Carmen Dan
Foto: Captura video

Carmen Dan, despre declasificarea raportului 10 august: Nu am avut avizul unor instituții. Și pentru mine e o mirare că domnul Vela a obținut avizul / Prezența mea în minister, act de responsabilitate. Comanda o are ministrul, nu o ia de la nimeni

de MH HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Esențial
Fostul ministru de Interne Carmen Dan susține că ea este cea care a declasificat mare parte a raportului necesar în ancheta 10 august, că acum nu s-a întâmplat de fapt nimic, iar ceea ce rămăsese clasificat - o pagină și jumătate, două - nu a fost din vina ei, ci a unor instituții care nu și-au dat acordul. "Mă întreb și eu cum unele instituții o dată nu au fost de acord și altă dată au fost de acord", a declarat pentru HotNews.ro Carmen Dan, refuzând să spună ce instituții ar fi refuzat să-și dea avizul. Despre prezența ei în Ministerul de Interne de la ora 12.00, deși era în concediu, și despre preluarea coordonării intervenției, Carmen Dan susține că este doar un act de reponsabilitate. "Nu am luat comanda nimănui. Legea spune că în momentul în care ministrul e in minister, sine die, el comandă".
Violente la protestul din 10 august
Foto: Agerpres

Dosarul 10 august: Cum ajungeau informațiile la Liviu Dragnea, care era la o petrecere la Scroviștea - surse

de MH HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Esențial
Informațiile despre ceea ce se întâmpla în timpul manifestației din 10 august 2018 din Piața Victoriei și despre intervenția jandarmilor ajungeau la fostul lider al PSD prin subsecretarul de stat Mihai Valeriu, care făcea naveta pe motocicletă între Piața Victoriei și Ministerul de Interne, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate dosarului. Acestea spun că Mihai Valeriu îl ținea la curent cu tot ce se întâmpla pe fostul secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului Adrian Mlădinoiu, fost șofer al lui Dragnea. La rândul lui, acesta îi transmitea informațiile lui Dragnea, aflat la o petrecere la Scroviștea, mai spun sursele citate.
Gelu Diaconu
Foto: AGERPRES

​4 inadvertențe sau exagerări ale lui Florin Cîțu, în concepția fostului șef al Fiscului

de F.B. HotNews.ro
Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a avut o serie de declarații în conferința susținută astăzi la sediul instituției pe care o conduce. Declarațiile sale au atras atenția, mai ales cele cu privire la cele două bugete sau deficitul de 4%. Gelu Diaconu, fostul șef ANAF, este de părere că unele lucruri par a nu fi așa cum au fost prezentate.

Dancila si brosa de campanie
Foto: Captura video

Ce întrebări i-ar pune Dăncilă lui Iohannis: Simte și gândește românește? De ce flutură cătușele

de N.O. HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Politic
Viorica Dăncilă a declarat, joi seară, la Antena 3, că l-ar întreba pe Klaus Iohannis dacă ”simte și gândește românește”, după ce a spus în repetate rânduri că actualul președinte și candidatul PNL arată ”aroganță” și ”autosuficiență” prin faptul că nu acceptă o dezbatere electorală și că a ”sfidat românii”.


Black Friday
Foto: Hotnews

​Black Friday 2019 - eMAG, Altex, EvoMAG, Flanco. Ce oferte și reduceri promit cele mai mari magazine

de Vlad Barza HotNews.ro
În câteva magazine Black Friday a început la final de octombrie sau la 1 noiembrie, altele au deschis ”Vinerea Neagră” miercuri, pe 13, iar câteva magazine țin evenimentuil exact vineri și doar 24 de ore. Unele magazine fizice se vor deschide vineri la 7 dimineața și tot în jurul acelei ore oamenii vor butona frenetic telefoanele și laptop-urile pentru a prinde ceva interesant pe eMAG. În articol puteți vedea ce promit câteva magazine mari, iar vineri veți putea citi LIVE TEXT despre principalele evenimente din Vinerea Neagră.
Rezultate Prezidentiale 2019 vs 2014
Foto: Hotnews

​INTERACTIV Cum s-a schimbat votul românilor în ultimii cinci ani? Rezultatele din fiecare oraș și comună: Prezidențiale 2019 vs Prezidențiale 2014 vs Parlamentare 2016

de Victor Cozmei HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Politic
În 2014, după turul I al alegerilor prezidențiale, Victor Ponta, candidatul PSD, obținea victoria în nu mai puțin de 2.265 de orașe și comune din țară, Klaus Iohannis reușind să se impună doar în 707. Cinci ani mai târziu, Klaus Iohannis reușea să câștige în peste 1.800 de localități, cu Viorica Dăncilă (PSD) învingătoare în aproape 1.100 de orașe și comune din toată țara. Schimbarea de culoare a localităților din țară după votul majoritar se vede la fel de bine și dacă sunt comparate rezultatele de la prezidențialele de acum cu cele de la parlamentarele din 2016, când PSD-ul lui Liviu Dragnea învingea în peste 2.300 de comune și orașe.
Secțiunea Învățare și testare online - Digitaliada
Foto: Digitaliada.ro

Învățare și testare online pe platforma Digitaliada: Instrumentul prin care profesorii, elevii și părinții pot comunica mai ușor

de Redactia HotNews.ro
Fundația Orange anunță lansarea secțiunii de învățare și testareonline Digitaliada ce pune gratuit la dispoziția oricărui profesor de învățământ primar sau gimnazial din România, interesat de digitalizarea propriului proces didactic, o soluție interactivă completă. Profesorii și învățătorii pot crea teste, pot evalua online competențele elevilor, în clasă sau prin teme pentru acasă. Elevii pot parcurge materia, primesc teste și le rezolvă, chiar și de acasă atunci când lipsesc de la școală. Totodată, platforma facilitează comunicarea între directori, profesori, elevi și părinți, iar părinții primesc programarea testelor, temele și rezultatele obținute de elevi.
Laura Elena Radu, Marius Chelaru
Foto: STOICA & Asociatii
Dosare Juridice - Retrocedări

Foștii proprietari ai caselor naționalizate mai primesc o șansă

de Laura Elena Radu, Marius Chelaru STOICA & Asociatii
Conform art. 35 alin.(2) din Legea nr. 165/2013, "(2) În cazul în care entitatea învestită de lege nu emite decizia în termenele prevăzute la art. 33 și 34, persoana care se consideră îndreptățită se poate adresa instanței judecătorești prevăzute la alin. (1) în termen de 6 luni de la expirarea termenelor prevăzute de lege pentru soluționarea cererilor." Termenul de decădere de 6 luni s-a calculat în mod diferențiat, în funcție de gradul de încărcare al entităților învestite cu soluționarea notificărilor de restituire, acesta expirând cel mai târziu la 30 iunie 2017.

