Un autobuz in care se aflau aproximativ 25 de pasageri a intrat, marti seara, in vitrina unei farmacii din municipiul Suceava, relateaza Mediafax. Niciunul dintre pasageri nu a fost ranit, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat ca accidentul s-a produs dupa ce soferului i s-ar fi facut rau la volan.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat ca primele informatii arata ca accidentul a fost cauzat de o problema de sanatate a soferului.

El a spus ca autobuzul era oprit la semafor si a pornit la un moment dat pe culoarea rosie a semaforului, a intrat pe contrasens, a depasit un scuar si a intrat in vitrina unei farmacii.

"Se pare ca soferului i s-a facut rau si a calcat cu piciorul acceleratia", a spus primarul.

Lungu a precizat ca in autobuz se aflau aproximativ 25 de pasageri care nu au fost raniti si au coborat singuri din mijlocul de transport, singurul ranit fiind soferul.

"Important este ca nu au fost victime", a spus primarul.

Accidentul s-a produs in cartierul George Enescu, iar la fata locului au intervenit pompierii, in conditiile in care soferul ramasese incarcerat.

Soferul, in varsta de 57 de ani, a fost transportat la Spitalul Judetean Suceava.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Suceava, medicul Tiberius Bradatan, soferul este investigat la aceasta ora, urmand sa ii fie facuta o tomografie, fiind posibil ca acesta sa fi suferit un atac cerebral.

"Este posibil ca soferul sa fi suferit un atac vascular cerebral. Este doar un diagnostic de etapa, pacientul urmand sa fie supus unor investigatii suplimentare", a spus Bradatan.