Sase persoane au fost ranite si transportate la spital dupa ce, miercuri, pe DN 39, intre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, soferul unui autocar a produs un accident rutier in lant in care au fost implicate patru autovehicule.

Purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta, Carmen Serbanescu, a declarat, pentru Agerpres, ca victimele nu au suferit leziuni grave, fiind transportate cu ambulantele la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

Niciuna dintre persoanele ranite nu provine dintre turistii din autocar, ci din cele trei autoturisme accidentate in lant.

Traficul rutier in zona respectiva este blocat pe o singura banda de mers, iar conducatorii auto sunt dirijati de politisti.

Din primele verificari efectuate a reiesit ca soferul unui autocar de Botosani nu a pastrat distanta regulamentara si a intrat intr-un autoturism Hyundai inmatriculat in Bucuresti care circula in fata sa. Autoturismul a lovit apoi o Skoda inmatriculata in Ialomita, iar aceasta o Dacie papuc cu numere de Bucuresti. Toate cele patru mijloace de transport circulau in acelasi sens, dinspre Constanta catre Mangalia.

Potrivit reprezentantei SPR, soferul autocarului care a produs accidentul rutier este cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa.