Barbatul care a jefuit o casa de amanet din Capitala, dupa ce a amenintat-o pe vanzatoare cu un pistol, a fost prins de politisti si retinut, joi seara, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Politistii de la investigatii criminale l-au depistat pe barbat, identificat drept Marius P., joi seara, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale, in zona "Drumul intre tarlale" din Sectorul 3, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Capitalei redat de Mediafax.

La vederea politistilor, barbatul a incercat sa fuga, dar a fost prins de ofiteri si imobilizat. Anchetatorii au stabilit ca bucuresteanul este suspectat si de comiterea unei talharii care a avut loc in 20 iulie, in Sectorul 1. Atunci ar fi intrat intr-o cofetarie, a amenintat-o pe vanzatoare cu un cutit, dupa care a luat aproximativ 2.000 de lei din casa de marcat.

Marius P. a fost retinut, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Jaful a avut loc sambata, la ora 12.53, in zona Campia Libertatii din Sectorul 3, vanzatoare casei de amanet fiind amenintata cu un pistol de catre agresor, care purta cagula.