autobuz STB
Foto: Facebook

Greva angajaților Societății de Transport București ar putea continua și vineri. Conducerea STB: Liderii sindicali pun presiune pe angajați

de Redactia HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Actualitate | Esențial
Greva angajaților Societății de Transport București, care joi a paralizat traficul din Capitală, ar putea continua și vineri, spune conducerea STB, care acuză că "liderii sindicali pun presiune pe angajați pentru a nu-și îndeplini sarcinile de lucru". Aceasta, în pofida deciziei Tribunalului București, de suspendare a protestului declanșat de sindicatul reprezentativ al societății, condus de consilierul general PSD Vasile Petrariu.
...........
UPDATE 21:15 Nicușor Dan: Sunt șanse minime ca mijloacele de transport al STB să circule la prima oră, dar am încredere că apoi vor circula / Plângerea penală este depusă / Cine nu va ieși vineri dimineață pe traseu va răspunde
Klaus Iohannis și Emmanuel Macron
Foto: Presidency.ro

De ce este important anunțul lui Emmanuel Macron legat de trimiterea de trupe în România

de Redacția HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Actualitate | Esențial
Anunțul lui Emmanuel Macron că Franța este pregătită să trimită soldați în România în cadrul misiunilor NATO ar putea duce la o întărire a prezenței aliate pe flancul Estic, în mijlocul unui episod de tensiune cu Rusia, se arată într-o analiză AFP.
Adrian Caciu
Foto: Agerpres

Ministrul Finanțelor: În două săptămâni vom avea o analiză privind supraimpozitarea furnizorilor de energie

de V.M. HotNews.ro
Supraimpozitarea furnizorilor este în analiză, urmează să aibă loc discuții cu reprezentanți din întregul lanț energetic și vor fi prezentate niște soluții, a declarat joi seara ministrul Finanțelor, Adrian Câciu.
Bogdan Aurescu
Foto: Guvern

Bogdan Aurescu: Prezența consolidată pe flancul estic ar trebui să se producă cât mai curând / Ce înseamnă asta

de Redactia HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Actualitate | Esențial
Prezența consolidată a NATO pe flancul estic ar trebui să se producă cât mai curând, spune ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. El consideră că anunțurile președinților SUA și Franței au și un rol important de descurajare în contextul actual de securitate. Reamintim că președintele Emmanuel Macron a anunțat că Franța este dispusă să trimită trupe pe teritoriul României în cadrul misiunilor NATO, în timp ce președintele SUA Joe Biden a spus că va fi crescută prezența militară în Polonia și România, în contextul situației de la frontierele Ucrainei.
autobuz STB
Foto: Facebook

EXCLUSIV Cât câștigă șoferii de autobuze, troleibuze și tramvaie de la STB

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
În 2021, societatea de transport public din București (STB) a avut un buget de 1,2 miliarde lei, din care aproximativ 928 de milioane de lei s-au dus pe salariile celor circa 11.200 de angajați. Șoferii de autobuze, troleibuze și tramvaie sunt însă puțin peste 4.500, restul fiind personal auxiliar precum mecanici sau vânzători de bilete. Un șofer de autobuz câștigă până la 7.800 de lei, potrivit datelor obținute de HotNew.ro, iar unul de troleibuz, până la 8.000 de lei. Se adaugă și tichete de masă. Aceste date nu includ primele.
proteste in Serbia
Foto: Captura
Articol actualizat

Serbia abandonează la presiunea străzii un proiect de exploatare a litiului de către anglo-australienii de la Rio Tinto

de I.B. HotNews.ro
Serbia a anunțat că va renunța la un proiect minier de exploatare a litiului pe un perimetru acordat companiei anglo-australiene, Rio Tinto, potrivit AFP. Gigantul minier a cumpărat terenuri în această regiune și aștepta să obțină undă verde finală de la autorități pentru a începe exploatarea uneia dintre cele mai mari rezerve de litiu din Europa.
  • Zăcământul este capabil să producă suficient litiu pentru a alimenta mai mult de un milion de vehicule electrice pe an.


Nicusor Dan
Foto: Facebook

Nicușor Dan: Sunt șanse minime ca mijloacele de transport al STB să circule la prima oră, dar am încredere că apoi vor circula / Plângerea penală este depusă

de I.B. HotNews.ro
Primarul Capitalei Nicușor Dan spune că vineri, la ora 6, va fi la sediul STB cu executorii judecătorești care se vor deplasa la toate depourile și garajele STB și-i vor informa pe angajați că Instanța le-a suspendat greva și trebuie să pornească pe traseu. Primarul admite că acest lucru va dura cateva ore, iar mijloacele de transport comune nu vor circula cel mai probabil în primele ore.
Nicolae Ciuca
Foto: Facebook/ Guvernul Romaniei

Sesizare depusă la Consiliul Național de Atestare a Titlurilor și Diplomelor Universitare privind posibilul plagiat în cazul premierului Ciucă

de Redactia HotNews.ro
Deputatul USR Mihai Polițeanu a depus o sesizare la Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) - singura instituție care se poate pronunța dacă o teză de doctorat este sau nu plagiat - în cazul premierului. Nicolae Ciucă este al treilea prim-ministru implicat într-un scandal de plagiat, după ce jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit că generalul în rezervă a plagiat în lucrarea de doctorat pe care a susținut-o în 2003 la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”.
Alexandru Lazescu
Foto: Arhiva personala

Cum s-au transformat o parte din mass media din "cîini de pază ai democrației" în agenți de propagandă și porta voce a autorităților

de Alexandru Lazescu HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Actualitate | Opinii
Marea majoritate a jurnaliștilor români continuă să se inchine la “icoanelele” New York Times, Washington Post, CNN, The Guardian, etc nerealizind că acestea au deviat între timp semnificativ de la etica și standardele tradiționale ale jurnalismului. Unul dintre paradoxurile acestei perioade este acela că deși nu doar în România ci în aproape întregul spațiu occidental guvernele, autoritățile, se află la cote înalte de percepție negativă în acești ultimi doi ani o parte substanțială a populației acceptat fără nici un fel de reținere narațiunea despre pandemie și soluțiile propuse care le-au fost livrate de pe acest palier.
Bogdan Bagiag- Pernador
Foto: Hotnews
Articol susținut de eMAG Marketplace

