Dragnea in Camera Deputatilor
Foto: Facebook

Legea lui Dragnea și Nicolae privind repatrierea aurului e constituțională. CCR a respins sesizarea PNL (surse)

de L.P. HotNews.ro
Curtea Constituțională a respins, miercuri, sesizarea PNL privind legea referitoare la repatrierea aurului, inițiată de Liviu Dragnea și Șerban Nicolae.
Augustin Zegrean
Foto: Digi 24

Augustin Zegrean: Adoptarea Codului Administrativ prin Ordonanță de Urgență nu se justifică sub nicio formă. O Curte Constituțională ideală ar trebui să o declare clar neconstituțională

de Mona Hera HotNews.ro
Adoptarea Codului Administrativ prin Ordonanță de Urgență nu se justifică sub nicio formă, iar o Curte Constituțională ideală ar trebui să declare clar neconstituțional acest act normativ, care încalcă de mai multe ori Constituția, a declarat pentru HotNews.ro fostul președinte al Curții Constituționale Augustin Zegrean. El spune că decizia CCR de neconstituționalitate din noiembrie 2018 viza probleme care nu erau legate de fondul legii, pentru că nu a fost făcută analiza pe conținut, și doar pe procedură, dar există decizii ale CCR din 2016 prin care s-a stabilit că pensiile speciale pentru aleșii locali sunt neconstituționale.
Camera Deputatilor
Foto: Facebook

VIDEO UPDATE Legea pensiilor a fost adoptată. Scandal în Parlament: Opoziția acuză majoritatea că vrea să stoarcă voturi de la pensionari: Această lege este o farsă

de DG HotNews.ro
Parlamentarii din Opoziție nu au fost de acord, la dezbaterile din plenul Camerei Deputaților, cu modul de reexaminare a legii sistemnului public de pensii. Deputatul USR Cristian Seidler acuză deputații coaliției de guvernare că "stoarcerea de voturi de la pensionari". Legea ar urma să primească votul final.
A1 Lugoj - Deva, Lot 3 in zona Ohaba
Foto: Captura YouTube

VIDEO Stadiul șantierelor de autostrăzi din țară: De la promisiunile celor 180 de kilometri deschiși în acest an, la scenariul celor doar 43 de kilometri care vor fi deschiși după șase ani de lucru

de Victor Cozmei HotNews.ro
Aproape 43 de kilometri noi de autostradă vor fi deschiși traficului cu siguranță în acest an, două tronsoane de pe A1 Lugoj - Deva începute încă din 2013, asta deși la începutul anului autoritățile de la Transporturi promiteau 180 de kilometri. Acum, pe lângă cei 43 de km care ar putea fi gata chiar din iulie-august, Compania de Drumuri mai vizează încă 74 km, bazându-se pe promisiunile constructorilor. Cu toate acestea, observatorii independenți spun că șansele ca alte tronsoane să fie deschise sunt aproape nule. Veștile bune? Trei noi șantiere au fost deschise în acest an și mobilizarea contructorilor e bună, iar până în decembrie ar putea începe construcția în teren pe prima secțiune din autostrada Sibiu - Pitești.


Maia Sandu
Foto: Captura Privesc.eu

Maia Sandu vine în vizită oficială la București, pe 2 iulie, la invitația președintelui Klaus Iohannis

de DG HotNews.ro
Premierul Republicii Moldova Maia Sandu a avut o convorbire telefonică cu preșeidntele Klaus Iohannis, anunțând că va veni în vizită în românia, pe 2 iulie, la invitația șefului statului.
Tren de marfa
Foto: Hotnews
Material susținut de Grampet Group

Drumul Feroviar al Mătăsii - Cum au ajuns mii de trenuri de marfă să transporte între China și Europa mașini, piese, laptop-uri, vin sau carne congelată

de Vlad Barza HotNews.ro
Acum un mileniu negustorii transportau felurite mărfuri în caravanele lor ce mergeau din Orient spre Europa și înapoi. În prezent, unul dintre drumurile moderne ale Mătăsii este un ”drum de fier” străbătut de câteva mii de trenuri de marfă pe an, cele mai lungi având trasee de peste 13.000 km. Mai jos puteți citi cum s-a ajuns aici, ce transportă aceste trenuri și cât de mult s-a redus timpul de parcurs în doar câțiva ani. În plus, puteți afla de ce aceste trenuri sunt controversate și de ce ruta sudică, pe care se află și România, este utilizată foarte puțin.
"Vinovații" Festivalului de Teatru - Sibiu
Foto: Perspektiva

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu 2019. Sau când arta e atât de mișto că tu ești fantoma kabuki, Hamlet sau Godot

de Monica Stoica HotNews.ro
Ești în ochiul vortexului la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Te-nvârți ca titirezul. Toată frumusețea e în haosul ăsta care-ți hrănește imaginația. Străzile vuiesc, te pierzi în mulțime, te uiți stânga-dreapta să nu pierzi vreun artist, vreun jongler. Când nu eram în sala de teatru, adăstam în soare, sub copaci înalți, în Parcul Cetății, lângă Turn, în Piața Habermann, unde făceam popas în vara toridă. Spectatorii se grupau ciorchine în piețe să vadă dansatori de samba sau fantome kabuki pe papainoage și-n săli să prindă spectacole de Purcărete.
wi-fi
Foto: Pixabay

​DOCUMENT Licitația de peste 165 milioane de lei pentru internet wireless în 4.500 de școli: După Orange, și Huawei acuză nereguli

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Licitația de peste 165 milioane de lei pentru realizarea unei platforme naționale de internet wireless în 4.500 de școli, lansată în luna octombrie a anului trecut, este din nou contestată. După plângerea formulată de Orange în luna aprilie, a venit rândul chinezilor de la Huawei să se adreseze Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), în condițiile în care ARNIEC, agenția guvernamentală care a lansat licitația, le-a respins oferta. Vezi în articol ce nereguli acuză Huawei Technologies și cine are cele mai mari șanse să câștige acest proiect.
CCR
Foto: Facebook

Curtea Constituțională a amânat, din nou, o decizie privind sesizările președintelui și opoziției referitoare la controversatele modificări la Codurile penale- UPDATE

de MH HotNews.ro
Curtea Constituțională a amânat miercuri, din nou, o decizie privind sesizările formulate de USR, PNL și de președintele Klaus Iohannis referitoare la controversatele modificări aduse de Parlament la Codul penal și la Codul de procedură penală. Printre cele mai importante modificări se numără diminuarea termenelor de prescripție a pedepselor și abrogarea articolului referitor la neglijența în serviciu.
Live BT invitati 27 iunie 2019
Foto: Hotnews

BT Store pentru afaceri digitale: magazin online la cheie, soluții de plată, optimizare SEO. Joi, 27 iunie 2019, de la ora 13.00, pe StartupCafe.ro

de Startupcafe.ro StartupCafe.ro
Află cum poți deschide rapid un magazin online ”la cheie” de la trei specialiști în afaceri digitale care răspund la întrebările tale joi, 27 iunie 2019, de la ora 13.00, la StartupCafe LIVE.
  • Poți adresa întrebări scrise, înaintea începerii transmisiunii, folosind formularul de comentarii de la finalul articolului, pe StartupCafe.ro
Roxana Cîlțea, HR Sanofi Romania
Foto: Sanofi Romania
Articol susținut de Sanofi

Roxana Cîlțea, HR Sanofi Romania: Caracterul și sistemul de valori fac diferența

de Smile Media
Dr. Roxana Cîlțea, Head of Human Resources Sanofi Romania & Moldova, spune că deficitul forței de muncă și exodul talentelor te afectează mai puțin atunci când ești un angajator dorit. Dar notorietatea și reputația presupun investiții și eforturi susținute, construindu-se în timp prin activitatea în sine, dar și prin valoarea oamenilor care fac parte din echipă și printr-o cultură organizațională solidă.
Academia de Studii Economice din București
Foto: ASE
Articol susținut de ASE

Academia de Studii Economice din București - coordonate universitare internaționale

de Smile Media
Luni, 24 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Academia de Studii Economice din București scoate la concurs pentru admiterea 2019, peste 7.200 de locuri la programele universitare de licență, cca 4.400 de locuri la programele universitare de masterat și aproximativ 380 la doctorat. Informații complete despre admitere se găsesc pe pagina special dedicată Admitere ASE 2019.
Palatul Parlamentului
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Deputații au adoptat înființarea Muzeului Ororilor Comunismului la Palatul Parlamentului

de N.O. HotNews.ro
Camera Deputaților a votat, miercuri, decizional, legea privind înființarea Muzeului Ororilor Comunismului în România. Muzeul urmează să aibă sediul într-un spațiu "adecvat" din Palatul Parlamentului. Muzeul va prezenta "realitățile vieții social-economice și culturale" din perioada 1945-1989, relatează Mediafax.
Viorica Dancila
Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Dăncilă merge la ședința senatorilor PSD. Discuțiile vizează susținerea lui Isărescu pentru un nou mandat la BNR

de DG HotNews.ro
Viorica Dăncilă va participa la ședința de grup a senatorilor PSD, care va avea loc de la ora 13.00, discuțiile vizând susținerea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR, au declarat surse politice citate de Mediafax.

