Închisoare
Foto: Pixabay
 documente
(12 Dec 2019) DOC, 466KB

Ministerul Justiției vrea ca BOR să se implice în reintegrarea socială a foștilor deținuți / De ce n-a reușit statul să-i recupereze pe condamnați - noua strategie a lui Predoiu DOCUMENT

de Clarice Dinu HotNews.ro
Nici unul dintre cei peste 20.000 de deținuți nu au urmat în 2017 și 2018 și un curs de calificare profesională în cadrul proiectelor cu finanțare europeană, în vreme ce în programele agențiilor de ocupare a forței de muncă au fost incluse mai puțin de 700. Asta în condițiile în care calificarea profesională reprezintă una dintre condițiile de bază care contribuie la reintegrarea foștilor deținuți, contribuind la scăderea gradului de recidivă.
Traseul Nord Stream
Foto: Wikipedia

Congresul SUA impune „sancțiunile iadului”, ca să întârzie finalizarea Nord Stream 2

de Dani Rockhoff HotNews.ro
Într-o rară unanimitate cu președintele Statelor Unite, democrații și republicanii americani resping Nord Stream 2. Cu puțin timp înainte de finalizarea gazoductului Mării Baltice, din Rusia în Germania, Congresul SUA vrea să-l oprească, aplicând noi „sancțiuni din iad”. Așa-numita „bill from hell” a fost numele dat de senatorul american Lindsey Graham unei propuneri legislative de acum doi ani, când s-a inițiat „pedepsirea” Rusiei pentru așa-zise imixtiuni în alegerile prezidențiale din SUA, în 2016.
Principalii indicatori macroeconomici
Foto:

​​Cinci lucruri din strategia fiscal-bugetară 2020 - 2022: De la investițiile care scad ca procent din PIB, la „riscurile interne pozitive” sau relansarea Fidelis

de F.B. HotNews.ro
Guvernul Orban a elaborat și adoptat Strategia fiscal-bugetară 2020 – 2022, care însoțește bugetul. Aici se găsesc și exprimări vechi, ce se regăsesc și în documentele similare anterioare.
Ludovic Orban
Foto: Facebook - Partidul National Liberal

Ludovic Orban cere aplicarea principiului contributivității la pensiile magistraților: S-au baricadat cu decizia Curții Constituționale și nu este corect

de R.M. HotNews.ro
Premierul Ludovic Orban a dat joi un nou semnal că Guvernul pe care îl conduce nu susține pensiile speciale ale magistraților. Întrebat dacă susține aceste pensii, primul ministru a precizat că principiul contributivității trebuie să stea la baza calculului pensiilor. „S-au baricadat cu decizia Curții Constituționale și nu este corect”, a spus Orban.


Curtea Constitutionala
Foto: CCR.ro

Cum a legat CCR, în 2010, independența justiției de pensiile speciale ale magistraților

de C.D. HotNews.ro
Ludovic Orban nu este singurul premier care vrea să modifice sistemul de pensii speciale. În 2010, Emil Boc propunea ca acestea să se supună acelorași reguli de contributivitate valabile în sistemul public. Cu actul normativ pe masă, Curtea Constituțională a decis însă că de pensiile magistraților nu se poate atinge nimeni. Motivul: de acestea depinde independența justiției.
CFR Cluj vs Celtic
Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

​LiveText CFR Cluj vs Celtic (de la ora 19:55) / Echipele de start

de Diana Ene HotNews.ro
CFR Cluj se află în fața celui mai important meci de până acum al sezonului. Campioana României are nevoie de un singur punct cu Celtic Glasgow pentru a fi sigură de calificarea în 16-imile Europa League. Confruntarea din Gruia începe la ora 19:55, putând fi urmărită în direct pe Digisport, Telekomsport și LookTV și LiveText pe HotNews.ro.
Romgaz
Foto: Romgaz

Dispută între Romgaz și constructorii centralei de la Iernut/ Producătorul de gaze se așteaptă la proces/ Motivele: Investiție întârziată și bani pierduți

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Acționarii Romgaz au aprobat achiziționarea de servicii juridice pentru reprezentarea companiei într-un posibil litigiu cu asocierea DuroFelguera și Romelectro, constructorii centralei Iernut. Aceste firme nu au respectat graficul de realizare a centralei, iar Romgaz, în calitate de beneficiar al lucrării, ar putea ajunge în situația de a pierde bani. Constructorii cer mai mulțu bani, pe motiv că ar fi crescut costurile în urma majorării prin OUG 114/2018 a salariului minim în construcții.
Cum poți avea tot timpul mașina dorită
Foto: Porsche Finance Group

[P] Diversitate prin simplitate sau despre cum poți avea tot timpul mașina dorită

de Smile Media
A avea este de cele mai multe ori sinonim cu a cumpăra. Iar a cumpăra o mașină implică nu doar procesul de achiziție, ci și pe cele de mentenanță, respectiv cel mai puțin plăcut aspect al revânzării. Am fost obișnuiți să credem că te poți numi cu adevărat șofer doar atunci când te poți numi și proprietar de mașină.
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Foto: Superbrands
Articol recomandat de Superbrands​

Branding de 5 stele

de Smile Media
Unul dintre cei mai mari jucatori de pe piața hotelieră locală, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, își menține, la 19 ani de la deschidere, reputația de etalon al luxului modern în capitala plină de viață a României. Renumit pentru serviciile sale excepționale, varietatea de restaurante, lounge-uri și spațiul generos pentru organizarea de conferințe și evenimente private, hotelul este un cadru ideal, atât pentru oaspeții din zona business, cât și pentru călătoriile cu adevărat inspirate si de succes sau pentru petrecerea timpului alături de familie sau prieteni.
CEC Bank împlinește 155 de ani
Foto: CEC Bank

[P] Tu ce cadouri faci de ziua ta? CEC Bank premiază cu 155 euro brut fiecare copil născut pe 24 noiembrie 2019

de Smile Media
La 155 de ani de la lansarea CEC Bank, banca vrea să continue o tradiție începută încă din 1937 și oferă cadou 155 euro fiecărui copil născut în data de 24 noiembrie 2019.
  • Vezi în articol date despre campania "Continuând tradiția, la aniversarea a 155 de ani, premiem copiii născuți în 24 noiembrie 2019" și un timeline cu cele mai importante momente din istoria CEC Bank
Mihai Adrian Trandafir
Foto: STOICA & Asociatii
Dosare Juridice - Accident de muncă