VIDEO INTERVIU Parcursul unui antreprenor de la o tarabă în bazar la un business cu o cifră de afaceri de 1.500.000 euro

de HotNews.ro
Bogdan Bagiag și-a început povestea ca antreprenor în 2014, când a deschis o tarabă în bazar în Iași, unde vindea accesorii de pescuit. Câțiva ani mai târziu, acesta punea bazele Pernador, un business care se axează pe comercializarea de perne și pilote din bumbac. Am vorbit cu Bogdan, în cadrul unui interviu Startupcafe.ro, despre parcursul sau ca om de afaceri, despre provocările care au apărut și continuă să apară, despre modul în care prezența pe eMAG Marketplace l-a ajutat să își dezvolte afacerea, dar și despre planurile de viitor ale Pernador. “Anul acesta vrem să achiziționăm o linie de fabricat pilote. Aici trebuie să vedem cum facem rost de fonduri pentru ea, pentru că este destul de costisitoare, între €400.000 - €600.000”, ne-a spus Bogdan Bagiag.
Daniel Aragea
Foto: STOICA & Asociatii
Dosare Juridice - Elemente digitale

Bunurile cu elemente digitale ("smart goods"). Scurte observații cu privire la garanția pentru conformitate

de Daniel Aragea STOICA & Asociatii
La finalul anului 2021, prin Ordonanțele de Urgență nr. 140/2021 („O.U.G. 140/2021”)și nr. 141/2021 („O.U.G. 141/2021”), România a transpus cu întârziere Directiva 770/2019 privind anumite aspecte referitoare la contractele de furnizare de conținut digital și de servicii digitale și Directiva 771/2019 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri. Cele două ordonanțe de urgență au intrat în vigoare la data de 1 ianuarie 2022 și se aplică contractelor încheiate după această dată.
Constantin Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor
Foto: Greenfield Residence
Articol susținut de Greenfield

Unde investim? Apartamente vs cripto-monede

de Smile Media
Miercuri, 19 Ian 2022 Economie | Consumator
Explozia pieței cripto-monedelor și accesibilitatea piețelor de capital pentru investitorii individuali au schimbat în ultimii ani percepția asupra investițiilor imobiliare. Mai sunt acestea un pariu sigur și profitabil sau au rămas doar o practică desuetă a generației X care preferă asseturile tangibile randamentelor amețitoare?
Ambasada Statelor Unite de la Havana
Foto: Emily Michot / Zuma Press / Profimedia Images

CIA, primul raport despre Sindromul Havana: Sunt excluse atacurile unor puteri străine / Cum explică agenția simptomele misterioase

de S.J. HotNews.ro
CIA a anunțat că a evaluat într-un raport preliminar că este improbabil ca seria de incidente misterioase care au dus la îmbolnăvirea unor oficiali americani din întreaga lume - cunoscute popular sub denumirea de „Sindromul Havana” - să fie cauzate de atacuri ale unei puteri străine, relatează CNN.
Valeriu Gheorghita
Foto: AGERPRES

Cum se explică rata mică de spitalizări și decese, în ciuda creșterii-record a numărului de infectări

de Alina Neagu HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Actualitate | Sanatate
Există motive care ne dau speranța că putem controla un val cauzat de varianta Omicron, în ciuda unui număr foarte mare de cazuri raportate în fiecare zi, a declarat joi medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. Valeriu Gheorghiță afirmă că "se observă o decuplare în ceea ce privește eficiența vaccinurilor actuale pentru varianta Omicron vizavi de protecția față de infecție, respectiv protecția față de spitalizări și față de decese" și a explicat pas cu pas de ce se întâmplă acest lucru.
Aisbergul A68
Foto: YouTube

Un aisberg uriaș desprins din Antarctica a eliberat peste 150 de miliarde de tone de apă dulce

de I.B. HotNews.ro
Un aisberg uriaș desprins din Antarctica în 2017 a eliberat peste 150 de miliarde de tone de apă dulce amestecată cu nutrienți în timp ce s-a topit la 4.000 km de punctul său de plecare, un volum „enorm” care ar putea altera semnificativ un ecosistem fragil, potrivit unui studiu publicat joi și citat de AFP.
Dumitru Chirita, seful ANRE
Foto: AGERPRES

ANRE confirmă că Dumitru Chiriță, președintele instituției, este plecat în concediu în plină criză a facturilor

de I.B. HotNews.ro
În plin scandal al facturilor la energie, Dumitru Chiriță, președintele reglementatorului – Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei – ANRE – a plecat în concediu, a dezvăluit cursdeguvernare.rocare spune că pesedistul numit de Dragnea în fruntea instituției se află în Republica Dominicană. Informația a fost confirmată joi seară de ANRE.
Factura energie
Foto: Guliver/GettyImages via Digi24

​DOCUMENT Furnizorii au 15 zile să refacă facturile eronate la energie și gaze deja emise / Cât timp sunt interzise debranșările sau sistarea serviciilor - Ordonanța de guvern, în Monitorul Oficial

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Ordonanța de urgență privind refacerea facturilor eronate la energie și gaze naturale, adoptată miercuri de Guvern s-a publicat în Monitorul Oficial. Furnizorii sunt obligați, din oficiu, să le refacă în maximum 15 zile de la data emiterii acestora, iar pentru facturile deja emise, termenul de refacere a acestora este de 15 zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, adică de astăzi. Nu se vor percepe penalități. Vezi în articol cât timp vor fi interzise debranșările de la rețea ori sistarea serviciilor.
Nicusor Dan
Foto: Facebook/ Ministerul Mediului - Romania

Nicușor Dan, după descinderea DNA la Primăria Capitalei: Nu e ceva ieșit din comun. Sunt niște acte care țin de resurse umane. Le-am dat, tocmai am semnat procesul verbal

de V.M. HotNews.ro
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, joi seară, că a predat DNA documente legate de resurse umane, semnând procesul verbal de predare în calitate de conducător al instituției. „Nu e ceva ieșit din comun”, afirmă Nicușor Dan, relatând că prima dată i-a fost mai greu la percheziții, când a fost sunat de Poliție la 6 dimineața.
Campionatul European de handbal masculin din 2022
Foto: ihf.info