Carmen Dan
Foto: Facebook - Carmen DAN

Ce aflăm din Raportul privind intervenția în forță a Jandarmeriei la mitingul din 10 august: Carmen Dan a preluat comanda în jurul orei 12:00 / Ordinele au fost date prin intermediul lui Mihai Valeriu (surse)

de R.M. HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Esențial
Carmen Dan, care se afla în concediu în 10 august 2018, a venit la biroul de la Ministerul de Interne și a preluat comanda operațiunilor în jurul orei 12:00, arată Raportul privind intervenția în forță a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018, care a fost desecretizat joi, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate dosarului.
Florin Citu
Foto: Hotnews
Articol actualizat

VIDEO Florin Cîțu: La buget s-a folosit metoda lui Al Capone. Analizăm posibilitatea de sesizare a organelor competente

de Florin Barbuta HotNews.ro
Florin Cîțu, noul ministru al Finanțelor, spune că ce a găsit la Minister depășește cele mai pesimiste așteptări ale sale. A găsit două bugete, așa cum Al Capone folosea două registre, unul pentru Fisc și celălalt pentru el.
Mihai Miron & Irina Anghel-Enescu
Foto: Campioni in Business

[P] Campioni în Business: clubul antreprenorilor care doresc să schimbe viitorul: 5 firme au fost premiate la Cluj

de Smile Media
Miercuri, 13 Nov 2019 Economie | Companii
De la companii bazate pe producția de lactate și brânzeturi, la soluții de securitate ce utilizează inteligența artificială, zona Transilvaniei se laudă cu antreprenori care au reușit să se remarce la nivel național cu afaceri inovatoare de succes. Aceștia au fost premiați în cadrul evenimentului Campioni în Business ce a avut loc pe 7 noiembrie la Cluj.
Iohannis si Dancila la Cotroceni
Foto: Presidency.ro

Începe campania electorală pentru turul doi. Precizările Autorității Electorale Permanente

de S.J. HotNews.ro
Campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale începe vineri, de la ora 00,00, aceasta urmând a se încheia sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 7,00. Autoritatea Electorală Permanentă anunță că, potrivit legii, al doilea tur de scrutin are loc în aceleași secții de votare și circumscripții electorale, sub conducerea operațiunilor electorale de către aceleași birouri electorale și pe baza acelorași liste de alegători de la primul tur.
Bogdan Florea
Foto: Hotnews
​Medicii schimbării

VIDEO Dr. Bogdan Florea, inițiatorul "Telemedicina în Epilepsie" din România: Epilepsia n-are chip, până când cineva drag o pățește. Cum se poate? În neamul nostru, în familia noastră, vai, cum? Atunci devii sensibil

de A.R. HotNews.ro
Marți, 12 Nov 2019 Medicii schimbarii
Foarte multe boli par a fi la limita imaginarului, departe de noi, inexistente, iar printre acestea se numără și epilepsia. Totul devine cât se poate de real atunci când această afecțiune are chipul nostru sau al unei persoane dragi nouă. Cât de frecventă este epilepsia în România? Ce se întâmplă în creier în timpul unei crize? Cât de puternică este discriminarea acestor pacienți? Cum putem ajuta un om în timpul unei crize de epilepsie? La aceste întrebări ne răspunde dr. Bogdan Florea.
povesti-corecte-politic-de-adormit-copiii
Foto: Hotnews
Recomandare de lectura

Povesti corecte politic de adormit copiii

de A.V. HotNews.ro
Corectitudinea politica este, pentru James Finn Garner si pentru cei care gandesc mai departe cu mintea lor, un amestec de ingustime vinovata si precautie lasa. Si chiar daca tenorii de pe aceasta scena vor canta mai departe, pulmonar si imperativ, „Aria sanselor egale“, publicul le va sesiza falsetul. Impotriva acestui moft devenit flagel, James Finn Garner isi ia un aliat de pret: umorul.
Subiectele zilei
Foto: Colaj foto

Subiectele zilei: Problemele Netflix cu mafia lemnului din România; Procesul Colectiv se apropie de verdict; Consiliul din Veneția a fost inundat imediat după ce a respins măsurile pentru schimbarea climatică

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
L-au „făcut” pe primarul Boc în instanță: Primăria aplică criterii nelegale la acordarea de locuințe sociale...

Elevele unei școli de dans din Constanța, abuzate de coregraf. „Erau ținute ca sclavii”...
Dark Cockpit. Cum să comunici, să conduci și să fii în control tot timpul, ca un comandant de aeronavă
Foto: Hotnews

Dark Cockpit. Cum să comunici, să conduci și să fii în control tot timpul, ca un comandant de aeronavă

de A.V. HotNews.ro
Luni, 11 Nov 2019 Actualitate | Cultură
Cititorii au ocazia foarte rară și fascinantă de a intra în cabina de pilotaj, de a afla mai multe decât știu de regulă pasagerii și de a înțelege mecanismele, termenii și procedurile care fac din industria aviației cea mai sigură și mai rapidă modalitate de a ajunge dintr-un punct în altul de pe glob, precum și o referință pentru multe alte industrii. Ghizi le vor fi comandantul Emil Dobrovolschi și cunoscutul trainer Octavian Pantiș, autorii carții Dark Cockpit, publicată de editura Publica.

