Sedinta Guvern Orban
Foto: Guvernul Romaniei

VIDEO Răspunsul lui Orban întrebat dacă vor crește pensiile cu 40% din septembrie: „Nu e 100% asta​. Banii sunt prevăzuți, dar depinde cum evoluează economia” / Alocațiile dublate dacă sunt bani

de C.D. HotNews.ro
Ludovic Orban a declarat la HotNews.ro LIVE că majorarea alocațiilor și a pensiilor depinde de evoluția economică. Premierul a precizat însă că își dorește aceste creșteri, însă nu va fi luată nicio decizie „care să afecteze evoluția economiei pe termen lung”. „Vom crește pensiile cu siguranță, dar nu vom lua o decizie care să afecteze evoluția economiei pe termen lung Vom crește și alocațiile, vom încerca să asigurăm o creștere cât mai mare”, a spus el.
Florin Cîțu
Foto: Guvernul Romaniei

Florin Cîțu: Susțin 100% declarațiile lui Orban. Dublarea alocațiilor nu a fost inclusă în buget și este nevoie de resurse suplimentare

de Redactia HotNews.ro
Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, spune că susține 100% afirmațiile lui Ludovic Orban, conform cărora evoluția economiei va influența dinamica cheltuielilor cu asistența socială, precizând că dublarea alocațiilor nu a fost inclusă în buget și este nevoie de resurse suplimentare.
Centrala de la Cernavoda
Foto: Nuclearelectrica

Ludovic Orban, despre reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă: Mie îmi este clar că nu o să meargă cu chinezii/ Vom vedea cu ce partener

de CP HotNews.ro
Statul român va renunța la parteneriatul cu o firmă chineză, vechi de aproape cinci ani, pentru construirea reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă. "Mie îmi este clar că nu o să meargă cu chinezii (...) Vom vedea cu ce partener (vor fi făcute reactoarele). Este vorba de partener și finanțare", a spus premierul Ludovic Orban într-un interviu acordat HotNews.ro. Ludovic Orban a precizat că toate investițiile în domeniul energetic din România vor depinde de acum înainte de green deal, acordul verde european.
Autostrazi in Europa vs România
Foto: Hotnews

Orban: Autostrăzile Comarnic- Brașov și Sibiu-Pitești pot fi realizate în cinci ani, dacă rămâne PNL la guvernare/ Comarnic- Brașov ar putea fi făcută cu bani de la buget, iar pentru Tg Mureș- Iași vor fi cerute fonduri europene

de CP HotNews.ro
Guvernul va lua până la finalul lunii ianuarie o decizie cu privire la modul în care va fi construită autostrada Comarnic-Brașov, a declarat premierul Ludovic Orban în cadrul unui interviu acordat HotNews.ro. Orban consideră că trebuie finanțare cu bani de la buget, nu prin parteneriat public-privat (PPP). De asemenea, despre parteneriatul public privat prevăzut pentru autostrada Târgu Mureș- Iași, Orban spune că este o glumă și de aceea va fi depusă cerere de finanțare din fonduri europene a studiului de fezabilitate.


Casa Partidului Comunist Bulgar
Foto: Hotnews

Reportaj de călătorie. OZN-ul comunist din inima Munților Balcani

de Vlad Popovici HotNews.ro
Regimurile comuniste s-au remarcat, printre altele, și prin realizarea unor edificii monumentale, scumpe, dar complet inutile. Nu știu câte dintre acestea mai pot fi vizitate astăzi în România. Eu am văzut, în schimb, unul în Bulgaria, în inima Munților Balcani, la peste 1400 de metri altitudine. Numită și OZN-ul bulgăresc, construcția vorbește despre megalomania unui regim care voia să arate că „poate”, deși era din ce în ce mai impotent.
Spitalul Universitar
Foto: Facebook - Emanuel Ungureanu

Spitalul Universitar din București, amendat cu 20.000 de lei după ce trupul unui pacient mort a fost abandonat pe scara de incendiu

de Redactia HotNews.ro
Spitalul Universitar de Urgență București a fost amendat cu 20.000 de lei, după ce inspectorii sanitari din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București au constatat neregulile în manipularea pacienților decedați. Controlul a fost făcut după ce în spațiul public au apărut imagini cu trupul neînsuflețit al unui pacient abandonat cu orele pe scările interioare.
Tren taiwanez de mare viteza
Foto: Wikimedia Commons
Articol susținut de grupul Grampet

Exemplul Taiwan - O insulă mică, trenuri de mare viteză și probleme depășite cu succes

de Vlad Barza HotNews.ro
Sâmbătă, 18 Ian 2020 Economie | Industrie Feroviara
Taiwanul este o insulă de șase ori mai mică decât România, dar cu 23 de milioane de locuitori și cu mult know-how tehnologic. Teritoriul a reușit să-și păstreze independența față de China care o vede precum o zonă ”rebelă” care trebuie reunită cu țara cu orice preț. Deși la început părea greu de realizat, Taiwanul a reușit să construiască o cale ferată de mare viteză de la nord la sud, cu fonduri private, lungimea traseului fiind cam ca de la București la Mediaș. Chiar dacă lucrurile au început cu stângul și chiar dacă și statul a trebuit să intervină, în articol puteți citi de ce calea de mare viteză ce a costat 18 miliarde dolari este dată ca exemplu de bune practici mai ales în SUA.
Swiss Week va avea loc în perioada 20-27 ianuarie
Foto: IntegralEdu

[P] Zeci de oferte de tabere și studii în Elveția, la Swiss Week, în perioada 20-27 ianuarie

de Smile Media
Cea mai ridicată calitate a vieții, indicatorii economici la cele mai înalte niveluri și, nu în ultimul rând, un sistem educațional centrat pe elev și adaptat nevoilor pieței sunt doar câteva dintre atributele care fac din Elveția una dintre cele mai ofertante destinații, atât turistice, cât și de formare educațională și profesională.
Dan Andrei Aldea
Foto: Hotnews

