Consultari PNL
Foto: Presidency.ro

Iohannis, consultări în formulă restrânsă pentru desemnarea noului premier

de G.S. HotNews.ro
Președintele Klaus Iohannis este pe ultima sută de metri în procedura de nominalizare a unui nou prim ministru, funcție pentru care favorit este Ludovic Orban. Astăzi ar urma să aibă loc la Cotroceni o nouă rundă de consultări, de această dată în formulă restrânsă.
Eugen Radulescu, directorul Directiei de Stabilitate
Foto: Contributors.ro

Eugen Rădulescu, BNR: Teoria wage led growth are o poziție cu totul marginală în abordările academice, iar condițiile din țara noastră nu justificau aplicarea ei

de Dan Popa HotNews.ro
În ultimii ani s-a vorbit mult despre wage led growth (WLG) în contextul politicii de creștere a veniturilor adoptată de Guvern pentru perioada 2017-2020. În realitate, wage led growth are o poziție cu totul marginală in abordările academice, iar ceea ce s-a întâmplat la noi în ultimii ani respectă doar parțial preceptele wage led growth. Oricum, condițiile din țara noastră nu justificau wage led growth ca politică macroeconomică, crede șeful Direcției de Stabilitate din Banca Centrală, Eugen Rădulescu. Acesta a mai povestit și modul inedit în care conducerea BNR a aflat de existența OUG 114/2018.
Parc bd. Timișoara 2
Foto: Hotnews

​VIDEO FOTOGALERIE Parcul de două hectare amenajat în sectorul 6 în locul unei autobaze a societății de salubrizare. Investiția se ridică la 12 milioane de lei

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Bucureștenii care locuiesc în Sectorul 6 vor avea în câteva săptămâni un parc nou-nouț, de aproape două hectare, pe bulevardul Timișoara nr. 10. Spațiul verde a fost amenajat de Primăria de sector, pe un teren industrial, unde funcționa o autobază a societăților de salubrizare, ceea ce reprezintă o noutate pentru București. Pentru amenajarea parcului, instituția a investit circa 12 milioane lei fără TVA.
Dan Barna
Foto: Uniunea Salvati Romania - USR

USR, patru condiții pentru susținerea viitorului Guvern / Printre ele, alegeri în două tururi pentru primari și anularea recursului compensatoriu

de R.M. HotNews.ro
Dan Barna a publicat luni, pe contul său de Facebook, cele patru condiții puse de USR pentru a da votul de încredere viitorului guvern, repetând că formațiunea pe care o conduce va intra la guvernare doar după alegeri parlamentare.


Lucian Anghel, presedinte BVB
Foto: AGERPRES

Lucian Anghel BVB: Nu voi mai candida. Nici pentru poziția de președinte nici pentru cea de membru în Consiliul Bursei (I)

de Dan Popa HotNews.ro
Lucian Anghel, încă președinte al Bursei de Valori București, a confirmat într-o discuție cu reporterul HotNews.ro că nu va mai candida pentru un nou mandat la șefia BVB, nici ca simplu membru în Consiliul Bursei. Discuțiile din familie și noile sale proiecte de viitor au cântărit cel mai greu în decizia luată. Despre reușitele și eșecurile în evoluția piaței de capital locală.
Mary Aiken, cyberpsychologist
Foto: Hotnews

Cum se schimbă comportamentul uman în online? Mary Aiken, considerată cel mai important ciberpsiholog din lume, explică ce mecanisme ne îndeamnă să intrăm în ”beția internetului”: Prezența în online le poate afecta unora judecata, se comportă ca la beție

de Andreea Ofițeru HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Educatie
De câte ori vi s-a întâmplat să stați ore în șir pe internet cu toate că v-ați propus doar să vă verificați câteva minute emailul? V-ați confruntat cu o durere de cap și apoi ați căutat pe internet sfaturi medicale și dintr-odată ați realizat că sunteți foarte bolnavi? Tehnologia este tot mai prezentă în viața noastră și ne schimbă fără să ne dăm seama, de la relațiile pe care le dezvoltăm, la modul în care facem cumpărăturile și până la educarea copiilor noștri. Aflată pentru două zile la București, dr. Mary Aiken, considerată cel mai important psiholog criminalist în domeniul ciberpsihologiei din lume, a explicat care este ”efectul Cyber” și cum internetul ne poate schimba viața și nu neapărat în bine, dacă nu suntem conștienți de puterea lui.
Independenta Cataloniei
Foto: Wikimedia Commons

Nouă separatiști catalani, condamnați la ani grei de închisoare pentru evenimentele din 2017

de G.S. HotNews.ro
Curtea supremă din Spania a condamnat luni nouă separatiști catalani la pedepse cu închisoarea între 9 și 13 ani pentru rolul lor în tentativa de obținere a independenței din 2017, transmite Reuters.
Adrian Cristea
Foto: Filip & Company
Dosare Juridice- Adjudecarea unui imobil prin licitație publică

Patru riscuri pe care trebuie să le știi atunci când adjudeci un imobil prin licitație publică

de Adrian Cristea Filip & Company
Este unanim cunoscut faptul că, în cazul dobândirii unui imobil prin licitație publică desfășurată potrivit Codului de procedură civilă, orice cerere de evicțiune, totală sau parțială, privind imobilul adjudecat este definitiv stinsă. De asemenea, de la data intabulării dreptului de proprietate al adjudecatarului, imobilul rămâne liber de orice ipoteci sau alte sarcini privind garantarea drepturilor de creanță ale terților, iar vânzarea nu va putea fi atacată pentru leziune.
Ovidiu Bălăceanu
Foto: Deloitte Romania
Dosare Juridice - ​​Legislația de mediu

Ecotaxa pentru pungi de transport: o inițiativă salutară, demarată însă cu stângul

de Ovidiu Balaceanu Deloitte Romania
Legislația de mediu cunoaște modificări frecvente, uneori intempestive, și, nu de puține ori, discutabile din perspectiva efectelor obținute. Un bun exemplu este cel al ecotaxei. Până la jumătatea acestui an, operatorul economic care introducea pe piață pungi de cumpărături din plastic, cu mâner, plătea la Fondul pentru mediu suma de 0,1 lei/pungă (ecotaxa).
Parcel Natural Văcărești
Foto: Hotnews
Articol susținut de One United Properties

