Simona Halep, la Melbourne
Foto: ausopen.com

​LIVEText Simona Halep vs Venus Williams 6-2, 0-0

de Adrian Ilincescu HotNews.ro
De acum e oficial: dacă va trece de Venus Williams, pentru Simona Halep va urma un duel tot în familie, jucătoarea noastră găsind-o deja în optimi pe Serena Williams. Sigur, până acolo liderul mondial are de muncă, Venus fiind o jucătoare cu mare experienţă şi cu un tenis de mare calitate. Simona Halep vs Venus Williams (turul trei de la Australian Open) este în direct pe Eurosport 1 şi LiveText pe HotNews.ro de la ora 10:00.
Autostrazi in Europa - ianuarie 2019
Foto: Hotnews

​​#10YearsChallenge Autostrăzile în România - 2009 vs 2019. Comparaţia cu Bulgaria, Ungaria şi Polonia

de Victor Cozmei HotNews.ro
La început de 2009, după cinci ani de la aderarea în UE, Polonia avea o reţea de drumuri rapide - autostrăzi şi drumuri expres - de circa 1.300 de kilometri. Zece ani mai târziu, la început de 2019, reţeaua de drumuri de mare viteză în Polonia a ajuns la peste 3.600 de kilometri. Similar, Bulgaria a trecut de la circa 400 la aproape 800, iar Ungaria a crescut de la peste 1.100 de km la peste 1.500 km. Şi în România ultimii zece ani numărul de kilometri de autostradă a crescut cu peste 200%.
Calendar fiscal 2019
Foto: Pixabay

​Calendar fiscal 2019 Săptămână plină pentru economie în perioada 21 - 25 ianuarie

de F.B. HotNews.ro
Declaraţiile care trebuie depuse până pe 25 ianuarie vizează multe sectoare economice din România, conform agendei obligaţiilor fiscale 2019 transmis de către EY România. Astfel, pentru multe firme va fi o săptămână plină.
Mihai Trandafir, UM România
Foto: Hotnews

VIDEO INTERVIU Despre nesiguranţa din publicitate, în economia bazată pe OUG şi sub atacurile la multinaţionale - cu Mihai Trandafir / UM România

de Costin Ionescu HotNews.ro
Oamenilor din publicitate le place să spună că ceea ce fac ei este un barometru al economiei. Că primul domeniu unde se simte că suferă sau creşte economia este acela al cheltuielilor de reclamă. După măsurile luate de guvern la sfârşitul lui 2018, cum se vede acum în publicitate, anul 2019? ”Cred că pentru moment implicaţiile schimbărilor nu sunt nici măcar digerate în companii", spune, într-un interviu pentru HotNews.ro, Mihai Trandafir, managing director al uneia dintre cele mai importante agenţii de profil, UM România, parte a McCann Worldgroup.
Neurochirurgul Dan Suiaga
Foto: Hotnews

​VIDEO INTERVIU Dan Şuiaga, neurochirurgul care ascultă rock în sala de operaţii: ”Problema în sănătate e că au crescut salariile medicilor, nu şi bugetele spitalelor/Homeopatia e apa cu zahăr, iar vaccinurile au salvat vieţi”

de Daniela Mihai HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Actualitate | Sanatate
A făcut parte din echipa care l-a operat pe premierul israelian Ariel Sharon, ascultă muzică rock în timp ce operează, a lucrat în Africa de Sud, Israel, Elveţia şi Germania şi a ales să se întoarcă acasă nu ”din patriotism”, ci pentru că aici simte că poate face mai multe, profesional. Într-un interviu Hotnews.ro, neurochirurgul Dan Şuiaga a explicat cum este sistemul medical românesc, comparativ cu alte ţări şi ce soluţii ar trebui găsite. ”Medicii din România sunt mult mai umani, mai ataşaţi de pacient”, susţine Dan Şuiaga, dar unele ţări ca Africa de Sud ori Marocul sunt peste România din punct de vedere medical şi al calităţii vieţii.


Premierul Italiei, Giuseppe Conte, ministrul Muncii, Luigi Di Maio și ministrul de Interne, Matteo Salvini
Foto: Hotnews
Corespondenţă din Italia

Reforme în Italia - “venitul de cetăţenie”. Străinii, posibil discriminaţi. Ce impact vor avea noile măsuri asupra românilor din Peninsulă

de Miruna Căjvăneanu HotNews.ro
Guvernul italian a aprobat decretul cu privire la “venitul de cetăţenie” şi “cota de pensionare 100”, prin care se îndeplinesc două din principalele promisiuni electorale ale coaliţiei la putere, formată din Mişcarea 5 Stele (M5S) şi Liga. În următoarele 60 de zile, decretul lege, care conţine norme deja în vigoare, va trece spre adoptare în Parlament. Cercetătorul Antonio Ricci a explicat pentru HotNews impactul pe care îl va avea reforma asupra cetăţenilor străini, printre care şi românii, ce ar putea fi discriminaţi.
Claudia Pirvoiu
Foto: Facebook

Dai în multinaţionale, dar crapă companiile româneşti

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Actualitate | Opinii
"Am adoptat un act foarte aşteptat de români şi, sunt convins, de companiile cu capital autohton". Aşa anunţa Eugen Teodorovici, în ajunul sărbătorilor de iarnă, victoria asupra multinaţionalelor. Deja au apărut primele efecte ale actului care suprataxează mediul de afaceri, dar nu multinaţionalele sunt cele care plâng acum, ci chiar cele româneşti, mai ales cele ale statului.
Cristina Mihaila
Foto: Hotnews

​VIDEO Răceala şi gripa - cauze şi tratament. Dr. Cristina Mihaila: Antibioticul dat în viroze scade imunitatea, distruge flora intestinală şi organismul poate să dezvolte rezistenţă

de R.F. HotNews.ro
De obicei, răcelile uşoare, banale, 90% sunt viroze şi nu necesită antibiotic, spune Cristina Mihaila, medic specialist pediatru la Hyperclinica MedLife Titan, într-un interviu pentru HotNews.ro, în care explică diferenţa dintre răceală şi gripă, cauzele şi tratamentul recomandat. Trebuie să stim şi că, după o viroză, indiferent cât de uşoară pare la debut, tusea se poate menţine câteva săptămâni.