Dan Andrei Aldea a murit. Moartea mi-a trimis Zeul alături de Aricii lui înamorați

de Eugen Istodor HotNews.ro
N-am avut alți derbedei cu care să hălăduiesc în tinerețea mea: trupa Phoenix, Florian Pittiș și Dan Andrei Aldea. Phoenixul era nebunia imposibilă, lumea lor n-o credeam posibilă. Pe Florian Pittiș îl vedeam la Teatrul Bulandra, apoi la Radio, el mi-a făcut educația muzicală. Dar Dan Andrei Aldea? El era Nevăzut, trubadur, îngeresc, Creator. Auzisem de el, îl ascultasem. Dar nu era. Nu-l vedeam în viața mea. De fapt, nici n-aveam cum să-l văd. Zeul ăsta fugise din comunismul meu, din tinerețea mea, în Occident.
Catalina Dicu
Foto: STOICA & Asociatii
Dosare Juridice - Violența domestică

În umbra violenței. Indiferența societății și pericolul de lângă noi

de Catalina Dicu STOICA & Asociatii
"Uneori oamenii află mai multe despre dragoste din examinarea resorturilor profunde și intime ale violenței" - Toni Morisson

Cazul directoarei Spitalului de Urgență din Piatra Neamț, ucisă de soț acum câteva zile, chiar în incinta spitalului, readuce în discuție problema violenței domestice. Cazul femeii din Vaslui, ucisă de soț la câteva zile după ce s-a întors acasă de la muncă din străinătate sau al agentului de poliție care și-a împușcat mortal soția și pe o colegă a acesteia într-un coafor din București sunt alte exemple cutremurătoare ale violenței domestice.
Boris Johnson
Foto: Captura YouTube

Boris Johnson i-a cerut lui Putin să înceteze activitățile de destabilizare ce amenință securitatea Regatului și a aliaților

de Redactia HotNews.ro
Premierul britanic Boris Johnson i-a spus, duminică, președintelui rus Vladimir Putin că nu va exista o ”normalizare„ a relațiilor bilaterale până când Moscova nu va înceta ”activitatea de destabilizare” care amenință securitatea Regatului și a aliaților, relatează Reuters.
Rovana Plumb
Foto: Captura video

Om de bază în echipele lui Dragnea și Dăncilă, Rovana Plumb pierde și șefia PSD Dâmbovița / Ciolacu, sfătuit să aducă preoți la sediu „să tămâieze să iasă Satana”

de D.D. HotNews.ro
Deputatul Corneliu Ștefan este noul președinte al PSD Dâmbovița, acesta impunându-se în fața contracandidatului său, europarlamentarul Rovana Plumb, la alegerile de duminică de la Conferința extraordinară a organizației.
Concurs Digitaliada
Foto: Digitaliada.ro

#Digitaliada caută creatori de conținut digital educațional

de Digitaliada.ro Digitaliada.ro
Marți, 14 Ian 2020 Actualitate | Cultură
Fundația Orange deschide a patra ediție a concursului național #Digitaliada, care premiază cele mai bune materiale educaționale digitale. Ca element de noutate, din acest an, participanții pot înscrie materiale în patru categorii de concurs: Aplicații, Conținut video, Proiectare didactică și Alte materiale educaționale. În plus, competiția se deschide și pentru materiale dedicate ciclului de învățământ primar. Pentru că aceste materiale vor fi folosite la clasă, o comisie de elevi va evalua materialele create de adulți și va acorda un Premiu de Popularitate. Totodată, din acest an se pot înscrie și elevii cu vârsta peste 14 ani, într-o categorie dedicată exclusiv lor.
Chef Antonio Passarelli
Foto: Hotnews

​VIDEO INTERVIU Chef Antonio Passarelli: ”Îmi plăcea mai mult românul de acum 30 de ani, era dornic să facă ceva. Mă deranjează enorm când aud: lasă, că merge și asa/ De ce România nu are restaurante cu stele Michelin

de Daniela Mihai HotNews.ro
Vineri, 17 Ian 2020 Life | Acasă
Ce îl poate face pe un strain să trăiască în România? Acum 30 de ani, chef Antonio Passarelli era decis să stea doar șase luni în țara noastră, dar s-a hotârăt să mai rămână. ”Îmi plăcea românul de atunci, era dornic să meargă înainte și să facă ceva. Acum, a devenit foarte legat de lucruri efemere și de aparențe” – crede cheful italian. ”La mine în țară, când dai cu piciorul la o piatră, tot piatră rămâne. Dar în România, dacă dai cu piciorul la o piatră, iese o comoară. Ce vrei? Petrol? Avem! Gaz? Avem!! Aproape orice avem...dar ce s-a făcut?” Într-un interviu pentru HotNews, Antonio Passarelli s-a referit la dubla calitate a produselor și a explicat de ce în România nu există restaurante cu stele Michelin.
  • Vezi in articol o rețetă delicioasă de paste, recomadate pentru sezonul rece
Angela Merkel
Foto: Captura presidency.ro

Summitul Libiei la Berlin, o confruntare între „capete tari”

de Dani Rockhoff HotNews.ro
Duminica aceasta, la summitul de la Berlin, se dorește găsirea unei căi pentru a pune capăt războiului civil din Libia. Uniunea Europeană vrea să stopeze fenomenul intensei migrații prin țara nord-africană. Declarația preliminară a summit-ului de azi, pusă la dispoziția agenției Reuters, prevede dezarmarea milițiilor anti-guvernamentale și sancțiuni mai dure, în cazul încălcării embargoului asupra armelor, decis de ONU. În plus, declarația negociată de Germania, ca gazdă, conține și un punct despre „mama tuturor războaielor”, adică petrolul.
Eugen L Nagy
Foto: Arhiva personala

DUPĂ 30 DE ANI (V): România regiunilor

de Eugen L Nagy Contributors.ro
Diversitatea regională reprezintă una dintre bogățiile unice și specifice ale României – pentru că este de ajuns să mergi de la Timișoara la Arad, pentru a te găsi într-o altă cultură, și anume pentru a întâlni moduri de gândire și feluri de a funcționa diferite, deși înrudite. La fel la Oradea, un oraș splendid (cum este și Aradul, de altfel), și pe care eu îl pot ”înțelege”, ca timișorean, dar care totuși nu este ”același” ori la fel cu Timișoara; și tocmai această diferență specifică, adăugată dimensiunilor culturale care-mi par familiare și apropiate, fac din Oradea un oraș atât de atractiv.
Foraj Marea Neagra
Foto: AGERPRES

