Camera Deputatilor
Foto: Captura video

LIVEVIDEO Prima asumare de răspundere în Parlament a Guvernului Orban

de MH HotNews.ro
Camera Deputaților și Senatul s-au reunit joi, pentru cele trei proiecte pentru care Guvernul își asumă răspunderea - modificarea legilor Justiției, abrogarea OUG 51 privind decontarea transportului pentru elevi și legea plafoanelor bugetare. Pentru fiecare proiect are loc câte o ședință a Parlamentului.
Ministerul Finantelor Publice
Foto: Hotnews
Articol actualizat

​Cresc accizele, cresc prețurile. Un plin de benzină va fi mai scump cu 3-4 lei/ Lucrurile s-ar putea schimba dacă Iohannis promulgă eliminarea supraaccizei

de F.B. HotNews.ro
Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a publicat nivelul accizelor aplicabil în anul 2020. Acestea au crescut, iar asta se va reflecta în prețuri. Momentan, proiectul de eliminare a supraaccizei, adoptat de Parlament, se află la promulgare la Klaus Iohannis. De asemenea, va fi nevoie de o modificare a Codului fiscal pentru a fi corelate cele două, potrivit specialiștilor în fiscalitate.
Dan Barna
Foto: Facebook

USR cere Guvernului deficit de 3% din PIB. Dan Barna: Este o miză pentru a nu intra într-o logică de creștere a dobânzilor / Executivul a prevăzut un deficit de 3,6

de MH HotNews.ro
USR a depus joi un amendament la proiectul legii plafoanelor pe care Guvernul Orban vrea să își asume joi răspunderea în Parlament, cerând un deficit de 3% din PIB pentru 2020 și pentru 2021.
Valentin Lazea
Foto: Hotnews

Lazea: Noi vrem să trăim pe consum ca să compensăm, probabil, anii de restriște de sub Ceaușescu. Suntem total defazați și în altă lume

de F.B. HotNews.ro
Poți să trăiești cu deficite bugetar și extern mare cât timp ele sunt finanțabile, adică cât timp e liniște și pace în lume, susține Valentin Lazea, economist șef al Băncii Naționale a României. Potrivit acestuia, în momentul în care se strică lucrurile în lume, indiferent din care motiv: Brexit, China sau orice altceva, a trăi cu deficite bugetar și extern mare te pune într-o situație extrem de periculoasă. Atunci ai două alegeri de făcut.


serialul Umbre
Foto: Screenshot via Youtube

Cum a evoluat de la un sezon la altul Umbre, serialul cu gangsteri de pe HBO, și ce spun criticii acestuia

de Dragoș Costache HotNews.ro
9:42
Umbre, aflat deja la cel de-al treilea sezon, a schimbat, de când a apărut, întreg peisajul serialelor din România într-un mod fundamental. Într-o industrie dominată de seriale cu distribuție stabilă, aceleași locații de filmare și serii interminabile, ce pot fi produse repede și mai ales ieftin, Umbre încearcă să fie un produs prestige - un noir familist cu tușe diluate de acuarele NCR, într-un București verosimil al mafioților imaginari.
Daniel Musat
Foto: Arhiva personala

Sindromul Post Vot. Alegerile și mintea noastră cea de toate zilele la Londra, București și mai departe

de Daniel Miusat Contributors.ro
De trei ani, Regatul Unit și întreaga lume privește consternată la înfruntarea între două bastioane: cei care acceptă rezultatul referendumului pentru Brexit și cei care îl vor anulat. A doua baricadă are multiple justificări. Interesante pentru implicații îmi par două teorii, cu diverse variante, ambele bazate pe aceeași presupunere: exista sigur o soluție corectă și una greșită, votanții au ales varianta greșită, ca atare procesul trebuie refăcut sau pur și simplu ignorat.
Brexit
Foto: maxpixel.net

Alegeri generale cruciale pentru Brexit, în Marea Britanie - UPDATE

de I.B. HotNews.ro
Britanicii sunt chemați la urne pentru a decide o nouă configurație a Parlamentului de la Londra, principala miză fiind însă legată de Brexit. Secțiile de votare s-au deschis joi dimineața în Regatul Unit pentru alegerile generale anticipate, cruciale pentru ieșirea acestei țări din Uniunea Europeană (UE), promisă de premierul aflat la sfârșit de mandat Boris Johnson.
Cum poți avea tot timpul mașina dorită
Foto: Porsche Finance Group

[P] Diversitate prin simplitate sau despre cum poți avea tot timpul mașina dorită

de Smile Media
A avea este de cele mai multe ori sinonim cu a cumpăra. Iar a cumpăra o mașină implică nu doar procesul de achiziție, ci și pe cele de mentenanță, respectiv cel mai puțin plăcut aspect al revânzării. Am fost obișnuiți să credem că te poți numi cu adevărat șofer doar atunci când te poți numi și proprietar de mașină.
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Foto: Superbrands
Articol recomandat de Superbrands​

Branding de 5 stele

de Smile Media
Unul dintre cei mai mari jucatori de pe piața hotelieră locală, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, își menține, la 19 ani de la deschidere, reputația de etalon al luxului modern în capitala plină de viață a României. Renumit pentru serviciile sale excepționale, varietatea de restaurante, lounge-uri și spațiul generos pentru organizarea de conferințe și evenimente private, hotelul este un cadru ideal, atât pentru oaspeții din zona business, cât și pentru călătoriile cu adevărat inspirate si de succes sau pentru petrecerea timpului alături de familie sau prieteni.
CEC Bank împlinește 155 de ani
Foto: CEC Bank

[P] Tu ce cadouri faci de ziua ta? CEC Bank premiază cu 155 euro brut fiecare copil născut pe 24 noiembrie 2019

de Smile Media
La 155 de ani de la lansarea CEC Bank, banca vrea să continue o tradiție începută încă din 1937 și oferă cadou 155 euro fiecărui copil născut în data de 24 noiembrie 2019.
  • Vezi în articol date despre campania "Continuând tradiția, la aniversarea a 155 de ani, premiem copiii născuți în 24 noiembrie 2019" și un timeline cu cele mai importante momente din istoria CEC Bank
Mihai Adrian Trandafir
Foto: STOICA & Asociatii
Dosare Juridice - Accident de muncă