Copil dependent de imunoglobulina
Foto: Arhiva personala Stela Pirvu

Pacienții cu imunodeficiențe primare, grav afectați de criza imunoglobulinei, cer înființarea de urgență de centre de colectare a plasmei

de Alina Neagu HotNews.ro
Asociația Română a Pacienților cu Imunodeficiențe Primare solicită adoptarea în regim de urgență a cadrului legislativ pentru înființarea și funcționarea de centre pentru colectarea plasmei în vederea obținerii produselor de acest tip, inclusiv imunoglobulină. Pacienții care au nevoie de acest medicament au fost afectați de o gravă criză în urmă cu doi ani, când medicamentele de acest tip au lipsit timp de aproape un an din România.
salvamari
Foto: Digi 24

Digi24: Caz uluitor povestit de salvamari. Ce a făcut un bărbat care era în pericol să se înece cu un copil în brațe

de Redactia HotNews.ro
Doi oameni s-au înecat, luni, în mare, unul în Eforie Nord și altul în Constanța. Pe litoral suflă cu putere vântul iar apa mării este agitată. Salvamarii au arborat steagul roșu, dar foarte mulți turiști ignoră aceste avertismente și își pun viețile în pericol.
Casablanca
Foto: Wikipedia

Mediastandard.ro: "Casablanca" - cum a fost produs pentru propaganda de război cel mai cunoscut film de dragoste

de Mediastandard.ro Mediastandard.ro
"Casablanca" rămâne unul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste produse vreodată la Hollywood. Doar că foarte mulți nu știu că filmul lansat în noiembrie 1942 reprezintă mai mult decât o simplă poveste de dragoste. Producția cinematografică apărută la mai puțin de un an de după atacul de la Pearl Harbor care a aruncat Statele Unite în al Doilea Război Mondial, reprezintă un clasic al propagandei deghizate în amuzament pentru publicul larg.
Robot pizzer
Foto: Captura YouTube - Hello Pazzi

VIDEO Roboți pizzeri: Un start-up a obținut 10 milioane de euro pentru a construi roboți care fac pizza

de Adi Iacob HotNews.ro
Un start-up francez a obținut investiții în valoare de 10 milioane de euro pentru a construi roboți care fac pizza și pentru a deschide primul restaurantul 100% autonom, dotat cu roboți pizzeri.
drona
Foto: Stirile ProTV

Știrile Pro TV: Dronă americană de 110 milioane de dolari, doborâtă cu o rachetă de pe un camion

de Redactie HotNews.ro
O dronă americană a fost distrusă la 20 iunie de o rachetă iraniană, ceea ce a fost la un pas de a declanșa un conflict armat între cele două țări.
Adrian Rus a semnat cu Mol Vidi
Foto: Stirile ProTV

DigiSport: Un titular român din meciul cu Franța, prezentat oficial la noul club. Prima reacție a jucătorului

de Digisport Digisport.ro
Adrian Rus a fost prezentat oficial de Mol Vidi, noua echipă a fundașului central, care a evoluat în sezonul precedent pentru Sepsi Sfântu Gheorghe.

Românii care se vor auto-recenza la Recensamântul din 2021 vor primi o zi liberă de la angajator

de DP HotNews.ro
Institutul Național de Statistică introduce posibilitatea ca la Recensământul populației din 2021, românii să se auto-recenzeze prin intermediul Internetului, aceștia fiind recompensați cu o zi liberă de către angajatori, potrivit proiectului de lege privind organizarea Referendumului. Dovada auto-recenzării on-line se realizează prin prezentarea unui cod de confirmare a încheierii cu succes a auto-recenzării, iar ziua liberă va fi acordată se acordată în cel mult 12 luni.
Tata si fiica inecati la granita SUA Mexic
Foto: Captura Twitter

​Granița SUA-Mexic: Imaginea disperării din spatele luptei pentru imigrație. Un tată înecat alături de fetița lui, fix la malul american

de N.O. HotNews.ro
O fotografie cu un tată înecat alături de fiica lui, cu fața în jos în apa noroioasă de la malul fluviului Rio Grande, în timp ce capul micuței se află în interiorul tricoului părintelui și cu brațul prins în jurul gâtului acestuia dezvăluie disperarea celor care se zbat cu orice preț să emigreze din Mexic în Statele Unite, relatează New York Times.
anatomia-inotului
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Anatomia inotului - Ghid practic

de A.V. HotNews.ro
Anatomia inotului nu se rezuma la exercitii, ci te asaza pe blocul de start, in apa si in toiul competitiei. Ilustratiile muschilor activi pentru starturi, intoarceri si cele patru stiluri competitionale (liber, bras, fluture si spate) demonstreaza legatura fundamentala dintre exercitii si performanta in inot.
Marian Neacsu
Foto: AGERPRES

Marian Neacșu, validat de comisiile parlamentare pentru funcția de vicepreședinte ANRE, fără niciun fel de audiere

de DG HotNews.ro
Fostul secretar general al PSD Marian Neacșu, membru al Pro România, a primit, în comisiile de specialitate ale Parlamentului, raport de validare pentru funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Reglementarea în domeniul Energiei (ANRE), ceilalți doi candidați fiind respinși. Decizia a fost luată fără ca vreunul dintre candidați să fie audiat.
Jocurile Europene 2019
Foto: cosr.ro

​Jocurile Europene: Cătălin Chirilă și Victor Mihalachi, medaliați cu aur la canoe-2, pe distanța de 1.000 de metri

de A.I. HotNews.ro
Sportivii români Cătălin Chirilă și Victor Mihalachi au cucerit medalia de aur în proba de canoe-2 pe 1.000 metri, miercuri, la Jocurile Europene de la Minsk.
Facebook Libra
Foto: Facebook

Facebook Libra - Autoritățile spun că grupul american trebuie să respecte regulile, partenerii au unele îndoieli în legătură cu moneda virtuală

de Vlad Barza HotNews.ro
​Facebook va lansa în 2020 criptomoneda Libra și multe se pot schimba pe piața financiară, ca urmare a acestui demers. O parte dintre partenerii Facebook au îndoieli în legătură cu proiectul, iar autoritățile de reglementare din diverse țări europene spun că Facebook nu va putea sări peste regulile ce guvernează domeniul financiar. Apoi se pune marea întrebare: nu va genera lansarea Libra același gen de probleme pe care le-a creat rețeaua socială?
Coperta
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Ambiții politice, spionaj industrial, amatorism și competență în economia romaneasca. O istorie fascinantă a industrializării comuniste

de A.V. HotNews.ro
Istoricul Petre Opris face o treaba extraordinara in aceasta carte: scoate la lumina istoria economiei romanesti din vremea comunismului, publica documente de arhiva (din Romania si din Statele Unite) extrem de interesante si arata cum se luau deciziile in organizatiile de partid si de stat. Veti gasi aici texte despre industria aeronautica, despre datoriile externe ale Romaniei sau despre industria de aparare, foarte relevante pentru vremea respectiva.

Happy Cinema Bistrita
Foto: Happy Cinema

webPR: Premieră în România: Primul cinematograf amplasat într-un strip mall

de Smile Media
În toamna acestui an, HappyCinema va deschide primul cinematograf din România amplasat într-un strip mall, în Bistrița Retail Park. HappyCinema Bistrița va avea o capacitate de 364 de locuri în 3 săli ultramoderne, dotate cu echipamente audio-video de ultimă generație. De asemenea în premieră, toate sălile vor fi dotate cu proiectoare laser, fiind primul cineplex din România complet echipat cu astfel de proiectoare.
Apple Pay intra in Romania
Foto: Pixabay

Apple Pay se lansează în România. Cine și cum poate folosi serviciul de plată

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Serviciul de plată Apple Pay se extinde în 16 țări europene, printre care și România. Posesorii de carduri vor putea face plăți online, în magazine, restaurante și nu numai, cu ajutorul aplicației Apple Pay. Serviciul este disponibil prin iPhone, Apple Watch, iPad și Mac pentru clienții mai multor bănci din România, dar și clienților Revolut, Orange Money sau emitenților de carduri pentru beneficii exstra-salariale.
Ford Puma
Foto: Adrian Mitrea

FOTOGALERIE ​Noul Ford Puma, felina din inima Olteniei - devine cel mai avansat automobil fabricat în România

de Adrian Mitrea 0-100.ro
Noul Ford Puma, un SUV/crossover de clasă B, puțin mai mare decât EcoSport, a fost dezvăluit presei Marți, 25 Iunie, într-un eveniment cu ușile închise la Craiova. Mașina va fi lansată pe piață la finalul acestui an, respectiv la început de 2020, în funcție de piață, și vine cu tehnologii nemaiîntâlnite până acum la un automobil fabricat în România.
Criptomoneda Facebook
Foto: Pixabay