VIDEO REPORTAJ Parcul Natural Văcărești. Ce mituri și povești ascunde cel mai sălbatic loc din București/ Străinii îl prețuiesc, românii sunt indiferenți

de Daniela Mihai HotNews.ro
Vineri, 11 Oct 2019 Actualitate | Mediu
La un sfert de oră de mers pe jos de centrul Bucureștiului se află un loc inedit și sălbatic - Parcul Natural Văcărești. Unii îi mai spun ”Delta dintre blocuri”, alții nici măcar nu știu ce ascunde digul de pe Splaiul Unirii. Zona mai păstrează încă amintirea caselor care au fost demolate la ordinul lui Nicolae Ceaușescu, cel care voia să transforme Bucureștiul într-un port la Dunăre. Dan Bărbulescu, directorul Asociației Parcul Natural Văcărești a explicat, pentru HotNews, ce mituri se spun despre acest loc și ce povești ascunde oaza din deșertul de beton.
Cui i-e frica de Sfanta Parascheva?
Foto: Perspektiva

Sfânta Parascheva, Pelerinaj și Hram. Cui i-e frică de Sfânta Parascheva?

de Eugen Istodor HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | PERSPEKTIVA
Zilele astea sunt ale Sfintei. Luni 14 octombrie este marea ei slujbă de pomenire la Iași. Sunt zile în care exersăm două tipuri de orbire: ignoranța atee, cinică și fanatismul religios, devotat. Două tipuri de orbire, egale în drepturile lor, nu? Dreptul de a crede sau nu în Dumnezeu. Dreptul de a-l face pe Celălalt cinic sau fățarnic. La Iași sunt pelerinii, zeci de mii, cu ore de așteptare în căutarea miracolului. Pe rețelele de socializare stă spectacolul crud: înjurătură, teroare. Doar că între dependența de Parascheva și binging-ul pe Netflix nu-i mare diferență. Să explic.
Viktor Orban
Foto: Flickr

Alegeri locale în Ungaria: Partidul premierului Viktor Orban, învins la Budapesta. Este prima înfrângere pentru Fidesz din ultimul deceniu / Rezultatele parțiale arată că Fidesz a pierdut mai multe orașe mari

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Internațional
Partidul național-conservator al premierului Viktor Orban a fost învins duminică la alegerile locale din Budapesta de către opoziția unită în jurul unui candidat de centru-stânga, potrivit rezultatelor parțiale, relatează AFP. Este prima înfrângere a lui Orban în zece ani, timp în care a dominat scena politică a Ungariei.
fondatoarea ERL
Foto: Hotnews

​VIDEO Tehnologia care folosește inteligența artificială pentru a citi emoțiile clienților. Cum funcționează

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Vineri, 11 Oct 2019 Economie | IT
Un startup lansat în urmă cu 5 ani în Spania folosește inteligența artificială pentru a afla tot ce simt oamenii în legătură cu brand, un produs sau chiar cu un candidat la prezidențiale. Am stat de vorbă cu fondatoarea Emotion Research LAB pentru a vedea cum funcționează de fapt această tehnologie.
Casa cu panouri fotovoltaice
Foto: Hotnews

Producătorii de energie cer insistent Administrației Fondului pentru Mediu să reia urgent programul de instalare a panourilor fotovoltaice

de CP HotNews.ro
Organizația Patronală a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România (PATRES) solicită conducerii Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) să urgenteze reluarea programului de finanțare privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională pentru persoane fizice (prosumeri).
Diploma Cumpanasu
Foto: Facebook

”Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpănașu”. După un master obținut fără o diplomă de licență, Cumpănașu spune că are și un doctorat onorific de la o universitate din Ucraina

de G.S. HotNews.ro
Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale de luna viitoare, a publicat pe Facebook un document potrivit căruia a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea unei universități din Ucraina. Numele de pe document este incomplet, lipsind litera ”u” de la finalul numelui de familie, și se spune că Alexandru Cumpănașu a urmat un curs de ”Doctorat onorific” la respectiva Universitate.
UPDATE ”Academia Regală” (OUS) din Elveția la care Cumpănașu a obținut diploma de master este parteneră a Universității Taurida din Ucraina care i-a acordat titlul de ”doctor onorific”. ”Toți studenții OUS pot primi diplome duale cu Universitatea Taurida pentru toate programele și nivelurile”, se spune pe site-ul instituției elvețiene.
Mathias Eick
Foto: Mathias Eick

webPR Mathias Eick Quintet în această seară la Control Club

de HotNews.ro
Grupul norvegian Mathias Eick Quintet concertează în premieră în București în această seară, la Control Club unde vor deschide sezonul V din seria Jazz Nouveau.
Criptomonede
Foto: pixabay.com

Mediastandard.ro: Spune-mi ce site accesezi ca să-ți spun cine te minează. Cryptojacking-ul, un fenomen actual

de Mediastandard.ro Mediastandard.ro
Cryptojacking este un tip de atac cibernetic ce se folosește de computerele utilizatorilor pentru a produce monede virtuale. Iar victimele unor atacuri de acest tip putem fi oricare dintre noi în funcție de site-urile pe care le accesăm. Unul dintre site-urile cunoscute pentru acțiuni de cryptojacking este frip.ro, un website pe care îl putem trece cu ușurință la categoria site-urilor fantomă, articolele de pe acesta nefiind nici semnate și nici datate.
Sala Thalia AFF
Foto: Astra Film

webPR: Începe Astra Film Festival 2019: spectacolul lumii se mută la Sibiu, între 14 și 20 octombrie

de Smile Media
13:09
Începând de luni, 14 octombrie, centrul istoric al Sibiului va fremăta efectiv timp de 7 zile la vibrațiile celei de-a XXVI-a ediții a Festivalului Internațional Astra Film, un festival de amploare și prestigiu cultural mondial. Programul oficial al ediției din 2019 e impresionant: 126 de filme selecționate, dintre care 46 vor concura în cele 4 secțiuni competiționale, 58 vor fi prezentate în premieră, 55 de proiecții vor fi urmate de sesiuni Q&A cu regizorii români și străini prezenți la festival, iar 29 vor fi proiectate în formatele VR și full-dome.
Vacanta
Foto: Getty Images / Digi 24