Posibilitatea atragerii răspunderii penale a angajatorului în cazul accidentelor de muncă, chiar și în ipoteza externalizării serviciului de siguranță și sănătate în muncă

de Mihai Adrian Trandafir STOICA & Asociatii
Există posibilitatea atragerii răspunderii penale a angajatorului în cazul unui accident de muncă, în ipoteza externalizării serviciului de securitate și sănătate în muncă? Aceasta este o întrebare ce a primit răspunsuri diametral opuse în practică, cu consecințe dramatice pentru angajatori.
Sandra Muresan
Foto: MedLife
Medicii schimbării

Medicina de familie în România prin ochii dr. Sandra Mureșan: Chiar dacă există probleme, nu aș vrea să plec în străinătate. Contează atât de mult un mesaj de tipul "mulțumesc, fetița mea se simte mai bine"

de A.R. HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Medicii schimbarii
Ce înseamnă medicina de familie în România, dincolo de ce auzim cel mai des despre medicii de familie, că doar trimit pacienții la medicii specialiști, scriu rețete îngropați în hârtii, paralizați de un sistem informatic care funcționează foarte prost? ''Care dintre noi nu a fost cel puțin odată la medicul de familie și nu i s-a putut elibera o rețetă, un bilet de internare sau s-a blocat cardul de sănătate, s-a enervat, s-a certat?'' se întreabă dr. Sandra Mureșan.
Gabriel Zbarcea, Liviu Giugiumica
Foto: Tuca Zbarcea & Asociatii

webPR: Țuca Zbârcea & Asociații se aliază cu Trident Capital Investments, companie fondată și condusă de Liviu Giugiumica, unul dintre cei mai titrați bancheri de investiții din România

de Tuca Zbarcea & Asociatii
Țuca Zbârcea & Asociații a anunțat astăzi un parteneriat exclusiv cu Trident Capital Investments, o companie specializată de investment banking și corporate finance, cu scopul de a oferi servicii integrate de consultanță juridică/fiscală și intermediere financiară pentru clienții care derulează diferite proiecte de investiții.
Infografic SmartDreamers
Foto: Hotnews

Companii angajatoare în online: Facebook, Google și Reddit, în topul preferințelor. Angajatorii caută candidați prin Snapchat, TikTok și Quora

de RA HotNews.ro
Rețeaua de socializare Facebook conduce în topul preferințelor recrutorilor atunci când vine vorba despre promovarea joburilor pe alte canale decât cele clasice. Următoarele 3 poziții sunt ocupate de Instagram, Google și YouTube, potrivit datelor startup-ului SmartDreamers.
Idei afaceri
Foto: Depositphotos

Cine face afaceri în România. Profil de antreprenor: Între 40 și 45 de ani, studii superioare, căsătorit

de Raluca Abrihan HotNews.ro
Peste 1,8 milioane de oameni au făcut afaceri, în acest an, în economia românească, cu peste 63.000 mai mulți față de aceeași perioadă a anului trecut, arată un studiu realizat de Frames. Cei mai mulți români angrenați în business sunt bărbați cu vârsta între 40-49 de ani, din București, cu studii superioare, interesați, în primul rând, de afacerile din comerț, construcții și activități profesionale, științifice și tehnice.
Bitdefender
Foto: Bitdefender

Predicții Bitdefender despre atacurile cibernetice din 2020 - Dispozitive tot mai vulnerabile, atacuri sofisticate și lupta neîncetată pentru dreptul la intimitate

de Vlad Barza HotNews.ro
Anul 2019 va stabili un nou record în care numărul amenințărilor informatice va atinge pragul de un miliard. Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender anticipează că în 2020 atacurile vor deveni din ce în ce mai sofisticate, cu consecințe devastatoare pentru oameni și companii. Bitdefender estimează că numărul vulnerabilităților raportate va crește în 2020, statele se vor implica sub acoperire în atacuri informatice atribuite altor țări, iar dezvoltarea tehnologiilor deepfake în scopuri de criminalitate informatică va genera o nouă plajă de atac pentru infractori.
Kinetofit
Foto: Positive Communication

[P] ​Tu în ce proiect investești în 2020? "Proiect Corpul Meu 2020", campanie de sănătate a corpului și echilibru emoțional, lansată de KinetoFit

de Smile Media
​KinetoFit lansează o provocare pentru 2020, tuturor celor care își doresc starea de bine pe care ți-o aduce un stil de viață echilibrat, ce include sportul efectuat corect, consecvent și fără dureri, precum și dieta personalizată. Cei care își fac abonament în luna decembrie la programele KinetoFit beneficiază de o reducere de 10%, pentru încurajare, în cadrul campaniei “Proiect Corpul Meu 2020”.
Plafar si Crucea Rosie
Foto: webPR.ro

[P] Plafar și Crucea Roșie fac Sărbătorile de Iarnă mai frumoase pentru copiii și bătrânii din Ilfov

de Smile Media
Plafar, companie aflată în portofoliul Ministerului Economiei și Crucea Roșie din România - Sucursala Ilfov, au realizat un parteneriat cu scopul de a oferi, în fiecare an, sprijin persoanelor cu nevoi speciale, bătrânilor din cămine și copiilor din centrele de plasament Ilfov, din dorința de a le face sărbătorile mai frumoase.
Ce-ar face Freud în locul tău? - de Sarah Tomley
Foto: Editura Trei

Ce-ar face Freud în locul tău? - de Sarah Tomley

de D.S. HotNews.ro
Luni, 2 Dec 2019 Actualitate | Cultură
Aparut la editura Trei, volumul Ce-ar face Freud în locul tău? - de Sarah Tomley ne arata cum ar rezolva cei mai mari psihoterapeuti problemele cu care ne confruntam zi de zi. Pe jumătate introducere în psihologie, pe jumătate ghid de viață, această carte oferă informații clarificatoare și pătrunzătoare despre motivele pentru care ești așa cum ești și pentru care faci lucrurile pe care le faci, alături de sfaturi de la psihologi și psihanaliști, precum Melanie Klein, Donald Winnicott, Fritz Perls și mulți alții.
Tudor Musatescu
Foto: editiadedimineata.ro