Tragedie in Mexic
Foto: Twitter

VIDEO Explozia din Mexic: 21 de morţi şi 71 de răniţi în rândul celor care adunau benzină din conducta spartă

de G.S. HotNews.ro
Cel puţin 21 de oameni au murit şi 71 au fost răniţi, vineri seară, în Mexic, după ce o conductă spartă de hoţii de combustibil a explodat în timp ce zeci de oameni îşi umpleau bidoanele şi găleţile cu benzină, transmite Reuters.
Elena Geageac
Foto: Deloitte Romania
Dosare Juridice - Fiscalitate

Implementarea directivei anti evaziune fiscală (ATAD): În timp ce restul statelor UE fac primii paşi, România evaluează un an de aplicare şi modifică regulile

de Elena Geageac Deloitte Romania
Noile norme care au ca scop eliminarea celor mai frecvente practici de evitare a obligaţiilor fiscale de către societăţi, prevăzute de directiva UE 1164/2016 - "AntiTax Avoidance Directive" (ATAD), au intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2019 în Uniunea Europeană. România, însă, a implementat în urmă cu un an aceste reguli optând în cazul uneia dintre măsuri, respectiv al limitării deductibilităţii costurilor de îndatorare, pentru o variantă mai restrictivă decât cea care era posibilă conform directivei. Mai mult, România a fost printre primele state care au decis să transpună directiva în condiţiile în care aplicarea în legislaţiile statelor membre UE, aşa cum am menţionat, a devenit obligatorie de la 1 ianuarie acest an.
Transformarea digitala
Foto: Luxoft

[P] Luxoft România, despre tehnologia din spatele device-urilor pe care le folosim în fiecare zi

de Smile Media
Telefoanele şi tabletele mobile din ziua de astăzi procesează rapid un volum imens de date, sunt un mijloc de "a ţine Internetul în mână", aşa cum a prezentat Steve Jobs prima tabletă Apple. Dacă aceste funcţionalităţi ar fi fost integrate folosind tehnologia de la începutul anilor ’70, telefoanele ar fi atins dimensiunile unui loc de parcare. Cu toate acestea, tehnologia digitală a avansat exponenţial după predicţia făcută în anii de început ai industriei de către fondatorul Intel, Gordon Moore, făcând posibilă miniaturizarea acestor echipamente de care ne servim în fiecare zi.
Ministrul energiei Anton Anton
Foto: Ministerul Energiei

AUDIO ​Cum evită un ministru să răspundă la întrebări incomode. Jurnalist Radio România Actualităţi: Ne mai auziţi? Noi vă auzim/ Ministrul energiei: Da, dar eu nu vă mai aud

de C.P, V.C. HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Economie | Energie
Teama miniştrilor de a răspunde la întrebări incomode poate da naştere la momente amuzante. Un astfel de moment a avut loc vineri, la Radio România Actualităţi, protagonist fiind Anton Anton, ministrul energiei, care era invitat prin telefon. Tema discuţiei era criza din energie. Dialogul între realizatoarea emisiunii şi ministru a decurs fără probleme până în punctul în care a fost atins un subiect sensibil. Atunci, ministrul a încercat să pună punct discuţiei, susţinând că nu mai aude ce e întrebat. Vezi ce a ieşit.
Desertul din Arizona
Foto: HotNews.ro, EurActiv.ro

SUA: Patru femei, condamnate după ce au lăsat apă şi conserve pentru migranţi în deşert

de G.S. HotNews.ro
Un judecător federal din SUA a decis că patru femei sunt vinovate de intrarea într-o rezervaţie naturală fără permis pentru că acestea au încercat să lase hrană şi apă pentru migranţi în deşertul din Arizona, notează Guardian.
Pelecanus onocrotalus
Foto: Doru Panaitescu

Pelicanii din Herăstrău, "salvaţi" cu forţa de autorităţi

de Doru Panaitescu HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Science - Stiintele vietii
Săptămâna trecută am avut o semnalare faunistică interesantă pentru parcul Herăstrău în condiţii de iarnă. Trei pelicani comuni (Pelecanus onocrotalus) au fost văzuţi pe raza celui mai mare parc bucureştean de mai multe persoane. Deşi iarna mai avem semnalări de specii care ratează migraţia (berze, cocori etc), în acest caz autorităţile au decis că păsările sunt în pericol şi, după mai multe încercări (utilizând plase pescăreşti) au reuşit să captureze două din ele, care sunt acum la un centru de reabilitare de faună (cu intentia de a elibera păsările la primăvară, când se încălzeşte afară).
Rovana Plumb
Foto: Facebook/ Rovana Plumb

Rovana Plumb: Preşedintele nu poate să uzurpeze drepturile premierului de a şti pe cine sa propună la Transporturi şi Dezvoltare

de MH HotNews.ro
Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, spune că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să pună "stop" şi să accepte propunerile pentru ministerele Dezvoltării şi Transporturilor - Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici. Ea îl acuză pe şeful statului de "urzurparea drepturilor premierului Viorica Dăncilă de a şti pe cine sa propună pentru a coordona cele două portofolii".
Editorial Digi24
Foto: Digi24.ro

Digi24: Urmează câteva săptămâni de foc! PSD va repeta momentul ianuarie 2017

de Digi24 Digi24.ro
Este an electoral. În mai vor fi alegeri europarlamentare, în noiembrie/ decembrie prezidenţiale. Tot ce se întâmplă în aceste zile are legătură cu cele două scrutinuri, în special cu ultimul, care vor decide arhitectura puterii pe următorii cinci ani. Dar nu numai, spune Dan Turturică.