Digi 24: Voucherele de vacanță nu vor mai putea fi folosite ca până acum. Noile reguli privind valoarea și perioadele pentru care se vor acorda

de Digi24.ro Digi24.ro
Se schimbă radical modul de acordare și valoarea voucherelor de vacanță, potrivit unui proiect postat recent pe site-ul Ministerului Turismului. Astfel, vor fi introduse voucherele de vacanță ce pot fi utilizate exclusiv în perioadele aprilie-mai și octombrie-noiembrie, având o valoare mai mare decât cea a voucherelor acordate pentru sezon.
Gabriel Mutu, primarul sectorului 6
Foto: Agerpres

Mediastandard.ro: Fact Check - Declarația lui Gabriel Mutu despre ilegalitatea folosirii trotinetelor electrice de minori și disponibilizarea a 400.000 de bugetari

de Mediastandard.ro Mediastandard.ro
Se apropie trei alegeri pentru România: până la prezidențiale a mai rămas doar o lună, iar localele și parlamentarele sunt programate pentru anul următor. În online, politicienii fac prezența, un fel de încălzire pentru campaniile ce vor urma. Este și cazul lui Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 din București.
Mirel Radoi si nationala Under 21 a Romaniei
Foto: frf.ro

​Under 21: România, duel important cu Irlanda de Nord de la ora 20:30

de A.I. HotNews.ro
Naționala Under 21 a României dispută un meci important împotriva Irlandei de Nord, în grupa 8 de calificare la Euro 2021. Disputa va avea loc pe arena "Anghel Iordănescu" din Voluntari, începând cu ora 20:30 (în direct la ProTV).
Femeie impuscata
Foto: BBC

Știrile ProTV: VIDEO. Momentul în care o femeie e împușcată mortal de poliție în dormitorul ei

de Stirile ProTV Stirile ProTV
O femeie de culoare a fost împușcată mortal de poliție, sâmbătă dimineață, în propriul dormitor, chiar prin geamul locuinței. Tragedia s-a petrecut după ce poliția a fost solicitată să verifice starea ei de către un vecin îngrijorat.
Becali
Foto: Digisport.ro

DigiSport: Fără precedent! Suma uriașă oferită de Gigi Becali la nunta fiicei sale

de DigiSport Digisport.ro
Gigi Becali (61 de ani) a fost în mare formă la nunta Theodorei cu Mihai Mincu, care a avut loc sâmbătă noapte la Palatul Snagov. Latifundiarul din Pipera, care a monopolizat evenimentul pentru o oră, când a cântat, nu s-a uitat la bani. Pe lângă faptul că toți cei 700 de invitați au avut parte de un meniu de cinci stele, Becali le-a pregătit mirilor și un cadou special.
einstein-viata-si-universul-sau
Foto: Hotnews

Einstein. Viata si universul sau

de A.V. HotNews.ro
Cum a functionat mintea sa? Ce a facut ca el sa fie un geniu? Biografia lui Isaacson ne arata modul in care imaginatia lui stiintifica a izvorat din natura rebela a personalitatii sale. Fascinanta sa poveste este o dovada a legaturii dintre creativitate si libertate.
Simona Halep
Foto: wta/ twitter

Clasamentul WTA: Simona Halep se menține pe 6 - Se află la 2134 de puncte de Ashleigh Barty, liderul mondial

de A.I. HotNews.ro
WTA a dat publicității clasamentul mondial pe această săptămână, iar Simona Halep se menține pe locul 6. Sportiva din România este la 2134 de puncte în urma liderului mondial Ashleigh Barty. Nicio schimbare de locuri în TOP 10 mondial. Țara noastră are două reprezentante în prima sută: Halep (6) și Cîrstea (76).
Presedintele chinez Xi Jinping
Foto: Wikipedia

Xi Jinping: Separatiștii vor fi "tăiați în bucăți"

de R.M. HotNews.ro
Președintele Xi Jinping a avertizat partizanii "separatismului" din China că vor fi "tăiați în bucăți", în contextul militantismului în continuare activ pentru independența Tibetului și al manifestațiilor din Hong Kong, scrie AFP.
Subiectele zilei in presa occidentala
Foto: sxc.hu

​Financial report: Trichet sare în apărarea lui Mario Draghi. Brexit: câteva zile înaintea summitului crucial. Polonia - testul pentru democrație

de Dan Popa HotNews.ro
Financial Times: Jean-Claude Trichet sare în apărarea lui Mario Draghi (editorial scris de fostul președinte al BCE) ● Les Echos: Brexit: cu câteva zile înaintea unui summit crucial, speranța revine ● Kathimerini: Von der Leyen va trebui să aștepte ● New York Times: Polonia - scrutin crucial pe care mulți îl văd drept un test pentru democrație. ● Știri pe scurt.
Resurse educationale platforma Digitaliada
Foto: Hotnews

Sute de noi materiale digitale educaționale pe platforma Digitaliada

de Digitaliada.ro Digitaliada.ro
Marți, 24 Sept 2019 Actualitate | Esențial
Fundația Orange anunță publicarea a sute de noi materiale digitale educaționale în limba română pe platforma națională Digitaliada. Astfel, în prezent sunt disponibile 360 de teste și evaluări semestriale în format digital pentru dezvoltarea și evaluarea competențelor elevilor pentru învățământul primar și gimnazial. Acestea pot fi folosite atât de către profesori, la clasă, pentru testarea eficientă a elevilor, cât și de către copii, pentru auto-evaluare.
Klaus Iohannis și Ludovic Orban
Foto: Facebook

Cum va arăta structura noului guvern PNL. Ministerele care dispar - schița momentului

de Clarice Dinu HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Politic
În așteptarea nominalizării oficiale a noului premier PNL, liberalii fac schița noului guvern care ar trebui să aibă maximum 15-16 ministere. Unele dintre cele actuale vor fi comasate, iar în cazul altora se ia în calcul chiar desființarea.
Jaroslaw Kaczynski
Foto: Wikimedia Commons