CE Handbal (m): Favoritele, victorii în primele meciuri din Grupele Principale / Muntenegru, singura surpriză (Rezultatele zilei)

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Franța, Danemarca, Muntenegru (I), Spania, Suedia și Norvegia (II) au obținut victorii, joi, în primele meciuri din Grupele Principale ale Campionatului European de handbal masculin din Ungaria și Slovacia.
Mircea Dumitru
Foto: Agerpres

Mircea Dumitru, vicepreședinte CNATDCU, despre suspiciunile de plagiat în cazul premierului Ciucă: Verificarea tezei de către Universitate nu are legal nicio relevanță, doar CNATDCU poate face analiza / Care este parcursul unei sesizăr UPDATE

de Iulia Rosca HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Actualitate | Educatie
Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) este singura instituție care se poate pronunța dacă o teză de doctorat este sau nu plagiat, a explicat pentru HotNews.ro profesorul universitar Mircea Dumitru, vicepreședinte al CNATDCU, care a menționat că nicio sesizare nu a fost depusă la CNATDCU până astăzi privind un eventual plagiat în cazul lucrării de doctorat a premierului Nicolae Ciucă.
Peter Szijjarto
Foto: kormany.hu

Peter Szijjarto: Rusia este pentru Ungaria un important partener strategic

de V.M. HotNews.ro
Ungaria vede Rusia drept un important partener strategic în domeniile cooperării economice, securității energetice și combaterii pandemiei Covid-19, a declarat joi ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, potrivit agenției MTI, citează Agerpres.
Elevi cu masca la scoala, in sala de clasa
Foto: Salvati Copiii Romania

Școlile vor rămâne deschise în toată țara și săptămâna viitoare. Cluj și Suceava, județele cu cea mai mare rată de ocupare a paturilor de spital / Situația în fiecare județ

de Redactia HotNews.ro
Școlile vor rămâne deschise în toată țara și săptămâna viitoare, a declarat joi directorul Direcției Generale de Asistență Medicală și Sănătate Publică din Ministerul Sănătății, Amalia Șerban. Aceasta, în condițiile în care gradul de ocupare a paturilor de spital destinate pacienților cu COVID-19 este între 4,8 și 43,19%, la nivel județean, cele mai mari procente fiind în Cluj și Suceava. Reamintim că în urmă cu o săptămână au fost decise noi condiții pentru școli, fiind eliminat criteriul ratei de vaccinare de 60% în rândul personalului dintr-o școală. Astfel, școlile trec în online dacă rata de ocupare a paturilor de spital destinate pacienților cu COVID-19 trece de 75% la nivel județean.
Alina Serban
Foto: ICR Londra

Strigătul Alinei Șerban, actriță de etnie romă: ”Doamne, te implor, fă-mă româncă!”/ Evacuată dintr-o casă de chirpici, a ajuns la studii în New York și Londra

de Daniela Mihai HotNews.ro
”Sunt prima din familia mea care a terminat liceul. Destinul meu era previzibil. Am copilărit într-o casă de chirpici, care a fost pusă la pământ într-o zi de buldozerul Primăriei. Apoi, am ajuns în grija statului...” Așa își începe povestea Alina Șerban, actriță și regizoare de etnie romă. ”De la sistemul de protecție al copilului, prima mea casă a fost la New York. Apoi, a urmat Royal Academy of Dramatic Art, după ce am aplicat pentru mai multe burse. La Londra, am spălat vase, am muncit la negru. Practic, de la ”hero” m-am întors la ”zero” pentru că nu aveam permis de muncă” - povestește Alina Șerban, într-un interviu pentru Radio România Actualități.
Formular PLF pentru intrarea in România
Foto: DreamsTime

Proiect USR pentru anularea amenzilor PLF / Câți români au fost amendați de autorități pentru lipsa formularului digital la intrarea în țară

de Redactia HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Actualitate | Esențial
Tot mai mulți români care s-au întors în țară în ultima perioadă reclamă că au fost amendați de autorități deși au completat formularul digital pentru intrarea în România (PLF), iar la câteva săptămâni de la trecerea graniței s-au trezit că declarația lor nu mai apare în baza de date oficială și că trebuie să meargă în instanță pentru a dovedi că au avut formularul completat, conform USR, care spune că în acestă situație ar fi aproximativ 50.000 de români. În acest context, mai mulți parlamentari USR au inițiat un proiect de lege pentru anularea amenzilor date pentru lipsa PLF.
Tramvai in depou
Foto: AGERPRES

Instanța a decis suspendarea grevei angajaților STB / Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele nu au ieșit însă pe traseu. Ce spune conducerea STB - UPDATE

de Redactia HotNews.ro
Tribunalul București a decis suspendarea grevei angajaților Societății de Transport București (STB) și reluarea imediată a activității. Contactat de HotNews.ro, directorul STB, Adrian Criț, spunea că transportul public va fi reluat joi seară, însă autobuzele, troleibuzele și tramvaiele nu au ieșit pe traseu. Conducerea societății amenință cu plângeri penale.
Proiectul de lege inițiat de George Simion ar da dreptul fiecărei persoane să dețină până la 100 kg de petarde
Foto: fanatik.ro

fanatik.ro: Liber la pocnitori și petarde! AUR vrea să elimine restricțiile pentru materialele pirotehnice. Limita de deținere urcă la 100 kg

de fanatik.ro
Disputa legată de utilizarea petardelor și artificiilor în timpul sărbătorilor de iarnă riscă să intre într-o nouă fază, după ce copreședintele AUR, George Simion, a inițiat un proiect de lege prin care ar urma să fie permis accesul populației la materiale pirotehnice mai puternice, iar persoanele fizice să dețină până la 100 de kg de petarde sau artificii. Proiectul survine la scurtă vreme după ce o petiție online privind interzicerea completă a „pocnitorilor” a strâns aproape 60.000 de semnături, inițiatorii invocând deopotrivă pericolul reprezentat de petarde, disconfortul fonic, precum și stresul provocat animalelor de companie.
Mihai „Miguel” Gane
Foto: Facebook

editiadedimineata.ro: Cel mai apreciat poet contemporan din Spania este fiul unor imigranți români

de editiadedimineata.ro
Mihai „Miguel” Gane este cel mai citit, vândut și apreciat poet contemporan din Spania. Este fiul unor imigranți români din Lerești – Argeș, plecați la Madrid, în căutarea unei vieți mai bune, relatează Radio România Actualități. Anul acesta va împlini, în 20 iulie, 29 de ani, însă ce a realizat până acum este de-a dreptul fabulos.
Hotel Dunarea
Foto: Google Maps