Edițiadedimineață.ro: "Umorul adevărat este haz cu studii universitare." Cu duioșie și umor, despre înțelepciune, demnitate, concesii

de editiadedimineata.ro editiadedimineata.ro
La sfârșitul anului 1970, Tudor Mușatescu, poet, prozator, dramaturg, umorist, a plecat cu „perlele de spirit ce ieșeau din gura lui în ritm de mitralieră” să le spună unei alte lumi. Născut în 22 februarie 1903 la Câmpulung, în familia unui avocat, a făcut studii de litere și filozofie, dar și de drept.
Simona Halep
Foto: wtatennis.com/ getty

​VIDEO Lovitura anului în tenis: Simona Halep și Patricia Țig, candidate în ancheta WTA

de Red. Sport HotNews.ro
Simona Halep și Patricia Țig se află printre candidatele la cea mai frumoasă lovitură a anului 2019 în circuitul profesionist de tenis, într-o anchetă realizată pe site-ul WTA.
dezmostenitii-o-poveste-despre-bani
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Dezmostenitii. O Poveste despre bani

de A.V. HotNews.ro
S-au scris multe carti despre fuga de Romania, dar mai putine despre intoarcerea la ea. Tocmai de aceea, romanul Dezmostenitii, al lui Dani Rockhoff, este un document pretios despre cum percepe si cum se adapteaza un repatriat la noua-vechea lui tara.
Admiral Kuznetsov, la docuri
Foto: Wikimedia Commons

UPDATE Incendiu la bordul unicului portavion rusesc, Amiralul Kuznețov

de R.M. HotNews.ro
Un incendiu a izbucnit la bordul unicului portavion al Marinei ruse, Amiralul Kuznețov, care se află la chei în portul Murmansk (nord) de peste doi ani pentru lucrări de reparație, au anunțat joi agențiile rusești de presă, citate de AFP.
incontestabil-evolutia-si-stiinta-creatiei
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Apariția și evoluția omului pe înțelesul tuturor

de A.V. HotNews.ro
Bill Nye arata, intre altele, cum au aparut oamenii si daca specia noastra isi continua evolutia, care sunt promisiunile si pericolele organismelor modificate genetic, precum si cat de probabil este ca si pe alte planete sa se fi produs un proces evolutiv similar cu cel de pe Pamant.

Inel
Foto: Stirile ProTV

Știrile ProTV: Românul care a cumpărat inelul Rihannei pentru a-l face cadou de Crăciun. Suma uriașă pe care a plătit-o

de Stirile ProTV Stirile ProTV
12:17 Magazin
Ceasuri vechi de colecție și inele cu diamante purtate de celebrități precum Beyonce sau Rihanna.
Sigla USR
Foto: Facebook

Nici USR nu e de acord ca Guvernul să își asume răspunderea pe legea bugetului. Dan Barna: Asumarea răspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat ar deschide un precedent periculos

de MH HotNews.ro
Asumarea răspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat ar deschide un precedent periculos, consideră liderul USR, Dan Barna. El spune că este absolut necesar ca proiectul de buget pe 2020 să fie dezbătut și votat în Parlament.
Mike
Foto: Captura YouTube

Digi24: Cum a reușit un tânăr să se pensioneze la 24 de ani, după doar cinci ani de muncă

de Digi24 Digi24
Mike Rosehart are doar 27 de ani, dar este deja „pensionar” de 3 ani, pentru că a încetat să mai muncească la vârsta de 24 de ani.
Budescu
Foto: captura Digisport

DigiSport: Incredibilul Budescu! Momentul anului. A dat gol din vestiar. "Îți dau 10 milioane" VIDEO

de DigiSport Digisport.ro
Constantin Budescu, jucătorul celor de la Astra Giurgiu, a făcut din nou spectacol cu o execuție magistrală! Jucătorul de 30 de ani i-a obișnuit pe suporteri cu goluri incredibile, din poziții aproape imposibile, iar acum a dus lucrurile la un alt nivel.
Marius Danut Carasol
Foto: Facebook

Fostul șef al Transelectrica Marius Dănuț Carașol, acuzat că și-a falsificat diploma pentru a putea ocupa postul, a fost trimis în judecată

de Redactia HotNews.ro
Fostul președinte al Transelectrica Marius Dănuț Carașol, acuzat de procurori că și-a falsificat diploma de studii necesară pentru a ocupa acel post de conducere, a fost trimis în judecată sub acuzația de uz de fals. El este arestat din luna noiembrie.
USR
Foto: Facebook

Oli Ardelean, exclusă din USR Ilfov, după ce l-a acuzat pe Barna de semnături false la „Fără Penali”

de R.M. HotNews.ro
Oli Ardelean, de la USR Ilfov, a acuzat că a fost exclusă din organizație pentru o postare făcută la începutul lunii noiembrie în care afirma că Dan Barna a știut de semnături false la inițiativa „Fără Penali”. Ea a reclamat o „execuție” care a avut loc miercuri seara în Biroul Național al partidului, potrivit Mediafax.
Marian Preda
Foto: Agerpres

Mesajul lui Marian Preda, noul rector al Universității din București/ ”Am o misiune precisă: să transform universitatea într-o universitate fanion”

de A.O. HotNews.ro
Marian Preda, proaspăt ales rector al Universității din București, cu 57% din voturile exprimate, a transmis un mesaj de mulțumire pe pagina personală de Facebook. Profesorul spune că funcția pentru care a fost ales îl onorează și îl obligă. Pentru asta are o misiune precisă, și anume să transforme Universitatea din București într-o universitate fanion, ”o universitate pentru viitorul României”.
Cseke Attila
Foto: Facebook