Ludovic Orban, despre vânzarea de către Exxon a afacerii din Marea Neagră: Ce putem face noi? Putem să găsim o soluție pentru a împiedica o decizie care să nu ne convină

de CP HotNews.ro
Premierul Ludovic Orban spune că în cazul în care nu va putea să-și vândă participația din proiectul de la Marea Neagră la un preț convenabil, Exxon Mobil ar putea să rămână. Șansele nu sunt foarte mari, a adăugat premierul într-un interviu acordat HotNews.ro. Orban a mai spus că România poate găsi o soluție care să impiedice o decizie care să nu-i convină.
Dan Andrei Aldea
Foto: Captura video

A murit Dan Andrei Aldea, fostul lider al trupei Sfinx

de D.D. HotNews.ro
A murit Dan Andrei Aldea, fostul lider al trupei Sfinx, a anunțat pe Facebook Nicu Alifantis. „Ne-a părăsit marele muzician Dan Andrei Aldea! Drum lin către stele, Om Bun!”, a scris Alifantis.
Moise Guran
Foto: TVR

Mediastandard.ro: Moise Guran a lucrat cu USR și PLUS când încă era jurnalist. A existat un conflict de interese?

de Mediastandard.ro Mediastandard.ro
Vineri, 17 Ian 2020 Actualitate | Esențial
Moise Guran anunța zilele trecute că renunță „definitiv” la presă și începe o carieră politică. Desigur, speculații pe această temă se făceau de mai mult timp, încă de când Libertatea a dezvăluit că liderii USR și PLUS l-au invitat pe realizatorul radio să se ocupe de campaniile electorale din 2020. Totuși, jurnalistul a dezvăluit public că a mai avut un rol politic în trecut, când încă era în mass-media.
Paraguay (wikipedia)
Foto: Hotnews

Evadare ca-n filme dintr-o închisoare din Paraguay: 100 de traficanți de arme și droguri au fugit printr-un tunel

de Redactia HotNews.ro
O sută de deținuți, majoritatea membri ai celei mai mari bande de traficanți de arme și droguri din Brazilia, au evadat duminică dintr-o închisoare din Paraguay printr-un tunel, aparent săpat cu complicitatea unor gardieni, au anunțat autoritățile.
SpaceX
Foto: Wikimedia Commons

VIDEO Ultimul test reușit pentru SpaceX, înainte de a transporta astronauți NASA pe Stația Spațială Internațională

de Redactia HotNews.ro
SpaceX a simulat cu succes duminică ejectarea de urgență a unor astronauți dintr-o rachetă la câteva momente după lansare, potrivit unei transmisii în direct a testului, ultimul înainte de trimiterea programată în câteva luni a unui echipaj al NASA spre Stația Spațială Internațională.
Lucrari BRUA
Foto: Hotnews

Ludovic Orban: BRUA se va interconecta cu TurkStream, gazoductul rusesc

de CP HotNews.ro
Gazoductul BRUA la care "lucrează de zor" Transgaz se va interconecta cu Turkstream, o nouă conductă rusească, prin care Gazprom transportă gaze către Europa, ocolind Ucraina prin Marea Neagră. "BRUA trebuie sa înceapă în Bulgaria, care se interconectează la conducta de gaz Turkish Stream (...)Să vedem ce o să facă Ungaria, că încă nu este clar. În mod normal, trebuie să ajungă la Baumgarten (n.red. Austria)", a declarat Ludovic Orban într-un interviu acordat HotNews.ro.
incontestabil-evolutia-si-stiinta-creatiei
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Apariția și evoluția omului pe înțelesul tuturor

de A.V. HotNews.ro
Bill Nye arata, intre altele, cum au aparut oamenii si daca specia noastra isi continua evolutia, care sunt promisiunile si pericolele organismelor modificate genetic, precum si cat de probabil este ca si pe alte planete sa se fi produs un proces evolutiv similar cu cel de pe Pamant.

Jurgen Klopp
Foto: Twitter - Liverpool

VIDEO Liverpool - Manchester United 2-0 / A 13-a victorie consecutivă pentru "cormorani" în Premier League

de Diana Ene HotNews.ro
Liverpool este de neoprit în Premier League, trupa lui Jurgen Klopp ajungând la a 13-a victorie consecutivă și la a 21-a în actuala ediție a campionatului din Anglia. "Cormoranii" au învins-o pe Manchester United, scor 2-0, pe Anfield, în etapa cu numărul 23.
Jean Delumeau a murit. "Frica" lui rămâne
Foto: Hotnews

A murit Delumeau. Jean Delumeau a scris despre frică. Noi vedem că-n 2020 suntem la fel de fricoși ca-n evul mediu

de Eugen Istodor HotNews.ro
Acest Jean Delumeau a murit pe 13 ianuarie, la 93 de ani. Și numele lui îl voi cinsti astăzi și mereu pentru o cercetare care mi-a luminat mintea. Așa de profund m-a zdruncinat cartea asta a fricilor că de când am descoperit-o, oriunde m-aș muta, ea umblă cu mine. Umblu cu "Frica" în sân. Mai precis cu “Frica in Occident (secolele XIV-XVIII). O cetate asediată”, pe numele ei adevărat de carte. Și coperțile cărții sunt jerpelite. Și paginile deformate. E vai de ea de carte, dar nu mă despart de Frica mea. Vorbind ieri la telefon cu prietenul Viorel Moțoc, din frică-n frică, el vine cu o idee: bine ar fi să scrie cineva ce s-a schimbat astăzi din fricile de secol medieval. Asta n-a făcut-o Jean. Așa de tare m-a sedus ideea că, iată, reiau cartea despre secole trecute și, după mintea mea, vă spun cum stăm cu fricile în 2020. Frica de femeie, de evreu, de țigan, de emigrant, de noutate, de bătrânețe, de moarte, de singurătate, de subversiune, de... citește articolul ca să-ți vezi fricile vechi, de ev mediu.
Bloc inghetat
Foto: Stirile ProTV

Știrile ProTV: Coșmarul unor familii care locuiesc într-un bloc înghețat la propriu

de Stirile ProTV Stirile ProTV
Locuitorii unui bloc din unul dintre cele mai mari orașe din Siberia trăiesc în epoca de gheață la propriu.
digi24
Foto: Hotnews

