Un accident rutier inedit s-a petrecut, vineri, la Constanta, cand soferita unui Matiz nu a acordat prioritate in trafic unui Transportor Auto Blindat al Armatei si a intrat in coliziune cu acesta. Seful Biroului Drumuri Nationale si Europene din cadrul Serviciului de Politie Rutiera Constanta, Constantin Badanga, a declarat, pentru Agerpres, ca incidentul s-a petrecut pe bulevardul Aurel Vlaicu, la intersectia cu strada Varful cu Dor, conducatoarea auto intrand pe bulevard fara sa se asigure.

Reprezentantul Serviciului de Politie Rutiera Constanta nu a putut preciza daca TAB-ul facea parte dintr-o coloana oficiala.

Nicio persoana nu a fost ranita in urma coliziunii, fiind inregistrate doar pagube materiale.

Soferita vinovata de producerea tamponarii a fost sanctionata contraventional, iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

In luna martie a acestui an, in judetul Constanta, un tanc dintr-o coloana militara a intrat in coliziune cu doua autoturisme, pe podul rutier din localitatea Murfatlar, ce traverseaza Canalul Dunare - Marea Neagra, fiind avariate o Dacia si un Fiat. Conducatorul unuia dintre tancuri a pierdut controlul directiei, dupa ce a derapat pe drumul acoperit pe alocuri de zapada, si a acrosat, pe rand, cele doua autovehicule ce fusesera oprite pentru trecerea coloanei militare.