Senator UDMR: O asumare a răspunderii pe buget ar fi un derapaj serios

de Redactia HotNews.ro
UDMR nu agreează o eventuală asumare a răspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat. Liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila, spune la RFI că un asemenea demers luat în calcul de premierul Ludovic Orban ar reprezenta ”un derapaj destul de serios”.
orhideea-si-papadia-de-ce-exista-copii-cu-probleme-de-dezvoltare-si-cum-pot-toti-copiii-sa-creasca-frumos
Foto: Hotnews
Ghid practic

D​e ce exista copii cu probleme de dezvoltare si cum pot toti copiii sa creasca frumos

de A.V. HotNews.ro
Anumite variante ale genelor cresc predispozitia unei persoane la depresie, anxietate, tulburare hiperkinetica cu deficit de atentie si comportamente antisociale, sociopate sau violente. Insa in loc sa considere aceasta gena „de risc” ca fiind o slabiciune, Boyce schimba modul in care ne raportam la fragilitatea umana, dovedind ca, desi aceste gene „rele” pot crea probleme, in situatia si mediul adecvate, pot sa duca la aparitia unor copii care nu doar ca se descurca mai bine decat inainte, dar care isi depasesc cu mult colegii.

Teodor Cristian Blidaru
Foto: AGERPRES

Medicii rezidenți explică ce înseamnă eliminarea monopolului UMF din pregătirea lor: Rezidenții vor ajunge în spitalele unde este deficit real de medici / Măsura ar putea vindeca, pe termen lung, sistemul nostru de sănătate

de Alina Neagu HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Actualitate | Sanatate
Eliminarea monopolului deținut până acum de medicii-profesori la UMF în pregătirea medicilor rezidenți - care se înghesuiau doar în spitale din marile centre universitare, pentru că doar acolo lucrează medici care sunt și profesori la facultățile de Medicină și doar acolo aveau voie să facă rezidențiatul - ar putea vindeca, pe termen lung, sistemul nostru de sănătate, consideră medicii consultați, în ultimele zile, de HotNews.ro. "Rezidenții vor putea ajunge, de acum încolo, și în spitale unde este deficit real de medici", explică Teodor Cristian Blidaru, președintele Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România.


VR
Foto: Pexels

Realitatea augmentată și realitatea virtuală vor transforma 23 milioane de locuri de muncă în următorii zece ani

de RA HotNews.ro
Utilizarea pe scară mai largă a realității augmentate (AR) și a realității virtuale (VR), în domenii precum comerț, sănătate și servicii, va aduce un plus de 1,5 trilioane de dolari la PIB-ul global până în 2030, și va transforma 23 milioane de locuri de muncă, potrivit unui raport PwC.
Coperta
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Ambiții politice, spionaj industrial, amatorism și competență în economia romaneasca. O istorie fascinantă a industrializării comuniste

de A.V. HotNews.ro
Istoricul Petre Opris face o treaba extraordinara in aceasta carte: scoate la lumina istoria economiei romanesti din vremea comunismului, publica documente de arhiva (din Romania si din Statele Unite) extrem de interesante si arata cum se luau deciziile in organizatiile de partid si de stat. Veti gasi aici texte despre industria aeronautica, despre datoriile externe ale Romaniei sau despre industria de aparare, foarte relevante pentru vremea respectiva.

Monede de la Beta Samati
Foto: Antiquity Publications

Etiopia: Arheologii au descoperit un oraș de 2.800 de ani vechime dintr-un imperiu african ce a rivalizat cu cel Roman

de Vlad Barza HotNews.ro
După aproape zece ani de excavații, arheologii au publicat date despre un oraș african uitat, locuit timp de 14 secole, începând cu secolul VIII î Hr. Au fost descoperite și clădiri din piatră, dar și simboluri creștine de acum 1700 de ani. Orașul a fost parte a unui imperiu nord-african numit Aksum care a dominat regiunea între anii 80 î Hrși 825 e n. Aksum a fost una dintre marile puteri ale vremii, fiindcă a cucerit regiunile învecinate și făcea intens comerț cu Imperiul Roman.
Ministerul Finantelor Publice
Foto: Hotnews

De la Taifasuri, la Ministerul Finanțelor: Mironel Panțuroiu, numit secretar de stat

de F.B. HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Economie | Finanțe & Bănci
​Premierul Ludovic Orban l-a numit pe Mironel Panțuroiu în funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice (MFP), conform unei decizii publicate în Monitorul Oficial.
salariu
Foto: Pro TV

Orban, despre amânarea eliminării pensiilor speciale în Parlament: Poate că va permite conturarea unei poziții unitare cu USR/ Schimbare de macaz- susținem păstrarea pensiilor doar pentru militari

de MH HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Actualitate | Esențial
Premierul Ludovic Orban spune că amânarea abrogării pensiilor speciale de către Parlament va da răgazul majorității parlamentare care sprijină Guvernul să vină cu o poziție unitară. El a subliniat că PNL susține păstrarea acestor pensii doar pentru militari. Aceasta, în condițiile în care până acum PNL a susținut, așa cum e prevăzut și în proiectul din Parlament, menținerea pensiilor speciale și pentru magistrați.
NBA, logo
Foto: nba.com

​NBA: Lakers și Milwaukee, la cota 22 de victorii în sezonul regulat (Rezultatele zilei)

de A.I. HotNews.ro
Los Angeles Lakers și Milwaukee Bucks continuă să adune victorii, cele două ajungând la cota 22 de succese, performanță cu care domină ierarhiile din cele două conferințe. Lakers a trecut de Orlando Magic (96-87), iar Milwaukee de New Orleans Pelicans (127-112). Intră în material pentru a vedea rezultatele zilei din NBA și clasamentele actualizate din cele două conferințe.
Valentin Naumescu
Foto: Arhiva personala

Pro-Rusia, anti-SUA: Macron salvează sau distruge UE și NATO?