Posibilitatea atragerii răspunderii penale a angajatorului în cazul accidentelor de muncă, chiar și în ipoteza externalizării serviciului de siguranță și sănătate în muncă

de Mihai Adrian Trandafir STOICA & Asociatii
Există posibilitatea atragerii răspunderii penale a angajatorului în cazul unui accident de muncă, în ipoteza externalizării serviciului de securitate și sănătate în muncă? Aceasta este o întrebare ce a primit răspunsuri diametral opuse în practică, cu consecințe dramatice pentru angajatori.
Sandra Muresan
Foto: MedLife
Medicii schimbării

Medicina de familie în România prin ochii dr. Sandra Mureșan: Chiar dacă există probleme, nu aș vrea să plec în străinătate. Contează atât de mult un mesaj de tipul "mulțumesc, fetița mea se simte mai bine"

de A.R. HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Medicii schimbarii
Ce înseamnă medicina de familie în România, dincolo de ce auzim cel mai des despre medicii de familie, că doar trimit pacienții la medicii specialiști, scriu rețete îngropați în hârtii, paralizați de un sistem informatic care funcționează foarte prost? ''Care dintre noi nu a fost cel puțin odată la medicul de familie și nu i s-a putut elibera o rețetă, un bilet de internare sau s-a blocat cardul de sănătate, s-a enervat, s-a certat?'' se întreabă dr. Sandra Mureșan.
Gabriel Zbarcea, Liviu Giugiumica
Foto: Tuca Zbarcea & Asociatii

webPR: Țuca Zbârcea & Asociații se aliază cu Trident Capital Investments, companie fondată și condusă de Liviu Giugiumica, unul dintre cei mai titrați bancheri de investiții din România

de Tuca Zbarcea & Asociatii
Țuca Zbârcea & Asociații a anunțat astăzi un parteneriat exclusiv cu Trident Capital Investments, o companie specializată de investment banking și corporate finance, cu scopul de a oferi servicii integrate de consultanță juridică/fiscală și intermediere financiară pentru clienții care derulează diferite proiecte de investiții.
serialul Umbre
Foto: Screenshot via Youtube

Cum a evoluat de la un sezon la altul Umbre, serialul cu gangsteri de pe HBO, și ce spun criticii acestuia

de Dragoș Costache HotNews.ro
9:42
Umbre, aflat deja la cel de-al treilea sezon, a schimbat, de când a apărut, întreg peisajul serialelor din România într-un mod fundamental. Într-o industrie dominată de seriale cu distribuție stabilă, aceleași locații de filmare și serii interminabile, ce pot fi produse repede și mai ales ieftin, Umbre încearcă să fie un produs prestige - un noir familist cu tușe diluate de acuarele NCR, într-un București verosimil al mafioților imaginari.
Boris Johnson
Foto: Captura video

Alegeri în Marea Britanie. Cozi la secțiile de votare / Johnson a venit cu câinele la vot FOTO

de D.D. HotNews.ro
Cozi la secțiile de vot din Marea Britanie, unde cetățenii sunt chemați la urne pentru a decide o nouă configurație a Parlamentului de la Londra, principala miză fiind însă legată de Brexit.

.
Inchisoare, imagine generica
Foto: Piqsels

Cum sunt reintegrați deținuții în societate în alte state europene. Polonia - 10% din banii câștigați prin munca în penitenciar, primiți ca ajutor după eliberare

de MH HotNews.ro
Majoritatea statelor europene au politici bine puse la punct pentru reintegrarea în societate a deținuților, astfel încât să nu comită noi infracțiuni după ce ies din închisori. Ei sunt obligați să muncească zilnic în penitenciar sau să participe la cursuri de formare profesională. În Polonia, de exemplu, deținuții primesc un ajutor de 10% din remunerația câștigată prin munca prestată în penitenciar, iar 35% din bani merg într-un fond special pentru a crea mai multe locuri de muncă pentru deținuți, în timp ce în Spania organizațiile neguvernamentale care implementează proiecte în penitenciare beneficiază anual de la buget de aproximativ 300 de milioane de euro.
Kinetofit
Foto: Positive Communication

[P] ​Tu în ce proiect investești în 2020? "Proiect Corpul Meu 2020", campanie de sănătate a corpului și echilibru emoțional, lansată de KinetoFit

de Smile Media
​KinetoFit lansează o provocare pentru 2020, tuturor celor care își doresc starea de bine pe care ți-o aduce un stil de viață echilibrat, ce include sportul efectuat corect, consecvent și fără dureri, precum și dieta personalizată. Cei care își fac abonament în luna decembrie la programele KinetoFit beneficiază de o reducere de 10%, pentru încurajare, în cadrul campaniei “Proiect Corpul Meu 2020”.
Plafar si Crucea Rosie
Foto: webPR.ro

[P] Plafar și Crucea Roșie fac Sărbătorile de Iarnă mai frumoase pentru copiii și bătrânii din Ilfov

de Smile Media
Plafar, companie aflată în portofoliul Ministerului Economiei și Crucea Roșie din România - Sucursala Ilfov, au realizat un parteneriat cu scopul de a oferi, în fiecare an, sprijin persoanelor cu nevoi speciale, bătrânilor din cămine și copiilor din centrele de plasament Ilfov, din dorința de a le face sărbătorile mai frumoase.
Ce-ar face Freud în locul tău? - de Sarah Tomley
Foto: Editura Trei

Ce-ar face Freud în locul tău? - de Sarah Tomley

de D.S. HotNews.ro
Luni, 2 Dec 2019 Actualitate | Cultură
Aparut la editura Trei, volumul Ce-ar face Freud în locul tău? - de Sarah Tomley ne arata cum ar rezolva cei mai mari psihoterapeuti problemele cu care ne confruntam zi de zi. Pe jumătate introducere în psihologie, pe jumătate ghid de viață, această carte oferă informații clarificatoare și pătrunzătoare despre motivele pentru care ești așa cum ești și pentru care faci lucrurile pe care le faci, alături de sfaturi de la psihologi și psihanaliști, precum Melanie Klein, Donald Winnicott, Fritz Perls și mulți alții.
Tudor Musatescu
Foto: editiadedimineata.ro