Polonia: Conservatorii câștigă alegerile legislative (82,79% din circumscripții)

de R.M. HotNews.ro
Conservatorii naționaliști la putere în Polonia au câștigat alegerile, cu 45,16% din voturi, potrivit rezultatelor oficiale după numărarea voturilor din 82,79% din circumscripții, publicate luni dimineața, anunță AFP.
Piele naparlita de sarpe
Foto: Twitter

Alertă în Sydney, autoritățile caută un boa constrictor după ce a fost descoperită o uriașă piele de șarpe

de G.S. HotNews.ro
Poliția animalelor din Australia desfășoară o acțiune de căutare a unui boa constrictor într-o suburbie din Sydney după ce luni a fost descoperită o uriașă piele ce abia ar ar fi fost năpârlită de șarpe, scrie Guardian.
World Rugby, logo
Foto: frr.ro

Rugby: Japonia a urcat pe locul 7 în clasamentul mondial; România se menține pe 19

de Diana Ene HotNews.ro
Selecționata Japoniei, calificată în premieră în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, la ediția pe care o găzduiește în această perioadă, a urcat pe locul 7 în clasamentul publicat luni de World Rugby, instanța mondială a sportului cu balonul oval, transmite AFP.
Bianca Andreescu, contract cu Rolex
Foto: Twitter

Lovitură financiară dată de Bianca Andreescu - A semnat un contract de sponsorizare cu Rolex

de Diana Ene HotNews.ro
Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 5 WTA, a semnat un contract cu compania elvețiană producătoare de ceasuri de lux Rolex, informează Forbes.
Logo Euro 2020
Foto: Uefa.com

Euro 2020, preliminarii: Franța vs Turcia, derbiul zilei (programul complet al disputelor)

de A.I. HotNews.ro
Cel mai interesant meci al zilei din preliminariile pentru Euro 2020 este, cel puțin pe hârtie, cel dintre Franța și Turcia. Ambele echipei au 18 puncte, iar confruntarea din această seară ar putea stabili câștigătoarea Grupei H.


bombardamente Siria
Foto: Captura New York Times

Anchetă The New York Times: Rusia a bombardat patru spitale siriene în 12 ore pentru a salva guvernul lui Bashar al-Assad

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Internațional
Rușii au salvat guvernul lui Bashar al-Assad prin intermediul Forțelor Aeriene Ruse care au bombardat în mod repetat spitale din Siria pentru a zdrobi ultimele puncte de rezistență în fața președintelui sirian, potrivit unei investigații The New York Times.
Coperta
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Ambiții politice, spionaj industrial, amatorism și competență în economia romaneasca. O istorie fascinantă a industrializării comuniste

de A.V. HotNews.ro
Istoricul Petre Opris face o treaba extraordinara in aceasta carte: scoate la lumina istoria economiei romanesti din vremea comunismului, publica documente de arhiva (din Romania si din Statele Unite) extrem de interesante si arata cum se luau deciziile in organizatiile de partid si de stat. Veti gasi aici texte despre industria aeronautica, despre datoriile externe ale Romaniei sau despre industria de aparare, foarte relevante pentru vremea respectiva.

Ianis Hagi
Foto: frf.ro

Dan Petrescu: "Ianis Hagi merită numărul 10. El trebuie să joace mereu titular la națională"

de Diana Ene HotNews.ro
Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, consideră că Ianis Hagi merită să poarte tricoul cu numărul 10 la naționala României. Tehnicianul campioanei României a precizat că jucătorul lui Genk ar trebui să fie titular în fiecare meci.
Pesta porcina africana
Foto: sxc.hu

Coreea de Sud trimite lunetiști la granița cu Nordul pentru a elimina porcii cu pesta porcină africană

de F.B. HotNews.ro
Coreea de sud va trimite lunetiști militari și vânători civili la granița cu Coreea de Nord pentru a elimina porcii purtători de pesta porcină africană, scrie Bloomberg, citat de The Straits Times. Guvernul va folosi drone cu vedere termică pentru a căuta porcii, conform Ministerului Agriculturii sud-coreean.
Lege si Justitie Polonia
Foto: en.wkipedia.org

Alegeri generale în Polonia: Naționaliștii de la Lege și Justiție, partidul de guvernământ, câștigă din nou majoritatea, în pofida criticilor de la Bruxelles privind statul de drept - exit poll

de A.Z. HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Internațional
Partidul naționalist-conservator de guvernământ Lege și Justiție din Polonia (PiS) a ajuns la o victorie ușoară în alegerile parlamentare de duminică, câștigând 43.6% din voturi, potrivit exit poll-urilor de după încheierea perioadei de vot, la ora 21.00, scrie Politico. Victoria naționaliștilor, care era previzibilă, va accentua izolarea țării, în context european, în condițiile în care Polonia, alături de Ungaria, a fost sancționată de Uniunea Europeană pentru nerespectarea standardelor democratice.
Siria
Foto: Captura Twitter

SUA se pregătesc să retragă toți militarii rămași în nordul Siriei, în timp ce forțele turce și aliații lor au preluat controlul asupra orașului Tell Abyad / Familiile jihadiștilor francezi din Siria fac apel la guvernul francez să îi repatrieze de ”urgență”, după ce au evadat

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Internațional
Statele Unite sunt pregătite să evacueze aproximativ 1.000 de militari din nordul Siriei, a spus șeful Pentagonului, Mark Esper, în timp ce forțele turce și aliații au cucerit duminică orașul de graniță Tell Abyad, unde Ankara a lansat o ofensivă împotriva miliției kurde. De asemenea, autoritățile kurde au anunțat că 800 de apropiați ai ISIS au evadat din închisorile păzite de forțele kurde. Peste 150 de persoane au murit, inclusiv 50 de civili, iar aproape 130.000 de oameni au fost evacuați. De asemenea, ar fi fost ucis și un politician kurd. Președintele turc Tayyip Erdogan spune că știrile despre evadările străinilor afiliați ISIS sunt ”dezinformări”.
Eugen Teodorovici
Foto: Facebook