de Valentin Naumescu Contributors.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Actualitate | Opinii
La doi ani și jumătate de la entuziasmanta sa alegere ca Președinte al Republicii Franceze, pe care mulți dintre noi am văzut-o inițial ca o speranță de salvare a Uniunii Europene și a viziunii liberale a Occidentului în fața populismului naționalist eurofob, carismaticul și flamboiantul Emmanuel Macron pare să pornească pe o direcție de politică externă îngrijorătoare cel puțin pentru Europa Centrală și de Est, dacă nu și pentru însăși existența Occidentului transatlantic;
Dan Petrescu
Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Europa League: CFR Cluj vs Celtic (19:55)/ Punctul care aduce primăvara

de A.I. HotNews.ro
CFR rămâne la un punct distanță de primăvara Europa League, campioana României având două variante din trei contra celor de la Celtic Glasgow. Dan Petrescu a vorbit despre marele meci într-o conferință de presă, iar acesta a subliniat următoarele: "Dacă nu ne vom califica, va fi unul dintre cele mai triste momente din cariera mea". Meciul din Gruia va începe la ora 19:55, va fi în direct pe Digisport, Telekomsport și LookTV și LiveText pe HotNews.ro.
Business report
Foto: Colaj foto

​Business report: Ce măsuri au luat statele din jurul României pentru dezvoltarea sectorului autohton de IT; Lovitură dură pentru companiile aeriene!; Costul unitar al muncii, creștere dublă față de bulgari

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
​Cine pierde din scăderea ratingului de țară? Puterea de cumpărare a companiilor și populației scade, iar economiile în lei se deteriorează...

Modificare la Codul Muncii: Salariații vor avea mai multe zile libere. Schimbări și pentru profesori și elevi...
Una dintre imaginile create acum 44.000 de ani
Foto: Nature

Cea mai veche poveste spusă vreodată - Într-o peșteră din Indonezia a fost descoperită o pictură de 44.000 de ani, reprezentând o scenă de vânătoare

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Science - Arheologie
Arheologii care au făcut cercetări în peșterile din Indoezia spun că au descoperit cea mai veche operă de artă care spune o poveste: o scenă de vânătoare pictată cu pigment roșu pe pereții unei peșteri, acum 43.000 de ani. Pictura din insula Sulawesi înfățișează oameni supranaturali care vânează animale sălbatice. Este, spun arheologii, cea mai veche reprezentare de artă figurativă. Scena este extrem de sofisticată pentru cât este de veche și arată că oamenii aveau capacități creative extraordinare.
Oleksandr Bankov
Foto: Hotnews

VIDEO Ambasadorul Ucrainei în România, la HotNews.ro LIVE: Ce se întâmplă în Ucraina e o proiecție a Rusiei față de fostul spațiu socialist. Dacă dispare mâine Ucraina cu aspirațiile sale europene și euroatlantice, frontiera Rusiei se va muta la granița cu România / Țările din Occident nu simt ce înseamnă să fii ținta unui atac

Marți, 10 Dec 2019 Actualitate | Esențial
„Ce se întâmplă la noi reprezintă un foarte mare risc pentru alții. Dacă dispare mâine Ucraina cu aspirațiile sale europene și euroatlantice, de fapt frontiera Rusiei se va muta la frontiera cu România”, a declarat ambasadorul Ucrainei în România, Oleksandr Bankov, la interviurile HotNews.ro. „Ce se întâmplă în Ucraina e o proiecție a Rusiei față de fostul spațiu socialist, revenirea la zona de influență pe care Uniunea Sovietică a avut-o. Polonia a înțeles, România a înțeles. Riscurile în Occident sunt mai puțin resimțite. Ei nu simt ce înseamnă a fi ținta unui atac, chiar dacă nu e direct, dar hibrid”, spune diplomatul.
Subiectele zilei
Foto: Colaj foto

Subiectele zilei: Sute de mii de români din Marea Britanie, spectatori la alegerile cruciale care le vor schimba viața; O sală de sport care a costat 2 milioane de lei, reparată cu bani de trei ori mai mulți; Academia Română, o frână pentru modernizarea Educației

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Clasa politică, la 30 de ani de la Revoluție. De la Ceaușescu la baronii locali...

Un bătrân = un bătrân. În răsdiscutatul subiect al pensiilor speciale, nu e vorba de pensii...
F16 din dotarea RoAF
Foto: Forțele Aeriene Române / Bogdan Aaron PANTILIMON

România cumpără încă 5 avioane F16 de la Portugalia. Toate avioanele F16 ale României vor fi modernizate și întreținute în țară

de Victor Cozmei HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Actualitate | Defense
Legea care permite achiziționarea a încă cinci avioane de vânătoare F16 din Portugalia, avioane care vor fi trecute printr-un proces de modernizare de tip Mid-Life Upgrade de către SUA, a fost adoptată miercuri de Parlament. Ulterior, cele cinci aeronave se vor alătura celorlalte 12 avioane F16 aflate deja în dotarea Forțelor Aeriene din România, iar toate vor fi modernizate în țară, cel mai probabil la Aerostar Bacău. Tot acolo vor fi asigurate și operațiunile de mentenanță și reparații capitale în viitor și nu doar pentru avioanele României, ci posibil și pentru alte state din jur care au achiziționat sau vor achiziționa modelul F16.
Champions League
Foto: Facebook

Champions League: Componența urnelor la tragerea la sorți - Real Madrid vs Manchester City, posibil duel în optimi

de A.I. HotNews.ro
Faza grupelor din Champions League s-a încheiat miercuri, iar ultimele echipe au completat tabloul formațiilor calificate pentru primavara competiției. În optimi am putea avea un duel de genul Real Madrid vs Manchester City.
Profesorul George Church de la Harvard
Foto: YouTube

Science News: Îmbătrânirea oamenilor va deveni reversibilă în mai puțin de 20 de ani, spune un genetician de top de la Harvard

de A.Th.C. HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Science - Stiintele vietii
Până acum, îmbătrânirea a fost inversată doar la șoareci. Vom ști în curând dacă metoda dă rezultate la cockeri spanieli. Profesorul George Church, care conduce 100 de oameni de știință într-un laborator de la Harvard Medical School, crede că va fi disponibilă pentru oameni în mai puțin de 20 de ani.
Corporate News
Foto: pixabay.com