Banca Centrală Franceză, despre criptomoneda Facebook: Compania are nevoie de licență bancară

de Adi Iacob HotNews.ro
Criptomoneda Libra pe care Facebook planifică să o lanseze anul viitor la nivel global trebuie să respecte reglementările împotriva spălării banilor, iar compania trebuie să solicite o licență bancară în țările în care dorește să ofere servicii de acest fel, a afirmat șeful băncii centrale din Franța, într-un interviu acordat revistei L’Obs.
Tenis de camp
Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

La ei viitorul sună bine: Federația britanică, investiție de 280 de milioane de euro în 96 de centre de tenis acoperite

de A.I. HotNews.ro
Federația britanică va investi în următorii zece ani 250 de milioane de lire sterline (280 de milioane de euro) în 96 de centre cu terenuri de tenis acoperite, informează BBC.


sua
Foto: Hotnews

VIDEO Criza imigranților din SUA ia amploare. Peste 100 de copii returnați la un centru de la granița cu Mexicul, în condiții ”oribile”

de DG HotNews.ro
Peste 100 de copii au fost returnați la un punct vamal din Texas, la granița cu Mexicul, la doar o zi după ce fuseseră transferați la un centru special pentru imigranți, au precizat oficiali ai autorităților vamale americane citați de BBC News.
Romania Under 21
Foto: frf.ro

Cod roșu de caniculă la ora meciului România U21 - Germania U21, la Bologna

de DG HotNews.ro
România U21 va înfrunta, joi, Germania U21, în semifinalele Campionatului European. Partida va avea loc la Bologna, unde sunt așteptate aproximativ 40 de grade Celsius la ora de disputare a meciului, transmite Mediafax.
Plenul Senatului
Foto: Hotnews

Senatul a validat înlocuitorul lui Traian Băsescu. Cătălin Lucian Iliescu a fost consilier general la Primăria Capitalei

de DG HotNews.ro
​Plenul Senatului a validat, miercuri, mandatul lui Cătălin Lucian Iliescu (PMP) pe locul rămas vacant în urma demisiei din Parlament a lui Traian Băsescu, ales europarlamentar.
Plenul Camerei Deputailor
Foto: Hotnews

UPDATE Parlamentul votează astăzi Avocatul Poporului. Renate Weber este susținută de majoritatea PSD-ALDE, iar Peter Eckstein-Kovacs este propus de opoziție / Cei trei candidați, validați în Comisiile juridice

de DG HotNews.ro
Parlamentul se reunește miercuri, începând cu ora 14.00, în ședință comună pentru alegerea unui nou Avocat al Poporului, după ce mandatul lui Victor Ciorbea a încetat. Propunerile sunt Renate Weber din partea PSD - ALDE, Peter Eckstein-Kovacs, susținut de opoziție (PNL, USR și UDMR) și Cătălin Voinea Mic, din partea PMP.
Banca Transilvania
Foto: Hotnews

Banca Transilvania lasează serviciile de plăți prin Apple Pay

de RA HotNews.ro
Banca Transilvania anunță că lansează începând de azi posibilitatea clienților băncii de a face plăți prin Apple Pay in magazine, restaurante, taxiuri, la automate si in multe alte locuri.
Klaus Iohannis
Foto: Presidency.ro

Codul Administrativ: Președintele este obligat să numească un ministru în termen de 10 zile. Poate refuza o singură dată

de MH HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Președintele este obligat să numească un ministru în termen de 10 zile și poate refuza o singură propunere, prevede Ordonanța de Urgență privind controversatul Cod Administrativ adoptată marți de Guvern. Posibilitatea impunerii unui termen pentru numirea miniștrilor de către șeful statului era invocată încă din februarie de către fostul ministru al Muncii Olguța Vasilescu, propusă de PSD pentru portofoliul de la Dezvoltare și refuzată de Klaus Iohannis.
Joaca rugby in echipa naturii
Foto: Muzeul Antipa

webPR: Joacă rugby în echipa naturii!

de Smile Media
Sâmbătă, 29 iunie 2019, vizitatorii Muzeului Antipa vor avea parte de o activitate inedită, în cadrul căreia le va fi pusă la încercare îndemânarea și talentul sportiv. Astfel, în curtea muzeului, pe mini-terenul de rugby improvizat, cu buturi și gazon, vor avea loc timp de câteva ore ateliere de inițiere în sportul cu balonul oval. Cei prezenți pot face un schimb de pase, se pot juca cu balonul, pot învăța despre principiile și valorile pe care rugbyul le promovează.
Laurentiu Stelea
Foto: Arhiva personala

Opiniile unui alegător de profesie

de Laurentiu Stelea Contributors.ro
Încerc să vă încredințez o imagine a ceea ce crede un alegător oarecare că ar trebui să fie dinamica reformelor începând cu 2021 . Iar în acest sens cred ca partidele pot iniția de acum consultări publice cu cei care contează în domeniile de referință : constituționaliști, experți în educație, experți administrație publică, etc. A epuiza marele balon de speranță în care am ajuns la aproape 50% prezență la vot este în opinia mea contraproductiv.
Subiectele zilei in presa occidentala
Foto: sxc.hu

Financial report Acționarii Nissan sunt porniți împotriva francezilor. Boris Johnson lansează un pariu pe viață și pe moarte în privința Brexit. Din ce în ce mai multe orașe sunt ținute ostateci de către hackeri

de Dan Popa HotNews.ro
dfghFinancial Times: Boris Johnson lansează un pariu pe viață și pe moarte în privința Brexit ● Les Echos: În Japonia, acționarii Nissan sunt porniți împotriva francezilor ● Le Temps: Din ce în ce mai multe orașe sunt ținute ostateci de către hackeri ● La Libre Belgique: Roboții ar putea înlocui 20 de milioane de locuri de muncă până în 2030.
Meryl Streep
Foto: Reuters

Meryl Streep, Nicole Kidman și Ariana Grande, în distribuția unui musical pentru Netflix

de Redactia HotNews.ro
10:46
Meryl Streep, Nicole Kidman și Ariana Grande se află în fruntea distribuției unui film muzical intitulat 'The Prom' pe care îl pregătește Ryan Murphy pentru platforma digitală Netflix, a informat marți site-ului de specialitate Deadline, citat de EFE.
Roxana Wring
Foto: Arhiva personala

O nou victorie USR în instanță: Curtea de Apel București a respins cererea Primăriei Capitalei de revizuire a deciziei prin care s-a stabilit că toate companiile municipale au fost înființate cu încălcarea legii

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
USR București a obținut încă o victorie în instanță în dosarele privind înființarea companiilor municipale. Ieri, Curtea de Apel București a respins cererea Primăriei Capitalei de revizuire a deciziei prin care s-a stabilit că toate companiile municipale au fost înființate cu încălcarea legii, a anunțat pe pagina de Facebook, Roxana Wring, președintele USR București. La ședința Consiliului General de Miercuri, primarul Gabriela Firea încearcă introducerea în legalitate a 4 dintre cele 19 companii municipale.
Andre Gomes, transferat definitiv la Everton
Foto: Twitter - Barcelona

Andre Gomes, transferat definitiv de la FC Barcelona la Everton

de Diana Ene HotNews.ro
Mijlocașul portughez Andre Gomes a fost definitiv transferat de la FC Barcelona la Everton pentru suma de 25 milioane de euro, au anunțat, marți, cele două cluburi de fotbal, citate de AFP.
Radu Mazare
Foto: Digi24

Radu Mazăre așteaptă undă verde de la Primărie ca să se căsătorească în 10 iulie

de MH HotNews.ro
Radu Mazăre, încarcerat la Penitenciarul Rahova, vrea să se căsătorească în 10 iulie și așteaptă un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele, spune Mihai Mazăre, fratele fostului primar al Constanței.