Banca Transilvania
Foto: Banca Transilvania

UPDATE Banca Transilvania anunţă că nu mai face investiţii, în urma taxei pe active / Omer Tetik: Zeci de firme de construcţii nu vor primi contracte, iar digitalizarea, amânată

de Florin Barbuta HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Economie | Finanţe & Bănci
Banca Transilvania avea în plan renovarea a peste 200 de agenţii, iar asta înseamnă că zeci de firme de construcţii nu vor primi contractele astea, a declarat directorul general al Băncii Transilvania, Omer Tetik, într-o conferinţă de presă, referindu-se la Ordonanţa 114, prin care băncile vor fi taxate în funcţie de nivelul ROBOR.
Medic
Foto: Stirile ProTV

Stirile ProTV: Mesajul unui medic străin, venit să opereze copii în România: Sunteţi în urmă cu mult faţă de alte state

de Stirile ProTV Stirile ProTV
Cel puţin 2.000 de copii cu probleme cardiace grave sunt descoperiţi anual în România. Şi doar un sfert dintre ei pot fi trataţi în cele două centre specializate din ţară.
Maria Sharapova
Foto: Digisport.ro

​DigiSport: Cât respect îi poartă Sharapova lui Halep! Ce a spus rusoaica după ce a eliminat-o pe Wozniacki

de Digisport Digisport.ro
Meciul excepţional făcut de rusoaică în faţa lui Wozniacki i-a adus aminte de partida câştigată împotriva Simonei Halep, în 2017, în primul tur al turneului de la US Open.
Gradinita renovata cu bani romanesti peste Prut
Foto: Facebook

R. Moldova: Încă 244 de grădiniţe vor fi renovate cu bani româneşti. Numărul total al celor modernizate va depăşi 1.100

de G.S. HotNews.ro
Încă 244 de grădiniţe din Republica Moldova vor fi renovate cu sprijinul financiar al României, după ce, până acum, au fost modernizate şi dotate peste 900 de grădiniţe cu banii guvernului de la Bucureşti, scrie Radio Chişinău.
Novak Djokovic
Foto: atp/ twitter

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, în optimi după o victorie în patru seturi cu Denis Shapovalov

de Diana Ene HotNews.ro
Novak Djokovic (1 ATP) a obţinut calificarea în optimile turneului Australian Open, după o victorie în patru seturi cu Denis Shapovalov (27 ATP). Condus cu 2-0 la seturi şi 4-1, Shapovalov a avut o revenire spectaculoasă, a câştigat actul al treilea şi părea capabil să întoarcă soarta partidei. Novak a făcut însă o adevărată demonstraţie de tenis în setul al patrulea şi nu i-a mai lăsat nicio şansă tânărului canadian. A fost 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 pentru liderul mondial.
Elevi, clase primare
Foto: Facebook
Sectiune sustinuta de MedLife

O profesoară din Cluj, reclamată că a predat elevilor de clasa a III-a o lecţie în care a folosit cuvântul „foot”

de C.D. HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Actualitate | Educatie
Anchetă neobişnuită în cazul unei profesoare de limba engleză din Cluj. Aceasta a fost reclamată că a folosit cuvântul „foot” când a predat elevilor de clasa a III-a lecţia despre părţile corpului. Şi pentru că „oo” se pronunţă „u” în limba engleză, mama unui elev a reclamat-o că foloseşte cuvinte obscene.
Ninsoare
Foto: Digi 24

Weekend cu vreme schimbătoare, cu temperaturi în scădere, lapoviţă şi ninsoare

de Redactia HotNews.ro
În acest weekend, vremea va fi schimbătoare, cu temperaturi în scădere şi precipitaţii mixte. În staţiunile de la munte se va aşeza un nou strat de zăpadă, în timp ce în restul ţării sunt aşteptate ploi şi lapoviţă, spun meteorologii.
Serena Williams
Foto: Twitter - Australian Open

VIDEO Australian Open: Încă o victorie fulger pentru Serena Williams (6-2, 6-1 cu Dayana Yastremska) - Americanca a pierdut nouă game-uri în trei partide la Melbourne

de Diana Ene HotNews.ro
Cap de serie numărul 16, Serena Williams continuă parcursul perfect la actuala ediţie de la Australian Open, americanca cedând doar trei game-uri în partida cu ucraineanca Dayana Yastremska (57 WTA). Serena s-a impus cu 6-2, 6-1, asigurându-şi prezenţa în optimile competiţiei de la Melbourne, acolo unde va da peste învingătoarea dintre Simona Halep şi Venus Williams.
Autobuz electric
Foto: Wikimedia Commons

Ministerul Dezvoltării face licitaţie pentru 51 de autobuze electrice. Contractul valorează 141 mil. lei

de G.S. HotNews.ro
Ministerul Dezvoltării Regionale a publicat un anunţ în SEAP-SICAP pentru achiziţia a 51 de autobuze electrice destinate transportul public urban, pentru oraşele Alba Iulia, Buzău, Constanţa, Ploieşti, cu o valoare de aproximativ 141 de milioane de lei, transmite Mediafax.
OroBOT
Foto: Hotnews

Science Report: Un robot reproduce mersul unei creaturi care a trăit acum 290 de milioane de ani

de A.Th.C. HotNews.ro
Cum mergeau cele mai timpurii animale terestre? Savanţii au folosit un schelet fosilizat vechi de aproape 300 de milioane de ani şi urmele paşilor săi pentru a crea un model robotic al vieţii preistorice.
Mihaela Buzarnescu
Foto: ausopen.com

​Australian Open: Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au ratat calificarea în optimile probei de dublu

de Diana Ene HotNews.ro
Perechea Irina Begu/Mihaela Buzărnescu (favorită 10) a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-1, de echipa Alize Cornet/Petra Martic (Franţa/Croaţia), ratând calificarea în optimile de finală ale Australian Open.
subiecte
Foto: Colaj foto

Subiectele zilei: 12 judecători români au considerat că dacă fetele minore violate nu au spus părinţilor, tăcerea e dovada că şi-au dat consimţământul pentru sex. / La şcoală copiii învaţă cuvinte obscene, teorii ale conspiraţiei iar dacă nu le convine, mesajul este simplu „Du-te la mă-ta acasă!"

de Cristina Filip HotNews.ro
În urma vizitei, Guvernul României a transmis printr-un comunicat oficial că ”Prim-ministrul Viorica Dăncilă a reconfirmat interesul României pentru consolidarea şi aprofundarea relaţiilor cu Statul Israel în domeniul cooperării strategice, securitate cibernetică şi energetică, medicină, cercetare şi inovare”. Nimic, însă, despre mutarea ambasadei, deşi, subiectul a făcut înconjurul presei.
business
Foto: Colaj foto

