Cel putin zece persoane, intre care si copii, au fost ranite, joi dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut pe DN 7, in zona localitatii hunedorene Mintia, dupa ciocnirea unui autoturism cu un microbuz plin cu pasageri, relateaza Mediafax.

Potrivit sefului Politiei Rutiere Hunedoara, comisarul sef Dan Micu, accidentul s-a produs pe DN 7, in localitatea Mintia, fiind implicate un microbuz care transporta mai multi pasageri si un autoturism.

"Avem peste zece raniti, nu stim exact cati. In urma impactului, microbuzul s-a rasturnat in afara soselei si o mare parte din pasageri au avut nevoie de ingrijiri medicale. Ei au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva. Tot la acel spital a fost transportat si soferul autoturismului care a fost prins intre fiarele contorsionate ale masinii si a fost nevoie de interventia echipelor de descarcerare pentru a-l scoate", a spus Dan Micu.

Potrivit soferului microbuzului implicat in accident, in momentul impactului in autovehicul erau 15 sau 16 persoane, pe care le transporta de la Deva la Fintoag.

"A aparut pur si simplu in fata mea masina, ne-am izbit si noi ne-am rasturnat in afara soselei. In masina erau si copii, dar nu va pot spune cati", a declarat soferul microbuzului.

Traficul pe DN 7 este blocat din cauza accidentului.