Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Mehedinti a deschis o ancheta in cazul unei profesoare de matematica care ar aparea intr-un filmulet cu tenta sexuala postat pe internet, cadrul didactic sustinand ca nu ea este femeia din clipul respectiv, relateaza Mediafax.

Elevii de la Grupul Scolar "Tudor Vladimirescu" din comuna Simian au sesizat Inspectoratul Scolar Judetean Mehedinti, dupa ce au descoperit postat pe internet un filmulet in care profesoara lor de matematica ar aparea in ipostaze erotice alaturi de un barbat.

Cei doi apar in scene erotice si consumand alcool, iar barbatul ii spune femeii ca se filmeaza, fara ca aceasta sa se opuna.

Directorul Grupului Scolar "Tudor Vladimirescu" din comuna Simian, Maria Miclau, a urmarit filmuletul postat pe internet si a declarat ca este "socata", intrucat profesoara de matematica, despre care se crede ca ar fi protagonista filmuletului respectiv, are o activitate foarte buna, lucrand de 14 ani in unitatea de invatamant.

"O sa intocmim comisia de disciplina si o sa anchetam. Este o profesoara buna, are gradul I", a declarat directorul Grupului Scolar "Tudor Vladimirescu".

De asemenea, inspectorul general al ISJ Mehedinti, Emil Mirica, a precizat ca la nivelul institutiei se va intruni o comisie de ancheta care va analiza cazul.

"Trebuie sa aflam adevarul despre aceasta situatie total jenanta. Risca toate sanctiunile care pot fi! Deocamdata beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, dar daca se va dovedi ca dumneaei este, sanctiunile sunt de la mustrare pana la excluderea din invatamant", a declarat Mirica.

La randul ei, profesoara in varsta de 53 de ani a declarat ca nu ea apare in filmul respectiv.