Business report: OUG 114 şi modificările fiscale dau peste cap economia României/ Preţul curentului electric rămâne constant dar creşte cel al electrocasnicelor

de Cristina Filip HotNews.ro
Potrivit unor analize făcute de Economica.net, cele mai afectate sunt firmele care lucrează cu zilieri sau muncitori necalificaţi. Concret, conform articolului 65 din OUG 114 , zilierii mai pot presta muncă necalificată doar in domenii ca agricultura, silvicultura sau pescuitul, în timp ce pentru alte 17 domenii de activitate angajarea zilierilor necalificaţi nu mai este permisă.
politic
Foto: Colaj foto

​Politic show: ​Orban: PSD arată că vrea să continue fraudarea fondurilor UE; Bădălău, ironic cu poliţiştii care anchetează spargerea casei sale: Sunt mai deştepţi

de Cristina Filip HotNews.ro
Fost ministru de Interne al PSD: Având în vedere prestaţiile PSD şi ale lui Dragnea, eu sunt convins că partidul se îndreaptă spre dezastru. Ioan Rus, fost ministru de Interne al PSD, îi critică pe...

Daniel Dragomir cere desecretizarea audierii lui Dumitru Dumbravă, după bancul macabru cu Olguţa Vasilescu, făcut de generalul în rezervă. Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir anunţă că va transmite...
Deutsche Telekom logo
Foto: Deutsche Telekom

Grupul elen OTE neagă că ar fi intrat în negocieri pentru vânzarea Telekom România / Deutsche Telekom: Nu comentăm astfel de speculaţii media

de Adrian Vasilache HotNews.ro
"Grupul OTE, în calitate de acţionar direct al Telekom România, nu a intrat în negocieri cu o terţă parte", au precizat pentru HotNews.ro oficialii grupului elen, ca reacţie la declaraţia unui om de afaceri bulgar, care a spus în presa locală că ar negocia cu Deutsche Telekom pentru preluarea companiei din România. De cealaltă parte, oficialii Deutsche Telekom, acţionarul majoritar al OTE, au spus pentru HotNews.ro că "nu comentează astfel de speculaţii media". Vezi în articol integral precizările OTE şi Deutsche Telekom.


Adrian Benta, consultant fiscal
Foto: Hotnews

Cinci modificări substanţiale ale Codului fiscal. Vezi care sunt acestea şi cum trebuie interpretate

de DP HotNews.ro
În Monitorul oficial de joi, 17 ianuarie 2019, a fost publicată Legea nr. 30 din 10 Ianuarie 2019, Lege care aprobă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 25/2018. Documentul analizat astăzi de consultantul fiscal Adrian Benta modifică substanţial Codul fiscal, aducând unele noutăţi absolute, dar şi schimbări de tratament fiscal pentru unele situaţii fiscale deja legiferate.
Andronic, Gusa si Ghita, la Belgrad
Foto: Facebook

Ghiţă, Andronic şi Guşă, fotografiaţi la Belgrad / Guşă: Următoarele discuţii vor avea loc la Bucureşti, cu toată lumea

de Red HotNews.ro
Sebastian Ghiţă, Dan Andronic şi Cozmin Guşă s-au întâlnit vineri la Belgrad, discuţia vizând, potrivit patronului de la Realitatea TV, problemele economice cu care se confruntă mass-media.
Ilie Bolojan
Foto: HotNews.ro

STUDIU DE CAZ Cum a reuşit Primăria Oradea să depună proiecte în valoare de 300 milioane de euro şi să bată Clujul, Bucureştiul şi Sibiul în cursa pentru fondurile europene

de Catiuşa Ivanov HotNews.ro
Primăria Oradea a depus proiecte în valoare de 300 milioane de euro pentru a accesa fonduri europene nerambursabile pe actualul exerciţiu financiar, până acum fiind câştigată finanţare pentru proiecte în valoare de 174 milioane de euro, restul fiind în procedură de evaluare, a anunţat primarul Ilie Bolojan. Astfel, oraşul Oradea, cu un buget de circa 580 milioane lei şi o populaţie de aproximativ 200.000 locuitori, bate Clujul, Sibiul şi Bucureştiul la acest capitol. Care este secretul?
Ford ”Puma”
Foto: Captura Automotive News

Ford ar putea produce la Craiova un SUV numit Puma - presă

de Vlad Barza HotNews.ro
Al doilea model pe care Ford îl va produce la Craiova ar putea fi un SUV pe nume Puma, scrie publicaţia Automotive News care citează o companie franceză. În prezent, Ford produce aproape 600 de maşini EcoSport pe zi la Craiova şi va adăuga un al doilea model la final de 2019. Cu două modele pe liniile de asamblare uzina ar putea depăşi 200.000 de maşini/an.
Sistem rusesc de rachete Iskander
Foto: Wikimedia Commons - Vitaly V. Kuzmin

Rusia, suspectată că a instalat sisteme de rachete nucleare pe litoralul Mării Negre

de V.M. HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Actualitate | Internaţional
Rusia a instalat sisteme de rachete nucleare pe litoralul Mării Negre, în apropierea frontierei cu Ucraina, conform unor imagini prin satelit obţinute de firma israeliană ImageSat International, informează postul american de televiziune Fox News, preluat de Mediafax.
tripleti
Foto: YouTube

VIDEO O britanică a născut tripleţi în urma unei ”erori sexuale”

de Cristina Filip HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Actualitate | Internaţional
O britanică a devenit mamă de tripleţi în urma unei ”erori sexuale”, doi dintre bebeluşi fiind concepuţi pe cale naturală iar al treilea prin fertilizare în vitro, transmite BBC.
Marius Oprea
Foto: Agerpres

Istoricul Marius Oprea susţine că în spatele înfiinţării partidului lui Cioloş se află anchetatorul său de la Securitate, Alexandru Iordache

de I.R. HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Actualitate | Politic
Istoricul Marius Oprea, cunoscut ca "vânătorul de securişti", a publicat vineri un articol în care susţine că în spatele înregistrării la tribunal al Partidului Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii, condus de Dacian Cioloş, se află Alexandru Iordache, fondatorul firmei de avocatură "Iordache & Partners", fost maior de Securitate înainte de 1989 şi chiar anchetatorul care s-a ocupat de ancheta care l-a vizat pe el în 1988. Contactat de HotNews.ro, Dacian Cioloş a afirmat că va publica reacţia sa curând.
UPDATE 17.50 Citeşte aici reacţia lui Cioloş
Gripa
Foto: Pixabay