Robert Mueller
Foto: Wikimedia Commons

Procurorul special Robert Mueller va fi audiat în Congres pe 17 iulie

de DG HotNews.ro
Procurorul special american Robert Mueller, care a publicat în aprilie raportul privind amestectul Rusiei în alegeri, va depune mărturie pe 17 iulie în fața Comisiei Judiciare și Comiei pentru Informații din Camera Reprezentanților a Statelor Unite, relatează Reuters.
Muzeul Antipa
Foto: Ministerul Culturii

Propunerea ca Muzeul Holocaustului să fie construit în curte la Antipa a fost făcută de Institulul ”Elie Wiesel”. Explicațiile directorului: Este adevărat că zona este protejată, dar asta nu însemnă că nu se pot face construcții acolo

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Propunerea ca Muzeul Holocaustului să fie construit în curtea Muzeului Antipa a fost făcută de Institulul ”Elie Wiesel”, a declarat pentru HotNews.ro Alexandru Florian, directorul general al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel”. Acesta a explicat că Institutul a căutat altă locație după ce Consiliul General al Municipiului București nu a dat în administrare, în acest scop, imobilul de pe Str. Lipscani nr. 18-20. Alexandru Florian spune că Institutul a renunțat la proiectul de a amenaja muzeul în clădirea de pe strada Lipscani.
Simona Halep
Foto: madrid-open.com

Simona Halep, încurajări pentru naționala Under 21 a României: "Să fie serioși, concentrați și să lupte pentru fiecare meci pe care îl joacă"

de Diana Ene HotNews.ro
România U21 va disputa, joi, semifinala Campionatului European din Italia și San Marino, contra Germaniei U21, iar printre cei care și-au arătat susținerea pentru tricolorii pregătiți de Mirel Rădoi se numără și Simona Halep (7 WTA).
Blog Mic-Mic-Anc
Foto: Mic-Mic-Anc

Certificarea institutelor naționale de cercetare ale României – un bâlci pe banii contribuabililor

de Octavian Micu, Mihai Miclăuș si Lucian Ancu Contributors.ro
România are 95 de institute și 19 centre de cercetare în subordinea Ministerului Cercetării și Inovării (MCI), Academiei Române (AR) și altor ministere (detalii aici și aici). Cele 44 din subordinea MCI trebuie să fie certificate conform legii pentru a beneficia de bani de la bugetul de stat. Certificarea se primește în urma unei evaluări cu experți mai mult sau mai puțin independenți și/sau competenți.
Simona Halep
Foto: wtatennis.com/ getty

WTA Eastbourne: Simona Halep va evolua miercuri la simplu (cu Polona Hercog), dar și la dublu

de A.I. HotNews.ro
Ziua de miercuri va fi una plină de acțiune pentru Simona Halep, jucătoarea noastră urmând să evolueze în proba de simplu de la Eastbourne (cu Polona Hercog, din optimi), dar și în cea de dublu (alături de Raluca Olaru). Competiția britanică este dotată cu premii totale în valoare de 684.080 de euro.
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici
Foto: AGERPRES
Articol actualizat

DOCUMENT Teodorovici prezintă amnistia fiscală. Se va șterge până la jumătate din datorie și se va aplica restanțelor la 31 decembrie 2018

de F.B. HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Economie | Finanțe & Bănci
Restructurarea financiară se va aplica debitorilor care au datorii mai mari de un milion de lei, spune Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, în cadrul unui eveniment organizat de Intact Media Group.
Vezi în text proiectul elaborat de Finanțe.
Evaluare Nationala 2019
Foto: Hotnews

Rezultatele la Evaluare Națională 2019 au fost publicate. Notele obținute de elevi la Evaluare Națională, județ cu județ

de A.O. HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Educatie
Rezultate Evaluare Națională 2019. Notele elevilor care au susținut evaluarea națională 2019 au fost publicate. Elevii nemulțumiți de rezultatele la Evaluare Națională 2019 pot depune contestații astăzi între orele 14.00 și 20.00, la școala unde au susținut examenul. HotNews.ro transmite cele mai relevante informații despre rezultatele de la evaluarea națională 2019 disponibile pe site-ul evaluare.edu.ro. (Consultă în articol rezultatele din fiecare județ)
Ianis Hagi
Foto: Uefa.com

Genk, ofertă de 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi - presă

de A.I. HotNews.ro
Ianis Hagi (20 de ani) este la mare căutare în Europa de Vest. Echipe din Olanda, Belgia și din alte campionate de top îl urmăresc pe fiul ”Regelui”, dar ultima ofertă pare cea mai tentantă pentru club.
Razvan Cuc
Foto: Agerpres

Ordonanța de Urgență ce reglementează Uber, Bolt și Clever a fost adoptată. Ministrul Răzvăn Cuc: „Acum concurența este liberă”

de V.M. HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Ordonanța de Urgență privind reglementarea serviciilor alternative de transport persoane (ride-sharing) prin intermediul unor aplicații digitale (precum Uber, Bolt și Clever), promisă cu mai bine de două luni în urmă, a fost adoptată în ședința de Guvern de marți. După ce a primit ultimul aviz din partea Consiliului Economic și Social (CES), ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a susținut că românii au acum posibilitatea de a decide cu cine vor să călătorească, cele două domenii de transport fiind capabile să concureze în termeni de egali.
Gianluigi Buffon
Foto: Twitter - PSG

Sky Sports: Portarul Gianluigi Buffon, la un pas de revenirea la Juventus

de Diana Ene HotNews.ro
Portarul Gianluigi Buffon este în negocieri avansate pentru a reveni la gruparea la care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei, Juventus Torino, a anunțat Sky Sports Italia.
Marius Budai
Foto: Agerpres

Ministrul Muncii: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale; impactul nu va fi foarte mare

de V.M. HotNews.ro
Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a declarat marți seară, la Realitatea TV, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi.
Nancy Pelosi
Foto: Twitter

SUA: Camera Reprezentanților aprobă legea pentru alocarea fondurilor de ugență pentru criza imigranților reținuți la graniță

de A.Z. HotNews.ro
Camera Reprezentanților a aprobat un pachet de ajutor pentru cazuri de urgență, în valoare de 4.5 milioane de dolari, pentru familiile imigranților și copiii neînsoțiți reținuți în urma încercării de a trece granția dintre Mexic și SUA, scrie AP News.
Simona Halep
Foto: wta/ twitter

WTA Eastbourne: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh 6-2, 6-0 / Victorie pe repede înainte; Polona Hercog, următoarea adversară

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Simona Halep a avut nevoie de doar 53 de minute pentru a trece de o Su-Wei Hsieh (29 WTA) care nu și-a putut pune în aplicare jocul diversificat. Românca a evoluat excelent în primul meci disputat pe iarbă în 2019, a controlat disputa de la un capăt la celălalt, a făcut nu mai puțin de cinci break-uri (două în primul set, trei în al doilea) și s-a calificat în optimile turneului de la Eastbourne, după ce a câștigat cu 6-2, 6-0.
Adina Florea
Foto: Agerpres

Instanța supremă sesizează CCR în dosarul lui Sebastian Ghiță, cu privire la atribuțiile Secției de anchetare a magistraților

de R.M. HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție a sesizat marți Curtea Constituțională cu o excepție de neconstituționalitate care se referă la atribuțiile Secției de investigare a infracțiunilor din Justiție (SIIJ), ridicată de Parchetul General în dosarul în care este judecat Sebastian Ghiță.
Subiectele zilei
Foto: Colaj foto

Subiectele zilei: Mărturia românului reținut pe nedrept în Italia ca fiind agresorul iubitei lui Cristi Manea. Cine ar fi adevărații huligani; Românii, obligați din iulie să arunce gunoiul selectiv. Puțini știu de această lege

de Gabriela Florea HotNews.ro
Cât de greu este să înfiezi un copil în România. Povestea unei familii care așteaptă de doi ani pe lista de adopții. Chiar dacă știau că adopția nu e floare la ureche și că îi așteaptă o procedură deloc ușoară, doi soți...

Românii, obligați din iulie să arunce gunoiul selectiv. Puțini știu de această lege. Raportul îl condamnă și pe Donald Trump pentru că „reduce la tăcere în mod activ“ dovezile...
Drapelul nord-coreean
Foto: Wikimedia Commons

Coreea de Nord consideră că extinderea sancțiunilor de către SUA reprezintă un act ostil

de A.Z. HotNews.ro
Extinderea recentă a sancțiunilor impuse de Statele Unite împotriva Coreei de Nord reprezintă un act ostil și o provocare la adresa summitului istoric care a avut loc în 2018 în Singapore, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe de la Phenian, scrie Mediafax, citând Reuters.
Business report
Foto: Colaj foto

Business report: Dezastru bugetar în București. Se taie banii pentru școli, spitale, șantiere; Scandal pe tema achiziției Băncii Românești de către stat

de Gabriela Florea HotNews.ro
Salariile pun frână în țara care are nevoie de peste 1,6 milioane de angajați. Motorul UE se prăbușește, după ce a scos Europa din criză. Salariile în Germania au crescut într-un ritm mai lent în primul trimestru...

