HBO a lansat, luni, un nou trailer pentru cel de-al 6-lea sezon al serialului Game of Thrones/Urzeala Tronurilor, cel mai vizionat serial al momentului, care va avea premiera pe data de 24 aprilie. Noul trailer are doua minute, este mai lung decat primul trailer facut public la sfarsitul lunii martie si ofera mai multe detalii despre personaje. Intre timp, video-ul a depasit 4 milioane de vizualizari Youtube.

Game of Thrones, sezonul VIFoto: Captura YouTube

Cel de-al 6-lea sezon al serialului este asteptat de catre fanii din lumea intreaga. Acestia sunt curiosi sa afle daca personajul principal, bastardul Jon Snow, a murit la finalul celui de-al 5-lea sezon.

Controversele legate de moartea lui Snow au starnit multe asteptari in ceea ce priveste revenirea acestuaia in serial. Trebuie mentionat faptul ca Jon Snow este personajul ales pentru posterul care promoveaza sezonul 6 din "Game of Thrones".

Cel de-al saselea sezon va fi lansat duminica, 24 aprilie, 21:00, ora Statelor Unite.

Bugetul alocat de HBO pentru cel de-al saselea sezon al serialului "Game of Thrones" depaseste 100 de milioane de dolari, ceea ce inseamna ca fiecare dintre cele 10 episoade ale noului sezon a fost produs cu peste 10 milioane de dolari, scrie The Independent.