De ce România nu a declarat epidemie de gripă, precum Ungaria şi Bulgaria: Nu întrunim criteriile, dar ne-am putea confrunta cu o epidemie peste două săptămâni

de Alina Neagu HotNews.ro
România nu întruneşte, în acest moment, în ciuda exploziei de cazuri din ultima perioadă, criteriile pentru declararea unei epidemii de gripă, care nu sunt stabilite de fiecare ţară în parte, ci de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Unul dintre cele mai importante este înregistrarea a 1.500 de cazuri la suta de mii de locuitori. Ne-am putea confrunta, însă, cu o epidemie de gripă peste doar două săptămâni. Măsurile de prevenţie nu diferă foarte mult în cazul unei epidemii, comparativ cu cele luate în acest moment, au explicat, pentru HotNews.ro, specialiştii Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.
Manual de clasa a IV-a
Foto: Facebook
Secţiune susţinută de MedLife

Informaţii pseudoştiinţifice într-un manual de română pentru clasa a IV-a: „În Munţii Bucegi există o porţiune de un kilometru pătrat în care organismul nu oboseşte şi se înviorează brusc”

de Andreea Ofiţeru HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Actualitate | Educatie
Manualul de Limba şi Literatura Română de la clasa a IV-a conţine informaţii fără nicio bază ştiinţifică. Potrivit manualului, "în Munţii Bucegi, în preajma stâncilor Babele şi Sfinxul există o porţiune de un kilometru pătrat în care organismul nu oboseşte şi se înviorează brusc". În acelaşi text se mai spune că "este probabil cea mai interesantă descoperire făcută vreodată în România", fără a preciza însă nicio sursă. De asemenea, elevii mai pot citi că specialistii spun că aici "se manifestă un fenomen magnetic rar întâlnit, care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman”.
  • Care este explicaţia autoarei: „Fragmentul ăsta nu spune despre ce să credem, ci despre ce să nu credem. Îi ajută pe copii să înţeleagă că o credinţă populară nu e adevărată”

Google search
Foto: SearchEngineLand

Cum vor arăta căutările pe Google dacă va intra în vigoare legea europeană a copyright-ului

de Adi Iacob HotNews.ro
În luna septembrie a anului trecut, Parlamentul European a votat în favoarea directivei privind drepturile de autor. Regulamentul este o actualizare a unei directive din 2001 privind copyright-ul şi vizează modernizarea acestor reguli pentru epoca digitală. În acest fel, UE doreşte să oblige platformele precum Google sau Facebook să plătească pentru secvenţele de conţinut pe care le preiau de la furnizorii media (aşa-numita taxă pe link) şi platformele de distribuţie (Youtube, Facebook) să scaneze conţinutul încărcat de utilizatori pentru a se asigura că sunt respectate drepturile de autor. Acum, pe măsură ce negocierile privind formularea finală a directivei se încheie, Google a publicat o serie de imagini care demonstrează cum vor arăta paginile motorului de căutare dacă acest regulament intră în vigoare: o pagină cu rezultate de căutare goale.
ICCJ - sala Sectiilor Unite
Foto: Agerpres

Instanţa supremă stabileşte că un martor care a minţit să poată fi acuzat numai de mărturie mincinoasă / Cazul Tăriceanu

de V.M. HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Actualitate | Esenţial
Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au stabilit, în 14 ianuarie, cu titlu obligatoriu, ca un martor care face afirmaţii mincinoase în faţa procurorilor sau a instanţei să poată fi acuzat numai de mărturie mincinoasă, după ce la nivelul instanţelor de judecată au existat decizii contradictorii în ceea ce priveşte soluţionarea dosarelor ce conţin fapte de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, scrie Agerpres. Un astfel de caz este cel al preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.
2009 Viorica Dancila
Foto: AGERPRES

#10YearsChallenge Cum arătau Iohannis, Dăncilă, Dragnea şi actualii şefi de partide, în 2009 GALERIE FOTO

de C.D. HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Magazin
În zece ani, oamenii se schimbă, mai ales oamenii politici. #10YearsChallenge nu este însă despre cum au schimbat taberele politice, ci cum timpul şi-a pus sau nu amprenta pe chipurile lor. Mai jos, cum arătau în 2009 şi cum arată acum Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Viorica Dăncilă, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dacian Cioloş.
scoala Craiova
Foto: Gazeta de Sud
Secţiune susţinută de MedLife

VIDEO Copii jigniţi de administratorul unei şcoli, după ce s-au mutat într-o altă clasă din cauza frigului: "Chiar nu vă e ruşine să vă crească pretenţiile într-o nesimţire?", "Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig!"

de MH HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Actualitate | Esenţial
Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj face anchetă la Şcoala gimnazială "Gheorge Bibescu" din Craiova, unde elevii unei clase a VII-a au fost jigniţi de administratorul şcolii, după ce, din cauza frigului din clasă, s-au mutat într-o altă sală. Furioasă, administratora şcolii a intrat la oră şi a început să ţipe la copii, spunându-le că nu merită să stea în condiţii mai bune. La un moment dat, ea ajunge să strige: "Afară!“, "Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig!“. Incidentul s-a petrecut în prezenţa unei profesoare, care a încearcat fără succes să intervină.
Promenada Lacul Morii 6
Foto: Primaria sector 6

DEZBATERE PUBLICĂ Primăria Sectorului 6 a publicat proiectele de reamenajare a promenadei de la Lacul Morii şi a insulei: Plajă artificială, pistă de alergare şi cinema în aer liber

de Catiuşa Ivanov HotNews.ro
Primăria Sectorului 6 a afişat pe site studiile de fezabilitate pentru amenajarea promenadei de pe malul Lacului Morii şi a insulei. Astfel, pe malul lacului se doreşte amenajarea unei promenade de circa 2 km, pornind din zona Crângaşi până în dreptul insulei, ce va cuprinde o pistă de alergare şi un cinema în aer liber. În ceea ce priveşte insula, acolo se doreşte amenajarea unei plaje artificiale, a unui labirint cu apă, o zonă dedicată practicării sportului şi o zonă de terase. Valoarea celor două proiecte este estimată la 30 milioane lei. Cele două zone se află în prezent în paragină.
Taxe
Foto: Pixabay