Edițiadedimineață.ro: "Umorul adevărat este haz cu studii universitare." Cu duioșie și umor, despre înțelepciune, demnitate, concesii

de editiadedimineata.ro editiadedimineata.ro
La sfârșitul anului 1970, Tudor Mușatescu, poet, prozator, dramaturg, umorist, a plecat cu „perlele de spirit ce ieșeau din gura lui în ritm de mitralieră” să le spună unei alte lumi. Născut în 22 februarie 1903 la Câmpulung, în familia unui avocat, a făcut studii de litere și filozofie, dar și de drept.
Pacient
Foto: Hospice Casa Sperantei

Ziua Internațională a Supraviețuitorului de Cancer: A doua cauză de deces din lume. Aproape 10 milioane de oameni pierd anual lupta cu boala

de Alina Neagu HotNews.ro
Cancerul este a doua cauză de deces în lume, aproape 10 milioane de persoane pierzând, în fiecare an, lupta cu această boală. Cel puțin o treime dintre cancerele frecvente sunt, însă, prevenibile. De asemenea, numărul persoanelor care trăiesc cu cancer, al supraviețuitorilor, crește de la an la an în lume. Acest lucru se datorează creșterii nivelului de cunoștințe despre cancer în rândul publicului, depistării precoce, introducerii programelor de screening și progresului înregistrat în medicină.
dezmostenitii-o-poveste-despre-bani
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Dezmostenitii. O Poveste despre bani

de A.V. HotNews.ro
S-au scris multe carti despre fuga de Romania, dar mai putine despre intoarcerea la ea. Tocmai de aceea, romanul Dezmostenitii, al lui Dani Rockhoff, este un document pretios despre cum percepe si cum se adapteaza un repatriat la noua-vechea lui tara.
Daniel Musat
Foto: Arhiva personala

Sindromul Post Vot. Alegerile și mintea noastră cea de toate zilele la Londra, București și mai departe

de Daniel Miusat Contributors.ro
De trei ani, Regatul Unit și întreaga lume privește consternată la înfruntarea între două bastioane: cei care acceptă rezultatul referendumului pentru Brexit și cei care îl vor anulat. A doua baricadă are multiple justificări. Interesante pentru implicații îmi par două teorii, cu diverse variante, ambele bazate pe aceeași presupunere: exista sigur o soluție corectă și una greșită, votanții au ales varianta greșită, ca atare procesul trebuie refăcut sau pur și simplu ignorat.
incontestabil-evolutia-si-stiinta-creatiei
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Apariția și evoluția omului pe înțelesul tuturor

de A.V. HotNews.ro
Bill Nye arata, intre altele, cum au aparut oamenii si daca specia noastra isi continua evolutia, care sunt promisiunile si pericolele organismelor modificate genetic, precum si cat de probabil este ca si pe alte planete sa se fi produs un proces evolutiv similar cu cel de pe Pamant.

Inel
Foto: Stirile ProTV

Știrile ProTV: Românul care a cumpărat inelul Rihannei pentru a-l face cadou de Crăciun. Suma uriașă pe care a plătit-o

de Stirile ProTV Stirile ProTV
12:17 Magazin
Ceasuri vechi de colecție și inele cu diamante purtate de celebrități precum Beyonce sau Rihanna.
Lewis Hamilton
Foto: Twitter - F1

Formula 1: Directorul executiv al Ferrari a confirmat negocierile cu Lewis Hamilton

de Diana Ene HotNews.ro
Louis Camilleri, directorul executiv al echipei Ferrari, a confirmat faptul că Lewis Hamilton a purtat discuții în vederea unei posibile alăturări echipei cu sediul în Maranello.
accident Iasi
Foto: Captura

Digi24: Cât a stat la închisoare avocatul care a ucis doi tineri în timp ce conducea beat în oraș cu 155km/oră

de Digi24 Digi24
Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar potrivit rechizitoriului, în momentul impactului Victor Axinte avea 155 de kilometri la oră.
Budescu
Foto: captura Digisport

DigiSport: Incredibilul Budescu! Momentul anului. A dat gol din vestiar. "Îți dau 10 milioane" VIDEO

de DigiSport Digisport.ro
Constantin Budescu, jucătorul celor de la Astra Giurgiu, a făcut din nou spectacol cu o execuție magistrală! Jucătorul de 30 de ani i-a obișnuit pe suporteri cu goluri incredibile, din poziții aproape imposibile, iar acum a dus lucrurile la un alt nivel.
Bogdan Licu
Foto: Agerpres

Procurorul general Bogdan Licu, întrebat dacă susține desființarea Secției speciale: Da, bineînțeles / Ce spunea Bogdan Licu în urmă cu un an: Nu văd care ar fi problema ca Secția să fie transformată în Direcție

de MH HotNews.ro
Procurorul general interimar, Bogdan Licu, susține desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) și spune că opțiunea Adinei Florea de a se retrage din procedura de numire la conducerea secției este una personală.
Donald Trump
Foto: White House

Donald Trump anunță că este "foarte" aproape de un acord comercial cu China, după 19 luni de război comercial feroce

de R.M. HotNews.ro
Președintele american Donald Trump a afirmat joi că Statele Unite sunt "foarte aproape" de un acord cu China, după 19 luni de război comercial feroce între primele două puteri economice mondiale, scrie AFP.
barbatul care s-a dat drept mama sa
Foto: Captura video

Un bărbat din Brazilia, arestat după ce s-a dat drept mama sa la un examen de conducere

de N.O. HotNews.ro
Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost arestat în nordul Braziliei pentru că s-a dat drept mama sa pentru a o trece examenul de conducere, relatează BBC.
FC Barcelona
Foto: Twitter - Barcelona

Drepturile tv din Spania, plătite regește - Barcelona, venituri cu 11,2 milioane de euro peste Real Madrid

de A.I. HotNews.ro
Liga Profesionistă de Fotbal din Spania a făcut publice sumele încasate de echipele din La Liga din drepturile tv pentru sezonul 2018/2019. Lider este campioana FC Barcelona (166,5 milioane de euro), catalanii fiind urmați de marii rivali de la Real Madrid (cu 155,3 milioane de euro).
orhideea-si-papadia-de-ce-exista-copii-cu-probleme-de-dezvoltare-si-cum-pot-toti-copiii-sa-creasca-frumos
Foto: Hotnews
Ghid practic

D​e ce exista copii cu probleme de dezvoltare si cum pot toti copiii sa creasca frumos

de A.V. HotNews.ro
Anumite variante ale genelor cresc predispozitia unei persoane la depresie, anxietate, tulburare hiperkinetica cu deficit de atentie si comportamente antisociale, sociopate sau violente. Insa in loc sa considere aceasta gena „de risc” ca fiind o slabiciune, Boyce schimba modul in care ne raportam la fragilitatea umana, dovedind ca, desi aceste gene „rele” pot crea probleme, in situatia si mediul adecvate, pot sa duca la aparitia unor copii care nu doar ca se descurca mai bine decat inainte, dar care isi depasesc cu mult colegii.