Primăria Sectorului 1 vrea să se asocieze cu Primăria Capitalei pentru a expropria și reabilita fostul Hotel Dunărea de pe Calea Griviței

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Primăria Sectorului 1 vrea să se asocieze cu Primăria Capitalei pentru a expropria și reabilita fostul Hotel Dunărea de pe Calea Griviței (vizavi de Gara de Nord), potrivit unui proiect aprobat joi de Consiliul Local Sector 1. Clădirea este în stare avansată de degradare.
Ivanka Trump
Foto: Jim Watson / AFP / Profimedia Images

Ivanka Trump, noua țintă a anchetei Congresului asupra atacului de la Capitoliu

de I.B. HotNews.ro
Ivanka Trump, fiica fostului președinte american, a fost invitată joi să depună mărturie în fața Comisiei Camerei, încercând să facă lumină asupra rolului lui Donald Trump în atacul de la Capitoliu, scrie AFP.
balcanii in secolul xx
Foto: Hotnews
​Recomandare de lectură

Balcanii in secolul XX. O istorie postimperiala

de V. Adrian HotNews.ro
Oare decalajele de dezvoltare dintre statele balcanice sau dintre regiunile acestora pot fi puse si pe seama istoriei din vremea imperiilor, si daca da, in ce masura? Putem vorbi astazi despre o epoca postimperiala a Balcanilor, in care mostenirea trecutului a fost cu totul stearsa si data uitarii?
Transport animale vii
Foto: Patrick Pleul / AFP / Profimedia Images

Animalele trebuie să fie mai bine protejate în timpul transportului - cere Parlamentul European. „Este nevoie de o actualizare a normelor UE”

de V.M. HotNews.ro
Normele UE privind transportul animalelor sunt vechi, neclare și aplicate necorespunzător, spun europarlamentarii, care au adoptat joi o serie de recomandări prin care invită Comisia Europeană și țările UE să își intensifice eforturile pentru a respecta bunăstarea animalelor în timpul transportului, pentru a actualiza normele UE și pentru a numi un comisar european responsabil cu bunăstarea animalelor. „Este nevoie de o actualizare (a acestor norme) și de mai multă voință politică. Este nevoie de limitarea timpului de transport, creșterea confortului animalelor și controlul mai strict al exporturilor” - arată ei.
Putin si Rusia
Foto: Profimedia Images via Digi24

Digi24: HĂRȚI. „Incursiune minoră” vs. Invazie rusească. Ce spune Casa Albă despre variantele lui Putin și care va fi răspunsul Occidentului

de ​Digi24 Digi24.ro
Casa Albă a încercat să clarifice comentariile președintelui Joe Biden despre o potențială invazie rusească în Ucraina, după ce președintele Statelor Unite a spus că răspunsul...
Simona Halep la AO 2022
Foto: Captură TV Eurosport

DigiSport: Simona Halep a râs în hohote și i-a cucerit pe spectatori. ”Te simți australiancă?”. Ce poreclă a primit

de ​Digisport Digisport.ro
După succesul din turul doi la Australian Open, obținut în doar 66 de minute în fața lui Beatriz Haddad Maia, Simo a fost în formă maximă și la interviul de după.
Gambia, in optimile Cupei Africii pe Natiuni
Foto: Twitter - CAF_Online

Cupa Africii pe Națiuni: Algeria, ultima campioană, eliminată încă din faza grupelor / Programul optimilor

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Algeria (campioana din 2019) a părăsit încă din faza grupelor Cupa Africii pe Națiuni, după ce a fost învinsă de Coasta de Fildeș, scor 3-1. În ultimele confruntări din grupele competiției au mai obținut victorii Guineea Ecuatorială, Gambia și Mali.
Curent electric - energie
Foto: Hotnews

Cui și cum i se recalculează, de fapt, factura la electricitate și gaze

de F.C. HotNews.ro
Autoritățile au anunțat două metode mari și late prin care vor să vină în sprijinul consumatorilor, astfel încât să trecem mai ușor prin această criză a facturilor uriașe. Hotnews.ro a analizat cum ne vor ajuta fiecare dintre ele. În primul rând, recalcularea facturilor din noiembrie și decembrie, anunțată de premierul Nicolae Ciucă și de ministrul Energiei, Virgil Popescu, se referă doar la facturile Electrica. Prin urmare, dacă sunteți abonat la oricare altul dintre cei peste 70 de furnizori din România, această recalculare, anunțată cu surle și trâmbițe, nu se aplică în cazul facturilor emise de alți furnizori.
copacul cu bani
Foto: Hotnews
Recomandare de lectură

O poveste despre cum poti gasi o avere in propria curte

de V. Adrian HotNews.ro
Cu personaje vii si realiste si cu o poveste care te va tine in priza pana la sfarsit, aceasta carte transmite un mesaj puternic: pretutindeni exista oportunitati de a face bani. Nu trebuie decat sa invatam sa le vedem. — Grant Sabatier
Putin
Foto: Profimedia Images via Digi24

Kremlinul reacționează după ce Biden a promis un „dezastru” pentru Rusia dacă atacă Ucraina. „Ar putea stârni speranțe total false pentru unele capete înfierbântate”

de D.D. HotNews.ro
Tensiunile pe axa Moscova-Washington rămân la cote ridicate. Kremlinul a reacționat, joi dimineață, calificând drept „destabilizatoare” declarațiile președintelui SUA, Joe Biden, care a promis „un dezastru pentru Rusia” dacă aceasta va ataca Ucraina.
Nicușor Dan
Foto: PMB

Nicușor Dan, mesaj pentru liderul sindicatului din STB: Va avea soarta lui Ion Rădoi

de Redactia HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Actualitate | Esențial
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, îi transmite lui Vasile Petrariu, liderul sindicatului reprezentativ din STB, care a declanșat greva de joi, că "va avea soarta lui Ion Rădoi".
George Simion, AUR
Foto: Hotnews

