Starea deputatului Liana Dumitrescu este instabila si critica, fiind monitorizata de o echipa pluridisciplinara, care a cerut opinii privind cazul si de la specialisti din Franta si Austria. Medicii nu au recomandat transferul la alta clinica, precizand ca tratamentul a fost cel adecvat si "din pacate, nu este nimic de facut in plus intr-o alta unitate sanitara", relateaza Mediafax.

Pacienta este conectata la aparate pentru sustinerea functiilor vitale. Ea este monitorizata permanent de o echipa pluridisciplinara, coordonata de prof. dr. Ovidiu Bajenaru, seful Clinicii de neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Deputatul Liana Dumitrescu este internata in Clinica de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta Elias pentru o afectiune neurologica grava si a fost operata miercuri, starea ei fiind in continuare critica, au comunicat, in urma cu o zi, reprezentantii Spitalului Elias.

Liana Dumitrescu, care reprezinta etnia macedoneana in Parlament, a mers, marti, la Spitalul Elias, acuzand dureri puternice de cap. Starea sa s-a agravat in orele urmatoare, medicii fiind rezervati in privinta evolutiei ulterioare, declarau surse apropiate familiei.

Liana Dumitrescu - de profesie jurist - a implinit, joi, 38 de ani, ea fiind nascuta in 20 ianuarie 1973, la Craiova.

Ea este, din 2008, deputat de Neamt, din partea Asociatiei Macedonenilor din Romania. Dumitrescu a fost deputat si in legislatura 2004 - 2008.