[P] imATFIB, performanță în cercetarea medicală românească

de Smile Media
Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca derulează un proiect finanțat prin fonduri europene care își propune dezvoltarea unui instrument bazat pe imagistică medicală pentru a determina originea fibrilației atriale persistente - imATFIB. Obiectivul principal al proiectului este de a dezvolta un instrument bazat pe imagistică medicală pentru a determina originea fibrilației atriale persistente. Rezultatul preconizat al proiectului ar fi o nouă metodă de diagnosticare pentru pacienții care suferă de această boală.
Conferința ASPES
Foto: Admedia Consult

webPR: Piața de gaz natural autohton ar putea avea un rol semnificativ în dezvoltarea economiei naționale

de Smile Media
Luni, 11 Nov 2019 Economie | Consumator
Valorificarea superioară a resurselor naturale ale României reprezintă o șansă reală pentru dezvoltarea pe termen lung a economiei naționale. Aceasta a fost concluzia conferintei Modelul economic românesc: România – orizont 2040- rolul resurselor naturale, dedicată pieței de gaze naturale autohtone și rolului pe care această piață îl joacă în dezvoltarea economiei naționale, organizata de ASPES si Romania Durabila si gazduita de Banca Nationala a Romaniei.
Amber Gardens
Foto: Amber Gardens

[P] Vizitează Amber Gardens, singurul proiect rezidențial din România cu locuințe verzi, inteligente

de Smile Media
Alesonor, dezvoltatorul complexului imobiliar inovator Amber Gardens, extinde proiectul cu locuințe verzi, inteligente, cu prețuri începând cu 150.000 euro. Noile vile verzi urmează standarde înalte de eficiență energetică, calitate și durabilitate a clădirilor, design modern, confort, mediu sănătos, siguranță și intimitate.
Fake news
Foto: Pexels

Mediastandard.ro: Mizele din spatele unui fake news pe repede-înainte. Așa-zisa cască lui Iohannis, subiectul unei știri false marca PSD

de Mediastandard.ro Mediastandard.ro
În timpul conferinței de presă a lui Klaus Iohannis, o întrebare adresată de unul din reporteri avea să stârnească o adevărată campanie de manipulare în mediul online, dusă de partidul Vioricăi Dăncilă împotriva contra-candidatului său. Eforturile social-democraților, deși orchestrate pe repede-înainte, arată până unde este dispus să meargă partidul ce a avut cel mai mult de pierdut în ultimele luni pentru a rămâne în continuare pe o poziție de forță.
Iohannis, după anunțarea rezultatelor exit-poll
Foto: Facebook

Candidații la prezidențiale au cheltuit peste 70 de milioane de lei pentru finanțarea campaniei / Doar cei 6 candidați care au obținut minim 3% din voturi vor primi banii înapoi / Cât a cheltuit fiecare candidat

de N.O. HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Politic
Cei 14 candidați care au participat în primul tur al alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie au cheltuit în total pentru finanțarea campaniei electorale 70,2 milioane de lei, dar doar cei șase candidați care au obținut minim 3% din totalul voturilor valabil exprimate vor primi banii înapoi de la stat. Cel mai mult a cheltuit Viorica Dăncilă (PSD) - 18,2 milioane de lei, urmată de Klaus Iohannis - 18 milioane de lei. Opt candidați, printre care Ramona Ioana Bruynseels și Alexandru Cumpănașu, nu își vor putea recupera banii, pentru că nu întrunesc criteriul de 3% din voturi.
Florin Citu
Foto: Digi 24

Florin Cîțu: Leul s-a depreciat pe fondul unor cifre slabe din economie

de Sebastian Jucan HotNews.ro
Ministrul Finanțelor a precizat joi că deprecierea leului în raport cu euro și alte valute a fost o mișcare venită pe fondul unor cifre proaste din economie. Florin Cîțu a declarat la Digi 24 că a observat deprecierea leului din ultimele zile și că scăderea de joi nu i s-a părut o mișcare foarte mare a monedei naționale, potrivit Mediafax.
Florin Cîțu, ministrul Finanțelor
Foto: Guvernul Romaniei

Florin Cîțu: Bugetul va fi gata înainte de 20 decembrie, iar rectificarea bugetară până la sfârșitul lunii

de Sebastian Jucan HotNews.ro
Bugetul va fi prezentat Parlamentului înainte de 20 decembrie, iar rectificarea bugetară va fi adoptată de către guvernul Orban până la finalul lunii noiembrie, a declarat joi ministrul Finanțelor Publice Florin Cîțu.
mistreti
Foto: Digi24

Digi24: Mistreții din pădure au distrus cocaină de 20.000 de euro

de Redactie HotNews.ro
Cocaină în valoare de circa 20.000 de euro, ascunsă de traficanții de droguri într-o pădure din Italia, a fost distrusă de mistreți. Traficanții au descoperit că drogurile îngropate într-o pădure de lângă Montepulciano (Toscana) fuseseră luate în picioare de animalele curioase.
Viorica Dăncilă
Foto: Facebook

Dăncilă, despre dosarul 10 august: Nu am ce să le spun anchetatorilor. Atunci eram în concediu

de S.J. HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Esențial
Viorica Dăncilă a declarat, despre informațiile apărute în spațiul public despre dosarul 10 august, că "și pe mine vor să mă amestece". Liderul PSD a precizat că nu are informații pe care să le comunice anchetatorilor despre evenimentele de atunci, în acea perioadă fiind în concediu.
Gigi Becali
Foto: Digisport.ro

Digisport: Reacția CNCD după declarațiile incredibile ale lui Gigi Becali la adresa Vioricăi Dăncilă

de Redactia HotNews.ro
Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), a reacționat după derapajul sexist al lui Gigi Becali, legat de prezența Vioricăi Dăncilă, în turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019.
Caini
Foto: Stirile ProTV

Știrile Pro TV: Trei câini ciobănești au sărit gardul și au sfâșiat cățelușa unei familii din Pitești

de Redactia Stirile ProTV
Experiență șocantă pentru o familie din Pitești, iubitoare de animale. Stăpâna, care are o proprietate la țară supravegheată video, a văzut pe telefonul mobil cum o cățelușă adoptată de ea este sfâșiată de 3 dulăi săriți peste gard.
USR PLUS
Foto: USR