Digi24: Locul de lângă București unde radiațiile gamma ajută la întărirea credinței și ucid bacteriile din spitale -Foto

de Redactia HotNews.ro
În viața lor pe acest pământ, icoanele, chiar și cele făcătoare de minuni, au un teribil dușman de moarte, materializat sub forma cariilor de lemn, pe care doar minunile tehnologiei și științei moderne le pot eradica în întregime. Pentru a recondiționa și „revitaliza” icoanele și diversele obiecte de cult religios, înaltele fețe bisericești apelează, de ani buni, la un partener mai puțin obișnuit: Departamentul de Iradieri Tehnologicie de la Măgurele (IRASM).
Gigi Becali
Foto: Sport Pictures / DigiSport

DigiSport: Top 3 salarii din Liga 1! Un jucător de la FCSB câștigă cu 20.000 de euro mai mult decât Chipciu

de DigiSport Digisport.ro
CFR a dat lovitura iernii pe piața transferurilor. Ardelenii au reușit să-l aducă pe Alexandru Chipciu și l-au ademenit pe acesta cu un salariu de 30.000 de euro pe lună. Totuși, mijlocașul nu este cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1. Adi Popa câștigă 50.000 de euro pe lună la FCSB.
Guvernul Orban si Iohannis
Foto: Presidency.ro

VIDEO Calculele liberalilor pentru anticipate. ​Orban: Dacă moțiunea PSD trece, parlamentarii PNL nu vor vota învestirea niciunui Guvern / Nu am evaluat niciodată posibilitatea să-mi dau demisia

de C.D. HotNews.ro
Camera Deputatilor
Foto: Captura video

Guvernul ia în calcul angajarea răspunderii pe desființarea pensiilor speciale pentru parlamentari

de N.O. HotNews.ro
Premierul Ludovic Orban a declarat, într-un interviu acordat HotNews.ro, că guvernul analizează să își asume răspunderea și pe o lege de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari.
Nunta Printul Harry si Meghan Markle
Foto: Royal.uk

Șeful Netflix, interesat de o colaborare cu Prințul Harry și Meghan Markle: Cine nu ar fi?

de Redactia HotNews.ro
Ted Sarandos, șeful platformei de streaming Netflix, spune că este interesat să lucreze cu ducii de Sussex, după ce aceștia au renunțat la rolurile de membri seniori activi ai familiei regale a Marii Britanii.
Bayern Munchen, victorie cu Hertha Berlin
Foto: Twitter - Bayern Munchen

VIDEO Bayern Munchen a urcat pe locul 2 în Bundesliga (4-0 cu Hertha Berlin)

de Diana Ene HotNews.ro
Bayern Munchen s-a impus fără probleme contra celor de la Hertha Berlin, scor 4-0, pe Olympiastadion, în etapa a 18-a din Bundesliga. Grație acestui succes, formația pregătită de Hans-Dieter Flick a urcat pe locul doi în clasament, profitând de înfrângerea celor de la Borussia Monchengladbach (0-2 cu Schalke).
orhideea-si-papadia-de-ce-exista-copii-cu-probleme-de-dezvoltare-si-cum-pot-toti-copiii-sa-creasca-frumos
Foto: Hotnews
Ghid practic

D​e ce exista copii cu probleme de dezvoltare si cum pot toti copiii sa creasca frumos

de A.V. HotNews.ro
Anumite variante ale genelor cresc predispozitia unei persoane la depresie, anxietate, tulburare hiperkinetica cu deficit de atentie si comportamente antisociale, sociopate sau violente. Insa in loc sa considere aceasta gena „de risc” ca fiind o slabiciune, Boyce schimba modul in care ne raportam la fragilitatea umana, dovedind ca, desi aceste gene „rele” pot crea probleme, in situatia si mediul adecvate, pot sa duca la aparitia unor copii care nu doar ca se descurca mai bine decat inainte, dar care isi depasesc cu mult colegii.

Titus Corlatean la TVR
Foto: Captura TVR1

Titus Corlățean: PSD să renunțe „la peremisme și stilul Mitralieră” / „Avem nevoie de oameni care să vorbească corect românește”

de D.D. HotNews.ro
Titus Corlățean a cerut, la conferința de alegeri a PSD Dâmbovița, liderilor de partid să renunțe „la peremisme și la stilul Mitralieră”. Corlățean a atras atenția că PSD are nevoie de lideri care vorbesc corect limba română, știu și limbi străine și sunt buni comunicatori, scrie Mediafax.


Catalin Radulescu
Foto: Digi 24

Deputatul ”Mitralieră” îi răspunde lui Corlățean: Oportunismul, lașitatea și securismele îl caracterizează/ O să rămâi un individ mort după funcții și atât

de Redactia HotNews.ro
Deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu a reacționat la criticile formulate de Titus Corlățean, spunând că fostul ministru al Justiției este caracterizat de „oportunism, lașitate și securisme” și că nu își dorește decât „o funcție și un loc cald la vârful partidului”.
Coperta
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectura

Ambiții politice, spionaj industrial, amatorism și competență în economia romaneasca. O istorie fascinantă a industrializării comuniste

de A.V. HotNews.ro
Istoricul Petre Opris face o treaba extraordinara in aceasta carte: scoate la lumina istoria economiei romanesti din vremea comunismului, publica documente de arhiva (din Romania si din Statele Unite) extrem de interesante si arata cum se luau deciziile in organizatiile de partid si de stat. Veti gasi aici texte despre industria aeronautica, despre datoriile externe ale Romaniei sau despre industria de aparare, foarte relevante pentru vremea respectiva.