VIDEO Manifestare AUR la Târgu Mureș, pentru a marca doi ani de la înființarea partidului / Poliția face verificări pentru nerespectarea măsurilor anti Covid

de I.B. HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Actualitate | Politic
AUR a organizat, joi seară, la Târgu Mureș, un eveniment pentru a marca doi ani de la înființarea partidului și pentru a stabili ”noile direcții”. Evenimentul a avut loc într-un spațiu închis în care aproape nimeni nu a purtat masca de protecție și nu s-a păstrat niciun fel de distanță între participanți. IPJ Mureș a anunțat că se fac verificări, potrivit News.ro.
Copii in Austria
Foto: Wikimedia Commons - Asurnipal

Decizie a avocatului Curții de Justiție a UE așteptată de multe state, inclusiv România, privind diminuarea alocațiilor pentru copiii imigranților din Austria

de Redactia HotNews.ro
Măsura în vigoare în Austria de la 1 ianuarie 2019 privind diminuarea alocațiilor pentru copiii nerezidenți ai lucrătorilor din acest stat în funcție de costul mediu al vieții din țara de rezidență a copilului îi discriminează pe imigranți, a transmis joi avocatul general al Curții de Justiție a Uniunii Europene. România este una dintre țările afectate de această decizie adoptată de Austria în timp ce extrema-dreaptă era la guvernare alături de conservatori.
Sajid Javid
Foto: Wikimedia Commons

Ministrul sănătății din UK: Britanicii trebuie să învețe să trăiască cu Covid-19 ca și cum ar rămâne pentru totdeauna cu noi

de V.M. HotNews.ro
Britanicii trebuie să învețe să trăiască cu Covid-19 ca și cum ar rămâne pentru totdeauna cu noi, a afirmat joi ministrul britanic al sănătății Sajid Javid, adăugând că Marea Britanie a luat-o înaintea altor țări prin ridicarea decisă de guvern a măsurilor anticoronavirus.
Simona Halep
Foto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

VIDEO Australian Open: Simona Halep, la pas în turul trei (6-2, 6-0) - Disciplinată tactic

de Adrian Ilincescu HotNews.ro
Timp de 66 de minute (atât cât a durat partida) Simona Halep a interpretat partitura corectă din punct de vedere tactic: nu i-a deschis unghiurile unei adversare de mâna stângă, a presat-o în special pe backhand (lovitura mai slabă), a fost agresivă la retur și a profitat din plin de faptul că Beatriz Haddad Maia (1.85 metri) nu dispune de o deplasare fantastică pe lateral. După un meci câștigat clar (6-2, 6-0), Halep a făcut pasul în turul al treilea de la Australian Open, acolo unde va da peste Danka Kovinic (98 WTA).
Telescopul James Webb - ilustratie
Foto: NASA

Telescopul James Webb va ajunge pe 23 ianuarie în zona de unde va face observații astronomice

de Vlad Barza HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Science - Spatiul
James Webb Space Telescope al NASA mai are doar 50.000 de km din călătoria sa de peste 1,5 milioane de km începută de Crăciun. A trecut cu bine de toate etapele, s-au depliat cu succes toate componentele, inclusiv oglinda uriașă, iar telescopul spațial va ajunge pe 23 ianuarie în punctul L2 Lagrange. Vor urma cinci luni în care vor fi calibrate instrumentele optice și vor fi ajustate oglinzile.
armata spionaj si economie in romania1945-1991
Foto: Hotnews

Armată, spionaj și economie în România (1945-1991). Ediție specială Giftbooks cu mesajul și autograful autorului!

de A.V. HotNews.ro
Luni, 22 Nov 2021 Actualitate | Cultură
Aceasta este poate cea mai spectaculoasă carte de pană acum a istoricului Petre Opriș. Când începi să analizezi industria din perioada comunistă, inevitabil trebuie să intri în zona spionajului industrial și a proiectelor militare. Spionajul, mai ales pe vremea lui Ceaușescu, a fost un element esențial al dezvoltării industriei românești. Și astfel începi să înțelegi cum luau Ceaușescu sau diverși ministri decizii. - Lucian Popescu, editor Contributors.ro
Ediție specială, exclusiv pentru GiftBooks, cartonată și cu mesaj din partea autorului și autograf! Număr limitat de exemplare!
Statie STB goala in timpul grevei
Foto: Hotnews
​LIVE

Grevă generală în transportul public din București. Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele STB au rămas în depouri / Ce vor sindicaliștii și ce spune conducerea societății / Nicușor Dan: O acțiune foarte gravă, orchestrată de sindicat

de Redacția HotNews.ro
Angajații STB, societatea de transport public din București, au intrat joi dimineață în grevă generală, sindicaliștii spunând că revendicările lor privind creșterile salariale nu au fost soluționate. Directorul societății de transport din Capitală a replicat că salariul mediu brut este de 7.000 de lei, i-a acuzat pe sindicaliști de acțiuni ilegale și a vorbit despre furturi de combustibil și de probleme cu comenzile de piese. La rândul său, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spune că greva este una ilegală, orchestrată de sindicatul reprezentativ condus de liderul sindical Vasile Petrariu, consilier PSD. Tribunalul București a decis suspendarea grevei, însă mijloacele de transport în comun nu ieșiseră pe traseu nici joi seară.
-----------------

18.30 Circulația autobuzelor, troleibuzelor și tramvaielor nu fusese reluată până la această oră
18:30
Nicușor Dan, mesaj pentru liderul sindicatului din STB: Va avea soarta lui Ion Rădoi
11.34 STB a depus două sesizări în justiție, prima va fi judecată începând cu ora 14.00
08:24 Metrorex transmite că a luat toate masurile necesare pentru preluarea unui numar crescut de călători
08:15 Haos în București, joi dimineață: Străzi pline de mașini, aglomerație la metrou, prețuri mai mari la serviciile de ride-sharing
Un an de la debutul campaniei de vaccinare
Foto: Profimedia Images / Nikolay DOYCHINOV / Arhiva AFP

Peste două treimi dintre efectele secundare de după inocularea contra Covid-19 nu sunt provocate de vaccin - studiu / Ce este efectul nocebo

de G.S. HotNews.ro
Peste două treimi dintre efectele secundare ușoare pe care le resimt oamenii după inocularea contra Covid-19 pot fi atribuite mai degrabă versiunii negative a efectului placebo decât vaccinului în sine, indică o nouă cercetare israeliană, citată de Jerusalem Post.
Marcel Ciolacu si Florin Citu
Foto: AGERPRES