Teodorovici spune că i-a cerut scuze jurnalistei pe care a jignit-o: A fost un dialog care nu mă reprezintă, purtat într-un moment nepotrivit

de Redactia HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Esențial
După ce cu o zi în urmă nu era convins că a greșit, duminică Eugen Teodorovici i-a cerut scuze jurnalistei pe care a jigniit-o. Teodorovici anunță pe Facebook că a sunat-o pe aceasta, el susținând că acel dialog nu îl reprezintă și a avut loc "într-un moment nepotrivit".
Statuia lui IC Bratianu - imagine de epoca
Foto: Asociația Monument Ion C. Brătianu

Urmașă a Brătienilor, chemată la o inaugurare care nu a mai avut loc, joi, în ziua moțiunii: Am venit special de la Paris / Am ajuns acolo și nu era nimeni

de Redactia HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Esențial
Marie Helene Fabra Brătianu, urmașă a familiei Brătianu, jurnalistă și om de cultură în Franța, a fost nevoită să facă degeaba drumul de la Paris la București, pe cheltuiala proprie. Spune că a fost chemată de reprezentanții Primăriei Capitalei la inaugurarea ansamblului I. C. Brătianu, programată pentru joi, în ziua moțiunii de cenzură, iar când a ajuns acolo a constatat că evenimentul se anulase, fără ca ea să fie anunțată, potrivit Digi 24.
Razboi in Siria
Foto: Institutul European de Relatii Internationale

Criza din Siria: În jur de 785 de străini afiliați ISIS au evadat din închisori. Kurzii anunță că au pierdut 104 militari în luptele cu turcii -UPDATE

de DG HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Esențial
În jur de 785 de străini afiliați ISIS au evadat din închisorile păzite de forțele kurde, în nordul Siriei, relatează Reuters citând lideri ai acestor forțe care au reafirmat că nu mai dispun de personalul necesar asigurării pazei la aceste tabere de prizoneri. În același timp, ei au anunțat că au pierdut nu mai puțin de 104 militari în luptele cu turcii.
Business
Foto: Colaj foto

​Business report: Piața tranzacțiilor imobiliare a scăzut cu 46.000 la nouă luni, dar a ieșit din recesiune în ultimele trei luni; Statul reduce din preț la vânzarea unor spații de birouri la kilometrul zero al Capitalei, după ce nu a găsit cumpărători

de Gabriela Florea HotNews.ro
Creșterea prețurilor locuințelor a încetinit în septembrie. Iașiul și Brașovul s-au ieftinit, Bucureștiul crește peste media națională. După un plus de 1,2% în luna august, apartamentele...

Ținta BMW: să-și dubleze vânzările de mașini de lux. Bayerische Motoren Werke AG (BMW) vrea să dubleze anul viitor vânzările mașinilor sale de lux pentru a-și spori...
Subiectele zilei
Foto: Colaj foto

​Subiectele zilei: Greșeala Occidentului care se poate dovedi mortală. Efectele pot afecta grav și România; Amprentele arhitecților francezi și nemți din capitala României. Cum s-au construit cele mai frumoase parcuri din București

de Gabriela Florea HotNews.ro
Partidele au primit de la buget peste 4 milioane de euro în octombrie. Autoritatea Electorală Permamentă a anunțat, duminică că au fost virate partidelor politice, pentru prima decadă a lunii octombrie, subvenții în valoare totală de...

Profesoara care ar merge la muncă și fără să fie plătită: „Elevii nu au o problemă nici cu materiile, nici cu temele. Știți ce vor? Îmi spun așa: Ne dorim să avem...
Donald Trump
Foto: Flickr/ Gage Skidmore

Le Temps: Arta războiului după Trump: înalți ofițeri superiori americani în retragere trag semnalul de alarmă

de A.Z. HotNews.ro
O anchetă din “The Atlantic” dezvăluie relația ambivalentă pe care o are Donald Trump cu armata. Președintele american disprețuiește expertiza ofițerilor săi. Imprevizibil, modul lui de a comanda amenință trupele desfășurate pe teren. Ceea ce îi determină pe foștii membri ai Pentagonului să rupă legea tăcerii, scrie Rador, citând Le Temps.
bombardamente Siria
Foto: Captura New York Times

Administrația Donald Trump urmează să impună sancțiuni economice Turciei în urma ofensivei din Siria

de A.Z. HotNews.ro
Administrația Donald Trump urmează să impună sancțiuni economice Ankarăi, posibil încă din această săptămână, pentru incursiunea sa în nordul Siriei, una dintre puținele pârghii pe care Statele Unite le are încă asupra Turciei, care are statut de stat aliat NATO, scrie Mediafax, citând Reuters.
Nicusor Dan
Foto: Hotnews

USR București anunță că va propune opoziției susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

de Redactia HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Esențial
USR București anunță că a adoptat, duminică, într-o conferință municipală, strategia politică prin care să propună și să negocieze cu alte forțe politice din opoziție un Protocol de colaborare pentru susținerea candidaturii independente a lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Texas
Foto: Hotnews

VIDEO Texas: O femeie de culoare, împușcată de poliție prin geamul de la dormitorul său

de A.Z. HotNews.ro
O femeie de culoare a fost împușcată mortal de poliție, prin geamul casei sale, sâmbătă dimineață, în urma unei solicitări de verificare din partea unui vecin, scrie BBC.
Siria
Foto: Captura Twitter

VIDEO Criza din Siria. Miliția kurdă a încheiat un pact cu guvernul lui Assad pentru a primi ajutor în fața ofensivei turce/"Pactul dintre miliția kurdă și guvernul lui Assad indică sfârșitul administrației kurde în Siria"

de A.Z. HotNews.ro
Guvernul sirian va trimite trupele de-a lungul graniței cu Turcia pentru a ajuta miliția kurdă să se apere împotriva defensivei militare a Ankarei, în nordul Siriei, scrie AlJazeera, citând declarațiile administrației semiautonome kurde.
Balci la Titu
Foto: YouTube

Noi cu moțiunea, presa străină cu realitatea. Cum ne vede The Associated Press - Târgurile de toamnă din România, încântare pentru toate vârstele și buzunarele

de A.Th.C. HotNews.ro
Târgurile de toamnă din România sunt semnale zgomotoase și colorate că vara a luat sfârșit. Și pentru multe familii din zonele mai sărace ale țării sunt unele din puținele evenimente accesibile din tot anul. Târguri ca acela de la Titu, la nord-vest de București, erau singurele distracții publice în România rurală din secolul al 19-lea. În zilele noastre sunt ceva mai tehnologizate, dar altfel puține s-au schimbat în două secole.
Iohannis, lansare PNL
Foto: Facebook