​DOCUMENTE ANAF modifică o serie de declaraţii, formulare şi proceduri privind TVA şi unele raportări

de RA HotNews.ro
ANAF a pus în dezbatere publică o serie de proiecte de ordin al preşedintelui ANAF care modifică unele declaraţii, formulare şi proceduri privind TVA sau raportări anuale ale unor organizaţii, precum: declaraţie anuală de venit pentru asocieri fără personalitate juridică şi entităţi supuse regimului transparenţei fiscale, scrie Mediafax.
Emisie Realitatea
Foto: Captura video

Realitatea TV - audienţe mai mari decât celelalte posturi de ştiri, cu emisia întreruptă de CNA

de C.I. HotNews.ro
Realitatea TV a avut un vârf de audienţă joi seară, în intervalul 19-19.10, când programul normal a fost oprit şi a fost difuzat, conform sancţiunii de marţi a CNA, doar textul deciziei de oprire a emisiei, potrivit Paginademedia.ro. Sursa citată arată că, pe publicul urban şi pe cel comercial, în acest interval Realitatea a depăşit, doar cu textul deciziei, toate celelalte staţii de ştiri.
Medic
Foto: pixabay.com

​DOCUMENT Ce le răspunde Ministerul Muncii medicilor care vor ca gărzile să fie recunoscute ca vechime: Propunerea va genera ieşirea din sistem a unui număr mare de cadre medicale

de Alina Neagu HotNews.ro
Ministerul Muncii a răspuns, vineri, memoriului semnat de peste 2.000 de medici din toată ţara, prin care aceştia solicitau ca gărzile să fie recunoscute ca vechime, iar vârsta de pensionare să scadă în funcţie de numărul gărzilor efectuate. Reprezentanţii Ministerului Muncii arată, în răspunsul transmis medicilor, că "pensionarea anticipată, fără penalizări, cu un număr de zile proporţionale cu numărul de ore de gardă efectuate, începând cu vârsta de 57 de ani femeile şi 60 de ani bărbaţii, va genera ieşirea din sistemul medical a unui număr mare de cadre medicale, iar cei care vor dori să rămână nu vor putea acoperi volumul de activitate."
Cluj Napoca
Foto: Primaria Cluj-Napoca

Se solidarizează judeţele din nord-vest cu Clujul pentru a face spitalul regional pe cont propriu? Şefii de consilii judeţene din regiune, între ezitări şi scepticism: "De ce toate investiţiile mari trebuie dirijate către Cluj?"

de Alina Neagu HotNews.ro
Joi, 17 Ian 2019 Actualitate | Sanatate
Clujul nu renunţă la construcţia pe cont propriu a spitalului regional, în ciuda opoziţiei Ministerului Sănătăţii, mai ales după ce a primit undă verde de la Comisia Europeană pentru a deveni beneficiar al proiectului, însă mai are de trecut un ultim hop: acordul Guvernului de la Bucureşti. HotNews.ro i-a contactat pe ceilalţi 5 preşedinţi de consilii judeţene din Regiunea Nord-Vest - Bihor, Maramureş, Sălaj, Bistriţa Năsăud şi Satu Mare - pentru a vedea câţi dintre ei se solidarizează cu Clujul, aşa cum a propus şeful CJ Cluj, Alin Tişe, pentru ca autorităţile locale să devină beneficiarul proiectului din bani europeni, în locul Guvernului.Alte titluri din Actualitate:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: Să se renunţe la recursul compensatoriu şi să se dea amnistie. Nu ar mai scăpa criminali şi violatori
Primul proces reluat după decizia CCR privind protocoalele cu SRI: ​dosarul de corupţie al fostului preşedinte al Curţii de Apel Constanţa
Ministrul Bădălău se plânge că ancheta privind spargerea casei sale trenează: Am încheiat cu miliţia şi nu cred că am dat de alţi miliţieni. Probabil că hoţii sunt mai deştepţi ca poliţiştii
Gabriela Firea, prima declaraţie de la criza RADET: Este strigătoare la cer demagogia PNL care a deţinut controlul regiei în ultimii 10 ani
Bancherii au fost invitaţi la Finanţe săptămâna aceasta, fără a li se comunica ziua şi ora. Ar fi trebuit să discute despre politica monetară şi fiscală
A murit ”Cico” Dumitrescu, chiar în ziua în care împlinea 84 de ani
Sindicaliştii din penitenciare, avertisment pentru Tudorel Toader: Comunicarea de informaţii false se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani
În parcarea de tip Park&Ride de peste 600 de locuri de la Străuleşti parchează în medie doar 19 maşini pe zi. Metrorex vrea să introducă un abonament lunar
Cum a ajuns o infirmieră debutantă să aibă salariul cu 52% mai mare decât una cu 32 de ani vechime: ​Medicul Dan Grigorescu publică fluturaşii de salariu ai celor două


ECONOMIE

Adrian Benta, consultant fiscal
Foto: Hotnews

​Declaraţia unică 2019. Elementele esenţiale, exemple şi clarificări

de Dan Popa HotNews.ro
​Persoanele fizice rezidente în România ce au realizat venituri extrasalariale în anul 2018 sau cei care estimează că vor realiza venituri extrasalariale şi în acest an, au obligaţia să depună până pe data de 15 martie 2019, Declaraţia unică pentru impozitare. Miercuri, ANAF a publicat Ordinul care adopta formatul Declaratiei unice pentru anul 2019. Consultantul fiscal Adrian Benta a rezumat pentru HotNews.ro elementele esenţiale pe care trebuie să le ştiţi.
Cartela_Telekom_3D
Foto: Telekom Romania