Alianța USR-PLUS își îndeamnă simpatizanții să voteze cu Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidențiale

de S.J. HotNews.ro
Alianța USR-PLUS îi îndeamnă pe membrii și simpatizanții săi să participe la turul al doilea al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie și să voteze cu Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presă al celor două formațiuni.
einstein-viata-si-universul-sau
Foto: Hotnews

Einstein. Viata si universul sau

de A.V. HotNews.ro
Cum a functionat mintea sa? Ce a facut ca el sa fie un geniu? Biografia lui Isaacson ne arata modul in care imaginatia lui stiintifica a izvorat din natura rebela a personalitatii sale. Fascinanta sa poveste este o dovada a legaturii dintre creativitate si libertate.
Roger Federer
Foto: atp/ twitter

VIDEO Turneul Campionilor: Roger Federer, în semifinale după o victorie în două seturi cu Novak Djokovic

de Diana Ene HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Sport | Tenis
Roger Federer (3 ATP) și-a asigurat prezența în semifinalele Turneului Campionilor pentru a 16-a oară în carieră. Campionul elvețian a avut un plan bine pus la punct și a obținut o victorie clară în fața lui Novak Djokovic (2 ATP), care nu s-a ridicat la nivelul așteptat. A fost 6-4, 6-3 pentru Federer, după o oră și 14 minute de joc.
Tudor Pop
Foto: Hotnews

Deputatul USR Tudor Pop îi cere ministrului sănătății să pună capăt crizei medicamentelor din România

de S.J. HotNews.ro
Deputatul USR Tudor Rareș Pop, membru în comisia pentru sănătate a Camerei, a lansat un apel către noul ministru al Sănătății Victor Costache să rezolve situația celor 128 de medicamente esențiale a căror preț a expirat la începutul lunii noiembrie.
Arme Beretta
Foto: Ministerul Economiei

Ministrul Economiei: „Afacerea cu producătorul de arme Beretta ar fi trebuit să înceapă de la nevoile armatei”

de S.J. HotNews.ro
Ministrul Economiei, Virgil Popescu a declarat joi, că afacerea cu producătorul de arme Beretta ar fi trebuit să înceapă de la nevoile armatei, ceea ce nu s-a întâmplat.
Notre Dame in flacari
Foto: Twitter

Construcția la Catedrala Notre-Dame a început dar autoritățile se ceartă încontinuu

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Generalul însărcinat cu supravegherea reconstrucției catedralei pariziene i-a spus arhitectului șef al proiectului că ar fi mai bine ”să tacă din gură” și să se concentreze pe ducerea la bun sfârșit a proiectului. Cei doi nu sunt de acord dacă turla ar trebui să fie construită într-un stil medieval sau modern, scrie BBC.
Comisia Europeană
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Comisia Europeană a lansat o procedură de infringement împotriva Regatului Unit pentru că nu a nominalizat un comisar UE

de N.O. HotNews.ro
Comisia Europeană a inițiat, joi seară, procedura de sancționare a Marii Britanii pe motiv că a refuzat să nominalizeze un comisar european.


Igor Dodon
Foto: Facebook

ANALIZĂ. Republica Moldova: socialiștii preiau puterea în urma unui blietzkrieg. Cine sunt „tehnocrații” lui Dodon

de Cătălin Gomboș HotNews.ro
Republica Moldova are un nou guvern, descris drept “tehnocrat” însă format din consilieri ai președintelui Igor Dodon și foști oficiali ai guvernării democrate, îndepărtate în urmă cu cinci luni, dar și din perioada în care la putere se aflau Vladimir Voronin și Partidul Comuniștilor.
Coperta
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Ambiții politice, spionaj industrial, amatorism și competență în economia romaneasca. O istorie fascinantă a industrializării comuniste

de A.V. HotNews.ro
Istoricul Petre Opris face o treaba extraordinara in aceasta carte: scoate la lumina istoria economiei romanesti din vremea comunismului, publica documente de arhiva (din Romania si din Statele Unite) extrem de interesante si arata cum se luau deciziile in organizatiile de partid si de stat. Veti gasi aici texte despre industria aeronautica, despre datoriile externe ale Romaniei sau despre industria de aparare, foarte relevante pentru vremea respectiva.

Tudorel Toader
Foto: Digi 24

Guvernul Orban ia în calcul schimbarea lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția (Europa Liberă)

de R.M. HotNews.ro
Guvernul Orban l-ar putea înlocui pe Tudorel Toader din calitatea de reprezentant al României în Comisia de la Veneția, organismul internațional care protejează democrația constituțională, scrie Europa Liberă, care citează surse politice.
Adina Valean
Foto: Captura video

VIDEO Adina Vălean a fost validată de Comisia de Transporturi pentru postul de comisar european - UPDATE

de Redactia HotNews.ro
Europarlamentarul Adina Vălean, propusă de Guvernul Orban pentru funcția de comisar european pentru Transporturi, a primit aviz favorabil, cu 36 de voturi ”pentru” în Comisia pentru Transporturi a Parlamentului Uniunii Europene, a anunțat europarlamentarul PNL Marian-Jean Marinescu pe Facebook. Ea a fost audiată, joi, în Comisia pentru Transporturi a Parlamentului European timp de mai multe ore, după ce marți a fost audiată și în comisiile reunite pentru Afaceri europene ale Parlamentului României, primind aviz favorabil pentru ocuparea postului.
Nicolae Ciuca
Foto: Facebook - Nicolae Ciuca

Nicolae Ciucă: MAPN a început o analiză în vederea eliminării inechităților în calculul pensiilor militare

de S.J. HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Esențial
Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, afirmă, pe pagina sa de socializare, că ministerul a demarat, cu acordul premierului Ludovic Orban, un proces de analiză a soluțiilor legislative prin care să fie eliminate inechitățile în calculul pensiilor militare de stat, demers care nu afectează în niciun fel indexarea pensiilor prevăzută pentru anul viitor.
Viorica Dăncilă
Foto: Captura video