VIDEO Iohannis: Dacă există ceva ce seamănă cu un stat paralel în România, atunci acesta se numește PSD/ Ați văzut fețele lor la moțiune? Îngropăciune, nu alta

de Redactia HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Esențial
​Președintele Klaus Iohannis le-a spus duminică liberalilor, la Timișoara, că vor guverna cu un guvern de tranziție și trebuie să se aștepte la atacuri din partea PSD, care nu va ceda ușor puterea și va încerca "tot felul de scheme". "Vă rog din suflet să nu greșiți, să nu subevaluați potențialul PSD, care este un adversar foarte puternic, este adânc înșurubat în structurile statului", a afirmat Iohannis. El a mai spus că, "dacă există ceva ce seamănă cu un stat paralel în România, atunci acesta se numește PSD, fiindcă ei sunt adânc înșurbați".
Traian Basescu
Foto: Hotnews

Băsescu, despre rețelele de trafic de persoane: Este o mare greșeală desființarea „Doi și-un sfert”

de A.Z. HotNews.ro
Traian Băsescu a afirmat, în contextul cazului din Caracal și a problemei traficului de persoane, că a fost o mare greșeală desființarea serviciului „Doi și-un sfert”, precizând că SRI ar trebuie să acționeze, chiar dacă nu are prevăzut în lege acest lucru, scrie Mediafax.
Sediul NATO - Room 1
Foto: Hotnews

Norvegia abandonează programul scutului american antirachetă

de A.Z. HotNews.ro
Un ziar norvegian a raportat săptămâna aceasta că țara nu va cumpăra programul de apărare antirachete susținut de SUA și NATO, scrie Rador, citând Free West Media.
Erdogan si Trump
Foto: Captura Euronews

Diplomat UE - sancțiunile împotriva Turciei pentru operațiunile din Siria se află pe masă

de A.Z. HotNews.ro
Un înalt diplomat al UE a subliniat pentru ziarul nostru că nu trebuie conectată problema Siriei de problema Zonei Economice Exclusive a Ciprului, scrie Rador, citând Ethnos.

bagaje
Foto: Captura video

VIDEO Cum sunt aruncate trolerele de angajații unei firme de handling de pe Otopeni / Munte de bagaje și banda blocată timp de 30 de minute. Imagini publicate de Răzvan Cuc

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Esențial
Răzvan Cuc a făcut publice imagini cu modul în care operează firma de handling Globeground pe Aeroportul Otopeni, spunând că e nevoie de măsuri urgente. În imagini se vede banda blocată de un bagaj minute bune, fără ca cineva să intervină. Ministrul spune că asta duce la întârzieri mari, relatează Mediafax.
Cori Gauff
Foto: wta/ twitter

VIDEO WTA Linz: Cori Gauff (15 ani) a câștigat primul titlu WTA al carierei - Victorie în trei seturi cu Jelena Ostapenko

de Diana Ene HotNews.ro
În vârstă de 15 ani, Cori Gauff (110 WTA) și-a încheiat parcursul perfect de la Linz cu o victorie în trei seturi în finala cu letona Jelena Ostapenko (72 WTA). Americanca s-a impus cu 6-3, 1-6, 6-2, trecându-și astfel în palmares primul său titlu WTA din carieră.
Autostrada Ploiesti-Comarnic-Brasov
Foto: Hotnews

Ministrul demis al Transporturilor susține că este gata contractul pentru Autostrada Ploiești-Brașov / Ar urma să fie construită prin parteneriat public-privat de o asociere chinezo-turcă / Cuc: Nu e nicio capcană

de Redactia HotNews.ro
Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat duminică, într-o conferință de presă, că săptămâna viitoare va trimite contractul autostrăzii Ploiești-Brașov către Comisia Națională de Strategie și Prognoză (CNSP) pentru a fi semnat. Autostrada ar urma să fie construită de asocierea China Communications Construction Company - Makyol Insaat Sanayi Turizm, în parteneriat public-privat (PPP).
Credinciosi
Foto: Captura video

Peste 78.000 de pelerini s-au închinat la racla cu moaștele Sf Cuvioase Parascheva - un record al ultimilor ani / Credincioșii au stat și câte 20 de ore la coadă

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Esențial
Aproximativ 78.000 de credincioși din țară și străinătate s-au închinat la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva în baldachinul special amenajat în curtea Catedralei Mitropolitane din Iași, iar reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei susțin că este un record al ultimilor ani, relatează Agerpres. Potrivit Mediafax, unii dintre credincioși au stat la coadă și câte 20 de ore pentru a ajunge la racla cu moaște.
Dancila, la nunta (sursa foto- facebook)
Foto: Hotnews

VIDEO Nuntă la PSD: Demisă de Parlament, Viorica Dăncilă a jucat învârtita

de Redactia HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Esențial
În mediul online au apărut noi imagini cu premierul demis Viorica Dăncilă de la nunta lui Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș. În imagini se poate vedea că Dăncilă joacă învârtita, după ce altă înregistrare o surprindea într-o horă.
Hunter Biden
Foto: Captura Twitter

Fiul lui Joseph Biden își dă demisia din conducerea companiei din China, în contextul atacurilor lui Trump

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Internațional
Fiul lui Joe Biden, candidatului la alegerile prezidențiale din America, se retrage din conducerea companiei chineze pe fondul atacurilor realizate de președintele Donald Trump, relatează BBC.
Sectia de votare
Foto: sxc.hu

Alegeri prezidențiale: Autoritatea Electorală a dat undă verde pentru înființarea a încă 270 de secții de votare în străinătate / Vezi în articol unde sunt toate cele 714 de secții

de Redactia HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Esențial
Autoritatea Electorală Permanentă a aprobat, printr-o hotărâre, încă 270 de secții de votare în străinătate pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie, informează instituția.
Razvan Cuc
Foto: Agerpres