Antonio Conte
Foto: Inter.it

​VIDEO Inter, încă un pas greșit în Serie A: 1-1 cu Lecce

de Diana Ene HotNews.ro
Inter Milano a obținut doar un rezultat de egalitate cu Lecce, scor 1-1, pe Stadio Via del Mare. Pentru echipa lui Antonio Conte este a doua remiză consecutivă în campionat, iar Juventus s-ar putea distanța la patru puncte în fruntea clasamentului.
Ludovic Orban, la HotNews.ro
Foto: Hotnews

De ce noii inspectori școlari sunt toți de la PNL? Ludovic Orban: Dacă avem oameni care sunt buni...

de CP HotNews.ro
"Dacă e membru PNL să nu-l pun în funcție? Ar fi chiar culmea", a răspuns premierul Ludovic Orban, întrebat în cadrul unui interviu HotNews.ro de ce toți inspectorii școlari numiți de noua guvernare sunt de la PNL. "Dacă avem oameni care sunt buni...", a mai spus Orban. Întrebat și despre numirile controversate pe funcții de secretari de stat, cum ar fi cea a lui Cătălin Bulf la Ministerul Economiei, Orban a spus că îi verifică personal și nu sunt probleme cu cei de la PNL. Despre numirea lui Bulf, premierul spune că a discutat mult timp cu PMP.
Georgeta Popescu, aur la Jocurile Olimpice de Tineret
Foto: Facebook/ Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Jocurile Olimpice de Tineret: Georgeta Popescu a câștigat medalia de aur la monobob

de Diana Ene HotNews.ro
Sportiva Georgeta Popescu a câștigat, duminică, medalia de aur în proba de monobob, la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne.
blue monday
Foto: Hotnews

Alertă la început de săptămână: Luni este cea mai deprimantă zi a anului

de Redactia HotNews.ro
Luni va fi cea mai deprimantă zi a anului, ”Blue Monday”, concept promovat de un psiholog britanic care a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente dintr-un an.
Mircea Morariu
Foto: Arhiva personala

Temele săptămânii și așa-zisa putere a presei

de Mircea Morariu Contributors.ro
Trei au fost temele care au reprezentat punctele de maxim interes pentru opinia publică și pentru presă în cursul săptămânii ce se încheie astăzi. Prima este legată de posibilitatea organizării alegerilor anticipate și de alegerea primarilor în două tururi de scrutin, cea de-a doua a avut în centru tragicul sfârșit al jurnalistei Cristina Țopescu, cea de-a treia ține de decizia lui Moise Guran de a părăsi gazetăria în favoarea politicii.
Cupa EHF (f)
Foto: europeancup.eurohandball.com

Cupa EHF (f): Înfrângeri pentru Măgura Cisnădie și Gloria Bistrița în a treia etapă a grupelor

de Diana Ene HotNews.ro
Echipele de handbal feminin Măgura Cisnădie și Gloria Bistrița au fost învinse duminică, în deplasare, în grupele Cupei EHF. Măgura Cisnădie a suferit a treia înfrângere (22-33 cu Copenhaga Handball) în tot atâtea partide jucate în Grupa B, în timp ce Gloria Bistrița se află la primul eșec (19-25 cu Odense), după două rezultate de egalitate în Grupa C.
Dorin Dobrincu
Foto: Arhiva personala

De la Agamiță Dandanache la noul centralism democratic. Pe marginea unei candidaturi la Iași

de Dorin Dobrincu Contributors.ro
În octombrie 1884, un scriitor român în ascensiune, pe numele său Ion Luca Caragiale, citea la Iași, în cercurile Junimii, o lucrare intitulată O scrisoare pierdută. După doar o lună, la Teatrul Național din București avea loc prima reprezentație a acestei piese, care a fost reluată generație după generație, pe scene din România și din afară. Sunt mai multe personaje devenite celebre. În textul de față ne interesează Agamemnon/Agamiță Dandanache. Pe scurt, conducerea centrală a unui partid l-a trimis într-un județ de munte pe domnul amintit pentru a candida și a câștiga alegerile.
Cosette Chichirau
Foto: Facebook

Cosette Chichirău și-a anunțat candidatura din partea USR la Primăria Iași, criticându-l pe Mihai Chirică pentru lipsa investițiilor: Este mai mult un fel de director de salubritate

de N.O. HotNews.ro
Cosette Chichirău, președintele USR Iași, anunță că a fost desemnată să candideze din partea formațiunii politice la Primăria Iași. Candidatul unic al USR PLUS va fi stabilit, însă, în urma unor dezbateri și va fi anunțat în jurul datei de 15 februarie.
Meghan Markle si printul Harry
Foto: Agerpres/AP

VIDEO Tatăl lui Meghan Markle își acuză fiica: Dă cu piciorul visului oricărei fetițe și umilește monarhia britanică

de Redactia HotNews.ro
Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, și-a acuzat fiica de ''umilirea'' familiei regale britanice, într-un interviu dat publicității la o zi după ce Palatul Buckingham a anunțat că prințul Harry și soția sa nu vor mai fi membri activi ai monarhiei.
Vladimir Putin
Foto: Captura YouTube

Putin: Le vom închide gura celor care încearcă să rescrie istoria și să bagatelizeze rolul rușilor

de Redactia HotNews.ro
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a anunțat că va crea un centru de documente de arhivă ”pentru a le închide gura celor care încearcă să rescrie istoria și să bagatelizeze rolul rușilor în victoria împotriva nazismului”. Putin a mai comentat că Israelul face foarte bine pentru că nu lasă lumea să uite de Holocaust.
Ludovic Orban
Foto: Facebook - Partidul National Liberal

VIDEO Ludovic Orban, la HotNews.ro LIVE: Dacă adoptam OUG pentru alegerea primarilor în două tururi exista riscul să o atace Avocatul Poporului și să fie declarată neconstituțională /Intervenim și dacă modificarea privind alegerea președinților de CJ nu va fi adoptată în Parlament

de Redactia HotNews.ro
Sâmbătă, 18 Ian 2020 Actualitate | Politic
Premierul Ludovic Orban motivează alegerea variantei de angajare a răspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor în două tururi prin faptul că ”are puține elemente care să permită PSD să aibă succes la Curtea Constituțională”. El a spus, la interviurile HotNews live, că dacă era adoptată o ordonanță de urgență pe modificarea legislației electorale exista riscul ca Avocatul Poporului să sesize Curtea și existau riscuri majore să fie declarată neconstituțională.
protest Liban
Foto: Captura video

VIDEO Proteste violente la Beirut: Aproape 400 de oameni au fost răniți

de Redactia HotNews.ro
Protestele antiguvernamentale din Beirut au culminat sâmbătă seara cu ciocniri violente între manifestanți și forțele de ordine, transmite BBC News.
avionul prabusit in Iran
Foto: Twitter

Iranul dezminte că ar fi luat decizia să trimită în străinătate cutiile negre ale avionului doborât - agenția IRNA

de N.O. HotNews.ro
Iranul încearcă să examineze cutiile negre ale avionului de linie ucrainean care a fost doborât luna aceasta, a spus un oficial agenției de presă Irna, la o zi după ce o altă agenție de știri relata că autoritățile vor trimite înregistrările de zbor Ucrainei, relatează Reuters.
Monica Anisie
Foto: Hotnews

