Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dupa-amiaza, la o fabrica de vopsele din Targoviste, iar flacarile ating cativa metri inaltime si s-au extins si la o fabrica de lapte din apropiere, primele informatii furnizate de reprezentantii ISU Dambovita aratand ca nu exista victime, anunta Mediafax.

Incendiul a izbucnit la depozitul fabricii de vopsele "Sivi Crom" din Targoviste si s-a extins la trei autovehicule aflate in curtea unitatii. De asemenea, incendiul s-a extins si la o fabrica de lapte aflata in imediata apropiere, care arde in mare parte, flacarile atingand, de asemenea, cativa metri inaltime.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, la fata locului au ajuns trei autospeciale de la detasamentul de pompieri Targoviste, o ambulanta SMURD si mai multe autosanitare ale Serviciului Judetean de Ambulanta Dambovita.

Primele informatii arata ca nu exista victime in urma incendiului: "Am fost solicitati sa intervenim la incendiu, iar din primele noastre date rezulta ca nu sunt victime. In acest moment am reusit sa localizam focul, dar flacarile sunt mari, iar fumul s-a extins pe o suprafata mare", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Dambovita, maior Eduard Telea.

La un moment dat, in timpul interventiei pompierilor militari s-au auzit mai multe bubuituri in depozitul fabricii de vopsele.