Restructurare la CNAIR: 35 de posturi au fost șterse / Cuc: Decizia va aduce o economie de 3 milioane de euro, bani care vor putea fi investiți

de N.O. HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Economie | Companii
35 de posturi de directori au fost șterse din organigrama Companiei Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere ceea ce înseamnă, potrivit ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, demis în urma moțiunii de cenzură, că CNAIR va economisi anual la fondul de salarii între 2,5 și 3 milioane de euro în urma restructurării.
PNL Iohannis-pagină
Foto: Hotnews

Câți bani au cheltuit pentru reclame pe Facebook candidații la prezidențiale, până la startul oficial al campaniei electorale

de Vlad Popovici HotNews.ro
Sâmbătă, 12 Oct 2019 Actualitate | Politic
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale începe oficial astăzi. 14 candidați au reușit să strângă numărul necesar de semnături pentru a participa la cursa pentru Cotroceni. Cum promovarea agresivă în online a candidaților a început însă cu cel puțin o lună înainte, am fost curios să văd câți bani a cheltuit fiecare pe Facebook.
lansare Viorica Dancilă
Foto: Hotnews

Reportaj și VIDEO. Cum a fost la lansarea candidaturii la prezidențiale a Vioricăi Dăncilă

de Răzvan Filip HotNews.ro
Sâmbătă, 12 Oct 2019 Actualitate | Politic
La Romexpo s-a jucat astăzi ultimul episod din farsa făcută României de Liviu Dragnea, începută în urmă cu doi ani. După ce a fost dată jos din funcția de premier, Viorica Dăncilă a devenit oficial candidatul PSD la președinție, în cadrul unei manifestări departe totuși de cele cu care eram obișnuiți. Probabil că știu pesediștii de ce.
Sorina Pintea
Foto: AGERPRES

Scandalul achiziției vaccinului antigripal. Sorina Pintea îi răspunde deputatului Ungureanu: Comisia din Ministerul Sănătății a procedat "oarecum corect", s-a făcut o economie. Fiind campanie electorală, mă aștept la un val de plângeri penale

de DG HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Sanatate
Sorina Pintea a reacționat după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu a anunțat că depune plângere la DNA privind modul în care Ministerul Sănătăății a achiziționat vaccinurile antigripale, nefiind acoperită grupa de vârstă 6 luni - 3 ani. Ministrul interimar al Sănătății spune că la procedura de achiziția comisia de evaluare a procedat "oarecum corect", iar ea nu se teme de niciun dosar penal, așteptându-se la "un val de plângeri penale", pentru că este campanie electorală.

Cazul Caracal
Foto: Digi24.ro

Noi probe descoperite în pădurea din Caracal după apel la 112: Fragmente osoase sunt trimise la DIICOT

de Redactia HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Actualitate | Esențial
Criminaliștii au găsit în liziera pădurii din Caracal, de unde au mai fost ridicate rămășițe umane la indicațiile lui Gheorghe Dincă, mai multe fragmente care par a fi osoase, acestea urmând a fi trimise către DIICOT pentru cercetări. Echipele au fost alertate cu privire la probe prin apel 112.Alte titluri din Actualitate:

Ludovic Orban: Prioritatea viitorului guvern, reducerea numărului de oficii, agenții, autorități. Vor fi cel mult 16 ministere
VIDEO Teodorovici cere presei să îi "faciliteze" o întâlnire cu jurnalista pe care a jignit-o, deși nu vede nicio problemă: "Aveți un fix", "Care jigniri?", "Sunteți siguri că am greșit?"
VIDEO: Viorica Dăncilă, dansând hora la nunta șefului Consiliului Județean Maramureș
VIDEO Ceaușescu n-a murit, s-a mutat în județul Alba. Odă primarului din Teiuș, recitată de o elevă, la inaugurarea unui pod peste Mureș
Serie Hotnews (3). Câți bani câștigă vloggerii și influencerii din România. Dezvăluiri din industrie
VIDEO Viorica Dăncilă și-a lansat candidatura la Cotroceni: Aceste forțe cu care luptăm acum vor distrugerea PSD/ Firea: Nu fiți triști, ce nu te doboară, te întărește / Ciolacu: Cei care au trădat vor primi răsplata mai repede decât se așteaptă
Olguța Vasilescu: Sunt convinsă că hipsterii au sărbătorit cu șampanie căderea Guvernului, dar o să vadă cum li se taie veniturile, iar IT-iștii vor vedea cum le vor crește impozitele
VIDEO Imagini violente cu un adolescent bătut de un coleg și de tatăl acestuia, în curtea unei școli din Suceava


ECONOMIE

Fitbit Versa 2
Foto: Hotnews

​REVIEW Fitbit Versa 2 - Cum este ceasul la care s-a lucrat și în România și ce ne spune despre prezentul și viitorul smartwatch-urilor

de Vlad Barza HotNews.ro
Sâmbătă, 12 Oct 2019 Economie | Gadget
Fitbit a lansat a doua generație a modelului de ceas smart Versa, unul dintre cele mai vândute de pe piață, iar acum există un singur buton în loc de trei, ecranul este AMOLED, există și comenzi vocale, iar bateria ține mai mult. Dar Versa 2 arată și că smartwatch-urile au multe limitări și clar nu pot înlocui smartphone-urile, ci pot veni în completarea lor uneori. În plus, ecranul mic vine cu limitări mai ales la capitolul aplicații, unde a crescut mult numărul de progrămele simple contra cost, nu toate fiind utile.
Ministerul Finantelor Publice
Foto: Hotnews

FINANȚE - Ce rămâne după Guvernarea PSD: Viitorul Executiv trebuie să găsească 25 miliarde lei/ 60 din 100 de lei se duc pe salariile bugetarilor și asistență socială

de Florin Barbuta HotNews.ro
Vineri, 11 Oct 2019 Economie | Finanțe & Bănci
Pentru cei care nu au răbdare să citească tot textul, vedeți că am pus un intertitlu ceva mai jos despre cele 25 de miliarde lei pe care viitorul Guvern trebuie să le găsească, dacă nu va lua alte măsuri, bineînțeles. Sunt câteva probleme și câțiva indicatori cu probleme ce vor trebui corectați în perioada următoare, lucru care va fi greu, dat fiind că spațiul fiscal nu mai există. Nici nu știu dacă mai trebuie să-l numim spațiu fiscal. Am luat câțiva indicatori fiscali importanți și 2 probleme care trebuie rezolvate pe partea ce ține de Finanțe, asta pe lângă marea problemă, pe care o tratăm în partea a doua a articolului.
Tevi gaze
Foto: OMV Petrom

