O garnitura de metrou s-a defectat, luni dupa-amiaza, in statia Eroii Revolutiei, calatorii aflati in trenul urmator pe directia IMGB - Pipera fiind obligati sa astepte peste o jumatate de ora pentru a ajunge in statie.

Incidentul a fost cauzat de un tren care s-a defectat chiar in statia Eroii Revolutiei. Calatorii care se aflau in trenul urmator, pe acelasi sens de mers, au fost anuntati initial ca trenul in care se afla va stationa in tunel pentru 30 de secunde. Dupa cateva minute, li s-a comunicat ca stationarea se prelungeste cu alte 30 de secunde.

Dupa estimarile martorilor, trenul a ramas blocat in tunel pentru mai bine de 30 de minute, timp in care acesta a fost cuplat cu cel defect, din fata, pe care l-a impins pe linie pentru a putea sa ajunga in statie si sa debarce pasagerii.

"A fost un incident care a durat cam 15 minute. Nimeni nu a fost scos din tunel, nimeni nu a fost in vreun pericol", a declarat, luni, directorul Metrorex, Gheorghe Udriste, citat de Mediafax.

Martorii incidentului sustin ca au fost anuntati ca defectiunea garniturii de la Eroii Revolutiei va face ca, in urmatoarea perioada, trenurile sa circule in zona pe un singur fir, atat catre statia Pipera cat si catre IMGB.

Directorul Metrorex nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma aceasta informatie.