Drumul national 1 A, care face legatura intre Ploiesti si Brasov si care este circulat de foarte multe TIR-uri, este complet blocat, vineri seara, din cauza unui accident rutier in care patru oameni au fost raniti, doi dintre ramanand incarcerati in masina, transmite Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Prahova, Radu Dan, circulatia pe drumul national 1 A, intre Ploiesti si Brasov, este complet blocata, vineri seara, in localitatea prahoveana Teisani, din cauza unui accident rutier.

Din primele cercetari ale politistilor a reiesit ca un autoturism s-a ciocnit de un TIR, in urma impactului patru persoane fiind ranite, doua dintre acestea ramanand incarcerate intre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Drumul national 1 A face legatura intre Ploiesti si Brasov pe ruta Valenii de Munte - Cheia - Sacele si este circulat in special de TIR-uri, al caror acces este interzis pe drumul national 1 in cursul saptamanii intre orele 6:00 si 22:00, precum si in week-end.