O tanara in varsta de 27 de ani a murit, miercuri, dupa ce a fost lovita de un tir, in timp ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni din municipiul Arad. Soferul, care a fugit de la fata locului, a fost prins la scurt timp dupa accident, anunta Mediafax.

Accidentul a avut loc pe o artera intens circulata din cartierul aradean Micalaca, in apropierea unor centre comerciale, martorii declarandu-le politistilor ca soferul unui tir nu a oprit in fata unei treceri de pietoni si a lovit mortal o tanara care traversa strada. Soferul autotrenului a parasit zona imediat dupa accident, astfel ca martorii au sunat la 112, solicitand atat interventia medicilor, cat si a politistilor. Medicii sositi la fata locului cu o ambulanta au constatat decesul tinerei, care avea 27 de ani.

"Soferul, care este cetatean bulgar, a accidentat mortal o tanara care traversa regulamentar. Barbatul a parasit locul faptei, dar a fost identificat la scurt timp, pe o strada din apropiere", a declarat Ovidiu Liber, purtatorul de cuvant al Politiei Arad. Cetateanul bulgar a fost dus la sediul Politiei Arad pentru audieri.