Orban, despre vizita cu presă a Monicăi Anisie în școlile din Ialomița: Era de preferat să meargă fără camere video / O să am o discuție cu ministrul Educației

de N.O. HotNews.ro
Premierul Ludovic Orban a declarat, la HotNews Live, că este normal ca ministrul Educației să meargă în școli, dar ”era de preferat” ca Monica Anisie să meargă fără presă în vizita inopinată la școlile din județul Ialomița, unde a intrat într-o clasă în care a auzit o învățătoare țipând la copii. ”O să am o discuție pe tema asta” cu ministrul, a anunțat Orban.
Ludovic Orban
Foto: Hotnews

Ludovic Orban, despre funcționarii publici: Concursul va fi unică modalitate de ocupare a posturilor/ Sistemul de evaluare trebuie informatizat/ Circulatia documentelor să fie strict pe rețeaua de intranet

de CP HotNews.ro
Este varză sistemul carierei funcționarului, a declarat premierul Ludovic Orban în cadrul unui interviu acordat HotNews.ro. Acesta a spus că obiectivul principal este îmbunătățirea legislației privitoare la ocuparea funcțiilor publice, astfel încât concursul să fie unica modalitate de ocupare a unui post, fie el de execuție sau de conducere. Premierul a mai spus că trebuie îmbunătățite și prevederile legate de gestiunea carierei funcționarului public. "Avem doar trei trepe în carierea funcționarului public. În alte sisteme sunt 9 trepte ierarhice", a spus Orban.
Harry si Meghan
Foto: Captura Twitter

Prințul Harry și soția sa, Meghan, renunță la titlurile regale

de N.O. HotNews.ro
Sâmbătă, 18 Ian 2020 Actualitate | Internațional
Harry și Meghan renunță la titlurile lor regale și nu vor mai primi venituri din fonduri publice, a spus Buckingham Palace, relatează AFP și BBC.
angajati
Foto: commons.wikimedia.org

Premierul Ludovic Orban, despre scutirea de impozit pentru IT-iști: Tratamentul fiscal egal al cetățenilor și firmelor este un obiectiv al guvernării noastre

de Raluca Abrihan HotNews.ro
​Premierul Ludovic Orban susține în continuare renunțarea la scutirea de impozit pe venit acordată în prezent unor categorii de angajați din domeniul IT. "Tratamentul fiscal egal al cetățenilor și al firmelor reprezintă un obiectiv al guvernării noastre", a declarat premierul, într-un interviu live la HotNews.ro.
Boris Johnson
Foto: Captura YouTube

Guvernul britanic ia în considerare mutarea Camerei Lorzilor în York - președintele Partidului Conservator

de N.O. HotNews.ro
Mutarea camerei superioare a Parlamentului britanic în orașul York este unul dintre lucrurile pe care guvernul le ia în considerare pentru a ridica nivelul în anumite părți ale Marii Britanii, a spus președintele Partidului Conservator, James Cleverly, relatează Reuters.
avion prabusit in Iran
Foto: Twitter

Avionul de pasageri doborât lângă Teheran: Victimele ucrainene au fost repatriate

de Redactia HotNews.ro
Trupurile neînsuflețite ale celor 11 cetățeni ucraineni uciși în momentul în care avionul în care se aflau a fost doborât accidental de forțele armate iraniene la începutul lunii au fost repatriate duminică în Ucraina, unde a fost organizată o ceremonie solemnă pe aeroportul din Kiev, transmite Reuters, potrivit Agerpres.
Australian Open 2020
Foto: Captura YouTube

Australian Open: Patru românce vor evolua la dublu / Tecău și Rojer, favoriții numărul 8 pe tabloul de dublu masculin

de Diana Ene HotNews.ro
Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a fost desemnată cap de serie numărul opt în proba masculină de dublu din cadrul turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului, care va debuta luni la Melbourne. La dublu feminin, România va avea patru reprezentante, toate în perechi diferite.
PSD
Foto: Facebook

PSD acuză guvernul că nu a venit cu nicio lege în Parlament și fuge de orice dezbatere / Orban minte că 80% dintre cetățeni ar vrea două tururi de scrutin

de N.O. HotNews.ro
Partidul Social Democrat îl acuză pe premierul Ludovic Orban că minte când spune că ”peste 80% din cetățeni vor primari aleși în 2 tururi”, adică ”alegeri mai scumpe”, și că ”Guvernul PNL nu are bani de alocații pentru copii, dar găsește imediat bani pentru alegeri anticipate și pentru două tururi de scrutin”.
masina pe contrasens Brasov
Foto: Captura video

VIDEO Viral pe Facebook. Un șofer a fost filmat conducând pe contrasens în Brașov

de Redactia HotNews.ro
Un șofer a fost filmat în județul Brașov, în timp ce își conducea duba pe contrasens, pe un drum județean. Imaginile au fost postate pe Facebook și au devenit virale, fiind distribuite de peste 840 de ori.
Reciclare
Foto: Pixabay

Evaziune fiscală cu deșeuri. Percheziții în București și 4 județe la firme care făceau acte fictive de reciclare / Prejudiciu de 5,5 milioane de euro

de N.O. HotNews.ro
21 de percheziții au loc, duminică, în 4 județe și în Capitală, fiind vizate firme și persoane bănuite că făceau acte fictive de reciclare a deșeurilor. Prejudiciul depășește 5,5 milioane de euro, relatează Mediafax.
ANAF
Foto: Facebook

Ludovic Orban: Informatizarea ANAF, prioritară. Instituția va putea face achiziții directe dacă trece de CSAT propunerea ca evaziunea fiscală să fie considerată pericol la adresa siguranței naționale

de MH HotNews.ro
Informatizarea ANAF este prioritară, iar dacă Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) va accepta propunerea ca evaziunea fiscală să fie considerată pericol la adresa siguranței naționale, atunci Agenția Națională de Administrare Fiscală ar putea face achiziții directe, a declarat premierul Ludovic Orban, duminică, la interviurile HotNews.ro.
Vladimir Putin
Foto: kremlin.ru

