Fostul sef al Politiei Deta Ioan Golosie a fost transportat la spital, miercuri, dupa ce i s-a facut rau, rudele lui sustinand ca barbatul era suparat pentru ca a fost nevoit sa demisioneze din functie in urma scandalului petrecut sambata noapte, in care au fost implicati fiii primarului din oras, potrivit Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Madalina Mezdrea, a declarat ca Ioan Golosie, in varsta de 50 de ani, s-a prezentat, miercuri dimineata, la serviciu si a predat toate documentele legate de activitatea sa, dupa care s-a simtit rau si a fost transportat la spitalul din Deta.

"Este o situatie neplacuta, incercam sa vedem ce se poate face", a declarat reprezentantul Politiei.

La randul sau, directorul spitalului din Deta, Iosif Cobzariu, a precizat ca fostul sef al Politiei din Deta se afla la unitatea medicala, fiindu-i facute investigatii la Sectia de Boli Interne.

El nu a putut preciza un diagnostic in cazul lui Golosie, insa a spus ca acesta se afla in evidentele medicale, de mai mult timp, cu mai multe afectiuni, intre care hipertensiune arteriala si boala coronariana.

Directorul spitalului din Deta a adaugat ca, in functie de rezultatul analizelor, se va decide daca fostul sef al Politiei ramane in aceasta unitate medicala sau va fi transferat la Spitalul Judetean din Timisoara.

Persoane din anturajul fostului sef al Politiei Deta sustin ca acesta era foarte suparat, considerand ca a fost nevoit sa demisioneze in urma scandalului in care au fost implicati fiii primarului.

Seful Politiei din Deta, Viorel Golosie, in cazul caruia a fost inceputa cercetarea prealabila in urma scandalului in care au fost implicati fiii primarului democrat-liberal din localitate, a demisionat din functie luni.

Potrivit sefului Politiei Romane, Liviu Popa, cercetarea prealabila in cazul sefului Politiei din Deta, Viorel Golosie, va continua, chiar daca acesta si-a dat demisia din functie.

Liviu Popa, afirma ca activitatea Politiei Deta nu este una la "standardele" pe care le pretinde si ca a fost o gafa din partea fostului sef al acestui post de Politie Viorel Golosie sa declare ca nu a avut benzina sa-i urmareasca pe agresori. "Activitatea Politiei Deta nu este una la standardele pe care eu le pretind. El (Viorel Golosie - n.r.) si-a inaintat demisia, iar eu am acceptat-o. A fost o gafa din partea lui sa spuna ca nu avea benzina, tine de responsabilitatea unui sef sa se organizeze, cu siguranta ar fi primit daca ar fi cerut", declara, luni seara, la Deta, Liviu Popa.

La randul sau, fostul sef al Politiei Deta Viorel Golosie afirma ca isi mentine declaratiile inregistrate de o camera ascunsa, in care spunea ca nu a avut destula benzina sa ii urmareasca pe agresorii de pe terasa situata in centrul orasului.

"Daca am declarat ca nu am avut benzina, probabil ca asa a fost. Imi respect prea mult sefii ca sa mai fac comentarii pe acest subiect, dar nu am foarte multe lucruri sa imi reprosez. Am demisionat, eu consider ca mi-am facut datoria. Am demisionat din respect pentru colegii mei, imi voi face datoria in continuare in functia in care voi fi repartizat", spunea Golosie.

Functia de sef al Politiei Deta a fost preluata de inspectorul principal Daniel Disaga, care ocupa functia de sef al Biroului Politiei Rurale din cadrul Politiei Timisoara.

Liviu Popa anunta, luni, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca seful Politiei Deta, seful Compartimentului de Ordine Publica si trei lucratori de Politie din Deta sunt cercetati prealabil in urma scandalului in care au fost implicati fiii primarului democrat-liberal din localitate.

Popa afirma ca seful Politiei din Deta ar fi trebuit sa-si prezinte demisia. "Am discutat si cu inspectorul sef care a confirmat ca de-a lungul ultimelor luni i-a cerut, in repetate randuri, sefului Politiei Deta sa demisioneze", adauga Popa.