Un sofer in varsta de 75 de ani din Valeni - Dambovita a fost surprins de radar circuland cu 172 de kilometri pe ora in localitate. Barbatul a fost surprins de radar pe DN 72 A, in localitatea Gheboieni, conducand cu 172 de kilometri pe ora, fiind apoi oprit de politisti si identificat, anunta Mediafax.

In urma incidentului, barbatului i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de trei luni si a fost amendat cu 540 de lei.

In cadrul aceleiasi actiuni, un alt sofer in varsta de 60 de ani, din Targoviste, a fost prins in trafic la volanul unui autoturism, desi avea permisul auto suspendat. In urma cercetarilor, politistii au descoperit ca este pentru a saptea oara cand barbatul este surprins intr-o asemenea situatie.

In judetul Dambovita, in cadrul actiunii desfasurate in ultimele 24 de ore au fost retinute 19 permise de conducere, dintre care patru pentru depasirea limitei legale de viteza, 13 pentru depasiri neregulamentare si doua pentru diverse alte abateri, fiind constatate trei infractiuni.