Fara penali in functii publice
Foto: Facebook

Bogdan Stroe (USR): Biroul Național a luat o decizie greșită prin excluderea lui Oli Ardelean / O ipocrizie maximă

de R.M. HotNews.ro
Președintele USR Sector 3, consilierul municipal Bogdan Stroe, consideră că este o greșeală excluderea lui Oli Ardelean din partid, după ce acesta a semnalat existența unor semnături false în dosarele care urmau să fie depuse la primării în cadrul campaniei "Fără Penali", potrivit Agerpres.


Zelenski
Foto: Captura Twitter

Serialul cu președintele ucrainean Zelenski a rezistat doar o zi în Rusia / Satira a fost scoasă din grilă, după ce postul TV a cenzurat o glumă la adresa lui Putin

de N.O. HotNews.ro
Un post rus de televiziune a oprit difuzarea serialului care a lansat cariera politică a președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, după numai o zi de la premieră, după ce telespectatorii au observat că a fost editată o glumă obscenă la adresa lui Vladimir Putin din primul episod, relatează Reuters.
Coperta
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Ambiții politice, spionaj industrial, amatorism și competență în economia romaneasca. O istorie fascinantă a industrializării comuniste

de A.V. HotNews.ro
Istoricul Petre Opris face o treaba extraordinara in aceasta carte: scoate la lumina istoria economiei romanesti din vremea comunismului, publica documente de arhiva (din Romania si din Statele Unite) extrem de interesante si arata cum se luau deciziile in organizatiile de partid si de stat. Veti gasi aici texte despre industria aeronautica, despre datoriile externe ale Romaniei sau despre industria de aparare, foarte relevante pentru vremea respectiva.

Salutul militar al jucatorilor turci
Foto: captura lequipe.fr

Turcia nu a fost sancționată de UEFA pentru salutul militar de la meciurile cu Franța și Albania

de Red. Sport HotNews.ro
Federația Turcă de Fotbal (TFF) nu a fost sancționată de UEFA pentru salutul militar al jucătorilor la meciurile cu Franța și cu Albania, din preliminariile Euro-2020, informează agenția Demiroren (DHA).
Cladirea Standard & Poor's din New York
Foto: Reuters

Iohannis, despre revizuirea perspectivei României: Pentru omul de rând impactul nu va fi măsurabil, dar unii investitori se vor gândi încă o dată dacă este cazul să investească la noi

de Redactia HotNews.ro
Impactul revizuirii ratingului României de la stabil la negativ de către agenția Standard & Poor's "nu va fi măsurabil” pentru omul de rând, dar unii investitori se vor gândi încă o dată dacă este cazul să investească în România și este posibil să apară și o influență asupra dobânzilor pe piața internațională, a declarat joi președintele Klaus Iohannis.
Spital din Romania
Foto: AGERPRES

Spitalul Județean din Brăila s-a autosesizat după ce o femeie a scris pe Facebook că doctorița care i-a consultat copilul "mirosea a urină, avea fusta descusută și halatul plin de mizerie"

de Alina Neagu HotNews.ro
Spitalul Județean de Urgență Brăila s-a autosesizat în cazul unui medic pediatru care ar avea probleme de comportament și igienă, după ce o femeie a făcut public pe o rețea de socializare un caz petrecut în urmă cu două zile, când a ajuns cu copilul la Urgențe. Femeia a scris, pe Facebook, că "doctorița care l-a consultat mirosea a urină, avea dresurile rupte, fusta descusută și halatul plin de mizerie".
angajati
Foto: PxHere

Ce metode folosesc firmele din România pentru a angaja IT-iști

de RA HotNews.ro
Există o nevoie acută de competențe, pe o piață a muncii care cere competitivitate în cel mai scurt timp. Chiar dacă România furnizează Europei cei mai mulți specialiști IT, suferă de un deficit anual de 15.400 de programatori - lucru care afectează planurile de creștere a 40% dintre firmele din Capitală.
Bogdan Licu
Foto: Agerpres

Secția pentru procurori a CSM amână pentru săptămâna viitoare discutarea prelungirii mandatului lui Bogdan Licu la conducerea Parchetului General

de R.M. HotNews.ro
Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat joi prelungirea delegării în funcții de conducere pentru o serie de procurori, printre care Horațiu Radu, în funcția de adjunct al procurorului general al Parchetului General. Secția pentru procurori nu a prelungit delegările la conducerea Secției Militare a Parchetului General, potrivit unor surse oficiale.
Intact
Foto: Facebook

Sabina Petre, director la Antena 3, va fi vicepreședinte CA la Antena Group

de C.I. HotNews.ro
Sabina Petre, care în ultima perioadă a fost director la Antena 3, va fi de la 1 ianuarie 2020 vicepreședinte al Consiliului de Administrație la Antena Group, compania care operează posturile Intact, cu excepția stației de știri.
Idei afaceri
Foto: Depositphotos

Cine face afaceri în România. Profil de antreprenor: Între 40 și 45 de ani, studii superioare, căsătorit

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Peste 1,8 milioane de oameni au făcut afaceri, în acest an, în economia românească, cu peste 63.000 mai mulți față de aceeași perioadă a anului trecut, arată un studiu realizat de Frames. Cei mai mulți români angrenați în business sunt bărbați cu vârsta între 40-49 de ani, din București, cu studii superioare, interesați, în primul rând, de afacerile din comerț, construcții și activități profesionale, științifice și tehnice.
Ne facem bine. O antologie...
Foto: Humanitas

Eveniment vineri, 13 decembrie: 'Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare văzute și vorbite la România, te iubesc!'

de HotNews.ro
Editura Humanitas vă invită vineri, 13 decembrie, ora 19, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o întâlnire cu Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu, Cristian Leonte și Lidia Bodea, directorul Editurii Humanitas, despre volumul Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare văzute și vorbite la „România, te iubesc!“, bestseller Humanitas la Gaudeamus 2019.
Judecătorii de la Curtea Constituțională
Foto: AGERPRES