Putin respinge ideea liderilor pe viață din epoca sovietică

de N.O. HotNews.ro
Președintele rus Vladimir Putin a afirmat sâmbătă că nu dorește ca Rusia să se întoarcă la practica din epoca sovietică de a avea conducători pe viață care au murit în funcție fără o strategie de succesiune adecvată, relatează Reuters, citează Agerpres.
Donald Trump
Foto: Flickr/ The White House

Avocații președintelui Trump au prezentat apărarea împotriva destituirii

de I.B. HotNews.ro
Avocații președintelui Donald Trump au prezentat sâmbătă linia de apărare cu trei zile înainte de începerea dezbaterilor în procesul pentru destituirea președintelui Statelor Unite, o procedură pe care aceștia o consideră neconstituțională și ''periculoasă'', relatează Agerpres.
Donald Trump
Foto: White House

Trump a povestit atacul cu drone asupra lui Soleimani la o petrecere de strângere de fonduri: Spunea lucruri urâte despre țara noastră. Cât din acest rahat trebuie să ascultăm?

de N.O. HotNews.ro
Sâmbătă, 18 Ian 2020 Actualitate | Internațional
Președintele Donald Trump a povestit minut cu minut cum a avut loc atacul cu drone care l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani în timpul unei cine de strângere de fonduri, potrivit unei înregistrări audio obținute de CNN. Liderul de la Casa Albă a relatat că Soleimani ”spunea lucruri urâte despre țara noastră”, înainte ca președintele american să autorizeze atacul. Potrivit acestuia, Soleimani a spus ”vă vom ataca țara, vă vom omorî oamenii”. ”Cât de mult din acest rahat trebuie să ascultăm? Cât vom asculta?”, a întrebat Trump în înregistrare, relatează AFP și Reuters.
Primaria Capitalei
Foto: Hotnews

Orban: Luni vom lansa un sondaj prin care măsurăm patru potențiali candidați PNL la Primăria Capitalei

de MH HotNews.ro
PNL va lansa un sondaj de opinie pentru testarea a patru potențiali candidați liberali la Primăria Capitalei, a anunțat, duminică, la interviurile HotNews live, premierul Ludovic Orban.
Simona Halep
Foto: Simona Halep / Facebook

Simona Halep, pregatită pentru Australian Open: "Îmi doresc foarte mult să câștig, dar va fi foarte dificil"

de Diana Ene HotNews.ro
Simona Halep a susținut o conferință de presă, duminică, la Melbourne, înaintea debutului la Australian Open 2020, sportiva din România reiterându-și dorința de a câștiga un nou titlu de Grand Slam, după cele de la Roland Garros și Wimbledon.
Robert Glinta
Foto: Facebook - Dinamo

Robert Glință, medaliat cu argint la FINA Champions Swim Series, la 50 de metri spate

de Diana Ene HotNews.ro
Sportivul Robert Glință a obținut, duminică, medalia de argint la 50 de metri spate, în etapa de la Beijing a FINA Champions Swim Series.
Marius Copil
Foto: Facebook

ANALIZĂ. Unde e tenisul masculin românesc la începutul lui 2020

de Sebastian Jucan HotNews.ro
Sâmbătă, 18 Ian 2020 Sport | Tenis
Săptămâna trecută s-a încheiat prima ediție a Cupei ATP, noua competiție între națiuni din tenisul masculin. În timp ce românii au făcut audiență din fața televizorului, la masa bogaților a participat și Republica Moldova, alături de numele mari din tenisul mondial. E probabil unul din cele mai emblematice exemple ale declinului tenisului masculin românesc din ultimii ani. Cât de rău stau însă, de fapt, lucrurile?
Primarul Damian Butnariu
Foto: Facebook

Orban, despre primarul liberal care a făcut sex cu minore în birou: Nu am știut. A trecut vremea aia în care se făcea dosarul la securitate

de MH HotNews.ro
Premierul Ludovic Orban a declarat, la interviurile HotNews live, întrebat cum a fost posibil să rămână în funcție atâția ani primarul din Iași acuzat că a făcut sex cu două minore, în biroul din primărie, că nu s-a știut de acest caz și că s-a aflat acum, după ce a fost făcută publică depoziția acestuia în instanță. "A trecut vremea aia în care se făcea dosarul la securitate și se știa tot despre fiecare", a spus Orban.
Libia - harta
Foto: Google Maps

Libia: Șeful guvernului de uniune națională cere o forță militară internațională

de N.O. HotNews.ro
Șeful guvernului libian de uniune națională (GNA), Fayez al-Sarraj, a cerut desfășurarea unei ''forțe internaționale de protecție'' în Libia în cazul în care mareșalul Haftar va relua ostilitățile, solicitare care survine în ajunul unei conferințe internaționale pentru relansarea procesului de pace în această țară, relatează duminică AFP, potrivit Agerpres.
Emmanuel si Brigitte Macron
Foto: Wikimedia Commons

Anchetă în Franța, după ce la o braserie frecventată de Macron a izbucnit un incendiu / Polițiștii bănuiesc că incendiul a fost provocat

de N.O. HotNews.ro
Poliția a deschis o anchetă după ce un incendiu a izbucnit, vineri spre sâmbătă, la o faimoasă braserie pariziană, lăudată de către președintele Emmanuel Macron, relatează AFP.
Maresalul Khalifa Haftar
Foto: Facebook

Libia: Exporturile de petrol, blocate în ajunul summitului crucial pentru pace / Mișcarea pune în pericol planul de încetare a focului

de N.O. HotNews.ro
Sâmbătă, 18 Ian 2020 Actualitate | Internațional
Forțele pro Haftar au blocat sâmbătă principalele terminale petroliere din estul Libiei, în ajunul summitului internațional de la Berlin care ar trebui să relanseze procesul de pace in această țară distrusă de război civil, relatează AFP.
Baile Herculane
Foto: Captura video

The Guardian a inclus Băile Herculane printre cele mai bune 10 destinații de vacanță spa din estul Europei

de Redactia HotNews.ro
Sâmbătă, 18 Ian 2020 Magazin
Băile Herculane se numără printre cele mai bune zece destinații de vacanță wellness și spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include în recomandările sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la prețuri mult mai mici decât în Vest, scrie Mediafax.
momentul in care avionul a fost lovit de racheta
Foto: Captura New York Times

