Doua persoane au murit si mai multe sunt ranite in urma unui accident rutier care a avut loc luni pe DN1B in localitatea prahoveana Chitorani, in apropiere de Bucov, transmite Agerpres, citand o declaratie a Inspectoratului de Politie Judetean Prahova.

Potrivit purtatorului de cuvant al IJP Prahova, Dan Radu, in accident au fost implicate cinci masini, intre care un microbuz de persoane in care nu erau pasageri, si o autoutilitara. Sase ambulante au fost trimise la locul accidentului.

Traficul in zona este restrictionat si se desfasoara cu dificultate.

Doua dintre cele trei persoane care erau prinse intre fiarele masinilor si-au pierdut viata, iar in cazul celei de a treia medicii de pe ambulanta au efectuat manevre de resuscitare la fata locului, dupa care au preluat-o pentru a o transporta la spital.

De asemenea, ceilalti cinci raniti au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Ploiesti.

Dan Radu a spus ca, din primele cercetari efectuate la fata locului, a rezultat ca unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un altul care circula regulamentar, urmand apoi un carambol in care au fost implicate alte patru autovehicule.