PSD contestă la Curtea Constituțională două legi pentru care Guvernul Orban și-a asumat răspunderea

de L.P. HotNews.ro
PSD va contesta la Curtea Constituțională două legi pe care Guvernul și-a asumat răspunderea în Parlament. Este vorba de actele normative privind prorogarea termenului privind intrarea în magistratură și transportul elevilor.
catel vopsit
Foto: Captura video

VIDEO Surpriză neplăcută pentru un cuplu din Constanța care a cumpărat un bichon. Cățelul a fost vopsit pentru a putea fi vândut mai scump

de N.O. HotNews.ro
16:15 Magazin
Un cuplu din Constanța care a cumpărat un bichon maro a avut o surpriză neplăcută la prima baie. Sub duș, blana bichonului a devenit albă, ceea ce înseamnă că a fost vopsită în așa fel încât câinele să fie vândut mai scump, scrie Mediafax.
Grafic cu sumele legate de ransomware
Foto: Kaspersky

2019, anul în care orașele au fost șantajate de infractorii cibernetici. Câte atacuri au fost și ce sume maxime au fost cerute drept răscumpărare

de Vlad Barza HotNews.ro
​Anul 2019 a fost „anul atacurilor ransomware asupra municipalităților”, potrivit experților în securitate de la Kaspersky. Concluzia vine după ce cercetătorii companiei au observat că cel puțin 174 de instituții municipale, cu peste 3.000 de organizații din subordine, au fost vizate de ransomware în ultimul an. Conform datelor disponibile public, sumele de răscumpărare au variat foarte mult, ajungând până la 5.3 milioane dolari și având o medie de 1.03 milioane dolari.
Camera Deputatilor
Foto: Captura video

VIDEO Prima asumare de răspundere în Parlament a Guvernului. Orban: O spun limpede - bugetul României pe 2020 nu mai suportă nicio cheltuială suplimentară. Orice cheltuială în plus poate duce la imposibilitatea de a face plăți vitale

de MH HotNews.ro
Camera Deputaților și Senatul s-au reunit joi, pentru cele trei proiecte pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea - modificarea legilor Justiției, abrogarea OUG 51 privind decontarea transportului pentru elevi și legea plafoanelor bugetare. Pentru fiecare proiect a avut loc câte o ședință a Parlamentului. Premierul Ludovic Orban a făcut apel la parlamentari, în plenul reunit, să nu mai adopte alte legi care implică resurse financiare suplimentare, el spunând că "suntem într-o situație extrem de dificilă" și că bugetul României pe 2020 nu mai suportă nicio cheltuială în plus.
Bucuresti
Foto: NASA

Cum se vede Bucureștiul de pe Stația Spațială Internațională. Imaginea publicată de NASA

de D.D. HotNews.ro
NASA a publicat o fotografie cu Bucureștiul, imaginea fiind surprinsă de pe Stația Spațială Internațională. „Capitala luminată a României, București, cu o populație de aproape 1,9 milioane de locuitori, văzută de pe Stația Spațială internațională care orbitează la 253 de kilometri deasupra acestei țări est europene”, scrie NASA.
Guvernul Orban
Foto: gov.ro

USR cere Guvernului Orban să dea OUG de anulare a pensiilor speciale pentru foștii primari

de Redactia HotNews.ro
Deputatul USR Ionuț Moșteanu îi cere premierului Ludovic Orban să aibă în vedere Ordonanța 57/2019 privind Codul Administrativ și ca până la finalul anului să dea o ordonanță de urgență prin care să abroge articolul prin care sunt acordate pensii speciale foștilor primari.
Neo (The Matrix)
Foto: Imdb.com

Neo, personajul lui Keanu Reeves din Matrix, va reveni pe marile ecrane / Când va fi lansat al patrulea film Matrix

de N.O. HotNews.ro
17:13
Warner Bros a anunțat că filmul "Matrix 4" va fi lansat pe 21 mai 2021, în aceeași perioadă în care va apărea pe marile ecrane și "John Wick: Chapter 4/ John Wick 4", în care tot Keanu Reeves va fi protagonist, arată The Hollywood Reporter, potrivit Mediafax.
Mihai Covaliu
Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Mihai Covaliu, președintele COSR: "Șansele noastre la Jocurile Olimpice sunt de 0,05%, cât bugetul pe care România îl acordă sportului"

de A.I. HotNews.ro
Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, joi, în cadrul seminarului "Upgrade România: Sănătate prin sport. Sportul, mina de aur a economiei", că șansele României la medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt de 0,05%, egale cu bugetul acordat anual sportului.
Ludovic Orban
Foto: Agerpres

Orban, despre decizia PSD de a contesta la CCR două legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea: Ei au premeditat această ticăloșie și vin acuma să ne dea lecții

de Redactia HotNews.ro
Premierul Ludovic Orban a avut o reacție dură după ce PSD a anunțat că va contesta la Curtea Constituțională două dintre legile pe care Guvernul și-a asumat răspunderea în Parlament. Orban a acuzat că PSD "a fost cel care a premeditat această ticăloșie din justiție", iar acum vine să dea lecții.
Tiruri
Foto: pixabay.com

Compromis european în dosarul ultrasensibil al transportatorilor: Șoferii vor putea dormi în mașini maxim 45 de ore pe săptămână

de R.M. HotNews.ro
Negociatorii Parlamentului European și ai celor 28 de țări ale UE au ajuns joi dimineața la un preacord pentru reformarea condițiilor de muncă ale șoferilor de tir, un dosar ultrasensibil marcat de opoziția dintre Est și Vest, scrie AFP.
Consiliul fiscal
Foto: Consiliul Fiscal

Consiliul fiscal, după ce a văzut strategia fiscal-bugetară: Veniturile din TVA par supraestimate, iar cele din accize - optimiste

de F.B. HotNews.ro
Starea bugetului public, așa cum sugerează și noua Strategie Fiscal-Bugetară (despre care HotNews.ro a scris aici), rămâne foarte încordată având în vedere puținătatea resurselor publice în raport cu presiuni mari pe buget, inclusiv din perspectiva asumării aplicării unor active normative (aplicarea legii pensiilor potrivit calendarului în vigoare), se arată într-un punct de vedere al Consiliului Fiscal (CF).
Greta si Trump
Foto: Captura YouTube

