Un avion cargo al companiei americane UPS s-a prabusit, vineri seara, in apropiere de aeroportul international din Dubai, intr-o zona nelocuita, informeaza CNN. Zeci de ambulante au fost trimise la locul incidentului, aflat in apropierea unei zone rezidentiale. Aparatul, un Boeing 747-400, cu doi piloti la bord, s-a prabusit in timp ce decola spre Koln, Germania.

Catastrofa in DubaiFoto: Agerpres

Postul de televiziune Al Arabyia a transmis initial ca aparatul s-a prabusit pe autostrada Emirates in timp ce se pregatea sa aterizeze pe aeroportul international, dupa ce la bord a izbucnit un incendiu. Potrivit unor oficiali locali, membrii echipajului ar fi murit. Canalul de televiziune a relatat ulterior ca aeronava a cazut la circa 20 de km de aeroportul din Dubai, langa o tabara a armatei din EAU.

Agentia WAM din Emiratele Arabe Unite a confirmat si ea accidentul, fara insa sa precizeze daca exista victime. Potrivit informatiilor furnizate de WAM, aparatul, care apartine unei companii americane, a cazut intr-o zona nepopulata.