ENERGIA - Ce rămâne după guvernarea PSD: Investiții zero, prețuri mai mari la electricitate și gaze, importuri fără precedent, investitori alungați cu Legea Offshore

de CP HotNews.ro
Vineri, 11 Oct 2019 Economie | Energie
În domeniul energiei, una dintre priorități a fost adoptarea unei noi strategii naționale. Trei ani s-a discutat la nivelul Ministerului Energiei despre o nouă strategie, însă a rămas doar pe hârtie. Există o formă neaprobată, care prevede promovarea unor proiecte despre care se discută de zeci de ani, precum realizarea Hidrocentrala cu Acumulare prin Pompaj de la Tarnița-Lăpuștești sau Complexul Hidrotehnic Turnu-Măgurele-Nicopole.


0-100.hotnews.roSPORT

Echipa nationala de polo a Romaniei
Foto: Facebook - CSM Oradea Polo - Oficial

Polo (m): România s-a calificat la Campionatul European din 2020

de Diana Ene HotNews.ro
Naționala masculină de polo a României a învins, duminică, reprezentativa Maltei, cu scorul de 13-7, în al doilea meci din grupa C a preliminariilor Campionatului European din 2020 și s-a calificat la turneul final.
Ianis Hagi, in meciul cu Insulele Feroe
Foto: frf.ro

Ianis Hagi: "Numărul 10, o mândrie uriașă care mă obligă să dau totul pe teren"

de Diana Ene HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Sport | Fotbal
Ianis Hagi a notat, duminică seară, pe pagina sa de Facebook, că numărul 10 pe care îl poartă la echipa națională reprezintă “o mândrie uriașă”, care îl oblige să dea totul pe teren.
Lars Lagerback, selectioner Norvegia
Foto: Uefa.com
Euro 2020, preliminarii

Lars Lagerback, selecționer Norvegia: "Mai presus de toate, noi trebuie să învingem România"

de Diana Ene HotNews.ro
Duminică, 13 Oct 2019 Sport | Fotbal
Echipa națională de fotbal a Norvegiei a remizat, sâmbătă, contra Spaniei, scor 1-1, în grupa F de calificare la EURO 2020. Pentru nordici urmează duelul cu România, de marți, pe Arena Națională, iar selecționerul Lars Lagerback a declarat că victoria este obligatorie pentru naționala sa.
Daniil Medvedev, campion la Shanghai
Foto: atptour.com

VIDEO Shanghai Masters: Daniil Medvedev, de neoprit - Rusul a câștigat al doilea titlu Masters consecutiv după o victorie clară cu Zverev

de Diana Ene HotNews.ro
Aflat într-o formă de grație, Daniil Medvedev (4 ATP, favorit 3) nu i-a lăsat prea multe șanse lui Alexander Zverev (6 ATP, favorit 5) în finala turneului de la Shanghai. Rusul s-a impus cu 6-4, 6-1, după o partidă dominată în totalitate, trecându-și în palmares al doilea titlu Masters consecutiv.


Bancul zilei

Bancul zilei: Timpul de reacție

de A.Z. HotNews.ro
Un polițist vine dimineața, pe la ora 5 la serviciu, în pielea goală...


REVISTA PRESEI

Vedete
Foto: Colaj foto

Caru' cu vedete: Ele sunt miliardarele care conduc lumea. Pe ce loc se află Anastasia Soare; Amintirile lui Ștefan Bănică cu tatăl său. „Aveam cinci ani. Eram în primul rând cu mama mea”

de Gabriela Florea HotNews.ro
Alina Pușcaș s-a căsătorit. Ieri a fost o zi în care petrecerile s-au ținut lanț. Fiica lui Gigi Becali s-a cununat religios cu alesul inimii sale, iar Alina Pușcaș...

Ele sunt miliardarele care conduc lumea. Pe ce loc se află Anastasia Soare. Pe poziția 21 se află și românca Anastasia Soare...
Faze tari
Foto: Colaj foto

Faze tari: O femeie a născut un copil de aproape 6 kilograme. Reacția mamei; Mona Lisa, celebra pictură a lui Leonardo da Vinci, a fost îmbrăcată într-o protecție din sticlă

de Gabriela Florea HotNews.ro
Nu a clipit timp de o oră și 17 minute pentru a stabili un record. Actorul filipinez Paolo Ballesteros, de 37 de ani, și-a șocat admiratorii după ce...

Reacția unui urs când descoperă camera de monitorizare din pădure, în Apuseni. În Parcul Național Apuseni au fost surprinse imagini amuzante cu un urs care...
Utile
Foto: Colaj foto

Utile: Ce trebuie să știți dacă vreți un copil; Alimentele ne modifică chimia creierului. Cele mai frecvente greșeli pe care le facem și prețul lor

de Gabriela Florea HotNews.ro
Bolile toamnei se pot evita. Iată ce ai de făcut pentru un sezon fără probleme. Se știe că primăvara și toamna sunt anotimpurile propice declanșării afecțiunilor gastrice...

De ce este dificil să-ți faci prieteni la maturitate și cum să combați singurătatea. Sondajele efectuate în Statele Unite au arătat că, în medie, o persoana are un singur...


ESRI

Intalniri on-line

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Timpul de reacție
Un polițist vine dimineața, pe la ora 5 la serviciu, în pielea goală...
Bancul zilei: Cum să slăbești rapid
Doi bărbați discută la un pahar de bere:- Ieri seară am început dieta lichidă și am făcut și puțină mișcare...- Adică?
Bancul zilei: Relațiile in epoca internetului
Un bărbat vrea să renunțe la viața de burlac, dar nu își găsește aleasa inimii. Într-o zi, un prieten îl sfătuiește: – Mă, tu ești în urmă cu tehnologia. În ziua de astăzi îți găsești nevastă imediat dacă pui un anunț pe internet. Bărbatul, cu o ultimă speranță, pune un anunț pe un site de matrimoniale: ”Bărbat săturat...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by
mobile version