Corporate News: Uber ar putea oferi servicii de curierat pentru firme; Europa înclină spre restricții pentru 5G după intensificarea lobby-ului american; Parteneriate de miliarde pentru mașini autonome și electrice

de A.Th.C. HotNews.ro
Uber se face de băcănie în Chile / Europa navighează cu dificultate în furtuna comercială dintre SUA și China / Vehiculele electrice semnalizează că vor intra pe profit din 2021
Hugh Grant
Foto: Flikr

Brexit: Actorul Hugh Grant merge din ușă în ușă la Londra în încercarea de a descuraja votarea lui Johnson

de I.B. HotNews.ro
Actorul britanic o însoțește pe candidata democrat-liberală, în încercarea de a descuraja votarea lui Johnson, un susținător al ieșirii din UE, la alegerile de joi. Tinerii alegători ar putea dezechilibra balanța.
Antibiotice
Foto: pxhere.com

Americanii încep să ia antibiotice pentru pești deoarece sunt mai ieftine ca o vizită la doctor

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Un nou studiu care a analizat magazinele online din domeniul piscicol a scos la iveală rezultate cât se poate de stranii. Au fost găsite comentarii ale oamenilor care arătau că antibioticele pentru pești au efect și asupra oamenilor, scrie The Guardian.​
Bayern, victorie pe teren propriu
Foto: captura uefa.com

VIDEO Bayern Munchen, învingătoare în derbiul serii cu Tottenham

de Red. Sport HotNews.ro
Bayern Munchen și-a respectat statutul de mare favorită și a încheiat Grupa B din Champions League cu maximum de puncte (18). Ultima victorie a venit pe Allianz Arena împotriva celor de la Tottenham (3-1).
In uzina Renault din Tanger
Foto: Hotnews

Potrivit presei franceze, italianul Luca De Meo ar fi noul CEO al grupului Renault

de I.B. HotNews.ro
Luca De Meo, actualul CEO al Seat (grupul Volkswagen), ar fi fost numit, potrivit AFP, numărul unu al grupului Renault, citează Rador. Se pare că alegerea managerului italian este susținută și de reprezentanții statului francez din consiliul de administrație al Renault.
Adrian Nastase
Foto: Hotnews

Adrian Năstase, Miron Mitrea, Adrian Severin și Dan Voiculescu au rămas fără decorații. Iohannis a semnat decretele - lista completă

de Redactia HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Actualitate | Esențial
Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele privind retragerea decorațiilor acordate unor persoane care au fost condamnate, printre care Adrian Năstase, Miron Mitrea, Adrian Severin, Dan Voiculescu, Emilian Cuteanu și Gheorghe Mencinicopschi. Decizia a fost luată după ce fostul premier Adrian Năstase, condamnat pentru fapte de corupție, a fost invitat la recepția de la Palatul Cotroceni, dedicată Zilei Naționale, gest care a stârnit un val de critici. Președintele a anunțat marți că va retrage decorațiile pentru toți cei care au suferit condamnări penale.
Zinedine Zidane
Foto: Uefa.com

​VIDEO Real Madrid, victorie în ultimul meci din faza grupelor

de Red. Sport HotNews.ro
Real Madrid a încheiat faza grupelor din Champions League cu o victorie, trupa lui Zidane impunându-se cu 3-1 pe terenul celor de la Club Brugge. Ultima reușită a galacticilor a venit în minutul 91, autor fiind Modric.
Doctori atacati in spital
Foto: Captura YouTube

VIDEO 200 de avocați au atacat doctorii unui spital de cardiologie din Pakistan / Trei morți, zeci de mașini distruse, un ministru regional bătut

de R.M. HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Actualitate | Internațional
Cel puțin trei pacienți au murit miercuri după ce un grup de 200 de avocați au atacat doctorii unui spital de cardiologie din Lahore, capitala estului Pakistanului, anunță AFP.
Harta coridoarelor China Europa
Foto: CSIS

Euractiv: Compania unui magnat ceh a plătit o campanie pro-China

de I.B. HotNews.ro
O agenție de relații publice (PR) angajată de Home Credit, o companie de credit, a creat o rețea de politicieni, experți, dar și jurnaliști, care ar fi trebuit să influențeze societatea cehă în favoarea Chinei, potrivit Euractiv.cz, citat de Rador.
Preturi energie
Foto: Eurostat

ArcelorMittal Hunedoara amenință cu suspendarea producției, pe motiv că prețul energiei ar fi prea mare/ Vezi cum contrazic cifrele Eurostat informațiile lansate atât de compania siderurgică, cât și de Ludovic Orban

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
ArcelorMittal Hunedoara amenință cu suspendarea producției "ca răspuns la condițiile pieței și la prețurile ridicate ale energiei". Amenințarea este lansată la doar o zi după ce premierul Ludovic Orban a vorbit despre ajutoare de stat care ar trebui acordate companiilor siderurgice și petrochimice, pe motiv că ar fi avut de suferit din cauza prețurilor prea mari la energie electrică și gaze naturale. Orban a spus că prețurile sunt aproape duble față de prețurile din Germania, iar compania siderurgică susține la fel, că energia și gazul sunt semnificativ mai scumpe decât în Germania și Franța. Doar că aceste informații nu sunt susținute și de cifrele Eurostat. Dimpotrivă, în Germania și Franța, gazul și electricitatea sunt mult mai scumpe decât în România.
turma de oi Alexandria
Foto: Captura video

VIDEO Viral pe Facebook: Turmă de oi, mânată de ciobani prin centrul orașului Alexandria

de N.O. HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Magazin
Sute de oi au fost filmate, miercuri, în timp ce traversau orașul Alexandria, județul Teleorman, mânate de ciobani. Filmarea a ajuns să fie larg distribuită pe Facebook.
F-35 pe portavion
Foto: Captura YouTube

Avioanele F-35 nelivrate Turciei vor fi cumpărate de SUA

de I.B. HotNews.ro
Cele două camere ale Congresului american s-au înțeles în privința bugetului american al apărării pentru 2020. În textul care va fi transmis președintelui Trump spre promulgare se prevede achiziționarea de către armata americană a avioanelor F-35A care nu au fost livrate Turciei, potrivit Hurriyet, citat de Rador.
Oxford International - IntegralEdu
Foto: IntegralEdu