Autostrada Sibiu – Pitești, o nouă amânare: licitația pentru secțiunea 4, suspendată pentru clarificări. „Licitația pentru secțiunea 4 este suspendată până pe 23 iulie pentru...
Marian Neacsu
Foto: AGERPRES

De la morărit, furajare și politică la energie: Controversele numirii lui Marian Neacșu de la Pro România în funcția de vicepreședinte al ANRE

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Economie | Energie
Un aranjament între PSD și Pro România îi va aduce politicianului Marian Neacșu un mare beneficiu: numirea în funcția de vicepreședinte, acum vacantă, al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei. Teoretic, conform legii, pentru acest post ar fi trebuit să îndeplinească mai multe condiții, printre care și cea de a avea experiență în funcții de conducere de cel puțin 5 ani în domeniul energetic. În schimb, Neacșu are ceva experiență în morărit și panificație. Neacșu este specializat și în tehnici superioare de nutriție a animalelor. În rest, multă politică.
Sondaj amnistie fiscala
Foto: Hotnews

SONDAJ E nevoie de amnistie fiscală, după modelul propus de ministrul Teodorovici?

de Red. Stiri HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Economie | Finanțe & Bănci
Ministrul Eugen Teodorovici a prezentat, marți, o formă de amnistie fiscală despre care a spus că "nu este o amnistie, este o măsură financiară". El a spus că aceasta se va aplica debitorilor cu datorii de peste 1 milion de lei. Se va șterge până la jumătate din datorie și se va aplica restanțelor la 31 decembrie 2018.
  • Sondaj HotNews.ro: E nevoie de amnistie fiscală, după modelul propus de ministrul Teodorovici?
Jurnalism
Foto: Pixabay

Australia: Companiile media gigant cer guvernului să lase jurnaliștii să "își facă treaba", fără să riște să fie condamnați la închisoare

de A.Z. HotNews.ro
Cele mari organizații media din Australia și-au unit forțele pentru a cere reforme legate de libertatea presei, prin care jurnaliștii nu ar putea risca închisoarea pentru activitatea lor profesională, scrie AP News.
Maia Sandu
Foto: Captura Privesc.eu

Parlamentul va vota, miercuri, declarația privind susținerea noului Guvern de la Chișinău

de Alexandra Zorila HotNews.ro
Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului va vota, miercuri, de la ora 14:00, un proiect de declarație a Parlamentului privind susținerea noului Guvern de la Chișinău și angajamentul pentru parcursul european al Republicii Moldova. Comisiile de politică externă au adoptat textul declarației, scrie Mediafax.
Arme
Foto: Wikimedia Commons

Posesorii de arme din California, obligați să treacă printr-un proces de verificare înainte de a cumpăra muniție

de Alexandra Zorila HotNews.ro
Datorită unei noi inițiative, persoanele care vor dori să achiziționeze muniție în statul California vor trebui să treacă mai întâi printr-un proces de verficare a antecedentelor, scrie AP News.
Vladimir Putin
Foto: kremlin.ru

Vladimir Putin se va întâlni cu prințul Arabiei Saudite în cadrul summitului G20

de A.Z. HotNews.ro
Președintele rus Vladimir Putin se va întâlni cu prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, în cadrul Summitul Grupului Națiunilor Dezvoltate și Emergente (G20) din Japonia, scrie Mediafax, citând Reuters.
Tigara electronica
Foto: Pixabay

San Francisco, primul oraș din SUA care va interzice țigările electronice

de A.Z. HotNews.ro
San Francisco a devenit primul oraș din SUA care interzice vânzarea țigărilor electronice, până se stabilește care sunt efectele acestora asupra sănătății consumatorilor, scrie BBC News.
Javad Zarif
Foto: Wikimedia Commons

Sancțiunile împotriva lui Ali Khamenei sunt un atac asupra națiunii- oficial guvernamental iranian

de A.Z. HotNews.ro
Sancțiunile impuse de Statele Unite împotriva liderului suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, sunt un atac asupra întregii națiuni, a transmis marți Ali Rabiei, purtător de cuvânt al Guvernului iranian, citat de Reuters, scrie Mediafax.
Dependenta de tutun
Foto: Pixabay

Germania: Tutun care conține cantități aproape nedectabile de nicotină, produs prin tehnica de editare genetică CRISPR

de A.Z. HotNews.ro
O echipă de oameni de știință de la Universitatea Tehnică din Dortumnd, Germania, au dezvoltat o metodă pentru a produce plante de tutun care conțin cu 99.7% mai puțină nicotină, scrie Futurism.
Abigail Disney
Foto: Facebook

Moștenitoarea imperiului Disney cere o taxă pe averile super-clasei care ucide „visul american”

de A.Th.C. HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Internațional
Regizoarea Abigail Disney, moștenitoarea familiei Disney, a spus pe 24 iunie într-un interviu pentru CNN Tonight că inegalitatea veniturilor face imposibilă împlinirea visului american, așa cum a făcut-o unchiul său Walt. Disney se numără printre cei 24 de americani ultra-bogați, semnatari ai unei scrisori către toți candidații la președinție cu un apel de a susține o taxă pe avere.
Eugen Teodorovici, ministrul finantelor
Foto: Guvern

O idee a lui Teodorovici: Taxă forfetară pentru 1,1 milioane de contribuabili și eliminarea controlului ANAF. Companiile mari să angajeze personal pentru relația cu Fiscul

de F.B. HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Economie | Finanțe & Bănci
În România sunt astăzi aproximativ 1,2 milioane de contribuabili, dintre care cam 45.000 aduc ca venituri 98%, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice.
Klaus Iohannis
Foto: Administratia Prezidentiala

Klaus Iohannis, după ce Guvernul a adoptat prin OUG Codul Administrativ: Un plan mult mai amplu al PSD de a conserva puterea și de a-și servi baronii

de R.M. HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Președintele Klaus Iohannis califică adoptarea de către Guvern, prin Ordonanță de Urgență, a Codului Administrativ drept un „grav atentat la adresa întregului sistem administrativ din România”. „PSD vrea să demonstreze cu toată tăria că sfidarea românilor este prioritatea zero a acestei guvernări”, afirmă șeful statului, la puțin timp după ce executivul a adoptat controversata ordonanță.
Daniel Suciu
Foto: Agerpres

Daniel Suciu, despre prevederile Codului Administrativ: Ipoteza că orice nobil, ca să nu spun baron local, pune un funcționar public să facă o ilegalitate și doar funcționarul răspunde - este falsă

de V.M. HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, a declarat marți seară, la finalul ședinței de Guvern în care a fost adoptat, prin ordonanță de urgență, controversatul Cod Administrativ, că acesta „nu este perfect”, dar este un act normativ care va ajunge în Parlament și vor fi făcute corecturile pe care toți actorii politici le vor considera necesare. El a menționat, spre exemplu, că una din prevederile interpretate greșit este aceea că aleșii locali nu vor mai răspunde pentru legalitatea actelor administrative.
Burkini
Foto: Wikimedia Commons

VIDEO: Un grup de femei musulmane a sfidat de bunăvoie regulile unei piscine publice care le interzicea să poarte burkini

de Gabriela Florea HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Internațional
Un grup de femei musulmane din Franța a încălcat cu bună știință regulile unei piscine locale de a nu purta burkini. Burkini este un tip de costum de baie pentru femei care este croit astfel încât să respecte îndemnul din Coran pentru femeile musulmane, acela de a se îmbrăca modest și decent. Femeile ar fi recurs la acest gest în semn de protest, relatează The Independent.
Spanac
Foto: pixabay.com

Puterea lui Popeye Marinarul: O substanță din spanac sporește forța musculară (studiu)

de V.M. HotNews.ro
Celebrul personaj de benzi și desene animate Popeye Marinarul își creștea puterea musculară mâncând spanac, însă oamenii de știință din Germania au confirmat că scenele în cauză nu reprezintă un simplu mit urban și au anunțat recent că au descifrat secretul aflat în spatele acestei legende.
Daniel Suciu
Foto: Agerpres

Codul Administrativ: 80% din redevențele din exploatarea resurselor la suprafață, venit la bugetul local și județean în proporție egală

de V.M. HotNews.ro
Codul Administrativ adoptat marți de Guvern, prin ordonanță de urgență, prevede ca redevențele obținute prin concesionare din activități de exploatare a resurselor la suprafață se constituie venit la bugetul local, mai exact 40% la bugetul județului, 40% la bugetul localității și 20% la bugetul de stat, a anunțat marți seară ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu.
Guvernul Dancila
Foto: Digi24.ro

10 Ordonanțe de Urgență aprobate de Guvern într-o singură zi

de CP HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Guvernul a aprobat în ședința de marți 10 proiecte de Ordonanțe de Urgență. Toate au fost introduse pe ordinea suplimentară de zi. Printre cele mai importante sunt cea privind Codul Administrativ și cea privind ridesharing, care reglementează Uber, Bolt și Clever. Vezi lista cu Ordonanțele de Urgență aprobate de Guvern.
Stephanie Grisham
Foto: Captura YouTube

Donald Trump a numit-o pe Stephanie Grisham director de comunicare al Casei Albe

de V.M. HotNews.ro
Președintele SUA, Donald Trump, a numit-o marți pe Stephanie Grisham, care era purtătorul de cuvânt al soției sale Melania Trump, în funcția de director de comunicare al Casei Albe, scrie Mediafax.
Manfred Weber
Foto: Facebook - Manfred Weber

Cum încearcă familiile politice să întârzie alegerea președintelui Parlamentului European

de I.B. HotNews.ro
Procesul Spitzenkandidaten, care trebuie, din 2014, să dea o pondere mai mare Parlamentului față de Consiliu în alegerea președintelui Comisiei, are dificultăți din cauza opoziției președintelui francez, Emmanuel Macron, și a prim-ministrului spaniol, Pedro Sanchez, față de Manfred Weber, candidatul PPE, ca și față de proces în sine, de când a fost refuzată instituirea listelor transnaționale pentru ultimul scrutin, scrie La Libre, citat de Rador.
Dancila, la sedinta de Guvern
Foto: Guvernul Romaniei

