurătorile radiațiilor antenelor de telefonie, inclusiv 5G, disponibile pe o nouă aplicație: Nu sunt depășiri ale limitelor legale - spune ANCOM

de A.V. HotNews.ro
Luni, 17 Mai 2021 Economie | Telecom
Rezultatele măsurătorilor privind nivelul de câmp electromagnetic emis de antenele utilizate în benzi de frecvențe de până la 7 GHz (radio-TV, Wi-Fi, toate benzile de telefonie mobilă inclusiv cele folosite în prezent pentru tehnologia 5G etc) sunt disponibile de luni într-o nouă versiune a platformei www.monitor-emf.ro, a anunțat Arbitrul telecom (ANCOM). Până în prezent, toate măsurările realizate cu ambele tipuri de echipamente nu au evidențiat depășiri ale limitelor prevăzute de legislația națională, spune autoritatea.


0-100.hotnews.ro

Masini in trafic
Foto: Vlad Ispas | Dreamstime.com

Ce mașini au cumpărat românii în primele patru luni ale anului

de Vlad Barza HotNews.ro
Luni, 17 Mai 2021 Economie | Auto
În primele 4 luni ale acestui an piața mașinilor noi a scăzut cu 14%, dar mărci precum Toyota și Ford au fost pe plus, în timp ce Dacia și Renault au avut scăderi mult peste media pieței, arată datele APIA. Segmentul SUV a ajuns să aibă 45% din piață, iar la combustibil, dieselul a scăzut spre 26%, iar electricele au atins un nou maxim.


SPORT

Stan Wawrinka, la Roland Garros
Foto: Peter Staples / ATP Tour

Un fost campion va absenta de la Roland Garros

de L.V.A. HotNews.ro
Stan Wawrinka, locul 24 ATP, nu va participa la Roland Garros. Acesta este fost campion al turneului, în 2015, învingându-l pe Novak Djokovic în finală.
Simona Halep si accidentarea de la Roma
Foto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

FOTO Simona Halep a început recuperarea - Mesajul transmis

de A.I. HotNews.ro
Luni, 17 Mai 2021 Sport | Tenis
A părăsit turneul de la Roma din cauza unei accidentări, iar RMN-ul efectuat în Capitala Italiei nu a adus vești bune. Simona Halep a marcat începerea recuperării printr-un mesaj pe contul personal de Twitter.


LIFE

Electric Castle 3
Foto: Electric Castle, Facebook

Festivalul Electric Castle nu va avea loc nici în acest an. Anunțul organizatorilor

de Redactia HotNews.ro
Luni, 17 Mai 2021 Actualitate | Esențial
Festivalul Electric Castle nu va avea loc nici în acest an, potrivit organizatorilor, care au anunțat luni decizia de a amâna pentru 2022 ediția a opta. Ei spun că hotărârea a fost luată date fiind ultimele măsuri stabilite de către autorități privind limitarea numărului de spectatori pentru toate evenimentele culturale și de divertisment din această vară.
Andrea Meza din Mexic a fost incoronata Miss Universe 2021
Foto: Rodrigo Varela / Getty Images / Profimedia Images

VIDEO Mexicanca Andrea Gamiz a câștigat titlul Miss Universe 2021 în urma unui concurs jurizat exclusiv de femei

de S.J. HotNews.ro
Luni, 17 Mai 2021 Life | Showbiz
Andrea Meza, reprezentanta Mexicului, a fost încoronată Miss Univers 2021 duminică seară în Statele Unite, informează AFP și CNN, potrivit Agerpres.
Joe Biden si Vladimir Putin (Screenshot)
Foto: Hotnews

Biden și Putin, pe care îl numea "ucigaș", s-ar putea întâlni în iunie, cel mai probabil în Elveția

de Redactia HotNews.ro
Elveția este cel mai probabil loc de desfășurare a unui posibil summit între președintele rus Vladimir Putin și omologul său american Joe Biden în iunie, a relatat ziarul rusesc Kommersant, citând surse din guvern, conform Reuters. Până atunci însă ar trebui rezolvate diferendele dintre Washington și Moscova.

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Străzile din București....
Doi polițisti găsesc un cadavru pe strada Edgar Quinet din București... Scoate unul dintre ei actele să completeze raportul și scrie acolo:-Bărbat de 45 de ani, ucis cu multiple lovituri de cuțit...
Bancul zilei: Vânătoarea unui prinț... din poveste
Un prinț... din poveste se duce in padure sa vaneze ursi. Vede ursul brun, duce pusca la ochi, trage si... In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si vede un urs uriaș care ii spune:- Omule, ai doua optiuni...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by