[P] Oxford International College, unul dintre cele mai prestigioase licee britanice, organizează sesiuni educaționale demonstrative la București și Constanța

de Smile Media
Când vine vorba despre alegerea traseului educațional, incertitudinea apare la fiecare pas, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Multitudinea de variante prezente la nivelul instituțiilor de învățământ, precum și diversificarea continuă a specializărilor dau naștere la numeroase semne de întrebare. Alegerea celui mai ofertant pachet educațional și a celei mai potrivite specializări sunt momente extrem de importante și,în același timp, complicate în viața copiilor și a părinților.
Ministerul Finantelor Publice
Foto: Hotnews

​Opt măsuri pe care este construit bugetul pe 2020: de la creșterea accizei pentru țigări, până la indemnizația pentru hrană/ Deficit de 3,6% din PIB

de F.B. HotNews.ro
Pentru anul 2020, soldul bugetar este estimat la -3,6% din PIB (40,6 miliarde lei), iar cheltuielile de personal la 9,7% din PIB, în timp ce pentru anul 2021, soldul bugetar va fi de -3,34% din P.I.B., iar cheltuielile de personal de 9,4% din PIB, se arată într-un document al Ministerului Finanțelor Publice (MFP).
Fata in scaun cu rotile carata la tribunal
Foto: Captura YouTube

VIDEO Gest disperat al unor părinți: Fată paralizată, dusă la instanță în scaun cu rotile și cărată pe brațe pentru a-i convinge pe magistrați să dea sentința mai repede / Ea a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni în 2015

de Redactia HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Actualitate | Esențial
O tânără din Iași rămasă paralizată când avea 15 ani, după ce a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni, a fost dusă în scaun cu rotile la Judecătoria Iași, fiind cărată în brațe până la etaj. Părinții au încercat astfel, la 4 ani de la producerea accidentului, să îi înduplece pe magistrați să pronunțe mai repede sentința în cazul șoferului vinovat pentru că astfel faptele se prescriu, notează Ziarul de Iași.
Marcel Vela
Foto: Captura video

Marcel Vela, despre evenimentele din 10 august: Cei care au regizat această mizerie trebuie să plătească

de I.B. HotNews.ro
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, miercuri seara, la Prima TV, că s-a urmărit "compromiterea Jandarmeriei și reacționarea emoțională" a jandarmilor la evenimentele din 10 august 2018, iar "cei care au regizat această mizerie trebuie să plătească", potrivit Agerpres.
La Revolutie
Foto: HotNews.ro

Parlamentul European va adopta o rezoluție despre Revoluția din România / Siegfried Mureșan: „La 30 de ani de la Revoluție, oamenii au dreptul să afle adevărul”

de C.D. HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Actualitate | Esențial
Parlamentul European va adopta săptămâna viitoare o rezoluție despre Revoluția din România, a anunțat pe Facebook europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan.
Armand Gosu
Foto: Hotnews

Interviu cu analistul Armand Goșu. Zelenski a dovedit că face față unor negocieri dure cu Putin. De ce vor rușii un acord de tranzit al gazului cu Ucraina, deși au aproape gata Nord Stream și South Stream

de L.P. Contributors.ro
Marți, 10 Dec 2019 Actualitate | Opinii
Rezultatele negocierilor de la Paris sunt mai degraba modeste. Blocajul principal, același de mai mulți ani, este în privința primului pas. Putin condiționează retragerea din Donbass și predarea controlului frontierei către grănicerii ucraineni de organizarea alegerilor locale. Ucraina vrea ca rușii să se retragă înainte de organizarea acestor alegeri locale. Interviul de mai jos cu Armand Goșu este în fapt o discuție mai lungă despre Ucraina și Rusia, cu multe trimiteri istorice necesare, și cu o privire asupra contextului internațional. Armand Goșu este istoric de profesie, cunoaște nemijlocit aceste țări, este domeniul lui principal de competență, de peste 20 de ani.
autobuz electric
Foto: Hotnews

Licitația lansată de Primăria Municipiului București pentru achiziționarea a 100 de autobuze electrice, anulată

de C. Ivanov HotNews.ro
Licitația lansată de Primăria Municipiului București (PMB) pentru achiziționarea a 100 de autobuze electrice a fost anulată, fiind depuse "numai oferte inacceptabile și/sau neconforme", arată un anunț din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP), citat de Agerpres.
Elevi
Foto: Facebook/ Ministerul Educatiei Nationale-Romania

Cei mai mulți dintre elevii de clasa a VIII-a din București vor să meargă la licee teoretice/ Care este topul liceelor în opțiunile elevilor- Sondaj

de Andreea Ofițeru HotNews.ro
Peste 70% dintre elevii care sunt în prezent în clasa a VIII-a în Municipiul București vor să-și continue studiile la licee teoretice, arată un studiu privind opțiunile școlare și profesionale ale elevilor de clasa a VIII-a întocmit în perioada 17 octombrie - 07 noiembrie 2019. Cercetarea arată că 5.787 vor să meargă la profitul "Real", în timp ce pentru "Uman" au optat 3.815 de elevi. Studiul a fost făcut de Centrul Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională (CMBRAE) în baza unui chestionar la care au răspuns 13.040 elevi, adică 84,31% din totalul populatiei școlare din clasele a VIII-a. În anul școlar 2019-2020, în București sunt 15.465 elevi înscriși în clasele a VIII-a.Alte titluri din Actualitate:

Ministerul Culturii cere anularea licitației pentru manuscrisele lui Mircea Eliade
CNCD s-a autosesizat în cazul declarațiilor Gabrielei Firea potrivit cărora biroul lui Ludovic Orban era ca „un bar de negri”
141 de medici din serviciile de urgență anunță că vor protesta dacă Raed Arafat va fi demis / O parte dintre medicii din UPU sunt apropiați ai lui Raed Arafat, fiind și coordonatori SMURD
PSD lasă fără obiect asumarea răspunderii Guvernului pe tema Justiției/ Senatul a adoptat amânarea pensionării anticipate a magistraților cu doi ani