Război mediatic în Coaliție / Ce se ascunde în spatele atacurilor publice dintre PNL și PSD

de Luminita Pirvu HotNews.ro
Aflați într-o continuă competiție la nivel de imagine, PSD și PNL se atacă public și își pasează responsabilitatea gestionării scandalului facturilor la energie, dar și eșecul aplicării certificatului verde la locul de muncă. Relațiile dintre liderii PNL și PSD s-au tensionat în ultimele zile, după o serie de acuzații reciproce. Marcel Ciolacu a cerut miercuri seară o ședință de urgență a Coaliției pentru a clarifica atacurile prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan la adresa miniștrilor PSD. În replică, Florin Cîțu a transmis pe căi neoficiale că "dacă există probleme personale, cei doi ar trebui să le discute în afara Coaliției".
Champions League
Foto: Uefa.com

„Cazul Djokovic” nu se va repeta în fotbal. Chelsea va merge la Lille în Liga Campionilor numai cu jucători vaccinați

de A.Th.C. HotNews.ro
Franța a înăsprit regulile anti-Covid și nu vor exista excepții pentru ca sportivi nevaccinați să intre în Hexagon. Așa că Chelsea își va lăsa jucătorii nevaccinați la Londra când va juca la Lille în luna martie, scrie The Guardian.
Vaccinare Romania 20 ianuarie
Foto: RO Vaccinare

Doar 4.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore cu prima doză de vaccin anti-Covid

de V.M. HotNews.ro
15.537 de persoane au fost vaccinate anti-Covid în ultimele 24 de ore în România, iar de la debutul campaniei de imunizare s-a ajuns la un număr de 8.041.038 de persoane vaccinate, 7.938.624 dintre acestea cu schema de două doze, iar 2.264.899 au făcut și a treia doză.
Schema horeca 2021
Foto: Dreamstime.com

​Schema HoReCa: Pas decisiv pentru plata tranșei a doua a ajutoarelor de stat către firme. Când vin banii

de CZ HotNews.ro
Joi, 20 ianuarie 2022, s-a făcut un pas important pentru plata tranșei a doua, de 53,13% din ajutoarele de stat către restaurante, pensiuni, agenții de turism și alți beneficiari în cadrul schemei HoReCa, fiind anunțat și când ar trebui să ajungă banii la firme.
Boris Johnson
Foto: DW Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Boris Johnson, acuzat din propriul partid de șantaj pentru a se menține la putere

de S.J. HotNews.ro
Un proeminent parlamentar conservator a acuzat joi guvernul lui Boris Johnson că încearcă să îi intimideze și șantajeze pe legiuitorii propriului partid pe care îi suspectează că vor să-l forțeze pe premierul Boris Johnson să-și dea demisia, relatează agenția Reuters, citată de Agerpres.
Papa Benedict al XVI-lea
Foto: Reuters

Pedofilie în Biserica Germană: Benedict al XVI-lea „își exprimă șocul și rușinea” / Fostul papă nu a facut nimic împotriva a patru clerici acuzați

de I.B. HotNews.ro
Benedict al XVI-lea și-a exprimat joi „șocul și rușinea” în fața infracțiunilor de pedofilie din biserica germană, după publicarea unui raport independent care îl implică în gestionarea defectuoasă a violenței sexuale împotriva minorilor, potrivit AFP.
Intalnire Nicolae Ciuca-Natalia Gavrilita
Foto: Captura Guvern

Stare de urgență în sectorul energetic din Republica Moldova / Discuție Ciucă-Gavriliță: România ar putea asigura necesarul de păcură

de Adrian Vasilache HotNews.ro
Premierul Nicolae Ciucă a avut joi o discuție cu premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, după ce Parlamentul de la Chișinău a decis astăzi instituirea stării de urgență în sectorul energetic din cauza riscului suspendării livrării de gaz de către concernul rus Gazprom. Cei doi au discutat posibilitatea asigurării cantităților necesare de păcură Republicii Moldova, urmând ca România să primească și o solicitare în acest sens, care să fie analizată în scurt timp, arată Executivul de la București.
Arena Nationala
Foto: Federico Pestellini / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Arena Națională din București, la egalitate cu Santiago Bernabeu și Camp Nou într-un top al stadioanelor din Europa

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Arena Națională din București se află pe locul 2 într-un top al stadioanelor de fotbal din Europa, alcătuit de site-ul britanic money.co.uk pe baza evaluărilor fanilor.
recenzii online
Foto: Dreamstime.com

​Verificări în comerțul online: Aproape două treimi dintre platforme nu au putut demonstra autenticitatea recenziilor

de CZ HotNews.ro
Platforme de comerț online, marketplace-uri, site-uri de rezervări și comparatoare de prețuri care operează în România și alte 25 de state membre UE, plus Islanda și Norvegia, au fost verificate de autoritățile naționale de protecție a consumatorilor, pentru depistarea review-urilor înșelătoare, a informat, joi, Comisia Europeană, care a coordonat controalele.
Elon Musk (SpaceX)
Foto: Pixabay (Edited: Image overlay)

Elon Musk este îngrijorat că nu vom avea suficienți oameni pentru colonii pe Marte

de S.J. HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Science - Spatiul
CEO-ul Tesla și SpaceX, Elon Musk, a vorbit anterior despre „prăbușirea civilizației” dacă oamenii nu fac mai mulți copii însă acum are o nouă îngrijorare: dacă nu vom avea suficiente persoane pentru a stabili colonii pe Marte din cauza declinului demografic?, scrie IFL Science.
Ruble rusesti
Foto: Wikimedia Commons

Analiză Ce sancțiuni ar putea impune Occidentul pentru a paraliza Rusia?

de S.J. HotNews.ro
Tensiunile tot mai mari dintre Rusia și Occident ridică perspectiva unui nou val de sancțiuni împotriva Moscovei, posibil cele mai dure de până acum, în cazul în care Vladimir Putin decide să atace Ucraina, relatează Reuters.
Nava rusa Maresal Ustinov
Foto: Wikimedia Commons