Cutiile negre ale avionului de pasageri doborât de Iran vor fi trimise în Ucraina / Dacă efortul este fără succes, acestea vor fi trimise în Franța (oficial din Aviația civilă iraniană) - UPDATE

de N.O. HotNews.ro
Sâmbătă, 18 Ian 2020 Actualitate | Internațional
Cutiile negre ale avionului de pasageri care a fost doborât ”din greșeală” de către forțele iraniene luna aceasta vor fi trimise în Ucraina, a relatat agenția de știri Tansnim, potrivit Reuters.Alte titluri din Actualitate:

Monica Anisie își cere scuze după vizita din Ialomița: ”Este regretabil că, pentru moment, nu am fost atentă la prezența presei și expunerea copiilor, lucru pentru care îmi pare rău”
Avertisment dur al șefei FMI: Riscăm o nouă mare criză economică. Noul deceniu ar putea sta sub semnul tensiunilor sociale și al instabilității piețelor financiare
Penitenciarul Rahova i-a refuzat lui Dragnea o nouă permisie de 24 de ore
Reacție nervoasă a lui Firea după acuzațiile ministrului Finanțelor: „Va fi cutremur politic”
PSD va ataca la CCR alegerea primarilor în două tururi dacă moțiunea de cenzură nu trece
În premieră, creștin-socialii germani au un candidat musulman la alegerile pentru primar. Disputa pe origini și religie scindează electoratul bavarez
Ministerul Agriculturii oferă autorizații temporare pentru utilizarea insecticidelor de tipul neonicotinoidelor la semințele de porumb și sfeclă de zahăr
Neculai Onțanu și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 2: Merg pe stradă și mă roagă oamenii să mă întorc
Un diplomat de la Consulatul Serbiei a accidentat o polițistă, după ce a vrut să scape de filtrul brigăzii rutiere. Șoferul a fost încătușat și dus la poliție


ECONOMIE0-100.hotnews.ro

IONITY
Foto: IONITY

IONITY bagă spaima în fanii mașinilor electrice cu noile tarife: 0,79 Euro/1 kWh

de Adrian Mitrea 0-100.ro
Vineri, 17 Ian 2020 Economie | Auto
IONITY, una dintre marile rețele pan-europene de încărcare rapidă pentru mașini electrice, a anunțat un nou plan tarifar, cu costuri care merg până la 0,79 Euro/1 kWh (adică 3,76 Lei/1 kWh). Anunțul a stârnit un val de critici și nemulțumiri, utilizatorii postând sute de mesaje critice în prima oră de la publicarea noii politici privind tarifele. La un consum mediu extraurban de 20 kWh/100 km pentru o mașină electrică obișnuită, parcurgerea unei distanțe de 100 km ar costa 15,8 Euro (75,3 Lei), echivalentul unui consum de circa 10-12 litri de benzină sau motorină la o mașină pe combustie.


LIFESPORT

Simona Halep
Foto: wimbledon.com

Simona Halep și cum a schimbat-o colaborarea cu Darren Cahill: "Eu nu glumeam înainte să-l cunosc pe el"

de Diana Ene HotNews.ro
Sâmbătă, 18 Ian 2020 Sport | Tenis
Simona Halep a vorbit despre relația cu Darren Cahill, antrenorul care a revenit în echipa ei după o pauză de un an, dezvăluind cum a schimbat-o colaborarea cu tehnicianul australian. Jucătoarea din Constanța a declarat că în trecut nu glumea atunci când se afla pe terenul de tenis, iar după un eșec rămânea supărată timp de trei zile.


REVISTA PRESEI

Bancul zilei: Dis-de-dimineață, la Poliție sună telefonul:

de A.S. HotNews.ro
Dis-de-dimineață, la Poliție sună telefonul:

– Ajutor, trimiteți de urgență mașina de intervenții! Pisica a intrat in camera.
Vedete
Foto: Colaj foto

​Caru' cu vedete: Artistele care au devenit mame după 40 de ani; Cristina Ich, la un pas să fie bătută de un rus. Alex Pițurcă a lasat-o singură în aeroport și a plecat spre o altă destinație. „Nu vreți să știți prin câte am trecut”

de Gabriela Florea HotNews.ro
What’s Up vrea să scape de furie la psiholog. Rapper-ul Marius Ivancea (30 de ani), alias What’s Up, are mari probleme cu nervii și din această cauză a divorțat vara trecută...

Romanița Iovan și-a dus fiul în Munții Apuseni, unde i-a murit tatăl. S-au împlinit 6 ani de la decesul pilotului. Deși s-au scurs șase ani de la accidentul aviatic din...
Faze tari
Foto: Colaj foto

Faze tari: Imagini pornografice difuzate timp de 15 minute într-o gară din Suedia. Reacția călătorilor; Viața dublă a unui motan a băgat dihonie între două vecine

de Gabriela Florea HotNews.ro
Cum arăta prima Dacia 1100 scoasă pe linia de producție a uzinei de la Mioveni. Dacia 1100 a fost primul autoturism românesc care a ieșit pe poarta uzinei de la...

Cum rezistă echidna când arde pădurea: doarme îngropată cu țepii în sus până trece focul. Aceste animale au una dintre cele mai impresionante strategii când trebuie...
Utile
Foto: Colaj foto

Utile: Ce tipuri de cancere sunt ereditare și cum poți afla dacă ai moștenit o genă cancerigenă; Sindromul burnout este asociat cu bătăile neregulate ale inimii și poate fi fatal

de Gabriela Florea HotNews.ro
Flora intestinală poate să reprezinte o apărare împotriva Parkinson. Bacteriile intestinale pot încetini și chiar inversa depunerile de proteine asociate cu Parkinson. Pornind...

Orice schimbare a culorii limbii, poate fi semnul unei boli sau infecții. O limbă care pare a fi acoperită cu un strat alb, vâscos, este un semn de alarmă. Asta poate însemna...


ESRI

Intalniri on-line

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Dis-de-dimineață, la Poliție sună telefonul:
Dis-de-dimineață, la Poliție sună telefonul: – Ajutor, trimiteți de urgență mașina de intervenții! Pisica a intrat in camera.
Bancul zilei: Putin și Medvedev stau de vorbă
Putin și Medvedev stau de vorbă. - Trebuie să desființăm fusurile astea orare, creează numai probleme, spune Putin.
Bancul zilei: Când a apărut democrația
Î: Când a apărut democrația în România?R: Democrația a apărut atunci când Dumnezeu a facut...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by