Viorica Dăncilă, după ce Florin Cîțu a vorbit despre un buget paralel la Finanțe: Încearcă să justifice politica de austeritate cu „greaua moștenire”

de R.M. HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Politic
Viorica Dăncilă l-a acuzat joi pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, care a vorbit despre o contabilitate dublă la buget, că încearcă să justifice o viitoare politică de austeritate invocând „greaua moștenire”.
Marcel Vela
Foto: Guvern

Marcel Vela: Nu a existat vreo amenințare la adresa instituțiilor statului la protestele din 10 august

de S.J. HotNews.ro
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, la B1 TV, că nu a existat vreo amenințare la adresa instituțiilor statului la protestele din 10 august 2018.
Valentin Mihaila, eroul partidei Romania vs Finlanda
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei
Euro 2021 U21, preliminarii

România - Finlanda 4-1/ Seară magică pentru Mihăilă - A marcat toate golurile tricolorilor

de Diana Ene HotNews.ro
Condusă cu 1-0 încă din minutul 3, naționala de tineret a României a avut o revenire superbă în fața Finlandei, pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari. Valentin Mihăilă (19 ani) a avut o evoluție impresionantă, jucătorul Universității Craiova reușind să înscrie toate cele patru goluri ale tricolorilor (primul a fost o adevărată "bijuterie"). După patru meciuri jucate în preliminariile pentru Euro 2021 și trei victorii consecutive, echipa lui Mirel Rădoi se află în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte (9) cu liderul Danemarca (va juca vineri cu Ucraina).
Acces la metrou
Foto: Metrorex

Metrorex a inaugurat plata călătoriei cu cardul contactless / Noul serviciu va fi disponibil în nouă stații de metrou / Vezi în text care sunt acestea

de N.O. HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Economie | Companii
Clienții Metrorex își vor putea plăti acum călătoriile cu orice card contactless, cu telefonul sau cu ceasul inteligent, direct la turnicheți, dar deocamdată serviciul este disponibil în nouă stații de metrou.
MAE
Foto: Facebook

MAE: Nici un cetățean român nu se află printre suspecții de terorism repatriați de Turcia

de S.J. HotNews.ro
Ministerul Afacerilor Externe a precizat că niciun cetățean român, presupus membru al grupării jihadiste Stat Islamic, nu a fost printre persoanele reținute sau arestate de autoritățile din Turcia, sub acuzații de sprijinire sau apartenență la organizații teroriste.
Vladimir Putin si Evo Morales
Foto: kremlin.ru

Vladimir Putin: Bolivia e în pragul colapsului

de S.J. HotNews.ro
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat joi că situația din Bolivia este aproape haotică și că s-a creat un vid de putere după demisia lui Evo Morales din funcția de președinte.
Atac armat in Los Angeles
Foto: Captura Twitter

UPDATE SUA: Cel puțin 7 persoane, împușcate într-un liceu din apropiere de Los Angeles / Atacatorul a fost arestat, o persoană rănită a decedat

de R.M. HotNews.ro
Cel puțin șapte persoane au fost rănite prin împușcare după ce o persoană a intrat și a început să tragă într-un liceu din periferia nordică a Los Angelesului, au anunțat poliția și presa locală. Atacatorul a fost prins și dus la spital.

UPDATE 20:13 Una dintre victime a decedat
Biserica catolica, acuzata
Foto: Captura NBC

SUA: Un episcop care a investigat abuzurile sexuale din Biserica Catolică a fost acuzat de abuz sexual

de N.O. HotNews.ro
Un episcop romano-catolic desemnat de Papa Francisc pentru a investiga răspunsul Bisericii la abuzurile sexuale ale clericilor în Buffalo, New York, a fost el însuși acuzat că a abuzat sexual un copil, a notificat, săptămâna aceasta, Biserica un avocat al unei presupuse victime, relatează AP.
Postarea distribuita de Firea
Foto: Facebook

Viorica Dăncilă: Nu cred că dl Iohannis a purtat cască în ureche

de R.M. HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Esențial
Viorica Dăncilă a declarat joi seara că nu crede că președintele Klaus Iohannis, adversarul său în turul II al alegerilor prezidențiale, a purtat cască în ureche la conferința de presă din urmă cu o zi și a negat că acest fake news ar fi plecat de la PSD.
Eugen Teodorovici la conferinta de joi
Foto: Hotnews

Teodorovici îl provoacă pe Cîțu la o dezbatere publică vineri la prânz la sediul ASE. Fostul ministru: Sunt Al Capone cum este Cîțu șeful FBI

de DP HotNews.ro
Într-o conferință de presă la sediul PSD, fostul ministru de Finanțe Orlando Teodorovici a negat datele oferite presei joi dimineață de actualul ministru Florin Cîțu, care anunțase că a găsit o situație mai dificilă decât se aștepta, invitându-l pe Cîțu la o dezbatere publică vineri la ora 12, la sediul ASE.
Hong Kong
Foto: Captura YouTube

Manifestații la Hong Kong: Un bărbat de 70 de ani a murit la spital, după ce a fost rănit de o cărămidă / Universitățile își suspendă toate cursurile din acest semestru / Avertismentul președintelui chinez

de N.O. HotNews.ro
Un bărbat de 70 de ani a murit după ce a fost rănit de o cărămidă aruncată în timpul confruntărilor dintre manifestanții pro și antiguvernamentali, a anunțat joi spitalul în care acesta era tratat, relatează AFP. De asemenea, universitățile din Hong Kong au anunțat joi suspendarea tuturor cursurilor din acest semestru academic ca urmare a amplificării mișcării de protest din regiune și a răspândirii violențelor în interiorul campusurilor studențești, relatează site-ul agenției Dpa, potrivit Mediafax. În același timp, președintele chinez Xi Jinping avertizează că protestele amenință să submineze principiul autonomiei fostei colonii britanice.
Proteste Liban 2019
Foto: Wikimedia Commons

Mohammad Safadi ar putea deveni noul premier al Libanului

de S.J. HotNews.ro
Cele mai mari partide din Liban au ajuns la un acord în vederea nominalizării lui Mohammad Safadi, fost ministru de Finanțe al țării, pentru funcția de premier, au anunțat posturile libaneze de televiziune, citate de agenția de presă Reuters, potrivit Mediafax.
Denis
Foto: Facebook/ Povestea lui Denis