Trump o ironizează pe tânăra activistă Greta Thunberg și o trimite la cinema: Relaxează-te!

de N.O. HotNews.ro
Președintele american Donald Trump a ironizat-o joi pe tânăra militantă suedeză Greta Thunberg cu privire la ”furia” ei, sfătuind-o să se ”relaxeze” și să meargă la cinema, relatează AFP.
Ministerul Finantelor Publice
Foto: Hotnews
Articol actualizat

​Cresc accizele, cresc prețurile. Un plin de benzină va fi mai scump cu 3-4 lei/ Lucrurile s-ar putea schimba dacă Iohannis promulgă eliminarea supraaccizei

de F.B. HotNews.ro
Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a publicat nivelul accizelor aplicabil în anul 2020. Acestea au crescut, iar asta se va reflecta în prețuri. Momentan, proiectul de eliminare a supraaccizei, adoptat de Parlament, se află la promulgare la Klaus Iohannis. De asemenea, va fi nevoie de o modificare a Codului fiscal pentru a fi corelate cele două, potrivit specialiștilor în fiscalitate.
Marcel Ciolacu
Foto: Facebook

PSD anunță amendament la legea bugetului sau proiect de lege pentru dublarea alocațiilor copiilor. Ciolacu: Ce suportă bugetul României e atributul Guvernului

de MH HotNews.ro
PSD va depune un amendament la legea bugetului sau un proiect de lege, dacă bugetul nu va fi dezbătut în Parlament, privind dublarea alocațiilor pentru copii, exact cum a făcut PNL în 2018. Anunțul a fost făcut de liderul PSD, Marcel Ciolacu, la scurt timp de la apelul premierului Ludovic Orban de a nu mai fi inițiate proiecte care implică cheltuieli suplimentare. "Ce suportă bugetul României e atributul Guvernului României", a susținut Ciolacu.

Dan Barna
Foto: Facebook

USR cere Guvernului deficit de 3% din PIB. Dan Barna: Este o miză pentru a nu intra într-o logică de creștere a dobânzilor / Executivul a prevăzut un deficit de 3,6

de MH HotNews.ro
USR a depus joi un amendament la proiectul legii plafoanelor pe care Guvernul Orban vrea să își asume joi răspunderea în Parlament, cerând un deficit de 3% din PIB pentru 2020 și pentru 2021.
adolescenta Rusia lovita
Foto: Captura video

VIDEO O adolescentă din Rusia, bătută de șapte bărbați pentru că ”părea lesbiană”

de Redactia HotNews.ro
Șapte bărbați au atacat și bătut o adolescentă de 18 ani din Sankt Petersburg, după ce au insultat-o din cauză că ”arată ca o lesbiană”, relatează The Moscow Times.
Bogdan Badea
Foto: AGERPRES

Directorul Hidroelectrica: Creșterea salariului minim în construcții a blocat investițiile companiei/ Constructorii au cerut prețuri mai mari pentru lucrări

de CP HotNews.ro
Investițiile Hidroelectrica ar fi fost blocate în acest an, din cauza prevederilor din OUG 114/2018 privind creșterea salariului minim în construcții, susține Bogdan Badea, directorul general al companiei. Majorarea salariului minim în construcții la 3.000 lei a dus la creșterea costurilor în construcții. Astfel, constructorii au început să ceară prețuri mai mari pentru lucrări.
Benjamin Netanyahu
Foto: Captura YouTube

Israel: Inculpat, Netanyahu renunță la funcțiile de ministru, dar rămâne premier

de N.O. HotNews.ro
Premierul israelian Benjamin Netanyahu, între o inculpare pentru corupție și al treilea ciclu electoral într-un an, va părăsi funcțiile ministeriale, dar va rămâne șeful guvernului, au indicat joi avocații săi, relatează AFP.
Valentin Lazea
Foto: Hotnews

Lazea: Noi vrem să trăim pe consum ca să compensăm, probabil, anii de restriște de sub Ceaușescu. Suntem total defazați și în altă lume

de F.B. HotNews.ro
Poți să trăiești cu deficite bugetar și extern mare cât timp ele sunt finanțabile, adică cât timp e liniște și pace în lume, susține Valentin Lazea, economist șef al Băncii Naționale a României. Potrivit acestuia, în momentul în care se strică lucrurile în lume, indiferent din care motiv: Brexit, China sau orice altceva, a trăi cu deficite bugetar și extern mare te pune într-o situație extrem de periculoasă. Atunci ai două alegeri de făcut.
Brexit
Foto: maxpixel.net

Alegeri generale cruciale pentru Brexit, în Marea Britanie - UPDATE

de I.B. HotNews.ro
Britanicii sunt chemați la urne pentru a decide o nouă configurație a Parlamentului de la Londra, principala miză fiind însă legată de Brexit. Secțiile de votare s-au deschis joi dimineața în Regatul Unit pentru alegerile generale anticipate, cruciale pentru ieșirea acestei țări din Uniunea Europeană (UE), promisă de premierul aflat la sfârșit de mandat Boris Johnson.
Pavel Sheremet
Foto: Captura Twitter

La mai bine de trei ani de crimă, poliția din Ucraina a reținut mai multe persoane în legătură cu uciderea cu bombă a cunoscutului jurnalist Pavel Sheremet

de N.O. HotNews.ro
Poliția din Ucraina a reținut mai multe persoane în legătură cu uciderea în 2016 a jurnalistului de investigații Pavel Sheremet, a anunțat, joi, ministrul de Interne Arsen Avakov, relatează Reuters.
Mircea Eliade
Foto: Wikimedia Commons

Manuscrisele lui Mircea Eliade, retrase de la licitație - președintele Academiei Române

de Redactia HotNews.ro
Manuscrisele lui Mircea Eliade care ar fi urmat să fie scoase la licitație în 16 decembrie au fost retrase de la vânzare, a declarat joi președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop.
Infografic SmartDreamers
Foto: Hotnews

Companii angajatoare în online: Facebook, Google și Reddit, în topul preferințelor. Angajatorii caută candidați prin Snapchat, TikTok și Quora

de RA HotNews.ro
Rețeaua de socializare Facebook conduce în topul preferințelor recrutorilor atunci când vine vorba despre promovarea joburilor pe alte canale decât cele clasice. Următoarele 3 poziții sunt ocupate de Instagram, Google și YouTube, potrivit datelor startup-ului SmartDreamers.
Zelimkhan Khangochvili
Foto: Captura Twitter