ECONOMIE

Complexul Energetic Oltenia
Foto: AGERPRES

Conducerea Complexului Energetic Oltenia, responsabilă de prejudicii uriașe asupra companiei/ Instanța supremă a respins cererea de anulare a unui raport de control, care arăta neregulile

de CP HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Economie | Energie
Înalta Curte de Casație și Justiție a respins miercuri, definitiv, cererea Complexului Energetic Oltenia de anulare a unui raport al corpului de control al Ministerului Energiei, care arăta că șefii companiei au provocat daune de zeci de milioane de euro, potrivit GorjNews. Consecințele deciziei Curții Supreme ar putea fi revocarea actualului directorat, în frunte cu Sorinel Boza, cel care conduce compania din 2016, și demararea procedurilor legale de recuperare a prejudiciului de la persoanele care se fac vinovate de producerea lui.
Standard & Poor's
Foto: Flickr/ eflon
Articol actualizat

Perspectiva României, revizuită de Standard & Poors de la stabilă la negativă / Una dintre cauze, creșterea de pensii de anul viitor / Ce consecințe are

de F.B. HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Economie | Finanțe & Bănci
S&P Global Ratings și-a revizuit perspectiva asupra României la negativă, de la stabilă, anunță agenția de rating, precizând că menține ratingul creditului suveran în monedă străină și pe termen scurt la „BBB- / A-3”. Această decizie va duce la împrumuturi mai scumpe pentru stat. În următorii doi ani, agenția ar putea să scadă ratingul dacă nu se iau măsuri.


0-100.hotnews.roSPORT

Dan Petrescu
Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA
Europa League

Dan Petrescu, înaintea meciului decisiv cu Celtic: "Va fi un mic miracol dacă ne calificăm"

de Silviu Dumitru HotNews.ro
​Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, spune că formația sa trebuie să joace pentru victorie în meciul cu Celtic, de joi, care îi poate aduce calificarea în șaisprezecimile de finală ale Europa League. Tehnicianul numește această posibilă performanță "un mic miracol".
Crina Pintea
Foto: ihf.info
CM Handbal feminin

Crina Pintea: Noi, ”proastele astea, rușinea țării”, avem posibilitatea să jucăm la turneul preolimpic

de Red. Sport HotNews.ro
Miercuri, 11 Dec 2019 Sport | Teamball
Pivotul Crina Pintea a transmis printr-un mesaj, la finalul participării naționalei de handbal feminin la Campionatul Mondial din Japonia, unde s-a clasat pe locul 12, că România se află, ”totuși”, în primele 12 echipe ale lumii și s-a arătat deranjată de ”specialiștii” care consideră parcursul tricolorelor unul ”ratat”. ”Noi, ”proastele astea, rușinea țării”, avem posibilitatea să jucăm la turneul preolimpic!”, a scris Crina Pintea.
PSG, victorie lejera
Foto: captura uefa.com

VIDEO PSG, scorul zilei în Champions League

de Red. Sport HotNews.ro
PSG a încheiat faza grupelor din Champions League cu un succes cu 5-0 în fața celor de la Galatasaray, campioana din Ligue 1 adunând 16 puncte dintr-un total de 18 posibile. Parizienii au câștigat Grupa A, ei fiind urmați de Real Madrid.


LIFE

Bancul zilei: Cadoul perfect

de I.B. HotNews.ro
– Frate, vine ziua iubitei mele și nu știu ce să-i iau.
– I-ai și tu un buchet de flori.
– Dar e și revelionul...


REVISTA PRESEI

Caru`cu vedete
Foto: Colaj foto

Caru`cu vedete: Cine a fost cel mai bine plătită vedetă pe Instagram în 2019; Ed Sheeran desemnat artistul deceniului în Marea Britanie

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
Cum arăta Angelina Jolie în adolescență și cum arată acum. Prin ce transformări a trecut vedeta...

Surpriză uriașă în showbiz! Andreea Bălan, însărcinată pentru a treia oară?
Faze tari
Foto: Colaj foto

​Faze tari: Camionul care „s-a condus” singur e dovada revoluției în transporturi; Ce au descoperit angajații unui supermarket într-o cutie cu banane

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
​Porumbei cu pălării de cowboy în miniatură au fost văzuți pe străzile din Las Vegas. Nimeni nu-și explică aparițiile neobișnuite...

Mai multe lebede par să se fi îndrăgostit de un golf din Clisura Dunării. Deși este iarnă, păsările s-au adunat în zona localității Eșelnița, din Mehedinți, și vin la pontoanele pensiunilor din zonă, spre încântarea turiștilor...
Utile
Foto: Colaj foto

Utile: YouTube și Google facilitează pirateria și tocmai au pierdut un proces ”costisitor” din acest motiv; Sfatul unui renumit microbiolog: cât de des trebuie schimbată lenjeria de pat

de Lupu Vlad-Andrei HotNews.ro
George Laurer, inventatorul scanerului pentru codurile de bare. Inginerul a revoluționat distribuția bunurilor de larg consum...

Aceste fructe sunt pline de vitamine și au puține calorii. Combat guta și ”topesc” grăsimea de pe burtă...

Intalniri on-line

Top 10 articole cele mai ...


Life
​Bancul zilei: Nevoia de lucrări edilitare
Într-un sat, preotul le învată pe femei să nu mai spună ca și-au înșelat bărbații, ci că „au alunecat”.
Bancul zilei: Deturnare la metrou... cu morală
Mecanicul unui metrou bucureștean are parte de o zi banală până când își face intrarea în cabină un tip tuciuriu cu un pistol în mână, care comandă scurt:- La Beirut!După ce-și revine din șoc, vatmanul încearcă să-i explice agresorului:- Domnule, ăsta-i metrou, nu avion, merge pe unde are șine. Doar nu credeți în realitate că pot...
Bancul zilei: Invazia extratereștrilor la sat
Într-un sat din România se zvonea că va fi o invazie a extratereștrilor. Vine Georgel cu vestea la toți cetățenii, spunându-le: - Vedeți că ne-ar putea invada extratereștrii! Sunt oameni mici...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by