​Anunț umanitar: Povestea lui Denis, băiatul care vrea să se întoarcă cât mai repede la școală și la prietenii lui

de Red HotNews.ro
Denis are 9 ani și 8 luni. Este un copil vesel, căruia îi plac jocurile, filmele, dar mai ales să se joace împreună cu prietenii de la școală și de la afterschool. Pe 4 octombrie a mers la școală. În urmă cu o zi, la afterschool, se plânsese de dureri de cap în timp ce se juca în curte cu prietenii lui. În dimineața aceea a mers în clasă, s-a așezat la locul lui, și-a scos cărțile și paharul pe bancă, apoi a simțit din nou durerea de cap.
noul guvern de la Chisinau
Foto: Hotnews

Guvern pro-rus la Chișinău, după demiterea Cabinetului Maia Sandu / Noul executiv, condus de un consilier al lui Dodon, a trecut cu voturile socialiștilor și ale partidului fondat de oligarhul Plahotniuc

de Redactia HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Esențial
La două zile de la demiterea Guvernului Maia Sandu, la Chișinău a fost instalat un nou Cabinet, condus de un consilier al președintelui Igor Dodon. Noul Executiv a trecut de Parlament cu voturile socialiștilor lui Dodon și ale parlamentarilor de la Partidul Democrat, fondat de oligarhul Vlad Plahotniuc.
Sondaj conferinta Iohannis
Foto: Hotnews

SONDAJ Cum apreciați prestația președintelui în prima conferință de presă din campania electorală?

de Red. Stiri HotNews.ro
​Președintele Klaus Iohannis a avut, miercuri seară, prima conferință de presă din campania electorală. El a răspuns tuturor întrebărilor presei, dar continuă să refuze o dezbatere cu Viorica Dăncilă, rivala sa din al doilea tur al alegerilor prezidențiale, întrucât ar „legitima comportamerntul mizerabil al PSD”. Spune, în schimb, că va mai avea, marți, o întâlnire cu jurnaliști și formatori de opinie și se va mai întâlni cu electoratul.
  • Sondaj HotNews.ro: Cum apreciați prestația președintelui în conferința de miercuri?
Piata Victoriei 10 august - 11
Foto: Hotnews

DIICOT: Raportul protestului din 10 august 2018 cuprinde evaluări cu privire reacția forțelor de ordine

de Redactia HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Esențial
DIICOT anunță că raportul protestului din 10 august, intitulat ”Informarea privind manifestația de protest desfășurată în municipiul București în data de 10.08.2018”, și declasificat de MAI cuprinde evaluări cu privire la modul de derulare a evenimentelor și intervenția forțelor de ordine.
Armand Gosu
Foto: Hotnews

Actualizat, 14 noiembrie.Interviu cu analistul Armand Goșu despre încurcatele ițe politice din Moldova. De ce a picat guvernul Maia Sandu?

de Contributors.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Actualitate | Opinii
Numele lui Chicu era vehiculat de ceva vreme. Însă, Dodon a mimat negocierile, ca să arate că respectă litera Constituției. Cum partidele pretindeau că nu pot forma o majoritate, el l-a propus pe consilierul său, Chicu, pentru funcția de prim ministru. Accentul pică pe două cuvinte: tehnocrat și profesionist. Guvernul este „tehnocrat”. Iar Chicu „profesionist”. Deși, președintele l-a prezentat ca „un profesionist de carieră”, ceea ce sugerează că provine din rezerva de cadre a nomenklaturii de la Chișinău, , spune Armand Gosu intr-un interviu Contributors.ro
Violente la protestul din 10 august
Foto: Agerpres

VIDEO: Raportul privind violențele din 10 august a fost declasificat pentru anchetă. Ministrul de Interne: DIICOT ne-a comunicat că acest raport declasificat poate fi folosit acum în ancheta penală

de Redactia HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Esențial
Raportul privind intervenția în forță a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat, a anunțat ministrul de Interne, Marcel Vela. El a precizat că DIICOT a luat act de declasificarea raportului, care poate fi folosit acum în cercetarea penală și care va putea fi făcut public la finalul anchetei procurorilor.
Alegeri prezidentiale 2019
Foto: AGERPRES

Alegeri prezidențiale 2019. Klaus Iohannis - 37,82%, Viorica Dăncilă - 22,26%, Dan Barna - 15,02% - rezultate finale

de Redactia HotNews.ro
Prezidențiabilul PNL, președintele Klaus Iohannis, a obținut 37,82% din voturi la alagerile prezidențiale de duminică, liderul PSD, Viorica Dăncilă - 22,26%, iar candidatul USR-PLUS, Dan Barna - 15,02%. Acestea sunt rezultatele finale ale primul tur de scrutin, anunțate joi de Biroul Electoral Central.
Sala de bridge
Foto: Hotnews

CE de Bridge se dispută la București

de Red. Sport HotNews.ro
Ediția cu numărul 18 a Campionatului European de Bridge are loc la București în perioada 14-16 noiembrie 2019. Echipele care iau parte la competiție sunt din Anglia, Grecia, Israel, Italia, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Rusia și Suedia.
Madalin Voicu
Foto: Orchestrele si Corurile Radio

Ludovic Orban l-a demis pe Mădălin Voicu din funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii

de CP HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Esențial
Premierul Ludovic Orban a semnat, joi, decizia pentru revocarea lui Mădălin Voicu din funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii, informează Guvernul. Deputatul USR Iulian Bulai a atras atenția joi dimineață că Mădălin Voicu e singurul secretar de stat de la Ministerul Culturii rămas în funcție după schimbarea guvernului.
Metroul din Drumul Taberei
Foto: Asociatia Pro Infrastructura

Directorul general al Metrorex anunță un nou termen pentru finalizarea Magistralei 5: Metroul de la Drumul Taberei va fi finalizat în vara lui 2020

de N.O. HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Economie | Companii
Lucrările la Magistrala 5 vor fi finalizate în al doilea semestru al anului viitor, la acest moment acestea fiind realizate 87%, a declarat noul director general al Metrorex, Mariana Miclăuș.
Fonduri-Depositphoto
Foto: Depositphotos