UPDATE Controversatul Cod Administrativ a fost aprobat marți de Guvern

de CP HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Controversatul Cod Administrativ a fost aprobat marți în ședința Guvernului, prin ordonanță de urgență. Reamintim că acest cod a stârnit o serie de controverse, fiind, de altfel, avizat negativ de către Consiliul Economic și Social. Sindicatele din Administrație susțin că singurul scop al acestui cod este de a proteja un grup de interese care dorește să feudalizeze administrația publică din România. Vezi principalele prevederi.
Federer
Foto: Facebook

Plângere oficială împotriva lui Federer și altor influenceri de pe Instagram

de A.Th.C. HotNews.ro
Fundația Elvețiană pentru Protecția Consumatorilor a depus o plângere la Comisia Elvețiană pentru Corectitudine împotriva mai multor celebrități, printre care Roger Federer și campionul olimpic de snowboard Iuri Podladtcikov, acuzându-i că nu-și marchează corect anumite postări pe Instagram și Facebook ca fiind reclame.
Ekrem Imamoglu
Foto: Captura Twitter

Noi zori în Turcia după ce Erdogan a pierdut Istanbulul

de I.B. HotNews.ro
Imamoglu a câștigat Istanbulul prin reorientarea Turciei spre o politică ce ar putea permite coexistența democratică. El și-a obținut victoria prin faptul că a admis că deposedarea [de drepturi - n.trad.] poate genera putere politică - lucru pe care toți populiștii îl înțeleg. Dar ceea ce-l deosebește de alții este că el a reușit să facă acest lucru prin ameliorarea polarizării, iar nu prin agravarea ei, scrie New York Times, citat de Rador.
Ali Khamenei
Foto: Khamenei.ir

New Yorker: Trump îl sancționează pe conducătorul suprem al Iranului, dar în ce scop?

de Ionut Baias HotNews.ro
"Gălăgia e mare, dar, din punct devedere economic, nu înseamnă prea mult. E puțin probabil ca efectul să fie devastator și să depășească gravitatea sacțiunilor impuse deja", spune Elizabeth Rosenberg, fostă specialistă în sancțiuni la Trezorerie, care acum lucrează la Centrul pentru o Nouă Securitate Americană. "Este ceva simbolic", potrivit New Yorker, citat de Rador.
Viorel Mocanu
Foto: Captura Antena 3

MAE nu reușește să explice dacă agentul guvernamental Viorel Mocanu a avut mandat pentru schimbarea liniei de apărare în dosarul Dragnea vs România de la CEDO

de R.M. HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Ministerul Afacerilor Externe nu a reușit să explice, la peste 30 de zile de la solicitarea HotNews.ro, dacă agentul guvernamental al României, Viorel Mocanu, angajat al ministerului, avea nevoie de mandat pentru schimbarea liniei de apărare în procesul de la CEDO Dragnea vs. România și dacă, în cazul în care avea nevoie de acest mandat, l-a obținut.
Meghan Markle si Printul Harry
Foto: Wikimedia Commons

Meghan Markle și prințul Harry au cheltuit 2,4 milioane de lire sterline pentru renovarea casei lor. Cheltuielile au fost făcute din bani publici

de Gabriela Florea HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Internațional
Ducele și ducesa de Sussex au cheltuit 2,4 milioane de lire sterline, echivalentul a 3 milioane de dolari pentru renovarea noii lor locuințe. Informațiile au apărut în declarația financiară anuală a Casei Regale. Cuplul s-a mutat în noua reședintă acum o lună, chiar înainte ca Meghan să nască, scrie CNN. Gruparea anti-monarhistă republicană a numit această creștere a cheltuielilor ca fiind „scandaloasă”
Serban Nicolae
Foto: Agerpres

Șerban Nicolae o contracandidează pe Viorica Dăncilă la șefia PSD

de Redactia HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Senatorul Șerban Nicolae candidează pentru șefia PSD la congresul din 29 iunie. Acesta a confirmat, pentru Mediafax, că și-a depus candidatura.
Ioan Stanomir
Foto: Arhiva personala

După Dragnea: sistemul pesedist merge mai departe

de Ioan Stanomir Contributors.ro
Grotescul balcanic al procedurii de selecție a candidaților pesediști la alegerile prezidențiale nu face decât să reconfirme mutația ce era vizibilă deja în epoca regimului Dragnea. PSD este pe cale să accepte imposibilitatea practică a câștigării poziției de șef de stat, de unde și replierea, naturală, către viitoarele bătălii locale și parlamentare. Ridicolul de acum nu poate și nu trebuie să înșele pe nimeni. Impotent în competiția prezidențială, fesenismul are potențialul de a se mobiliza în circumstanțele scrutinurilor ce vin.
Dancila, la sedinta de Guvern
Foto: Guvernul Romaniei

VIDEO UPDATE Viorica Dăncilă: Guvernul nu va mai adopta nicio Ordonanță de Urgență legată de funcționarea justiției

de MH HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Premierul Viorica Dăncilă susține că Guvernul nu va mai adopta nicio Ordonanță de Urgență legată de funcționarea justiției și că orice modificare privind funcționarea sistemului judiciar trebuie să treacă printr-o dezbatere transparentă, cu consultarea celor din sistem și a organismelor internaționale. De asemenea, ea a susținut că Guvernul va respecta recomandările organismelor internaționale.
Rezultate Evaluare Naționala 2019
Foto: Hotnews

Rezultate Evaluare Națională 2019. Topul județelor unde s-au obținut cele mai multe medii de 10: București pe primul loc, Covasna pe ultimul

de A.O. HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Educatie
Rezultate Evaluare Națională 2019. Bucureștiul și județul Iași sunt județele unde s-au obținut cele mai multe medii de 10. În București 48 de candidați au obținut media 10, iar în Iași numărul acestora a fost de 35, potrivit rezultatelor la Evaluare Națională 2019, publicate pe evaluare.edu.ro. La polul opus se află județul Covasna, unde niciun elev nu a obținut media 10, în vreme ce în Gorj, Giurgiu, Harghita, Tulcea și Teleorman a fost câte un elev care a luat nota 10 la ambele probe de la Evaluare Națională.
Uber
Foto: Stirile ProTV

Ordonanța pentru ridesharing, aprobată azi în Guvern. Ce trebuie să facă șoferii Uber, Bolt și Clever

de Raluca Abrihan HotNews.ro
OUG privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto a fost adoptată în ședința de Guvern de azi. “Vom stabili o formulă care să asigure transportul pasagerilor în condiții de siguranță și care să încurajeze concurența, astfel încât cetățenii să poată opta pentru servicii de cât mai bună calitate”, a declarat premierul Viorica Dăncilă la începutul ședinței.

Ionut Radu, discurs in vestiar
Foto: Captura FRF TV
CE Under 21

​VIDEO Ionuț Radu, discurs înaintea meciului cu Franța: "Am plecat din nimic și ajungem în top, unde ne e locul!"

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Ionuț Radu, portarul naționalei under 21 a României, a oferit un nou discurs impresionant în vestiar, de data aceasta înaintea partidei cu Franța, ultima din Grupa C. "Am plecat din nimic și ajungem în top, unde ne e locul!", a fost mesajul transmis de căpitanul "tricolorilor", înainte ca aceștia să se califice în semifinalele Campionatului European.
Linii de cale ferata
Foto: Hotnews

Se modifică cerințele uriașei licitații pentru cumpărarea de trenuri electrice

de Vlad Barza HotNews.ro
Cu mai puțin de o lună înainte de termenul limită pentru depunerea ofertelor, Autoritatea de Reformă Feroviară a adus modificări importante la cerințele care trebuie îndeplinite de competitori, scrie Club Feroviar. Modificările, survenite pe parcursul procedurii, pot fi oricând prilej pentru firmele participante să conteste licitația. Reamintim că Autoritatea pentru Reformă Feroviară lansa în aprilie cea mai mare licitație din ultimii ani, prin care s-ar putea cumpăra maxim 80 de trenuri, cu cel mult un miliard de euro. Primele trenuri vor ajunge probabil în 2021.
“Am nevoie de tine”
Foto: Hotnews

Alex Bratu INTERVIU: "La fiecare nouă ore, un copil este abandonat în maternitate"/ Campanie-pledoarie pentru închiderea orfelinatelor și înlocuirea lor cu case de tip familial

de Eugen Istodor HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | PERSPEKTIVA
Zece artiști s-au reunit sub numele Friends of Hope and Homes pentru a da voce dorintei copiilor din orfelinate de a avea o copilărie, în videoclipul “Am nevoie de tine”. Piesa “Am nevoie de tine”, însoțită de videoclipul, transmite mesajul campaniei cu același nume, pe care JYSK România și Hope and Homes for Children România o desfășoară în luna iunie. Campania atrage atenția asupra nevoii de a închide orfelinatele și de a oferi o copilărie așa cum merită copiilor din ele. Inițiativa campaniei îi aparține lui Alex Bratu, membru în cadrul Board-ului Hope and Homes for Children, care a și compus și scris versurile unui cântec dedicat copiilor din orfelinate – „Am nevoie de tine”. Alexandra Ungureanu, Alexandra-Maria Hojda, Ligia Hojda, Flavia Hojda, Laura Mihăilă, 1Q Sapro, Adrian Mariaș (aka Geagea), Pavel Ulici, Marius Popa și Andrei Neagu au răspuns afirmativ invitației lui Alex Bratu, astfel devenind vocea copiilor din orfelinate care au nevoie de o copilărie așa cum merită și de un viitor mai bun.

