O furtuna puternica s-a abatut joi seara deasupra Capitalei in jurul orei 22:30. Rafalele puternice de vant, insotite de tunete si fulgere, au afectat liniile de comunicatii si circulatia rutiera. Vantul puternic a doborat zeci de copaci si un stalp de inalta tensiune in cartierul Berceni pe Drumul Gazarului, informeaza televiziunile de stiri.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), printre strazile din Capitala afectate de inundatii si copaci cazuti se numara: Drumul Gazarului, Strada fizicienilor, Splaiul Unirii, Giuseppe Verdi, Soseaua Dudesti-Pantelimon.

O parte din utilizatorii HotNews.ro ne-au semnalat ca reteaua de telefonie mobila Orange a fost picata in unele zone ale Bucurestiului dupa inceperea furtunii, dar si-a revenit in scurt timp.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi o atentionare meteo de "instabilitate atmosferica accentuata", ce vizeaza partea de sud a tarii - in special in Oltenia, Muntenia (inclusiv in Municipiul Bucuresti), precum si in zonele de deal si munte. Potrivit meteorologilor, dupa-amiaza si in prima parte a noptii se vor inregistra frecvente descarcari electrice, averse ce vor avea si caracter torential, iar izolat caderi de grindina si intensificari de vant.

  • Daca ai imagini sau clipuri video cu furtuna care a lovit Capitala joi seara, trimite-le pe HotReporter folosind formularul de mai jos.