Înscrieri online: Fonduri de 1 milion Euro la un concurs de startup-uri IT

de CZ HotNews.ro
Startup-urile IT din Europa Centrală și de Est, inclusiv din România, se pot înscrie online la o competiție care pune la bătaie o investiție de 1 milion de euro. Pe data de 16 decembrie 2019 vor fi anunțați 10 finaliști, iar pe 18 decembrie va fi desemnat câștigătorul.
Poluare
Foto: Getty Images

VIDEO Estimare: Românii trăiesc cu peste opt luni mai puțin din cauza poluării. Țara noastră se află în topul statelor în care cetățenii pierd cele mai multe luni din viață

de N.O. HotNews.ro
România se află în topul țărilor în care oamenii pierd luni din viață din cauza poluării, potrivit unei preconizări a raportului internațional Lancet Countdown care monitorizează evoluția sănătății și schimbărilor climatice. Astfel, românii, alături de maghiari și polonezi, pierd peste 8 luni de viață din cauza particulelor în suspensie din aer, în contextul în care media pierderii de viață pe persoană în UE este de 5,7 luni.
black friday in telecom
Foto: ANCOM

Black Friday 2019 Atenționări în privința reducerilor la ofertele telecom: Patru aspecte pe care ar trebui să le verifice consumatorii

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Pentru că de Black Friday piața online este inundată de oferte speciale, iar operatorii de comunicații vin cu o gamă largă de oferte speciale de telefonie, internet sau televiziune, Autoritatea de reglementare în comunicații (ANCOM) a atenționat joi utilizatorii să se informeze atent înainte de a face orice achiziție, astfel încât să aleagă produsul sau oferta telecom care corespunde cel mai bine nevoilor lor. Autoritatea a enumerat patru aspecte pe care utilizatorii ar trebui să le verifice, printre care: costul lunar al abonamentului care facilitează achiziționarea echipamentelor la prețuri reduse sau gratuite, dar și intervalul exact în care ar urma să beneficieze de reduceri.
Parlamentul European
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Candidatul Ungariei pentru postul de comisar european nu i-a convins pe europarlamentari. Social democrații vor să-l cheme la o nouă audiere- surse

de DG HotNews.ro
Grupul social democraților din Parlamentul european a decis să-i ceară candidatului Ungariei pentru postul de comisar european pentru extindere, Olivér Várhelyi, să răspundă unor întrebări suplimentare în cadrul unei noi audieri, potrivit unor surse oficiale citate de Politico.eu.
Mihai Fifor
Foto: Facebook/ Mihai Fifor

Aberații electorale, marca PSD: Fifor acuză ”cenzura” pentru că internauții au raportat fake news-ul distribuit masiv de social-democrați la adresa lui Iohannis

de DG HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Actualitate | Esențial
După ce pesediștii au executat marți seara o comandă de partid distribuind masiv pe rețelele sociale un fake news potrivit căruia președintele Klaus Iohannis ar fi avut cască în timpul conferinței maraton, printre aceștia numărându-se și primarul general Gabriela Firea, acum, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, acuză ”raportacii„ lui Iohannis care ar fi sesizat Facebook pentru blocarea postărilor.Alte titluri din Actualitate:

Prăbușirea zborului MH17: Anchetatorii dezvăluie interceptări ale convorbirilor dintre rebeli pro-ruși și responsabili ruși
Olguța Vasilescu, contre cu Rareș Bogdan pe tema bugetului: Ne amenință cu pușcăria! / Alo, DNA?
Primăria Capitalei a încasat cu 1,2 miliarde lei mai puțin decât a estimat la începutul anului. Doar 50% din banii pentru investiții au fost cheltuiți
Iohannis vs. Dăncilă: TVR spune că i-a invitat la dezbatere pe ambii candidați la prezidențiale, dar PNL și Președinția nu au răspuns oficial încă
VIDEO Klaus Iohannis: Nu pot să legitimez comportamentul mizerabil al PSD acceptând o dezbatere cu Viorica Dăncilă / Despre desemnarea lui Dăncilă ca premier: Ca rezultat final, pot să spun că îmi pare rău
​FOTOGALERIE O istorie a României povestită prin hărți, monede vechi și arme, într-o expoziție unică, la Sighișoara
Black Friday – ghid pentru consumatori. Zece lucruri pe care trebuie să le știi când vine vorba de drepturile tale
TOPUL dezvoltatorilor de jocuri din România. Câți bani au făcut anul trecut
Consiliul General a aprobat transferul activității RADET către Termoenergetica. Capitalul societății a fost majorat la 645 milioane
FOTO Cum arată primul heliport al unui spital din București, testat zilele acestea. Spitalul Universitar mai are un heliport din 2002, dar e folosit ca parcare pentru angajați


ECONOMIE

Noul CA al BNR
Foto: Hotnews

Minuta primei ședințe al noului CA al BNR: Cele 6 îngrijorări ale lui Isărescu

de DP HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Economie | Finanțe & Bănci
Minuta primei ședințe a membrilor noului Consiliu de Administrație al Băncii Centrale arată principalele îngrijorări ale ”corifeilor” politicii monetare. Temerile echipei lui Isărescu țin de creșterile salariale, încetinirea economiei, noul indice IRCC, investiții ș.a. Am citit minuta discuțiilor CA al BNR și am ”decupat” 6 lucruri care provoacă îngrijorare bancherilor centrali.
hn_6299796818150564761
Foto: Reuters

Isărescu: ​​Bank of China preconizează să desfășoare operațiuni în Romania din luna decembrie a acestui an

de DP HotNews.ro
Bank of China își va începe operațiunile din România în decembrie, a anunțat Guvernatorul BNR Mugur Isărescu în timpul unui discurs ținut cu ocazia aniversării a 70 de ani de relații bilaterale România - Republica Populară Chineză. ”Înființarea pe teritoriul României de către Bank of China a unei sucursale, ce preconizează să desfășoare operațiuni din luna decembrie a acestui an este rezultatul firesc al acestor evoluții pozitive. Doresc să remarc prezența domnului Guo Lixin, director general al acestei sucursale, căruia îi urez succes în activitate”, a spus Isărescu.
Noul Motorola RAZR
Foto: Motorola Mobility