Sediul CSM
Foto: AGERPRES

Scandal în CSM. Reprezentanții societății civile: Este inadmisibil boicotul de luni / Ne opunem eliminării punctelor privind Secția de anchetă

de MH HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Reprezentanții societății civile în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), Victor Alistar și Romeo Chelariu, reacționează la boicotul de luni, când șapte membri ai CSM au refuzat să se prezinte la ședința plenului, cerând să fie eliminate de pe ordinea de zi trei puncte referitoare la Secția pentru anchetarea magistraților. Alistar și Chelariu susțin că este inadmisibil ca în desfășurarea activității Plenului să se recurgă la orice forme de condiționare între membrii Consiliului și că acest boicot reprezintă un mesaj pentru magistrați că pot să refuze să-și îndeplinească obligațiile legale. Ei se opun eliminării de pe ordinea de zi a punctelor care vizează Secția de anchetă.
Liceul Lazar
Foto: cnlazar.ro

Evaluarea a trecut, urmează admiterea. Liceele unde anul trecut ultima medie de admitere a fost mai mare de 9.50

de A.O. HotNews.ro
Peste 73% dintre candidații de la Evaluarea Națională din 2019 au obținut medii egale cu 5 sau mai mari decât 5. Pe baza acestor medii se va calcula media de admitere la liceu. Anul trecut, cea mai mare ultimă medie de intrare la liceu a fost de 9.91, la Colegiul Național "Sfântul Sava" București, specializarea Matematică-Informatică în Limba Engleză. Hotnews vă prezintă specializările și liceele unde în 2018 ultima medie de admitere a fost de peste 9.50.
Donald Trump
Foto: Twitter @POTUS

Trump amenință cu atacuri asupra Iranului, ca represalii față de orice lovitură a Teheranului

de V.M. HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Internațional
Președintele american Donald Trump a amenințat marți cu atacarea Iranului, ca răspuns față de orice lovitură a Teheranului asupra „oricărui lucru american”, după ce Iranul a spus că noile sancțiuni americane fac imposibilă orice ce fel de diplomație și a numit acțiunile Casei Albe „retarde mental”, relatează Reuters.
Bill Gates
Foto: Comisia Europeana

Bill Gates își recunoaște „cea mai mare greșeală”

de A.Th.C. HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Economie | Finanțe & Bănci
Pierderea unei piețe de 400 de miliarde de dolari îl face să sufere și acum pe unul din cei mai bogați oameni din lume. Bill Gates își recunoaște „cea mai mare greșeală”, potrivit The Independent. Fondatorul lui Microsoft poate fi unul din cei mai mari antreprenori tech ai tuturor timpurilor, dar nu înseamnă că nu a făcut și greșeli în carieră: la un eveniment găzduit de Village Global a spus că pe una o regretă încă – aceea de a o fi lăsat pe Google să lanseze Android. Comentând cum „lumea software, în special pentru platforme, este una a piețelor în care câștigătorul ia totul”, Gates a spus: „Cea mai mare eroare dintotdeauna este cea de management care a condus ca Microsoft să nu fie ceea ce este Android”.
Boris Johnson
Foto: Wikimedia Commons

Brexit: Boris Johnson recunoaște că are nevoie de "cooperarea" europenilor

de I.B. HotNews.ro
Boris Johnson, favorit la succesiunea premierului britanic Theresa May și apărător fervent al unui Brexit dur, a recunoscut luni seara că are nevoie de "cooperarea" Uniunii Europene pentru a amortiza șocurile în caz de ieșire fără acord, potrivit La Libre, citat de Rador.
Gazon Aviatiei 3
Foto: Hotnews

Primăria Sectorului 1 a pus rulouri de gazon în curțile mai multor blocuri din cartierul Aviației, iar acesta a început să se usuce după câteva zile. Costurile sunt ținute la secret

de Catiusa Ivanov HotNews.ro
Primăria Sectorului 1, prin Administrația Domeniului Public, a pus în ultimele săptămâni rulouri de gazon în curțile mai multor blocuri din cartierul Aviației. Pe lângă discuția legată de utilitate, după câteva zile acesta a început să se usuce, fiind practic bani aruncați pe fereastră. Potrivit datelor Primăriei Sectorului 1 pentru furnizare și montare au fost plătiți 22 de lei pe metrul pătrat. Reprezentanții instituției au comunicat însă că firma care a făcut lucrările va înlocui gazonul uscat pe propria cheltuială.
Tariceanu
Foto: Facebook

Tăriceanu: Văd agitație neobișnuită. Vă prefaceți că nu știți de ce s-a înființat Secția de anchetă / Mai răsfirați-vă, băieți, că bate la ochi

de MH HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Esențial
Călin Popescu Tăriceanu comentează "agitația neobișnuită" după ce Comisia de la Veneția a criticat din noua Secția de anchetare a magistraților și susține că această structură este una independentă, plasată sub autoritatea CSM, garantul independenței justiției. Liderul ALDE susține că deranjați de această secție sunt cei care făceau jocurile SRI-DNA în regimul Macovei-Kovesi-Băsescu, care o contestă "din interes, ignoranță, ori pur și simplu ticăloșie", fiind gata să sacrifice libertatea și independența judecătorilor.
Elevi
Foto: Hotnews

Rezultate Evaluare Națională 2019. Situația mediilor de peste 5 în fiecare județ/ Teleorman și Giugiu – codașe

de A.O. HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Actualitate | Educatie
Rezultate Evaluare Națională 2019. Bucureștiul și județele Brăila, Cluj, Prahova și Galați au înregistrat cele mai mari procente de elevi cu medii mai mari sau egale cu 5, depășind 80%. În schimb, Teleorman și Giurgiu sunt județele care au avut cele mai multe medii sub 5, la fel ca și în ceilalți ani. Statisticile strânse de HotNews arată că procente de peste 70% cu medii egale sau mai mari de 5 au fost înregistrate în 19 județe.
Crama
Foto: StartupCafe.ro

VIDEO Afaceri 2 în 1: De la producția de vin la turism. Exemplul unei crame artizanale din Iași

de Adi Iacob HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Economie | Companii
După ce au deschis o podgorie cu ajutorul programului pentru sprijinirea afacerilor din domeniul agriculturii - SAPARD, unul dintre micii producători de vin din regiunea Moldovei profită de un nou trend ― agroturismul/turismul oenologic. Marian Olteanu, managerul cramei Gramma din Iași, a explicat pentru StartupCafe în ce constă un tur, cum îi găsesc turiștii și ce fel de oameni ajung la mica fabrică de vin.Alte titluri din Actualitate:

Fostul ministru Cristian David, achitat definitiv în dosarul în care era acuzat de corupție
Ordonanța de Urgență pentru operarea sistemului RO-ALERT, adoptată de Guvern / Nu vor mai putea fi comercializate telefoane mobile care nu au activată posibilitatea recepționării mesajelor RO-ALERT în toate rețelele
Soluția Vioricăi Dăncilă pentru a rezolva problema care a stârnit tensiune în PSD: secretarul general să fie numit, nu ales. Cine e favoritul premierului
USR: Adoptarea Codului Administrativ va contribui și mai mult la baronizarea administrației locale / PNL va cere Avocatului Poporului să sesizeze CCR pe OUG privind Codul
Corina Crețu și Mihai Tudose vor face parte din Grupul Social Democrat din Parlamentul European, alături de PSD
O privire în viitor: Japonia. S-ar putea să nu vă placă ce veți vedea
​DOCUMENT Cum vrea PNL să modifice Constituția după referendumul din 26 mai, convocat de Iohannis
Proiect: Trotinetele electrice, introduse în Codul Rutier / Vor putea fi folosite pe drumurile publice fără a risca amenzi
Cazul Sorina. Dăncilă: Fetița este consiliată de astăzi de către specialiști din asistență socială / Anchetele vor continua pentru că mai sunt multe întrebări fără răspuns
UPDATE Cazul Sorina. Judecătoria Drobeta Turnu Severin trebuie să decidă dacă impune interdicție de părăsire a țării în cazul fetiței / Tribunalul Mehedinți și-a declinat competența
Liliana Țuroiu, drum liber spre șefia ICR Bruxelles: a primit aviz pozitiv în Senat, chiar dacă voci din ICR o acuză de conflict de interese
Directoarea de la „Gheorghe Șincai”, care s-a ridicat în fața „micilor Dumnezei” din primării, a demisionat. Silvia Mușătoiu: Decizia mea e legată de tot ce se întâmplă