Execuția de la Berlin: Moscova expulzează doi diplomați germani, după o acțiune similară a Germaniei

de N.O. HotNews.ro
Moscova a anunțat joi expulzarea a doi diplomați germani, ca răspuns Berlinului care reproșează Rusiei lipsa de cooperare pentru elucidarea morții comandate a unui fost separatist cecen în inima capitalei germane. Rusia a avertizat că va face acest lucru după decizia guvernului Angelei Merkel de pe 4 decembrie de a expulza doi membri ai Ambasadei Rusiei, relatează AFP.
Bitdefender
Foto: Bitdefender

Predicții Bitdefender despre atacurile cibernetice din 2020 - Dispozitive tot mai vulnerabile, atacuri sofisticate și lupta neîncetată pentru dreptul la intimitate

de Vlad Barza HotNews.ro
Anul 2019 va stabili un nou record în care numărul amenințărilor informatice va atinge pragul de un miliard. Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender anticipează că în 2020 atacurile vor deveni din ce în ce mai sofisticate, cu consecințe devastatoare pentru oameni și companii. Bitdefender estimează că numărul vulnerabilităților raportate va crește în 2020, statele se vor implica sub acoperire în atacuri informatice atribuite altor țări, iar dezvoltarea tehnologiilor deepfake în scopuri de criminalitate informatică va genera o nouă plajă de atac pentru infractori.
Simona Halep
Foto: wtatennis.com/ getty

​VIDEO Lovitura anului în tenis: Simona Halep și Patricia Țig, candidate în sondajul WTA

de Red. Sport HotNews.ro
Simona Halep și Patricia Țig se află printre candidatele la cea mai frumoasă lovitură a anului 2019 în circuitul profesionist de tenis, într-un sondaj realizat pe site-ul WTA.
Admiral Kuznetsov, la docuri
Foto: Wikimedia Commons

UPDATE Incendiu la bordul unicului portavion rusesc, Amiralul Kuznețov / Cel puțin o persoană dispărută și șase răniți

de R.M. HotNews.ro
Un incendiu a izbucnit la bordul unicului portavion al Marinei ruse, Amiralul Kuznețov, care se află la chei în portul Murmansk (nord) de peste doi ani pentru lucrări de reparație, au anunțat joi agențiile rusești de presă, citate de AFP.
Sigla USR
Foto: Facebook

Nici USR nu e de acord ca Guvernul să își asume răspunderea pe legea bugetului. Dan Barna: Asumarea răspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat ar deschide un precedent periculos

de MH HotNews.ro
Asumarea răspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat ar deschide un precedent periculos, consideră liderul USR, Dan Barna. El spune că este absolut necesar ca proiectul de buget pe 2020 să fie dezbătut și votat în Parlament.
Marius Danut Carasol
Foto: Facebook

Fostul șef al Transelectrica Marius Dănuț Carașol, acuzat că și-a falsificat diploma pentru a putea ocupa postul, a fost trimis în judecată

de Redactia HotNews.ro
Fostul președinte al Transelectrica Marius Dănuț Carașol, acuzat de procurori că și-a falsificat diploma de studii necesară pentru a ocupa acel post de conducere, a fost trimis în judecată sub acuzația de uz de fals. El este arestat din luna noiembrie.
USR
Foto: Facebook

Oli Ardelean, exclusă din USR Ilfov, după ce l-a acuzat pe Barna de semnături false la „Fără Penali”

de R.M. HotNews.ro
Oli Ardelean, de la USR Ilfov, a acuzat că a fost exclusă din organizație pentru o postare făcută la începutul lunii noiembrie în care afirma că Dan Barna a știut de semnături false la inițiativa „Fără Penali”. Ea a reclamat o „execuție” care a avut loc miercuri seara în Biroul Național al partidului, potrivit Mediafax.
Marian Preda
Foto: Agerpres

Mesajul lui Marian Preda, noul rector al Universității din București/ ”Am o misiune precisă: să transform universitatea într-o universitate fanion”

de A.O. HotNews.ro
Marian Preda, proaspăt ales rector al Universității din București, cu 57% din voturile exprimate, a transmis un mesaj de mulțumire pe pagina personală de Facebook. Profesorul spune că funcția pentru care a fost ales îl onorează și îl obligă. Pentru asta are o misiune precisă, și anume să transforme Universitatea din București într-o universitate fanion, ”o universitate pentru viitorul României”.
VR
Foto: Pexels

Realitatea augmentată și realitatea virtuală vor transforma 23 milioane de locuri de muncă în următorii zece ani

de RA HotNews.ro
Utilizarea pe scară mai largă a realității augmentate (AR) și a realității virtuale (VR), în domenii precum comerț, sănătate și servicii, va aduce un plus de 1,5 trilioane de dolari la PIB-ul global până în 2030, și va transforma 23 milioane de locuri de muncă, potrivit unui raport PwC.
Una dintre imaginile create acum 44.000 de ani
Foto: Nature

Cea mai veche poveste spusă vreodată - Într-o peșteră din Indonezia a fost descoperită o pictură de 44.000 de ani, reprezentând o scenă de vânătoare

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Science - Arheologie
Arheologii care au făcut cercetări în peșterile din Indoezia spun că au descoperit cea mai veche operă de artă care spune o poveste: o scenă de vânătoare pictată cu pigment roșu pe pereții unei peșteri, acum 43.000 de ani. Pictura din insula Sulawesi înfățișează oameni supranaturali care vânează animale sălbatice. Este, spun arheologii, cea mai veche reprezentare de artă figurativă. Scena este extrem de sofisticată pentru cât este de veche și arată că oamenii aveau capacități creative extraordinare.
Harta coridoarelor China Europa
Foto: CSIS

Euractiv: Compania unui magnat ceh a plătit o campanie pro-China

de I.B. HotNews.ro
O agenție de relații publice (PR) angajată de Home Credit, o companie de credit, a creat o rețea de politicieni, experți, dar și jurnaliști, care ar fi trebuit să influențeze societatea cehă în favoarea Chinei, potrivit Euractiv.cz, citat de Rador.
Oxford International - IntegralEdu
Foto: IntegralEdu