VIDEO Motorola readuce pe piața RAZR, unul dintre cele mai populare telefoane din anii 2000. Acum are ecran flexibil, rulează Android 9 și costă 1700 de euro

de Vlad Barza HotNews.ro
Motorola a readus pe piață o versiune ultra-modernă a RAZR, telefon care acum 15 ani era un simbol fashion și a definit o parte din cultura pop. Pentru mulți, RAZR a fost primul telefon mobil, dar versiunea de acum nu are cum să facă volume mari. Noul Motorola RAZR este primul smartphone cu display flexibil, de tip clamshell, care se pliază complet. Motorola Mobility a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015.
Cos minim de consum pentru un trai decent
Foto: Pixabay

Coșul minim de consum pentru un trai decent a crescut. De câți bani are nevoie acum o familie

de F.B. HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Economie | Finanțe & Bănci
Valoarea coșului minim de consum pentru un trai decent pentru o familie de doi adulți și doi copii pentru luna septembrie 2019 a urcat la 6.954 lei pe lună, de la 6.762 lei, cât era anul trecut, se arată într-un comunicat al Fundației Friedrich Ebert Stifung, referindu-se la datele unui studiu Syndex, Institutul de Cercetare a Calității Vieții realizat anul trecut, dar pentru care acum s-au actualizat datele.


0-100.hotnews.ro

Tesla Model 3
Foto: Tesla Motors

Elon Musk a anunțat unde va fi prima fabrică europeană a Tesla

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 13 Nov 2019 Economie | Auto
Elon Musk a anunțat în Germania că prima fabrică europeană a companiei va fi construită lângă Berlin. De câțiva ani se vorbește de acestă fabrică, s-a vehiculat și Slovacia, iar pe plan local au fost oameni care au sperat că România ar putea fi aleasă. Fabrica va construi noul SUV Model Y, dar și baterii pentru mașinile electrice. Tesla a reușit în două trimestre din acest an să livreze peste 90.000 de unități, iar în ultimul an a livrat peste 340.000 de mașini.


SPORT

Trofeul Euro 2020
Foto: frf.ro

Euro 2020, preliminarii: Anglia (7-0 cu Muntenegru) și Cehia (2-1 cu Kosovo) s-au calificat la turneul final - Rezultatele serii

de Diana Ene HotNews.ro
După Turcia și Franța, alte două echipe și-au asigurat prezența la Euro 2021 în urma rezultatelor consemnate joi în preliminarii. Este vorba despre Anglia, care a reușit scorul serii cu Muntenegru (7-0), și Cehia, care s-a impus la limită pe teren propriu împotriva celor de la Kosovo (2-1).
Cosmin Contra
Foto: frf.ro

Contra: "M-am simțit jignit de faptul că Suedia și-a prezentat echipamentul pentru Euro, ne desconsideră"

de Diana Ene HotNews.ro
Joi, 14 Nov 2019 Sport | Fotbal
Selecționerul naționalei de fotbal a României, Cosmin Contra, a afirmat, joi, într-o conferință de presă, că s-a simțit jignit de faptul că echipa Suediei, și-a prezentat echipamentul oficial pentru EURO 2020 înainte de meciul direct, ceea ce ar reprezenta o desconsiderare a adversarului.


REVISTA PRESEI

Bancul Zilei: Bețivul

de Sebastian Jucan HotNews.ro
Un om intră într-un bar și se așează pe scaun.
Faze tari
Foto: Colaj foto

Faze tari: Acest laptop Apple îți vorbește și primul lui cuvânt e: „săracule”; O tânără a născut pe ringul de dans dintr-un club din Franța. Ce au decis reprezentanții clubului pentru bebeluș

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Un ceainic de 1.000 de lire sterline s-a vândut cu 1,7 milioane de euro. Un ceainic chinezesc rar a fost vândut pentru 1 milion de lire sterline (1,17 milioane de euro), suma fiind de aproape o mie de ori mai mare decât cea la care a fost evaluat inițial de o casă de licitații din Marea Britanie...

Țara care și-a obligat cetățenii să tacă pe durata unui examen susținut de liceeni. O tăcere de plumb s-a lăsat miercuri în toată Coreea de Sud, chiar și pe aeroporturi, pentru a nu-i deranja pe sutele de mii de liceeni în timpul examenului de admitere la universitate, considerat de către mulți cea mai importantă zi a tinereții lor...
Caru`cu vedete
Foto: Colaj foto

Caru`cu vedete: Actorii din “Friends” negociază un film pentru a marca 25 de ani de la lansarea serialului; Rihanna a vorbit despre probleme din viața sa

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Cezar Ouatu, primele declarații după despărțirea de Andreea Vilău și noua relație. Cine este femeia care l-a cucerit pe artist...

Prințul Charles a împlinit 71 de ani. Imagini de arhivă cu moștenitorul tronului, făcute publice de regină, ducii de Sussex și ducii de Cambridge...
Utile
Foto: Colaj foto

Utile: Cea mai puternică rețetă naturistă pentru creșterea și regenerarea părului; 10 mituri despre diabet. Tot ce trebuie să știi despre boala care afectează peste 800.000 de români

de Gabriela Florea HotNews.ro
De ce apar durerile de genunchi în timpul mersului și cum pot fi ameliorate. Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, bolile articulare afecteaza peste...

S-a constatat că paracetamolul diminuează teama de moarte. Popularul paracetamol, medicament folosit pe scară largă de mii de pacienți în lume, e administrat pentru...


ESRI

Intalniri on-line

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul Zilei: Bețivul
Un om intră într-un bar și se așează pe scaun.
Bancul Zilei: Cu cortul la munte
Doi tineri proaspăt căsătoriți merg la munte.
Bancul zilei: Masa în oraș
- Ospătar, fii amabil, spune clientul, am comandat...
Bancul zilei: Mândria mamelor
Trei mame evreice discută despre fiii lor...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by