Un incendiu de mari proportii a izbucnit, luni, in jurul orei 11.00, la supermarketul MiniMax din municipiul Calarasi, anunta Agerpres. Pompierii actioneaza la fata locului cu mai multe echipaje de interventie. Incendiul s-a extins si la trei masini aflate in zona supermarketului.

Din cauza fumului dens, exista riscul ca persoanele aflate in imobilele din apropierea supermarketului sa fie intoxicate cu monoxid de carbon.

UPDATE - Potrivit Observator de Calarasi, flacarile depasesc nivelul acoperisului supermarketului.

Trei autoturisme apartinand locuitorilor din zona au ars complet.

In zona au ajuns mai multe autospeciale apartinand ISU Calarasi.

Paza zonei afectate de incendiu este asigurata de efective ale politiei si jandarmeriei.

UPDATE 2 - Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Stuatii de Urgenta (ISU) Calarasi, locotenent Mihai Ionescu, nu sunt semnalate victime in incendiu.

"S-a primit apelul la 112 prin care am fost solicitati la fata locului. Din primele constatari reiese ca incendiul a izbucnit de la depozitul magazinului, iar ulterior s-a extins in interiorul supermarketului. Nu sunt victime", a declarat Mihai Ionescu, citat de Mediafax.

Mihai Ionescu a mai spus ca deocamdata nu se cunosc cauzele incendiului, acestea urmand sa fie stabilite de o comisie.

La ora transmiterii acestei stiri, pompierii militari actioneaza cu zece autospeciale pentru stingerea incendiului, interventia acestora fiind ingreunata din cauza fumului dens.

Surse din randul personalului magazinului spun ca exista pericol de explozie din cauza unor recipiente aflate in depozit.

Vom reveni cu amanunte.