Un om de afaceri bulgar spune că negociază preluarea Telekom România (presa bulgară)

de R.M. HotNews.ro
Joi, 17 Ian 2019 Economie | Companii
Acţionarul principal al Bulgarian Telecommunications Company (BTC), Spas Rusev, şi antreprenorul bulgar de origine albaneză Elvin Guri vor cumpăra Telekom Albania, scrie publicaţia bulgară capital.bg, citând un anunţ al operatorului german Deutsche Telekom şi al filialei sale OTE.
Google Pixel 3 XL
Foto: Hotnews

​REVIEW Google Pixel 3 XL - Cea mai bună cameră foto pe un telefon, dar şi un preţ pe măsură

de Victor Cozmei HotNews.ro
Miercuri, 16 Ian 2019 Economie | Gadget
Pixel 3 şi 3 XL sunt telefoanele fanion de la Google care impresionează poate cel mai mult prin calităţile camerei foto şi au toate şansele să fie privite din nou ca un etalon în materie de poze în tot anul ce urmează. Deşi lansate de ceva vreme, noile modele Pixel abia acum încep să se răspândească, mai ales pe măsură ce preţul destul de piperat cu care s-au lansat începe uşor-uşor să mai scadă. Pe lângă camera foto, totuşi, noul telefon de la Google mai are şi alte plusuri, dar şi câteva mici neajunsuri. HotNews.ro a testat timp de două saptămâni noul Pixel 3 XL şi vă propune un review în detaliu cu telefonul vârf de gamă de la Google.
buton diamant YouTube
Foto: Hotnews

Cel mai popular canal de YouTube din România, premiat de Google cu "butonul de diamant"

de Raluca Abrihan HotNews.ro
YouTube anunţă acordarea primului "buton de diamant” în România, oferit canalelor care depăşesc pragul de 10 milioane de abonaţi. LooLoo Kids este primul canal de YouTube din România şi regiunea Europei Centrale şi de Sud-Est care primeşte această distincţie. Canalul cu filmuleţe pentru copii a fost creat de doi antreprenori din Iaşi. Vezi mai multe despre povestea LooLoo Kids şi despre cum se fac afaceri din YouTube.
Ford EcoSport
Foto: Hotnews

Ford a produs anul trecut aproximativ 140.000 de maşini la Craiova

de Vlad Barza HotNews.ro
Anul trecut producţia Ford la Craiova a atins un nivel record, la nouă ani de la primul model produs de compania americană în uzina din Oltenia. Ford are aproximativ 4.600 de angajaţi la Craiova şi numărul va creşte cu 1.700 până spre toamnă când ar trebui să intre în producţie al doilea model care se va alătura actualului SUV EcoSport.
Top 10 piete externe pentru Dacia in 2018
Foto: Dacia

Dacia a depăşit în premieră pragul de 700.000 de unităţi vândute

de Vlad Barza HotNews.ro
Dacia a vândut 700.000 de maşini în lume anul trecut, Franţa, Germania, Italia şi Spania fiind cele mai mari pieţe pentru marca românească. Grupul Renault a vândut în lume peste 3,8 milioane de maşini, integrând anul trecut în premieră şi mărcile chineze Jinbei şi Huasong.
Logo Dacia
Foto: Dacia

Dacia electrică - Istoria de 10 ani a unei iluzii. De ce nu va apărea prea curând şi cât costă acum cele mai ieftine maşini electrice

de Vlad Barza HotNews.ro
Joi, 17 Ian 2019 Economie | Auto
Acum zece ani directorul Dacia de atunci spunea că maşina electrică ar putea fi lansată peste un deceniu. Am ajuns în acel punct şi Dacia electrică nu există pe stradă, ci este subiect de ştiri adeseori exagerate. De ce nu a apărut Dacia care se poate încărca la priză, ce au spus şefii de la Renault în toţi aceşti ani şi când ar fi o şansă ca Dacia electrică să apară? În articol puteţi citi depsre aceste lucruri, dar şi despre cât costă cele mai ieftine maşini electrice în ziua de azi.
Volkswagen T-CROSS in Volkswagen Concept Store
Foto: Volkswagen
Material susţinut de Volkswagen România

VIDEO Prim contact cu Volkswagen T-CROSS, avanpremieră în România. Review static. Prezentare detaliată

de Adrian Mitrea 0-100.ro
Luni, 14 Ian 2019 Economie | Auto
Volkswagen T-CROSS se alătură familiei de SUV-uri şi crossover-e a mărcii Volkswagen din Aprilie 2019, pe piaţa din România, iar maşina a fost deja prezentată în avanpremieră în ţară, în Volkswagen Concept Store din Plaza România, unde am filmat şi această prezentare statică cu modelul german: un review static complet, dar fără test drive (din moment ce maşina nu era înmatriculată). Odată cu avanpremiera din România, dealerii Volkswagen preiau primele 100 de comenzi online, pentru Volkswagen T-CROSS First Edition (o configuraţie fixă), iar unui avans de 500 Euro clienţii îşi pot rezerva una dintre cele 100 de unităţi disponibile, astfel încât să-şi primească maşina aproximativ simultan cu lansarea oficială a modelului pe piaţa din România (Aprilie). Nu este prima dată când Volkswagen vinde maşini online în România, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu Touareg.


SPORT

Maria Sharapova, la Australian Open
Foto: ausopen.com

​Australian Open (f): Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber şi Ashleigh Barty, în optimi - Caroline Wozniacki, eliminată (Rezultatele zilei)

de A.I. HotNews.ro
Caroline Wozniacki, ultima campioană de la Australian Open, a fost eliminată în turul trei, daneza cedând după un meci de două ore şi 24 de minute în faţa Mariei Sharapova. Continuă traseul la Melbourne nume importante precum Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber şi Ashleigh Barty. Şi-au făcut deja bagajele Caroline Garcia, Aryna Sabalenka şi Belinda Bencic. Intră în material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.
Rafael Nadal, la AO
Foto: Twitter - Australian Open

​Australian Open (m): Rafael Nadal, Roger Federer şi Marin Cilic s-au calificat în optimi/ Khachanov, Schwartzman şi Verdasco, eliminaţi (Rezultatele zilei)

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Rafael Nadal şi Roger Federer au câştigat în trei seturi partidele disputate împotriva lui Alex De Minaur, respectiv Taylor Fritz şi s-au calificat în optimile de finală ale Australian Open. În aceeaşi etapă a competiţiei merg şi Tomas Berdych, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista, Frances Tiafoe şi Marin Cilic (care a revenit de la 0-2 la seturi şi a salvat două mingi de meci în tiebreak-ul setului al patrulea). Au părăsit turneul de la Melbourne jucători importanţi precum Karen Khachanov, Diego Schwartzman şi Fernando Verdasco. Intră în material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.
SCM Craiova
Foto: scmcraiova.ro

​Cupa EHF (f): SCM Craiova, a doua înfrângere în grupele competiţiei (23-26 vs Podravka Koprivnica)

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Echipa de handbal feminin SCM Craiova a fost învinsă vineri, pe teren propriu, de formaţia croată Podravka Koprivnica, cu scorul de 26-23 (10-10), în a treia partidă din grupa D a Cupei EHF. SCM Craiova este deţinătoarea trofeului.