Rusia anunță exerciții militare navale de amploare

de george sirbu HotNews.ro
Marina militară rusă va efectua o serie de exerciții militare în această lună și luna viitoare în Marea Mediterană și în Marea Ohotsk și în nord-estul Oceanului Atlantic, precum și în Oceanul Pacific, au anunțat joi agențiile de presă RIA și Interfax, preluate de Reuters.
Darren Cahill
Foto: Gruppo Editoriale LiveMedia / Alamy / Alamy / Profimedia

Darren Cahill, deranjat de modul în care Novak Djokovic a încercat să intre în Australia: "O mizerie"

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Sport | Tenis
Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, consideră că Novak Djokovic nu ar fi trebuit să obțină niciodată o scutire medicală pentru Australian Open din cauza opiniilor sârbului privind vaccinarea.
Banca Nationala a Romaniei - BNR
Foto: Hotnews

Ce au discutat membrii CA din BNR în ultima ședintă de politică monetară: 10 lucruri de reținut

de F.B. HotNews.ro
La ultima ședință de politică monetară, când s-a majorat dobânda cheie la 2%/an, unii membri doreau o majorare de 0,5 puncte procentuale, conform minutei publicată pe site-ul Băncii Naționale a României (BNR). Membrii CA au discutat despre înrăutățirea perspectivei inflației, incertitudinile cu privire la schemele de compensare și plafonare la energie, ba chiar și a conduitei fiscale.
Conducta de gaz
Foto: IGEDC

Iranul susține că va exporta servicii de inginerie pentru industria gazelor din România. Dar beneficiarul român are probleme

de A.Th.C. HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Economie | Energie
Iranul și România au semnat un Memorandum of Understanding (MOU) conform căruia Republica Islamică va oferi țării noastre servicii de inginerie pentru industria gazelor naturale, a anunțat marți IRNA, agenția oficială de știri a statului iranian, citată de Tehran Times.
Emil Boc
Foto: Facebook

Primarul Emil Boc a interzis centralele termice individuale pe gaze naturale. Cât de valide sunt argumentele invocate și care sunt efectele

de Mihai Bălan HotNews.ro
Consiliul Local al Primăriei Cluj-Napoca a aprobat actualizarea Planului Urbanistic General municipal în ședința din 18 ianuarie 2022, care adaugă o unică prevedere în regulamentul deja existent: “La clădirile noi cu mai mult de șase unități locative, se interzice montarea instalațiilor individuale de gaz pentru încălzire/apă caldă menajeră. Aceste clădiri vor fi racordate la sistemul centralizat de încălzire/apă caldă sau la instalații de încălzire/apă caldă de scară, bloc sau cvartal”. Intenția fusese anunțată de edilul clujean încă din anul trecut, proiectul de hotărâre reprezentând doar formalizarea acestei intenții.
Coronavirus Romania
Foto: Facebook / MApN

Coronavirus în România, date complete: Cel mai mare număr de cazuri de COVID-19 de la începutul pandemiei / 37 din cei 43 de pacienți decedați erau nevaccinați / Câți bolnavi sunt în stare gravă și câți dintre ei sunt vaccinați

de Redactia HotNews.ro
Peste 19.100 de cazuri de COVID-19 au fost raportate joi în România, în urma a 78.940 de teste, ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de 24,2%. Este cel mai mare număr de îmbolnăviri de la începutul pandemiei. În ultima zi au fost raportate 43 decese, dintre care 4 anterioare, în timp ce la terapie intensivă sunt internate 547 de persoane. 37 din cei 43 de pacienți decedați erau nevaccinați împotriva COVID-19, conform datelor complete transmise de către autorități.
Simona Halep
Foto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cum arată traseul virtual al Simonei Halep la Australian Open după ce trei mari favorite au fost eliminate

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Simona Halep a avut parte de vești bune în cursul zilei de joi, trei favorite de pe partea ei de tablou fiind eliminate surprinzător încă din turul al doilea al Australian Open: Garbine Muguruza, Anett Kontaveit și Elena Rybakina. Astfel, traseul româncei până în fazele finale ale Grand Slamului de la Antipozi a devenit mai ușor decât părea la începutul competiției (cel puțin pe hârtie).
Logo Amazon
Foto: Andreistanescu | Dreamstime.com

FOTO/VIDEO Cum arată primul magazin fizic de haine al Amazon

de Denisa Crăciun HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Economie | Companii
Amazon a anunțat că va deschide primul său magazin fizic cu îmbrăcăminte, pantofi și accesorii pentru femei și bărbați la sfârșitul lui 2022, în apropiere de Los Angeles.
Accident in Capitala cu o masina de politie
Foto: Captura video

Cazul fetiței ucise de un polițist pe trecerea de pietoni. Avocat: Spune în continuare că nu a văzut nimic. Care este singul lucru pe care l-a recunoscut

de Redactia HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Actualitate | Esențial
Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, fetița de 13 ani care a fost spulberată pe trecerea de pietoni de către un polițist, a declarat joi, după audierea acestuia, că singurul lucru pe care l-a recunoscut este că avea viteză excesivă. Polițistul a mai susținut la audieri că avea girofarul pornit pentru că voia să se asigure că este vizibil.
Cocaina gasita in ambasada Rusiei din Argentina
Foto: Claudio Santisteban / Zuma Press / Profimedia

Condamnări grele în dosarul celor 400 de kilograme de cocaină de la Ambasada Rusiei din Argentina / Detaliile unui caz nebunesc

de G.S. HotNews.ro
Un tribunal rus a condamnat joi, la pedepse cu închisoarea cuprinse între 13 și 18 ani, patru bărbați acuzați că au încercat să importe aproape 400 de kilograme de cocaină ascunse în ambasada din Argentina, un caz nebunesc în care anchetatorii au înlocuit drogurile cu făină pentru a vedea ce urmează, dar traficanții s-au chinuit mai multe luni să trimită cocaina în Rusia.Alte titluri din Actualitate:

Câți români s-au vaccinat împotriva COVID-19: Jumătate din populația de peste 18 ani și 41,64% din populația totală
Prefectul Capitalei spune că avea semnale despre greva STB, dar Nicușor Dan nu i-a răspuns la telefon
Finanțele au pregătit proiectul de reorganizare pentru dezlipirea Vămii de ANAF. Va avea 3.060 de posturi
Cine este Vasile Petrariu, liderul sindicatului reprezentativ din STB, acuzat de Nicușor Dan că a orchestrat greva generală de joi
Joe Biden promite că va trimite soldați americani în România dacă rușii fac vreo mutare la granița ucraineană / Cât de iminentă este o invazie în Ucraina? ”Depinde pe ce parte a patului se trezește Putin dimineața”
Tuburi din Epoca Bronzului descoperite în Rusia ar putea fi cele mai vechi paie folosite pentru a bea alcool
​VIDEO Autostrada de Centură A0 la intersecția cu Autostrada Soarelui. De ce a fost suprimată banda de urgență și cum va arăta la final noul nod rutier
Reacția lui Iohannis după ce Franța a anunțat că este gata să trimită trupe militare în România
Secretar de stat din Finanțe: Sunt 80.000 de IT-ști salariați. Restul de 320.000 sunt probabil în zona de microîntreprinderi, PFA și așa mai departe


ECONOMIE

Alin Chitu si Iulian Ardeleanu
Foto: EY Romania

Modificări fiscale discutate la Finanțe: Limitarea numărului de micro pe persoană fizică, revizuirea impozitării acestora, reorganizarea instituției, e-factura - extindere B2B

de F.B. HotNews.ro
Microîntreprinderile sunt în atenția noastră din perspectiva revizuirii sistemului fiscal, a declarat, joi, Iulian Ardeleanu, director general pe legislație fiscală și vamală la Ministerul Finanțelor, în cadrul unei conferințe organizată de EY. „Printre criteriile pe care le vom avea în vedere la revizuirea impozitării vor fi atât activitățile cu valoare adăugată mare sau prestările de servicii, după caz, cifra de afaceri realizată de către microîntreprinderi și probabil și numărul de microîntreprinderi pe care o persoană fizică îl va deține. Astea sunt evaluări preliminare”, a spus el.
Constructii locuinte
Foto: Hotnews

10 tendințe din piața imobiliară valabile pentru acest an / Cresc prețurile locuințelor cu livrare în următorii 2 ani din cauza scumpirii materialelor și a întârzierii livrărilor

de DP HotNews.ro
Miercuri, 19 Ian 2022 Economie | Finanțe & Bănci
Cele mai căutate case cu teren au un spațiu de office dedicat, în condițiile în care mai mulți cumpărători își doresc sa continue să lucreze de acasă, cel puțin ocazional. De asemenea, cresc prețurile solicitate pentru locuințele care vor fi finalizate în următorii 2 ani din cauza creșterii prețurilor materialelor dar și a întârzierii livrărilor. Acestea sunt doar două din cele 10 analizate într-un raport lansat miercuri.
Mihai Daraban
Foto: Hotnews
Interviu

Cum explică CCIR comunicatul cu „Je suis Ciucă!” - Mihai Daraban: „Am dus democrația la o extremă dintr-asta în care am dat-o în destabilizare politică. Mi s-a părut deplasat că te iei de premier pentru o chestie din 2003”

de Florin Barbuta HotNews.ro
Miercuri, 19 Ian 2022 Economie | Finanțe & Bănci
După ciudatul comunicat al Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) cu titlul „Je suis Ciucă!”, HotNews.ro a decis să discute cu Mihai Daraban, care este președintele acestei Camere. (Este vorba despre scandalul de plagiat în jurul tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă). Daraban consideră că democrația a ajuns „la o extremă dintr-asta, în care am dat-o în destabilizare politică” și că „sunt tot felul episoade dintr-astea în viața asta democratică a noastră care ne frânează”.


SPORT

Novak Djokovic
Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

S-a aflat motivul deciziei din dosarul lui Novak Djokovic - Ce s-ar fi întâmplat dacă i s-ar fi permis să joace în Australia

de L.V.A. HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Sport | Tenis
După 11 zile de controverse, Novak Djokovic, venit în Australia ca să-și apere titlul de Grand Slam câștigat cu un an în urmă, a fost obligat să părăsească țara ca urmare a problemelor avute cu viza. Joi a apărut în mediul online motivul deciziei din dosarul sportivului sârb.
Ousmane Dembele
Foto: Twitter - Barcelona

FC Barcelona i-a cerut lui Ousmane Dembele să părăsească imediat echipa: "Ni se pare evident că nu vrea să continue"

de Silviu Dumitru HotNews.ro
FC Barcelona i-a cerut francezului Ousmane Dembele, care refuză să-și prelungească înțelegerea, să părăsească clubul în această iarnă, informează AFP.
Daniil Medvedev, huiduit pe Rod Laver Arena
Foto: captura Channel 9

VIDEO Daniil Medvedev, conflict cu spectatorii după ce a fost huiduit la Australian Open: "Dacă respectați pe cineva, respectați-l pe Jim Courier"

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Joi, 20 Ian 2022 Sport | Tenis
Daniil Medvedev s-a calificat în turul al treilea la Australian Open, dar principalul favorit al Grand Slamului de la Antipozi a intrat într-un conflict cu spectatorii prezenți pe Rod Laver Arena după ce l-a învins pe Nick Kyrgios: rusul i-a criticat pe cei care l-au huiduit între primul și al doilea serviciu.


0-100.hotnews.ro

Masina Dacia cu numarul 7 milioane
Foto: Dacia

La Mioveni a fost produs vehiculul Dacia cu numărul 7 milioane

de Vlad Barza HotNews.ro
Miercuri, 19 Ian 2022 Economie | Auto
Marți, la uzina de la Mioveni a fost fabricat vehiculul Dacia cu numărul 7 milioane, modelul fiind un Duster gri din seria limitată Extreme. Dacia a produs anul trecut 257.000 de mașini la Mioveni, iar anul de maxim a fost 2019, cu 349.000 de mașini.


LIFE


Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Ultima dorință a soțului aflat pe patul de moarte
Ion, pe patul de moarte, o cheamă pe Măria și îi spune: - Mărie, după ce m-oi duce io, vreau ca tu să te măriți cu Gheorghe! - Dar vai Ioane, cum poți să îmi ceri așa ceva? Nu vreau să mă mărit cu nimeni. Eu doar pe tine te iubesc.
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by