Un incident in trafic in care a fost implicata o echipa de muncitori ai societatii REBU a avut loc miercuri in Bucuresti, la intersectia bulevardelor Cantemir cu Ghe. Sincai, relateaza Agerpres.

Purtatorul de cuvant al REBU, George Nicolau, a relatat ca o masina a REBU in care se aflau soferul si inca doi muncitori se afla stationata in intersectie pentru a strange gunoiul, iar la un moment dat a aparut un autoturism cu girofar, al carui sofer le-a adresat injurii angajatilor REBU ca blocheaza circulatia. Mai mult, soferul recalcitrant s-a dat jos din masina si a spart geamul din dreapta al masinii REBU.

Apoi, cel in cauza a incercat sa fuga, insa unul dintre muncitori s-a agatat de autoturism, iar soferul agresor a demarat si l-a tarat cativa metri.

Potrivit purtatorului de cuvant, o comisie de ancheta a REBU cerceteaza gradul de implicare al angajatilor societatii in aceasta altercatie in trafic.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat pentru Agerpres ca angajatii de la REBU au depus la Sectia 14 o plangere impotriva agresorului. Acesta se numeste Ciomag Dorel, este din Ploiesti si conducea un autoturism VW Golf.