ECONOMIE

Amnistia fiscala capata contur
Foto: sxc.hu

Amnistia lui Teodorovici vizează aproape 2.800 de firme care datorează peste 24 de miliarde de lei. Vezi calculele și scenariile pe care se bazează Finanțele

de DP HotNews.ro
Amnistia fiscală propusă de ministrul Finanțelor vizează 2773 de firme, din care 2663 sunt firme private, 30 sunt firme de stat iar alte 28 de firme sunt cu capital mixt (stat+privat). Totalul debitelor datorate depășește 24 de miliarde de lei, adică 5 miliarde de euro, potrivit calculelor Ministerului Finanțelor. ​Pentru diminuarea arieratelor au fost luate în calcul 2 scenarii, care propun instituirea de facilități fiscale în funcție de valoarea obligațiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018.
Daniel Zamfir
Foto: Agerpres

Deputații din Comisia Juridică au avizat favorabil marți modificările la legea dării în plată/Legea ar putea intra miercuri în plenul Parlamentului/ Impreviziunea nu va mai fi decisă de instanță

de DP HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Economie | Finanțe & Bănci
Deputații din Comisia juridică, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților au avizat favorabil marți modificările aduse legii dării în plată, ceea ce înseamnă că sunt considerate elemente imprevizibile deprecierea cursului de schimb cu minimum 20%, a valorii imobilului cu 50% față de momentul cumpărării și majorarea gradului de îndatorare din total venituri al clientului. Amendamentele au aparținut senatorului ALDE Daniel Zamfir, care e și inițiatorul legii privind darea în plată. Proiectul de lege ar putea ajunge miercuri în plen pentru a fi supus votului.
Ministerul Finantelor Publice
Foto: Hotnews

Cu ce bani plănuiește Guvernul să plătească creșterile de pensii din septembrie: vânzarea licențelor 5G, dividende și taxa pe bănci (agenție de rating)

de Florin Barbuta HotNews.ro
Agenția de rating japoneză JCRA a anunțat reconfirmarea rating-ului de țară acordat României (BBB/BBB+), pentru datoria pe termen lung în valută, respectiv în monedă locală, cu menținerea perspectivei stabile, conform unui comunicat al Ministerului Finanțelor, confirmat de documentul JCRA.
Peugeot 208
Foto: Peugeot

Peugeot - Citroen a inaugurat uzina din Maroc situată la 200 km de Tanger, locul unde se află cunoscuta fabrică a Renault

de Vlad Barza HotNews.ro
Vineri, 21 Iun 2019 Economie | Auto
​Grupul PSA Peugeot - Citroen a inaugurat joi în orașul Kenitra din Maroc o uzină auto care produce motoare și mașini, capacitatea urmând să se dubleze până în 2021. La Kenitra este produs modelul Peugeot 208 și 60% dintre componente sunt produse de furnizori locali. Uzina se află la 200 km de portul Tanger unde autoritățile au investit miliarde de euro în infrastructură. Tot la Tanger se găsește și uzina Renault care produce 400.000 de mașini/an.


SPORT

Breakdance-ul, propus pentru JO 2024
Foto: Twitter / Paris 2024

JO 2024: Sesiunea CIO a validat cele patru sporturi suplimentare: breakdance, escaladă, skateboard și surf

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Sport | Alte sporturi
Comitetul Internațional Olimpic (CIO) a validat marți în unanimitate lista cele patru sporturi care vor fi adăugate programului Jocurilor Olimpice de vară de la Paris din 2024, breakdance, escaladă, skateboard și surf, scrie AFP.
Elena Gabriela Ruse
Foto: wtatennis.com/ getty

Wimbledon: Gabriela Ruse vs Irina Bara, confruntare în turul doi al calificărilor / Patricia Țig a fost eliminată

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Sportivele Elena-Gabriela Ruse (177 WTA) și Irina Bara (179 WTA) au acces, marți, în turul doi al calificărilor de la Wimbledon. Cele două se vor confrunta în runda următoare a turneului de Grand Slam. Patricia Țig a părăsit competiția după o înfrângere în trei seturi.
Romania, medalie de bronz la aerobica, grup la Jocurile Europene
Foto: COSR

​Jocurile Europene: România, medalie de bronz în proba de grup, la gimnastică aerobică

de Silviu Dumitru HotNews.ro
​România a cucerit medalia de bronz în proba de grup a concursului de gimnastică aerobică, marți seara, la Jocurile Europene de la Minsk, cu 22,083 puncte.
Prietena lui Cristi Manea, lovita de suporteri
Foto: Captura The Sun

Imagini cu prietena lui Cristi Manea plină de sânge au ajuns în presa din Anglia / Mirel Rădoi: "A avut nevoie de două copci"

de Diana Ene HotNews.ro
Marți, 25 Iun 2019 Sport | Fotbal
Bucuria jucătorilor naționalei Under 21 a României după calificarea în semifinale la Euro a fost umbrită de un incident care a avut loc în tribună, în care au fost implicați fundașul Cristi Manea și prietena acestuia. The Sun a scris pe larg despre acest eveniment, făcând publice imagini cu prietena fotbalistului plină de sânge. Selecționerul Mirel Rădoi a precizat, într-o conferință de presă, că femeia a fost dusă la spital și a avut nevoie de două copci.
Stadionul Hillsborough in ziua tragediei
Foto: Captura Youtube.com

Fotbal: Responsabilul dispozitivului de securitate în ziua tragediei din 1989 de pe stadionul Hillsborough va fi judecat din nou

de Diana Ene HotNews.ro
Fostul comisar David Duckenfield, responsabilul dispozitivului de securitate în ziua tragediei de pe stadionul Hillsborough din orașul Sheffield, care a îndoliat fotbalul englez în 1989, va fi judecat din nou, a decis marți un judecător al tribunalului din orașul englez Preston, scrie AFP.


Bancul zilei

Bancul zilei: Unde dai și unde crapă

de I.B. HotNews.ro
Un bețiv care răspândea un miros îngrozitor de băutură ieftină și care căra cu greu un sac murdar se urcă în autobuz și se așează lângă un preot catolic cu un aspect foarte onorabil. Scoate din sac o sticlă de băutură aproape goală din care bea satisfăcut până la ultima picătură. Aruncă sticla pe culoar și scoate din sac un ziar. După câteva minute de lectură i se adresează preotului...


LIFE

Vedete
Foto: Colaj foto

Caru' cu vedete: Andreea Marin și Cătălin Botezatu sunt campionii reclamelor; Înșelată și torturată, Pamela Anderson s-a rupt definitiv de iubitul fotbalist

de Gabriela Florea HotNews.ro
Otilia Bilionera s-a măritat în secret. Cântăreața și iubitul ei au făcut cununia religioasă în Turcia și plănuiesc două nunți. Otilia Bilionera s-a măritat în mare secret, într-o moschee din Turcia, pentru că...

Andreea Antonescu, în prag de divorț? După șase ani petrecuți în SUA, alături de soțul Traian Spak, Andreea Antonescu...
Faze tari
Foto: Colaj foto

​Faze tari: Cine este Anastasia Knyazev, cea mai frumoasă fetiță din lume. Cum arată mama ei; Femeie arestată la 93 de ani, deși n-a comis nicio infracțiune toată viața. Reacția sa

de Gabriela Florea HotNews.ro
Un individ citat la Poliție pentru tâlhărie a mers cu cuțitul la brâu. Ce s-a întâmplat după. Un individ chemat la poliție pentru a fi audiat într-un dosar de tâlhărie a ajuns la secție cu...

Ce a văzut o realizatoare de radio, după ce a făcut o poză într-o casă veche de 800 de ani. La un moment dat, Kate și-a făcut o fotografie în casă, iar în spatele său era...
Utile
Foto: Colaj foto

Utile: Persoanele care întârzie mereu trăiesc mai mult și au cariere de succes; Ridurile de pe frunte. Cum scapi de ele prin metode naturale

de Gabriela Florea HotNews.ro
De ce se constipă anumite persoane în concediu? În plus, hemoroizii se agravează în vacanță. Constipația călătorului este o problemă de care suferă mai bine de 80% din populația adultă...

Cinci nutrienți importanți de care are nevoie orice persoană care nu face mișcare. Lipsa de fier e una din cele mai frecvente deficiențe la persoanele între 20 și 45 de ani, mai ales la femei, iar...


ESRI

Intalniri on-line

Top 10 articole cele mai ...


Cine evită sexul și de ce
Durerea în timpul sexului și libidoul scăzut sunt probleme majore.
citeste mai multe articole din SmartWoman
Life
Bancul zilei: Unde dai și unde crapă
Un bețiv care răspândea un miros îngrozitor de băutură ieftină și care căra cu greu un sac murdar se urcă în autobuz și se așează lângă un preot catolic cu un aspect foarte onorabil. Scoate din sac o sticlă de băutură aproape goală din care bea satisfăcut până la ultima picătură. Aruncă sticla pe culoar și scoate din sac un ziar. După câteva minute de lectură i se adresează preotului...
Bancul zilei: Curiozități
Sună unul la măcelărie:-Aveți picioare de porc?-Da!
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version