Bancul zilei

Bancul zilei: Deconturi

de S.A. HotNews.ro
Contabilul verifică decontul unuia dintre parlamentari.

– Dar cifra asta astronomică ce reprezintă?!!


LIFE

vedete
Foto: Colaj foto

Caru' cu vedete: Adriana Bahmuţeanu a făcut testul antidrog. Care este motivul; Reacţia lui Meghan Markle după ce o femeie i-a spus că e „o doamnă grasă”; Prinţul Philip a fost implicat într-un accident de maşină

de Cristina Filip HotNews.ro
Cum a reacţionat când i s-a spus că nu e destul de bună pentru Princeton. Michelle Obama a terminat şcoala la Liceul Whitney M. Young din Chicago şi şi-a...

Katie Piper, modelul căruia i s-a aruncat acid în faţă, a acceptat provocarea de 10 ani. Cum arată tânăra la 10 ani de la incident. Katie Piper, modelul căruia i s-a...
faze tari
Foto: Colaj foto

Faze tari: Scuza penibilă invocată de un bărbat cu datorii la stat: “Soacra mea este o vrăjitoare”; Fiţe de miliardar: propria ploaie de stele; Parfumuri de 4.500 de lire găsite sub fustele a patru românce, în UK. Metoda hoaţelor

de Cristina Filip HotNews.ro
În Ierusalim a nins pentru prima oară după mulţi ani. În Ierusalim şi în munţii din centrul Israelului a început să ningă, miercuri seara. Fenomenul este...

Topul celor mai scumpe rochii de mireasă din toate timpurile. Cu pene de păun, aur sau chiar diamante, cele mai scumpe rochii de mireasă din lume ajung să...
utile
Foto: Colaj foto

Utile: Plante pentru reglarea tensiunii arteriale; Studiu: două pahare de vin roşu te scapă de kilogramele în plus; ''Proteina dulce'' ce ar putea înlocui cu succes zahărul

de Cristina Filip HotNews.ro
Ciocolata neagră, delicioasă şi sănătoasă. Ciocolata conţine flavonoide în cantităţi mari, ceea ce înseamnă că...

12 beneficii uimitoare ale nucilor. Consumul regulat de nuci aduce organismului o multitudine de beneficii. Sunt studii care susţin că...
Electricitate
Foto: Hotnews

Încă o lovitură asupra companiilor energetice de stat şi asupra economiei de la autorităţi: Hidroelectrica şi Nuclearelectrica vor fi obligate să vândă energie ieftină şi să obţină profituri mici

de Claudia Pirvoiu HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Economie | Energie
Atacul autorităţilor asupra companiilor energetice de stat continuă. Potrivit unui proiect de ordin al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), Hidroelectrica şi Nuclearelectrica vor fi obligate să vândă până la 65% din cantitatea de energie pe piaţa reglementată şi să obţină un profit de maxim 5% din această activitate. Efectele unei astfel de măsuri specifică ţărilor comuniste vor fi dezastruoase pentru economie. Poate populaţia va primi energie puţin mai ieftină decât acum, însă vor creşte preţurile la alte produse şi servicii.
Dacian Ciolos
Foto: Captura Digi 24

Cioloş, reacţie la articolul lui Marius Oprea: "Asocierea numelui meu cu oameni pe care nu îi cunosc, un lucru mizerabil. Având în vedere cât de mulţi români au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, sigur se poate <<demonstra>> că există cel puţin o legătură între oricare dintre noi şi Securitate"

de I.R. HotNews.ro
Vineri, 18 Ian 2019 Actualitate | Politic
Fostul premier Dacian Cioloş a reacţionat pe Facebook la acuzaţiile lansate de istoricul Marius Oprea într-un articol publicat vineri, în care acesta susţine că în spatele înfiinţării PLUS se află anchetatorul său de la Securitate, Alexandru Iordache. Cioloş afirmă că "asocierea numelui meu cu oameni pe care nu îi cunosc este un lucru mizerabil", adăugând că "jurnalistul" Marius Oprea are, "în mod ironic", acelaşi nume cu "unul dintre cei mai controversaţi oameni politici din România". "Având în vedere cât de mulţi români au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, sigur se poate <<demonstra>> că există cel puţin o legătură între oricare dintre noi şi Securitate", mai spune Cioloş.


Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Intalniri on-line

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Deconturi
Contabilul verifică decontul unuia dintre parlamentari. – Dar cifra asta astronomică ce reprezintă?!!
Bancul zilei: Ghiciți personajele?!
București. Ceremonia oficială de preluare a președinției Consiliului UE, desfășurată la Ateneu, în prezenţa liderilor europeni. În timpul evenimentului, în sală au intrat doi bandiţi. Şi-au...
Bancul zilei: Mai merge un banc cu mândria britanica și partenerii din UE?
Un turist american viziteaza Londra, cand de-odata simte nevoia sa urineze. Cauta,cauta si nu gaseste nici o toaleta. Neavand incotro intra intr-o straduta, se apropie de un colt mai intunecat langa un zid mai inalt si incepe sa se deschie la fermoar. Inca inainte de-a incepe sa urineze simte o bataie usoara pe umar. Se intoarce si langa el se afla un politist tipic englez...
Bancul zilei: BREXIT-ul, explicat altfel
John, valetul, intră val-vârtej: - Sir, au anunțat furtuni puternice pe Canalul Mânecii. Va fi dezastru! - Oh, John!...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version