[P] Oxford International College, unul dintre cele mai prestigioase licee britanice, organizează sesiuni educaționale demonstrative la București și Constanța

de Smile Media
Când vine vorba despre alegerea traseului educațional, incertitudinea apare la fiecare pas, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Multitudinea de variante prezente la nivelul instituțiilor de învățământ, precum și diversificarea continuă a specializărilor dau naștere la numeroase semne de întrebare. Alegerea celui mai ofertant pachet educațional și a celei mai potrivite specializări sunt momente extrem de importante și,în același timp, complicate în viața copiilor și a părinților.Alte titluri din Actualitate:

România cumpără încă 5 avioane F16 de la Portugalia. Toate avioanele F16 ale României vor fi modernizate și întreținute în țară
Etiopia: Arheologii au descoperit un oraș de 2.800 de ani vechime dintr-un imperiu african ce a rivalizat cu cel Roman
VIDEO Ambasadorul Ucrainei în România, la HotNews.ro LIVE: Ce se întâmplă în Ucraina e o proiecție a Rusiei față de fostul spațiu socialist. Dacă dispare mâine Ucraina cu aspirațiile sale europene și euroatlantice, frontiera Rusiei se va muta la granița cu România / Țările din Occident nu simt ce înseamnă să fii ținta unui atac
VIDEO 200 de avocați au atacat doctorii unui spital de cardiologie din Pakistan / Trei morți, zeci de mașini distruse, un ministru regional bătut
Science News: Îmbătrânirea oamenilor va deveni reversibilă în mai puțin de 20 de ani, spune un genetician de top de la Harvard
Brexit: Actorul Hugh Grant merge din ușă în ușă la Londra în încercarea de a descuraja votarea lui Johnson
VIDEO Viral pe Facebook: Turmă de oi, mânată de ciobani prin centrul orașului Alexandria


ECONOMIE

Complexul Energetic Oltenia
Foto: AGERPRES

Conducerea Complexului Energetic Oltenia, responsabilă de prejudicii uriașe asupra companiei/ Instanța supremă a respins cererea de anulare a unui raport de control, care arăta neregulile

de CP HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Economie | Energie
Înalta Curte de Casație și Justiție a respins miercuri, definitiv, cererea Complexului Energetic Oltenia de anulare a unui raport al corpului de control al Ministerului Energiei, care arăta că șefii companiei au provocat daune de zeci de milioane de euro, potrivit GorjNews. Consecințele deciziei Curții Supreme ar putea fi revocarea actualului directorat, în frunte cu Sorinel Boza, cel care conduce compania din 2016, și demararea procedurilor legale de recuperare a prejudiciului de la persoanele care se fac vinovate de producerea lui.
Standard & Poor's
Foto: Flickr/ eflon
Articol actualizat

Perspectiva României, revizuită de Standard & Poors de la stabilă la negativă / Una dintre cauze, creșterea de pensii de anul viitor / Ce consecințe are

de F.B. HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Economie | Finanțe & Bănci
S&P Global Ratings și-a revizuit perspectiva asupra României la negativă, de la stabilă, anunță agenția de rating, precizând că menține ratingul creditului suveran în monedă străină și pe termen scurt la „BBB- / A-3”. Această decizie va duce la împrumuturi mai scumpe pentru stat. În următorii doi ani, agenția ar putea să scadă ratingul dacă nu se iau măsuri.


0-100.hotnews.roSPORT

Bayern, victorie pe teren propriu
Foto: captura uefa.com

VIDEO Bayern Munchen, învingătoare în derbiul serii cu Tottenham

de Red. Sport HotNews.ro
Bayern Munchen și-a respectat statutul de mare favorită și a încheiat Grupa B din Champions League cu maximum de puncte (18). Ultima victorie a venit pe Allianz Arena împotriva celor de la Tottenham (3-1).


LIFE

Bancul zilei: Cadoul perfect

de I.B. HotNews.ro
– Frate, vine ziua iubitei mele și nu știu ce să-i iau.
– I-ai și tu un buchet de flori.
– Dar e și revelionul...


REVISTA PRESEI

Caru`cu vedete
Foto: Colaj foto

Caru`cu vedete: Cine a fost cel mai bine plătită vedetă pe Instagram în 2019; Ed Sheeran desemnat artistul deceniului în Marea Britanie

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Cum arăta Angelina Jolie în adolescență și cum arată acum. Prin ce transformări a trecut vedeta...

Surpriză uriașă în showbiz! Andreea Bălan, însărcinată pentru a treia oară?
Faze tari
Foto: Colaj foto

​Faze tari: Camionul care „s-a condus” singur e dovada revoluției în transporturi; Ce au descoperit angajații unui supermarket într-o cutie cu banane

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
​Porumbei cu pălării de cowboy în miniatură au fost văzuți pe străzile din Las Vegas. Nimeni nu-și explică aparițiile neobișnuite...

Mai multe lebede par să se fi îndrăgostit de un golf din Clisura Dunării. Deși este iarnă, păsările s-au adunat în zona localității Eșelnița, din Mehedinți, și vin la pontoanele pensiunilor din zonă, spre încântarea turiștilor...
Utile
Foto: Colaj foto

Utile: YouTube și Google facilitează pirateria și tocmai au pierdut un proces ”costisitor” din acest motiv; Sfatul unui renumit microbiolog: cât de des trebuie schimbată lenjeria de pat

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
George Laurer, inventatorul scanerului pentru codurile de bare. Inginerul a revoluționat distribuția bunurilor de larg consum...

Aceste fructe sunt pline de vitamine și au puține calorii. Combat guta și ”topesc” grăsimea de pe burtă...

Intalniri on-line

Top 10 articole cele mai ...


Life
​Bancul zilei: Nevoia de lucrări edilitare
Într-un sat, preotul le învată pe femei să nu mai spună ca și-au înșelat bărbații, ci că „au alunecat”.
Bancul zilei: Deturnare la metrou... cu morală
Mecanicul unui metrou bucureștean are parte de o zi banală până când își face intrarea în cabină un tip tuciuriu cu un pistol în mână, care comandă scurt:- La Beirut!După ce-și revine din șoc, vatmanul încearcă să-i explice agresorului:- Domnule, ăsta-i metrou, nu avion, merge pe unde are șine. Doar nu credeți în realitate că pot...
Bancul zilei: Invazia extratereștrilor la sat
Într-un sat din România se zvonea că va fi o invazie a extratereștrilor. Vine Georgel cu vestea la toți cetățenii, spunându-le: - Vedeți că ne-ar putea invada extratereștrii! Sunt oameni mici...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by